Rintojen suurennus leikkaus Suomessa, kokemuksia!

amanda5

Moikka!olen suunnitellut jo pitkään ottavani silikonit, mutta paikka on edelleen haussa. Kertokaa kokemuksia silikonileikkauksesta Suomessa, missä otit? oletko tyytyväinen? hinta? Viroakin olen miettynyt, mutta jotenkin se hieman arveluttaa.. Kaipaisin pikaisesti apua, kiitos!:)

27

12218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parempi forum

      Suosittelen tämän suoli24 sijasta www.silikonit.info Siellä keskustelun taso on hieman korkeampi yhtä häirikköä lukuunottamatta.

      • Puolueellinen!

        Mutta siellä on muistettava että sivuston omistaa eräs suomalaisklinikka joten tieto ei ole välttämättä puolueetonta. Kyseistä klinikkaa arvostelevat viestit katoaa välittömästi.


      • Sirio-0
        Puolueellinen! kirjoitti:

        Mutta siellä on muistettava että sivuston omistaa eräs suomalaisklinikka joten tieto ei ole välttämättä puolueetonta. Kyseistä klinikkaa arvostelevat viestit katoaa välittömästi.

        www.silikoni.info


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • tyytyväinenPSC

      Itse kävi eilen leikkauksessa plastic surgery centerillä.

      Tyytyväisempi en voi olla.

      Alla kaksi konsultaatiota leikkaavan Jyri Hukin kanssa ja täydellinen lopputulos, mitä nyt turvotukselta voi sanoa. Ei mustelman mustelmaa..

      Ihanaa palvelua kaikin puolin.

      ON TODELLA vaikeaa valita paikkaa kun ihmiset puhuu mitä tykkää, on taustalla ihmissudesotkuja yms.

      Olin menossa esteticille alunperin, mutta nyrpeän asiakaspalvelun johdosta ja epäsopivan leikkauspäivän takia en mennyt.

      PSC on "kallis" 5800€ alella 5600€, mutta siihen sisältyy kaikki. Nukutuksessa tehty leikkaus, konsultaatiot, implantit, lääkkeet, tukiliivit, jälkitarkastus, puhelipäivystys... Mutta maksan tuon hinnan mielelläni että on turvallinen ja hyvä olo.

      Hukki on hyvä plastiikkakirurgi rinnan alueella ainakin, tarkka mies ja ymmärsi mitä haluan. pienet, luonnolliset matalat rinnat.. symmetriaa korjattiin lisäksi erikokoisilla implanteilla.

      Hukille pääsee halvemmalla eestin puolelle ainakin karhupuiston taijtn tuohonsuuntaan klinikan kautta...

      • Pauliina781

        Hyvin älykkäästi maksoit 5600 € "hyvästä palvelusta" , varmasti kannatti. Ja epäilen että luonolliseen tulokseen vaikutti myös esteticin konsultaatio myös. Itse kävin esteticissä, maksoin kyllä 3200 € ja sain kyllä mielestäni hyvän palvelun ja erittäin luonolliset ja kauniit rinnat. näinkin voi käydä. Olen kyllä käynyt Hukillakin konsultaatiossa 1 v sitten.


      • Pauliina 781
        Pauliina781 kirjoitti:

        Hyvin älykkäästi maksoit 5600 € "hyvästä palvelusta" , varmasti kannatti. Ja epäilen että luonolliseen tulokseen vaikutti myös esteticin konsultaatio myös. Itse kävin esteticissä, maksoin kyllä 3200 € ja sain kyllä mielestäni hyvän palvelun ja erittäin luonolliset ja kauniit rinnat. näinkin voi käydä. Olen kyllä käynyt Hukillakin konsultaatiossa 1 v sitten.

        Ai niin hintaan kuului nukutus, leikkaus, konsultaatiot, implantit, lääkkeet, tukiliivit, jälkitarkastus, puhelipäivystys myös.


    • viro ja suomi

      Oon käynyt leikkauksessa sekä Suomessa, että Virossa. Eka leikkaus Siluetissa, toka Fin-Estilla.

      Se miksi menin suurennuttamaan rinnat Viroon johtui siitä että pidin enemmän Kullamaan ehdotuksesta verrattuna suomalaisin kirurgeihin. Mielestäni Kullamaalla on silmää ja osaa valita sopusuhtaiset implantit. Taitoa myös löytyy. Tietty hintakin ratkaisi.

      Suomessa on se etu, että jos jotain tulee pääset suoraan lääkärin pakeille. Viron kautta jos menee ei pääse lääkärin luo heti vaan pitää asioida välitysfirman kautta ja ne ei ole mitään hoitsuja tai lääkäreitä..

      • tyytyväinenPSC

        Kannattaa käydä useissa konsultaatioissa, jolloin näkee eri kirurgien tapaa toimia yms.


      • Leikattu
        tyytyväinenPSC kirjoitti:

        Kannattaa käydä useissa konsultaatioissa, jolloin näkee eri kirurgien tapaa toimia yms.

        Laatukirurgialla on yli 10 vuotta toiminut Rolf Nordströmillä sairaanhoitaja pitämässä konsultaatioita. Rolf Nordströmin entinen ylihoitaja.



    • vertaile..

      Kannattaa käydä useammassa paikkaa ja jos budjetti ongelma niin Helsinki taitaa olla halvin paikka Viro ja Ruotsi mukaan lukien nykyisin... Joo ja kannattaa miettiä juuri toi jälkihoito

      • Haluan laatua

        En menisi suomalaiseen paikkaan jonka hinta on alle Viron hintojen. Siinä on leikattu hintoja jollakin kikkakonstilla.


    • Pinkeri

      Minut on leikattu Kc-Clinicillä Tampereella. Laitettiin implantit ja tehtiin kohotus nännien ympärille. Hintaa tuli 6500€, kokonaisuudessaan. Toimenpide tehtiin puudutuksessa ja implanttina Mentorin anatominen.

      Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Entiset tubulaariset, rupsahtaneet ja laihdutetetut tissinkuvatukset ovat nyt sopusuhtaiset ja täyteläiset rinnat. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Voin suositella.

    • haaveena tissit
    • suosittelensuuresti

      Suomessa ehdottomasti Riikka Veltheim, leikkaa Cityklinikalla.

    • Mentoranatominen

      Veltheim teki minulle hyvät rinnat. Muuten en ole kys. klinikan asiakas mutta Riikan perässä menen ihan minne vaan...

    • Hommatoimii

      Olen käynyt kahdesti Jyri Kullamaan veitsen alla. Osaa hommansa täydellisesti. Leikannee useamman putiikin alla, Virossa.

    • Luomuneitonen

      Itselläni on hieman erilainen kokemus Jyri Kullamaan tekemästä rintojen suurennusleikkauksesta. Leikkauksesta on aikaa nyt n. 8 vuotta. Implanit laitettiin lihaksen päälle ja merkki oli mentorin pyöreä malli. N. kaksi vuotta sitten implanttien reunat alkoivat näkyä selvästi, lisäksi pinta ns. kupruili. Kävin sitten konsultaatiossa implanttien poistoa koskien nimeltä mainitsemattoman suomalais plastiikkakirurgin vastaanotolla. Rinnat nähdessää sanoi, että kyllä harmittaa, kun näitä tapauksia tulee tämän tästä esille. Antoi selvästi siis ymmärtää, että virheitä oli useita: implantit olisi pitänyt laittaa lihaksen alle ja malli olisi pitänyt olla pisra. Että näin. Poistatin sitten koko turhakkeet enkä laitatuttanut uusia tilalle. Enkä tule koskaan laittamaan. Minun mielipiteeni implanteista on: täysin luonnottomat kumipallot, joita kenenkään ei pitäisi koskaan ottaa.

      • dentistttttttt

        Kullamaa on edelleen hampilääkäri


      • Oli_hölmö_kommentti
        dentistttttttt kirjoitti:

        Kullamaa on edelleen hampilääkäri

        Nämä kommentit jo naurattaa. Tuo on tyypillistä suomalaisten plastiikkakirurgien jauhamaa väheksyntää. Se että peruskoulutus on hammaslääkäri, ei muuta asiaa miksikään jos on sen jälkeen kouluttautunut ja erikoistunut plastiikkakirurgiaan. Toisaalta plastiikkakirurgi jolla on hammaslääkärin peruskoulutus on pätevämpi esimerkiksi kasvojen alueiden plastiikkakirurgisiin operaatioihin.


    • Janna97865
    • pienionhyvä

      Tulee paha mieli kun ajattelee pienirintaisen naisen menevän luonnottomasti suurennuttamaan itseään. Pidän pienistä, tosi pienistä rinnoista.

      • uygjhgchgjhb

        Jaa'a aina eivät kohtaa pienirintainen nainen ja sellaisista pitävä mies. Kun naista on haukuttu jo koulusta saakka lautarinnaksi, se rassaa henkisestikin.

        Niin ja tiedoksi että Suomessakin pieniä rintoja suurennetaan implanteilla maltillisesti. Ylikokoisia silikonirintoja halutaan erittäin harvoin.


      • Anonyymi

        Ketään ei kiinnosta sinun mielipiteesi


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe