Miksi maailmassa on pahuutta ja mistä pahuus sai alkunsa?

Devore

Jumala on itse täydellinen ja on siten selvää että pahuus ei ole lähtöisin Jumalasta. Pahuutta ei yksinkertaisesti ole ollut olemassa ennen Jumalan luomistyötä. Luomistyössä kaikki oleva luotiin Pojan välityksellä.

Joh.1:1-3 "Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on."

Kaikki näkyvä ja näkymätön, henkivallat ja enkelit on luotu hänen kauttaan.

Kol.1:16 "Hänen välityksellään luotiin kaikki, kaikki mitä on taivaissa ja maan päällä, näkyvä ja näkymätön, valtaistuimet, herruudet, kaikki vallat ja voimat. Kaikki on luotu hänen kauttaan ja häntä varten."

Luomistyössään Jumala loi palvelijoikseen itseään alempia henkiolentoja, enkeleitä. Raamatusta on selvää että enkelit on luotu luomistyön aikaisessa vaiheessa, ja enkelit ovat olleet olemassa jo silloin kuin moni muu asia vasta on saatettu alulle. Raamattu kertookin siitä että enkelit riemuitsivat kun katselivat Jumalan luomistyötä.

Job.38:4-11 "Missä olit silloin, kun minä maan perustin? Ilmoita se, jos ymmärryksesi riittää. Kuka on määrännyt sen mitat - tottapa sen tiedät - tahi kuka on vetänyt mittanuoran sen ylitse? Mihin upotettiin sen perustukset, tahi kuka laski sen kulmakiven, kun aamutähdet kaikki iloitsivat ja kaikki Jumalan pojat riemuitsivat? Ja kuka sulki ovilla meren, kun se puhkesi ja kohdusta lähti, kun minä panin sille pilven vaatteeksi ja synkeyden kapaloksi, kun minä rakensin sille rajani, asetin sille teljet ja ovet ja sanoin: 'Tähän asti saat tulla, mutta edemmäksi et; tässä täytyy sinun ylväiden aaltojesi asettua'?"

Kaikki pahuus alkoi Saatanasta joka oli alunperin Jumalan kaunein enkeli. Saatana alkoi kadehtia Jumalaa ja halusi itse Jumalan vertaiseksi. Se sai kolmanneksen kaikista taivaallisista enkeleistä mukaan kapinaansa.

Jes.14:13-14 "Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'"

Ilm.12:7-9 "Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa."

Saatana houkutteli ihmisen syömään hyvän ja pahan tiedon puusta käärmeen muodossa ja aiheutti niin ihmisen syntiinlankeemuksen. Saatanan puolella olevat enkelit ovat riivaajia, pahoja henkiä ja niiden ainoa tarkoitus on eksyttää ihmisiä ja saada ne eroon elävästä Jumalasta.

Raamattu kertoo kirjoituksissaan paljon epäjumalista ja yhdistää ne hyvin usein riivaajiin. Itseasiassa pakanoiden jumalat ovat riivaajia, langenneita enkeleitä.

1Kor.10:20 "Ei, vaan että, mitä pakanat uhraavat, sen he uhraavat riivaajille eivätkä Jumalalle; mutta minä en tahdo, että te tulette osallisiksi riivaajista."

Kaikki taikuus, pakanuus ja epäjumalan palvelus ja sellainen uskonnollisuus joka ei ole peräisin Jumalasta, on peräisin riivaajista. Apostolien teoissa on kertomus yhdestä pakanatytöstä jolla oli kyky ennustaa hengen avulla, ja joka tuotti kyvyllään isot rahat isännilleen.

Apt.16:16 "Ja tapahtui meidän mennessämme rukouspaikkaan, että meitä vastaan tuli eräs palvelijatar, jossa oli tietäjähenki ja joka tuotti paljon tuloja isännilleen ennustamisellaan."

Kun riivaaja ajettiin tytöstä pois niin tyttö menetti ennustuskykynsä.

Apt.16:18-19 "Ja tätä hän teki monta päivää. Mutta se vaivasi Paavalia, ja hän kääntyi ja sanoi hengelle: "Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken sinun lähteä hänestä". Ja se lähti sillä hetkellä. Mutta kun hänen isäntänsä näkivät, että tulojen toivo oli heiltä kadonnut, ottivat he Paavalin ja Silaan kiinni ja vetivät heidät torille hallitusmiesten eteen."

Tässä on lyhyt video joka kertoo hyvin tästä aiheesta:

http://www.youtube.com/watch?v=cZJEt40-pVc

0

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

        Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
        Maailman menoa
        61
        5884
      2. Valkeakosken murhaaja

        Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
        Maailman menoa
        62
        3114
      3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

        Ihan supisuomalainen.
        Valkeakoski
        55
        2506
      4. Kuumat päivät

        Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
        Ikävä
        347
        1153
      5. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

        Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
        Valkeakoski
        40
        1131
      6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

        Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
        Ikävä
        57
        1094
      7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

        Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
        Maailman menoa
        4
        917
      8. Haaveilen sinusta

        Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
        Ikävä
        22
        823
      9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

        Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
        Ikävä
        48
        801
      10. Ohimenevältä

        Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
        Ikävä
        29
        793
      Aihe