E-pillereiden lopettaminen: miten nopeasti

paino putosi?

Heippa! Olen kuullut monilta, että e-pillereiden lopettamisen jälkeen paino on pudonnut pari tai jopa muutamia kiloja. Jos sinun painosi putosi, niin kuinka paljon, ja miten nopeassa ajassa paino putosi (miten pian viimeisen pillerin syömisen jälkeen suurin piirtein alkoi näkyä muutoksia painossa jne.).

Itsellä Diane Novan lopetus edessä. Painon laskeminen olisi huippujuttu, mutta toisaalta pelkään iho-ongelmia yms...

7

10889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,,,,,,,,,,,,,,,

      Se paino laskee sen verran mitä ne pillerit ovat mahdollisesti kerryttäneet nestettä......muu on sitten laihdutettava pois.

    • pgfdkofkdopf

      Kyllä pillerit lihottivat muutenkin kuin kerryttämällä nestettä, vaikka osa on tietysti sitä.

      Itse laihduin n. 6-7 kg kun lopetin pillerit. Muistaakseni reilun kuukauden kuluttua lopettamisesta paino alkoi laskea kuin itsestään. En liikkunut tai syönyt erilailla kuin ennenkään. Painon laskemisessa kesti vain pari kuukautta.

    • Mercilon

      Neste ja turvotus katosivat parin kuukauden sisällä, naamakin on kapeampi kuin pillereitä käytettäessä, eli normaali... Noin muuten paino ei ole tainnut pudota, mutta sen inhottavan turvotuksen poistuminen on ihanaa. Iho rasvoittuu vähän enemmän kuin pillereitä käytettäessä, mutta eipä näin yli 30-vuotiaana enää mitään aknea ole tullut. Ikä on korjannut ihon paremmin kuin pillerit. Ja kannattaa löytää huonosta ihosta hyvät puolet: rasvainen iho ei vanhene juurikaan, joten näyttää nuoremmalta kuin monet ikätoverit. :)

    • Kylllästynyt

      Kysytäämpäs täältä, olen siis päättänyt lopettaa minipillerit koska vuotoa on ollut niin kauan kun olen näitä syönyt (melkein 6 kk), ei tätä enää vaan jaksa. Voiko lopettamisen seurauksena käydä niin että vuoto vain pahenee ja loppua saa odottaa? Mietin vain kun yleensähän se on niin päin että sitä saa lopettamisen jälkeen odottaa. Lähinnä kokemuksien kautta kysyn, vaikkei se kerro kuinka minulle käy.

      • jaa-a

        Kyllä kropalta menee ehkä pari kuukautta että palautuu taas luonnolliseen rytmiinsä. Minipillereistä en tiedä, mutta itse lopetin vuosien e-pillereiden syönnin enkä huomannut kyllä mitään muutosta menkoissa jatkossa. Alussa vähän epäsäännölliset, mutta nykyään melkein kellontarkat. Jäipähän ainakin se jatkuva tiputteluvuoto pois.


    • mimmuu

      Itse söin 12 vuotta yhdistelmiä (aloitin 11 vuotiaana kuukautishäiriöiden takia) ja vietin koko nuoruuteni ylipainoisena. Nyt puoli vuotta sitten lopetin kohonneen veritulppariskin myötä yhdistelmien napsimisen ja parin kuukauden tauon jälkeen hankin Minipill-minipillerit. Paino on nyt puolessa vuodessa tullut alas n. 12 kiloa. Että se siitä "nesteen kertymisestä". Mitään muuta en ole tehnyt toisin kuin vaihtanut ne pillerit, eli liikunta eikä ruokavalion muutokset eivät selitä tätä.

      Että arvon leidit, kyllä se vaan niin on, että hormonit saa vaikka mitä aikaan. Itsekään en ennen uskonut, että se paino olisi niistä voinut johtua. Ajattelin, että geenien takia en koskaan laihdu ja olen aina turvonnut kuin tunkki. Melkein pillerien lopettamisen jälkeen paino alkoi kuitenkin tippua tasaiseen tahtiin, turvotus loppui ja olo on muutenkin seesteisempi. Ainoa miinuspuoli on ollut se, että iho on huonommassa kunnossa ja hiukset rasvoittuvat nopeammin,

    • Anonyymi

      huomasin eilen että minulla oli venytysarpia vain toisessa kyljessä aika alhaalla. Mietin että olenko laihtunut sen jälkeen kun lopetin e pillereitten syömisen. Tänään aamulla peilailin ja katsoin ettei sattuisi olemaan missään muualla venytysarpia kunnes huomasin että molemmissa pakaroissa on venytysarpia myös. Mietin että olenko vain lihonut vai laihtunut. Ennoo muutenkaan syönyt kunnolla viimeisen kuukauden ajan kun ehkä kerran päivässä tai en ollenkaan ja joku päivä syön ihan sikana. Meillä ei oo vaakaa josta tietäisin oonko laihtunut vai en. Mitä mun pitäis tehdä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe