Helsingin sanomat raportoi 27.06.2013:

Putin tulee kohta!

Helsingin sanomat raportoi 27.06.2013:

Venäjän rajan lähelle nousi salaperäinen "Nato-torni" – kukaan ei ilmoittaudu omistajaksi

Eli sotilasliitto NATO kokosi tornin ja kukaan ei ilmoittaudu omistajaksi. 138 metriä korkea sotateollisuuden käytteen tarkoitettu masto rakennettiin Virolahdelle lähelle Suomenlahden rantaa. Masto sijaitsee n. kilometrin päässä Venäjän rajalta Hurpun rajavartioaseman läheisyydessä.

Virolahti. Virolahdelle lähelle Suomenlahden rantaa on rakennettu 138 metriä korkea tutka- tai linkkimasto, jolle ei löydy omistajaa.Masto sijaitsee noin kilometrin päässä Venäjän rajalta Hurpun rajavartioaseman läheisyydessä. Mastoa on kasattu kuluvan viikon alusta lähtien. 138 metrin korkeuteen se nousi torstaina.

Isoa mastoa ihmetelleet kyläläiset uskoivat sen tulevan armeijan tiedustelukäyttöön. Leikkisästi he puhuivat myös "Nato-tornista".

Puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Eero Karhuvaara kuitenkin kiistää puolustusvoimien osallisuuden.
"Se ei ole puolustusvoimien", hän sanoi ja arveli, että masto olisi rajavartioston.

Myös Kaakkois-Suomen rajavartiolaitos kiistää Helsingin Sanomille maston olevan heidän projektinsa. Muutoin rajavartiosto kieltäytyi kommentoimasta asiaa ollenkaan.

Puolustusministeriökään ei ilmoittautunut tornin rakentajaksi.
"En tiedä siitä yhtään mitään, en ole ainakaan kuullut mitään", totesi viestintäpäällikkö Jyrki Iivonen HS:lle.
Edes valtion viestintävirastolla ei ole tekemistä tornin kanssa.

Virolahden kunnanjohtaja Osmo Havuaho kuitenkin kertoi totuuden, että Suomen valtio olisi hakenut mastolle aikanaan rakennusluvan.

"Sille ei ole hakenut rakennuslupaa mikään taho. Enempää en kerro siitä", rakennustarkastaja Risto Poikolainen kommentoi Helsingin Sanomille. Poikolainen myös kehotti HS:n toimittajaa olemaan kirjoittamatta asiasta.

Eli asia todellakin on valtionsalaisuus, koska jäljet johtavat minnes muualle kuin NATO:n sylttytehtaille.

Mastoa torstaina asentanut yrittäjä Tom Sjöman kertoi pystytyksen alkaneen maanantaina. Hanke on ollut hänen mukaansa salaperäinen, eikä Sjöman tiennyt kenen torni oli kyseessä. Alue aiotaan hänen mukaansa aidata ja pääsy sinne estää ulkopuolisilta.

Maston valmistaneesta yhtiöstä ei voida kommentoida asiaa.

Helsingin sanomien toimitus ilmoitti sitten: "Tässä tapauksessa emme voi kommentoida asiaa, kun meille on sanottu, että emme saa sanoa mitään."

Eli totuutta ei saa kertoa edes NATO:sta.

Jos nyt totta puhutaan niin kuka tai ketkä ovat ajamassa Suomen valtiota NATOO:n ?


Suomen mm. Kokoomuksen edustajien NATO-myönteisyys kun on tänne Suomeen myös ajettu jostain ulkokautta ja tarkemmin ulkomailta ja Yhdysvallat sekä keskustiedustelupalvelu CIA on jo 60-luvulla rahoittanut Suomen poliittista järjestelmää ja silloin kultaisella kuusikymmentäluvulla SDP:lle herui rahoitusta CIA:lta. Mutta nyt taas vallankahvassa on jo eri sakki ja koko kokkareiden edustus näyttäisi koostuvan toinen toistaan iljettävimmistä pateettisista valehtelijoiden klubista, milloin nykyinen pahoinvointi Suomi leipäjonoineen on näille kokkari/porvaripelleille hyvinvointisuomi jne. Heidän hyvinvointi Suomensa pyörii vain näiden kansanedustajien sekä ministerien omien napojensa ympärillä.


Mutta nyt kuitenkin Suomen tulevaisuus on näiden muutamien maansa myyneiden korruptoituneiden päättäjien varassa ja koko EU:n tulevaisuus on kiinni etunenässä Suomen valtion panoksesta, koska Suomi toimii esimerkkinä muille EU-maille mm. Kreikalta vaaditut vakuudet olivat jo yksi esimerkki siitä, vaikkakin yksityiset pankit kuitenkin ryöväävät jokaisen miljardin mitä Kreikkaankin pistetään.

Lähde: http://www.hs.fi/kotimaa/Venäjän rajan lähelle nousi salaperäinen Nato-torni kukaan ei ilmoittaudu omistajaksi/a1372299626952

http://www.kymensanomat.fi/Online/2013/06/27/Salaperäinen masto noussut Virolahdelle/2013315932037/4

107

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jäppinen

      Kuntauudistukset sekä varuskuntien lakkautukset ovat salajuoni jolla viedään Suomi NATO:n jäseneksi

      Pääministeri Jyrki Kataisen johdolla on jo päätetty, että tuleva kuntauudistus tullaan syöttämään Suomen kansalle pakkopullana ja suuremman vastarinnan välttämiseksi Suomessa otetaan käyttöön poikkeustila. Tämän jälkeen useita satoja kuntia tullaan lopetetaan pakkotoimilla.

      Kansanedustajaa Timo Kalli kehitti 90-luvulla kuntauudistukseen tähtäävän PARAS-hankkeen, vaikka se ei ole koko totuus. Koska kyseessä ei ole mikään PARAS-laki. Koska se on todellisuudessa EU-sopeutuslaki.

      EU-liittymissopimukseen luvatut tulevat suurkunnat suunniteltiin sisäasianministeriössä jo vuonna 1992.

      Suomen EU-neuvotteluihin kuului velvoitteena suunnitella aluejakojärjestelmä eli NUTS-jako.

      Suunnitelma muotoutui seuraavaksi:

      NUTS I - 5 suurlääniä

      NUTS II - 19 maakuntaa, jotka jo olivat olemassa EY:n EMOTR-rahojen jakamista, ja myöhempää EU-tukien jakoa, hallinnointia ja valvontaa varten

      NUTS III - 88 pientalousaluetta, joista nyt tehdään PARAS-lain edellyttämät suurkunnat. Niiden tehtäväksi tulee peruspalveluiden "turvaaminen".

      Silloinen sisäasianministeri Mauri Pekkarinen esitteli suunniltelmaa EY-ministeriryhmälle jo 17.1.1993.

      Kuntakartta EU-neuvotteluja varten oli 22.7.1993 esillä EY-ministerirymän kokouksessa.

      Pakkokuntauudistuksen toinen tarkoitus on tuhota ns. EU-kriittinen poliittinen vastarintaliike kuten Perussuomalaiset ja romuttamalla Suomesta monia satoja kuntia tämä käy erittäin luontevasti. Jäljelle jää vain Kokoomuksen diktaattorimainen ylivalta vaikka Suomen kaikki vaalit ovat myös tähänkin mennessä olleet melkein täysin elektronisesti väärennettyjä Tieto Oyj:n taholta.

      Nyt julkistetut useiden Suomen varuskuntien lakkautukset vievät Suomea kohti NATO-jäsenyyttä joka tullaan kylmästi ratifioimaan.

      Kaikkiaan kuusi varuskuntaa tai joukko-osastoa esitetään lakkautettavaksi. Listalla ovat

      - Keuruun Pioneerirykmentti
      - Lahden Hämeen rykmentti
      - Kauhavan Lentosotakoulu
      - Pohjois-Karjalan prikaati Kontiolahdella
      - Kotkan rannikkopataljoona
      - Jämsän lmavoimien teknillinen koulu

      Tämä ei todellakaan ole mitään sattumaa, että Suomessa lakkautetaan näin paljon varuskuntia kertaheitolla juuri suursodan kynnyksellä kun lähi-idässä on III-maailmansodan lähtölaukaukset jo käsillä.

      Suomen NATO:n pakkojäsenyyttä tullaan perustelemaan mm. Suomen turvallisuudella siinä vaiheessa kun Venäjä on alkanut ottaa osaa USA/ISRAEL/NATO vs. Iran/muut lähi-idän liitolaiset konfliktiin.

      Sitä siis perustellaan sillä, että kun Suomen naapurissa on NATO:n vihollismaa niin Suomenkin tulisi kuulua tulevan EU:n liittovaltion kaikkien maiden NATO-liittoutumaan. Mutta tätä ei itseasiassa tarvitse millään tavalla perustella 2013 jälkeen koska asia hoituu suoraan koska Suomi on jo silloin EU:n liittovaltiossa. Jolloin sitä koskevat valtiona täysin EU:n fasistisen liittovaltion lait ja määräykset.

      • lisätietoa

        Euroopan sotilasliitto NATO:lla toimi aikanaan salainen valtionterrorismiohjelma "Operation Gladio". Jossa lavastettiin useita terrori-iskuja eripuolilla Eurooppaa ja näistä pommi-iskuista/terroriteoista syytettiin mm. kommunisteja.Gladion joukkojen kouluttamisesta vastasi Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA ja Iso-Britannian tiedustelupalvelu Mi6.

        Virallisesti Gladio oli kuitenkin vain NATO:n maanalainen armeija, joka perustettin mahdollista Neuvostoliiton varsovan liiton hyökkäystä varten. Yhdysvaltain armeija suostui vasta vuonna 2006 myöntämään tämän järjestön toiminnan. Mutta kiisti loppuun asti terrorismin harjoittamisen.

        Itse terrorismin ja tarkemmin valtionterrorismin suurin motiivi on pitää valtion asukkaat pelon alla ja tämä psykologinen sodankäynti on katsottu kaikista tehokkaimmaksi keinoksi pitää väestö kurissa. Sillä aina kun väestöä uhkaillaan tällaisilla maan ulkopuolisilla vihollisilla ja lavastetaan terrori-iskuja näiden vihollisten tekemiksi, niin kansa suostuu silloin pelon vallassa luopumaan kaikista heille kuuluvista oikeuksistaan ja nyt tätä nähdään esim. Yhdysvalloissa ja Suomessa kun aselait pyritään tiukentamaan loppuun asti. Jotta kansalaiset eivät enää pystyisi puolustamaan itseään. Kuitenkin tämä aselaki pelleily on vielä pientä Suomessa siihen mitä se on tuolla Yhdysvalloissa. Koska Jenkeissä on tietojen mukaan yli 300 miljoonaa laillista asetta, joista monet vieläpä automaattiaseita (mm. rynnäkkökiväärit).

        Terrorismi on illuminatin salaisen maailmaneliitin luoma käsite psykologisessa sodankäynnissä, jossa kansalaisia uhkaillaan ulkopuolisilla uhilla. Näin sitten ollaan luotu näitä keinotekoisia terroristijärjestöjä kuten Al-Qaida, joita Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA kouluttaa mm. lähi-idässä. Mutta jos Al-Qaida ei kuitenkaan asenna pommeja metroihin vaan sen hoitaakin Israelin tiedustelupalvelu Mossad niin olisi kaikkein järkevintä, että kreditit kuuluisivat heille jotka todellisuudessa ovat näiden tihutöiden takana.


        Mutta jos Mossadin teot paljastettaisiin maailmalle, niin silloin tämän koko keinotekoisen terrorisminvastaisen sodan valhe paljastuisi kaikille. Jonka jälkeen valtionterrorismi menettäisi sen nykyisen otteensa meihin.


        Kylmä totuus on kuitenkin se, että mikään yksittäinen Arabi tai Muslimi ei pysty uhkaamaan jotain suurvaltaa yksin hänen kiviluolastaan, jossa on huippumodernit satelliittipaikantimet ja internet-yhteydet. Sillä tämä koko Osama Bin Ladenin satu oli täysin Washington DC:n, Pentagonista luomaa ja käsikirjoittamaa propagandaa. Tämä iltasatu kuitenkin meni läpi kuin väärä raha enemmistöön ja kaikki nämä keksityt ja ennalta käsikirjoitetut tarinat ja sadut Osama Bin Ladenin vangitsemisesta ja murhasta olivat keksittyjä satuja.


        Yhdysvaltain armeijalla kuitenkin on nämä ns. erikoisjoukot (Navy Seal Team), joita on nyt uusimpien huhujen mukaan käytetty salaisissa operaatioissa Iranissa. Tuskin ovat öljyä käyneet sieltä hakemassa. Vaikka todellisuudessa koko Iranin invaasion ydinmotiivi on puhtaasti maan öljyvarojen ryöstö.



        Lähde: http://www.infosota.fi/2010/07/16/operaatio-gladio-naton-salaiset-armeijat/


    • monto1

      Suomen hallitus on tilannut Hornet-koneisiin sijoitettavia ohjuksia Yhdysvalloista. Ohjuksien yhteenlaskettu hinta on 145.123.292,62 €( alv).

      Tämmöisen budjettiluokan hankinnat suomen armeijalle vielä samaan aikaan kun varuskuntia ollaan lakkautettu ennätysmäärä kertoo Suomen tämänhetkisestä puolustuksesta jotain. Sillä totuus on se, että varsinen reservitoiminta on jo ajat sitten ajettu alas koko maasta kaikessa hiljaisuudessa ja Suomi aiotaan liittää tulevassa EU:n liittovaltiossa NATO:n jäseneksi.

      Kolmatta maailmansotaa tällähetkellä suunnittelevat monikansalliset pankkiirit yhdessä maailmaneliitin kanssa pitävät sitä selvänä juttuna, että Suomen valtio liittyy liittovaltiosopimuksessa NATO:n jäseneksi. Koska näin Suomeen voidaan sitten perustaa myöhemmin NATO:n sotilastukikohtia Venäjää vastaan.

      Tässä onkin sen vuoksi äärimmäisen vakava asia kyseessä, että Suomen valtio aikoo seuraavan parin vuoden kuluessa rikkoa Suomen ja Venäjän väliset suhteet lähtemällä NATO:n jäseneksi koska tämän maan johtajisto on mukana USA/ISRAEL/NATO liittoumassa, eli kolmannen maailmansodan agendassa.

      Naapurimaassamme Venäjällä tämä Siionistisen illuminatin juoni tiedetään tasan tarkkaan ja Putin on valmis pistämään stopin USA:n sekä Israelin vehkeilylle Syyriassa sekä Iranissa jos tarve vaatii.

      Syyrian demonisointi onkin jatkunut kiivaasti länsimaisessa valtamediassa tähän päivään saakka koska kyseisen maan talous ei ole vieläkään monikansallisen pääomakorporaatioiden hallussa. Mutta jos sinne onnistutaan tekemään onnistunut USA:n armeijan sotilaallinen interventio niin tämän jälkeen Assad lahdataan Gaddafin tavoin ja ilmoitetaan, että demokratia on saapunut Syyriaan, vaikka kyse onkin fasismista joka on siis monikansallisten korporaatioiden sekä valtioiden yhteenliittymästä.

      Tämä siis tarkoittaa sitä, että kun valtiot ollaan velkaannutettu monikansallisten pankkiirien toimesta niin näin ollen Siionistien maailmanvalta säilyy ja valtiot pysyvät monikansallisen pääoman orjina.

      Todellisuudessa näillä korporaatioeliitin pankeilla ei ole mitään muuta kuin rahanluontioikeus luoda rahaa tyhjästä ilmasta ja lainata sitä eteenpäin valtioille obligaatinoina, joita sitten valtioiden veronmaksajat maksavat takaisin korkoina. Mutta kun vielä on kyse kvartaalikapitalistisesta globalismista missä talouskasvu ja nollakasvu edellyttää talousjärjestelmän säilymistä. Niin tästä sitten johtuu miksi varsinaiset työmarkkinat ollaan täällä länsimaissa murskattu jo ajat sitten monikansallisten korporaatioiden taholta jotka ovat siirtäneet teollisuuden tuotannon halvempiin maihin.

      NAFTA sopimus Yhdysvalloissa sekä nollakasvu ovat kasvattaneet kriittisesti rikkaiden teollisuusmaiden tuloeroja ja tätä kautta luonut entistäkin enemmän köyhyyttä ja työttömyyttä eripuolille maailmaa. Mutta näin onkin tarkoitus ja tämä köyhyyden sekä työttömyyden luominen on osa uuden maailmanjärjestyksen agendaa. Koska näin saadaan rappeutettua ja rikottua useiden ihmisten moraali ajamalla heitä henkiselle rappiolle viemällä heiltä mahdollisuus elättää perheensä sekä itsensä, joka taas luonnollisesti ajaa heitä kohti alkoholismia ja näin saadaan jokainen ydinperhe hajoamaan tyylikkäästi monikansallisen korporaatioeliitin toimesta. Kun vielä järjestelmä on aivopesty vielä sellaiseksi, että hajoita ja hallitse konsteilla ollaan luotu tämä keinotekoinen kuilu hyvä ja vähäosaisten välillä. Jotta saataisiin vielä nämä köyhät työläiset luulemaan, että se on työttömien oma vika kun ei ole töitä jne. Täytynee muistaa se, että nuoremmat polvet eivät varmaankaan edes tiedä, että tässä maassa on aikanaan sodittu tämän johdosta vuonna 1918.

    • Sihvonen

      Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on virolaisuutistoimisto BSN:n nimettömien diplomaattilähteiden mukaan kutsunut kaikki Pohjoismaiden ja Baltian päämiehet Tukholmaan Syyskuussa tapahtuvan vierailunsa aikana.

      Tukholman tapaaminen edeltää Pietarissa 5-6. syyskuuta järjestettävää G20-maiden tapaamista, minkä Washington vahvisti keskiviikkona.

      USA:n presidentti Obama perui aiemmin syyskuuksi sovitun tapaamisen Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa, koska USA:n ja Venäjän väliset suhteet ovat kiristyneet viime-aikaisen NSA:n tietovuotaja Edward Snowdenille Venäjältä myönnetyn turvapaikan johdosta.

      Todellinen syy mahtaa kuitenkin olla se, että Yhdysvaltain ja Israelin hallitus sekä NATO punoo koko ajan täyttä häkää mahdollisen III-maailmansodan skenaarioita ja yritää saada nyt Skandinavian maat liittymään mukaan remmiin.

      Norjahan on jo NATO maa, mutta Ruotsia ja Suomea ei olla saatu vielä mukaan sionistien USA/NATO/ISRAEL remmiin ja tästä nyt käydään kulissientakaista kädenvääntöä Yhdysvaltain diplomaattien painostamana.

      Yhdysvaltojen ja Venäjän välinen skisma johtuu siitä, että tämän maailman materiaalista valtaa pitävän monikansallisen Sionistisen valtaeliitin uuden maailmanjärjestyksen fasistinen agenda ei ole saavuttanut Venäjän kanssa sen haluamia mittasuhteita.

      Kuten myös Iran sekä Syyria ovat vielä ryöstämättä kuiviin, tämän maailman salaisen valtaeliitin toimesta, jonka vuoksi valtaeliitin käyttämä USA:n armeija suunnittelee molempiin maihin hyökkäystä tällä hetkellä ja valmistautuu myös samalla sotaan Venäjää vastaan, koska Syyrialla on Venäjän kanssa turvatakuut.

      Eli jos Syyriaan hyökätään, niin Venäjä kokee sen että sinne myös hyökätään ja on lupautunut puolustamaan Syyriaa ja tämän vuoksi suursodan (III-maailmansota) vaara on suuri tämän suhteen.

      USA:n presidentti Barack Obama on tässä vaarallisessa sotaleikissä pelkkä shakkinappula, jota maailman valtakulissien takana vaikutusvaltaisemmat eliittiherrat kuten Zbigniew Brzezinski ohjaavat haluamaansa suuntaan, eli puhuu mr. presidentin korvanappiin ja sanelee puheet.

      Kun taas Venäjän presidentti Vladimir Putinia ei ohjailla Sionisti-eliitin toimesta ja tämän vuoksi sitten USA/Israel/NATO näkee Venäjän vihollisvaltiona Kiinan ohella.

      Lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/Virolaismediat Obama kutsui kaikki Pohjoismaiden päämiehet Tukholmaan/a1375844144002

    • natotusta

      Helsingin kaivopuistossa oleva Yhdysvaltain suurlähetystön työmaa on puhuttanut kaupunkilaisia, koska rakennusaluetta ei saa lainkaan valokuvata. Sillä äskettäinkin eräs ohikulkija pysäytettiin yksityisen vartiointiliikkeen toimesta ja hänen kamerastaan vaadittiin poistamaan kaikki valokuvat alueelta.


      Helsingin kadut ovat kuitenkin julkista aluetta, joissa valokuvaaminen on sallittu kun taas suurlähetystöjen alueet taas kuuluvat kyseiselle maalle. Mutta se mikä tässä kaivopuiston USA:n suurlähetystössä on hämärää liittyy tietenkin siihen, että sinne on tällä hetkellä rakenteilla suuri innovaatiokeskus joka avataan 2014. Sinne tulee n. 1600 työntekijää CIA:n palvelukseen.


      Syitä siihen, että mikä intressi Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelulla perustaa kokonainen vakoiluvirasto Suomen maaperälle johtuu aika pitkälti kiristyneen infosodan tilanteesta ja siitä, että Suomi on strategisesti mahdollisen kolmannen maailmansodan apuväline.

      Esim. jo tämä Humppilaan rakennettava sotilaslentokenttä pelkille kuljetuskoneille viittaa voimakkasti militaariseen lentoliikenteeseen Suomen maankamaralle.

      Omalta osaltaan kiristyvä informaatiosodankäynti näkyy siinä, että yhä enemmissä määrin Suomalainen päivittäinen televisionkatselu ja orjallinen suhde valtamediaan on muuttumassa, jolloin suuret mediakorporaatiot kuten HS, YLE jne. alkavat menettämään valtaansa ja tämä taas mm. siinä, että kyseiset mediat ovat muuttuneet maksullisiksi kuten Helsingin-Sanomat (HS).

      Että jos Helsingin-Sanomien levikki on n. 337 962 kpl Niin vastaavasti tällainen yksittäinen blogi voi parhaimmillaan tavoittaa yli 200 000 ihmistä/kk. Että siitä voi jo jokainen päätellä, että mihin on maailmanlaajuinen informaatiosodankäynti mennyt. Tästä on sitten syntynyt mm. HS:n kautta tämä Long Play (LP), jonka avulla mediakorporaatioiden omistava valtaeliitti yrittää hyökätä kaikkien oikean opposition päälle ja mitä nyt muutaman kuukauden on kyseistä Long Playta vilkaissut, niin salaliittoteorioiden teilaus näyttäisi olevan koko puljun pääagenda.




      Lähde: http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/helsingin_tarkimmin_varjeltu_rakennustyomaa/
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=1346
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=6974

    • Huumekaupat Suomeen

      Alkaako HS nyt tukemaan vapaata huumepolitiikkaa ja kannabismyymälöitä Suomeen kun USA ja NATO laajentavat Afganistanin huumebisnestään nyt myös vähittäiskaupan puolelle.

      • Olet hullu

        USA myy maria joissain osavaltioissa vapaasti.

        Nato ei myy mitään. Ongelmasi on se, ettet osaa sanoa erillisinä sanoina sanaparia 'USA ja Nato'.

        Suomea asia ei koske millään tavalla!


      • NATOn huumekuviot
        Olet hullu kirjoitti:

        USA myy maria joissain osavaltioissa vapaasti.

        Nato ei myy mitään. Ongelmasi on se, ettet osaa sanoa erillisinä sanoina sanaparia 'USA ja Nato'.

        Suomea asia ei koske millään tavalla!

        NATO ei myy vähittäistasolla mutta tukkutasolla myy, myy myös kuljetus ja suojauspalveluja kannabiksen ja oopiumin tuottajille ja viljelijöille.


      • Olet hullu
        NATOn huumekuviot kirjoitti:

        NATO ei myy vähittäistasolla mutta tukkutasolla myy, myy myös kuljetus ja suojauspalveluja kannabiksen ja oopiumin tuottajille ja viljelijöille.

        Nato ei myy millään tasolla muualla kuin kylähullun pään sisällä hänen keksintönään!

        Et tunnu uskovan, että sinun kohdallasi kukaan ei pidä totena kertomaasi ellet sitä osaa referaatilla todeksi todistaa! Olet osoittautunut sen verran epäluotettavaksi!


      • Ruskit tulloo
        Olet hullu kirjoitti:

        Nato ei myy millään tasolla muualla kuin kylähullun pään sisällä hänen keksintönään!

        Et tunnu uskovan, että sinun kohdallasi kukaan ei pidä totena kertomaasi ellet sitä osaa referaatilla todeksi todistaa! Olet osoittautunut sen verran epäluotettavaksi!

        Äkkiä natoon..


      • jou jou
        Ruskit tulloo kirjoitti:

        Äkkiä natoon..

        Suomen journalistiliitto on järkyttynyt Helsingin-sanomien tuoreista massairtisanomisista, Nelosen uutisten sekä Metro-lehden marraskuussa alkaneet yt-neuvottelut ovat päättyneet.


        Helsingin-sanomien toimituksesta 342 työntekijästä 52 toimittajaa saa lähteä ja heistä 37 saa potkut, eli irtisanotaan.


        Tämä kaikki viestii suomen media-alan ahdingosta ja siitä, että kun yhä vähempi enää luottaa valtamediaan. Niin lehtitalot kuten Helsingin-sanomat ei voi heikentyneen kysynnän jälkeen vähentää työntekijöitään.

        Suomen mediakenttä joutuu väkisinkin suurten muutospaineiden eteen nyt kun entiset jätit kokevat konkurssiaallon. Se mitä Helsingin-sanomat on tarjonnut suomen kansalle on kuitenkin noudattanut sionistisen etiketin ohjeita kuten myös maamme valtiollinen televisiokanava YLE.

        Mutta edelleen ei ole toista yhtä vaikutusvaltaista välinettä pitää kansallista väestöämme unessa kuin televisio, jonka äärellä tuon äärettömän viihde ja uutispropagandan tarkoituksena on pitää katsojamme kollektiivisessa unessa tässä matrixissa. Kuitenkin jokainen voi sieltä omatoimisesti herätä omaan tahtiin ja kyseenalaistettuaan kaiken tämän entisen valheellisen maailmankuvan, jota meille kaikille syötetään television/radion sekä internetin kautta. Voi tämän jälkeen jokainen yksilö lähteä tekemään omaa henkilökohtaista panostaan sen eteen, että myös muut havahtuisivat ja avaisisivat silmänsä sekä alkaisivat ensimmäistä kertaa ajattelemaan omilla aivoillaan.


        Lähde: http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Journalistiliitto_HS-14000


      • maastoo
        Ruskit tulloo kirjoitti:

        Äkkiä natoon..

        Olisikohan se kännykkä tukiasema masto?


    • Palkinto Suomi24:lle

      natotusta,

      Puolustusvoimien tiedorus- ja propagandayksikkö ovat hädissään informaatiosodasta kun Olet hullu jatkuvasti munaa itseään netissä ja kun Suomi24:n NATO-keskustelut ovat suosittuja jo ulkomaita myöten.

      Suomi24NATO ansaitsisi jonkunlaisen tiedonjulkistamispalkinnon.

      • Olet hullu

        HAHA! Vai ovat suosittuja! Johan paljon näkeekin täällä ulkolaisia kommentteja! Puhumattakaan kotimaisista!

        Oletko todella niin pönttö, että et uskalla katsoa totuutta silmiin?

        Presidentti Niinistö ei ole koskaan kuullutkaan mistään Suomi24-palstasta, joten ei hän sitä yritä mitenkään kumota tai vahvistaa!

        Niinistö, poliitikot, puolustusvoimat, media, USA:n suurlähetystö, CIA tai Nato ei ole koskaan edes kuullut koko nettipastasta! Kaikkeen sinäkin uskot!

        Koko tämä sinun luulottelusi perustuu vain siihen, että sinun on vaikeata uskoa se, että hampaat irvessä väännät juttua kolmen hengen palstalle, jota kukaan (paitsi me kolme) ei lue! Ettei koko aherruksellasi ole mitään arvoa tai merkitystä!

        Kukaan ei edes tiedä, että arvon kylähullu on olemassa!


      • Olet hullu

        "Puolustusvoimien tiedorus- ja propagandayksikkö ovat hädissään informaatiosodasta kun Olet hullu jatkuvasti munaa itseään netissä"

        Tuskin on hädissään kahdestakin syystä:

        1. Ei ole olemassa Puolustusvoimien tiedorus- ja propagandayksikköä

        2. Minä olen tavallinen eläkeukko

        "NATO-keskustelut ovat suosittuja jo ulkomaita myöten
        Suomi24NATO ansaitsisi jonkunlaisen tiedonjulkistamispalkinnon. "

        HAHA Vai suosittuja? Ei täällä ole kuin sinä ja minä! Ei ketään muita? Ketä luulet pettäväsi?


    • HSn NATOtappio

      natotusta,

      Helsingin Sanomien ongelma on, että lehteä ei enää lueta, lehteen ei uskota, lehdessä ei enää mainosteta entiseen malliin sen jälkeen kun ehti julistautui NATOn äänenkannattajaksi ja lehti päästi nuo Olet hullu nettiinsä haukkmaan lehden asiakkaita.

      • HS:n kuolee NATOon

        HS:n ongelma on, että esim. juuri NATO- aiheissa nämä Suomi24:n NATO-keskustelut leviävät laajemmalle ja elävät pitempään mm. Emailin, Facebookin ja Twitterin avulla kuin Hesarin väkisin väännetyt NATO-popaganda-artikkelit.

        HS:n talouspuolella on paniikki. Samanlainen kun tällä Olet hullu puolustusvoimien propaganda-Paavolla. HS:ää lukee yhä harvempi eikä lehteen uskota. Tilaajat sanovat irti sopimuksiaan joukotrain eikä lehdessähaluta mainostaa.


      • Olet hullu

        HS:llä ei ole ongelmia, koska se on yhä levikiltään ylivoimainen Suomessa ja saa merkittävästi mainostuloja!

        Lehti ei ole julistautunut minkään asian kannattajaksi!

        Loppua en ymmärrä? Ei kai Suomi24 ole HS:n ylläpiutämä? Heilut täällä itse ja kirjoitat monta kertaa enemmän? Miksi mielit sensuroida muita?


      • Olet hullu
        HS:n kuolee NATOon kirjoitti:

        HS:n ongelma on, että esim. juuri NATO- aiheissa nämä Suomi24:n NATO-keskustelut leviävät laajemmalle ja elävät pitempään mm. Emailin, Facebookin ja Twitterin avulla kuin Hesarin väkisin väännetyt NATO-popaganda-artikkelit.

        HS:n talouspuolella on paniikki. Samanlainen kun tällä Olet hullu puolustusvoimien propaganda-Paavolla. HS:ää lukee yhä harvempi eikä lehteen uskota. Tilaajat sanovat irti sopimuksiaan joukotrain eikä lehdessähaluta mainostaa.

        HS:llä ei ole ongelmaa. Sen sijaan kylähullulla itsellään on vakava henkinen ongelma.

        Hän kirkjoittaa nettiin kolmen hengen palstalle ja uskoo vakavissaan, että koko maailma henkeään pidätellen lukee hänen tuotoksiaan! Näinkin pahasti voi maailmankuva järkkyä!

        Presidentti Niinistö ei ole koskaan kuullutkaan mistään Suomi24-palstasta, joten ei hän sitä yritä mitenkään kumota tai vahvistaa!

        Niinistö, poliitikot, puolustusvoimat, media, USA:n suurlähetystö, CIA tai Nato ei ole koskaan edes kuullut koko nettipastasta! Kaikkeen sinäkin uskot!

        Koko tämä sinun luulottelusi perustuu vain siihen, että sinun on vaikeata uskoa se, että hampaat irvessä väännät juttua kolmen hengen palstalle, jota kukaan (paitsi me kolme) ei lue! Ettei koko aherruksellasi ole mitään arvoa tai merkitystä!

        Kukaan ei edes tiedä, että arvon kylähullu on olemassa!


    • Se vaan haukkuu

      Olet hullun perusteella intti on dorkia täynnä Se on hädissään kun Niinistöstä Natosta Amerikasta puolustusvoimista ja siitä itestä ei tykätä

      • Olet hullu

        Omituinen päätelmä, kun huomioi sen, että olen tois´tuvasti kertonut, että olen eläkeukko, joka ei ole koskaan työskennellyt armeijassa!

        Huolissani en ole mistään, mutta en pidä valehtelusta!


    • Nato syypää

      Hesari sortu natotukseen

      • Olet hullu

        HS ei natota!

        Sen sijaan kylähullu itse natottaa rajusti!


    • HS hullu haukkuu

      Hesari teki tyhmästi kun päästi tavalliset olet hullut maisterit nettiin kiusaamaan Hesarin lukijoita ja haukkumaan suomalaisia puolustustahtoisia ja -kykyisiä suomalaisia kun ne eivät hyväksy Natoa.

      • Olet hullu

        Päästä minne? Tämä on Suomi245-palsta eikä HS tätä ylläpidä. HS:n palstoilla en taasen ole koskaan kirjoitellut!

        Ja sinäkö erdustat sitä 'puolustustahtoista'? Mies, joka oikein kehuu olevansa reservin kieltäytyjä! Lusmuhan se sellainen on!

        Ja mitä Natoon tulee olen jo kaksi vuotta hokenut, etten kannata Natoon liittymistä! Ei mene vain jakeluun?


    • hgfhgfhkgfkhgkhuj

      "Ketkä on ajamassa Suomen valtiota NATO:oon?"

      No en tiedä mutta määrätietoinen NATO:oon lähentyminen alkoi vuonna 1992. Silloin tehtiin päätöksiä armeijan yhdenmukaistamisesta NAATO-standardeihin ja NATO-yhteensopivuutta alettiin toteuttaa, sekä Suomen liittymistä NATO:on rauhankumppaniohjelmaan valmistella.

      Armeija on ollut NATO-yhteensopiva jo noin 10 vuoden ajan. Ilmavoimat aloitti harjoittelun NATO-maiden ilmavoimien kanssa vuonna 2001, kun sen järjestelmät ja menetelmät oli jo saatettu NATO:oon yhteensopivaksi jne jne.

      Eli ketkä silloin oli vallassa, kun tämä kaikki alkoi Neuvostoliiton romahdettua on vastaus kysymykseesi. Jälkeenpäin valtaan tulleet ovat vain jatkaneet silloin aloitettua politiikkaa.

      • Totta tämäkin

        "Armeija on ollut NATO-yhteensopiva jo noin 10 vuoden ajan. Ilmavoimat aloitti harjoittelun NATO-maiden ilmavoimien kanssa vuonna 2001, kun sen järjestelmät ja menetelmät oli jo saatettu NATO:oon yhteensopivaksi jne jne."

        Suhteellinen käsite. KUN ilmavoimien pääkoneet ovat USA:n Hornet ja Brittien Hawk niin tottakai ne ovat yhteensopivat Naton kanssa!

        Sen sijaan armeijan käsiaseiden pääkaliiperi 7,62 x 39 mm EI OLE sama kuin Naton käyttämä 5,56 x 45 mm. Ilmeisesti kirjoittajaa rassaa jo se, että jos jokin kilu tai kalu hankintakanavasta johtuen sattuu olemaan sama?

        Esim. tykistössä ja krh:ssa suositaan yleisesti samoja kaliipereita kuten 82 mm, 105 mm tai 152 mm. Olisi hölmöä valmistaa muuta, koska silloin joiutuu valmistamaan ampumatarvikkeet aina itse!


      • fdgdshgfhjbfj
        Totta tämäkin kirjoitti:

        "Armeija on ollut NATO-yhteensopiva jo noin 10 vuoden ajan. Ilmavoimat aloitti harjoittelun NATO-maiden ilmavoimien kanssa vuonna 2001, kun sen järjestelmät ja menetelmät oli jo saatettu NATO:oon yhteensopivaksi jne jne."

        Suhteellinen käsite. KUN ilmavoimien pääkoneet ovat USA:n Hornet ja Brittien Hawk niin tottakai ne ovat yhteensopivat Naton kanssa!

        Sen sijaan armeijan käsiaseiden pääkaliiperi 7,62 x 39 mm EI OLE sama kuin Naton käyttämä 5,56 x 45 mm. Ilmeisesti kirjoittajaa rassaa jo se, että jos jokin kilu tai kalu hankintakanavasta johtuen sattuu olemaan sama?

        Esim. tykistössä ja krh:ssa suositaan yleisesti samoja kaliipereita kuten 82 mm, 105 mm tai 152 mm. Olisi hölmöä valmistaa muuta, koska silloin joiutuu valmistamaan ampumatarvikkeet aina itse!

        Itse vehkeillä ei ole merkitystä NATO-yhteensopivuudessa. Onhan NATO:n jäsenmaiden ilmavoimilla MiG-29 hävittäjiäkin.

        Suomen Ilmavoimat tulivat silloin NATO-yhteensopivaksi, kun sen kaikki proseduurit ja toimintatavat oli yhdenmukaisia NATO:n kanssa. Tämä vaati muunmuassa Ilmavoimien radioliikkenteen muuttamisen englannin kieleen myös Suomessa toimiessa ja metrijärjestelmän muuttamisen tuumajärjestelmään noin niinkuin pienenä esimerkkinä kaikista muutoksista. Maahenkilökunnan pitää myös olla englanninkielellä toimivaa jne.

        Suomen Ilmavoimien F-18C Hornet ei ollut sellaisenaan NATO-yhteensopiva alunpitäen, vaan niiden alkuperäiset Suomen omat Tietuovuojärjestelmät piti korvata NATO:n LINK-järjestelmällä, jolloin ne voivat saumattomasti toimia muiden NATO-maiden ilmavoimien kanssa yhteisesti ja samaan aikaan ja linkittyä yhteiseen tulenjohtoon, sekä käyttää omamaali-tunnisteita taisteluharjoituksen aikana. Tämä konkretisoituu myös perustunnistustoiminnassa Suomenlahdella siten, että jos Suomen Hornetit ovat tunnistaneet venäläisen koneen aluerajallaan, välittyy tieto tästä suoraan NATO:lle, jonka hävittäjät Baltiassa ei välttämättä lähde tekemään tunnistuslentoa jo tunnistetusta maalista. Tämä kävi ilmi tapauksessa, jossa Saksan Ilmavoimien Eurofigterit kutsuttiin takaisin kesken tunnistustehtävään menoaan, koska Suomen Hornetit olivat jo tunnistaneet venäläisen koneen Suomenlahdella. Tarkoittaa reaaliaikaista yhteyttä Suomen Ilmavoimien ja NATO:n tulenjohdon välillä.

        Ja ihan tiedoksi että tämä kaikki ei rassaa minua pätkääkään, vaan on hyvä ja järkevä suunta Suomen puolustusta ajatellen.


      • Ei hyvä
        fdgdshgfhjbfj kirjoitti:

        Itse vehkeillä ei ole merkitystä NATO-yhteensopivuudessa. Onhan NATO:n jäsenmaiden ilmavoimilla MiG-29 hävittäjiäkin.

        Suomen Ilmavoimat tulivat silloin NATO-yhteensopivaksi, kun sen kaikki proseduurit ja toimintatavat oli yhdenmukaisia NATO:n kanssa. Tämä vaati muunmuassa Ilmavoimien radioliikkenteen muuttamisen englannin kieleen myös Suomessa toimiessa ja metrijärjestelmän muuttamisen tuumajärjestelmään noin niinkuin pienenä esimerkkinä kaikista muutoksista. Maahenkilökunnan pitää myös olla englanninkielellä toimivaa jne.

        Suomen Ilmavoimien F-18C Hornet ei ollut sellaisenaan NATO-yhteensopiva alunpitäen, vaan niiden alkuperäiset Suomen omat Tietuovuojärjestelmät piti korvata NATO:n LINK-järjestelmällä, jolloin ne voivat saumattomasti toimia muiden NATO-maiden ilmavoimien kanssa yhteisesti ja samaan aikaan ja linkittyä yhteiseen tulenjohtoon, sekä käyttää omamaali-tunnisteita taisteluharjoituksen aikana. Tämä konkretisoituu myös perustunnistustoiminnassa Suomenlahdella siten, että jos Suomen Hornetit ovat tunnistaneet venäläisen koneen aluerajallaan, välittyy tieto tästä suoraan NATO:lle, jonka hävittäjät Baltiassa ei välttämättä lähde tekemään tunnistuslentoa jo tunnistetusta maalista. Tämä kävi ilmi tapauksessa, jossa Saksan Ilmavoimien Eurofigterit kutsuttiin takaisin kesken tunnistustehtävään menoaan, koska Suomen Hornetit olivat jo tunnistaneet venäläisen koneen Suomenlahdella. Tarkoittaa reaaliaikaista yhteyttä Suomen Ilmavoimien ja NATO:n tulenjohdon välillä.

        Ja ihan tiedoksi että tämä kaikki ei rassaa minua pätkääkään, vaan on hyvä ja järkevä suunta Suomen puolustusta ajatellen.

        Oletpa sinä lapsellinen. Suomen ilmavoimien liittäminen osaksi NATOa ei ole vain joku tunnistusoperaatio vaan kysymys on siitä, että Suomen ilmavoimat voivat toimia ilmataisteluissa, -iskuissa osana USAn NATO-komentoa.

        Se ei ole hyvä asia.

        Sitäpaitsi ei ole Suomen tehtävä valvoa, mitkä koneet rikkovat NATOn ilmatilaa.


      • Olet hullu
        Ei hyvä kirjoitti:

        Oletpa sinä lapsellinen. Suomen ilmavoimien liittäminen osaksi NATOa ei ole vain joku tunnistusoperaatio vaan kysymys on siitä, että Suomen ilmavoimat voivat toimia ilmataisteluissa, -iskuissa osana USAn NATO-komentoa.

        Se ei ole hyvä asia.

        Sitäpaitsi ei ole Suomen tehtävä valvoa, mitkä koneet rikkovat NATOn ilmatilaa.

        Suomen ilmavoimat puolustavat vain ja ainoastaan sitoutumatonta ja liittoutumatonta Suomea ja sen ilma-aluetta!

        Suomi ei valvo kenenlään puolesta mitään ilmatilaa!


      • fdgjrhgfjhgdrjhfd
        Ei hyvä kirjoitti:

        Oletpa sinä lapsellinen. Suomen ilmavoimien liittäminen osaksi NATOa ei ole vain joku tunnistusoperaatio vaan kysymys on siitä, että Suomen ilmavoimat voivat toimia ilmataisteluissa, -iskuissa osana USAn NATO-komentoa.

        Se ei ole hyvä asia.

        Sitäpaitsi ei ole Suomen tehtävä valvoa, mitkä koneet rikkovat NATOn ilmatilaa.

        Ei tietenkään ole pelkästään mikään tunnistusoperaatio, mutta sellaisen aikana reaaliaikaisen yhteyden olemassaolo Suomen Ilmavoimien ja NATO:n välillä ilmeni Suomenlahdella. Etkö osaa lukea kommari? Tietenkin kyse on kokonaisvaltaisesta kyvystä osalliustua harjoituksiin ja tarvittaessa tositoimiin NATO-maiden Ilmavoimien kanssa ja tuo kaikki on ihan äärimmäisen hyvä asia!

        Se on hyvä asia myös siksi että sinunlaisten hippikommunistien mielestä se on huonoasia. Se on varmin varmistus sille että kyseessä on jotakin järkevää ja hyödyllistä Suomen kannalta, kun sinä et siitä tykkää!


      • kokemus-k
        fdgjrhgfjhgdrjhfd kirjoitti:

        Ei tietenkään ole pelkästään mikään tunnistusoperaatio, mutta sellaisen aikana reaaliaikaisen yhteyden olemassaolo Suomen Ilmavoimien ja NATO:n välillä ilmeni Suomenlahdella. Etkö osaa lukea kommari? Tietenkin kyse on kokonaisvaltaisesta kyvystä osalliustua harjoituksiin ja tarvittaessa tositoimiin NATO-maiden Ilmavoimien kanssa ja tuo kaikki on ihan äärimmäisen hyvä asia!

        Se on hyvä asia myös siksi että sinunlaisten hippikommunistien mielestä se on huonoasia. Se on varmin varmistus sille että kyseessä on jotakin järkevää ja hyödyllistä Suomen kannalta, kun sinä et siitä tykkää!

        "Ei tietenkään ole pelkästään mikään tunnistusoperaatio, mutta sellaisen aikana reaaliaikaisen yhteyden olemassaolo Suomen Ilmavoimien ja NATO:n välillä ilmeni Suomenlahdella."

        Tuo hieno "reaaliaikainen yhteys" voi kyllä olla hyvin yksinkertaisesti vanhanaikainen radioyhteys jolla kommunikoidaan. EI se vaadi jotain automaattista järjestelmää joka välittäisi tiedot suoraan. Riittää että informoidaan toista osapuolta jos mennään tunnistamaan niin molempien ei tarvitse.

        Siihen en ota kantaa, onko yhteistyö hyvä vai huono asia. Mutta asia voi toimia ihan hyvin ilman mitään suoraa suomalaisten "liittämistä" Naton järjestelmiin.


      • gfdjhedgukehgugf
        kokemus-k kirjoitti:

        "Ei tietenkään ole pelkästään mikään tunnistusoperaatio, mutta sellaisen aikana reaaliaikaisen yhteyden olemassaolo Suomen Ilmavoimien ja NATO:n välillä ilmeni Suomenlahdella."

        Tuo hieno "reaaliaikainen yhteys" voi kyllä olla hyvin yksinkertaisesti vanhanaikainen radioyhteys jolla kommunikoidaan. EI se vaadi jotain automaattista järjestelmää joka välittäisi tiedot suoraan. Riittää että informoidaan toista osapuolta jos mennään tunnistamaan niin molempien ei tarvitse.

        Siihen en ota kantaa, onko yhteistyö hyvä vai huono asia. Mutta asia voi toimia ihan hyvin ilman mitään suoraa suomalaisten "liittämistä" Naton järjestelmiin.

        Mutta silti Suomen F/A-18C MLU2 Hornet koneet on varustettu NATO:n LINK-järestelmällä ja ovat yhteydessä NATO:n tulenjohtojärjestelmään ainakin halutessaan napin painalluksella. Ilmavoimat ovat Nato-yhteensopivia joka osa-alueeltaan ja siksi ne pystyvät jatkuvasti harjoittelemaan (harjoittelevat tälläkin hetkellä) muiden NATO-maiden ilmavoimien kanssa yhteisissä ilmasotaharjoituksissa ympäri Eurooppaa.


        Ja tämähän ON hyvä asia!


    • Suomi hyökkääjä

      Presidentti Niinistö on vuodessa romuttanut Suomen puolustuksen ja muuttanut puolustusvoimamme USAn ja NATOn työkaluksi hyökkäyksessä Venäjälle.

      Kansa ei ole vielä asiaa älynnyt kun puolueetkin ovat hiljaa. Asia tulee esiin kun on liian myöhäistä kun se ns. räjähtää käsiin.

      • Olet hullu

        Nato ei ole hyökkäämässä minnekään, ja Suomi, joka ei edes Natoon kuulu, sitäkin vähemmän!

        KUKAAN EI OLE ASIAA ÄLYNNYT PAITSI KYLÄHULLU, JOKA KUVITTELEE ASIAN!


    • mikkihiiri-näkökulma

      Sotilaamme tarkastelevat puolutusasioita ns. indinööri- tai asehullu-näkökulmasta teknisinä asioina.

      Se, että Suomen ilmavoimat, niiden komento sekä Hornet hävittäjät liitetään NATOon USAn komrntoon ei ole viisalle ihmiselle pätkääkään kiinnostava teknisenä suorituksena vaan vaikutuksiltaan tietysti sotilas-poliittisina ja sotilaallis-strategisina ratkaisuina.

      Presidentti Niinistön touhuissa ei ole järjen hiventä. NATO on maailman kallein järjestelmä, joka ei pysty sotavoittoihin ja johon Suomella ei ole varaa. Ei ole järkeä hirttää Suomea hyökkäysjärjestelmään joka on selvästi ympäristöämme naapurimaa Venäjän asevoimia ja puolustusta heikompi järjestelmä.

      • Olet hullu

        Nato ei ole hyökkäämässä minnekään, ja Suomi, joka ei edes Natoon kuulu, sitäkin vähemmän!

        KUKAAN EI OLE ASIAA ÄLYNNYT PAITSI KYLÄHULLU, JOKA KUVITTELEE ASIAN!


      • hjfgjgjkhgfhdfjkhbdf

        Ilmavoimien komentoa ei ole siirretty NATO:lle. Ilmavoimien taistelukoneet ja kaikki muutkin koneet ja systeemit ovat vain varusteltu toimimaan yksiin NATO-maiden ilmavoimien kanssa ja henkilökunta koulutettu toimimaan ja kommunikoimaan saumattomasti NATO-maiden Ilmavoimien kanssa. Päätösvalta ja komento on Suomessa!

        Sotilaspoliittisena ratkaisuna tämä on Suomen kannalta erittäin hyvä ja Suomelle hyödykäs asia joka puoleta katsottuna.

        PS. NATO on olemassa olonsa aikana käynyt vain yhden sodan, jonka se voitti heittämällä vasemmalla kädellä parissa kuukaudessa eteläisessä Euroopassa 90-luvun lopulla.


      • Paskahousu-näkökulma

        Nöyristelevällä ja anteeksipyytelevällä venäläisten perseennuollennallako meinasit Suomea puolustaa, vai ihanko itsenäisellä ja vailla ystäviä olevalla Suomen Armeijalla talvisodan hengessä?

        En tiedä kumpi noista on naurettavampi ja surkuhupaisampi puolustuskeino nykyisessä maailmassa...


    • se on alkanut
      • Suomen laki

        Suomessa laki kieltää yksiselitteisesti yllä mainitut lennot. Tästä esimerkkinä mainittakoon yleissopimus bakteriologisten (biologisten) ja toksiiniaseiden kehittämisen, tuottamisen ja varastoimisen kieltämiseksi ja niiden hävittämiseksi (1975) jne. Miksi sitten tästä huolimatta kemikaalilennoista ei tehdä hallituksen ja ympäristöministeriön kannalta selvitystä ja kannan ottoa. Onko siis näin, että rikollinen toiminta halutaan Suomen hallituksen toimesta salata?


      • Tsiisös sentään :D
        Suomen laki kirjoitti:

        Suomessa laki kieltää yksiselitteisesti yllä mainitut lennot. Tästä esimerkkinä mainittakoon yleissopimus bakteriologisten (biologisten) ja toksiiniaseiden kehittämisen, tuottamisen ja varastoimisen kieltämiseksi ja niiden hävittämiseksi (1975) jne. Miksi sitten tästä huolimatta kemikaalilennoista ei tehdä hallituksen ja ympäristöministeriön kannalta selvitystä ja kannan ottoa. Onko siis näin, että rikollinen toiminta halutaan Suomen hallituksen toimesta salata?

        Ei ole olemassa mitään kemikaalivanalentoja. Te älypäät vain kyttäilette monttu levällään tiivistysvanoja ja kauhistelette. Voiko rahvas olla noin saamarin tyhmää nykypäivänä Suomessa?!?

        Hyvän ja tuottoisan hihhuloinnin on kyllä amerikkalaiset salaliittotehtailijat keksineet ja siitä hatunnosto heille! Kemikaalivana... voi helevetti :'D


      • kenraali2
        Tsiisös sentään :D kirjoitti:

        Ei ole olemassa mitään kemikaalivanalentoja. Te älypäät vain kyttäilette monttu levällään tiivistysvanoja ja kauhistelette. Voiko rahvas olla noin saamarin tyhmää nykypäivänä Suomessa?!?

        Hyvän ja tuottoisan hihhuloinnin on kyllä amerikkalaiset salaliittotehtailijat keksineet ja siitä hatunnosto heille! Kemikaalivana... voi helevetti :'D

        http://www.youtube.com/watch?v=kh3uzJk8GYA kertoo pahveille mistä on kysymys. Edellä oleva pahvin lausunto kertoo vain tyhjästä - tyhjääkin tyhjemmästä ajukuupasta, joka on ilmeisesti vielä kaiken lisäksi täysin juntturassa.

        MUTTA niille, joilla kuula ei ole juntturassa ja osaavat muutakin kuin huonoa suomea saavat tärkeää tietoa tästä http://www.youtube.com/watch?v=a2x6TEeknfo

        Dane Wigington presents hard data which reveals what these catastrophic programs have done to our planet to date and what they will do if they are allowed to continue. Please take the time to watch this video, follow up with some investigation of your own on our site -- http://www.geoengineeringwatch.org, and share this information far and wide.


      • Heh heh
        kenraali2 kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=kh3uzJk8GYA kertoo pahveille mistä on kysymys. Edellä oleva pahvin lausunto kertoo vain tyhjästä - tyhjääkin tyhjemmästä ajukuupasta, joka on ilmeisesti vielä kaiken lisäksi täysin juntturassa.

        MUTTA niille, joilla kuula ei ole juntturassa ja osaavat muutakin kuin huonoa suomea saavat tärkeää tietoa tästä http://www.youtube.com/watch?v=a2x6TEeknfo

        Dane Wigington presents hard data which reveals what these catastrophic programs have done to our planet to date and what they will do if they are allowed to continue. Please take the time to watch this video, follow up with some investigation of your own on our site -- http://www.geoengineeringwatch.org, and share this information far and wide.

        Olipas roisia haistapaskan vouhotusta ja täynnä pelkkää mielikuvituspaskaa. Toisaalta nauratti ihan saamaristi noi jutut, että viihdearvo oli kyllä olemassa, mutta ei tuota toista kertaa jaksaisi katsoa kuitenkaan että huumorijuttuna yritys hyvä kymmenen!

        Ihanko oikein uskot tuohon juutuubiroskaan?


      • natotutti roskikseen
        Heh heh kirjoitti:

        Olipas roisia haistapaskan vouhotusta ja täynnä pelkkää mielikuvituspaskaa. Toisaalta nauratti ihan saamaristi noi jutut, että viihdearvo oli kyllä olemassa, mutta ei tuota toista kertaa jaksaisi katsoa kuitenkaan että huumorijuttuna yritys hyvä kymmenen!

        Ihanko oikein uskot tuohon juutuubiroskaan?

        Tällaisen informaation ymmärtämiseen tarvitaan sitä järkeä, jota ilmeisesti "heh heh"-tasolla olevalla ei nyt ole. Onko sitä joskus ollut on visainen kysymys, mutta "heh heh"-tasoisilla ei ainakaan yleensä järki liikaa päätä pakota! Olisi hyvä edes joskus tarkistaa se iq.

        On aika paljastaa verkon "heh heh"-tasolla olevat trollit . Älkää antautuko heidän ärsytyksilleen, vaan korkeintaan kiittäkää heitä kommenteista ja siirtykää eteenpäin (he vihaavat sitä).

        Oli kyseessä sitten bilderperkeleet, rokotteet, GMO, luomuruoka tai mikä tahansa muu luonnollisen terveyden aihe tai valtavirrasta poikkeava mielipide, nämä ”trollit” paljastuvat osaksi laajempaa monimutkaista operaatiota, joka palvelee pankkiirien omistamia monikansallisia ruokajättiläisiä, lääketeollisuuden kartelleja, suurta maatalousbisnestä ja kemikaaliyhtiöitä, joiden liikevaihto pyörii yhteensä biljoonissa dollareissa.

        Näitä operaatioita on alkanut nousta syrjäyttämään jo organisaatioiden sisällä olevat ryhmät, jotka ovat nähneet valon. Yhdessä me voimme vaikuttaa asioihin.


      • Heh heh
        natotutti roskikseen kirjoitti:

        Tällaisen informaation ymmärtämiseen tarvitaan sitä järkeä, jota ilmeisesti "heh heh"-tasolla olevalla ei nyt ole. Onko sitä joskus ollut on visainen kysymys, mutta "heh heh"-tasoisilla ei ainakaan yleensä järki liikaa päätä pakota! Olisi hyvä edes joskus tarkistaa se iq.

        On aika paljastaa verkon "heh heh"-tasolla olevat trollit . Älkää antautuko heidän ärsytyksilleen, vaan korkeintaan kiittäkää heitä kommenteista ja siirtykää eteenpäin (he vihaavat sitä).

        Oli kyseessä sitten bilderperkeleet, rokotteet, GMO, luomuruoka tai mikä tahansa muu luonnollisen terveyden aihe tai valtavirrasta poikkeava mielipide, nämä ”trollit” paljastuvat osaksi laajempaa monimutkaista operaatiota, joka palvelee pankkiirien omistamia monikansallisia ruokajättiläisiä, lääketeollisuuden kartelleja, suurta maatalousbisnestä ja kemikaaliyhtiöitä, joiden liikevaihto pyörii yhteensä biljoonissa dollareissa.

        Näitä operaatioita on alkanut nousta syrjäyttämään jo organisaatioiden sisällä olevat ryhmät, jotka ovat nähneet valon. Yhdessä me voimme vaikuttaa asioihin.

        Minulla on takana tekniseltä alalta korkeakoulututkinto ja olen tekemisissä ilmailun ja lentämisen kanssa, joten jotakin saatan oikeasti tietää ja selvästikin perhanasti enemmän kuin sinä kaiken hölmön nielevä hömelö.

        Lisäksi podet selvästi jonkin sortin vainoharhoja ympäröivää maailmaa koskien, jotka tietysti ovat perusedellytys alhaisen koulutustason lisäksi tuollisen juutuubiroskan nielemiselle.


      • nato on p-----
        Heh heh kirjoitti:

        Minulla on takana tekniseltä alalta korkeakoulututkinto ja olen tekemisissä ilmailun ja lentämisen kanssa, joten jotakin saatan oikeasti tietää ja selvästikin perhanasti enemmän kuin sinä kaiken hölmön nielevä hömelö.

        Lisäksi podet selvästi jonkin sortin vainoharhoja ympäröivää maailmaa koskien, jotka tietysti ovat perusedellytys alhaisen koulutustason lisäksi tuollisen juutuubiroskan nielemiselle.

        Tietysti hyväksyn ja ymmärrän, että ihmiset ajattelevat eri tavalla. Minkä sille voi?

        Jos podet vainoharhoja, niin se on oma asiasi, mutta olisi aika herätä todellisuuteen, ja sinulla on järkeä ripauskin, niin voit kyetä jopa vaativiin älyllisiin toimintoihin, kuten ajattelemaan ja käsittämään asioita.

        Voit käyttää tietoisen mielesi kykyjä terveeseen ajatteluun, jossa on tolkku todellisuudesta ja myös harkintakykyäsi sekä järkevään että järkiperäiseen terveeseen ajatteluun.

        Voit myös siis käyttää järjellisyyttäsi ts. rationaalisuuttasi. Ajatteluun tarvitaan siis järkeä, jotta voi käsittää - tarvitaan viisautta ja ymmärrystä käyttää viisautta jne.

        Mm. Dane Wigingtonin GeoengineeringWatch.org, tutkimuksen mukaan kemikaalivanat ja ilmastonmuokkaus ovat suurin yksittäinen uhka elämälle maapallolla.

        YK:n tutkijat arvioivat, että 150-200 eri kasvia, hyönteistä, lintua ja nisäkästä kuolee sukupuuttoon joka vuorokausi! Tämä on melkein 1000 kertaa ”luonnollinen” määrä ja paljon suurempi kuin maapallo on ikinä kokenut sitten dinosaurusten katoamisen.

        Kemikaalivanat näyttävät laukaisseen ilmaston syöksykierteen, joka vaikuttaa merivirtoihin atlantin ja arktisen meren välillä. Yksi vaikutuksista on metaanin nousu ilmakehään. Tätä metaanin ilmakehään nousua ei ole tapahtunut aikaisempina vuosikymmeninä tai -satoina. Sitä on tapahtunut vain muutaman viime vuoden aikana, ja muuttaa elämän koko maapallolla.

        Rockefellerin rahoittaman ja ohjaaman CIA:n ja NATO:n kuolemaruiskutukset vaarantavat meidän ja kaiken elollisen terveyden.

        He luovat keinotekoisia sääilmiöitä ja ihmisille tarvetta käyttää meille haitallista geenimanipuloitua ruokaa, jonka tuottamiseen heillä on jo ratkaisu: Rockefellerin Monsanton myrkkyruoka, jolla ihmiskunta tapetaan.
        Riskejä ovat myös kuivuus Afrikassa ja Aasiassa, jatkuva valtamerien happamoituminen hiilidioksidista.
        Otsoonikato.

        Ei enää puhtaan sinisiä taivaita, vähemmän sähkövoimaa.

        Sen pysäyttäminen saa ilmaston lämpenemään eikä sitä voi nopeasti pysäyttää sitten kun se on alkanut.

        Inhimillinen erehdys myrkyllisten aineiden käytössä on vaarallista ja niin ovat myös odottamattomat seuraukset.

        Armeijan ja sotilasteknologian käyttö on myös voimassaolevien kansainvälisten sopimusten vastaista.

        Joillekin harvoille videot eivät avaudu mitenkään, mutta he voivat harjoittaa sisälukutaitoaan, jos siihen kykenevät seuraavilla

        http://www.kemikaalivanat.fi/

        http://www.chemtrailsprojectuk.com/

        http://www.uk-skywatch.co.uk/index.php

        http://chemtrailsweden.wordpress.com/?blogsub=confirming#blog_subscription-2

        http://chemtrailsweden.wordpress.com/scandinavia-and-world-haarp-systems/

        http://www.tankerenemy.com/

        http://kemikaalivanat.wordpress.com/


      • puhtaansininentaivas
        natotutti roskikseen kirjoitti:

        Tällaisen informaation ymmärtämiseen tarvitaan sitä järkeä, jota ilmeisesti "heh heh"-tasolla olevalla ei nyt ole. Onko sitä joskus ollut on visainen kysymys, mutta "heh heh"-tasoisilla ei ainakaan yleensä järki liikaa päätä pakota! Olisi hyvä edes joskus tarkistaa se iq.

        On aika paljastaa verkon "heh heh"-tasolla olevat trollit . Älkää antautuko heidän ärsytyksilleen, vaan korkeintaan kiittäkää heitä kommenteista ja siirtykää eteenpäin (he vihaavat sitä).

        Oli kyseessä sitten bilderperkeleet, rokotteet, GMO, luomuruoka tai mikä tahansa muu luonnollisen terveyden aihe tai valtavirrasta poikkeava mielipide, nämä ”trollit” paljastuvat osaksi laajempaa monimutkaista operaatiota, joka palvelee pankkiirien omistamia monikansallisia ruokajättiläisiä, lääketeollisuuden kartelleja, suurta maatalousbisnestä ja kemikaaliyhtiöitä, joiden liikevaihto pyörii yhteensä biljoonissa dollareissa.

        Näitä operaatioita on alkanut nousta syrjäyttämään jo organisaatioiden sisällä olevat ryhmät, jotka ovat nähneet valon. Yhdessä me voimme vaikuttaa asioihin.

        Lauantaina 25.1.2014 kello 10.00 ilmastonmuokkauksen vastainen maailmanlaajuinen marssi Helsingin Narinkkatorilla.

        Tule mukaan tiedottamaan ihmisiä ja vaatimaan sinistä taivasta!

        Jos haluat, voit ottaa mukaan banderollin (ei ilmastonmuokkaukselle, ei kemikaalivanoille, puhtaan ilman puolesta...) tai lentolehtisiä aiheesta ihmisille jaettavaksi.

        Meillä on myös muutama valmis banderolli halukkaille.

        Joka tapauksessa olet tervetullut tapahtumaan.

        Odotamme SINUA!

        Linkki FaceBookin tapahtumasivulle Helsingissä

        https://www.facebook.com/events/514097745333813/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

        Globaalin tapahtuman web-sivu

        http://globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/


      • suomeksi
        puhtaansininentaivas kirjoitti:

        Lauantaina 25.1.2014 kello 10.00 ilmastonmuokkauksen vastainen maailmanlaajuinen marssi Helsingin Narinkkatorilla.

        Tule mukaan tiedottamaan ihmisiä ja vaatimaan sinistä taivasta!

        Jos haluat, voit ottaa mukaan banderollin (ei ilmastonmuokkaukselle, ei kemikaalivanoille, puhtaan ilman puolesta...) tai lentolehtisiä aiheesta ihmisille jaettavaksi.

        Meillä on myös muutama valmis banderolli halukkaille.

        Joka tapauksessa olet tervetullut tapahtumaan.

        Odotamme SINUA!

        Linkki FaceBookin tapahtumasivulle Helsingissä

        https://www.facebook.com/events/514097745333813/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

        Globaalin tapahtuman web-sivu

        http://globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/

        Kemikaalivana- eli chemtrails tietoisuuden räjähdys on tapahtunut. Ihmiset ovat viimeinkin alkaneet puhua laajamittaisesti myös täällä Suomessa kemikaalivanoista taivaalla. Miksi hallituksemme ruiskuttaa salaa kemikaaleja merkitsemättömistä lentokoneista kansalaisten päälle?

        Arto Lauri, suomalainen tiedemies ja entinen ydinvoimalan työntekijä kertoo, että kemikaalivanoilla sidotaan ydinvoimaloista karannutta säteilyionisaatiota pois ilmasta. Tämän takia kemikaalivanoissa käytetään mm. alumiinia ja bariumia, koska se sitää itseensä säteilyionisaation.

        Tätä asiaa ei voi enää sivuuttaa salaliittoteoriana, koska tiedemiehet ja jopa uutistoimistot ympäri maailmaa ovat alkaneet tutkia asiaa. Youtube on myös täynnä todisteita tästä: tavallinen lentokoneen tiivistymisvana katoaa muutamassa minuutissa, mutta kemikaalivanat eivät katoa: ne laajenevat ja kohta peittävät ison osan taivaasta maitomaisella harsolla.

        Olivat nämä lentokoneen jättövanat sitten "tavallisia" tai kemikaalivanoja, niin jokatapauksessa lentokoneista jäävät vanat usein täällä Suomessakin peittävät koko taivaan.

        Vaikka siitä ei yleisesti puhuta, niin jo vuosia on tehty yleisöltä piilossa ilmastonmuokkausta. Tästä on todisteita jo niin paljon, että kyseessä ei ole salaliitto vaan tieteellinen fakta: useat maat tekevät ilmastonmuokkausta mukaanlukien Suomi. Mutta eikö Suomi ole kansanvalta, miksi keneltäkään ei ole kysytty mitään, miksi kenellekään ei ole kerrottu tästä?

        Tämä taitaa olla samanlainen juttu, kuin ydinvoimakin: asioita tehdään välittämättä ihmisten mielipiteistä, suurin osa suomalaisista vastustaa ydinvoimaa ja varmasti vastustaa myös kemikaalivanojakin, kunhan nämä ihmiset vain tietäisivät niistä.

        Kemikaalivanat voivat hyvin olla liittyväisiä mehiläisten massakuolemiin. Albert Einstein varoitti, että kun mehiläiset kuolevat niin ihmisillä on noin 4 vuotta elinaikaa. Sattumalta, tämä ajankohta on vuosi 2012. Vai onko se sattumaa? Tämä vuosiluku tulee esille monissa eri yhteyksissä nykyään. Mitä maailmassamme oikein tapahtuu?

        Kuuma kysymys onkin, kuka Suomessa on valtuuttanut nämä merkitsemättömät koneet lentelemään ympäriinsä taivaita kylväen kemikaaleja meidän kaikkien päälle? Kyseessä on ilman muuta todella iso rikos koko Suomen kansaa kohtaan.

        Tällä hetkellä paras dokumentti aiheesta on "Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan?" joka on myös suomennettuna nyt saatavilla.

        http://www.uusinakemys.fi/wp-content/uploads/2011/01/Mita_pirua_paallemme_oikein_sumutetaanv1.2.avi.torrent


      • tyhmyys lähtee tällä
        nato on p----- kirjoitti:

        Tietysti hyväksyn ja ymmärrän, että ihmiset ajattelevat eri tavalla. Minkä sille voi?

        Jos podet vainoharhoja, niin se on oma asiasi, mutta olisi aika herätä todellisuuteen, ja sinulla on järkeä ripauskin, niin voit kyetä jopa vaativiin älyllisiin toimintoihin, kuten ajattelemaan ja käsittämään asioita.

        Voit käyttää tietoisen mielesi kykyjä terveeseen ajatteluun, jossa on tolkku todellisuudesta ja myös harkintakykyäsi sekä järkevään että järkiperäiseen terveeseen ajatteluun.

        Voit myös siis käyttää järjellisyyttäsi ts. rationaalisuuttasi. Ajatteluun tarvitaan siis järkeä, jotta voi käsittää - tarvitaan viisautta ja ymmärrystä käyttää viisautta jne.

        Mm. Dane Wigingtonin GeoengineeringWatch.org, tutkimuksen mukaan kemikaalivanat ja ilmastonmuokkaus ovat suurin yksittäinen uhka elämälle maapallolla.

        YK:n tutkijat arvioivat, että 150-200 eri kasvia, hyönteistä, lintua ja nisäkästä kuolee sukupuuttoon joka vuorokausi! Tämä on melkein 1000 kertaa ”luonnollinen” määrä ja paljon suurempi kuin maapallo on ikinä kokenut sitten dinosaurusten katoamisen.

        Kemikaalivanat näyttävät laukaisseen ilmaston syöksykierteen, joka vaikuttaa merivirtoihin atlantin ja arktisen meren välillä. Yksi vaikutuksista on metaanin nousu ilmakehään. Tätä metaanin ilmakehään nousua ei ole tapahtunut aikaisempina vuosikymmeninä tai -satoina. Sitä on tapahtunut vain muutaman viime vuoden aikana, ja muuttaa elämän koko maapallolla.

        Rockefellerin rahoittaman ja ohjaaman CIA:n ja NATO:n kuolemaruiskutukset vaarantavat meidän ja kaiken elollisen terveyden.

        He luovat keinotekoisia sääilmiöitä ja ihmisille tarvetta käyttää meille haitallista geenimanipuloitua ruokaa, jonka tuottamiseen heillä on jo ratkaisu: Rockefellerin Monsanton myrkkyruoka, jolla ihmiskunta tapetaan.
        Riskejä ovat myös kuivuus Afrikassa ja Aasiassa, jatkuva valtamerien happamoituminen hiilidioksidista.
        Otsoonikato.

        Ei enää puhtaan sinisiä taivaita, vähemmän sähkövoimaa.

        Sen pysäyttäminen saa ilmaston lämpenemään eikä sitä voi nopeasti pysäyttää sitten kun se on alkanut.

        Inhimillinen erehdys myrkyllisten aineiden käytössä on vaarallista ja niin ovat myös odottamattomat seuraukset.

        Armeijan ja sotilasteknologian käyttö on myös voimassaolevien kansainvälisten sopimusten vastaista.

        Joillekin harvoille videot eivät avaudu mitenkään, mutta he voivat harjoittaa sisälukutaitoaan, jos siihen kykenevät seuraavilla

        http://www.kemikaalivanat.fi/

        http://www.chemtrailsprojectuk.com/

        http://www.uk-skywatch.co.uk/index.php

        http://chemtrailsweden.wordpress.com/?blogsub=confirming#blog_subscription-2

        http://chemtrailsweden.wordpress.com/scandinavia-and-world-haarp-systems/

        http://www.tankerenemy.com/

        http://kemikaalivanat.wordpress.com/

        Myös EU:n parlamentissa on tietoa asiasta:
        http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT WQ...

        Turun-sanomat leimaa kemikaalivanatietoiset ihmiset "uskovaisiksi":

        http://www.ts.fi/online/kotimaa/201430.html?forumid=9&topicid=7...

        Magneettimedian artikkelit aiheesta:
        http://www.magneettimedia.com/?p=6610
        http://www.magneettimedia.com/?p=6569

        Kemikaalivanoja Las Vegasin yllä:

        http://www.sunpoint.net/~patato/kirje344.html
        http://www.sunpoint.net/~patato/kirje346.html

        Tietoa blogissa aiheesta:

        https://mesikammen.wordpress.com/2011/05/30/rosalind-peterson-puhuu...

        Tässä uudessasuomessa blogauksia aiheesta:

        http://etelavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38203-chem-trail-kemikaa...

        http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/48981-yleison-pyynnos...

        FBI:n entinen pomo myöntää kemikaalivanat!

        http://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU

        Tämä kylä joutui ilmeisesti kemikaalivanojen testauskohteeksi: joskus niissä käytetään myös bakteereja, näytteistä on myös löydetty homeita. Koko kylä sairastui sen jälkeen, kun taivaalta satoi epäilyttävää valkoista ainesta:
        http://www.youtube.com/watch?v=rpQxI45JW48

        Tässä videossa esitellään kemikaalivanoista peräisin olevaa nanokokoista kuitua, joka pystyy tunnistamaan kuvaajan käden liikkeet! Todella kauhistuttava video:
        http://www.youtube.com/watch?v=MxfFZ6E3Kvk

        Tässä videossa näkyy hyvin selvästi, että kemikaalivana eroavat tavallisesta lentokoneen jättövanasta merkittävästi: tavallinen jättövana katoaa lähes heti, mutta kemikaalivana jää taivaalle:

        http://www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8

        Tässä videossa hyviä asiatodisteita kemikaalivanoista ja myös kaksi konetta samanaikaisesti, mutta vain toisesta jää kemikaalivana!
        http://www.youtube.com/watch?v=5y6KyM1QEqo

        Myös tässä videossa hyvää kuvamateriaalia, kuinka yllättäen alkaa lentokoneen perästä suihkuta kemikaalivanaa, videossa myös kaksi lentokonetta ja vain toisesta suihkutetaan kemikaalivanaa:
        http://www.youtube.com/watch?v=lBjDSNWiuKQ

        Tässä videossa näkyy hyvin, kuinka lentokone ruiskuttaa kemikaaleja ja sitten yhtäkkiä se loppuu! Joten kyseessä ei voi olla vesihöyrystä muodostuva tavallinen jättövana:

        http://www.youtube.com/watch?v=shB_rx5MbCM

        Myös tässä videossa näkyy selvästi, kuinka välillä kemikaalivana pätkäisee yllättäen:

        http://www.youtube.com/watch?v=P3eKGFAxmJA

        Ensimmäiset kemikaalivanat Suomessa:
        http://www.youtube.com/watch?v=NsPMrJogC88

        Samainen aktivisti soittaa viranomaisille, mutta arvatenkin sieltä tulee "en kommentoi". Lentoja ei myöskään ollut merkitty mihinkään joten virallisesti niitä ei ole edes olemassa:
        http://www.youtube.com/watch?v=_QJYXt7vfU0

        Toimittajat testasivat ja löysivät bariumia (käytetään kemikaalivanoissa):

        http://www.youtube.com/watch?v=okB-489l6MI

        Youtubessa dokumentti "Aeorosol crimes":
        http://www.youtube.com/view_play_list?p=D5B62654E9726499


        Tässä on youtubessa lisää videoita kemikaalivanoista:
        http://www.youtube.com/watch?v=_iB_VIZuWVA
        http://www.youtube.com/watch?v=tjUsYrPNhIU
        http://www.youtube.com/watch?v=6IiCeGP2ZP8
        http://www.youtube.com/watch?v=4zkODjofnIo
        http://www.youtube.com/watch?v=21uQr9fX7rE
        http://www.youtube.com/watch?v=XsG55ucYYyk
        http://www.youtube.com/watch?v=s0p_HpbMepc
        http://www.youtube.com/watch?v=n3YKIhxP9Ts
        http://www.youtube.com/watch?v=o2BgGlpBVew
        http://www.youtube.com/watch?v=jJPS9vo1pB8
        http://www.youtube.com/watch?v=ZL_nkKFXCGE
        http://www.youtube.com/watch?v=ElwaLXbhOYU
        http://www.youtube.com/watch?v=ic2VKQuOxeU
        http://www.youtube.com/watch?v=Chlr_W2DjYw
        http://www.youtube.com/watch?v=AKGvuOSs6qU
        http://www.youtube.com/watch?v=-lt3ZYLlcSQ
        http://www.youtube.com/watch?v=3GtkCxKsfMQ
        http://www.youtube.com/watch?v=G9_C5Z8wAhg
        http://www.youtube.com/watch?v=UdtLTyNOB0A
        http://www.youtube.com/watch?v=zrEO-PiRNeE
        http://www.youtube.com/watch?v=bXLru-h0dJs
        http://www.youtube.com/watch?v=ER_mQ9Q2fAI
        http://www.youtube.com/watch?v=zTAEwmrUEas
        http://www.youtube.com/watch?v=-afMDA4iwYA
        http://www.youtube.com/watch?v=McbRM5oKgGU
        http://www.youtube.com/watch?v=DMzyEg-lAE0
        http://www.youtube.com/watch?v=7IZUfszhK7o

        Jos kaipaat lisää videoita, niin tässä pari soittolistaa vielä youtubeen:

        http://www.youtube.com/watch?v=XU9_z9Dz1AE&playnext=1&list=...

        http://www.youtube.com/watch?v=j8NmzfjIkI0&playnext=1&list=...

        http://www.youtube.com/watch?v=H-uSqZbEiJk&playnext=1&list=...

        http://www.youtube.com/watch?v=-K9rXydMmfw&playnext=1&list=...


      • piste
        Heh heh kirjoitti:

        Olipas roisia haistapaskan vouhotusta ja täynnä pelkkää mielikuvituspaskaa. Toisaalta nauratti ihan saamaristi noi jutut, että viihdearvo oli kyllä olemassa, mutta ei tuota toista kertaa jaksaisi katsoa kuitenkaan että huumorijuttuna yritys hyvä kymmenen!

        Ihanko oikein uskot tuohon juutuubiroskaan?

        Ei ”chem-trailit” ole mitään ”salaliittoteoriaa”
        ..keinoista levittää esim. metallipulvereita taivaalle on jopa myönnetty patentteja, eli kyllä tämä on ihan todellisuutta
        Tässä yksi:

        Stratospheric Welsbach seeding for reduction of global warming
        United States Patent 5,003,186
        http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITO...


        Tässä taas YouTube- linkki saksalaisen RTL-uutiskanavan juttuun jossa kerrotaan että Saksan asevoimat myöntää levittävänsä mm. metalleja ja (muovi)polymeerejä taivaalle

        The German Military are exposed spraying Chemtrails
        http://www.youtube.com/watch?v=IaPqCMIuEk4


        Chem trail, kemikaalivanat ..eli taivaalle ruiskutettavat kemikaalit ja metallit ja säänmuokkaus
        http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/chem-trail-kemikaal...

        ..kirjoituksessa linkkejä mm. ”pilvien kylvämisen” jota tehdään hopeajodidilla mmasta tai lvaikka lentokoneesta käsin
        http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding
        ..ja jota on harrastettu jo yli 50 vuotta


        Eli, ne jotka puhuu ”chemtraileista” salaliittoteoriana eivät yksinkertaisesti tiedä mistä puhuvat. Piste.
        ..


    • nato on p.....

      Maailmankuulu hakkeri Barnaby Jack (35) on kuollut. Hän kuoli vain päivä ennen kun hänen oli tarkoitus tuoda julki sydämentahdistimiin liittyvät turvallisuustekijät. Sillä sotilasliitto NATO on jo tällä hetkellä eripuolilla maailmaa solminut useiden lääketeollisuuden yritysten kanssa monopolisopimuksia sydämmentahdistin laitteista.


      Suomessa tästä mainittiin jo mediassa äskettäin, kun Oululainen Spektikor sai NATO-sopimuksen.


      Spektikor valmistaa kertakäyttöisiä EKG-ilmaisimia, jotka kertovat potilaan sykkeen led-valojen avulla. NATO:n avulla tilaus aukesi Suomen puolustusvoimien kautta, kertoi Spektikorin toimitusjohtaja Kari Kivistö.


      Laitteen tarkoituksena on Spektikorin mukaan vapauttaa ensihoitajan aika, jolta n. muuten menee n. 6-10 min. potilaan pulssin muutoksen mittaamiseen.


      Tilanteesta tekee sinällään niin kovin mielenkiintoisen, että tämä äsken San Franciskosta kuolleena asunnoltaan löytynyt hakkeri kertoi viime-viikolla Reutersille, että hän pystyisi hakkeroimaan kenen tahansa uuteen sydämmentahdistimeen ja tappamaan kenet vaan 9 m päästä.

      Ylipäänsä asia on niin kovin mystinen, että mikä sotilasliitto Natoa kiinnostaa tavallisille ihmisille suunnatuissa sydämmentahdistimissa niin paljon, että siitä on tehty ihan monopoliluokan bisnes ? Ettei tässä nyt vaan olisi kyse siitä, että tätä uusien ja modernien sydämmentahdistimien teknologiaa yritettäisiin hyödyntää jatkossa jopa valtaväestön depopulaatio tarkoitukseen.

      Lähteet: http://www.prisonplanet.com/hacker-dies-days-before-he-was-to-reveal-how-to-remotely-kill-pacemaker-patients.html


      http://www.yrittajat.fi/fi-FI/uutisarkisto/a/etusivun-uutiset/yle-oululainen-spektikor-sai-nato-sopimuksen

      http://www.bbc.co.uk/news/technology-17623948

      http://www.complex.com/tech/2013/07/pacemaker-hacker-dies

    • nato on .....

      Saksalainen politiikan asiantuntija Christoph Horstel oli RT-kanavan haastattelussa. Hänen mukaansa NATO:n suunnitelmat on hyökätä seuraavaksi Syyriaan ja sieltä Iranin ja lopulta Venäjälle. Joten jos konflikti laajenee niin pitkälle, niin edessä on väistämätön suursota joka on III-maailmansota.


      Horstelin mukaan väitteet Syyrian hallituksen valmistamista kemiallisista aseista on siis samanlaista propagandaa, jonka verukkeella USA/NATO hyökkäsi aikanaan Irakiin.
      Syyriaa aseistetaan kokoajan sanoo Venäjän varaulkoministeri Mikhail Bogdanov. Asekalustossa on mm. amerikkalaisia olalta laukaistavia Stinger-ilmatorjuntaohjuksia.

      Syyrian militarisointi on ollut Venäjällä hyvin suurena huolen aiheena ja useat Syyrian oppositioon kuuluvat tahot tulevat vielä ennen vuoden loppua Moskovaan neuvottelemaan. Mutta näyttäisi siltä, että Venäjän diplomaattiset keinot alkavat olla vähissä.

      Tällä menolla III-maailmansota häämöttää jo hyvin lähellä ja salainen maailmanhallitus ei ole halukas tekemään asialle mitään. Koska toimii itse tämän suursodan pähkähulluna pääkapellimestarina.

      Etelä-Amerikan presidenttien lentokoneita tippui jopa 1981 vuonna kahteen otteeseen kun Panaman silloinen presidentti Omar Torrijos sekä Ecuadorin presidentti Jaime Roldós Aguilera salamurhattiin räjäyttämällä pommi heidän molempien lentokoneissa ja CIA:n shakaalit hoitivat homman ja näin sitten Illuminati soluttautui molempien valtioiden sisään, johon kuului olennaisena osana Rothschildien pankkiirien pyörittämän yksityisen keskuspankin perustaminen, jotta nämä valtiot saataisiin lisää velkaantumaan.

      Mutta Syyrian operaatio näyttäisi tähän mennessä olevan paljon vaikeampi USA:n ja NATO:n joukoille mitä he odottivat ja syy tähän varmasti on se, että Syyrialla on Libyan Libanonin ja Iranin kanssa ns. turvatakuut. Eli jos NATO ja USA:n armeija sinne tekee maahyökkäyksen, niin se tarkoittaa käytännössä sitä, että näiden muiden maiden (Libya, Iran, Libanon) varpaille astutaan samalla ja tässä on suursodan riski hyvin suuri. Joten Illuminatin eliitti kyllä pelaa tässä nyt semmoisilla paukuilla, että useiden miljoonien elleipä peräti miljardien ihmisten henki on vaarassa.

    • Aina oltu itse Nato

      Nato on me itse. Lopeta paskan jauhaminen näillä palstoilla.
      Kansanvälisen Yhteisön puolustusjärjestö on Nato. Meille on
      selvää, että KOKO Karjala on paskiaisen miehittämänä vielä!


      Eri asia on rakentaa Venäjällä, vaikka se ole KGB:n perillisten!



      Idioottimaista lässyttää sivuraiteella . Roskaväki ei suinkaan ole saanut meiltä KOKO Karjalaa! Maailma ei tunnusta NL:a maaksi tai sen leikkimää "Venäjää".

      • KENRAALI2

        No niin lässyttelijä mietipä tätä

        The Biggest Secret, as Problem, Reaction, and Solution.

        The technique is as follows: Illuminati strategists create the Problem- by funding , assembling, and training an "opposition" group to stimulate turmoil in an established political power (sovereign country, region, continent, etc.) that they wish to impinge upon and thus create opposing factions in a conflict that the Illuminati themselves maneuvered into existence. In recent decades, so called "opposition" groups are usually identified in the media as 'freedom fighters' or 'liberators' (recently the KLA-Kosovo Liberation Army).

        At the same time, the leader of the established political power where the conflict is being orchestrated is demonized and, on cue, referred to as 'another Hitler' (take your pick: Saddam Hussein, Milosevic, Kadaffi, etc.). The 'freedom fighters' are not infrequently assembled from a local criminal element (i.e. KLA, drug traffickers). In the spirit of true Machiavellian deceit, the same NWO strategists are equally involved in covertly arming and advising the leader of the established power as well (the Illuminati always profits from any armed conflict by loaning money, arming, and supplying all parties involved in a war).

        The conflict is drawn to the world stage by the controlled media outlets with a barrage of photos and video tape reports of horrific and bloody atrocities suffered by innocent civilians. The cry goes up "Something has to be done!" And That is the desired Reaction (note: the same technique is presently being used to bring about gun control in the United States).

        The NWO puppeteers then provide the Solution by sending in UN 'Peace Keepers' (Bosnia) or a UN 'Coalition Force' (Gulf War) or NATO Bombers and then ground troops (Kosovo). Once installed, the 'peace keepers' never leave (Bosnia, Kosovo). The idea is to have NWO controlled ground troops in all major countries or strategic areas where significant resistance to the New World Order takeover is likely to be encountered.

        East Timor, Indosnesia. (9/14/99) Virtually , the same strategy used to occupy Kosovo with UN/NATO troops was applied by the NWO manipulators to take military control of East Timor. Once again, the same morality play is trotted out for public consumption: the local evil and demonic Indonesian Army trained militias responsible for the slaughter of innocent civilians following the August 30 vote for Independence (from Indonesian control), must be stopped at all costs. This time, Australia (to keep up the appearance of an 'international' humantarian effort) will lead the charge with 'peacekeeping' troops. Of course, it didn't take long for Madeline Albright to announce that US 'support assets' will be part of the "UN Peacekeeping Team". In a front page story in the LA Times (9/13/99), Mike Jendrzejczyk of Human Rights Watch (an Illuminati front group) in Washington DC said that it's "crucial" that "peacekeepers have the authority to disarm militia forces and any Indonesian soldiers actively working with them". ]

        The local, sovereign military force is either defeated (i.e. Yugoslavia) or, as in the case of the United States itself, replaced by foreign UN "Partnership For Peace" (PFP) troops who take over the jobs of US soldiers who have been sent overseas on 'peacekeeping' missions. In addition to being killed in ground conflicts on foreign soil, US military forces will likely be reduced in the next few years through disease induced attrition (i.e. from mandatory Anthrax Vaccinations required of all US military personnel). These vaccinations will, in all probability, eventually produce the symptoms of the so-called Gulf War Illness, which was acquired by a certain percentage of Gulf War soldiers who were given a "special" anthrax vaccine (intended by the Illuminati/CIA as a test run to ascertain how quickly (and fatally) the disease would progress with a substantial population of healthy young men and women).

        The corporate portion of the NWO pyramid seems to be dominated by international bankers and the big pharmaceutical cartels, as well as other major multinational corporations. The Royal Family of England, namely Queen Elizabeth II and the House of Windsor, (who are, in fact, descendants of the German arm of European Royalty -the Saxe-Coburg-Gotha family-changed the name to Windsor in 1914 ), are high level players, along with the British oligarchy which controls the upper strata of the Illuminati. The decision making Illuminati nerve centers of this effort are in the London (especially the City of London), Basel Switzerland, and Brussels (NATO headquarters).

        The United Nations, along with all the agencies working under the UN umbrella, such as the World Health Organization (WHO), are full time players in this scheme. Similarly, NATO is a military tool of the NWO.


      • KolujakäymätönMoukka

        Hei paskiainen, sinun sukusi asusti piilopirteissä kun Venäjällä syötiin jo haarukoilla ja veitsillä ja Suomi oli osa Venäjää, Ruotsia, Neuvostoliittoa.


      • revi siitä
        KolujakäymätönMoukka kirjoitti:

        Hei paskiainen, sinun sukusi asusti piilopirteissä kun Venäjällä syötiin jo haarukoilla ja veitsillä ja Suomi oli osa Venäjää, Ruotsia, Neuvostoliittoa.

        Tuo nyt osoittaa vaan huonosti suomea puhuvan täyspunikiksi, joka on täysin sekaisin ja yrittää nyt puolustella punikki-aatettaan käänteisesti niin, että kukaan ei arvaisi, että se on täyspunikki ja sen parhain edustaja!

        Punikki!

        Unohtuiko ottaa lääkkeet ... tänäänkin?

        No, ei voi mitään punikille, mutta talouskomissaari Olli Rehn, joka oli vieraana YLE:n ykkösaamussa, kertoi kuinka hän on huolissaan Suomen EU-kriittisten pienpuolueiden noususta. Rehn kertoi, että populismi ei ole ratkaisu mihinkään ja kuinka eurokriittisten puolueiden vaalivoitto vaikeuttaisi EU:n päätöksentekoa.

        Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini taas tyrmää arvostelun ja hänen mielestään Rehn on muun eliitin kanssa jämähtänyt EU:n norsunluutorniin.

        EU-kriittisyys on maailman salaiselle valtaeliitille kirosana sen takia koska se romuttaa taas heidän UMJ (uusi maailmanjärjestys) tavoitteet, jolloin illuminatin eliitti joutuisi taas juonimaan uusia keinoja euroopan teollisuusmaiden väestön orjuuttamiseksi.


        Vapaakauppasopimus (TTP) jonka neuvotteluja käydään edelleen salassa on tällä hetkellä viemässä systeemiä kohti laajempaa fasismia.


        TPP on akronyymi sanoista Trans-Pacific Partnership Agreement, ja The Registerin mukaan se on automaatti, jolla yritykset pääsevät verottamaan kansalaisia suoraan joka raossa. "Ei ihme, että tämä sopimus on haluttu pitää salassa!", kirjoittaa Richard Chirgwin The Registerissa.



        Lähde: http://yle.fi/uutiset/rehn_varoittaa_eurokriittisten_puolueiden_noususta__soini_lyttaa_kritiikin/6937740

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9172


      • opetusneuvos
        KolujakäymätönMoukka kirjoitti:

        Hei paskiainen, sinun sukusi asusti piilopirteissä kun Venäjällä syötiin jo haarukoilla ja veitsillä ja Suomi oli osa Venäjää, Ruotsia, Neuvostoliittoa.

        Nimimerkki "KolujakäymätönMoukka" on kaikesta päätellen punikin pentu, joka ei ole saanut käydä kouluja!

        Punikin pentu,

        puhu nyt vaan ihan omasta puolestasi!

        SINÄ olet se suurin "paskiainen", (mitä kukaan voi sietää kuin nyt välttämättömyyden pakosta) jolla olet halunnut nyt mahon paskista paskimman itsesi esitellä tällä keskustelupalstalla!


    • VITUNSUOMI
    • voehan helevetti!

      Yhdysvaltain terveysvirasto DHHS (Department of Health and Human Services) oli tilannut 14 miljoonaa joditablettia odottamaan käyttöä.

      http://www.youtube.com/watch?v=3mIQDbDHCXo

      Infowarsin toimittaja soitti vielä kysyäkseen tästä 14 miljoonan joditablettitoimituksesta yhdysvaltain terveysvirastolta tarkemmin. Mutta hänelle lyötiin luuri korvaan.

      Yhdysvaltain tämänhetkinen väkiluku on n. 316 miljoonaa, että nämä 14 miljoonaa joditablettia ei riitä mahdollisen ydinkatastrofin ajaksi kuin vain harvoille ja valituille.

      Suomessa viimeksi joditabletteja hamstrattiin apteekeista 2011 vuoden maaliskuussa, kun japanissa sattui Fukushiman ydinvoimalan onnettomuus. Mutta mihin ihmeeseen yhdysvaltain terveysvirasto tarvitsee 14 miljoonaa joditablettia. Sillä se määrä riittää vain tälle harvalle ja valitulle ns. eliittiin kuuluville henkilöille. Joten sunnitellaankohan siellä jo mahdollisesti ihan kunnon ydinholokaustia, jolla olisi tarkoitus putsata pois väestöä ?


      Lähteet: http://www.storyleak.com/federal-govt-hangs-up-asked-14-million-potassium-iodide-stockpile/

      https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=5cd0c1800435272c80ad292aeb9d1ba7&tab=core&tabmode=list&

      U.S.A on nykyää U.S.S.A = United Socialist States of America!

      USSA:n hallitusta ohjaa täyssekopsyko Rockefeller täystuhoon!

    • Rotschild

      Suomen valtioneuvosto on antanut asetuksen, jolla leipäviljojen varmuusvarastoja alennetaan puolenvuoden elintarvikekäyttöä vastaavaksi, kun tähän saakka varastot ovat kattaneet koko vuoden tarpeet.


      Päätös tuli voimaan heti ja sen mukaan suomen viljavarastojen pienentäminen tulee hoitaa vuoden 2016 loppuun mennessä.


      Viljojen varmuusvarastojen koko ja arvo eivät ole julkista tietoa.


      Siemenviljan ehtoja tiukennettiin samalla, niin että jatkossa varastoissa pidetään vain sertifioitua siemenviljaa, kun tähän asti mukana on ollut myös lajikkeellista viljaa.

      Ei tarvitse olla ennustaja jos lähtee etsimään, että mistä suunnalta nämä järjettömät pakkouudistukset ollaan tänne suomeenkin tuotu väkisin. Sieltä ne on tämän syöpäläisen elintarvikejättikorporaatio Monsanton taholta lyöty tiskiin ja ei annettu vaihtoehtoja. Vain harvat maat kuten Unkari on uskaltanut pistää tälle ruoanmyrkytysjärjestölle kampoihin mm. polttamalla useita peltoja, jossa kasvatettiin monsanton määräämää geenimanipulaatiomaissia.

      Rockefeller omistaa ja hallinnoi monsantoa ja natoa ja cian ja fbin ja nsan ja tekee pahaa kaikkilla näiden firmojensa kautta.

      Monsanton suuria rahoittajia ja tukijoita on microsoftin pääjohtaja Bill Gates. Jos hän kerta kannattaa elintarvikkeiden laajamittaista geenimanipulointia sekä rokotusteollisuutta, niin tämän hyväntekeväisyyskulissin takana löytyy kokonaisen väestön eliminoinnin depopulaatiohanke, jota Gates tukee täysin. Hän on jopa itse sanonut TEDx tiedekonferenssissa, että "jos saamme tehtyä tarpeeksi hyvää työtä rokotteiden valmistuksessa, niin maailman väestön määrää saadaan laskettua useita miljardeja seuraavien kymmenien vuosien aikana".

    • Signaalitiedustelua

      Niinistöhän on hankkinut signaalien "sieppauskoneen", millä Suomi vakoilee ja nappaa USAlle ja NATOlle Venäjän armeijan viestiliikennettä.

      Signaalitiedustelun lisäksi Suomi hankki puolustusministeri Häkämiehen, joka on samanlainen Nato-pöhkö kuin Niinistökin, amerikkalaiset kaukotutkat, jotka vakoilevat Venäjää ja syöttävät digitaalista tilannekuvaa USAn ja NATOn verkkoon on-line.

      • Olet hullu

        Kunhan taas keksit omasta päästäsi juttuja?

        Sen lisäksi, että tietosi ovat kobasti kyseen alaisia laitteiden suhteen niin olet jo lähtökohtaisesti väärässä?

        Asia voi taas tulla kylähullulle yllätyksenä, mutta Suomi ei todellakaan kuulu Natoon! Joten Suomi ei 'välitä' tietoja ulkopuolisille.

        Todettakoon, että JOSD Suomella olisikin "signaalien sieppauskone" tai "kaukotutka" niin ne ovat täysin sallittuja laitteita KAIKILLE MAILLE! Niin Venäjälle, USA:lle kuin Suomellekin!

        Yrität esittää niin hupaisaa ajatelmaa, kuinettä koodien selvittely tai tutkalla seuraaminen olisi jotenkin rikollista? NÄIN EI TODELLAKAAN OLE!


      • rikollista touhua
        Olet hullu kirjoitti:

        Kunhan taas keksit omasta päästäsi juttuja?

        Sen lisäksi, että tietosi ovat kobasti kyseen alaisia laitteiden suhteen niin olet jo lähtökohtaisesti väärässä?

        Asia voi taas tulla kylähullulle yllätyksenä, mutta Suomi ei todellakaan kuulu Natoon! Joten Suomi ei 'välitä' tietoja ulkopuolisille.

        Todettakoon, että JOSD Suomella olisikin "signaalien sieppauskone" tai "kaukotutka" niin ne ovat täysin sallittuja laitteita KAIKILLE MAILLE! Niin Venäjälle, USA:lle kuin Suomellekin!

        Yrität esittää niin hupaisaa ajatelmaa, kuinettä koodien selvittely tai tutkalla seuraaminen olisi jotenkin rikollista? NÄIN EI TODELLAKAAN OLE!

        Mitä sinä hullu sekoilet rikollisesta.

        Selvitäppä nyt siellä esikunnassa, miten rikollista se on kun Suomi luovuttaa Venäjää koskevat Suomesta vakoillut signaalitiedot ja tutkatiedot suoraan USAn Nato-verkkoon.


      • Olet hullu
        rikollista touhua kirjoitti:

        Mitä sinä hullu sekoilet rikollisesta.

        Selvitäppä nyt siellä esikunnassa, miten rikollista se on kun Suomi luovuttaa Venäjää koskevat Suomesta vakoillut signaalitiedot ja tutkatiedot suoraan USAn Nato-verkkoon.

        Kuten olen kymmenet kerrat jo todennut niin olen eläkeukko ja en ole/en ole ollut intissä töissä!

        Suomi ei luovuta kenellekään omia tiedustelutietojaan, kuten signaalitiedot ja tutkatiedot, jotka ovat vain omaan käyttöön!

        Miksi luovuttaisi, kunme kerran emme Natoon edes kuulu? Kerropa!


      • natoilua

        Mutta sitten kun mennään liittovaltioon, niin sotilasliitto NATO kolkuttaakin jo jokaisen liittovaltion ovella ja siinä ei sitten oikein mikään valtioiden itsemääräämisoikeus auta, kun Euroopan liittovaltio ajetaan fasistisesti pakkoliitoksella NATO:n sotilasliittoon eräällä toisenkaisella kaavalla, jossa EU:n liittovaltion sisälle luodaan oma puolustusjärjestelmä, joka on sitten takaportti NATOO:n ja taustalla pyörivät enemmän tai vähemmän potentiaalisen III:n maailmansodan strategiset elementit, vaikkakin kyseinen sota ei vieläkään ole päässyt syttymään täällä fyysisellä tasolla.


      • Olet hullu
        natoilua kirjoitti:

        Mutta sitten kun mennään liittovaltioon, niin sotilasliitto NATO kolkuttaakin jo jokaisen liittovaltion ovella ja siinä ei sitten oikein mikään valtioiden itsemääräämisoikeus auta, kun Euroopan liittovaltio ajetaan fasistisesti pakkoliitoksella NATO:n sotilasliittoon eräällä toisenkaisella kaavalla, jossa EU:n liittovaltion sisälle luodaan oma puolustusjärjestelmä, joka on sitten takaportti NATOO:n ja taustalla pyörivät enemmän tai vähemmän potentiaalisen III:n maailmansodan strategiset elementit, vaikkakin kyseinen sota ei vieläkään ole päässyt syttymään täällä fyysisellä tasolla.

        Ongelmasi on se, että ME EMME ole liittovaltiossa emmekä sellaiseen vahingossa lipsahda ilman että huomaisimme!


    • Itä-Suomi sota-alue

      Nato-torni kuuluu samaan suunnitelmaan kuin kasarmien alasajo ja joukkojen siirtäminen pois itärajalta.

      Itärajasta on USAn, NATOn, ylipäälikkö Niinistön suunnitelmissa tehty sota-aluetta. Siellä ei kansalaisia enää suojella.

      • Olet hullu

        Suomella ei ole mitään 'Nato-tornia ja varuskuntien alasajo taas liittyy siihen, että säästetään armeijan kuluissa eli tehdään JUURI sitä, mitä itse vaadit! Mitä siinä on vikaa?

        KOSKA Suomi ei kuulu Natoon ei Itärja ole minkäänlaista sotatoimialuetta ja suomalaisia suojelee Suomen armeija koko maan alueella! Jos muuta väität niin todista väitteesi muullakin kuin pelkällä toistolla! Ei tuollainen skeidanpuhuminen edusta mitään"!


    • Masto sotaa varten

      Se masto liittyy USAn, Naton, ja Naton kumppani-Suomen suunnitelmaan motittaa ja sulkea Venäjän laivasto Suomenlahden Itämeren pohjukkaan mm. Pietarin satamaan ja aluevesiin kun USAn, Naton ja Naton kumppani-Suomen hyökkäys Venäjälle alkaa.

      • Olet hullu

        Tonttu! Mitään sotaa ei ole alkamassa!

        Asia voi taas tulla kylähullulle yllätyksenä, mutta Suomi ei todellakaan kuulu Natoon! Ja koska Suomi ei kuulu Natoon muiden kuin kylähullun mielestä niin Suomi ei ole osallisena missään! Mitään hyökkäyksiä ei ole tulossa!

        Syrjäytynyt kylähullu makaa sairaalassa ja keksimällä keksii kaikenmaailman sotia! Yksikään ei ole toteutunut! Varsin kyseenalainen harrastus?


    • MTii

      Jos Suomi ei rauhoitu sapelin kalistelussaan , niin Saksa , Usa ja Venäjä tulee puuttumaan Suomen riuhumiseen , Puola ilmoitti jo että sotilaallinen väliintulo Suomen Nato kiimalle on mahdollista. Suomikin syyllistyy sapelinkalisteluun:
      http://areena.yle.fi/radio/1951423

      • Olet hullu

        TODELLISUUDESSA Suomi ei kalistele mitään sapelia ja maallamme on vaikeuksia jopa puolustaa ´koko aluettaan! Juttusi on peräisin seitsemän kuukaude takaa viime kesältä, joten eipä kovin ajankohtrainen!

        "Puola ilmoitti jo että sotilaallinen väliintulo Suomen Nato kiimalle on mahdollista."

        Minua kiinnostaa erikoiset ajatusrakennelmat! Osaatko selittää, että miksi Natossa oleva Puola häiriintyisi siitä, että Suomessa olisi sinun väittämäsi 'nato-kiima'? Onko se jäsenmaalle paha asia! Aika absurdi keksintö sinulta, mutta niitähän kylähullulta piisaa!


      • Nato-masto
        Olet hullu kirjoitti:

        TODELLISUUDESSA Suomi ei kalistele mitään sapelia ja maallamme on vaikeuksia jopa puolustaa ´koko aluettaan! Juttusi on peräisin seitsemän kuukaude takaa viime kesältä, joten eipä kovin ajankohtrainen!

        "Puola ilmoitti jo että sotilaallinen väliintulo Suomen Nato kiimalle on mahdollista."

        Minua kiinnostaa erikoiset ajatusrakennelmat! Osaatko selittää, että miksi Natossa oleva Puola häiriintyisi siitä, että Suomessa olisi sinun väittämäsi 'nato-kiima'? Onko se jäsenmaalle paha asia! Aika absurdi keksintö sinulta, mutta niitähän kylähullulta piisaa!

        Anteeksi, mitä tarkoitat 7:llä kuukaudella. Se masto on pystyssä tänäkin päivänä.


      • Olet hullu
        Nato-masto kirjoitti:

        Anteeksi, mitä tarkoitat 7:llä kuukaudella. Se masto on pystyssä tänäkin päivänä.

        Masto voi olla pystyssä, mutta tietääkö kukaan, että MIKÄ masto se on? Suomessa on satoja mastoja, jotka on erilaisia antenni-, kännykkä- ja tv-mastoja!


    • Nato-Suomi vakoilee

      MTii,

      ylipäälikkö Niinistö on ottanut USAlta tehtäväksi, että puolustusvoimat vakoilee NATOn. Erkkoon Venäjän sotilaallisen ja kaupallisen laivaston liikkeitä Venäjän ja Pietarin alueella.

      • Nato-Suomi vakoilee

        MTii,

        ylipäälikkö Niinistö on ottanut USAlta tehtäväksi, että puolustusvoimat vakoilee NATOn verkkoon Venäjän sotilaallisen ja kaupallisen laivaston liikkeitä Venäjän ja Pietarin alueella.


      • Älykäs mies
        Nato-Suomi vakoilee kirjoitti:

        MTii,

        ylipäälikkö Niinistö on ottanut USAlta tehtäväksi, että puolustusvoimat vakoilee NATOn verkkoon Venäjän sotilaallisen ja kaupallisen laivaston liikkeitä Venäjän ja Pietarin alueella.

        Entinen ulkoministeriön kansliapäällikkö, yhteiskuntatieteen tohtori Risto Volanen vastustaa tiukasti Suomen Nato-jäsenyyttä ja presidentti Niinistön tapaa hivuttaa Suomen puolustusvoimia salakavalasti USAn Naton ohjus-puolustusjärjestelmään.


      • Olet hullu
        Nato-Suomi vakoilee kirjoitti:

        MTii,

        ylipäälikkö Niinistö on ottanut USAlta tehtäväksi, että puolustusvoimat vakoilee NATOn verkkoon Venäjän sotilaallisen ja kaupallisen laivaston liikkeitä Venäjän ja Pietarin alueella.

        SUOMI EI KUULU NATOON!

        Joten presidentti Niinistö EI OLE OTTANUT MITÄÄN USAlta tehtäväksi!

        Tottakai Suomi seuraa tutkalla liikennettä rajojen nsa ulkopuolella! Se ei ole mitään "vakoiluas" ja sitä tekevät kaikki Venäjä mukaanlukien!

        Mitä kummallista siinä on! Vaikuttaa vähän siltä, että sinä torvelo kuvittelet, ettei tutkalla saa seurata oman maan rajan ulkopuolelle? Ei tutka niin toimi:-D


    • jansaa linssiin

      MTii,

      noin varmaan on,

      mutta kun meidän presidentti luulee olevansa älykäskin ja nykästelee omasta mielestään Venäjältä salaa Suomen sotavoimia USAn komentoon Natoon, vaikka tosiasiassa tekee sen salaa vain heikoimmalta lenkiltä eli Suomen kansalta.

      Tuo masto on sama juttu. Venäjällä varmasti tiedetään, että Suomi vakoilee sillä USAlle ja Natolle Venäjän liikkeitä, mutta Suomen kansa ei sitä tiedä.

      • kansaa linssiin

        MTii,

        noin varmaan on,

        mutta kun meidän presidentti luulee olevansa älykäskin ja nykästelee omasta mielestään Venäjältä salaa Suomen sotavoimia USAn komentoon Natoon, vaikka tosiasiassa tekee sen salaa vain heikoimmalta lenkiltä eli Suomen kansalta.

        Tuo masto on sama juttu. Venäjällä varmasti tiedetään, että Suomi vakoilee sillä USAlle ja Natolle Venäjän liikkeitä, mutta Suomen kansa ei sitä tiedä.


      • Olet hullu
        kansaa linssiin kirjoitti:

        MTii,

        noin varmaan on,

        mutta kun meidän presidentti luulee olevansa älykäskin ja nykästelee omasta mielestään Venäjältä salaa Suomen sotavoimia USAn komentoon Natoon, vaikka tosiasiassa tekee sen salaa vain heikoimmalta lenkiltä eli Suomen kansalta.

        Tuo masto on sama juttu. Venäjällä varmasti tiedetään, että Suomi vakoilee sillä USAlle ja Natolle Venäjän liikkeitä, mutta Suomen kansa ei sitä tiedä.

        Kirjoitatko aina joka sanoman kahteen kertaan?

        Suomi ei kuulu Natoon eikä Suomen armeijan mitään osaa ole TIETENKÄÄN luovutettu vieraaseen komentoon!

        Puhut jostakin mastosta vaikka et edes tiedä, että mikä masto se on? Ellet satu tietämään niin tutkat ovat aina maston päässä ja missään ei ole kielletty rakentamasta omalle maalleen tutkamastoja!

        Selvää on tietenkin se, etteä Suomi seuraa tutkalla kaikkea, mitä siinä näkyy JA ETTÄ Suomi ei välitä omia havaintojaan ulkopuoliselle osapuolelle!


      • wrfergwwtywy
        kansaa linssiin kirjoitti:

        MTii,

        noin varmaan on,

        mutta kun meidän presidentti luulee olevansa älykäskin ja nykästelee omasta mielestään Venäjältä salaa Suomen sotavoimia USAn komentoon Natoon, vaikka tosiasiassa tekee sen salaa vain heikoimmalta lenkiltä eli Suomen kansalta.

        Tuo masto on sama juttu. Venäjällä varmasti tiedetään, että Suomi vakoilee sillä USAlle ja Natolle Venäjän liikkeitä, mutta Suomen kansa ei sitä tiedä.

        Suomen armeija vakoili jo 60-70 luvulla neukkulaa suoraan USA:lle USA:lta saamillaan merivalvonta- ja elektronisen tiedustelun laitteilla. Mitä sitten ja miten se vaikutti sinun elämääsi?

        Eikö yhtään ärsytä kun vuosikymmeniä vanhat asiat tulevat sinulle yllätyksenä vasta 2010-luvulla?


    • Intin Nato-torni

      Se Nato-torni on eristetty, se on sotilasaluetta, sinne ei pääse lähelle.

      • Olet hullu

        Se ei ole mikään Nato-torni. Todista, jollakin faktatiedolla, että on!

        Mikään laki ei kiellä valtiota rakentamasta tornia omalle maalleen! Neukkuvaltio rakensi omiaan jatkuvasti TOISTEN MAILLE! Muistamme, kuinka Latviassa oli valtaisa Skrundan tutkatorni, jonka menettäminen Baltian itsenäistyessä hiersi pahasti neukkuviranomaisia!


    • dunnissaaga

      Ihmekös tuo, Jenkkeihin siirrettiin ja AO maan sotilasvoimien alaisiksi laitettiin kaikki Natsit jotka saatiin irti Euroopasta. Nurnbergissä tuomittiin Saksalaiset Natsit, esim suomen natsit silloinen SUPO puhdisti ja siivosi kokonaan ja he ovat vieläkin voimassa. Onhan näitä joka isommassa suvussa jotka avoimesti kehuu tuolla kun hiukan enemmän tutustuu. Siten huomaa myös että kun Juutalaiset tekee heidän kanssa kauppaa että mistä todella on kyse (molempia hyödyttävästä yhteistyöstä). Näitä perheitä on suomessa aika isoja, mutta suppeasti kuitenkin.
      Nato hakee sotaa ja tämä tyhmä kansa maksaa sen kun ei seuraava taistelu ole mikään "tuntematon sotilas saaga", vitun idiootit!

      • Punaterroria!

        "Ihmekös tuo, Jenkkeihin siirrettiin ja AO maan sotilasvoimien alaisiksi laitettiin kaikki Natsit jotka saatiin irti Euroopasta."

        Jenkit veivät omansa ja myös Neuostoliitto kaappasi suuren määrän saksalaisia tiedemiehiä työskentelemään omalla maallaan!

        "esim suomen natsit silloinen SUPO puhdisti ja siivosi kokonaan ja he ovat vieläkin voimassa"

        TODELLISUUDESSA SUomessa riehui sodan jälkeen punainen valpo, joka oli sekä ammattitaidoton että mielivaltainen. Se esim. pidätti tutkintovankeuteen kenraali Airon ja vapautti hänet VASTA kolmen vuoden päästä ilman minkäänlaista syytettä.

        Kommunistien huippusaavutus oli seuraava:

        "”Leinon vangit” oli yhdeksäntoista henkilön ryhmä, jotka Suomen sisäministeri Yrjö Leino luovutti huhtikuussa 1945 liittoutuneiden valvontakomission venäläisille edustajille, ja jotka vietiin vankeina Neuvostoliittoon. Ryhmään kuului 11 Suomen kansalaista ja 8 Suomessa Nansenin passilla oleskellutta pakolaista. Luovutetuista suurin osa oli venäläisiä valkoisia emigrantteja. Tapaus tuli julkisuuteen kolme vuotta myöhemmin ja johti eduskunnan Leinolle antamaan henkilökohtaiseen epäluottamuslauseeseen, mikä pakotti hänet eroamaan sisäministerin tehtävistä. Leinon vangeista yksi teloitettiin ja viisi kuoli vankeudessa Neuvostoliitossa. Yksitoista pääsi palaamaan Suomeen Stalinin kuoleman jälkeen 1950-luvun puolivälissä.
        ”Leinon vankien” kokonaismäärästä on mainittu erilaisia tietoja. Yhdeksäntoista henkilöä tiedetään varmuudelta, mutta jotkin lähteet mainitsevat määräksi 20."

        Toisin sanoen Suomen kommunistinen sisäministeri katsoi oikeudekseen luovuttaa 20 Suomessa asunutta joko suomalaista tai Nansen-passin omaavaa ILMAN MINKÄÄNLAISTA OIKEUDEN TAI HALLITUKSEN PÄÄTÖSTÄ NEUVOSTOLIITTOON! Vasin osa heistä palasi takaisin Suomeen!

        Että tällaisen mielivallan keskuudessa silloinelettiin!


    • Kansa ammutaan

      Suomalaiset ammutaan jos ne yrittävät Nato-torniin.

      • Olet hullu

        Ei ammuta!Suomessa ei ammuta ihmisiä! Ei edes kylähullua!


    • Sodan valmistelua

      Presidentti Niinistö on jo luovuttanut Lapin USAn ja NATOn ilmavoimille, Helsingin aluevedet ja Suomen etelärannikon NATOn laivastolle.

      NATO-mastolla Niinintö on luovuttanut Suomenlahden USAlla ja NATOlle.

      Maston avulla USA, NATO, Suomi vakoilevat, milloin ja miten niiden kannattaa iskeä Venäjän laivastoon ja satamiin alueella.

      • Olet hullu

        Suomen armeijasta ei mitään osaa liitetä ulkomaille eikä kukaan ole lähdössä sotimaan!

        Asia voi taas tulla kylähullulle yllätyksenä, mutta Suomi ei todellakaan kuulu Natoon!

        Kylähullun suureksi suruksi mitään sotia ei ole syttymässä!


      • uutisia
        Olet hullu kirjoitti:

        Suomen armeijasta ei mitään osaa liitetä ulkomaille eikä kukaan ole lähdössä sotimaan!

        Asia voi taas tulla kylähullulle yllätyksenä, mutta Suomi ei todellakaan kuulu Natoon!

        Kylähullun suureksi suruksi mitään sotia ei ole syttymässä!

        Moni ei tänä päivänäkään vielä tiedä, että Pohjois-Atlantin puolustusliitolla NATO:lla eli nykyisellä YK:n Turvallisuusneuvoston sitovia resoluutioita valloitussodissaan rikkovalla ja YK:n peruskirjan vastaisia hyökkäyssotia harrastavalla hyökkäysjärjestöllä [lue: terroristijärjestöllä] alkoi suuret meriharjoitukset pohjoisella Itämerellä 28.09.1994 kumppanuusvaltioidensa kanssa. Kyseisten meriharjoitusten ohjelmaan lukeutui muun muassa meripelastustilanteiden harjoitteleminen.

        Miksi moni ei tiedä tätä autenttista ja todennettua asiaa vielä tänäkään päivänä? Yksi syy on tietysti se, että alueella tapahtui juuri silloin historian yksi tunnetuimmista "merionnettomuuksista". Toisaalta eihän se ole syy, vaan meillähän nimenomaan pitäisi olla tuhansia uutisia siitä, kun NATO tulee pelastamaan poloisia Estonian uhreja. No tuliko se NATO... Ai niin, eihän se tullutkaan... Mutta miksei mediassa ole ylipäätään koskaan pahemmin kerrottu kyseisestä asiasta oli NATO sitten pelastamassa ihmishenkiä tai ei? Tällaisen asian sivuuttaminen olisi ehkä nyt vuonna 2012 aivan luonnollista, kun NATO alkaa olemaan arkipäivää myös Itä-Euroopan alueella, mutta totuuden nimissä tällaisen uutisen lakaiseminen maton alle 1990-luvulla, kun NATO rantautuu lähelle juuri kaatunutta Neuvostoliittoa ja vieläpä nuori Venäjän federaatio kumppanuusvaltionaan, niin onko se normaalia? No ei ole, eikä se ole uskottavaa... Ellei jotain pidä salata!

        Pitikö jotain sitten salata? Palautetaanpa ensiksi mieleen Estonian "turmayö", suomeksi sanottuna siis upotusyö! Mitäpä ihmettä sattuikin tapahtumaan juuri Estonian upotessa? Kaikki viestintäyhteydet olivat alhaalla juurikin Itämeren pohjoisosissa. Vielä kummallisemmaksi asian tekee se, että tämä useiden muun muassa suomalaisten risteilyalusten miehistöjen havainnoima ihmeellinen viestintäkoneiston kaatuminen tapahtui paljolti juuri siihen aikaan, kun Estonia joutui ongelmiin ja upposi.

        Estonian varustamon Meyer Werftin "Holtappels-selvitysryhmän" johtaja laivakapteeni ja haveriselvittäjä Werner Hummel on todennut, että paikalliselta operaattorilta on raportti tuntemattomasta 28.09.1994, kello 01:03-01:58 välillä tapahtuneesta totaalisesta viestintäyhteyksien alasajosta. Kysytäänpä nyt ensin, että miksi JAIC eli kansainvälinen tutkintakomissio ei ole selvittänyt näitä asioita? Tosin eihän se mitään muutakaan selvittänyt, kun heitti tärkeimmän todisteenkin suoraltaan mereen! Joka tapauksessa tämä autenttinen dokumentaatio siis todistaa tuona aikana Itämerellä olleen viestintäyhteyksien laajamittaisen katkoksen. Ja mikäpä tähän sopivinta, niin Estonia joutui vaikeuksiin 28.09.1994, kello 01:05 ja upposi kello 01:50. Nyt taidammekin ymmärtää, että miksi JAIC ei tätä asiaa tutkinut...

        Tämä viestintäyhteyksien katkos merellä on muun muassa internetin suomalaisten ja ruotsalaisten keskustelufoorumien skeptikkohuorien ja agitaattorien sekä tietysti wannabetason laiva-asiantuntemuksen ykköstykkien mukaan aivan normaalia, koska usein kuulemma joidenkin alusten viestintäsysteemit jäädessään päälle häiritsevät muita yhteyksiä. Kuitenkin on ehkä hieman helpompaa uskoa ennemmin esimerkiksi laivajuridiikan tohtoriin Peter Holtappelsiin, laivakapteeni Werner Hummeliin, viestintäyhtiöiden asiantuntijoihin ja kumppaneihin, kuten vaikkapa suomalaisiin asiantuntijoihin kuin anonyymien, todennäköisin palkkaa paskapuheistaan saavien amatööriagitaattorin päästöhin internetkeskusteluissa.


      • uutisia
        uutisia kirjoitti:

        Moni ei tänä päivänäkään vielä tiedä, että Pohjois-Atlantin puolustusliitolla NATO:lla eli nykyisellä YK:n Turvallisuusneuvoston sitovia resoluutioita valloitussodissaan rikkovalla ja YK:n peruskirjan vastaisia hyökkäyssotia harrastavalla hyökkäysjärjestöllä [lue: terroristijärjestöllä] alkoi suuret meriharjoitukset pohjoisella Itämerellä 28.09.1994 kumppanuusvaltioidensa kanssa. Kyseisten meriharjoitusten ohjelmaan lukeutui muun muassa meripelastustilanteiden harjoitteleminen.

        Miksi moni ei tiedä tätä autenttista ja todennettua asiaa vielä tänäkään päivänä? Yksi syy on tietysti se, että alueella tapahtui juuri silloin historian yksi tunnetuimmista "merionnettomuuksista". Toisaalta eihän se ole syy, vaan meillähän nimenomaan pitäisi olla tuhansia uutisia siitä, kun NATO tulee pelastamaan poloisia Estonian uhreja. No tuliko se NATO... Ai niin, eihän se tullutkaan... Mutta miksei mediassa ole ylipäätään koskaan pahemmin kerrottu kyseisestä asiasta oli NATO sitten pelastamassa ihmishenkiä tai ei? Tällaisen asian sivuuttaminen olisi ehkä nyt vuonna 2012 aivan luonnollista, kun NATO alkaa olemaan arkipäivää myös Itä-Euroopan alueella, mutta totuuden nimissä tällaisen uutisen lakaiseminen maton alle 1990-luvulla, kun NATO rantautuu lähelle juuri kaatunutta Neuvostoliittoa ja vieläpä nuori Venäjän federaatio kumppanuusvaltionaan, niin onko se normaalia? No ei ole, eikä se ole uskottavaa... Ellei jotain pidä salata!

        Pitikö jotain sitten salata? Palautetaanpa ensiksi mieleen Estonian "turmayö", suomeksi sanottuna siis upotusyö! Mitäpä ihmettä sattuikin tapahtumaan juuri Estonian upotessa? Kaikki viestintäyhteydet olivat alhaalla juurikin Itämeren pohjoisosissa. Vielä kummallisemmaksi asian tekee se, että tämä useiden muun muassa suomalaisten risteilyalusten miehistöjen havainnoima ihmeellinen viestintäkoneiston kaatuminen tapahtui paljolti juuri siihen aikaan, kun Estonia joutui ongelmiin ja upposi.

        Estonian varustamon Meyer Werftin "Holtappels-selvitysryhmän" johtaja laivakapteeni ja haveriselvittäjä Werner Hummel on todennut, että paikalliselta operaattorilta on raportti tuntemattomasta 28.09.1994, kello 01:03-01:58 välillä tapahtuneesta totaalisesta viestintäyhteyksien alasajosta. Kysytäänpä nyt ensin, että miksi JAIC eli kansainvälinen tutkintakomissio ei ole selvittänyt näitä asioita? Tosin eihän se mitään muutakaan selvittänyt, kun heitti tärkeimmän todisteenkin suoraltaan mereen! Joka tapauksessa tämä autenttinen dokumentaatio siis todistaa tuona aikana Itämerellä olleen viestintäyhteyksien laajamittaisen katkoksen. Ja mikäpä tähän sopivinta, niin Estonia joutui vaikeuksiin 28.09.1994, kello 01:05 ja upposi kello 01:50. Nyt taidammekin ymmärtää, että miksi JAIC ei tätä asiaa tutkinut...

        Tämä viestintäyhteyksien katkos merellä on muun muassa internetin suomalaisten ja ruotsalaisten keskustelufoorumien skeptikkohuorien ja agitaattorien sekä tietysti wannabetason laiva-asiantuntemuksen ykköstykkien mukaan aivan normaalia, koska usein kuulemma joidenkin alusten viestintäsysteemit jäädessään päälle häiritsevät muita yhteyksiä. Kuitenkin on ehkä hieman helpompaa uskoa ennemmin esimerkiksi laivajuridiikan tohtoriin Peter Holtappelsiin, laivakapteeni Werner Hummeliin, viestintäyhtiöiden asiantuntijoihin ja kumppaneihin, kuten vaikkapa suomalaisiin asiantuntijoihin kuin anonyymien, todennäköisin palkkaa paskapuheistaan saavien amatööriagitaattorin päästöhin internetkeskusteluissa.

        No mikähän taho voisi saada koko pohjoisen Itämeren viestityhteydet alas? No esimerkiksi Venäjän armeija, NATO.... onhan näitä, mutta aivan varmaa on se, että joku suuri valtiollinen taho on ollut tämän rikolliseksi laskettavan laajamittaisen katkoksen takana, koska sen syy ei koskaan dokumenttien perusteella selvinnyt. Entäpä se useiden paikalla olleiden silminnäkijöiden havaitsema pienkone, joka tarkkaili Estonian uppoamista ja poistui paikalta heti sen jälkeen, kun laiva oli uponnut? Ei se ainakaan mikään sunnuntailentäjä ollut! Sen sijaan esimerkiksi meriharjoitukset juuri aloittanut NATO omasi varustuksessaan myös pienlentokoneita. Ja sen lentäjän henkilöllisyys, jonka viranomaiset selvittäisivät halutessaan tunnissa, ei ole koskaan selvinnyt... Miten siis jälleen kerran, kun aloitamme pohdinnan Estoniasta, saamme vain uusia kysymyksiä, vaikka muun muassa suomalaiset suurvalehtelijat Kari L. ja Tuomo K. ovatkin silmät pyöreinä todenneet useampaan otteeseen valtiovallan airueina, että kaikki on selvitetty?

        Estoniassa on, kuten kaikki valveutuneet tietävät, tuhansia avoimia kysymyksiä, mutta keskittykäämme tässä shokkitason faktapitoisessa artikkelissa vain tuohon kanamaiseen pelkurijärjestöön, joka tunnistetaan NATO-nimestä. Miksi tämä Tanskan ja Norjan välissä Skagerrakin salmessa kyseenalaisine harjoituksineen majaillut raukkajärjestö NATO ei voinut lähettää meripelastuskalustoa pelastamaan ihmishenkiä TUNNIN lentomatkan päähän, vaikka NATO:n harjoituksissa mukana oli myös kumppanivaltio Ruotsi, jonka meripelastuskaluston silloinen heikkotasoisuus, joka lopulta aiheutti monia ihmisten kuolemia, oli tiedossa? Eihän tuossa olisi tarvinnut kuin Ruotsin johdon pyyntö? Eikä itse asiassa sitäkään, kun apua muuten tyrkytettiin vaikka läheltä NATO-Norjasta ja Yhdysvalloista asti! Jopa Venäjä tarjosi sukellusvenettään apuun ja Yhdysvallat FBI:ta, mutta suoraan sanottuna mitä vittua, missä oli tunnin lentomatkan päässä täydessä meripelastusvalmiudessa ollut NATO?

        Tarvitseeko minun kysyä, että miksi aina, kun jotain merkittävää on tapahtunut (Yhdysvaltain 911 -iskut, Lontoon pommi-iskut, Andreas Behring Breivik ja niin edelleen), niin aina on useita mukaharjoituksia käynnissä? Tämän tarinan tietysti kuorruttaa se, että NATO:n yhteistyökumppani Ruotsi ja järjestön jäseneksi pyrkinyt Viro oli järjestänyt juuri aiemmin paljon harjoituksia meriliikenteessä koskien pommi-isku-uhkia... Ja Estoniassa sellaiset oli ollut sattumalta muun muassa päivää ennen "onnettomuutta". Ja tietysti harjoitusten skenaariona oli muun muassa laivaan asetettu pommi vesirajan alapuolelle saunatiloihin...

        Entä mikä oli NATO:n paikalla olleiden sukellusveneiden osuus? Miltä kuulostaisi uutisotsikot Itä-Euroopassa: "NATO:n sukellusvene upotti vahingossa Estonian, noin 900 kuoli". No onhan se ymmärrettävää, että moni media hiljenisi, kun käsky kävisi. Ja niinhän se Virollekin tuli NATO-jäsenyys kuin "Manulle illallinen" tämän "onnettomuuden" jälkeen. Silloin ehkä voimme ymmärtää senkin, että Ruotsin rikospoliisi ja JAIC "unohtivat" nämä kymmenet silminnäkijälausunnot, joissa alakansilla olleet Estonian matkustajat kuulivat Estonian törmänneen johonkin kuin metalliseen esineeseen. Tällainen ihan pienen pieni vahinko voisi myös sulkea Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n arkistot, joissa on kolme asiakirjaa Estonian turmasta, joita NSA ei suostu antamaan julkisuuteen, vaikka laki niin määrittäisikin, perustellen sen kansallisella turvallisuudella. Hetkonen... NATO:n harjoitukset, joissa mukana Yhdysvallat...

        Yksi mahdollisuus saattaisi olla jopa NATO:n tietoinen operaatio, jolla Estonia haluttiin upottaa. Estoniahan kuljetti autenttisen todistetusti entisen Neuvostoliiton asemateriaalia, tosin useimmiten NATO-länteen, mutta myös salaiseen kohteeseen Lähi-idässä. Luonnollisinta toki on, että nuo Lähi-idän kuljetukset päätyivät Yhdyvaltain keinotekoiseen osavaltioon Israeliin, mutta entäpä jos ne olisivatkin päätyneet neuvostoliittolaisperäisten kenraalien lähettämänä vaikkapa Syyriaan? Saattaisi sen tiedon jälkeen muuten 800 ihmistä olla pieni murhe satanistipedofilisen illuminatin kirjoissa. Ja tämä skenaario tietysti selittäisi ne kaksi mystistä "arabia" Marokon passeilla Estonian matkustajaluettelossa, joita ei ole edes olemassa... Eli Moss...

        Faktat pähkinänkuoressa:


        •NATO oli paikalla hyvissä ajoin ennen 28.09.1994 Skagerrakissa noin 1 tunnin päässä Estonian uppoamispaikasta valmiina meriharjoituksiin, joiden yksi merkittävä osa-alue oli meripelastuksen harjoittaminen.
        •Juuri silloin, kun Estonia joutui vaikeuksiin oli Itämerellä tuntemattomaksi jäänyt viestintäkatkos, joka kesti aina niin kauan, kunnes Estonia oli hävinnyt tutkista meren pohjaan.
        •Pelastustoimissa käytettiin lähinnä Suomen ja Ruotsin pelastushelikoptereita, joista useat olivat huonosti varustettuja. Meripelastusharjoituksiin tunnin lentomatkan päässä varautunut NATO loisti koko operaatiosta poissaolollaan pelastustoimista.


      • uutisia
        uutisia kirjoitti:

        No mikähän taho voisi saada koko pohjoisen Itämeren viestityhteydet alas? No esimerkiksi Venäjän armeija, NATO.... onhan näitä, mutta aivan varmaa on se, että joku suuri valtiollinen taho on ollut tämän rikolliseksi laskettavan laajamittaisen katkoksen takana, koska sen syy ei koskaan dokumenttien perusteella selvinnyt. Entäpä se useiden paikalla olleiden silminnäkijöiden havaitsema pienkone, joka tarkkaili Estonian uppoamista ja poistui paikalta heti sen jälkeen, kun laiva oli uponnut? Ei se ainakaan mikään sunnuntailentäjä ollut! Sen sijaan esimerkiksi meriharjoitukset juuri aloittanut NATO omasi varustuksessaan myös pienlentokoneita. Ja sen lentäjän henkilöllisyys, jonka viranomaiset selvittäisivät halutessaan tunnissa, ei ole koskaan selvinnyt... Miten siis jälleen kerran, kun aloitamme pohdinnan Estoniasta, saamme vain uusia kysymyksiä, vaikka muun muassa suomalaiset suurvalehtelijat Kari L. ja Tuomo K. ovatkin silmät pyöreinä todenneet useampaan otteeseen valtiovallan airueina, että kaikki on selvitetty?

        Estoniassa on, kuten kaikki valveutuneet tietävät, tuhansia avoimia kysymyksiä, mutta keskittykäämme tässä shokkitason faktapitoisessa artikkelissa vain tuohon kanamaiseen pelkurijärjestöön, joka tunnistetaan NATO-nimestä. Miksi tämä Tanskan ja Norjan välissä Skagerrakin salmessa kyseenalaisine harjoituksineen majaillut raukkajärjestö NATO ei voinut lähettää meripelastuskalustoa pelastamaan ihmishenkiä TUNNIN lentomatkan päähän, vaikka NATO:n harjoituksissa mukana oli myös kumppanivaltio Ruotsi, jonka meripelastuskaluston silloinen heikkotasoisuus, joka lopulta aiheutti monia ihmisten kuolemia, oli tiedossa? Eihän tuossa olisi tarvinnut kuin Ruotsin johdon pyyntö? Eikä itse asiassa sitäkään, kun apua muuten tyrkytettiin vaikka läheltä NATO-Norjasta ja Yhdysvalloista asti! Jopa Venäjä tarjosi sukellusvenettään apuun ja Yhdysvallat FBI:ta, mutta suoraan sanottuna mitä vittua, missä oli tunnin lentomatkan päässä täydessä meripelastusvalmiudessa ollut NATO?

        Tarvitseeko minun kysyä, että miksi aina, kun jotain merkittävää on tapahtunut (Yhdysvaltain 911 -iskut, Lontoon pommi-iskut, Andreas Behring Breivik ja niin edelleen), niin aina on useita mukaharjoituksia käynnissä? Tämän tarinan tietysti kuorruttaa se, että NATO:n yhteistyökumppani Ruotsi ja järjestön jäseneksi pyrkinyt Viro oli järjestänyt juuri aiemmin paljon harjoituksia meriliikenteessä koskien pommi-isku-uhkia... Ja Estoniassa sellaiset oli ollut sattumalta muun muassa päivää ennen "onnettomuutta". Ja tietysti harjoitusten skenaariona oli muun muassa laivaan asetettu pommi vesirajan alapuolelle saunatiloihin...

        Entä mikä oli NATO:n paikalla olleiden sukellusveneiden osuus? Miltä kuulostaisi uutisotsikot Itä-Euroopassa: "NATO:n sukellusvene upotti vahingossa Estonian, noin 900 kuoli". No onhan se ymmärrettävää, että moni media hiljenisi, kun käsky kävisi. Ja niinhän se Virollekin tuli NATO-jäsenyys kuin "Manulle illallinen" tämän "onnettomuuden" jälkeen. Silloin ehkä voimme ymmärtää senkin, että Ruotsin rikospoliisi ja JAIC "unohtivat" nämä kymmenet silminnäkijälausunnot, joissa alakansilla olleet Estonian matkustajat kuulivat Estonian törmänneen johonkin kuin metalliseen esineeseen. Tällainen ihan pienen pieni vahinko voisi myös sulkea Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n arkistot, joissa on kolme asiakirjaa Estonian turmasta, joita NSA ei suostu antamaan julkisuuteen, vaikka laki niin määrittäisikin, perustellen sen kansallisella turvallisuudella. Hetkonen... NATO:n harjoitukset, joissa mukana Yhdysvallat...

        Yksi mahdollisuus saattaisi olla jopa NATO:n tietoinen operaatio, jolla Estonia haluttiin upottaa. Estoniahan kuljetti autenttisen todistetusti entisen Neuvostoliiton asemateriaalia, tosin useimmiten NATO-länteen, mutta myös salaiseen kohteeseen Lähi-idässä. Luonnollisinta toki on, että nuo Lähi-idän kuljetukset päätyivät Yhdyvaltain keinotekoiseen osavaltioon Israeliin, mutta entäpä jos ne olisivatkin päätyneet neuvostoliittolaisperäisten kenraalien lähettämänä vaikkapa Syyriaan? Saattaisi sen tiedon jälkeen muuten 800 ihmistä olla pieni murhe satanistipedofilisen illuminatin kirjoissa. Ja tämä skenaario tietysti selittäisi ne kaksi mystistä "arabia" Marokon passeilla Estonian matkustajaluettelossa, joita ei ole edes olemassa... Eli Moss...

        Faktat pähkinänkuoressa:


        •NATO oli paikalla hyvissä ajoin ennen 28.09.1994 Skagerrakissa noin 1 tunnin päässä Estonian uppoamispaikasta valmiina meriharjoituksiin, joiden yksi merkittävä osa-alue oli meripelastuksen harjoittaminen.
        •Juuri silloin, kun Estonia joutui vaikeuksiin oli Itämerellä tuntemattomaksi jäänyt viestintäkatkos, joka kesti aina niin kauan, kunnes Estonia oli hävinnyt tutkista meren pohjaan.
        •Pelastustoimissa käytettiin lähinnä Suomen ja Ruotsin pelastushelikoptereita, joista useat olivat huonosti varustettuja. Meripelastusharjoituksiin tunnin lentomatkan päässä varautunut NATO loisti koko operaatiosta poissaolollaan pelastustoimista.

        Tärkeimmät kysymykset:


        •Miksi NATO ei tullut apuun?
        •Asiantuntijoiden mukaan muun muassa juuri NATO:n satelliitit ovat varmasti rekisteröineet syyt. USA tarjosi FBI:n apua, Venäjä ties mitä apua. Miksei viestintäyhteyksien katkojaa eli monien ihmisten kuolemaan johtaneita syyllisiä etsitty? NSA, KGB ja niin edelleen, takuulla tietävät syyllisen. Miksi siis viestintäyhteyksien tuntematonta syytä eli rikokseen syyllistynyttä tahoa ei ole selvitetty?
        •Miksi NATO:n läsnäolo vaietaan ja jopa mediaa myöten?
        •Upposiko Estonia sen takia, kun NATO:n tai NATO:n kumppanivaltion sukellusvene turvasi Estonian ydinasekuljetusta tai vaikkapa harjoitteli salassa laivan läheisyydessä liikkumista katastrofaalisin seurauksin?


        Yläpuolella oleviin kysymyksiin emme osaa vastata, kiitos valtiovallan systemaattisen pimitysoperaation. Eikä muuten "osannut" tai halunnut aikoinaan vastata kyseisiin kysymyksiin myöskään NATO:n silloinen tiedotuspäällikkö Robert Pszczel, kun riippumattomat tutkijat asiaa useaan otteeseen NATO:lta kysyivät.


        Täytyykö meidän siis tulkita tämä syvä hiljaisuus niin, että NATO:a ei juurikaan kiinnosta pelastaa viattomia ihmisiä hyisestä merestä, vaan enemmänkin on kiva katsoa, kun ihmisiä kuolee massoina "rauhanpommituksissa"? Vai oliko upotus jopa tietoinen operaatio?


        Älkää siis unohtako, selvittäkää ja muistakaa, sillä Estonia on kokonaisuudessaan barbaarinen agressio ja rikos myös Suomen kansaa vastaan, johon liittyy enemmän tai vähemmän nelikirjaiminen paholaisjärjestö, johon useampi suomalainen maanpetturipolitiikko ja Estonian totuuden peittelijä on kallellaan!


        Lähteet:
        The Group of German Experts Estonia Investigation Report, 1999. - Dr. Peter Holtappels and Captain Werner Hummel
        NATO - PR (94)82
        Tapio Kuisma: Tapaus Estonia, ISBN 978-952-99683-1-2
        Drew Wilson: The Hole: Another Look at the Sinking of the Estonia Ferry on September 28th 1994, ISBN 978-184-68513-2-2


      • Kivireki lukea..
        uutisia kirjoitti:

        Tärkeimmät kysymykset:


        •Miksi NATO ei tullut apuun?
        •Asiantuntijoiden mukaan muun muassa juuri NATO:n satelliitit ovat varmasti rekisteröineet syyt. USA tarjosi FBI:n apua, Venäjä ties mitä apua. Miksei viestintäyhteyksien katkojaa eli monien ihmisten kuolemaan johtaneita syyllisiä etsitty? NSA, KGB ja niin edelleen, takuulla tietävät syyllisen. Miksi siis viestintäyhteyksien tuntematonta syytä eli rikokseen syyllistynyttä tahoa ei ole selvitetty?
        •Miksi NATO:n läsnäolo vaietaan ja jopa mediaa myöten?
        •Upposiko Estonia sen takia, kun NATO:n tai NATO:n kumppanivaltion sukellusvene turvasi Estonian ydinasekuljetusta tai vaikkapa harjoitteli salassa laivan läheisyydessä liikkumista katastrofaalisin seurauksin?


        Yläpuolella oleviin kysymyksiin emme osaa vastata, kiitos valtiovallan systemaattisen pimitysoperaation. Eikä muuten "osannut" tai halunnut aikoinaan vastata kyseisiin kysymyksiin myöskään NATO:n silloinen tiedotuspäällikkö Robert Pszczel, kun riippumattomat tutkijat asiaa useaan otteeseen NATO:lta kysyivät.


        Täytyykö meidän siis tulkita tämä syvä hiljaisuus niin, että NATO:a ei juurikaan kiinnosta pelastaa viattomia ihmisiä hyisestä merestä, vaan enemmänkin on kiva katsoa, kun ihmisiä kuolee massoina "rauhanpommituksissa"? Vai oliko upotus jopa tietoinen operaatio?


        Älkää siis unohtako, selvittäkää ja muistakaa, sillä Estonia on kokonaisuudessaan barbaarinen agressio ja rikos myös Suomen kansaa vastaan, johon liittyy enemmän tai vähemmän nelikirjaiminen paholaisjärjestö, johon useampi suomalainen maanpetturipolitiikko ja Estonian totuuden peittelijä on kallellaan!


        Lähteet:
        The Group of German Experts Estonia Investigation Report, 1999. - Dr. Peter Holtappels and Captain Werner Hummel
        NATO - PR (94)82
        Tapio Kuisma: Tapaus Estonia, ISBN 978-952-99683-1-2
        Drew Wilson: The Hole: Another Look at the Sinking of the Estonia Ferry on September 28th 1994, ISBN 978-184-68513-2-2

        Kolmen sanoman yhteispituudesta päätellen taas Masson asialla?

        Etkö saisi jeremidiaasi tiivistettyä 10-20 riviin max? Eihän tuota lue Erkkikään!

        Sisällön puolesta tipahdat samaan kategoriiaan kuin ne, jotka:

        - uskovat, ettei Amstrong käynyt kuussa
        - uskovat, että USA:n hallitus itse räjäytti WTC-tornit
        - uskovat, että Osama ja Saddam ovat yhä vapaana ja elossa

        Ja nyt ilmeisesti, että Nato upotti Estonian?

        Saahan näihin salaliitto- ja UFO-yatinoihin uskoa, mutta ei kannata ihmetellä, jos kukaan ei viitsi/halua keskustella JOS:

        - asia on noin CRAZY
        - jis et kykene ilmaisuasi tiivistämään


      • Kivireki lukea.. kirjoitti:

        Kolmen sanoman yhteispituudesta päätellen taas Masson asialla?

        Etkö saisi jeremidiaasi tiivistettyä 10-20 riviin max? Eihän tuota lue Erkkikään!

        Sisällön puolesta tipahdat samaan kategoriiaan kuin ne, jotka:

        - uskovat, ettei Amstrong käynyt kuussa
        - uskovat, että USA:n hallitus itse räjäytti WTC-tornit
        - uskovat, että Osama ja Saddam ovat yhä vapaana ja elossa

        Ja nyt ilmeisesti, että Nato upotti Estonian?

        Saahan näihin salaliitto- ja UFO-yatinoihin uskoa, mutta ei kannata ihmetellä, jos kukaan ei viitsi/halua keskustella JOS:

        - asia on noin CRAZY
        - jis et kykene ilmaisuasi tiivistämään

        En ainakaan tuota tällä kertaa kirjoittanut, yx vn välii, mistä te oikeastaan keskustelette?

        En jaksa lukea.

        .....mutta jatkakaa kaikin mokomin pölinäänne - luen joskus, mutta tuskin jaksan....:D


      • Olet hullu
        saulmasson kirjoitti:

        En ainakaan tuota tällä kertaa kirjoittanut, yx vn välii, mistä te oikeastaan keskustelette?

        En jaksa lukea.

        .....mutta jatkakaa kaikin mokomin pölinäänne - luen joskus, mutta tuskin jaksan....:D

        Ok. Löytyy sitten toinenkin ruuneperi:-)


      • CIA upotti
        uutisia kirjoitti:

        Tärkeimmät kysymykset:


        •Miksi NATO ei tullut apuun?
        •Asiantuntijoiden mukaan muun muassa juuri NATO:n satelliitit ovat varmasti rekisteröineet syyt. USA tarjosi FBI:n apua, Venäjä ties mitä apua. Miksei viestintäyhteyksien katkojaa eli monien ihmisten kuolemaan johtaneita syyllisiä etsitty? NSA, KGB ja niin edelleen, takuulla tietävät syyllisen. Miksi siis viestintäyhteyksien tuntematonta syytä eli rikokseen syyllistynyttä tahoa ei ole selvitetty?
        •Miksi NATO:n läsnäolo vaietaan ja jopa mediaa myöten?
        •Upposiko Estonia sen takia, kun NATO:n tai NATO:n kumppanivaltion sukellusvene turvasi Estonian ydinasekuljetusta tai vaikkapa harjoitteli salassa laivan läheisyydessä liikkumista katastrofaalisin seurauksin?


        Yläpuolella oleviin kysymyksiin emme osaa vastata, kiitos valtiovallan systemaattisen pimitysoperaation. Eikä muuten "osannut" tai halunnut aikoinaan vastata kyseisiin kysymyksiin myöskään NATO:n silloinen tiedotuspäällikkö Robert Pszczel, kun riippumattomat tutkijat asiaa useaan otteeseen NATO:lta kysyivät.


        Täytyykö meidän siis tulkita tämä syvä hiljaisuus niin, että NATO:a ei juurikaan kiinnosta pelastaa viattomia ihmisiä hyisestä merestä, vaan enemmänkin on kiva katsoa, kun ihmisiä kuolee massoina "rauhanpommituksissa"? Vai oliko upotus jopa tietoinen operaatio?


        Älkää siis unohtako, selvittäkää ja muistakaa, sillä Estonia on kokonaisuudessaan barbaarinen agressio ja rikos myös Suomen kansaa vastaan, johon liittyy enemmän tai vähemmän nelikirjaiminen paholaisjärjestö, johon useampi suomalainen maanpetturipolitiikko ja Estonian totuuden peittelijä on kallellaan!


        Lähteet:
        The Group of German Experts Estonia Investigation Report, 1999. - Dr. Peter Holtappels and Captain Werner Hummel
        NATO - PR (94)82
        Tapio Kuisma: Tapaus Estonia, ISBN 978-952-99683-1-2
        Drew Wilson: The Hole: Another Look at the Sinking of the Estonia Ferry on September 28th 1994, ISBN 978-184-68513-2-2

        CIA upotti Estonian. Syy, Viron hallitus osti aseita vapailta markkinoilta kun se halusi perustaa sotilaallisesti liittoutumattoman armeijan. USA ja NATO eivät hyväksyneet sitä vaan ne pakottivat Viron NATOon.


      • dorka?
        CIA upotti kirjoitti:

        CIA upotti Estonian. Syy, Viron hallitus osti aseita vapailta markkinoilta kun se halusi perustaa sotilaallisesti liittoutumattoman armeijan. USA ja NATO eivät hyväksyneet sitä vaan ne pakottivat Viron NATOon.

        Ja lehmätkin lentää...


      • Anonyymi
        Olet hullu kirjoitti:

        Suomen armeijasta ei mitään osaa liitetä ulkomaille eikä kukaan ole lähdössä sotimaan!

        Asia voi taas tulla kylähullulle yllätyksenä, mutta Suomi ei todellakaan kuulu Natoon!

        Kylähullun suureksi suruksi mitään sotia ei ole syttymässä!

        Ei tietenkään... XDD


    • eversti

      Vaikka moni sanoo olevansa jo perin kyllästynyt koko 9/11-aiheeseen, siitä ei minusta voi puhua liikaa, sillä se esittää keskeistä roolia nykyisen valheen, väkivallan ja psykopaattisten voimien ohjaaman, laeista piittaamattoman maailmanpolitiikan dynaamisena moottorina. Puhumisen lopettaminenhan olisi luovutusvoitto valheelle ja rikollisuudelle.


      Oikeastaan asia on toisin päin: siitä pitäisi juuri sen keskeisen merkityksen takia puhua paljon enemmän, ainakin niin kauan kunnes suuren enemmistön tajunta kypsyy ja herää ymmärtämään ja vastaanottamaan totuudenmukaisemman näkemyksen ko. tapahtumasta.


      Ellei tuo erilainen totuus valkene laajoille ihmisjoukoille, valheeseen perustuvaa, imperialistisen ja koko maailman hegemoniaa tavoittelevan Amerikan johtamaa sotaretkeä muuta maailmaa vastaan ei saada pysähtymään eikä suunnanmuutosta kohti rauhaa ja rakentavaa yhteistyötä tehtyä. Yleensä totuus vasta luo sen tajunnanmuutoksen, joka aikanaan johtaa muutoksiin itse teoissa.


      Torjunta ja kieltäminen – kaksi tajuntamme keskeistä pelottavan ja ahdistavan totuuden edessä käynnistyvää psykologista puolustusmekanismia (defenssiä) – näyttelevät nyt keskeistä roolia tuon tajuntaamme järisyttäneen ahdistavan tapahtuman edessä ja samalla estävät syvemmän perehtymisen siihen. Juuri siksi niin monet ovat valmiita pettämään itseään, uskomaan illuusioihin, luopumaan totuudesta.


      Yleensä ihmistajunta toimii näin: se suojautuu liian suurelta ahdistukselta. Ja valtamedia, jonka pieni eliitti omistaa ja jota se käyttää taitavasti omien etujensa ja hegemoniansa edistämiseen, ruokkii tehokkaasti näitä ihmisten alkukantaisia psyykkisiä mekanismeja, jotka estävät totuuden esiin pääsyä heissä. Juuri siksi terrorismin pelkoa lietsotaan tarkoituksellisesti: jotta pysyisimme unessa emmekä etsisi totuutta tässä murhenäytelmässä.


      Vähän väliä saamme lukea juuri valtamediasta myös naiiveja tarinoita (Grimmin veljesten satuja), joissa yritetään muuttaa fiktiota faktaksi ja joissa tiedemiesten ankarat ja fysiikan lakien alaiset todisteet yritetään 9/11:n osalta sivuuttaa tai unohtaa. Ikään kuin fysiikka 9/11:sen suhteen ei olisikaan mitään tositiedettä ja lopulta se tärkein asia, jota ei voida sivuuttaa vaikka se (myös tämän median mielestä) kaikissa muissa tieteen tapahtumissa on kiistaton ja ohittamaton perusta, auktoriteetti, johon koko käsityksemme maailmasta rakentuu.


      Viimeisin lukemani ’Grimmin veljesten satu’ oli kuinka lentokoneiden alumiini ja palomiesten ruiskutusvesi olisivat muodostaneet yhdisteen, jonka edessä paksut teräspalkkirakenteet olivat voimattomia. Valokuvissa kuitenkin olemme nähneet kuinka palkit olivat pilkkoontuneet kuin moottorisahalla tai hitsausliekillä katkotuiksi pätkiksi, jotka sitten valmiiksi pilkottuina kiireesti kuljetettiin pois jonnekin Aasian maahan, ettei vain kukaan ehtisi niitä tarkemmin tutkia. Miksi oli niin kova kiire, kysyy talonpoikaisjärki.


      Sitä seuratessa joutui vain hämmästelemään mihin huippusuorituksiin nykyinen räjähde- ja purkuteknologia pystyykään.

      • eversti

        Sulaneen teräsmassan ja nanotermiitin löytyminen rakennusten pohjakerrosten jätteistä (jopa vielä viikkoja jälkikäteen!) on tietysti ehdoton tieteellinen todiste kaikkea sellaista spekulaatiota vastaan etteikö räjähteitä olisi käytetty, mutta sekään ei näytä totuutta pelkäävien tai sitä röyhkeästi omien etujensa takia vastustavien kelkassa olevan asia, joka pitäisi ottaa vakavasti.


        Tuota torjuvaa ja faktoista piittaamatonta asennetta voisi verrata siihen, ettei ydinjätteen löytyminen Tsernobylin tai Fukushiman ympäristöstä suinkaan todistaisi, että siellä olisi ollut ydinvoimalaräjähdys.


        Kumma kyllä, sitä ei silti kai kukaan epäile. Eikö se ole epäloogista ja outoa?


        Ja jos tornit olisivat valuneet kasaan vain ylhäällä tapahtuneiden vaurioiden romahduttamina, niin alakerranhan olisi pitänyt ainakin pysyä viileämpänä, sanoo talonpojan järkikin. Mutta siellähän on täytynyt olla todellinen lämpöhelvetti.


        Pelko saa uskomaan valheita


        Luin juuri artikkelin, jossa amerikkalaiset psykologit ja psykiatrit toteavat, että 9/11:n epäily on terve psyykkinen ilmiö. Se kertoo, että oma tajunta toimii terveellä tavalla eikä ole totuutta (pelkoa) torjuvien mekanismien vallassa. Myöskään virallisen tutkintakomission monet jäsenet kuten eivät monet muutkaan viranomaiset usko hallituksen selityksiin. Sama pätee suureen osaan muuta maailmaa. Saksassa esim. valtaenemmistö kansasta ei usko enää tähän ’Grimmin veljesten satuun’.


        Ihmistajuntaan ja mielenterveyteen perehtyneet psykologit ja psykiatrit, joista alla olevassa linkissä on hyvä video, kertovat, kuinka virallinen teoria voidaan osoittaa monilta osin valheelliseksi jo ihan ns. talonpoikaisjärjellä ja että ne, jotka siihen uskovat, ovat tajuntansa puolustusmekanismien vankeja (pelkonsa sellissä) eivätkä siksi pysty näkemään asioita sellaisina kuin ne ovat. He antavat huijata itseään myös muissa asioissa.


        Myös sosiologit sanovat, että pelko saa ihmiset uskomaan valheita ja katteettomia uskomuksia 9/11:sta.


        http://www.washingtonsblog.com/2011/09/psychologists-mental-health-questioning-911-sane.html


    • poliisi1
      • Miksi jatkat?

        EVVK


    • psykiatri1

      Ihmistajuntaan ja mielenterveyteen perehtyneet psykologit ja psykiatrit, joista alla olevassa linkissä on hyvä video, kertovat, kuinka virallinen teoria voidaan osoittaa monilta osin valheelliseksi jo ihan ns. talonpoikaisjärjellä ja että ne, jotka siihen uskovat, ovat tajuntansa puolustusmekanismien vankeja (pelkonsa sellissä) eivätkä siksi pysty näkemään asioita sellaisina kuin ne ovat. He antavat huijata itseään myös muissa asioissa.

      Myös sosiologit sanovat, että pelko saa ihmiset uskomaan valheita ja katteettomia uskomuksia 9/11:sta.

    • siik hail
    • nuorille töitä

      Kolmesataatuhatta suomalaista elää alle köyhyysrajan?

      Eläkepommi laukeaa naamalle?

      Nuorison pää näyttää hajoavan koulussa?

      Kotouttaminen epäonnistunut?

      Hei, meillä on ratkaisu; ostetaan lisää aseita ja lähdetään tappelemaan resursseista jenkkien puolesta toiselle puolelle maailmaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      60
      1545
    2. 43
      924
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      901
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      65
      858
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      829
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      53
      761
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      755
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      732
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      682
    Aihe