Hulkki Flöridässä ja Satu Kalmi

Juma Leissön

katsoin juuri hulkki floridassa vol ykösen. kauhistuin ja mietin miksi, why?
hulkki on varmasti mukava ihminen, no hard feelings. mutta miksi?

hulkki treenannut koko ikänsä, elää proteiinipurkkien keskellä, nukkuu proteiinipurkki sylissä, herää proteiinipurkki kädessä, menee treenaa proteiinipurkkki kassissa, treenaa salilla shakeri vyötäisillä, menee pukkariin juo proteiinipullosta, menee kotiinsa kavereidensa luokse eli 243 erilaisen lisäravinnepurkeille juttelemaan, punnitsee vaa"alla kaikki ruokansa, miettii jokaisen haarukallisen proteiiniarvoja jne...jne....
WHY? MIKSI?
koko ikänsä treenannut. miehen elämä on proteiinipurkki. tiedän. ei ole minulta pois. ei kuulu minulle. mutta saan esittää mielipiteeni.

siellä floridassa kun se kuvasi asuntoaan. peilistä näkyi hieman luiseva hintelä hoikka nuorehko mies. siis tuon saa kun juttelet proteiinipurkeille 12 ikäisestä saakka? tiedän. vaatteet pois. sieltä paljastuu hyvin treenattu hintelä hieman luiseva hoikka kroppa.

mutta.

mutta.

miksi?

miksi tehdä noin järjetön elämä, että V-I-T-T-U kantaa suomesta RUOKA VAA"AN amerikkaan mukaan kun käy punttisalilla ja saa kymmenien vuosien tuloksena tuollaisen hintelän, hoikan kropan??!?!?

ei ammattiurheilijatkaan kanna vaakoja mukanaan mantereen toiselle puolelle, mutta jos harrastaa salilla käyntiä, sun pitää olla niin tosissaan, että AMERIKKAAN on vaaka vietävä SUOMESTA asti. tai se, että on yleensä ruokavaaka, kun on salilla käyvä ihminen?? mitä tämä on? oikeasti?

jos olisin hiihtänyt 12 vuotiaasta asti ja elänyt hiihdolle ja nukkunut monot sylissä ja kantanat vaakaa repussa kouluun ja tuloksena olisi, että kymmenien vuosien jälkeen kukaan ei uskoisi minun koskaan hiihtäneen tai edes koskaan monoja jalkaan laittaneen? miltä se tuntuisi? pahalta. ihan Vit-un pahalta.

sitten se kalmi ja kaikki nämä vitnes likat. miksi? mittaa vaa"assa omenan siementen painot, nostaa punnuksia ja lavalla luisevat likat irvistelee täysin olemattomilla lihaksilla tikkurilan ruskea maali naamassa.

joku näissä yhtälöissä ei täsmää. miksi?

ookoo. voihan ja saahan kaikki vaikka päivästä toiseen tervata itsensä ja lätkiä kärpäslätkällä itseään persuksille ja kantaa kärpäslätkiä kuopiosta tampa bayhin, mutta jokainen varmaan miettii, että ihan oikeasti on tuossa mitään järkeä`?

saman tuloksen saa kun elää elämää käy säännöllisesti treenaa ja syö hyvin. huvittaa tämä lisäravinnepisnes. perustellaan, että treenin jälkeen lihakset tarvitsee heti proteiinia ja kaikkia ravinteita. VÄÄRIN. miksi vitussa se tarvitsee yhtään mitään ylimääräistä, ellei halua huvikseen ylimääräistä tankkailla tai paikkailla huonoa syömistä, mutta perusteltua se ei ole.

klo 6. syöt hyvin. tarpeeksi kaikkea.
(klo 8 mahdollisesti välipala. tarpeeksi kaikkea.)
klo 10 syöt hyvin tarpeeksi kaikkea.
(klo 12 mahdollisesti välipala. tarpeeksia kaikkea.)
klo 14 syöt hyvin. tarpeeksi kaikkea ja ennakoit tulevan treenin.
klo esim. 15-17 välissä treeni.

tässä kohtaa menee hullut sekasin kun väitetään, että kroppa tarvitsee punnuksien noston jälkeen 2 g tätä 4 g ja 33 tuota ja 56 sitä. MIKSI?
jos syöt tervellisesti tasaisin väliajoin, niin kropassa on koko ajan imeytymässä proteiiniä, aivan koko ajan ja MYÖS TREENIN AIKAAN JA SEN JÄLKEEN. jos olet syönyt klo 14, niin kropassa on imeytymässä ravinteita aivan normaaliin tapaan siihen seuraavaan ruokaan mikä on vaikka klo 17, vaikka harrastaisit mitä siinä välissä. proteiinihullut perustelee, että treenin jälkeen tarvitaan proteiiniä? miksi vitussa kun siellä on jo edelliset ruoat vielä imeytymässä, ai se tarvitsee sitten niin kuin lisää vielä sinne imeytymään ruokien päälle. no siitä lisäravinne nimikin. nimenomaan lisäravinne, mutta ei tarpeellinen. minne ne syödyt ruoat muka katoaisi treeniä ennen tai sen aikana kun ne on sulamassa ja imeytymässä kroppaan, että tarvittaisiin vielä lisääkin. niinpä niin, joko meni glunssiin asti ymmärrys? jos et syö hyvin, silloin voi perustella käytön tai jos olet ammattilainen, etkä jaksa ruokana syödä niin paljoa, mitä tarvitaan, silloin voit päivän mittaan tarvita lisäravinteita, mutta silloinkaan et niin treenin jälkeen tarvitse, jos ole huolehtinut edelliset ruokailuisi hyvin, eikä nälkä yllätä.

klo esim. 17 syöt hyvin. tarpeeksi kaikkea.
sama jatkuu nukkumaan menoon asti. no problem.

kaikki ei vaan tajuu.

38

4263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...mies

      Olen tavallaan kanssasi samaa mieltä.

      Noh, hulkki on hulkki ja haluaa tehdä kaiken mahdollisimman tarkasti. Mutta en minäkään lähde kyllä allekirjoittamaan mitään ruokien jatkuvaa punnitsemista ja laskemista. Dietillä sen kyllä ymmärrän, mutta normaalitilassa kyllä pitäisi osata syödä, normaalisti. Etenkin jos on pitkään punninnut ruokansa, niin kyllä pitäisi omata jo jonkinlainen silmä siihen, mitä syö.

      Toinen asia on nämä lisäravinteet, joista puhuit. -Olen sitä mietlä, että ne on täyttä soopaa. Itse asiassa, tuosta ruokien punnitsemisesta olen sitä mieltä, että jokaisen olisi hyvä punnita ruokansa ja laskea ne vaikka 2 viikon ajalta. Siinä oppisi katsomaan, mitä syö ja minkä verran saa mitäkin. Itse käytän sitä tyyliä, että dietilä punnitsen ruoat ja lasken kalorit. Ja sen olen huomannut, että itsellä ei ainakaan ole proteiinien kanssa mitään ongelmia. Päin vasotin, niitä tuppa välillä tulemaan jopa liikaa. Ja syön vielä hyvin hiilihydraattipainotteisesti Kun se yletön proteiinin syöntikään ei ole mitenkään hyvästä ja voi itse asiassa heikentää anaboliaa.

      Mutta yksi syy on varmasti mainonta. Hulkki tuskin maksaa itse mitään noista lisäravinteista, eiköhän ne ole täysin sponssitavaraa. Ja tietenkin bodylampaat seuraa perässä. Olen joskus miettinyt, että noinkohan se hulkki edes käyttää niitä kaikkia lisäravinteita, vai olisiko vain mainoskulissia videoissa. Toisaalta, niin minäkin tekisin.

      On vaan muuten jännää, miten "helppo" maalitaulu bodykansa on. Kun bullista tuli videoita, joissa se teki hitaita toistoja, niin kaikki teki salilla hitata toistoja. Nyt kun markkinoille tuli joku intra workout juoma, jota bull kutsuu kiljuksi ja hulkkikin on sitä mainostanut, niin kaikilla on shakerit mukana salilla, josta pitää ottaa huikkaa treenien ohella. Ainakin meidän salilla (iso kaupallinen sali) tämä on näkynyt selvästi. En edes ole jaksanut perhetyä tuon intran sisältöön. Todennäköisesti siellä on jotain magnesiumia, B-vitamiinia ja sinkkiä, joka räjäyttää testotasot ja jaksamisen uusiin ulottuvuuksiin kesken treenin. Tosiasiassa nuo aineet edes tuskin ehtii imeytyä treenin aikana.

      Mutta, tällaista se on. Toisaalta, hulkki on ihan hyvin kansainvälisestikin menestynyt omassa lajissaan ja pärjääminen kansainvälisellä tasolla vaatii ehkä hieman erilaista persoonallisuutta. Että jaksaa tehdä asiat vähän paremmin ja tarkemmin kuin muut. Sellaista se on ihan huipulla.

      • -FDGDSGADSGF-

      • yjhretgwf

      • MasaTre
        -FDGDSGADSGF- kirjoitti:

        FAST Workout INTRA

        http://www.youtube.com/watch?v=P-gYlffTizA

        Tiukalla dieetillä on oikea riski menettää lihasmassaa, jos treenaa joka päivä kovaa.

        Superraskaissa treeneissä loppuu voimat kesken ilman jeesiä. Kreatiini, BCAA, beta-alaniini ja tauriini on ihan vakkareita omassa käytössä, jos kokonaistoistomäärä pyörii 400 paikkeilla esim. jalkapäivänä.

        En tiedä tulisiko fastin intra halvemmaksi, kun tällä hetkellä sekoittelen itse.


    • voimamies

      Minusta nimimerkillä Juma Leissön on kateudesta seonnut mies.

    • Pyllyyn ottanut (m)

      Ja sinä varmaan tiedät tarkalleen mistä tuolta olisi saanut helposti tarkan ruokavaa´an?

      Hulkki ei ole hintelä kenenkään muun mielestä kuin kateellisen lihavan roinasian.

      Se asia mitä suuresti kritisoin on hulkin videoissa esiintyminen naamanvääntelyn osalta, mutta tässä videossa sitä esiintynyt joten preppausta tainnut tulla silläkin saralla. No tietty on hieman lapsellista tuo touhu, mutta siinä nyt ei suuremmin moitittavaa, kaikki tyylillään, mut ei tuolla naisia saa.

    • -KKK-
      • Imen kalusi (m)

        Ei reenaa tank-topeissa, mutta poseeraa uikkareissa lavalla. Pikkasen ristiriitaista =)


      • 9to5

        Treenit neljän aikaan aamuyöllä, ei ainakaan tarvi jonottaa laitteille...


    • Totuus Hulkista!

      Hulkki kilpaurheilija, siksi kaikki tehdään 110% asenteella. Et halua antaa yhtään tasoitusta kilpakumppaneille. Miksi tehdä asiat puolitehoilla, jos täydellä saa edes pienen hyödyn lisää ja nauttii täysin mitä tekee??

      Kateellisia velliper*eitä löytyy aina. Taitaa alottaja olla sellanen kaveri ketä tekee aina 60kilolla penaa ja haukkaa vähäsen, juttelee salilla tyypeille sarjatauot venyy 5-10min ja sit välillä keikistellää peilin eessä. Et voi edes ymmärtää kilpaurheilijaa tällöin.

      188cm pitkä vihreä mies. Jos Hulkin livenä nähnyt niin lihasta löytyy kun tajuaa missä kireydessä kaveri ympäri vuoden on vielä. Videolla näyttää pienemmältä selvästi. Oikein mukava kaveri myös livenä kun jututtaa siksi käsittämätöntä miksi haukutte miestä joka monia vuosia auttoi henkilökohtaisesti jengiä treenauksessa ja ruokavaliossa. Hävetkää!

    • Onni Oskari

      Teinien mielestä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin olla kateellinen, jos kirjoittaa aivan järkevää tekstiä. Kirjoittajalla ei ilmiselvästi ollut ihmisenä mitään hulkkia vastaan, kuten asiasta mainitsikin ja kirjoituksesta tuli hyvin esille.

    • Roope hevonen

      Pentti Linkola sanoi sen jo aikoinaan,"Ihmisen elämä on loputonta pelleilyä",siksi kantaa vaaka amerikkaan.

    • pokä

      > luiseva hintelä hoikka nuorehko mies

      Täytyy olla melkoisen vääristynyt silmä että saa Utista hintelän. Syytät purkkien keskellä elämisestä, mutta itse olet elänyt hiimännien keskellä.

    • Persona grata

      On olemassa persoonallisuustyyppi joka saa elämäänsä sisältöä suunnittelemalla kaiken ja elämällä järkähtämättä aikataulun ja suunnitelman mukaan. Kun rutiini järkkyy, on elämä kriisissä.

      Olen itse tällainen ihminen. En ehkä ihan extreme kuten Hulkki, mutta pidän rutiinista ja siitä, että tiedän täsmälleen mitä päivän aikana teen.

      • Aulis Tatti

        Kuten suunnittelee etukäteen että vie yhdysvaltoihin lentokoneessa ruokavaa-an, sen takia kun käy salilla bodailee. Terveen siistiä.
        Veisinkö itse pingispallon yhdysvaltoihin kun harrastan sitä harrastesarjassa?


      • Persona grata
        Aulis Tatti kirjoitti:

        Kuten suunnittelee etukäteen että vie yhdysvaltoihin lentokoneessa ruokavaa-an, sen takia kun käy salilla bodailee. Terveen siistiä.
        Veisinkö itse pingispallon yhdysvaltoihin kun harrastan sitä harrastesarjassa?

        No ei se ketään sillä vahingoita ja jos se saa Hulkin itse tyytyväiseksi, niin miksi ei? Outoa mutta täysin harmitonta.


      • jeijopete
        Aulis Tatti kirjoitti:

        Kuten suunnittelee etukäteen että vie yhdysvaltoihin lentokoneessa ruokavaa-an, sen takia kun käy salilla bodailee. Terveen siistiä.
        Veisinkö itse pingispallon yhdysvaltoihin kun harrastan sitä harrastesarjassa?

        Juu noin ite aattelin homman tehä ja väkisin vielä runkkaan vaikkei kunnolla seisokkaan


    • Niinpäniin

      Onpas miehellä suuret ongelmat jos Hulkin toimintatavat ottaa päähän.

      Mitä järkee ylipäätään on missään?

      Miksi hertätä joka aamu kahdeksas töihin. Syödä joka aamu "normaaliin" tyyliin se sama sämpylä kahvin kanssa. Viettää kahdeksan tuntia päivässä työpaikalla jonka jälkeen voi mennä kotiin syömään "normaalisti" ja juoda muutaman kaljan ja kattoo televisioo.

      Toiset ihmiset vaan tykkää eriasioista. Itse en ymmärrä esim. salibandya, koska mitä järkeä on juosta muovikepin kanssa reikäpallon perässä 9 muun miehen kanssa ja koittaa saada se maaliin.

      Jos jostain nauttii ja se on laillista niin mitä siinä on mitään asiaa muilla tuomitsemaan muiden tekemisiä.

    • uusJaksoJulki!
      • Pettynyt!

        Tuossa näkyy Hulkin offi posetukset. Kireä kondis, mutta lihasmassa sama kuin vuosi sitten.


    • -ananas-

      Paikallinen itis esittelyssä. Fat Tuesday - hauska nimi hedelmämehu baarille.

    • Uddi Hulggi Halme

      Utti aikoo lihottaa Floridassa itseään 100 kg ja vaihtaa nimekseen Tony Halme II

      Takaisin Suomeen palattuaan hän alkaa juoda 24 olutta päivässä ja laulaa räppiä.

      • Hulg

        Huhujen mukaan Hulkin uuden räppi biisin nimeksi tulee "HULKY HULK, NO NEED TO BULK"


    • Onko sutinaa?

      Mikä on matkan todellinen tarkoitus, onko näillä kahdella suhde ja tämä on lomaromanssi jonka FAST kustantaa?

    • elmeriuimalakki

      Hulkki on Fastin mainosapina. Tuollainen pakkoliike-poika on oikea kultakaivos lisäravinne firmalle. Tuskin edes vetää kaikkia mainostamiaan jauhoja ja pillereitä, koska mahahan siinä olis kuralla jatkuvasti. Sen verran pätevä on selittämään kaikkinen irvistelyineen, että monet juoksee jauhokauppaan hänen ansioistaan, eli rahasampo pyörii. Hyvässä kunnossahan Hulkki on ja saa tuosta rahaakin, tosin nivelet on aika pas_kana jo, kun pitää joka toistolla irvistää kamalasti.

      Se Kalmi ja vastaavat on ihan turhia tapauksi, mutta heillä on se reikä, jolla saa ihmeitä aikaan tässä mailmassa. Valitettavasti...

      Vielä lisäyksenä tuohon lisäravinne bisnekseen, että suuri osa noista jauhoista on oikeasti aika turhaa shittiä. Esim. todellinen pro-bodari ei laita mahaansa kuralle tuhannella eri turhalla jauholla, vaan ottaa treenin jälkeen kasvuhormoni-pistoksen, ehkä insuliinia ym. muuta "kunnon" troppia ja vetää siihen päälle jonkun tosi tuhdin annoksen oikeaa ruokaa ehkä jollakin proteiinidrinkillä höystettynä. Ja pattia on sitten oikeasti kunnolla, ei siinä mitään tuhatta eri lisäravinne jauhoa tarvita. Ihmisten pitäisi ymmärtää, että nuo pellet jotka heiluvat videokilipeissään salilla kolmen eri jauhopullon ja kehuvat niitä, saavat siitä RAHAA, eli huijaavat ihmiset ostamaan niitä jauhojaan. Älkää hyvät ihmiset nyt uskoko aivan kaikkea mitä joku väsyneen vesakeskisen näköinen jätkä sanoo, vaikka se olis pari hauiskisaa joskus voittanut. Se on bisnestä, johon hyväuskoiset ihmiset lankeaa.

      • kakaakkaakak

        joo ei tainnut Savolaisellakaan olla vuonna 97 viittä eri sheikkipulloa salilla mukana ja pattia oli "aika" hyvin...


      • Pyllyyn ottanut (m)

        Ensinnäkään maha ei mene kuralle, paitsi herkkävatsaisilla joihin ilmeisesti kuulut. Toiseksi hulkki ei enää irvistele, ottanut varmaan ohjeista vaarin ja tajunnut miten typerän näköistä se on. Siis ainakaan yhdessäkään Hulkki floridassa videoista en ole nähnyt irvistystä. Kerran se meinasi tulla tuossa ruokajaksossa, mutta sai pidäteltyä, loistavaa.


    • Hulkin Veli

      Hulkilla on Floridassa mukana Veli, Kreatiini ja Banneri

      Sen takia se on niin vahva

    • HulkHulk

      Hulkki on naturaalibodaaja (classic bodybuilding), joten ADT:n alaisuudessa ei hirveesti piikkejä mieheen tuikata. Siksi ravinto ja muut asiat pyritään optimoimaan, koska roinasta ei saa otettua apua.

      Hulkin rap-uraa kannatetaan. (Y)

    • Mr_Hu

      Voisiko yksi tähän ketjuun hulkkia kritisoineista laittaa itsestään kuvan vaikka? Mielenkiinnolla jään odottamaan kun nämä vellihousut menevät sinne peilin eteen hölskyttämään mahaansa ja ihmettelevät että miksi se oma naikkonenkin kuiskailee jo sängyssä hulkin nimeä..

    • Matörfakör

      Hienoa, että materiaalia tuotetaan Fastin toimesta. Siinä moni velliperC voi vaikka saada inspiraation lähteekin salille. Suurin osa täälläkin vinkujista on tynnyrimahasia sydän- ja verisuonitauteja tulevaisuudessa sairastavia katkeria läskejä. Kun ei juodakaan viinaa joka pe ja la, nii sit pitää ihmetellä, että miten se noin voi elää? Herätkää saatana ja tehkää itestänne yhteiskuntakelpoisia työhönkykeneviä terveitä kansalaisia.

    • tepponen1
    • läski on läskiä

      Täytyy nyt hieman puolustaa hulkkia. Kerjuun kommentoineetikibulkkaajat kuvittelevat läskin oleva lihasta. Olette väärässä. Menkää peilin eteen ja katsokaa itseänne rehellisesti. Oletteko läskibodareita? Jenkkakahvat?

      • läskihauis

        *Kerjuun = ketjuun


    • Anonyymi

      Kalliomaa on lähes ääni jättää roinat pois ja luomua rasvasta tilalle

      • Anonyymi

        vtun luuri. siis k ä h e ä ääni


    • Anonyymi

      Kakat valuu ja seinä on maalattu. Setä Hotsinia soimaan ja tanssimme bodytanssia. Liisa teki kakan naamalleni ja nnyt pissalla voitelee luomusta, elo ei voi paremmaksi muuttua. Nauttikaa seksistä bodykansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe