Vakuumi kielletty!

80-luvulla miehet oli li

60-luvun lopulla suosittu 'vakuumipose' on nykypäivänä kiellettyjen menetelmien listalla vaarallisuutensa takia. Vakuumissa ruoansulatusjärjestelmän yläpää suljettiin kokonaan ja alapäähän asennetun takaiskuventtiilin kautta imettiin ukko lommahduspisteeseen saakka. Tähän kuoli mm. Frank Zone. Mitä mieltä?

92

5427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies ojasta

      Sitä mieltä olen, että en tajunnu kirjoitusestasi kovin paljoa, mutta ilmeisesti olet aika päissään. Frank elää ja voi hyvin. Tuota posea ei käytetä enää kun monet bodarit ovat niin lihavia, että pose ei enää onnistu, toisin sanoen heidän sisäelimensä ovat niin turvonneita kasvuhormonin takia, että ei toimi. Heille käy samanlailla kuin Julia Tukiaiselle. Itse teen vakuumia peilin edessä, ja kyllä jotku pro bodaritkin tekee sitä v,iielä. Esim. Robby Robinson pystyy tekemään hyvin vielä kauniin vakuumin. olympiassakin on viime vuosina kilpaillut vakuumimiehiä, heidän käsityksensä bodauksesta on se, että vyötärö on kapea, oli kuinka iso mies tahansa, muuten ei ole bodari, vaan läskipetteri, läskikasa.

      Jos sais tänään munaa niin oishan se voitto, sain eilen, mutta peppu huutaalisää kalua.

      • Minusta

        "...heidän sisäelimensä ovat niin turvonneita kasvuhormonin takia, että ei toimi".

        Minusta ne ovat turvonneita tavallisista lisäravinteista johtuen joita myydään kauppojen hyllyillä. Asia olisi vaan niin että lisäravinteissa on aineita jotka eivät sovi vatsalle ja sen takia turvotusta. 70-luvun "huippu" bodareilla kenelläkään vatsa ei ollut turvonnut toisin kuin nykyisin, lähes jokaisen "huippu" bodarin vatsa on turvonnut ja pömpöttää, jota ne yrittävät peitellä parhaansa mukaan. Tämän päivän vakuumivatsa näyttää normaalilta vatsalta, ja lepotilassa lähinnä kaljamahalta.

        Aloittajan viesti oli trolli!


    • 90-luvulla miehetkin käy

      Fred Govags yritti pärjätä ilman vakumointia, mutta paineet saivat kokeilemaan. Nyt hän on mullan alla.

    • Varoitus

      Vakuumilaitteilla leikkiminen voi aiheuttaa pysyviä muutoksia peniksen pituuteen. Ei kannata leikkiä tällaisilla asioilla ja pelata terveytensä kanssa venäläistä rulettia.

    • Kanakki

      Itävaltalaisen Andreas Mintserin maksasta oli löydetty merkkejä useista vakuumin käyttökerroista - tässä siis todistetusti jo kolmas vakuumin uhri!

    • Kanakki

      Mirko Sevoleinen paljasti kokeilleensa vakuumia kotonaan nuorempana. Peilustä itsensä vakuumissa nähtyään hikoili runsaasti ja juoksi jääkapille syömään kourakaupalla sokeria! Älkää siis nuoret edes kokeilko vakuumia sitä ensimmäistä kertaa!!

      • Kanakki

        Entäs tämä mies nimeltä Malos Scarev joka käski suojattinsa vetää kauden pääkisoissa vakuumin, mutta suojattipa ei totellutkaan. Ilmeisen kova pelko sai kuitenkin miehen hikoilemaan kosolti.


      • Kanakki
        Kanakki kirjoitti:

        Entäs tämä mies nimeltä Malos Scarev joka käski suojattinsa vetää kauden pääkisoissa vakuumin, mutta suojattipa ei totellutkaan. Ilmeisen kova pelko sai kuitenkin miehen hikoilemaan kosolti.

        Suojatti muuten veti itsensä vakuumiin, mutta harmi vain se tapahtui 3 viikkoa liian aikaisin kalenterimerkintävirheen takia. Vakuumi laukesi kaksi päivää ennen kisoja, ja ei auttanut kuin peilistä todeta "Aivvan Sairraan näköne!" Valmentaja totesi päätään raapien vain "Ai känt say nothing but lift mai hät" eli vapaasti suomennettuna "Ei voi muuta sannoo ku hattua nostaa"


      • Bodyscene
        Kanakki kirjoitti:

        Entäs tämä mies nimeltä Malos Scarev joka käski suojattinsa vetää kauden pääkisoissa vakuumin, mutta suojattipa ei totellutkaan. Ilmeisen kova pelko sai kuitenkin miehen hikoilemaan kosolti.

        Malos on lähettänyt monta kaveria mullan syöntiin.


    • Kanakki

      Joel Waiderin on huhuttu kuolleen pitkäaikaiseen vakuumin käyttöön. Onko totta?

      • Kanakki

        Joel valmensi myös Rich Gasbaria, jolla turvotti, mutta sai muutaman ammattilaistason kisan vietyä läpi kovassa vakuumissa. Huhujen mukaan vakuumiin imettäessä Gasbarista irtosi ennätysmäärä pahanhajuista ilmaa ja kaalin paloja.


      • Neclace Mige

        Waiderin menetelmä, mestarien vakuumiohjelma oli suosittu 90-luvulla. Kolme kertaa viikossa koko kroppa vakuumiin kerralla.


    • Bodyscene

      Suomalainen raskaan sarjan kehonrakentaja Jorma "Ruutuysi" Pulkkinen imettiin vuonna 1995 kultsan takana kovaan vakuumiin, minkä johdosta hänen vatsalihaksensa repesivät irti ja ne jouduttiin korvaamaan muovilevyillä.

    • Kanakki

      Itävaltalainen ammattikehonrakentaja Ernold Schwartzenekker kuvasi harjoitteluaan uransa alkupuolella näin: "koko kana kerralla ja vakuumi päälle"

      • Kanakki!

        Näkihän tuon taas kuinka kiire Ernoldilla oli suomen vierailullaan sännätä salaiseen paikkaan imemään lentokoneessa lässähtänyt vakuumi takaisin! Tämä verhoiltiin julkisuudessa kuntosaliksi.


    • Kanakki

      Näyttelijä ja pitkänmatkan uimari Jonny Weissmyller sortui vakuumin käyttöön, koska vatsa piti saada litteäksi kuvauksia varten. Kova vakuumi voi olla erittäin kivulias, joten teatteriliaaniin roikkumaan hyppääminen sai miehen huutamaan surkeasti.

    • Kanakki

      Suomalainen kehonrakentaja ja mm-mitalisti Jarmo Rytä kertoi vedelleensä uimarannalla leukoja, jonka jälkeen veti pukukopissa vakuumin päälle ja tepasteli rannalla jäätelötötterö kourassa.

    • Kanakki

      Suomen kovin amatöörikehonrakentaja Matti-Esa Hyvönen veti itsensä niin kovaan vakuumiin, että myös posket koskettavat toisiaan suun sisäpuolella. Esamatti esitteli vakuumikroppaansa toimintatähti Arnolt Svarsenekkerille, minkä johdosta Arnolt voi pahoin paluumatkansa ajan ja lopetti kuvernöörin hommat.

      • Totuus ulos

        Esamatin vakuumi on kyllä kehitetty ihan muissa oloissa ja muita tarkoituksia varten kuin kehonrakennusta. Sillä vakuumilla on tyydytetty monta raavasta miestä.


    • Kanakki1

      Näin juuri videoita supermassiivisesta kehonrakentajasta nimeltä Rech Biano. Aivan selkeitä merkkejä on havaittavissa vakuumin käytöstä, jonka johdosta kyseinen supermassiivinen kehonrakentaja näyttää melkein 50 vuotiaalta, vaikka on vasta 28 vuotias. Rech sanoo videoillaan, että sai naisen kun uskalsi vetää vakuumin päälle, ja nyt jopa 15 vuotiaat ovat alkaneet kokeilemaan.

      • Kanakki

        Tääs se nähtiin ja mitäs minä sanoin. Rech on nyt mullan alla supermassiivisuutensa kanssa. Nuori, älä ikinä.


    • Kanakki
      • KISKA PASSAN

        Ei kyllä näytä mukavalta vakuumimiehen olotila.


      • Nukkamuljutus
        KISKA PASSAN kirjoitti:

        Ei kyllä näytä mukavalta vakuumimiehen olotila.

        Onko tuo vakuumiin itsensä vetänyt kehonrakentaja Neuvostoliittolainen Ivan Drago?


    • Kilpailuetu

      Vakumointi ei nykypäivänä ole kauhean yleisestä vaarallisuutensa takia, mutta nyt on nousussa trendi, jossa kivespussit imaistaan kropan sisälle väliaikaisesti ja näin huijataan lääkäreitä, joilta saa sitten lähetteen kiveksenlisäysleikkaukseen. Neljä tai useampi kappale kiveksiä tuottaa myös enemmän testosteronia, täysin naturaalisti.

      • Kannu Harpo

        Totta. Neuvostoliitossa oli ihan avoimesti hyväksyttyä lisätä muutama extrakivespari puksuttamaan testoa, tästä esimerkkinä nykyäänkin kilpaileva naturaali Joe Robot, lempinimeltään The Vladiator. Hänellä koko peniksen alus on täynnä kiveksiä aina terskaan saakka, eli yhteensä 4 paria, 8 kappaletta.


    • R.I.P.

      Useaan otteeseen julkisiseti vakuumin käytön myöntänyt Mr. Olympia Larry Scott menehtyi eilen 75-vuotiaana.

    • Kanakki

      Maineikas Scudmannin ylätaljakiepautuksen keksijä Larry Sdudd on menehtynyt pitkäaikaisen vakuumin aiheuttamaan aivomulinoosiin. Reuter/itar-tass.

    • posedown!

      Paul Ankalla on 50cm hauis

      • Kanakkk

        Tamperelainen bantam-sarjan kehonrakentaja Jean-Claude Vandamme sanoi aikanaan Suomen seminaarissaan "Hauis joor dei" ja pumppasi mutkatangolla. Myöhemmin elokuvauran ulkonäköpaineet saivat kokeilemaan vakuumia ja nyt hän on mullan alla.


      • Kanakki
        Kanakkk kirjoitti:

        Tamperelainen bantam-sarjan kehonrakentaja Jean-Claude Vandamme sanoi aikanaan Suomen seminaarissaan "Hauis joor dei" ja pumppasi mutkatangolla. Myöhemmin elokuvauran ulkonäköpaineet saivat kokeilemaan vakuumia ja nyt hän on mullan alla.

        Vandamme oli myös sitä mieltä, että "nek masols mast train" ja pumppasi käsipainoilla. Harmi vain, että vakuumi vei miehen.


    • Kanakki

      Maailman vahvin naturaali powerbodybuilder Grec Walendino puhui avoimesti vakuumin käyttöä vastaan, jonka johdosta Joel Weider toimitti hänet vankilaan. Vankilassa tällä Superlahjakkaalla kaverilla oli liian paljon aikaa nostella, joten hauiksensa RÄJÄHTI!

      • Viskars

        80 luvun valkokankaalla esiintynyt erkki "narukäsi" eetvartti veti itsensä niin vakuumiin että naama valahti valkoiseksi. Osasyynä pillerikeitossa saattoi olla aneemisuus mutta todennäköisempää oli ohjaaja stiven scheisbergerin peloittelu vakumistien osaavan luoda mustan aukon kovassa alipaineessa.


    • Kanakki

      Euroopan vahvin mies -99 Manfred Hööbööl koitettiin imeä kisojen jälkeisen paraatin visuaalisten seikkojen takia, mutta toiminto epäonnistui, koska Manu oli nielaissut joulukinkun kisan jälkeen.

    • FaktaJaska.

      Ei VanDamme ole kyllä mullan alla.. johan on taas p*skapuhetta.

      • Kanakki

        Kyllä on mullan syöjä nyt.


    • Kanakki

      Amerikkalaisessa mediassa on pitkään kiertänyt huhu, että AbCoasteria mainostava mies olisi kuvausten ajaksi imetty todella kovaan vakuumiin, eikä mahtava six pack ole tulosta kovasta treenistä.

      • Kanakki.

        LIsättäköön tähän, että nyttemmin sekä mies että abcoaster ovat mullan alla.


    • Kanakki

      Suomen kaikkein kovin naispuolinen nostaja Hilkka Nunmisto kokeili vakuumia kehonrakennuskisat mielessä. Laite oli väärin asennettu ja imi tukan päästä. Nykyään hän näyttää Pelle Hermannilta ja asuu Turussa. Nuori, tekeekö enää mieli kokeilla vakuumia!??

      • Kanakki

        Lisättäköön tähän vielä, että Hilkan tukka on nyt mullan alla.


    • Kanakki

      Kehonrakennuskirjailija ja amatöörikehonrakentaja Jouko Virtamo yritti imeä itsensä vakuumiin kesädieetin alussa, mutta vakuumikone ei kestänyt näin kovaa kuormitusta.

      Nyt kone ja sen sulakkeet ovat mullan alla!

      Tämä jälleen osoituksena, että ei vakuumi tee käyttäjästään rantakuntoista, vaan kovalla dieetillä pitää asia hoitaa.

      • Kanakki

        Joukon kotikaupungissa Kuhmossa jouduttin myöhemmin poistamaan kosolti saastunutta maata vakuumikoneen hautauspaikan ympäriltä, joten tämä muistutuksena niille, jotka epäonnistuttuaan päättävät kuitenkin haudata koneen maahan!


    • Kanakki

      Saadun tiedon mukaan Suomen jääkiekkojoukkue on kovassa vakuumissa. Mitä luulette, miten Suomen jääkiekon käy??


      Aivan oikein,


      SE ON KOHTA MULLAN ALLA!

    • erkki nimi

      Nykyään EI vakuumia nähdä niin usein johtuen epäonnistuneesta hallitun ummetuksen tyhjennyksen seurauksena
      Kuukausien aikana hankitusta massasta EI päästä eroon lavalle menoon mennessä, jolloin seurauksena on epäesteettinen bullotus. Sinälllään suuntaus on toivottava johtuen vakuumin vaaroista

    • Kanakki

      Amerikan poliisivoimailijoiden nostaja Ronnie Copeman uskalsi vetää vakuumin päälle ja nyt hän on miljardööri ja asuu naisen kanssa. Ikävä kyllä, juuri tämänkaltainen menestys saa nuoret kokeilemaan.

      • Kanakki

        Copemanin poliisinlakki on muuten nykyään mullan alla!


    • Kanakki

      Jean Pieree Fox yritti tehdä kyykkyjä kovassa vakuumissa. Ura loppui siihen.

      • Kanakki

        Jeanin kyykkyhäkki on nyt mullan alla!!


    • Kanakki!

      Virolainen Kehonrakentaja ja amatöörisulkapalloilija Raiv Ostatus otti kotonaan typpikapseleita saadakseen aikaan vakuumin. Sanomattakin lienee selvää, että nyt Raiv on mullan alla.

    • Kanakki

      Amerikkalainen Jenkkisiilibodari Make Mirazzo on valitettavasti menehtynyt korkeassa 47-vuoden bodari-iässä kokeiltuaan tehostaa keskivartalonsa pitoa kovalla vakuumilla Kantautuneiden hujujen mukaan vakuumikone olisi hankittu Venäjän pimeiltä markkinoilta, joissa niihin asennetaan Neuvostoliiton aikakauden osia, joita ovat suunnitelleet raketti-insinöörit, eivätkä lihastuotteiden kehittäjät. Jos näet koneessa merkin USSR niin nevör trai it!

      Make ja Maken jenkkisiili ovat nyt mullan alla!

    • Kanakki

      Spaghettiwesternbodari Terence Hill kehitti aikoinaan kovaa lyöntivoimaa vakumoinnilla. Nyt hänen uransa on mullan alla!!

    • Kanakki

      Lau Hulkki Ferristat veteli bodariaikoinaan kanakeiton ohessa vakuumia päälle. Halpa kone päästi vakuumikaasut ulos ja nyt Lau on vihreä ja asuu Jerseyssä.

    • Kanakki

      Espanjan talouskriisin takia sielläpäin on paljon vakuumikoneita kaupan halvalla, tämän takia jopa amatöörit siirtyvät harjoittelemaan sinne.

    • bothsides

      Eeppisiä vakuumitotuuksia! Mua vakumoitiin tänään oraalisesti, olo oli sen jälkeen kuin pienesti mullan alla..

    • Kanakki

      Ruotsalaisen vakuumikehonrakentajan nimeltä uuve rytten on sanottu olevan pölynimurikauppias nytten. Onko pelkkää huhua vai liekö tehnyt hyllyyn jääneistä vakuumikoneista bisneksen?

    • KANAKKKI

      Leveäselkäbodauksen moninkertainen mm Dorian "The Morian" Bates revittiin vakuumiin hänen polkiessaan kuntopyörää. Ura loppui ns. Brittiläisessä koneessa oli tuumakoon suutin, joten Dorian ns. takasilmä muistuttaa Sauronin silmää. Edes bebanthen ei ole auttanut. Nuori, tekeekö mieli kokeilla?

      • Kanakki

        Sanomattakin lienee selvää missä Dorian on bebanthentuubinsa kanssa.


    • Bodyscene

      Eräällä paikallisella salilla oli joku amatööri säätänyt halvan neuvostoliittolaisen vakuumikoneen kanssa. Koneen paineputki oli irronnut kuormituksessa ja oli lyönyt vessan oven rikki. Seurauksena porttikielto käyttäjälle ja ISS:n siivoajille kahden päivän työt. Ovi on nyt mullan alla.

    • Kanakki

      Tomi "Jonne" Erämezzä kuvasi kirjassaan Massaa&Vakuumia naturaaleille tarkoitetun Japanilaisten sumopainijoiden käyttämän ohjelman, jossa oli tarkoitus saada lyhyessä ajassa kova vakuumi. Ja niin kuin arvata saattaa, melkein koko 1000 kpl painos on nyt mullan alla.

    • Kanakki

      Kaikki ovat varmasti nähneet videon nimeltä "russian robot dance bodybuilder" Tässä videossa esiintyvän miekkosen liikehdintä johtuu vain kovasta vakuumissa ja ilman sitä olisi vapaaohjelma aivan normaali. Nuori, tekeekö mieli kokeilla?

      • NeglaceMige

        Voi myös johtua motoriikasta tämä. Venäläinen kehonrakentaja Alexander "Läskirobotti" Leonovo ei koskaan ole vetänyt kovaa vakuumia päälle, mutta talsii silti lavalla ympäriinsä kuin rautakangella vahvistettu sorsa. Vatsa roikkuu ympäriinsä kuin Kuulantyöntäjä Halvartsonin Mikalla.


    • PikkuCheek

      90-luvun alun Kaliforniassa syntyi menetelmän käyttäjiä fanittaneiden nuorten alakulttuuri, jonka harrastajat kutsuivat ryhmäänsä leikillisellä nimellä "vacuum posse", myöhemmin pelkkä "posse". Suomalaiset asianharrastajat ovat pysyneet identiteetille uskollisina myös aikuisiällä, tehden samaa nimeä kantaneita televisio-ohjelmia. Sanomattakin on selvää, että moni katsoja on nyt vapaaehtoisesti mullan alla.

    • Kanakki

      Mike Rouyrkey, 80-luvun esteettisin ja komein hollywoodbodari joutui vapaapainielokuvaansa varten vetämään useita kovia vakuumeja kuvausten ajan. Nyt hän istuu pyörätuolissa ja vapaapainitrikoot ovat mullan alla. Nuori, elä koskaan.

    • Kanakki

      Kova vakuumi laittaa monesti bodarin vääntelemään naamaansa kummasti puhuessaan. Tämä näkyy monilla videoblogia pitävillä bodareilla helposti videoista. Katsokaa, mutta älkää koskaan kokeilla.

      • Kanakki

        Kuten arvata saattaa, monen naama on nyt mullan alla.


    • syysrukiinjyviä

      elikkä tarkkailuasemissa

    • Kanakki

      Antiikin Kreikasta on sen aikaisten punttisalien perustuksen arkeologisia kaivauksissa löytynyt tyhjiä lampaan ja muidenkin eläinten kivespussien kuoria. Tästä tutkijat päättelivät virheellisesti, että sen aikaiset nostajat söivät kivestä testosteronin himoissaan. Tämä virheelliutulkinta on nyt mullan alla, koska on selvinnyt, että nahanriepaleet ovat peräisin senaikaisen vakuumikoneen räjähtäneestä alipainepussista. Pussien sisällöstä tehtiin kiisseliä, mistä syntyi mm. Arnold Schwarzenegger ja Thor.

      • Kanakki

        Automaattinen tekstinsyöttö on nyt mullan alla.


    • Kanakki

      Niin vain saatiin selville, että maailman suurimmat vatsalihakset yli 150 kilon elopainossa omannut Nasse "The setä" Sonpatti perusti kuntonsa kovaan vakuumiin. Hän käytti sentään laadukasta egyptiläistä ce-merkittyä konetta, joten reissu mullan alle tuli vasta uran jälkeen. V.I.P eli Vacuum In Peace.

    • Kanakki

      Kaikkien aikojen väärin kohdeltu bodari Vector "The Black leech" Riphards ei koskaan vetänyt vakuumia päälle, joten huippusijoitukset jäivät haaveeksi. Hän tuli kuuluisaksi siitä, että hauisten verisuonet kiertelevät käsiä kuin kymmenen kilon litka verimakkaroita.

      • Kanakki

        Ja kuten arvata saattaa, verimakkarat ovat nyt mullan alla.


    • Kanakki

      Maailman kaikkein aikojen geneettisin bodari Flux "The Capasitor" Wheeler on huhujen mukaan sairaalassa korjauttamassa löpsähtänyttä vakuumiaan. Flux oli kuuluisa ainoastaan, minkä johdosta hänen lempinimensä on ollut myös SymmetrySultanExtraLarge

      • Anonyymi

        Uusien tietojen mukaan Flux "The Capasitor" Wheeler menetti vakuumikoneen hallinnan ja se imaisi kiinni jalkaan. Seuraukset ovat nähtävissä.

        Nuoret, älkää koskaan.


    • Kanakki

      Nyt on viimeaikoina selvinnyt, että Milo "Malossi" Scarevin vakuumi paukahti ja totuus valkeni hänen suojatilleen, jonka jälkeen Suojatti nakkas hänet takaisin Espanjaan menevään aamukoneeseen.

    • Kanakki

      Kaksi Suomen tunnetuinta bodypersoonaa rakastui tahoillaan ihan ummesti ja tässä mylläkässä unohtui vakuumikäynnit. Toinen muutti pois treenin mekasta toisen suru on kova. Sanomattakin on selvää että videologit on nyt mullan alla.

    • Kanakki

      Ainoan Suomen kovimman kehonrakentajan veli uskalsi vetää vakuumin päälle ja nyt hän saa naista ja on kisoissa mukana. Harmi, että tämä saa nuoret kokeilemaan, vaikka kova vakuumi kutistaa kivekset ja hävittää olemassa olevat ja tulevat lapset naapurista asti.

      • Kyseinen nuori miehenalku kokeili vakuumia jo aikaisemmin penkkipunnertaessaan, joten hänen olkapäänsä ovat nyt mullan alla.


      • Kanakki

        Nuori, ei ikinä


    • Kanakki

      Tomi "Napalmi" Valtonen kävi Eestissä halvassa vakumoinnissa, mikä sai hänet paluumatkalla lentokoneesta kys maan klinikan nähtyään toivomaan, että koko maa vakuumikoneineen haudattaisiin napalmiin. Kuinka ollakaan, hänen takanaan istui Eesti Vacuum Buulääkin myyntimies. Tapauksen johdosta Tomi sai myös lempinimensä.

    • Suomen toiseksi lahjakkain naturaalikehonrakentaja Jerri "Bull" Mäntylä otti ja päätti lähteä vakuumin tielle. Hänen uransa voimistelualalla on nyt mullan alla.

      • Naturaalitelinevoimistelijana tällä nuorella oli kyllä lupaava ura alkuaikoinaan.


    • Kanakki

      Maailman kovin vahvamies ja lajin isä Bill Kazmeijer nakkasi tukkia kova vakuumi päällä. Siihen repesi vatsanahka ja kisayleisö.

    • Kanakki

      Amerikanusalainen kehonrakentajaveijari Dallara McCar löytyi kotilattialtaan menehtyneenä nuorella iällä. Hänen autotallista löytyi vielä lämmin vakuumikone. Nuoret, älkää koskaan!

    • Minulla on pumpattava kumivene, joka on talvisäilytyksessä. Sitä ei kuulu eikä voi vetää vakuumiin. Talojen pihoilla näkee muovikalvoon vakumisoituja veneitä talvisäilössä. Siellähän sitten muhii kosteus ja turmelee jalopuukaiteet.

      • Anonyymi

        Monet jalopuukaiteet ovat siis nyt mullan alla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet jalopuukaiteet ovat siis nyt mullan alla.

        Murskantestaajan testaamat murskat ovat nyt mullan alla.


    • Anonyymi

      Onkos teidän naisella kova vakuumi? Missä lie oppinut...

      • Anonyymi

        Ei tarvitse teititellä, mutta ihan hyvää kuuluu. Myin eilen golf-osakkeeni ja mietin, että ei täällä harmaassa Suomessa voi oikein noita ulkolajeja harrastaa. Tulisi edes lunta. Onko siellä satanut lunta viimeaikoina? Täällä Helsingissä lämpöasteita on hurjasti. Mutta kaduttamaan jäi tuo golf-osake.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse teititellä, mutta ihan hyvää kuuluu. Myin eilen golf-osakkeeni ja mietin, että ei täällä harmaassa Suomessa voi oikein noita ulkolajeja harrastaa. Tulisi edes lunta. Onko siellä satanut lunta viimeaikoina? Täällä Helsingissä lämpöasteita on hurjasti. Mutta kaduttamaan jäi tuo golf-osake.

        Ja vielä lisäyksenä kuulumisiini, että odotan innolla jo seuraavia presidentinvaaleja. Kimmo Sasi lienee paras ehdokas. Myös Väyrynen hyvä.


    • Anonyymi

      Veteraanibodari ja lääketieteen tohtori, Frank-Beretta Kolumbo kokeili varttuneella iällä vakuumia ystäviensä varoituksista huolimatta. Kyseessä oli Italian mafialta ostettu pimeiden markkinoiden kone, ja kuten arvata saattaa, Frank-Beretta on nyt mullan alla ja kaverin suru on kova.

    • Anonyymi

      Eräs nuori pääkaupunkiseudulla asuva bodari oli hankkinut salaa kattohuoneistoonsa halvan vakuumilaitteen. Ensimmäisissä kisoissa kova vakuumi sai miehen kiemurtelemaan lavalla tuskissaan ja nyt hän asuu rahattomana rikkinäisessä pakettiautossa Espanjassa.

      Nuori, älä koskaan.

      • Anonyymi

        Eräs nuori bodarinalku nimeltä TP Rapanen läheltä itärajaa, päätti siirtyä bodauksesta voimanostoon. Vakuumit siis vielä kokeilematta! Lupaava ja pitkä ura edessä?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe