Mitä tarkoittaa Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä?

TELAKKAMESTARI135

15.01.2014
HEI! On nyt sitten sellainen ihme ja kumma asia olemassa, kun me joudumme väittelemään ja keskustelemaan sellaisesta asiasta kuin SOSIALISMI talous- ja yhteiskuntajärjestelmänä pelkästään MORALITEETTI ja Moraalifilosofia rp:n pohjalta, vaikka jos me haluaisimme pitää kunniassa Logiikka- ja Realismiasiaa, niin meidän keskustelumme ja väittelymme pitäisi perustua SOSIAALIFILOSOFIA rp:hen. Nyt meidän pitää vielä muistaa se asia, että Sosiaalifilosofia pitää sisällään Yhteiskuntateoria, Talousteoria, Systeemiteoria ja Peliteoria rp:n. Me voimme vielä huomata sen asian, että Yhteiskuntateoria pitää sisällään seuraavat Taloushallintajärjestelmät: Keräilytalous, Orjatalous, Valtiotalous ja Kauppatalous rp:n ja kun taas Talousteoria pitää sisällään seuraavat Elinkeinoelämän alaosastot: LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI.

Nyt ainakin meillä komuilla ja sossuilla, ei siis Natsikomuilla ja Natsisossuilla, on olemassa sellainen ongelma, että ei vielä tähän päivään mennessä ole yksikään Vallankumousiskuri ja Teräsmies pystynyt yksi yhteen määrittelemään sitä asiaa tasan tarkkaan, että mitä muuta Sosialismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmänä voisi tarkoittaa kuin VALTIOSOSIALISMI eli Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rp:tä. Mehän tiedämme myös sen asian, että Valtiososialismi on sama asia kuin Uudelleen Ennallistettu Keskiaikainen LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMI.

Nyt Keskiaikainen Läänityslaitos eli FEODALISMI tarkoittaa yhteiskuntakuvioissa sitä asiaa, että VALTIO eli KRUUNU omistaa yhteiskunta- ja valtiokuvioissa kaiken tuotannollisen omaisuuden sekä vielä kiinteistöomaisuuden. Me tiedämme myös sen, että keskiaikaista valtiota eli KRUUNU rp:tä hallitsi täysin yksinvaltaisesti Keisari tai Kuningas. Nyt sitten tämä Itsevaltias Hallitsija jakoi lähimmille alaisilleen eli Ylemmälle Aatelistolle läänityksinä Valtion eli KRUUNU rp:n omistaman tuotannollisen omaisuuden ja nyt sitten tämä Ylempi Aateli jakoi Läänityksensä Alemmalle Aatelistolle Kartanoina ja vastaavina.

Meidän pitää vielä muistaa se asia, että Ylempi ja Alempi Aatelisto ei omistanut hallinnassaan olevaa omaisuutta vaan HE olivat Valtion eli KRUUNU rp:n vuokralaisia. Oletteko Te Iskutaistelijat huomanneet sitä asiaa, että NEUVOSTOSOSIALISMI Hallintarakenteena muistuttaa Yksi Yhteen täysin Keskiaikaista Läänityslaitos eli FEODALISMI rp:tä mutta kuitenkin päivitettynä vallitsevaan Aikajanan pisteeseen. Me voimme vielä kysyä sitä, että mitä etua PALKKATYÖVÄESTÖ voisi saada Neuvosto- eli Valtiososialismi rp:stä, kun varsinkin Työväestön asema olisi käytännössä jossain Orjan ja Veneorjan välillä. Mitä tähän erään kulkurin ja katunarrin väitteeseen haluavat vastata Ylinerot sekä Puolueneuvos HR ja Kumppanit rp?

2

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OPINTOKERHOMESTARIT0000

      En ole kertonut mitään sellaista, joka voisi kumota Luonnon Dialektiikka LD ja DIALECTICA NATURALIS DN rs:n, mutta kuitenkin olen esittänyt monta sellaista väitettä vieläpä todistettuna, jotka saavat MarxismiLeninismi rs:n pahoihin ongelmiin.

      Kun nyt TE Leninistit olette hylänneet täysin ainakin Luonnon Dialektiikka ja samalla Dialektinen Materialismi LD rs:n ja samalla hyväksyneet MarxismiLeninismi rs:n pohjaksi ja perustaksi Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:n, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että millä Logiikka- ja Realismikuviolle Te Iskutaistelijat pystytte osoittamaan sen, että Marxismi-Leninismi rs on vielä osana Materialistinen Filosofia rs:ää. Minä en pysty keksimään mitään sellaista Teoriakehikkoa, jonka avulla Te ehkä pystyisitte osoittamaan loogisesti ja reaalisesti sen, että Marxismi-Leninismi rs kuuluu Filosofiaperheeseen nimeltään Materialistinen Filosofia LD.

      Voimme todeta sen, että todisteeksi siihen asiaan, että Marxismi-Leninismi rs on osa Materialistinen Filosofia rs:ää, ei käy Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      Miksi todella Marxismi-Leninismi rs:n kuvioissa sen todistamiseen, että Marxismi-Leninismi rs on osa Filosofiaperhettä nimeltään Materialistinen Filosofia, niin ei käy Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause, on se, että LD:n lausepuun peruslauseen perusosat ovat AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Geometria, kun taas Marxismi-Leninismi rs perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään.

      On olemassa selvä ero koskien Perusmarxismi LD rs:ää ja Marxismi-Leninismi rs:ää ja se on se, kun Perusmarxismi rs pohjaa kuvionsa Kolmiulotteinen Geometria rs:ään, kun taas Marxismi-Leninismi rs perustaa kuvionsa Neliulotteinen Geometria rs:ään.

      Onko sillä asialla Materialistinen Filosofia rs:n kannalta arvioiden minkäänlaista logiikka- ja realismimerkitystä, jos logiikkaperusta on Neliulotteinen Geometria tai onko logiikkaperusta Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria? Onhan nyt ainakin Realismimielessä se merkitys, että ME emme ilmeisesti pysty mieltämään sitä, että mitä kaikkea pitää sisällään AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Luontoavaruus, kun taas sen ymmärtäminen ja tajuaminen ei ole mikään ongelma, että mitä kaikkea tarkoittaa Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.

      Onhan olemassa myös sellainen Filosofiatutkimus, jossa väitetään sellaista, että Kymmenennessä Ulottuvuudessa AINE-MATERIA(MASSA) häviää ja muuttuu samalla pelkäksi HENKI rs:ksi siis täysin aineettomaksi. Meidän pitää muistaa se, että kaikki sellaiset kuviot, joissa on ulottuvuuksia NELJÄ tai enemmän, niin pitää kiinnittää ensin N-ulotteiseen Luontoavaruuteen, ja koska N-ulotteinen tarkoittaa Ääretöntä, niin johonkin N-ulotteisen Aliavaruuteen, joka Suhteellisuusteoria rs:n tapauksessa on ns. AIKA-AVARUUS eli Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria.

      Mikä voisi olla Marxismi-Leninismi rs:n lausepuun peruslause siis se LAUSE, josta voimme alkaa rakentaa varsinaista Lausepuuta? Onko todella ainoa mahdollinen Marxismi-Leninismi rs:n Lausepuun Peruslause sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

      Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINEMATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulottinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      LD rs:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD rs:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      PÄÄOMAKIRJA:
      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Kauppapääoma R-T-R', Pankkipääoma R-R-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Päoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttujat uskovat saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palveluista.
      VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimäärä.
      KASAANTUMINEN-Yritystalous, KESKITTYMINEN-Julkistalous.

      PS Me voimme nyt arvioida Talouselämää siten, että yritämme selvittää sitä, että miten hyvin KOKONAISTALOUS noudattaa kaavaa R-T...P...T'R' ts RENGASTEORIA rs:ää.

    • VERKKOKOULUMESTARIT0000

      Nyt on hyvä huomata se asia, että Pääomakirja on vain tutkimus siitä asiasta, että miten Luontaistalous muuttui Työnjakoon Perustuvaksi Vaihdantatalous eli Pääomatalous eli KAPITALISMI rp:ksi ja että miten Kapitalismi toimii tai sitten ei. Niin ja nyt on hyvä huomata myös se asia, että Pääomakirjassa ei ole kerrottu yhtään mitään siitä asiasta, että minkälainen on sosialistinen talous- ja yhteiskuntajärjestelmä, joten Pääomakirja ei ole Sosialismin ja Kommunismin Raamattu vaan vain ja ainaostaan Yhteiskunta- ja Taloustieteellinen Tutkimus. Meidän pitää vielä muistaa ainakin se asia, että vaikka Pääomakirjassa on kohta LUOKAT, mutta ei täälläkään ole kerrottu yhtään mitään siitä asiasta, että mitä Työväenluokka tarkoittaa, kuka siihen kuuluu ja millä perusteella, sillä luvussa LUOKAT kerrottiin vain sellaisista asioista kuin Maanomistajat(MO), Pääomanomistajat(PO) ja Työvoimanomistajat(TO).

      Kun nyt PERUSMARXISMI rp:n lisäksi on olemassa myös sellainen anarkistinen oppijärjestelmä kuin MARXISMI-LENINISMI, niin on kai syytä vähän tarinoida siitä asiasta, että mikä ero on Perusmarxismi ja Marxismi-Leninismi rp:n välillä. Nyt Marxismi-Leninismi rp:n perusta on Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi ja Neliulotteinen Geometria, kun taas Perusmarxismi rp pohjautuu Luonnon Dialektiikka eli LD rp:hen.

      Haluan nyt vielä tiedustella Teiltä Hyvät Ylinerot sitä asiaa, että minkälainen voisi olla Neliulotteisen Geometrian koordinaatiston Puusepän mallli eli XYZW-avaruus. Jos sanon, että me voimme helposti kuvitella sen, että minkälainen on XYZ-avaruuteen perustuva Koordinaatisto, mutta kuka nyt todella voi sanoa ja kuvitella sen, että minkälainen on Professori Zöllnerin Neliulotteisen Geometrian XYZW koordinaatiston puusepän malli. Minä en ainakaan pysty mieltämään XYZW-avaruutta millään muulla tavalla kuin sanomalla Metri-Metri-Metri-Sekuntti, mutta nyt koordinaatisto ei ole symmetrinen eli yhteneväinen, vaikka pitäisi olla.

      Niin ja nyt sitten Luonnon Dialektiikka eli LD on pähkinän kuoressa seuraavankaltainen oppijärjestelmä.
      LD:n kategoriat ovat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Tasitelun Laki, Lieltämisen Kieltäminen eli SOPIMULAKI.
      LD:n lausepuun Peruslause on: A) AINE-MATERIA(MASSA) sekä B) Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus. (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria sekä XYZ-avaruus eli VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS)

      Meidän pitää vielä muistaa se, että Euklidinen Geometria rp:tä ei voi liittää Neli- tai N-ulotteiseen Geometriaan, sillä Euklidinen Geometria rp pohjautuu käsitteisiin VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS. Me voimme vielä kysyä sitä, että miten on asiat Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria Kolmiulotteisena eli XYZ-avaruus rp:n kohdalla. Niin mitenkä on nyt näreet ja aidan seipäät Hyvät eri lajien Iskutaistelijat ja Ylinerot? Minusta Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria on myös sellainen, että sitä ei voi yhdistää Neli- ja N-ulotteiseen Geometriaan. Miksi on asiat näin? Minun vastaukseni on se, että me voimme kuvitella helposti sen, että minkälainen on Kolmiulotteinen XYZ-avaruus, mutta on suorastaan mahdotonta käsittää ja ymmärtää sitä, että minkälainen on Neliulotteinen XYZW-avaruus, puhumattakaan siitä, että minkälainen on N-ulotteinen Luontoavaruus.

      Niin ja nyt sitten me voimme todistaa oikeaksi kaavan E=mc2 siltä pohjalta, että oletamme fotonilla olevan MASSA. Me voimme myös nyt kysyä sitä asiaa, että mitä jos Fotonilla ei olisikaan massaa. Nyt ME voimme vielä kysyä sitä asiaa, että mitä tapahtuu kaavalle E=mc2, jos todella Fotonilla ei olisikaan massaa. Merkitään ensiksi m=0 ja sitten sijoitetaan m=0 kaavaan E=mc2 sekä saadaan yhtälö E=0*c2 ja kun nyt yhtälä E=0*c2 ratkaistaan, niin saadaan yhtälö 0=0. Nyt kysyisin Leninisteiltä, Anarkisteilta ja Suhteellisuusteorian Kannattajilta sitä, että miten meidän nyt pitää tulkita kaava E=mc2, kun m:n paikalle pannaan nolla ja saadaan täten uusi kaava E=0*c2 ja kun nyt kaava E=0*c2 ratkaistaan, niin saadaan todellakin kaava 0=0.

      Miten me voimme johtaa kaavan E= mc2 rs:n jopa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian sekä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n perustalta ja pohjalta?

      P= E/c
      P= valomomentti
      E= valon energiasisältö
      P= mc
      E/c= mc
      c= fotonin eli valon nopeus
      m= fotonin massa
      P= mc
      ........
      P= E/c
      E/c= mc
      E= mc2

      Kuten nyt yllä tarinoidusta kykenemme huomaamaan sen asian, että KAAVA E= mc2 voidaan myös johtaa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian perustalta siis Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä vielä kaiken perusta ja lähtökohta on siis todellakin Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA). Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asian haarat Arvoisat Porvarit ja Toverit?
      IlmiannaJaa
      5 Vastausta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe