Kikkakoulua koijareille - Osa I

Käräytin tässä Tröllerön pienestä, valkoista valheesta. Hän oli kopioinut lauseita avoimen yliopiston oikeustieteen peruskurssilta ja esitteli niitä ominaan. Kerrankos sitä Muhammed ratsastelee naapurin aasilla, pieni synti se on.;)))

Siitä käräyttämisestä nousi kuitenkin paha möly, jossa minua syyteltiin samasta vilpistä. Samalla pääsin taas kerran tutustumaan huijareiden monipuoliseen keinovalikoimaan.

Esittelen teille tässä parhaimmat niistä.

1. Älä ikinä tunnusta mitään

No tämä on tietty ja yleispätevä keino. Neuvoihan puolustusrintama vastaamaan poliisille, että ”ähä kutti” kaikkiin kysymyksiin.

2. Syyttele muita, höykkäys on paras puolustus

Sain sutena silmilleni nämä koijarit, jotka syyttivät minua plagioinista.

Asia on totta. Vuonna 2011 esitin kaaosteoriasta karvalakkimäärittelyn luettelon muodossa. Viite oli annettu jo aiemmin tekstissäni, mutta olin sen huolimattomuuttani jättänyt luettelon yhteydestä pois. Myönsin jo silloin nöyrästi virheeni.

Mutta tarkoitushan on näillä koijareilla, että jos pikkupetteri varasti karkkia kaupasta, saan minäkin varastaa. Sitä eivät koijarit ymmärrä, että pikkupetteri sai jo asiasta selkäänsä eikä ikinä varasta uudestaan.

3. Väärennä todistusaineisto ja valehtele
A. Wiki
Tarkoitustahallisuus (dolus determinatus)
Tekijän tarkoituksena on toteuttaa teko juuri sellaisena, kuin teon tunnusmerkistössä on säädetty (esimerkiksi aiheuttaa toisen kuolema)

B. Koijarit väittävät tätä Wiki-tekstiksi
Dolus determinatus -- Tekijän tarkoituksena on toteuttaa teko juuri sellaisena

Väärennetystä tekstistä on jätetty ”Tarkoitustahallisuus” pois, determinatus sanan etukirjan on nyt iso D ja tekstiä on lyhennetty.

Tämä kaikki pikkunäppärä puhastelu vain sen vuoksi, että väärennetty teksti näyttäisi enemmän minun tekstiltäni.

Ystäni Trölli muuten on ammattimies tekstiväärennöksissä. Hän syntilistoissaan yhdisteli minun lauseitani, muuttipa jopa aikamuotoja ja sanojakin ja väitti kirkkain silmin tekstiä minun tekstikseni. Kun asiasta huomautin, Trölli siirtyi puhumaan talitiasten pesinnän onnistumisesta.

On nämä koijareita. ;)))

4. Hyökätään aina porukalla
Kuinka taikaiskusta keskusteluun tupsahtaa Hoot, Ööt ja Koot. He esiintyvät tarkoituksella mahdollisimman hämärillä nimimerkeillä, jotta keskustelukumppani ei tunnistaisi puhujaa. Tarkoitus on porukalla huidella puskasta uhriparkaa niin, että lyöjä jää epäselväksi.

Olen jo ajat sitten lopettanut näiden tunnistamisen. Minulle riittää Trölli yleisnimikeenä kuvaamaan kaikkia Winkkarikoijareita yhdessä ja erikseen. ;)))

On ollut mielenkiintoista tutustua näiden muutaman vuoden aikana huijareiden sielunelämään. Olen kiinnostunut siitä, kuinka kieroksi voi ihminen kasvaa.

Jatketaan tutustumista, oikeastaan tavallani pidän tiestä.;)))

50

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tieteen hedelmiä näi

      Jos ilmaan heitetyssä kolikossa on alkuaan klaavapuoli päällä, tuloksena on hieman todennäköisemmin klaava kuin kruuna, Science News -lehti kertoo peräti kahdessa kirjoituksessa. Toisen on laatinut

      Jos ilmaan heitetyssä kolikossa on alkuaan klaavapuoli päällä, tuloksena on hieman todennäköisemmin klaava kuin kruuna, Science News -lehti kertoo peräti kahdessa kirjoituksessa. Toisen on laatinut Erica Klarreich ja toisen maailmankuulu tiedetoimittaja Ivars Peterson . Kruunan ja klaavan todennäköisyyksien pitäisi periaatteessa olla yhtä suuret, mutta miksi päällä ollut puoli kuitenkin pääsee voitolle?

      Tämän kummallisuuden selvittänyt Stanfordin yliopiston tilastotieteilijä Perci Diaconis ei työtovereinen suinkaan heittänyt kolikkoa miljoonia kertoja, vaan tulos tuli tarkastelemalla, mitä kolikonheitossa oikein tapahtuu.

      Jos kolikon pyörimisakseli olisi täsmälleen vaakasuorassa, kruuna ja klaava olisivat yhtä todennäköisiä - edellyttäen että kolikko pyörähtää monta kertaa. Tässä se juju onkin: kolikko ei pyöri niin siististi kuin on oletettu, ja pyörimisen lisäksi siihen tulee mukaan huojumista samaan tapaan kuin pyörivässä hyrrässä. Taitava taikuri voi panna kolikon huojahtelemaan lennon aikana niin vikkelästi, että kolikko näyttää pyörivän kruuna- ja klaavapuolta vaihdellen vaikkei pyörikään. Helppo arvata, kuka pelin silloin voittaa.

      Toinen Diaconisin kokeissa saatu tulos koski pöydälle pystyssä pyörimään pantua kolikkoa. Siinä kruunan ja klaavan epäsuhta voi olla hyvinkin suuri, koska harvassa kolikossa painopiste on täsmälleen keskellä. Painopisteen siirtymä johtuu siitä, millaisia kohokuvioita kolikon kruuna- ja klaavapuolella on.

      Vakuuttavuutta tuloksille antaa se, että juuri tämä sama Diaconis niitti aikoinaan mainetta tutkimuksillaan, jotka koskivat korttipakan sekoittamista.

    • Ö...

      Lainaus: "Tälläkin foorumilla kerrotun tarinan mukaan Tuusulan käräjäoikeudessa Järvenpäässä mukanaan ankka - se oli ainakin näyttänyt ankalta, äännellyt kuin ankka ja kävellyt kuin ankka."

      Tästäkös se Valeri pomppasi!

      ___C___

      Lainaus Valerille suunnatusta tekstistä: "No niimpä pohdit sitä mistä löytäisit selvityksen kaaosteorian määrittelystä itsellesi ja kerroit saman täällä sitten kopioimalla. "

      Ja siihen vielä päälle pii väärennetyt desimaalit.

      Voi sinua, Valeri. Syvällä olet nyt suossasi.

      ___C___

      Valeri kertoo omana tekstinään:

      1.epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

      2.herkkyys alkuarvoille

      3.takaisinkytkentä.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9952635#comment-50068556

      Ja alkuperäinen lähde kertoo:

      1. epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

      2. herkkyys alkuarvoille

      3. takaisinkytkentä

      http://www.argumentti.fi/argumentti/tag/luonnontiede-2/

      ___C___

      > Kun lainataan muiden tekstiä, sopii panna viitekin näytteille.

      Kuten sinä tässä alla väitteesi mukaan:

      Dolus determinatus – tekijällä oli tarkoitus tehdä teko että aiheuttaa sen seuraukset
      Dolus directus – tekijä mieltää, että teon seuraukset lähes varmuudella myös syntyvät
      Dolus eventualis – Tekijä ei välttämättä tavoittele teon seurauksia, mutta ne jollakin todennäköisyydellä voivat syntyä

      Ja mitä Wikipedia sanookaan asiasta? No tässä vertailulauseita - kukin lukekoot ja päättäkööt itse.

      Dolus determinatus -- Tekijän tarkoituksena on toteuttaa teko juuri sellaisena
      Dolus directus -- Tekijä tietää teostaan aiheutuvat seuraukset ja pitää niitä lähes varmana.
      Dolus eventualis -- Tekijä pitää seurausta jokseenkin todennäköisenä

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11945111#comment-65250288-view

      Missä siis on viitteesi, jonka olet aina luvannut esittää?

      ___C___

      Jotta olisimme asiassa tasapuolisia:

      Helsingin yliopiston sivut kertoo: "Siten esim. esinevahinko ei ole juridisesti esineen vaurioituminen vaan esineen omistajan oikeusaseman loukkaus."

      Trölli kertoo: "Esinevahinko ei ole juridisesti pelkästään esineen vahingoittuminen, vaan esineen omistajan oikeusaseman loukkaus."

      Sama asia kuin Helsingin yo:n sivuilla kerrotaan Frände et al kirjassa Prosessioikeus. Faktat ovat faktoja, kertoipa ne sinulle tietokirja tai tietokirjailija.

      Mitä sinulla olikaan asiaa?

      • "Mitä sinulla olikaan asiaa?"

        Sellainen yksityiskohta, että et viitsisi väärrennellä enää tuota Wiki-tekstiä. Siitäkin jo kärähditte. ;))))


    • Utelias ?

      "Hän oli kopioinut lauseita avoimen yliopiston oikeustieteen peruskurssilta ja esitteli niitä ominaan."

      Pistä ne meille tänne näytille.

    • H...

      > Pistä ne meille tänne näytille.

      Valeri huutelee lämpimikseen, kun itse asiassa ei ole mitään sanomista. Hän joutui guuglaamaan termin "omistajan oikeusasema" ja sen loukkaus.

      Omistajan oikeusasema voidaan jakaa eri osioon eli omistajan hallintaoikeuteen, omistajan kompetenssiin ja omistajan dynaamiseen suojaan. Tästähän se Valeri vasta innostui, kun kehtasin epäillä, voiko rikollisessa toiminnassa syntyä todellista omistajan oikeusasemaa ja miten sitä loukataan.

    • N...

      > Hän syntilistoissaan yhdisteli minun lauseitani, muuttipa jopa aikamuotoja ja sanojakin ja väitti kirkkain silmin tekstiä minun tekstikseni.

      Pistän listan tuohon alle.

      Siitä voit lähteä kohta kohdalta osoittamaan tekstiväärennyksiä. Ai, et lähde tuohon leikkiin mukaan? Ymmärrän hyvin, koska et pysty asiaasi perustelemaan.

    • Valerin syntilistaa

      Tutustu, Valeri, aineistoosi. ;)))

      1. Oikeudenkäymiskaari (ei tarvitse välittää pääjutusta) - olit väärässä.

      2. Rahaa ei saa lain mukaan tuhota, tärvätä, polttaa - olit väärässä. Rahaa saa polttaa.

      3. Tunkit ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan - olit väärässä, koska rahankeräykseen saa antaa omia rahojaan.

      4. Lain esityöt - kysyit että mitä ne sellaiset ovat ("Pappa Laatikainen - nimimerkillä").

      5. Valtion rahankeräysrikoksissa "konfiskoimista varoista voidaan ja tuleekin maksaa korvauksia" rikosvahingon kärsineille - olit väärässä.

      6. Väitit kivenkovaan, että sponsori maksaa "kaksinkertaisesti", ensin valtiolle ja sitten tunkille - olit väärässä.

      7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä. Kyse on aineiston luotettavuudesta.

      8. Väitit, että Vantaan käräjäoikeuden päätös hylätä rahankeräysrikos perustui ainoastaan lain esitöiden tulkintaan - olit väärässä.

      9. Väitit, että rikoshyödystä ei saa tehdä vähennyksiä. Winkkarijäsen ei voi vähentää tuotosta omaa sijoitustaan (Komppanialakimies, huume vs. alkoholi -keskustelu) - olit väärässä.

      10. Väitit, että rikoslain mukaan rikoksen valmistelukin on rikos (Komppanialakimies). Lakiahan vasta valmistellaan, on olemassa vain muutamia poikkeuksia - olit väärässä.

      11. Väitit, että "mikäli Winkkari ylipäätään oli rikollista, rikoshyöty tullaan kyllä aikanaan konfiskoimaan valtiolle". Jatkat, että "laki ei tunne mitään muuta mahdollisuutta" - olit väärässä.

      12. Jatkoit: "On riemullista pohtia sitä, miten valtiolle konfiskoidut voittorahat jaettaisiin. On oikein ajatella, että tunkit saavat voittorahoista 25% ja valtio 75%". Käräjäoikeus kuitenkin kertoo tiedotteessaan, että jos takavarikoitu rahamäärä ei kata asianomistajille määrättyjä korvauksia täysimääräisesti, asianomistajat ovat oikeutetut saamaan jako-osuutensa takavarikoidusta rahamäärästä saatavien määrien suhteessa (vrt. konkurssipesä). - Olit väärässä. Asianomistajaksi ei pääse automaattisesti. Valtio ei ole petoksessa asianomistaja.

      13. Sanot, että "Rikokseen sovelletaan rikoksentekohetkellä voimassa ollutta lakia. Jatketussa rikoksessa rikoksentekohetkeksi katsotaan hetki, kun oikeudenvastainen tila loppui tai lopettiin. Toisin sanoen: Winkkariin sovelletaan 2008 alkuvuonna voimassa ollutta lainsäädäntöä. Nämä kaavailut uusista laeista eivät mitenkään muuta sponssien kurjuutta". - Olit väärässä. Jos ennen tuomion antamista tulee voimaan uusi, lievempi laki, ns. lievemmän lain periaate astuu voimaan.

      14. Valuuttakauppias käännetystä todistustaakasta.
      - H...: "Suomen laki ei tunne käännettyä todistustaakkaa rikosasioissa.”
      - Valeri vastaa: "Siirryit juuri aivan uudelle tasolle propagandistina, ystäni Trölli. Enää ei ole väliä edes sillä, että puhut vastoin lakiviitettä ja parempaa tietoasi." - Olit väärässä, rikosasioissa ei käytetä käännettyä todistustaakkaa.

      15. Valuuttakauppias: "Winkarirosvot todistakoon varojensa alkuperän." - Olit väärässä, ei tarvitse ko. asiaa todistaa.

      Lisäksi muita parhaita paloja:

      16. "Lakimiesten, ekonomien ja pankinjohtajien tietoisuuden puute WinCapitassa katsottakoon erityisen tahalliseksi tai erityisen tuottamukselliseksi." (Rautalankakauppias aka Vosujen Vahti).

      17. "Pyramihuijaus on ja oli kriminalisoitua sekä vanhassa että uudessa laissa." (Vosujen vahti).

      18. "Sinun teoriasi kantaisi vain, jos wincapita saataisiin näytettyä jatkuvaksi (yhdeksi) rikokseksi 2003-2008.

      19. "Pragmaattinen syyttäjä - siis se tumpelo, saamaton, ammattitaidoton ja vaappuva - voi tehdä niin ilkeän tempun, että syyttää vain uuden rahankeräyslain aikaisesta touhusta."

      20. "Pragmaattinen syyttäjä voi tehdä temppuja."

      21. "En tiedä mitään syytä, miksi poliisin pitäisi tutkia wincapitaa 2003 saakka."

      22. "Nyt syyttäjä syyttää sitä rikollista sponssia vain vuosien 2006 -2008 välillä tehdystä rikoksesta. Aiemmin ei rikosta ollut tai se ei sovi rahankeräysrikoksen määrittelyn alle. "

      23. "Syyttäjällä taas ei ole ainespuita syyttää petoksesta vuosien 2003 - 2006 välillä koska ne rikosilmoitukset puuttuvat."

      24. Tunkki on rikollinen: "Rikoskumppanuus. Kun yhdessä tehdään, niin yhdessä tuomitaan. Tunkin kaverina ollut Hanski sai rikoksen uhrin kantamaan rahat Winkkariin. Kyllä teko on kiistatta rikollinen."

      25. "... että osaan pysyä kaukana Graaliosta, FinFx Trading Oy.stä ja kaikista vastaavista kusetuksista.;) ... Samalla kun väitän tätä, teidän, että panettelen turhaan rehellisiä nakkikauppiaita vertaamalla heitä FinFx Trading Oy:n, pahoittelen tätä.;) ... Kirjonpesun kestävät kusettajat jatkavat vakaalla linjalla, sillä tyhmyyshän on ehtymätön luonnonvara. Vai passikopio vielä. ;)))) "

      26. Kumpiko siis on oikeassa, Raili vai Valuuttakauppias? "Tyhmiä kyselet. Tietysti minä, ainahan minä olen oikeassa. ;)))"

      27. Valuuttakauppias: "Winkkarin rikokset tehtiin uuden rahankeräyslain voimassaollessa."

      28. Valuuttakauppias: "Tavallinen normikansalainen tekaisee petoksen 0.38% varmuudella."

      • "Siitä voit lähteä kohta kohdalta osoittamaan tekstiväärennyksiä."

        Minä muistan Tröllin innon väärennellä salaa tekstejäni. Uskon myös, että Tröllikin muistaa, kun asiasta jäi kiinni. Kun sekä minä että sinä tiedämme asian, miksi sitä enään vatvoa? Kärähdit jo. ;)))


      • Ö...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "Siitä voit lähteä kohta kohdalta osoittamaan tekstiväärennyksiä."

        Minä muistan Tröllin innon väärennellä salaa tekstejäni. Uskon myös, että Tröllikin muistaa, kun asiasta jäi kiinni. Kun sekä minä että sinä tiedämme asian, miksi sitä enään vatvoa? Kärähdit jo. ;)))

        > Minä muistan Tröllin innon väärennellä salaa tekstejäni.

        Nyt on Valerilla pinna kireällä ;)))


    • ”Pistä ne meille tänne näytille.”

      http://www.avoin.helsinki.fi/kurssit/oikjohd/materiaali/osa3.html
      Netttikurssi: Siten esim. esinevahinko ei ole juridisesti esineen vaurioituminen vaan esineen omistajan oikeusaseman loukkaus.

      Trölli: Esinevahinko ei ole juridisesti pelkästään esineen vahingoittuminen, vaan esineen omistajan oikeusaseman loukkaus.

      Tuostahan ne Tröllin käämit paloivat. Ratsasteli hieman varastetulla aasilla. ;))))

      Muuten näytää nyt tulevan torven täydeltä paluteena näitä kahta versiota kikoista
      1. Älä ikinä tunnusta mitään
      2. Syyttele muita, höykkäys on paras puolustus

      On nämä aika koijareita. ;)))

      • PS.
        Pohdin tuossa aiemmin, että halvaantuuko Tröllin kieli vai saako hän suustaan kakistettua, että taisinpa kärähtää plagioinnista.;)))

        Epäilen, että vaadin koijarilta ihan liikaa nyt.;)))


      • H...

        Ja Valeri jatkaa kuuman rommin kiertämistä...

        > Jos ei Oikeusministeriö raportti, jonka jo annoin viitteenä ja siihen selkokielellä tehty selvennys asiaa selitä, sinulla ei liene edellytyksiä ymmärtää asiaa.

        Tri Hemmon raportti kertoo paljon, mutta ei vastaa kysymykseen, johon sinä sen luulet vastaavan. Ymmärrätkö?

        ___C___

        1. Kerro minulle ja meille muille, oliko Wincapitassa (tapaus Kailajärvi) kyse "puhtaasta varallisuusvahingosta" vai ei ollut.

        Tuo kysymys ei voi olla vaikea sinullekaan, jos vastaus on Hemmon raportista luettavissa!

        2. Koska mitä ilmeisimmin tarkoitat, että kyseessä ei ole henkilövahinko, kerro minulle ja meille muille, mikä on se tapa, jolla liität Winkkarin esinevahinkoon.

        Ja sama tilanne: vastaaminen ei voi olla edes vaikea sinulle, jos vastaus on Hemmon raportista luettavissa!

        Käsitellessään vahingonkorvauslakia nim. "Cee vinkuu" yritti liittää Winkkarin esinevahinkoon lisenssien ja signaalimittarin kautta. Se oli aivan puhdasta höpöä. Sinä et sen sijaan ole puhunut sanaakaan mistään muusta, kuin "se-joka-aidan-kaataa-aidan-maksaa".

        Yritä nyt pystyä parempaan, vaikka se onkin sinulta paljon vaadittu.


      • N...

        > Hän oli kopioinut lauseita avoimen yliopiston oikeustieteen peruskurssilta ja esitteli niitä ominaan.

        Lauseita?! Osasit siis hakea Helsingin yliopiston sivuilta _YHDEN AINOAN_ lauseen, joka muistuttaa kirjoittamaani tekstiä.

        Ja tuon perusteella väität minua valehtelijaksi - on tarinasi todella heikoissa kantimissa :)))

        ___C___

        Valeri kertoo omana tekstinään:

        1.epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

        2.herkkyys alkuarvoille

        3.takaisinkytkentä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9952635#comment-50068556-view

        ___C___

        Ja alkuperäinen lähde kertoo:

        1. epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

        2. herkkyys alkuarvoille

        3. takaisinkytkentä

        http://www.argumentti.fi/argumentti/tag/luonnontiede-2/

        ___C___

        Lainaus: "No niimpä pohdit sitä mistä löytäisit selvityksen kaaosteorian määrittelystä itsellesi ja kerroit saman täällä sitten kopioimalla. "

        Ja siihen vielä päälle pii väärennetyt desimaalit.

        Voi sinua, Valeri. Syvällä olet nyt suossasi.


      • N... kirjoitti:

        > Hän oli kopioinut lauseita avoimen yliopiston oikeustieteen peruskurssilta ja esitteli niitä ominaan.

        Lauseita?! Osasit siis hakea Helsingin yliopiston sivuilta _YHDEN AINOAN_ lauseen, joka muistuttaa kirjoittamaani tekstiä.

        Ja tuon perusteella väität minua valehtelijaksi - on tarinasi todella heikoissa kantimissa :)))

        ___C___

        Valeri kertoo omana tekstinään:

        1.epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

        2.herkkyys alkuarvoille

        3.takaisinkytkentä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9952635#comment-50068556-view

        ___C___

        Ja alkuperäinen lähde kertoo:

        1. epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

        2. herkkyys alkuarvoille

        3. takaisinkytkentä

        http://www.argumentti.fi/argumentti/tag/luonnontiede-2/

        ___C___

        Lainaus: "No niimpä pohdit sitä mistä löytäisit selvityksen kaaosteorian määrittelystä itsellesi ja kerroit saman täällä sitten kopioimalla. "

        Ja siihen vielä päälle pii väärennetyt desimaalit.

        Voi sinua, Valeri. Syvällä olet nyt suossasi.

        "...YHDEN AINOAN_ lauseen, joka muistuttaa kirjoittamaani tekstiä."

        Tästa se iitsekritiikki ja tunnustaminen alkaa.Pääsit jo hyvää alkuun.

        Entäs se pahoittelu? Voisit myös pyytää anteeksi noita muita kikkojasi, kuten Wikin väärentelyä ;)))


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        "...YHDEN AINOAN_ lauseen, joka muistuttaa kirjoittamaani tekstiä."

        Tästa se iitsekritiikki ja tunnustaminen alkaa.Pääsit jo hyvää alkuun.

        Entäs se pahoittelu? Voisit myös pyytää anteeksi noita muita kikkojasi, kuten Wikin väärentelyä ;)))

        PS. Vai vaadinko nyt koijarilta ihan liikaa? ;)))


    • N...

      > Hän oli kopioinut lauseita avoimen yliopiston oikeustieteen peruskurssilta ja esitteli niitä ominaan.

      Myönnät siis sen, että lähelle meneviä lauseita on vain yksi, joka sekin vain muistuttaa HYO:n sivuilla olevaa lausetta - yhtään suoraa lausetta ei siis ole kopioitu! Ja mitä sitten, vaikka olisi kymmenen lauseen suoraa kopiota pötköön?

      Luuletko olevasi joku professori diplomityötä tarkastamassa? Palaahan takaisin maan pinnalle - tämä on Suoli25!

      Avauksessasi puhut lauseista, jotta lukija saisi käsityksen, että lauseita on lukuisia tai muutamia. Haluatko pahoittella raflaavaa tekstiäsi?

      ___C___

      Valeri kertoo omana tekstinään:

      1.epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

      2.herkkyys alkuarvoille

      3.takaisinkytkentä.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9952635#comment-50068556-view

      ___C___

      Ja alkuperäinen lähde kertoo:

      1. epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

      2. herkkyys alkuarvoille

      3. takaisinkytkentä

      http://www.argumentti.fi/argumentti/tag/luonnontiede-2/

      ___C___

      Lainaus: "No niimpä pohdit sitä mistä löytäisit selvityksen kaaosteorian määrittelystä itsellesi ja kerroit saman täällä sitten kopioimalla. "

      Ja siihen vielä päälle pii väärennetyt desimaalit.

      Voi sinua, Valeri. Syvällä olet nyt suossasi.

      • ”Myönnät siis sen, että lähelle meneviä lauseita on vain yksi, joka sekin vain muistuttaa HYO:n sivuilla olevaa lausetta..”

        Pinnistele nyt menemään vaan. Olet hyvällä alulla.
        Vai muistuttaa - kuten sanasta sanaa kopio nyt ylipäätään muistuttaa. ;)))

        Entäs se Wikin väärentely ja anteeksipyyntö? ;)))


      • N...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        ”Myönnät siis sen, että lähelle meneviä lauseita on vain yksi, joka sekin vain muistuttaa HYO:n sivuilla olevaa lausetta..”

        Pinnistele nyt menemään vaan. Olet hyvällä alulla.
        Vai muistuttaa - kuten sanasta sanaa kopio nyt ylipäätään muistuttaa. ;)))

        Entäs se Wikin väärentely ja anteeksipyyntö? ;)))

        > Entäs se Wikin väärentely...

        Oletko sellaistakin mennyt tekemään?

        > Kun lainataan muiden tekstiä, sopii panna viitekin näytteille.

        Luuletko olevasi joku professori diplomityötä tarkastamassa? Palaahan takaisin maan pinnalle - tämä on Suoli25!

        Avauksessasi puhut lauseista, jotta lukija saisi käsityksen, että lauseita on lukuisia tai muutamia. Myönnät nyt kuitenkin sen, että lähelle meneviä lauseita on vain yksi, joka sekin vain muistuttaa HYO:n sivuilla olevaa lausetta - yhtään suoraa lausetta ei siis ole kopioitu! Ja mitä sitten, vaikka olisi kymmenen lauseen suoraa kopiota pötköön?

        Haluatko pahoittella raflaavaa tekstiäsi?

        ___C___

        Valeri kopioi:

        Dolus determinatus – tekijällä oli tarkoitus tehdä teko että aiheuttaa sen seuraukset
        Dolus directus – tekijä mieltää, että teon seuraukset lähes varmuudella myös syntyvät
        Dolus eventualis – Tekijä ei välttämättä tavoittele teon seurauksia, mutta ne jollakin todennäköisyydellä voivat syntyä

        Ja mitä Wikipedia sanookaan asiasta? No tässä vertailulauseita - kukin lukekoot ja päättäkööt itse.

        Tarkoitustahallisuus (dolus determinatus) -- Tekijän tarkoituksena on toteuttaa teko juuri sellaisena
        Varmuustahallisuus (dolus directus) -- Tekijä tietää teostaan aiheutuvat seuraukset ja pitää niitä lähes varmana.
        Ehdollinen tahallisuus tai välinpitämättömyystahallisuus (dolus eventualis) -- Tekijä pitää seurausta jokseenkin todennäköisenä

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11945111#comment-65250288-view

        Missä siis oli viitteesi, jonka olet aina luvannut esittää?

        ___C___

        > Vai muistuttaa - kuten sanasta sanaa kopio nyt ylipäätään muistuttaa.

        Helsingin yliopiston sivut kertoo: "Siten esim. esinevahinko ei ole juridisesti esineen vaurioituminen vaan esineen omistajan oikeusaseman loukkaus."

        Trölli kertoo: "Esinevahinko ei ole juridisesti pelkästään esineen vahingoittuminen, vaan esineen omistajan oikeusaseman loukkaus."

        Sama asia kuin Helsingin yo:n sivuilla kerrotaan Frände et al kirjassa Prosessioikeus.

        Faktat ovat faktoja, kertoipa ne sinulle tietokirja tai tietokirjailija.


      • N... kirjoitti:

        > Entäs se Wikin väärentely...

        Oletko sellaistakin mennyt tekemään?

        > Kun lainataan muiden tekstiä, sopii panna viitekin näytteille.

        Luuletko olevasi joku professori diplomityötä tarkastamassa? Palaahan takaisin maan pinnalle - tämä on Suoli25!

        Avauksessasi puhut lauseista, jotta lukija saisi käsityksen, että lauseita on lukuisia tai muutamia. Myönnät nyt kuitenkin sen, että lähelle meneviä lauseita on vain yksi, joka sekin vain muistuttaa HYO:n sivuilla olevaa lausetta - yhtään suoraa lausetta ei siis ole kopioitu! Ja mitä sitten, vaikka olisi kymmenen lauseen suoraa kopiota pötköön?

        Haluatko pahoittella raflaavaa tekstiäsi?

        ___C___

        Valeri kopioi:

        Dolus determinatus – tekijällä oli tarkoitus tehdä teko että aiheuttaa sen seuraukset
        Dolus directus – tekijä mieltää, että teon seuraukset lähes varmuudella myös syntyvät
        Dolus eventualis – Tekijä ei välttämättä tavoittele teon seurauksia, mutta ne jollakin todennäköisyydellä voivat syntyä

        Ja mitä Wikipedia sanookaan asiasta? No tässä vertailulauseita - kukin lukekoot ja päättäkööt itse.

        Tarkoitustahallisuus (dolus determinatus) -- Tekijän tarkoituksena on toteuttaa teko juuri sellaisena
        Varmuustahallisuus (dolus directus) -- Tekijä tietää teostaan aiheutuvat seuraukset ja pitää niitä lähes varmana.
        Ehdollinen tahallisuus tai välinpitämättömyystahallisuus (dolus eventualis) -- Tekijä pitää seurausta jokseenkin todennäköisenä

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11945111#comment-65250288-view

        Missä siis oli viitteesi, jonka olet aina luvannut esittää?

        ___C___

        > Vai muistuttaa - kuten sanasta sanaa kopio nyt ylipäätään muistuttaa.

        Helsingin yliopiston sivut kertoo: "Siten esim. esinevahinko ei ole juridisesti esineen vaurioituminen vaan esineen omistajan oikeusaseman loukkaus."

        Trölli kertoo: "Esinevahinko ei ole juridisesti pelkästään esineen vahingoittuminen, vaan esineen omistajan oikeusaseman loukkaus."

        Sama asia kuin Helsingin yo:n sivuilla kerrotaan Frände et al kirjassa Prosessioikeus.

        Faktat ovat faktoja, kertoipa ne sinulle tietokirja tai tietokirjailija.

        "> Entäs se Wikin väärentely...
        Oletko sellaistakin mennyt tekemään?"

        Lärvistelylläkö aiot nyt sivuuttaa asian? Sitä, mitä väitit Wiki-sitaatiksi, olikin tarkoituksella muuteltu. Asia selviää avauksestani.

        Kuka sen muutti ja miksi?

        Kyllä se on Trölli-kulta niin, että on ihan turhaa kiltää, kun sinut on tavattu keskellä toria housut nilkoissa.;)))


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        "> Entäs se Wikin väärentely...
        Oletko sellaistakin mennyt tekemään?"

        Lärvistelylläkö aiot nyt sivuuttaa asian? Sitä, mitä väitit Wiki-sitaatiksi, olikin tarkoituksella muuteltu. Asia selviää avauksestani.

        Kuka sen muutti ja miksi?

        Kyllä se on Trölli-kulta niin, että on ihan turhaa kiltää, kun sinut on tavattu keskellä toria housut nilkoissa.;)))

        PS.
        Korjaanpa vielä tämänkin:
        Kyllä se on Trölli-kulta niin, että on ihan turhaa kiistää....;)))


    • Ö...

      Mitäs mieltä olet tästä, Valeri?

      Olen tätä mieltä:

      Voimavarojen kohdistaminen talousrikosten selvittämiseen voi pitkittää muiden rikosten poliisitutkintaa ja viivästyttää niiden käsittelyä oikeudessa.

      Talousrikoksi kutsutaan lähtökohtaisesti sellaisia rikoksia, joissa taloudellisilla toiminnalla saadaan aikaiseksi laittomin keinoin taloudellista hyötyä. Useimmissa tapauksissa kärsijänä on verottaja, eli Suomen valtio. Talousrikoksilla saatetaan aiheuttaa vahinkoa myös toisia elinkeinonharjoittajia tai toimijoita kohtaan.

      Törkeiden rahanpesurikosten selvittämisessä keskeisiä ovat olleet epäiltyjen yhtiöiden suomalaisissa pankeissa avaamat asiakasvaratilit ja niiden kautta liikkuneiden rahojen alkuperä. Suomeen on tilien kautta virrannut epäiltynä tekoaikana joka vuosi enimmillään noin sata miljoonaa dollaria yhtiöiltä, jotka on rekisteröity off shore -maihin.

      ___C___

      Mitä meinaat tehdä asialle?

    • Trölli: ”Siitä voit lähteä kohta kohdalta osoittamaan tekstiväärennyksiä. Ai, et lähde tuohon leikkiin mukaan? Ymmärrän hyvin, koska et pysty asiaasi perustelemaan.”

      Lueppas Trölli tämä ja tule huutelemaan sitten.

      Tröllin versio minun tekstistäni on tässä
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10993328#comment-58165472
      12. Virheiden korjausten jälkeen jatkoit edelleen, että "on riemullista pohtia sitä, miten valtiolle konfiskoidut voittorahat jaettaisiin. On oikein ajatella, että tunkit saavat voittorahoista 25% ja valtio 75%".

      Originaali on tässä
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10585190#comment-54929984
      ”Nyt on sitten riemullista pohtia sitä, miten valtiolle konfiskoidut voittorahat jaettaisiin.....Yhtä oikein olisi ajatella, että tunkit saavat 25% ja valtio 75%.”

      Lauseet, jota Trölli väittää minun sanomakseni eivät esiinny originaalitekstissä peräkkäin. Lisäksi minun sanomani jälkimmäisen lauseen aikamuotoa onkin salaa muutettu. Kun minä sanon ”olisi”, Trölli väittää minun sanoneen ”on”.

      Merkitysero on hiuksen hieno, mutta selvä:
      Olisi ihanaa, jos lehmät lentäisivät.
      On ihanaa, kun lehmät lentävät.

      Olisiko sinulla nyt selitystä, miksi minun tekstini on näin muuttunut? Kuka sen muutti?

      • Tässäkin väitteessäsi valehtelet härskisti:

        7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä. Kyse on aineiston luotettavuudesta.

        Korjasin tämän jo sinulle kerran. Korjauksesta huolimatta huutelet yhä virheellistä väitettäsi. Pitääkö tämäkin kaivaa esille uudestaa vai suostuisitkos vapaaehtoisesti muistamaan?


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        Tässäkin väitteessäsi valehtelet härskisti:

        7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä. Kyse on aineiston luotettavuudesta.

        Korjasin tämän jo sinulle kerran. Korjauksesta huolimatta huutelet yhä virheellistä väitettäsi. Pitääkö tämäkin kaivaa esille uudestaa vai suostuisitkos vapaaehtoisesti muistamaan?

        Näytetäänpä vielä sekin, että kärähdit väärennöksestäsi jo aiemmin. ;))))

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11109276#comment-60021557
        Tässä säikeessä sinulle Trölli-kulta huomautin väärennöksestäsi.

        Sanatarkasti kerroin sinulle näin: ”On toinen asia, jos tekstejäni muutellaan ja väitetään lainausta minun sanomakseni. Tätä kutsutaan huijaamiseksi.”


    • Trölli: ”7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä. Kyse on aineiston luotettavuudesta.”

      ___________C-mies, näin se meni__________
      Katsotaan tämäkin väite. Trölli vittaa tähän keskustelluun. .
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10411873#comment-53547124
      Tröllykkä: " Voiko laittomin keinoin hankittu todistusaineistoa käyttää oikeudenkäynnissä? Saat siis mahdollisuuden korjata virheesi."

      Valuuttakauppiaan vastaus: ” Kysymyksesi on relevantti amerikkalaisen oikeuskäytännön osalta. Perry Mason viittaus varmaankin viittaa siihen, että mene kyselemään amerikkalaisilta tai katso lisää TV-sarjoja.”
      ________C-mies, hävettääkö? ___________

      Näin se on Tröllerö. Luuletko sinä tosiaankin, että minä unohdan tai että en viitsisi penkoa esiin sinun väärennöksiäsi?

      Kyllä se edelleenkiin riittää, että minä tiedän ja sinä tiedät, että sinä väärentelet tekstejä. Kenellepä muulle meidän sitä enää pitäisi todistaa?;)))

      Asia lienee aukottamasti näytetty toteen. Mitä sinulla on tähän sanottavaa? ;)))

      • Ö...

        > Mitä sinulla on tähän sanottavaa?

        Korjaan listaa aina sitä myöten kun sitä toivot. Niin nytkin, katso alla ;)))

        Ps. Lista on niin pitkä, että oli pakko poistaa osa sutkauksistasi, kun viestin maksimipituus ylittyy.


    • Korjattu lista

      Valerin lista hänen toiveensa mukaan:

      1. Oikeudenkäymiskaari (ei tarvitse välittää pääjutusta) - olit väärässä.

      2. Rahaa ei saa lain mukaan tuhota, tärvätä, polttaa - olit väärässä. Rahaa saa polttaa.

      3. Tunkit ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan - olit väärässä, koska rahankeräykseen saa antaa omia rahojaan.

      4. Lain esityöt - kysyit että mitä ne sellaiset ovat ("Pappa Laatikainen - nimimerkillä").

      5. Valtion rahankeräysrikoksissa "konfiskoimista varoista voidaan ja tuleekin maksaa korvauksia" rikosvahingon kärsineille - olit väärässä.

      6. Väitit kivenkovaan, että sponsori maksaa "kaksinkertaisesti", ensin valtiolle ja sitten tunkille - olit väärässä.

      7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa. "Vakiintunut käytäntö on, että jos tehdyllä laittomalla toimenpiteellä voidaan ratkaista jokin muu, vakavampi rikos, laiton toimenpide on sallittu." Valeri: "Taas olet katsottu Perry Mason sarjoja telkusta.... Ja etkös sinä alakin valmistelemaan kellistystymistemppua." - olit väärässä. Kyse on aineiston luotettavuudesta.

      8. Väitit, että Vantaan käräjäoikeuden päätös hylätä rahankeräysrikos perustui ainoastaan lain esitöiden tulkintaan - olit väärässä.

      9. Väitit, että rikoshyödystä ei saa tehdä vähennyksiä. Winkkarijäsen ei voi vähentää tuotosta omaa sijoitustaan (Komppanialakimies, huume vs. alkoholi) - olit väärässä.

      10. Väitit, että rikoslain mukaan rikoksen valmistelukin on rikos (Komppanialakimies). Lakiahan vasta valmistellaan, on olemassa vain muutamia poikkeuksia - olit väärässä.

      11. Väitit, että "mikäli Winkkari ylipäätään oli rikollista, rikoshyöty tullaan kyllä aikanaan konfiskoimaan valtiolle". Jatkat, että "laki ei tunne mitään muuta mahdollisuutta" - olit väärässä.

      12. Jatkoit: ”Nyt on sitten riemullista pohtia sitä, miten valtiolle konfiskoidut voittorahat jaettaisiin.....Yhtä oikein olisi ajatella, että tunkit saavat 25% ja valtio 75%.”. Oikeuden mukaan jos takavarikoitu rahamäärä ei kata asianomistajille määrättyjä korvauksia täysimääräisesti, asianomistajat ovat oikeutetut saamaan jako-osuutensa saatavien määrien suhteessa (vrt. konkurssipesä). - Olit väärässä. Asianomistajuus ei ole automaatti. Valtio ei ole petoksessa asianomistaja.

      13. Sanot, että "Rikokseen sovelletaan rikoksentekohetkellä voimassa ollutta lakia. Jatketussa rikoksessa rikoksentekohetkeksi katsotaan hetki, kun oikeudenvastainen tila loppui tai lopettiin. Toisin sanoen: Winkkariin sovelletaan 2008 alkuvuonna voimassa ollutta lainsäädäntöä. Nämä kaavailut uusista laeista eivät mitenkään muuta sponssien kurjuutta". - Olit väärässä. Jos ennen tuomion antamista tulee voimaan uusi laki, ns. lievemmän lain periaate astuu voimaan.

      14. H...: "Suomen laki ei tunne käännettyä todistustaakkaa rikosasioissa.”
      - Valeri vastaa: "Siirryit juuri aivan uudelle tasolle propagandistina, ystäni Trölli. Enää ei ole väliä edes sillä, että puhut vastoin lakiviitettä ja parempaa tietoasi." - Olit väärässä, rikosasioissa ei käytetä käännettyä todistustaakkaa.

      15. Valuuttakauppias: "Winkarirosvot todistakoon varojensa alkuperän." - Olit väärässä, ei tarvitse todistaa.

      Muita otoksia:

      16. "Lakimiesten, ekonomien ja pankinjohtajien tietoisuuden puute WinCapitassa katsottakoon erityisen tahalliseksi tai erityisen tuottamukselliseksi." (Vosujen Vahti).

      17. "Pyramihuijaus on ja oli kriminalisoitua sekä vanhassa että uudessa laissa." (Vosujen vahti).

      18. "Sinun teoriasi kantaisi vain, jos wincapita saataisiin näytettyä jatkuvaksi (yhdeksi) rikokseksi 2003-2008.

      19. "Pragmaattinen syyttäjä - siis se tumpelo, saamaton, ammattitaidoton ja vaappuva - voi tehdä niin ilkeän tempun, että syyttää vain uuden rahankeräyslain aikaisesta touhusta."

      20. "Pragmaattinen syyttäjä voi tehdä temppuja."

      21. "En tiedä mitään syytä, miksi poliisin pitäisi tutkia wincapitaa 2003 saakka."

      22. "Syyttäjällä taas ei ole ainespuita syyttää petoksesta vuosien 2003 - 2006 välillä koska ne rikosilmoitukset puuttuvat."

      23. Tunkki on rikollinen: "Rikoskumppanuus. Kun yhdessä tehdään, niin yhdessä tuomitaan. Tunkin kaverina ollut Hanski sai rikoksen uhrin kantamaan rahat Winkkariin. Kyllä teko on kiistatta rikollinen."

      24. "... että osaan pysyä kaukana Graaliosta, FinFx Trading Oy.stä ja kaikista vastaavista kusetuksista.;) ... Samalla kun väitän tätä, teidän, että panettelen turhaan rehellisiä nakkikauppiaita vertaamalla heitä FinFx Trading Oy:n, pahoittelen tätä.;) ... Kirjonpesun kestävät kusettajat jatkavat vakaalla linjalla, sillä tyhmyyshän on ehtymätön luonnonvara."

      25. Kumpiko on oikeassa, Raili vai Valeri? "Tyhmiä kyselet. Tietysti minä, ainahan minä olen oikeassa. ;)))"

      26. Valuuttakauppias: "Winkkarin rikokset tehtiin uuden rahankeräyslain voimassaollessa."

      27. Valuuttakauppias: "Tavallinen normikansalainen tekaisee petoksen 0.38% varmuudella."

    • Paha mölyhän näistä koijareista irtosi, kun hieman puristin. ;)))

      Trölli: ”Siitä voit lähteä kohta kohdalta osoittamaan tekstiväärennyksiä. Ai, et lähde tuohon leikkiin mukaan?

      Nythän noita on näytetty toteen jo useita. Olisikos sinulla jotain sanomista puolustukseksesi, ystäväni Trölli?

      • PS.
        Tässähän muuten käytit lähes koko repertuaarin kuvaamiani kikkoja. ;))))

        1. Älä ikinä tunnusta mitään
        2. Syyttele muita, höykkäys on paras puolustus
        3. Väärennä todistusaineisto ja valehtele


      • N...

        > Olisikos sinulla jotain sanomista puolustukseksesi, ystäväni Trölli?

        Kyllä.

        Korjaan kaikki mahdolliset epäkohdat haluamallesi mallille.

        Onko mokailulistasi nyt kunnossa, että se saadaan pidettyä jatkossakin ajan tasalla? Huomauta vain, ettei tule mitään eripuraa asiassa.

        > Ai, et lähde tuohon leikkiin mukaan?

        Olet aikaisemmin sanonut, että et lähde mukaan numeroleikkeihini. Nyt kuitenkin yllättäen lähdit - kiitos siitä.


      • N... kirjoitti:

        > Olisikos sinulla jotain sanomista puolustukseksesi, ystäväni Trölli?

        Kyllä.

        Korjaan kaikki mahdolliset epäkohdat haluamallesi mallille.

        Onko mokailulistasi nyt kunnossa, että se saadaan pidettyä jatkossakin ajan tasalla? Huomauta vain, ettei tule mitään eripuraa asiassa.

        > Ai, et lähde tuohon leikkiin mukaan?

        Olet aikaisemmin sanonut, että et lähde mukaan numeroleikkeihini. Nyt kuitenkin yllättäen lähdit - kiitos siitä.

        Ihanko oikeasti sinä, Trölli-kulta, ajattelet näin?

        Jäit housut kintuissa kiinni väärentelystä. Tälläkö sinä ajatteli luistella eteenpäin: ”Korjaan kaikki mahdolliset epäkohdat haluamallesi mallille.”

        Haluaisin usko, että ihmisellä on itsekunnioitus ja oman arvon tunto. Se on sitä, että aamullakin kehtaa katsoa itseää peilistä.

        Ryhdistäydy, ei se ole myöhäistä. ;)))


      • M...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Ihanko oikeasti sinä, Trölli-kulta, ajattelet näin?

        Jäit housut kintuissa kiinni väärentelystä. Tälläkö sinä ajatteli luistella eteenpäin: ”Korjaan kaikki mahdolliset epäkohdat haluamallesi mallille.”

        Haluaisin usko, että ihmisellä on itsekunnioitus ja oman arvon tunto. Se on sitä, että aamullakin kehtaa katsoa itseää peilistä.

        Ryhdistäydy, ei se ole myöhäistä. ;)))

        > Jäit housut kintuissa kiinni väärentelystä.

        Töppäilylistasi on ollut olemassa varmasti jo pari vuotta. Nyt vaivauduit vaatimaan korjausta asiaan, ja sen myös tein. En ole voinut korjata listaasi, kun olet hiljaisesti hyväksynyt listan.

        > Se on sitä, että aamullakin kehtaa katsoa itseää peilistä.

        Juuri näin. Sen takia ihmettelenkin, miten olet saanut kasattua itsestäsi tuollaisen listan - siihen ei mahdu enää sanaakaan enempää vaikka tarvetta olisi. Käy korjamaan puheitasi ja perumaan sanojasi, niin saamme asiat kuntoon!

        ___C___

        Korjaan kaikki mahdolliset epäkohdat haluamallesi mallille, josta alla osoitus. Ensin alkuperäinen ja sen jälkeen muutettu versio haluamasi mukaan. Jokainen voi verrata, onko merkitys ja asiasisältö mitenkin erilainen.

        Alkuperäinen:

        7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä. Kyse on aineiston luotettavuudesta.

        Korjattu:

        7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa. "Vakiintunut käytäntö on, että jos tehdyllä laittomalla toimenpiteellä voidaan ratkaista jokin muu, vakavampi rikos, laiton toimenpide on sallittu." Valeri: "Taas olet katsottu Perry Mason sarjoja telkusta.... Ja etkös sinä alakin valmistelemaan kellistystymistemppua." - olit väärässä. Kyse on aineiston luotettavuudesta.

        Alkuperäinen:

        12. Jatkoit: "On riemullista pohtia sitä, miten valtiolle konfiskoidut voittorahat jaettaisiin. On oikein ajatella, että tunkit saavat voittorahoista 25% ja valtio 75%". Käräjäoikeus kuitenkin kertoo tiedotteessaan, että jos takavarikoitu rahamäärä ei kata asianomistajille määrättyjä korvauksia täysimääräisesti, asianomistajat ovat oikeutetut saamaan jako-osuutensa takavarikoidusta rahamäärästä saatavien määrien suhteessa (vrt. konkurssipesä). - Olit väärässä. Asianomistajaksi ei pääse automaattisesti. Valtio ei ole petoksessa asianomistaja.

        Korjattu:

        12. Jatkoit: ”Nyt on sitten riemullista pohtia sitä, miten valtiolle konfiskoidut voittorahat jaettaisiin.....Yhtä oikein olisi ajatella, että tunkit saavat 25% ja valtio 75%.” - Olit väärässä. Asianomistajuus ei ole automaatti. Valtio ei ole petoksessa asianomistaja. Oikeuden mukaan jos takavarikoitu rahamäärä ei kata asianomistajille määrättyjä korvauksia täysimääräisesti, asianomistajat ovat oikeutetut saamaan jako-osuutensa saatavien määrien suhteessa (vrt. konkurssipesä).

        ___C___

        Onko mokailulistasi nyt kunnossa, että se saadaan pidettyä jatkossakin ajan tasalla? Huomauta vain, ettei tule mitään eripuraa asiassa.


    • Voi sinua, Trölleröinen. Wiki-väärennöksesi on vain muutaman päivän vanha, joko senkin haluat unohtaa?

      Valintahan on sinun, saat sinä piilotella tuon listasi takana. Huono selitys se on ja kyllä sen itsekin tiedät.

      Olisin toivonut, että olisit osannut pyytää anteeksi tyhmiä temppujasi, mutta ehkä minä vaadin nyt liikaa. ;)))

      • N...

        > Wiki-väärennöksesi on vain muutaman päivän vanha, joko senkin haluat unohtaa?

        Minulla ei ole mitään käsitystä, mistä sinä puhut. Sinä itsehän lainailit Wikipediasta ja ties mistä tietoja ja kerroit ne ominasi.

        > Valintahan on sinun, saat sinä piilotella tuon listasi takana.

        Minun ei tarvitse piilotella sen takana, sillä sinä ne mokat olet itse kirjoittanut. Et vain tykkää nähdä näitä töppäilyjäsi näyttöpäätteelläsi.

        ___C___

        Onko mokailulistasi nyt kunnossa, että se saadaan pidettyä jatkossakin ajan tasalla? Huomauta vain, ettei tule mitään eripuraa asiassa.


      • N... kirjoitti:

        > Wiki-väärennöksesi on vain muutaman päivän vanha, joko senkin haluat unohtaa?

        Minulla ei ole mitään käsitystä, mistä sinä puhut. Sinä itsehän lainailit Wikipediasta ja ties mistä tietoja ja kerroit ne ominasi.

        > Valintahan on sinun, saat sinä piilotella tuon listasi takana.

        Minun ei tarvitse piilotella sen takana, sillä sinä ne mokat olet itse kirjoittanut. Et vain tykkää nähdä näitä töppäilyjäsi näyttöpäätteelläsi.

        ___C___

        Onko mokailulistasi nyt kunnossa, että se saadaan pidettyä jatkossakin ajan tasalla? Huomauta vain, ettei tule mitään eripuraa asiassa.

        1. Älä ikinä tunnusta mitään
        ”Minulla ei ole mitään käsitystä, mistä sinä puhut.”

        Voi sinua, Trölli. Ketä sinä vielä yrität kusettaa? Sinähän tiedät, että minä tiedän jo sinun temppusi. Minua et voi tässä asiassa vetää huulesta.

        Muistatkos, kun 2009 elvistelit Capitrollina, että mikäli koskaan kärähtäisit valheesta tällä palstalla, lopettaisit kirjoittamisen siihen. Eipä silti, enhän minä sinua ole täältä mihinkään häätämässä, kirjoita toki vapaasti. Aikaahan meillä on. ;)))


    • märällä palaa savute

      Eitästä selvää saa kun ei nämä tunkinveivaajat yhtään valeise miten nämä kätevät veivät riihikuivat, ei sitten selkeä pitäskös viedä tallintaakse jotakin, vaikos siinä suutja silmät täyteen paasata,,,,,,, nämä hävinnet on näitten juonilla laitettu aivan sanattomiksi...

      Ponzit ja palkatut asiamiehet täällä hyssyttävät touhua, senhän me kaikki tiedämme jo noitten nimimerkkien seilaamis ja kuoron miehet päästävät siinä sivussa todentamista eri henkilökuvin joo.

      Valtterillakin rupeavat saunat olemaan lopuillaan, on niitä näitten luteitten takia jokunen poltettu !

      Kopla mikä kopla.

      • Minä tuolle Tröllille saarnaan sanaa, jospa se siitä herkiäisi synnin tuntoon.

        Ei sitä koskaan tiedä. Minun rapajuoppo enokin herkesi jumalilliseksi kun kännissä ajoi Jawalla lättähatun eteen Soson seisakkeella ja selvisi hengissä. No luita oli poikki ja kuukausikaupalla makuuttivat Oulussa, että kerkesi tuo ajatella.

        Minä olen miettinyt, että laittaisiko kokeeksi telttasaunan. Siinä olisi raikas kylpeä ja voisihan sen ottaa mukaan pilkkireisullekin. Olisi sauna ja majapaikka samassa yksikössä mukana.


      • petolliset kaimat
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Minä tuolle Tröllille saarnaan sanaa, jospa se siitä herkiäisi synnin tuntoon.

        Ei sitä koskaan tiedä. Minun rapajuoppo enokin herkesi jumalilliseksi kun kännissä ajoi Jawalla lättähatun eteen Soson seisakkeella ja selvisi hengissä. No luita oli poikki ja kuukausikaupalla makuuttivat Oulussa, että kerkesi tuo ajatella.

        Minä olen miettinyt, että laittaisiko kokeeksi telttasaunan. Siinä olisi raikas kylpeä ja voisihan sen ottaa mukaan pilkkireisullekin. Olisi sauna ja majapaikka samassa yksikössä mukana.

        Tein taasen sen kuukautisen anoppilan kierroksen ja kävin onneksi veneillä, molemmat keveät mallit jotka olin jättänyt sellaiseen puoli selätys talviasentoon olivat tuulien voimasta kääntyneet puitten välissä melkein oikeinpäin ja toisen takakelluke oli täyttynyt vedellä, ei mitään käänsin ne vain vähän enemmän makuulle ja sitten kottaraispöntö oli pudota mätkähtänyt mökin pihaan sekä tuores oravan pesä oli kuusen alla, on siinä tuulella ollut voimaa,,,, äläkä sinäkään tryykää sinne jäille on jää nyt niin petollista ja vaihtelevaa, vähän niinkuin nämä yleiset kaimat joo.


      • petolliset kaimat kirjoitti:

        Tein taasen sen kuukautisen anoppilan kierroksen ja kävin onneksi veneillä, molemmat keveät mallit jotka olin jättänyt sellaiseen puoli selätys talviasentoon olivat tuulien voimasta kääntyneet puitten välissä melkein oikeinpäin ja toisen takakelluke oli täyttynyt vedellä, ei mitään käänsin ne vain vähän enemmän makuulle ja sitten kottaraispöntö oli pudota mätkähtänyt mökin pihaan sekä tuores oravan pesä oli kuusen alla, on siinä tuulella ollut voimaa,,,, äläkä sinäkään tryykää sinne jäille on jää nyt niin petollista ja vaihtelevaa, vähän niinkuin nämä yleiset kaimat joo.

        En tryykää jäille. Pitäisi olla vesinokkaeläin, jos nyt pilkille työntyy.

        Se vesinokkaeläin on muuten soma eläin, linnun nokka ja nisäkkään ruumis. Vähän niin kuin nämä meidän sponssit. Edestä päin näyttää suoralta, mutta takaa kattoen on kierossa kuin korkkiruuvi. Kyllä se luontoäiti osaa luoda kaikenlaista.

        Tuossa pahimman myterin aikana minä liikuin ulkona vain reppu selässä. Jos tuuli olisi napannut mukaan, niin olisin helpommin jäänyt niistä repun viilekkeistä kiinni kuusen oksiin.Ei olisi tarvinnut ambulanssimiesten tuntikausia raatoa tiettömästä korvesta etsiä, siinä se olisi sievästi roikkunut pihakuusessa.

        Onko ne vesimatkan takana ne anopit vai mitä sinä veneillä haahuilet keskellä talvea?
        .


    • M...

      Onko mokailulistasi nyt kunnossa, että se saadaan pidettyä jatkossakin ajan tasalla? Huomauta vain, ettei tule mitään eripuraa asiassa.

      ___C___

      > Sinähän tiedät, että minä tiedän jo sinun temppusi.

      Valitan, minulla ei ole mitään käsitystä, mistä sinä puhut.

      > Muistatkos, kun 2009 elvistelit Capitrollina, että mikäli koskaan kärähtäisit valheesta tällä palstalla, lopettaisit kirjoittamisen siihen.

      En muista, mutta saattaa hyvinkin pitää paikkansa tuo lupaus. Muistan tilanteen, jossa sinä lupasit puhua aina niin totta kuin vain osaat.

    • 3 V häkkiä

      Poliisin mukaan urkintaepäily paljastui, kun it-yrityksen asiakasyrityksessä työskentelevä henkilö huomasi sähköpostitilillään jotain outoa.

      - Epäilty (talousjohtaja) oli välittänyt sähköpostiviestin itselleen, siirtänyt viestin roskapostikansioon, mutta unohti tyhjentää kansion. Asianomainen henkilö, jonka sähköpostia epäillään luetun huomasi, että hänen tililtään on lähetetty viesti, jota hän ei ole itse lähettänyt, Risu kertoo.

      Risun mukaan kyseinen asiakasyritys ei ole julkishallinnon organisaatio, vaan pienempi yksityinen yritys.

      Rikoslain mukaan törkeästä viestintäsalaisuuden loukkaamisesta on tuomittava vankeutta. Maksimirangaistus on kolme vuotta vankeutta.

      Talousjohtajan yhteystiedot hävisivät it-yrityksen verkkosivuilta pian rikosepäilyn tultua julki.

      Yritys kertoo verkkosivuillaan tuottavansa palvelin-, tallennus- ja varmistusratkaisuja. Yritys mainostaa itseään "it-hankkeiden turvalliseksi palvelutaloksi".

    • ”Valitan, minulla ei ole mitään käsitystä, mistä sinä puhut.”
      1. Älä ikinä tunnusta mitään

      Älä sinä Trölli-kulta turhaan yritä kiemurrella. Jäit kiinni keskellä Kuopion toria, housut kintuissa, mulkutin kourassa ja liikkuvat takana – turhaan sinä enään vatkaat. Tämä näin vertauskuvallisesti sanottuna.

      Ei sinulla ole enää mitään saumaa selitellä. ;)))

      • Ö...

        1. Älä ikinä tunnusta mitään

        Aivan, vaan siirrä syyteharkinta muualle käsiteltäväksi (kts. alla).

        ___C___

        Lainaus: "Tälläkin foorumilla kerrotun tarinan mukaan Tuusulan käräjäoikeudessa Järvenpäässä mukanaan ankka - se oli ainakin näyttänyt ankalta, äännellyt kuin ankka ja kävellyt kuin ankka."

        Tästäkös se Valeri pomppasi!

        ___C___

        Lainaus Valerille suunnatusta tekstistä: "No niimpä pohdit sitä mistä löytäisit selvityksen kaaosteorian määrittelystä itsellesi ja kerroit saman täällä sitten kopioimalla. "

        Ja siihen vielä päälle piin väärennetyt desimaalit.

        Voi sinua, Valeri. Syvällä olet nyt suossasi.

        ___C___

        Valeri kertoo omana tekstinään:

        1.epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

        2.herkkyys alkuarvoille

        3.takaisinkytkentä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9952635#comment-50068556

        Ja alkuperäinen lähde kertoo:

        1. epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

        2. herkkyys alkuarvoille

        3. takaisinkytkentä

        http://www.argumentti.fi/argumentti/tag/luonnontiede-2/

        ___C___

        > Kun lainataan muiden tekstiä, sopii panna viitekin näytteille.

        Kuten sinä tässä alla väitteesi mukaan:

        Dolus determinatus – tekijällä oli tarkoitus tehdä teko että aiheuttaa sen seuraukset
        Dolus directus – tekijä mieltää, että teon seuraukset lähes varmuudella myös syntyvät
        Dolus eventualis – Tekijä ei välttämättä tavoittele teon seurauksia, mutta ne jollakin todennäköisyydellä voivat syntyä

        Ja mitä Wikipedia sanookaan asiasta? No tässä vertailulauseita - kukin lukekoot ja päättäkööt itse.

        Dolus determinatus -- Tekijän tarkoituksena on toteuttaa teko juuri sellaisena
        Dolus directus -- Tekijä tietää teostaan aiheutuvat seuraukset ja pitää niitä lähes varmana.
        Dolus eventualis -- Tekijä pitää seurausta jokseenkin todennäköisenä

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11945111#comment-65250288-view

        Missä siis on viitteesi, jonka olet aina luvannut esittää?


      • Ö... kirjoitti:

        1. Älä ikinä tunnusta mitään

        Aivan, vaan siirrä syyteharkinta muualle käsiteltäväksi (kts. alla).

        ___C___

        Lainaus: "Tälläkin foorumilla kerrotun tarinan mukaan Tuusulan käräjäoikeudessa Järvenpäässä mukanaan ankka - se oli ainakin näyttänyt ankalta, äännellyt kuin ankka ja kävellyt kuin ankka."

        Tästäkös se Valeri pomppasi!

        ___C___

        Lainaus Valerille suunnatusta tekstistä: "No niimpä pohdit sitä mistä löytäisit selvityksen kaaosteorian määrittelystä itsellesi ja kerroit saman täällä sitten kopioimalla. "

        Ja siihen vielä päälle piin väärennetyt desimaalit.

        Voi sinua, Valeri. Syvällä olet nyt suossasi.

        ___C___

        Valeri kertoo omana tekstinään:

        1.epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

        2.herkkyys alkuarvoille

        3.takaisinkytkentä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9952635#comment-50068556

        Ja alkuperäinen lähde kertoo:

        1. epälineaarisuus (se selittää maailmamme monimutkaisuuden ja sen, miksi niin lukuisat erilaiset asiat ovat mahdollisia, sillä epälineaarisuuteen liittyy ilmiöiden epäjatkuvuus ja arvaamattomuus. Mielenkiintoisimmat ilmiöt kuten elämä esiintyvät kaaoksen partaalla. Epälineaarinen kasvu tarkoittaa, että virheen suuruus kaksinkertaistuu aina neljässä päivässä)

        2. herkkyys alkuarvoille

        3. takaisinkytkentä

        http://www.argumentti.fi/argumentti/tag/luonnontiede-2/

        ___C___

        > Kun lainataan muiden tekstiä, sopii panna viitekin näytteille.

        Kuten sinä tässä alla väitteesi mukaan:

        Dolus determinatus – tekijällä oli tarkoitus tehdä teko että aiheuttaa sen seuraukset
        Dolus directus – tekijä mieltää, että teon seuraukset lähes varmuudella myös syntyvät
        Dolus eventualis – Tekijä ei välttämättä tavoittele teon seurauksia, mutta ne jollakin todennäköisyydellä voivat syntyä

        Ja mitä Wikipedia sanookaan asiasta? No tässä vertailulauseita - kukin lukekoot ja päättäkööt itse.

        Dolus determinatus -- Tekijän tarkoituksena on toteuttaa teko juuri sellaisena
        Dolus directus -- Tekijä tietää teostaan aiheutuvat seuraukset ja pitää niitä lähes varmana.
        Dolus eventualis -- Tekijä pitää seurausta jokseenkin todennäköisenä

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11945111#comment-65250288-view

        Missä siis on viitteesi, jonka olet aina luvannut esittää?

        Olen jo pariin kertaan jo vastannut. Olen vertaillut omaa tekstiäni Wikiin, olen jopa osoittanut, että se, mitä nyt väität Wiki-tekstiksi, onkin väärennös.

        Olet jankuttamisesi kanssa paitsi kyllästyttävä myös harvinaisen tyhmä.;)))


      • Ö...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Olen jo pariin kertaan jo vastannut. Olen vertaillut omaa tekstiäni Wikiin, olen jopa osoittanut, että se, mitä nyt väität Wiki-tekstiksi, onkin väärennös.

        Olet jankuttamisesi kanssa paitsi kyllästyttävä myös harvinaisen tyhmä.;)))

        > Olet jankuttamisesi kanssa paitsi kyllästyttävä myös harvinaisen tyhmä.

        Ja sinulla on mennyt pahan kerran hermo, kun et vain osaa.


      • Kääpä.poistunut
        Ö... kirjoitti:

        > Olet jankuttamisesi kanssa paitsi kyllästyttävä myös harvinaisen tyhmä.

        Ja sinulla on mennyt pahan kerran hermo, kun et vain osaa.

        On tainut moktaribrynolf jo luovuttaa.


      • Nope.tyvärr.inte
        Kääpä.poistunut kirjoitti:

        On tainut moktaribrynolf jo luovuttaa.

        Eheiiii..on palannut valkku öyhöttämään maahanmuuttopalstalle jälleen karvahatussaan moktaroiden samoja kitinöitään.
        Vanha pieru ei haihdu.


      • Kotiutustaodottava

        Saits aikaseksi tuonkin aivopierun, mutta et voi maksaa rahoja takaisin


      • JatkaOdotustaTyvärr
        Kotiutustaodottava kirjoitti:

        Saits aikaseksi tuonkin aivopierun, mutta et voi maksaa rahoja takaisin

        Rahat meni leipomoon ja kolmeen uuteen mopoon.


      • Mc.brynolf
        JatkaOdotustaTyvärr kirjoitti:

        Rahat meni leipomoon ja kolmeen uuteen mopoon.

        Kas mopoileeko moktarvalkku edelleen?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe