Natuna 200kg kyykky?

hormoonit kehiin?

Onko mahdollista saavuttaa 200 kiloa kyykystä 100% naturaalina? Omalla kohdallani tuo tavoite ei tunnu täyttyvän vaikka kuinka treenaan, tulos on jumittunut 150 kiloon vaikka olen tehnyt kyykkyä säännöllisesti vuodesta 2007. Ohjelmia olen kokeillut vaikka minkälaista ja syönyt niin maan pirusti mutta tuo 150 tuntuu olevan joku ihme maaginen raja josta ei pääse yli!!!

28

6440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raw

      On mahdollista. Millasia reenejä oot kokeillu?

    • Ööööö???

      "Onko mahdollista saavuttaa 200 kiloa kyykystä 100% naturaalina? Omalla kohdallani tuo tavoite ei tunnu täyttyvän vaikka kuinka treenaan, tulos on jumittunut 150 kiloon vaikka olen tehnyt kyykkyä säännöllisesti vuodesta 2007. Ohjelmia olen kokeillut vaikka minkälaista ja syönyt niin maan pirusti mutta tuo 150 tuntuu olevan joku ihme maaginen raja josta ei pääse yli!!! "

      Öö, tietenkin on mahdollista?

      Itse kyykkäilin lyhyttä sarjaa 160kg kun aloitin reenaamisen ja sitä oli takana pari/muutama kuukausi.

    • JuutalaisetOvatRotu

      Tässä tapauksessa kannattaa harkita pätevän valmentajan palkkaamista.

    • puitapäin

      kyykkiä voi vaikka 300kg puhtaana. 150kg on numero vain. kroppa ei noita tunne.
      aloita vaikka vko 1 6*2*100kg vko 2 6*3*100kg......vko6 6*6*100kg, kuukausi pitempää sarjaa sarjoihin hiukan löysää ei tappiin, sitten uusi kierto 6*2*110kg, 6*3*110kg.....6*6*110kg, kuukausi taas höllemmin ja taas uusi kierto 6*2*120kg...jne....
      jos 10kg korotus tulee jossain vaiheessa liikaa, nostat vain 2,5kg uuteen kiertoon.
      muutaman vuoden päästä kyykkäilet yli 200kg romuja.
      100% takuu. 150kg maksille ehkä 100kg aloitus vaisu, 110kg ehkä sopivampi, mutta 100kg aloituksella saat hyvän helpon alun, koska kiireessä ei tule kuin kusipäitä.

      • raw

        Jos maksimia haluaa nostaa kolmoset toimii paremmin. 6 toiston sarjat menee jo massan kasvatuksen puolelle.


      • it workx
        raw kirjoitti:

        Jos maksimia haluaa nostaa kolmoset toimii paremmin. 6 toiston sarjat menee jo massan kasvatuksen puolelle.

        Itse teen vain ykkösiä. Esim. 8 sarjaa 80-90% maksimista. Seuraavassa treenissä 2,5 kiloa lisää ja sarjamäärä tippuu. Toimii! Näin kasvatin maksimini 130 kilosta 190 kiloon viidessä kuukaudessa.


    • sarjis

      Perusvoimaa 5:n sarjoilla ja maksimin ulosmittauksen valmistelu kapealla pyramidilla 5 > 4 > 3 > 2 > 1 ja alaspäin.

      Maksimivoimaa kerran1,5kk:ssa parin viikon jaksoissa.
      Toimii mutta niin toimisi varmaan joku muukin tapa.

      Uskon maksimiykkösen kehittyvän maksimivoimatreeneillä.
      Vakiosarjoilla nousee minkä nousee mutta kehitys keskittyy enemmän sarjatuloksiin.
      Ei näy vastaavasti ykkösissä.

    • Kymppiä 150kg:lla

      Ei kai tuo ole homma eikö mikään.

    • 179cm80kg

      Sama oli tulos mullakin,kunnes aloin vetää maastavetoja eri variaatioilla.Selkä vahvistu,takareidet turpos ym..

      • Tuo toimi minullakin.maastavetoa ja boksikyykkyä jolla sai kehoa tottumaan isoihin painoihin.220kg n.8kktta
        ..


    • ent nostaja

      Minä kyykkäsin 245 kg sarjaan 75 kg täysin naturaalina noin 3 vuoden treenamisen jälkeen. Lähtötaso oli 125 kg. Joten onnistuu se.

      • geenit ratkaisee

        Eiköhän tuo riipu 100% geeneistä. Toiset ei saavuta ikinä tuota tavoitetta vaikka kuinka treenaisivat, koska geenit määräävät onko lihastyyppi nopeaa vai hidasta. Hormoonivalmisteet on ainut keino ohittaa tämä luonnonrajoite.


      • vahva 75-kiloinen
        geenit ratkaisee kirjoitti:

        Eiköhän tuo riipu 100% geeneistä. Toiset ei saavuta ikinä tuota tavoitetta vaikka kuinka treenaisivat, koska geenit määräävät onko lihastyyppi nopeaa vai hidasta. Hormoonivalmisteet on ainut keino ohittaa tämä luonnonrajoite.

        Lihasgenetiikka muuttuu harjoittelulla, eli kun harjoittelu kohdistuu nopeisiin ja keskinopeisiin soluihin tulee kehitystä joka tapauksessa. Lahjakkuudet ovat sitten ihan omalla tasollaan aina. Eli 150 kg tiukka ykkönen vaikkapa kolmekymppisenä tarkoittaa kyllä sitä, että 300 kilon maksimeista on turha haaveilla.millään konsteilla.

        Sinnikäs harjoittelu, oikean harjoitteluohjelman laatiminen ja tinkimätön noudattaminen yhdistettynä riittävään huoltavaan harjoitteluun tuo ne maksimaaliset tulokset. Eli kun harjoittelu tehdään yksinomaan lajia palvelevalla tavalla niin sieltä se palkinto sitten aikanaan otetaan.


    • sama tavoite

      tuollaiset maagiset rajat löytyy yleensä korvien välistä...

    • Jaska.

      200kg on mahdollista saavuttaa, mutta 250kg alkaa olemaan ilman aineita jo monelle mahdottomuus.

      Lyhyet pingviinimiehetkin voivat saada 220kg kyykystä jos rojuttavat.

      • joosua1

        jaska höpöttää jonnin joutavia.ite kyykkään helposti 250 natuna.


    • mahdollustapahyvinki

      Täysin mahdollista. Pitkäjänteistä järkevää treeniä vaan. Jotkut lahjakkaat pääsee varsin nopeasti noihin rautoihin. Itse taas kuulun toisaalta niihin, jotka ei koskaan kyykkää 200 kiloa, ei vaikka roinaisi. Onneksi lystiä voi olla silti.

    • 15+15

      "hormoonit kehiin?"

      Selvä trollihan tämä on jo otsikosta lukien. Mutta vastataan silti. On täysin mahdollista. Siihen kuinka "helppoa" se on niin vaikuttaa paljon treenit, nostajan koko ja lahjakkuus. Nostotekniikka on ensiarvoisen tärkeää opetella kuntoon, mieluiten osaavan oppaan kanssa, että vammoja ei pääse syntymään. Vihellellen se ei tule keneltäkään, varsinkaan ilman tukevia varusteita ( polvisteet, trikoot yms.... ) Polvisteitä tuntuu moni harrastelijatreenaajakin käyttävän, ja niistä saa kuitenkin kymmeniä kilojan etua, jos ne osaa sitoa ja hyödyntää.

      Myös kyykyn syvyys on hyvin merkittävä tekijä. Puolikyykkynä 200kg ei ole kovin kummoinen rauta, jos keskivartalo on kunnossa ja jaloissa vähän voimaa. Ellei sitten paino/ kropan malli ole mallia heinäseiväs. Silti esim. jotkut korkeushyppääjät pystyy noita tekemään, vaikka kroppa on mallia muikunruoto. Treenaamatta se ei tietenkään niiltäkään tule, vaan vuosien lajitreenillä ja lajinomaisilla harjoitteilla.

      Voimanostosyvyyteen vietynä se rupeaa olemaan jo harvinaisempi. Vaatii suunnitelmallista treeniä vuosikausia. Painonnostajien pohjakyykkynä sitten taas lähes kaikkien muiden paitsi painnostajien liikkuvuus tulee vastaan jo ihan liikettä suorittaessa.

      Pohjaa voi alkaa tekemään vaikka kuukauden ajan ottamalla kyykkyä paljon esim 2-3 kertaa viikossa 3-5x10 toiston sarjoja. Sellainen rauta käyttöön että eka sarja on kevyt. Viimeistä saa jo vähän painaa. Keskittyy siihen, että joka toisto ja joka sarja tulee tehtyä hyvin ja hyvällä tekniikalla. Sen jälkeen viikon kevennys ja vaikka lukaiset tästä ohjeet perusvoimakauden rakentamiseen

      http://www.pakkotoisto.com/voimailulajit/27840-peruskausi-3x4-6x6-miten-kaytannossa/

      Tsemiä treeneihin

      Nyt täältä löytyy trollaavat keskustelut 200kg penkkiin, 200kg kyykkyyn ja 250kg vetoon natuna. KAIKKI NUO OVAT TÄYSIN MAHDOLLISIA NATURAALILLE. 200kg penkki on noista vaativin, ja kaikkiin noihin vaikuttaa hyvin vahvasti nostajan koko, treenitausta ja oma lahjakkuus / ahkeruus. Meitä ihmisiä kun on niin monen kokoisia ja tyyppisiä.

    • lahjoista kii
    • pyntzi

      Kyllä on täysin mahdollista. Ite oon 17v treenivuosia 2,5 ja kyykkään 180kg. kokoajan menee eteenpäin!

      • aikakova

        Komia tulos jos on kunnollisesta syvyydestä otettu. Kuinka paljon on elopaino?


    • onmahdollistahyvinkin

      200kg kyykkyyn meni itsellä siteiden kanssa noin 3vuotta aktiivista kyykkytreeniä. Taustalla kuitenkin oli paljon salitreeniä esim. prässillä ja maastanostolla. Kyykkäilin pitkään vähintään polvisiteiden avustuksella, ja sitten kun päätin ruveta treenaamaan siteetöntä kyykkyä, niin homman sai vähän niin kuin aloittaa taas alusta. Yli kahden sadan siteettömän kyykyn mentiin noin 7 treenivuoden kohdalla, ja sen jälkeen tahkosin noin 1,5 vuodessa 30kg lisää siihen tulokseen. Paras kyykky tähän menneessä on ollut 250kg. Tulos tosin laski radikaalisti, kun dieettasin vähän vararengasta pois vyötäröltä. Mutta koko ajan on kuitenkin yli 200kg kunnossa pysytty. Ei se mikään kovin mystinen rauta ole siis. Vaatii vaan vähän lahjoja ja paljon työtä oikeanlaista tekniikkaa ja treeniä. Tämä siis täysin naturaalin kokemuksella.

    • ckönä

      ite otin 17vuotiaana 9kk treenillä ilman treeniohjelmaa ja mitään polvisiteitä , painoa oli 103kg

      • Karvamies

        Hyvä pidä vielä ruokavaliostasi huolta. Nivelet ja verisuonet tarvitsevat kivennäisaineita (natrium, boori, kalsium, ...). Tuossa kasvuiässä ovat erittäin tärkeitä, jottei myöhemmin elämänaikana ilmaantuisi tukielinsairauksia.


    • Anonyymi

      Toisille on ja toisille voi olla, että ei ole. Tai ainakin huomattavasti kovemman työn takana. Ite teen kyykkyä ja mavea 2 kertaa viikkon ja peräkkäisinä liikkeinä. 2 sarjaa molempia ja toistot 4-6 välillä. Ihmettelen kysymystä. Penkkaahan natut jo tuon 200kg. Se 300kg penkistä onkin sitten eri asia.

    • Anonyymi

      kaikki kovat kyykkääjät on 55-60v köntyksiä, tehkää jalkoja enimmäkseen kestovoimaillen.

      • Anonyymi

        Heikkojen lätinää. Vahva ja kestäväkin voi olla samaan aikaan. Sängyssä, juoksussa ja salilla, mutta paras ei tarvi olla missään.


    • Anonyymi

      Heikko laps

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe