Lopettakaa lähetystyö

Mirka,,,, ,,,

Raiskaatte toisia kulttuureja naurettavalla kulttuurityöllänne. Opettamanne uskonto on kaiken lisäksi pelkkää satua ja höpötystä.

Olkaa rehellisiä uskikset jos vain pystytte, myös itsellenne. Lopettakaa itsepetoksenne.

Terv. Rehellinen Mirka.

13

162

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • raja kaikella

   Oikeassa olet Mirka, olen ikäni ihmetellyt tätä touhua, eli toisten kulttuurien tuhoamista, eivät hekään tule tänne julistaan omia uskomuksia. uskot ovat vain jokaisen yhteikunnan omia oppeja, pidettäköön ne rajojen sisällä. En minäkään mene naapuriin ihmisille opettaan, miten heidän kuuluu elää.

  • ja me saarnaamme

   ”Kaikilla meillä on varmasti tullut eteen tilanteita, joissa joudumme miettimään, rohkenemmeko toimia vastoin yleistä mielipidettä tai normia, porukan painetta tai joskus jopa lakia, jos nämä ovat Jumalan sanan vastaisia. Apostolien teoissa kerrotaan tilanne, jossa viranomaiset kielsivät apostoleja saarnaamasta Jeesuksesta. Silloin apostoli Pietari ja muut apostolit sanoivat: ’Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.’ (Ap.t. 5:29). He jatkoivat työtään kielloista huolimatta.”

   Me voi totella teitä. Ei ole tämän päivän asia että evankeliumia vastustetaan. Turhaan haaskaatte neuvojanne.

   • Laso Pola

    Jumalauskosi on turmellut ja saastuttanur aivosi. Hakeudu hoitoon.


  • jesaja1

   Lopettakaa lähetystyö

   Raiskaatte toisia kulttuureja...

   Nyt et ehkä ole sisäistänyt lähetystyötä siltä tasolta mitä se on. Kristinuskon perus ideahan on rakkaus. Kun nyt lähetystyö ei ole pelkää sanoman levittämistä ei kristityille, vaan sen ohessa tehdään paljon muutakin kristilliseen rakkauteen perustuvaa auttamis työtä, kuten nälän torjuntaa. Annetaan katastrofi apua. Autetaan hädän alaisia kuten nyt vaikka Suomen lähetysseura ulkomailla tekee. Näin lähetys työ ei jää pelkäksi sana helinäksi vaan sitä toteutetaan myös käytännössä. Kyllä Mirkan kirjoituksesta näkee, että et tunne kristin uskoa, etkä sitä miten lähetystyötä toteudetaan käytännössä. Varmasti ottaisit avun mielihyvin vastaan jos olisit kuolemaisillasi nälkään tai janoon. Et kyselisi sitä mistä apusi on peräisin.

   • Tosi rakkautta

    ""Kristinuskon perus ideahan on rakkaus.""
    (jesaja1)

    Matt. 10:34 "Älkää luulko, että minä (Jeesus) olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa,vaan miekan."

    2. Moos. 32:27 "Näin sanoo Herra (Jumala): Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisinleirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen."

    Hes. 9:5-7 "Ja niille toisille hän (Jumala) sanoi minun kuulteni: Kiertäkää kaupungin läpi hänen jäljessään ja surmatkaa. Älkää säälikö, älkää armahtako, tappakaa tyyten vanhukset, nuorukaiset, neitsyet, lapset ja vaimot."

    4. Moos. 25:4 "Ja Herra sanoi Moosekselle: Ota kansan kaikki päämiehet ja lävistä heidät paaluihin Herralle, vastenaurinkoa, että Herran vihan hehku kääntyisi pois Israelista."

    1. Sam. 6:19 "... ja kansa suri sitä, että Herra oli surmannut niin paljon kansaa."


   • Eiks siihe liitykään pari sivuseikkaa kuten: "saatte heti apua nälkään ja janoon.....heti kun otatte jeesuksen vastaan"?
    Kerro olenko väärässä?


   • Mirka,, ,,,,
    code_red kirjoitti:

    Eiks siihe liitykään pari sivuseikkaa kuten: "saatte heti apua nälkään ja janoon.....heti kun otatte jeesuksen vastaan"?
    Kerro olenko väärässä?

    """saatte heti apua nälkään ja janoon.....heti kun otatte jeesuksen vastaan"""

    Pelkkää kusetusta. Ei ole toiminut vielä koskaan.


  • PoisKäännytys

   Lähetystyö on suurin syy siihen miksi erosin kirkosta. Olen nähnyt pari TV7:n ohjelmaa lähetystyöstä ja lähetystyöntekijä puhui halveksuvasti budhalaisuuteen liittyvistä tavoista. Ohjelmasta kyllä huomasi, ettei lähetystyön tärkein tehtävä ole ihmisten auttaminen, kuten aiemmin uskoin. Käännyttäminen on se ylivoimaisesti tärkein :(

   En halua tukea tuollaista toimintaa.

  • me jatkamme

   Jokainen saa itse valita, ottaako pelastuksen Jeesuksen kautta vastaan. Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä, joten lähetystyö jatkuu ja vain enentyy ennen Jeesuksen toista tulemusta.

   • Jos nyt vaan lopettaisitte vieraiden ihmisten ahdistelun????
    Satukirja "käskyt" ei paljon kiinnosta....!!!


  • Mirka.. ...

   Lähetystyönne takia kristityt tappelee ja sotii paikallisten uskovaisten kanssa. Haloo lähetystyöntekijät. Mitä järkeä tässä on? Saatteko orgasmeja tästä?

   Lopettakaa ihan oikeasti järjetön lähetystyönne Teette vain haittaa sillä..

  • hyvä hyvä lähetystyö
  • hyvä hyvä lähetystyö

   Suomeen lähetystyö toi kirjoitetun kielen.

   Viimeisen sadan vuoden aikana lähetystyöntekijät ovat luoneet kirjoitetun kielen parille tuhannelle kieliryhmälle. Ilman kirjoitettua kieltä nuo kansat eivät olisi selvinneet länsimaiden taloudellisesta ja sotilaallisesta ylivallasta. Kirjoittun kielenkin kanssa se on ollut vaikeaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   228
   1683
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   46
   1024
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   10
   917
  4. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   889
  5. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   229
   811
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   153
   731
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   720
  8. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   46
   698
  9. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   634
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   52
   623
  Aihe