Miksi vihaan naisia?

Masentunut, ehkä?

Vielä parikymppisenä viihdyin naisten kanssa hyvin. Vietin mielelläni aikaa heidän kanssaan, juttelin, kuuntelin ja arvostin heidän mielipiteitään, rakastelin heidän kanssaan innokkaasti. Ihailin naisia ulkoisesti ja sisäisesti.

Nyt olen 35-vuotias, kaikki on päällisin puolin kunnossa: on rakastava vaimo, menestyvä ura omassa yrityksessä, elämä mallillaan.

Ja silti jostain kumpuaa yhä useammin viha naisia kohtaan. Ensin se tuli kiukunpuuskissa tai kun olin huonolla tuulella. Nyt se kalvaa mieltä melkein koko ajan, enkä tiedä miksi.

Kun kuulen naisen puhuvan, minua ärsyttää hänen korkea ja ohut äänensä. Naisten mielipiteet tuntuvat typeriltä. Ärsyynnyn naisellisista jutuista kuten peiliin tuijottelusta, lähdön viivyttelystä meikkaamisen, pukeutumisen ja laittautumisen vuoksi, jatkuvasta höpöttämisestä, puhelimeen puhumisesta, kengistä, laukuista ja vaatteista intoilusta jne.

Jopa fyysisesti olen alkanut pitää naisia vastenmielisenä. Kuukautiset ovat todella oksettava piirre naisissa, pillu on rasittava elin, naisten vartalo on kävelytyyliä myöten naurettava silmissäni. Himoitsen vielä naisia mutta yhä harvemmin haluan oikeasti seksiä naisen kanssa. Pillun märkyys, ehkäisyn hankaluus, kaikki ällöttää.

En ole homokaan. Olen kokeillut miehen kanssa enkä pitänyt siitä, se ei kiihota minua.

Huomaan huvittuvani, kun jollekulle naiselle käy huonosti: naispoliitikko erotetaan, tuttavanaisella on lapsen kanssa ongelmia, lehdessä kerrotaan jonkun naisen tulleen raiskatuksi. Ajattelen mielessäni, että se on oikein, mitäs ovat naisia.

Kun ajattelen ketä tahansa naista - vaimoani, äitiäni, siskoani, työtovereitani - en tunne juuri muuta kuin katkeraa ärtymystä heitä kohtaan.

Näinkö naisia vihaavat sovinistit syntyvät, vähitellen ja iän myötä? Nuorempana olin peräti naisasian ajaja, nyt naiset ovat minulle iljettäviä, typeriä ja raivostuttavia olentoja, joita vältän parhaani mukaan. Mistä tämä viha ja katkeruus naisia kohtaan kumpuaa? Onko kukaan muu huomannut tällaisten tunteiden kehittyvän iän myötä? Ja voiko tunteille mitään?

Mitään järjellistä selitystä en keksi tälle. Jostain syystä en vain pidä enää naisista. Ihannenaiseni on sellainen, joka pysyy vaiti ja piilossa.

153

7253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämä opettaa

      Olet opetettu ottamaan nainet huomioon, olet mielistellyt heitä kaikkialla, olet täyttänyt heidän toiveensa, olet paiskonut hikihatussa töitä yhteisen asian puolesta, olisit joskus varmaan uhrannut jopa henkesi jonkun naisen puolesta jne.
      Naiset sitä vastoin opetetaan vaatimaan, odottavat sitten miehiltä huomiota, vain mielistelevät miehet kelpaa, mies joka täyttää heidän toiveensa, mies joka raataa hikihatussa hänen toiveensa täyttääkseen on myös pois naisen silmistä ja naisella jää näin omaa aikaa, naiset harvemmin on valmiita kuolemaan kenenkään puolesta ja siksi sodissakin kuolee pääsääntöisesti miehiä.

      Kenties katkeruutesi johtuu juuri siitä että olet näin tullut huijatuksi täyttää jonkun naisen toiveet, mutta nyt vasta tajunnut sen että kodissasi ei ole mitään sellaista mitä sä olisit itse todella halunnut ja kaikki on muuten ihan joo ok, muuta et edes avannut suutasi koskaan kun jotain hankittiin kotiin kaikki oli naisen valitsemaa tai vähintään sinulle annettu ymmärtää että joku oli sinun valitsema. Korkeintaa autoosi olet saanut valita rengas merkin kun sillä ei niin ole naiselle väliä, mutta autosi väriäkään et todellisuudessa itse valinnut.

      Nykyään näkyy ja kuuluu valittavia naisia joka paikassa, kun ei ole kunnollisia miehiä, eikä löydy miehiä jokaista pikku oikkua ja vaatimusta täyttämään.
      Mihet on alkaneet olemaan vaativia, ja parisuhde on kahden kauppa jossa ollaan vastavuoroisia. Oikutteleville prinsessoilla joilta ei saa paljon vastakaikua ei monikaan mies anna paljon arvoa.

      • paappajargon

        Synnytyksissä ei kuole koskaan yhtään miestä.


      • Masentunut, ehkä?
        paappajargon kirjoitti:

        Synnytyksissä ei kuole koskaan yhtään miestä.

        Eikä (Suomessa) juuri koskaan naisiakaan. Ja miten koko juttu liittyi aloitukseen tai edes edelliseen?


      • paappajargon
        Masentunut, ehkä? kirjoitti:

        Eikä (Suomessa) juuri koskaan naisiakaan. Ja miten koko juttu liittyi aloitukseen tai edes edelliseen?

        Juntti-Einari kirjoitti pitkän sepustuksen täyttä tuubaa, ja kahteen otteeseen mainitsi miesten kuolevan naisten puolesta.

        Väittäisinpä näin, että Suomessa kuolee enemmän naisia synnytykseen, kuin miehiä sotaan.

        Mieti sitä, miten se liittyy edellisen kirjoittajan tekstiin.


      • Elämä opettaa
        paappajargon kirjoitti:

        Juntti-Einari kirjoitti pitkän sepustuksen täyttä tuubaa, ja kahteen otteeseen mainitsi miesten kuolevan naisten puolesta.

        Väittäisinpä näin, että Suomessa kuolee enemmän naisia synnytykseen, kuin miehiä sotaan.

        Mieti sitä, miten se liittyy edellisen kirjoittajan tekstiin.

        ( ....olisit joskus varmaan uhrannut jopa henkesi jonkun naisen puolesta..... )

        Ei kirjoituksessa sanottu että mies/miehet olisi automaattisesti valmiita kuolemaan naisen/naisten puolesta.
        Arveltiin vain että kyseinen mies olisi joskus ollut jossain vaiheessa rakkaudenhuuman ollessa korkeimmillaan valmis kuolemaan tosipaikan tullen naisen ja perheensä puolesta.
        Tämmöistä se on kun vinksahtaneet ihmiset eivät osaa sisäistää lukemaansa tai se ymmärretään tahallaan väärin.


      • kiitoskirjoituksestasi

        Kyllä " elämä opettaa" . Olet miettinyt asiaa ja asiaahan se oli.
        Aloittaja selvästi kasvaa mieheksi. Antaa asioille, asioiden ansaitseman arvon.
        Olipa hyvä kirjoitus!


      • osanottoni
        paappajargon kirjoitti:

        Synnytyksissä ei kuole koskaan yhtään miestä.

        Aloittaja on luultavasti vain löytänyt transseksuaalisuuden itsestään? Nyt kannattaisi hakeutua veronmaksajien kustantamaan terapiaan ja sukupuolenvaihdosleikkaukseen.
        Naisvihaa on tosin kokenut muutama muukin kuuluisa filosofi, joilla ei seisonut hyvin...


      • Varma.Koskitar

        Kullä kolmemmetriä köyttä ja tuubi Tummelia tulee halvemmaksi. Solmunhan jokainen osaa tehdä joko kolmellatoista tai seitsemällä kierroksella.


    • Nainennnnnnn

      Selitys on yksikertainen: olet sairas ja tarvitset apua.

      • tietysti

        naisen kommentti siinä.


      • kuole.heti

        Nainen on se sairaus, joka pitäisi kitkeä maapallolta pois.


    • 13+11

      Jostain sinulle on tullut alkuärsytys, jota sitten olet ruvennut viljelemään joka paikkaan. Vähän kuin sellainen, kun joku ihminen rupeaa miettimään, että pitääpäs pestä kädet kun on niin likaista. Sitten pikkuhiljaa sitä likaa ruvetaan näkemään kohtuuttomasti vähän joka paikassa, ja kohta ollaan jo niin pahassa jamassa ettei uskalleta kotoa ulos lähteä. Kunhan käydään jatkuvasti suihkussa ja sitten taas pelätään likaa. Lietsot tunnetta itse, olet tehnyt siitä jonkinlaisen pakkomielteen ehkä. Kannattaa miettiä, jos koittaisit ratkaista asian jotenkin ennenkuin se hallitsee sinua liikaa ja alkaa estää normaalin elämisen.

      Oletko muuten neuroottinen ihminen? Tai onko sinulla ollut ikinä oireita muusta kummallisesta käytöksestä, esim että pitää tarkastaa jokin asia moneen kertaan. Tai onko ollut pakkoajatuksia muuten? Noihin asioihin kannattaa pureutua heti alussa eikä odottaa että menee överiksi.

      • 13+11

        Niin, googleta vaikka pakkoajatukset, niin saat jotain osviittaa niistä, ja huomaat että ne voivat liittyä ihan mihin vaan erilaisiin asioihin.


      • aikansakaikella
        13+11 kirjoitti:

        Niin, googleta vaikka pakkoajatukset, niin saat jotain osviittaa niistä, ja huomaat että ne voivat liittyä ihan mihin vaan erilaisiin asioihin.

        Aloittaja on saanut naisista tarpeekseen. Nainen ei ollutkaan mikään kuningatar vaan tavallinen taapertaja, ei yhtään mitään muuta kun mitä esittää.
        On vaan aika kasvaa katsos ulos typeryydestä. Erotella jyvät akanoista.
        On selvää, että hänen oma naisensa on vaikuttava tekijä asian sisällöllisessä kokemassa.
        Googleta sinä vaikka harhaluulot ja niihin uskominen, niin löydät itsesi varmaan niistä.


    • surku tuli puolestas

      Ja miten tämä liittyy ihannenaisiin, vajakki? Sulla mitään vaimoa ole, naisia koskaan ollutkaan. :D Mees nyt halailemaan misakityynyäsi.

    • ikäkriiseilyä?

      No miten muuten menee elämässä, niin henkilökohtaisessa kuin työelämässäkin? Onko kaikki tähän mennessä oikeasti saavutettu mitä ajattelitkin vai tuliko pettymyksiä? Vai eikö saavuttaminen tuonutkaan onnea ja rauhaa vaan sinun olisikin pitänyt tehdä jotain ihan muuta elämälläsi kuin teit? Turhautumista kun maailma ei ollutkaan sellainen kuin parikymppisenä ajattelit, naisetkin ovat vain ihmisiä silloisesta jumaloinnistasi huolimatta?

      Ihminen usein heijastaa omat päänsärkynsä jonnekin muualle sen sijaan että yrittäisi oikeasti korjata omaa nuppiaan. Naiset ovat kautta aikain olleet helppo kohde oman mitättömyyden tunteen korjaamiselle, mutta siinä missä setämiehet ennen taputteli sihteerikköjä takapuolelle tai puhui inhottavia kassatytölle niin nyt sitten tavallasi hurrataan raiskauksille. Tai kyykytetään muita liikenteessä rattiraivona tms. Nykyään ei voi enää kanavoida ketutuksiaan ajoissa johonkin verrattain viattomaan eikä naiset ymmärrä tärkeää asemaansa virallisena vitsinä ja sylkykuppina. Pitäisi osata korjata itse nuppinsa mutta kyky nähdä itsessä koskaan mitään korjattavaa on yleisestikin kadonnut yhteiskunnastamme. Aito tasa-arvoisuus naisen kanssa on miehille melko usein aivan älyttömän vaikeaa ellei jopa mahdotonta. Sinäkin olet nähnyt naiset ensin jumalolentoina, nyt saastana mutta oliko siinä välissäkään yhtään päivää kun olisitte samalla viivalla olleet, tuskinpa vain. Jos kumppanuuden tunteita syntyy niin se on sitten kaveriporukassa miesten kesken. Tosin satunnaisista miesjoukoistakin löytyy usein hierarkia ja hienommat autot ja paremmat palkat tai parempi naismenestys kyllä huomioidaan...

      Hyvä että lähdit miettimään asiaa, nyt voit sitten tsekata onko elämäsi muuten kunnossa vai ihan oikeastiko sen on just naiset pilanneet niin pahoin että jopa pahoinpitelyjä ihannoit. Se on nyt nimittäin niinkin että kriisiajat ihmisen elämässä ei ole pelkästään vitsi, vaan kohtia jossa arvioidaan mennyttä ja tulevaa ja mietitään mihin tästä. Surullista jos et pysty parempaan kuin epämääräiseen raivoon jotain ulkopuolista tahoa kohtaan jos elämässäsi löytyy korjattavaa tai muutettavaa.

      • Masentunut, ehkä?

        Hyvin ylilyötyä analyysiä. En kai sanonut missään vaiheessa jumaloineeni naisia tai että ihannoisin pahoinpitelyjä. On aivan eri asia huvittua jostain asiasta ja ihannoida sitä, samoin kuin on eri asia ihailla jotakuta ja pitää tätä jumalolentona. Juuri tuollainen asioiden posketon liioittelu on eräs piirre, jota pidän naisissa sietämättömänä: otetaan jokin sanottu asia ja vääristellään se aivan toiseksi. Kuvitteellisena esimerkkinä, että jos sanon, että pidän punaisesta väristä, nainen kuulee, että haukun häntä, koska hänellä ei ole yhtään punaista vaatetta.


      • ikäkriiseilyä?
        Masentunut, ehkä? kirjoitti:

        Hyvin ylilyötyä analyysiä. En kai sanonut missään vaiheessa jumaloineeni naisia tai että ihannoisin pahoinpitelyjä. On aivan eri asia huvittua jostain asiasta ja ihannoida sitä, samoin kuin on eri asia ihailla jotakuta ja pitää tätä jumalolentona. Juuri tuollainen asioiden posketon liioittelu on eräs piirre, jota pidän naisissa sietämättömänä: otetaan jokin sanottu asia ja vääristellään se aivan toiseksi. Kuvitteellisena esimerkkinä, että jos sanon, että pidän punaisesta väristä, nainen kuulee, että haukun häntä, koska hänellä ei ole yhtään punaista vaatetta.

        No ei sitä raiskausta HYVINPITELYKSIKÄÄN mielletä normaalien ihmisten toimesta. Huvittuminen toisten vakavistakin ongelmista ei normaalia tunne-elämää nähnytkään joten tulkintasi parin sanan toiseen vaihtamisesta se vasta ylilyöntiä onkin. Nykyisessä uutistulvassa ei ehkä ehdi jokaista lehdestä luettua kauheutta murehtia mutta ajattelet tuttavistasikin tuolla tavoin? Ymmärrät toki myös sen että jos äiti on lapsensa kanssa lirissä niin samassa lirissähän on myös lapsi, mutta ehkä se oli tyttö joten asia vain huvittaa sinua enemmän ja enemmän...

        Ilmeisesti hommassa ei sitten ollut muuta ajatuksia herättävää kuin pari väärää sanamuotoa, tuotoksena sitten melko tyypillisen älytön "kuvitteellinen esimerkki." Noista ei ikinä saa mitään muuta kuvaa kuin että kirjoittaja on tekemisissä ainoastaan tosi kummallisen väen kanssa. Ja jos et ole, niin sitten se on aivan yhtä paljon liioittelua kuin käyttämäni sanamuodot. Ei se ainoastaan muissa vika ole jos et itse osaa olla yhtään muita selkeämpi ja onnistut antamaan itsestäsi väärää kuvaa ja saat "vääriä" vastauksia, yhdistettynä siihen että et myös itse ymmärrä toisten kirjoituksia.

        Toivottavasti löydät jostain keskusteluseuraa ja lähinnä miehistä. Kaikkien aika menee hukkaan keskustelussa joissa toinen käyttää tarvittaessa takaporttia "sinä et tajua mitään koska edustat ominaisuutta X." Saa pysyttyä siinä kivasti vielä omalla mukavuusalueella eikä tarvitse pysähtyä miettimään mitään turhan kipeää kun voi kuitata toisen inhottavilta tuntuvat kysymykset sillä ettei se kuitenkaan mitään tajua.


      • oollyyhggf
        Masentunut, ehkä? kirjoitti:

        Hyvin ylilyötyä analyysiä. En kai sanonut missään vaiheessa jumaloineeni naisia tai että ihannoisin pahoinpitelyjä. On aivan eri asia huvittua jostain asiasta ja ihannoida sitä, samoin kuin on eri asia ihailla jotakuta ja pitää tätä jumalolentona. Juuri tuollainen asioiden posketon liioittelu on eräs piirre, jota pidän naisissa sietämättömänä: otetaan jokin sanottu asia ja vääristellään se aivan toiseksi. Kuvitteellisena esimerkkinä, että jos sanon, että pidän punaisesta väristä, nainen kuulee, että haukun häntä, koska hänellä ei ole yhtään punaista vaatetta.

        Sanoit että raiskaukset huvittavat? Sairas paskahan olet jos hekottelet niille Intian joukkoraiskauksille jossa nuori nainen kuolee sisukalujen repeämiseen... varmaan toivoit että olisivat sen metalliputken sijasta käyttäneet jotain terävempää?

        Sairas paska...


    • No ei tervettä

      Vakava mielenterveyshäiriö, psykoosi ym.? Vaikea sanoa. En ole tavannut kaltaisiasi miehiä. Mene lääkäriin!

      • Masentunut, ehkä?

        Mistä päättelet, ettet ole tavannut sellaisia miehiä? Eihän näitä tunteita ja ajatuksia tietenkään naisille kerrota, harvemmin muille miehillekään.


      • No ei tervettä
        Masentunut, ehkä? kirjoitti:

        Mistä päättelet, ettet ole tavannut sellaisia miehiä? Eihän näitä tunteita ja ajatuksia tietenkään naisille kerrota, harvemmin muille miehillekään.

        Voisin kuvitella että se inho katkeruus ja halveksunta paistaa naamasta, eikä siinä sitten enää sanoja tarvita. Katkeria miehiä on kyllä tullut tavattua ja kyllä katkeran tunnistaa!


      • Masentunut, ehkä?
        No ei tervettä kirjoitti:

        Voisin kuvitella että se inho katkeruus ja halveksunta paistaa naamasta, eikä siinä sitten enää sanoja tarvita. Katkeria miehiä on kyllä tullut tavattua ja kyllä katkeran tunnistaa!

        Olet kovin, kovin naiivi, jos kuvittelet ihmisten sisimpien tunteiden näkyvän ulospäin. Minä en ole katkera. Tunnen katkeria miehiä, niitä jotka eivät ole saaneet huomiota naisilta ja ovat siksi ajautuneet katkeraan naisvihaan. Minä taas olen aina saanut huomiota naisilta, rakkautta ja seksiä ja ystävyyttä ja ammatillista toveruutta. En tunne naisia kohtaan katkeruutta, kyse on jostain muusta.

        Hauska myös tuo naisten puolustusmekanismi, että on helpompi leimata mies luuseriksi joka ei ole naista koskaan saanut kuin kuvitella, että samanlaisia ajatuksia saattaa elätellä ihan tavallinen parisuhteessa oleva mies. Mistä kumpaa tarve uskotella itselleen, että naisvihan näkee kauas? Mistä tarve sellaiseen itsepetokseen?


      • revenge waiting
        Masentunut, ehkä? kirjoitti:

        Olet kovin, kovin naiivi, jos kuvittelet ihmisten sisimpien tunteiden näkyvän ulospäin. Minä en ole katkera. Tunnen katkeria miehiä, niitä jotka eivät ole saaneet huomiota naisilta ja ovat siksi ajautuneet katkeraan naisvihaan. Minä taas olen aina saanut huomiota naisilta, rakkautta ja seksiä ja ystävyyttä ja ammatillista toveruutta. En tunne naisia kohtaan katkeruutta, kyse on jostain muusta.

        Hauska myös tuo naisten puolustusmekanismi, että on helpompi leimata mies luuseriksi joka ei ole naista koskaan saanut kuin kuvitella, että samanlaisia ajatuksia saattaa elätellä ihan tavallinen parisuhteessa oleva mies. Mistä kumpaa tarve uskotella itselleen, että naisvihan näkee kauas? Mistä tarve sellaiseen itsepetokseen?

        Olisitkohan sinä psykopaatti?

        Kaikki stereotyyppisen psykopaatin piirteet täsmäävät sinuun, mikäli kirjoituksesi itsestäsi on totta.


      • firebird
        Masentunut, ehkä? kirjoitti:

        Olet kovin, kovin naiivi, jos kuvittelet ihmisten sisimpien tunteiden näkyvän ulospäin. Minä en ole katkera. Tunnen katkeria miehiä, niitä jotka eivät ole saaneet huomiota naisilta ja ovat siksi ajautuneet katkeraan naisvihaan. Minä taas olen aina saanut huomiota naisilta, rakkautta ja seksiä ja ystävyyttä ja ammatillista toveruutta. En tunne naisia kohtaan katkeruutta, kyse on jostain muusta.

        Hauska myös tuo naisten puolustusmekanismi, että on helpompi leimata mies luuseriksi joka ei ole naista koskaan saanut kuin kuvitella, että samanlaisia ajatuksia saattaa elätellä ihan tavallinen parisuhteessa oleva mies. Mistä kumpaa tarve uskotella itselleen, että naisvihan näkee kauas? Mistä tarve sellaiseen itsepetokseen?

        Höpö, höpö naisviha aina näkyy päälle. Harvat ihmiset ovat niin tyhmiä etteivät tuon
        vertaa aikuisina osaa lukea toisten tunteita. Tietenkin jos olet pokerin peluussa huippu ja naamastasi ei näy yhtään mitään, on eri asia.


      • Anonyymi

        " En ole tavannut kaltaisiasi miehiä. Mene lääkäriin!"

        Olet tavannut, paljonkin. Hyvin moni mies vihaa naisia pohjimmiltaan. Esimerkiksi pelimiehet halveksuvat naisia koska he näkevät heidät yksinkertaisina olentoina jotka tottelevat suggestioita kuin pavlovin koirat eivätkä koskaan henkisesti näe "laatikon ulkopuolelle". Sosiaalisessa kanssakäymisessään pelimies on sosiaalinen ja mukava mutta sisäisessä teatterissaan hän näkee itsensä aivan aiheestakin itsensä paljon ylempänä toimijana kuin naiset joita hän iskee.

        Siksi pelimies ei soittele perään, häntä ei kiinnosta pitää yhteyttä johonkuhun jonka hän voi pelata petiinsä. Häntä ei kiinnosta nainen, typerys, joka ei tajua että hänelle on vedetty roolia jota naiskunta itsessään vaalii "oikeana miehekkyytenä".

        Tämä on vain yksi esimerkki miesten vihasta naisia kohtaan. Kaikki viha ei ole sitä että menet ja lyöt jotakuta kuin barbaari. Psyykkinen viha kanavoituu mitä moninaisimmilla tavoilla.


    • Minkkityttö

      Toivottavasti haet apua asap, koska olet sairas.

      • Mielisairaspotilas

        Minä nautin, kun ne tornit sortuivat. Olenko sairas?


      • sairasteleitsekses

        Minkkityttö on itse sairas psykoottiseen tyyliin.
        Miksi aloittajan tulisi olla sairas?
        On hyvä puhua asioista suoraan ja kyllä voi tuntea kuten aloittaja.
        Ei se ole sairautta, että ei pidä kaikesta.
        Koet heti uhkaa olemustasi kohtaan, jos joku ei pidä naisista.
        Miksi?
        Se kertoo psykoottisuudestasi ja fobioistasi.
        Se että ihminen ajattelee, kuten ajattelee, on siihen syynsä.


    • halkotonttu

      Mielenkiintoinen keskustelunavaus ap. Luuletko, että negatiivisiin tunteisiisi on vaikuttanut paljon esim. nettissä (tai muualla mediassa) käytävät keskustelut miesten ja naisten välillä vai olisiko vastenmielisyyden taustalla enemmänkin oikeassa elämässäsi tuntemasi naiset ja heidän persoonansa?

      Miten nämä tunteet ovat vaikuttaneet avioliittoosi? Oletko harkinnut avioeroa?

      • Masentunut, ehkä?

        Nettikeskustelut vaikuttavat todella paljon. Arkielämässäni en aiemmin ajatellut naisista mitenkään kielteisesti, mutta mitä enemmän olen vuosien varrella lukenut nettikeskusteluja, sitä kielteisemmin olen alkanut suhtautua naisiin. Vihaan sitä, kuinka naiset tuntuvat netissä inhoavan ja halveksuvan miehiä, jokaista pientä miehen piirrettä haukutaan ja aina kerrotaan, kuinka paskoja kaikki miehet ovat. Ja kuinka minäkin olen paska siksi, että olen mies.

        Vähitellen aloin sitten uskoa, että nettinaisten täytyy olla oikeassa, näin kai naiset ajattelevat ja kai minä sitten olen lähtökohtaisesti täysi paskakasa ja puoli-ihminen, koska satuin syntymään mieheksi.

        Sen jälkeen naiset alkoivat ärsyttää yhä enemmän ja enemmän.


      • firebird
        Masentunut, ehkä? kirjoitti:

        Nettikeskustelut vaikuttavat todella paljon. Arkielämässäni en aiemmin ajatellut naisista mitenkään kielteisesti, mutta mitä enemmän olen vuosien varrella lukenut nettikeskusteluja, sitä kielteisemmin olen alkanut suhtautua naisiin. Vihaan sitä, kuinka naiset tuntuvat netissä inhoavan ja halveksuvan miehiä, jokaista pientä miehen piirrettä haukutaan ja aina kerrotaan, kuinka paskoja kaikki miehet ovat. Ja kuinka minäkin olen paska siksi, että olen mies.

        Vähitellen aloin sitten uskoa, että nettinaisten täytyy olla oikeassa, näin kai naiset ajattelevat ja kai minä sitten olen lähtökohtaisesti täysi paskakasa ja puoli-ihminen, koska satuin syntymään mieheksi.

        Sen jälkeen naiset alkoivat ärsyttää yhä enemmän ja enemmän.

        Arvelin, että tästä on kysymys. Monet miehet menevät lankaan, kun manipulaatiomestarit etsivät itselleen ihailijoita. Monet tahot suoltavat propagandaansa naisia vastaan, kun saavat huomioita kaltaisiltasi aivopestyiltä. Joka päivä blogi tai pari, niin aivopesu on jatkuvaa. Joka blogissa kerrotaan kuinka miestä sorretaan ja aivopestyt ulisee. Joka blogissa huomaamatta annetaan naisista negatiivisia steteotypioita. Kerrotaan vinkkejä naisten iskemiseen, jotka varmasti karkoittavat kaikki naiset sekunnissa. Maalataan naiset rahantahtoisiksi huoriksi. Et vihaa naisia, vaan olet tyhmä. Minua ei kiinnosta raivoisa dissauksesi, koska tämän asian esitti nainen, ihan turha avata suuta, veripillun vihaaja. Osa uskomatonta tyhmyyttäsi ja itsekrskeyttäsi on myös se, että jos avaat näät satoja kirjoituksia kuinka naiset on täysiä paskoja, mutta sinusta vain naiset sanoo vain näin. Tyhmä mikä tyhmä.


      • valitettavastiliiankevyt
        firebird kirjoitti:

        Arvelin, että tästä on kysymys. Monet miehet menevät lankaan, kun manipulaatiomestarit etsivät itselleen ihailijoita. Monet tahot suoltavat propagandaansa naisia vastaan, kun saavat huomioita kaltaisiltasi aivopestyiltä. Joka päivä blogi tai pari, niin aivopesu on jatkuvaa. Joka blogissa kerrotaan kuinka miestä sorretaan ja aivopestyt ulisee. Joka blogissa huomaamatta annetaan naisista negatiivisia steteotypioita. Kerrotaan vinkkejä naisten iskemiseen, jotka varmasti karkoittavat kaikki naiset sekunnissa. Maalataan naiset rahantahtoisiksi huoriksi. Et vihaa naisia, vaan olet tyhmä. Minua ei kiinnosta raivoisa dissauksesi, koska tämän asian esitti nainen, ihan turha avata suuta, veripillun vihaaja. Osa uskomatonta tyhmyyttäsi ja itsekrskeyttäsi on myös se, että jos avaat näät satoja kirjoituksia kuinka naiset on täysiä paskoja, mutta sinusta vain naiset sanoo vain näin. Tyhmä mikä tyhmä.

        Tyhmä? Sinua kai voi syystä sanoa tyhmäksi myös.
        Kiihkoilevaa, ärsyyntynyttä ja väsynyttä katkeruuttakin(sinussa).
        Mutta osittain olet oikeassakin. Näin oletan että olet nainen.
        Mietit asioita mutta tyhmyyttäsi et osaa pysyä asiallisena.
        Totta on sekin, että aloittaja on myös tyhmä, kuten minäkin.
        Jälkeenpäin kun on melko helppoa sanoa kenestä vaan että on tyhmä.
        Kirjoituksesi nousi kuitenkin itseäsi vastaan ja menetti arvonsa lähes kokonaan.


    • dsgsdgsdg

      Tämä on aika mielenkiintoista ja jos joskus saat tietoon ärsytyksesi syyt, olisi mielenkiintoista kuulla niistä. Ehkäpä joku nainenkin ajattelee vähän samansuuntaisesti miehistä?

    • halkotonttu

      Arvasin, että kyse oli tästä. Olen kauhulla seurannut näitä miehet vastaan naiset keskusteluja ja miettinyt miten nämä vaikuttavat nuorten (ja näköjään vanhempienkin) ihmisten mielipiteisiin vastakkaisesta sukupuolesta. Monesti olen ajatellut, että onneksi löysin oman mieheni ennen kuin aloin tällaisia lukemaan koska varmaan suhtautuisin miehiin samalla tavalla kuin sinä nyt naisiin. En nyt niinkään halveksien mutta ajattelisin varmaan, että on mahdotonta näyttää miehille mitään "heikkoja puolia" ilman että tulee tavalla tai toisella hyväksikäytetyksi tai naurunalaiseksi saatetuksi.

      Ongelma on vain se, että netissä pyorii tällainen loputon road rage ilmiö jossa yhteen loukkaukseen reagoidaan kahdella loukkauksella siinä missä arkikeskusteluissa ihmiset pyrkivät riidan haastamisen sijaista ymmärtämään keskustelu kumppaniaan, ainakin yleensä. Tämä johtaa siihen, että maltillisemmat ihmiset eivät jaksa mennä nettihuuteluun ollenkaan mukaan joka luo illuusion siitä, että "kaikki" ihmiset ovat sellaisia tai tällaisia. Usko pois, ymmärrän kyllä mitä sinä ajat takaa noilla paska mies viittauksilla mutta harvempi nainen noin ajattalee kuin luulet.

      Itse olen nettikeskusteluista oppinut sen, että naisia kiinnostaa vain pahat pojat paitsi sitten vahempana joku tylsä kuhnuri hoitamaan niitä lapsia. Tärkeintä miehessä on pituus, lompakko ja se ettei sitä seksiä vaadita liian usein paitsi jos kalu sattuu olemaan kuin Simo Sisun pamppu. Oikeassa elämässä en tiedä kuitenkaan yhtään johonka tämä pätisi. Itse iskin itseäni lyhyemmän ujon, lempeän nörttimiehen joka ei ole rahalla pilattu varmaan ikinä ja oikeasti ei kyllä ole pahaa sanottavaa ole ollut hänestä koskaan. Ja ei, minulla ei koskaan ollut sitä paha poika vaihetta ennen häntä.

      Kannattaa suosiolla erottaa nettimaailma ja oikea maailma toisistaan koska ensin mainittu on useimmiten oikeastaan aika perseestä, eikä kerro mistään oleellisesta mitään.

      Kaikkea hyvää sinulle, toivottavasti pystyt löytämään myönteistä ajattelua kaikesta huolimatta.

      • Vino peili

        Naisten lehdet ja kiilusilmäiset feministit aloittivat suomalaisen miehen mustamaalauksen, maailman väkivaltaisimpana juoppona jne. ja sitä on jatkunut ties kuinka kauan.
        Sitten kun miehet on alkaneet tarjoamaan näille naisten lehtien toimittajille ja kiilusilmäisille feministeille heidän omia lääkkeitään niin on alkanut parku ja itku et netissä miehet puhuu törkeyksiä naisista ja vihapuhuvat naisista. Aivan kuin naisilla naisten lehdissä ja feministien julistuksilla yksipuolinen oikeus demonisoida toista sukupuolta, yleistämällä ja liioittelemalla.
        Naiset eivät tajua omaa järjettömyyttään ennen kuin heille tarjoaa niitä samoja metodeja ja lääkeitä vastapainoksi.
        Naiset katselevat peiliin melkein työkseen, mutta pitäisikö naisten ensin pestä se paksu meikki kerros pois ja vasta sen jälkeen katsoa minkälainen vinonaamainen hirviö sieltä kurkistelee ennen kuin syyttävät peiliä tai miehiä siitä että vinosta hirviönaamastaan.


    • 5+7

      Älä silti tee kanssasi tekemisissä olevien naisten elämästä helvettiä tuon takia, ok?

    • -valkonoita

      Vaikea uskoa, että normaalilla naimisissa olevalla ja omaa menestyvää yritystä pyorittävällä miehellä on niin paljon aikaa lukea nettikeskusteluja, että pasmat menee sekaisin naisten kanssa... Siispä täytynee olettaa, että jotain siellä pääkopassa viiraa. Kannattaa todella hakea ammattiapua, vaikka kuvittelisitkin, että vihasi jää vain ajatuksien tasolle. Asiasta kärsii jo yksi henkilo, sinä.

      Muutaman tuontyyppisen miehen tiedän, mutta he ovat käsittääkseni oleet tuollaisia jo nuoresta asti. Heitä tosin ärsyttää lapset ja eläimetkin. Ja itseasiassa sellaiset miehetkin, jotka eivät myotäile tarpeeksi heidät juttujaan. Heillä ei tunne olevan empatiaa ja he osaavat ainoastaan katsoa asioita omalta kantiltaan. Tavallaan säälin heitä, mutta tavallaan koen heidät sen verran epäinhimillisiksi, etten jaksa enää välittää.

      Koetko naisia yksittäisinä ihmisinä ollenkaan, vaan näetko heidät aina ensin naisia ja et halua nähdä syvemmälle? Entä jos nainen käyttäytyykin miesmäisesti?

      Minusta ei ole lainkaan liioittelua olla todella todella huolissaan tuollaisesta ajatusmaailmasta, jossa koet naisiin kohdistuvan väkivallan olevan oikeutettua vain siksi, että he ovat naisia. Ja kaiken lisäksi asia huvittaa sinua!

      Voi olla, että olet mahdollinen uhka lähipiirisi naisille, sillä kuka tietää koska sulla napsahtaa päässä. Jo tällä hetkella olet kuitenkin uhka ihan itsellesi, sillä pilaat hyvän ja yltäkylläisen elämän turhaan typerään vihan lietsontaan. Hae apua.

    • Hyvä, että joku ottaa tämän asian rohkeasti puheeksi! Olen huomannut, että joskus notkuttuani täällä palstoilla liian kauan itselläkin välillä alkaa olla hieman sellainen fiilis, että kaikki miehet hakevat anorektista neitsytbarbi-nukkea, jolla ei ole omia ajatuksia. Oikea nainen on miehille kammotus, joka joutaa tunkiolle ylitettyään 25 vuoden iän vanhana kurppana. Tämän perusteella taas ajattelee, että suurimmalla osalla miehistä ei ole oikeaa sisäistä tunne-elämää. Sitten havahdun ja muistutan itseäni, että suurin osa tänne heitetystä kurasta on muutaman henkisesti epävakaan yksilön tuotosta, mistä en normielämässä viitsisi edes olkaani kohauttaa. Tähänkin ketjuun tulleet kommentit ovat hyvä esimerkki häiriintyneen mielen toiminnasta, ei otos miesten yleisestä ajatusmaailmasta. Tähän haluan lujasti uskoa.

      Karkean yleistyksen voi tehdä, että naiset ja miehet ovat erilaisia, joskin yksilöiden väliset erot usein ovat suurempia. Ikää myöten ihmiset alkavat suvaita huonommin erilaisuutta ja kaikki itselle vieras epäilyttää ja ärsyttää. Olisitko tulossa vanhaksi? :)

      No joo, vakavasti ottaen tuli mieleen on se, että vaikka oletkin ollut suosittu ja saanut huomiota, oletko kuitenkaan ollut aidosti oma itsesi (naisten seurassa)? Tuo roolin esittäminen, mistä joku mainitsi, voisi olla yksi syy. Koet, että ollaksesi "oikea mies" ja täyttääksesi nais(t)en odotukset, sinun pitää olla tietynlainen ja nyt alat kyllästyä roolin esittämiseen. Purat nyt vuosian pahaa oloa naisiin. Oletko aidosti sinut itsesi ja miehenä olemisen kanssa?

      Entä oletko ehkä tiedostamattasi asettanut puolisosi liian korkealle jalustalle ja joutunut pettymään? Elämäsi valittu onkin ihan vain inhimillinen ihminen, jossa on virheitä, vaikka luulit saaneesi naisista sen upeimman version, jonka piti olla virheetön kaikella tapaa. Onko teillä syvällinen suhde, missä pystytte keskustelemaan kaikista asioista avoimesti? Onko hän kuitenkaan sinulle se oikea? Jos puolisovalinta on väärä, etkä halua tunnustaa asiaa itsellesi, kierrät kenties asian niin, että suuntaatkin pettymyksesi ja turhautumisesi puolisosi sijaan kaikkiin naisiin?

      Uskon kirjoituksiesi perusteella, että luulet tietäväsi mitä "naiset" ajattelevat ja sen perusteella jo valmiiksi pidät heitä typerinä ennen kuin ovat ehtineet edes suutaan aukaista. Tulkitset juttuja oman sisäisen maailmasi perusteella, etkä pidä aistejasi ja ajatuksiasi avoinna. Tarpeeksi kauan kun suggeroi itseään negatiiviseen ajatteluun jotain yksittäistä asiaa kohti, ei ihme, että negatiivisuus leviää ja laajenee.

      Muista että voit ihan itse päättää mitä ajattelet, ja kun huomaat ajatustesi kiertävän negatiivista kehää, komenna itseäsi lopettamaan. Sano itsellesi, että tämä ei vetele, ajattelepas asia uudestaan tai ehkä parempi vielä: suuntaa ajatuksesi ihan mihin tahansa, mistä tulet paremmalle tuulelle.

      Kehotan myös muiden tavoin, että kannattaa hakeutua terapeutin puheille. Tsemppiä!

      • Se unohtui vielä kysyä, että kuinka paljon käytät alkoholia? Runsas alkottelu on varmaan yksi suurimpia työikäisten masennuksen aiheuttajia. Ja masentunut mies usein oireilee juuri käyttäytymällä vihaisesti ja aggressiivisesti. Naiset taas masentuneina yleisemmin lamaantuvat toimintakyvyttömiksi - tässäkin olemme erilaisia.

        Ulkoiset puitteet sinulla on kunnossa, joten et ehkä uskalla itsellesikään myöntää, että pahan olosi syy on syvemmällä. Sitä pahaa oloa moni ihan menestyvä ja älykäskin lääkitsee yhä lisääntyvillä määrillä "rentouttavia iltakaljoja" tai viinin "maistelua" joutuen vain syvemmälle suohon. On paljon helpompaa uskotella itselleen, että ongelmat johtuvat siitä, "naiset ovat hanurista" kuin katsoa itseään peiliin. Taitava terapeutti osaa auttaa ja selvittää pohjimmaisen syyn, mistä kiikastaa. Naiset eivät ole perimmäinen ongelmasi.


      • Ne naiset

        "miehet hakevat anorektista neitsytbarbi-nukkea, jolla ei ole omia ajatuksia"

        Kaiken kokeneilla rehevillä, pulskilla ja vanhemmilla naisillako niitä omia ajatuksia sitten riittää? Aikamoista yleistystä, mustamaalausta ja kotiinpäin vetämistä.
        Mikä on sinut noin katkeroitunut, kun pitää leimata kaikki itseään nuoremmat ja hoikemmat tyhmiksi ja tietämättömiksi?


      • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥]
        Ne naiset kirjoitti:

        "miehet hakevat anorektista neitsytbarbi-nukkea, jolla ei ole omia ajatuksia"

        Kaiken kokeneilla rehevillä, pulskilla ja vanhemmilla naisillako niitä omia ajatuksia sitten riittää? Aikamoista yleistystä, mustamaalausta ja kotiinpäin vetämistä.
        Mikä on sinut noin katkeroitunut, kun pitää leimata kaikki itseään nuoremmat ja hoikemmat tyhmiksi ja tietämättömiksi?

        Mä en vihaa naisia päin vastoin ois upeaa seurustella ja olla kihloissa. Ua naimisissa 7 2-9 kertaa


      • :-D
        Ne naiset kirjoitti:

        "miehet hakevat anorektista neitsytbarbi-nukkea, jolla ei ole omia ajatuksia"

        Kaiken kokeneilla rehevillä, pulskilla ja vanhemmilla naisillako niitä omia ajatuksia sitten riittää? Aikamoista yleistystä, mustamaalausta ja kotiinpäin vetämistä.
        Mikä on sinut noin katkeroitunut, kun pitää leimata kaikki itseään nuoremmat ja hoikemmat tyhmiksi ja tietämättömiksi?

        Huvittavaa...


      • rauhotu
        Ne naiset kirjoitti:

        "miehet hakevat anorektista neitsytbarbi-nukkea, jolla ei ole omia ajatuksia"

        Kaiken kokeneilla rehevillä, pulskilla ja vanhemmilla naisillako niitä omia ajatuksia sitten riittää? Aikamoista yleistystä, mustamaalausta ja kotiinpäin vetämistä.
        Mikä on sinut noin katkeroitunut, kun pitää leimata kaikki itseään nuoremmat ja hoikemmat tyhmiksi ja tietämättömiksi?

        Voi voi, onko sulla luetun ymmärtäminen vielä pikkasen hakusessa? Vihje: lue lainaamaasi kohtaa edeltävä ja seuraava tekstiosuus ja huomaat, ettei milly itseasiassa ajattele lainkaan näin.


      • rauhotu kirjoitti:

        Voi voi, onko sulla luetun ymmärtäminen vielä pikkasen hakusessa? Vihje: lue lainaamaasi kohtaa edeltävä ja seuraava tekstiosuus ja huomaat, ettei milly itseasiassa ajattele lainkaan näin.

        Kiitos, juuri näin! :)


    • siili1

      ""miehet hakevat anorektista neitsytbarbi-nukkea, jolla ei ole omia ajatuksia"

      Kaiken kokeneilla rehevillä, pulskilla ja vanhemmilla naisillako niitä omia ajatuksia sitten riittää? Aikamoista yleistystä, mustamaalausta ja kotiinpäin vetämistä.
      Mikä on sinut noin katkeroitunut, kun pitää leimata kaikki itseään nuoremmat ja hoikemmat tyhmiksi ja tietämättömiksi?"

      En ole Milly, mutta luit tuon virkkeen väärin. Anorektinen neitsytbarbi-nukke, jolla ON omia ajatuksia ei lukeudu tähän ihannenais-kategoriaan. Ei siinä leimattu ketään miksikään, kun ajatuksella luet.

      • Kiitos tästä selvennyksestä puolestani, olisin vastannut juuri noin. :)


    • -------------

      En tiedä olisiko minulla vähän samaa. Minulla ei ole oikeasta seurustelusta kokemuksia, mutta ihailin naisia nuorempana. Olin kuitenkin yhden naisen kanssa jonkinlaisessa säätösuhteessa vuoden ajan 26-vuotiaana. Olen 32-vuotias.

      Inhoni kohdistuu pääasiassa naisten fysiikkaan, koska henkisestä puolesta en paljonkaan tiedä. Toki täällä netissä saa todella negatiivisen kuvan naisista, kuten joku jo mainitsikin netin negatiivisesta vaikutuksista keskustelukulttuuriin.

      Naisten vartalo esiintyy minulle jostain syystä todella heikkona ja mainitsemasi kävelytyyli ärsyttää myös. Tai lähinnä se ärsyttää silloin, kun fyysisesti heikon näköinen yrittää kävellä jotenkin seksikkäästi. Naiset, jotka eivät ole bodanneet reippaasti, saavat minut näkemään punaista. Enkä ole myöskään homo, koska olen ihastunut vain naisiin, en koskaan miehiin.

      Joskus kuitenkin katson jotain naista pitkään ja yritän kuvitella hänelle jonkinlaisen menneisyyden. Katson myös hänen vartalon piirteitä ja ajattelen, että ei hän ole syntynyt minua miellyttämään, eikä häntä välttämättä kiinnosta bodaus, eikä se ole minulta pois. Kun tällä tavalla ikään kuin kehitän naiselle luonteen, niin minulle tulee aina mieleen, että millainen ihmetyyppi minusta on oikein tullut. Miksen pysty normaalisti ajattelemaan naisia yksilöinä kaikkine kolhuineen?

      • pukkisynti

        Naisvihaa on paljon, sekä naisten että miesten taholta. Osassa tapauksista on kyseessä henkilön oma syvä arvottomuuden tunto, jota heijastellaan otollisiin kohteisiin (onpa heikko vartalo ym).


      • pukkisynti
        pukkisynti kirjoitti:

        Naisvihaa on paljon, sekä naisten että miesten taholta. Osassa tapauksista on kyseessä henkilön oma syvä arvottomuuden tunto, jota heijastellaan otollisiin kohteisiin (onpa heikko vartalo ym).

        eli tunnetaan muita kohtaan sitä inhoa, mitä tunnetaan myös itseä kohtaan tai luullaan muiden tuntevan itseä kohtaan. Kohdistetaan omaa itseä koskevat sisäiset tai ulkoa tulevat ankarat vaatimukset ulkomaailmaa kohtaan ja tunnetaan halveksintaa niiden perusteella (muiden alentaminen, itsen korottaminen?).


    • Masentunut, ehkä?

      Aloitus oli jonkinlainen provo, kunhan tuuletin ajatuksia ja testasin, leimahtaako nettiraivo tuollaisista puheista. Näköjään silti ihan hyvää keskustelua syntyi.

      Tosiasiassa en ajattele naisista niin kuin aloituksessa väitin. Ainoa hetki, jolloin naiset alkavat hiukan vituttaa, on juuri näitä raivopäisiä nettikeskusteluja lukiessa. Jos erehtyy ajattelemaan verkkokeskustelua jonkinlaisena yleisenä totuutena siitä, miten kokonainen sukupuoli ajattelee, ei ole ihmekään että viha syttyy. Monien keskustelujen perusteella monilla ihmisillä on vakaa käsitys siitä, millaisia naiset ja miehet ovat, mikä on tietenkin täysin naurettava ajatus.

      Tässä ketjussa on onneksi monta fiksuakin vastausta, mikä luo hieman uskoa ihmiskuntaan.

      Enkä muuten kirjoittanut kaikkia tämän nimimerkin vastauksia.

      • insideri

        Valehtelija. Ja jänis.


    • pakkastyttö*

      Niin, naiset ovat kai tässä suhteessa fiksumpia. Naisia vihaavalle miehelle tulee kehoituksia mennä terapiaan, jopa tsemppiviestejä ja yritystä ymmärtää ongelman ydintä. Vastaava kirjoitus miehiä vihaavalta naiselta olisi räjäyttänyt palstan, kun "ätmit" ja kiltit miehet sun muut olisivat tulleet haukkumaan naisia väkivaltavisioineen ja ihannoiden miesten paremmuutta.

      Tämä on lopulta kuitenkin vain nettipalsta, jonka ansiosta ei kannattaisi kovin paljon uskoaan ihmisiin menettää.

      • Masentunut, ehkä?

        Vastasit sitten juuri sellaisella ärsyttävällä yleistyksellä, jota kritisoin. :D


      • Ei noin

        Feministien propagandassa jota mediassa myös levitetään kehotetaan ampumaan miehiä munille.
        http://www.lapsenoikeus.info/Tulta munille!-feminismi -TULVA.JPG

        Se siitä ja sinun fiksuista naisista jotka haluavat ohjata, hoivata ja tsempata miestä ongelmien edessä.
        Mitä veikkaat miten media olisi reagoinut ja miten nettipalstat olisi täyttynyt kirjoituksista jos joku "miesaktivisti" olisi julkaissut kirjan Hauleja pilluun jo riittää naisaktivismi?
        Juuri sinunlaiset öykkärit ärsyttää kaikkein eniten, koska sinulaiset eivät erota edes omia mielipuolisia yleistyksiä siinä samalla kun vouhottavat niitä vastaan.


      • pakkastyttö*
        Masentunut, ehkä? kirjoitti:

        Vastasit sitten juuri sellaisella ärsyttävällä yleistyksellä, jota kritisoin. :D

        Vastaukseni perustuu siihen naisia halveksuvaan yleistämiseen mitä täällä koko ajan tapahtuu. Jos yhtään näitä palstan juttuja on lukenut, asiaa ei voi kovin ponnekkaasti kiistää. Suomi24:n sivut ovat täynnä katkeraa naisvihaa ja kaikki yritykset puolustaa naisia joko ammutaan alas huorittelulla, väkivallan lietsonnalla tai ignoorataan, kun ei osata sanoa hyvään argumenttiin mitään. Joten: "naiset ovat _kai_ _tässä_ _suhteessa_ fiksumpia". Huom. sisälukutaidottomat: lause ei sisällä väitettä naisten absoluuttisesta paremmuudesta.

        Ja edelleenkin: tämä palsta ei ole mikään kovin kattava otanta yhteiskunnastamme, joten näille jutuille ei tosiaan pitäisi antaa liikaa painoarvoa. The truth is out there! ;)


      • pakkastyttö*
        Ei noin kirjoitti:

        Feministien propagandassa jota mediassa myös levitetään kehotetaan ampumaan miehiä munille.
        http://www.lapsenoikeus.info/Tulta munille!-feminismi -TULVA.JPG

        Se siitä ja sinun fiksuista naisista jotka haluavat ohjata, hoivata ja tsempata miestä ongelmien edessä.
        Mitä veikkaat miten media olisi reagoinut ja miten nettipalstat olisi täyttynyt kirjoituksista jos joku "miesaktivisti" olisi julkaissut kirjan Hauleja pilluun jo riittää naisaktivismi?
        Juuri sinunlaiset öykkärit ärsyttää kaikkein eniten, koska sinulaiset eivät erota edes omia mielipuolisia yleistyksiä siinä samalla kun vouhottavat niitä vastaan.

        Nyt keskusteltiin ..tämän palstan.. asioista, ei mediasta noin yleensä.

        Se, että kannatan tasa-arvoa, ei kuitenkaan sälytä vastuuta minulle muiden ihmisten teoista tai mielipiteistä, joita en itse kannata. Joten älkää laittako öykkärin leimaa minulle, kiitos. Toki jotain yleistyksiä voidaan tehdä, mutta kohtaan ihmiset aina ensisijaisesti yksilöinä irl. Jos joku on mu/_kku, niin sitten on, sukupuolesta riippumatta. Tuollaisen mainoksen tekijän luokitan ko. ryhmään kuuluvaksi, btw...

        Voisiko arvoisa "Ei noin" kertoa miten meidän naisten (ja fiksujen miestenkin) tulisi suhtautua siihen, että palstakirjoittelijat kehottavat toistuvasti joukkoraiskaamaan useamman kuin yhden(!!!) miehen "käyttämän lu.tkan" ja päälle pahoinpitelemään kuoliaaksi? Entä mikä on oma mielipide tällaisiin kirjoituksiin?


      • Ei noin
        pakkastyttö* kirjoitti:

        Nyt keskusteltiin ..tämän palstan.. asioista, ei mediasta noin yleensä.

        Se, että kannatan tasa-arvoa, ei kuitenkaan sälytä vastuuta minulle muiden ihmisten teoista tai mielipiteistä, joita en itse kannata. Joten älkää laittako öykkärin leimaa minulle, kiitos. Toki jotain yleistyksiä voidaan tehdä, mutta kohtaan ihmiset aina ensisijaisesti yksilöinä irl. Jos joku on mu/_kku, niin sitten on, sukupuolesta riippumatta. Tuollaisen mainoksen tekijän luokitan ko. ryhmään kuuluvaksi, btw...

        Voisiko arvoisa "Ei noin" kertoa miten meidän naisten (ja fiksujen miestenkin) tulisi suhtautua siihen, että palstakirjoittelijat kehottavat toistuvasti joukkoraiskaamaan useamman kuin yhden(!!!) miehen "käyttämän lu.tkan" ja päälle pahoinpitelemään kuoliaaksi? Entä mikä on oma mielipide tällaisiin kirjoituksiin?

        Minä nyt vain kerroin sen miksi naiset saavat korjata sitä satoa mitä feministit kylvää medioissa, se kun heijastelee sitten muualle, koska sinne ei päästetä ketään täysijärkistä naista oikomaan feministien kiihkoiluja tai ketään miestä.
        Minä en ole koskaan missään nähnyt noita joukkoraiskaus kehotuksia sun muita.
        Joten kait ne on aika tehokkaasti siivottu pois ja eikä kyseinen kehotus ole myös rikollista joten rikosilmoituksia tekemään.
        Jos fiksut naiset todella haluavat parantaa naisten asioita täällä ja maailmalla heidän tulisi irtisanoutua kaikista feministien vastakkaisasetteluista jotka vain pahentavat kuilua leimaamalla yleensä kaikki miehet raiskaaviksi juopoiksi sioiksi joilla raiskaaminen ja naisen alistaminen on jotenkin synnynnäinen ominaisuus.


      • ??????????????????
        Ei noin kirjoitti:

        Minä nyt vain kerroin sen miksi naiset saavat korjata sitä satoa mitä feministit kylvää medioissa, se kun heijastelee sitten muualle, koska sinne ei päästetä ketään täysijärkistä naista oikomaan feministien kiihkoiluja tai ketään miestä.
        Minä en ole koskaan missään nähnyt noita joukkoraiskaus kehotuksia sun muita.
        Joten kait ne on aika tehokkaasti siivottu pois ja eikä kyseinen kehotus ole myös rikollista joten rikosilmoituksia tekemään.
        Jos fiksut naiset todella haluavat parantaa naisten asioita täällä ja maailmalla heidän tulisi irtisanoutua kaikista feministien vastakkaisasetteluista jotka vain pahentavat kuilua leimaamalla yleensä kaikki miehet raiskaaviksi juopoiksi sioiksi joilla raiskaaminen ja naisen alistaminen on jotenkin synnynnäinen ominaisuus.

        Miten voi mennä ja irtisanoutua jostain mistä ei tiedä yhtään mitään... Ja kiitos en ala myrkyttämään mieltäni millä tahansa vouhotuksella ihan vaan voidakseni sanoa että tiedän mitä äärijokin miettii tai mitä Cosmossa kirjoitettiin tässä kuussa, tai mikä milloinkin tuntuisi olevan ongelmana, ihan vaan jotta voisin jostakin irtisanoutua. Kun ei kerran muuten kiinnosta.

        En ole ikinä nähnyt tai kuullut tuollaisestakaan kirjasta eikä kannen perusteella vaikuta kertakaikkiaan yhtään kutsuvalta nytkään. Maailmasta löytyy aivan varmasti monta muutakin tunkiota missä möyriä jos kerran välttämättä haluaa mutta en todellakaan ymmärrä miksi siitä johtuvat huonot fiilikset olisivat niiden vika jotka valitsevat toisin. En tiedä mikä ja millä mitattava rajoitus pitäisi määrätä jos pää ei kestä menoa, vähän niin kuin ikärajat peleille ja elokuville. Kaikenlaiset riehujat kaatuisivat omaan mahdottomuutensa jos niitä ei kukaan noteeraisi yhtään mitenkään ja lisäksi levität ympärillesi hyvää olemalla hyvä, tasapainossa ja hyväntuulinen. Ei kaatamalla sontaa kaikkien mahdollisten ja mahdottomien niskaan koska on ihan itse antanut jonkun propagandan muuttaa päänsisältönsä sysimustaksi kuiluksi josta kaikki valo pakenee. Mitä ihmettä edes auttaa kieltää olevansa mielipuoli käyttäytyen kuin mielipuoli saati mitä uutta, parempaa ja fiksumpaa tarjoat antamalla samalla mitalla takaisin, samaa lääkettä ja idiotismia mitä kritisoit...


      • Masentunut, ehkä?
        pakkastyttö* kirjoitti:

        Vastaukseni perustuu siihen naisia halveksuvaan yleistämiseen mitä täällä koko ajan tapahtuu. Jos yhtään näitä palstan juttuja on lukenut, asiaa ei voi kovin ponnekkaasti kiistää. Suomi24:n sivut ovat täynnä katkeraa naisvihaa ja kaikki yritykset puolustaa naisia joko ammutaan alas huorittelulla, väkivallan lietsonnalla tai ignoorataan, kun ei osata sanoa hyvään argumenttiin mitään. Joten: "naiset ovat _kai_ _tässä_ _suhteessa_ fiksumpia". Huom. sisälukutaidottomat: lause ei sisällä väitettä naisten absoluuttisesta paremmuudesta.

        Ja edelleenkin: tämä palsta ei ole mikään kovin kattava otanta yhteiskunnastamme, joten näille jutuille ei tosiaan pitäisi antaa liikaa painoarvoa. The truth is out there! ;)

        Mikä tahansa väite, jonka mukaan naiset ovat ryhmänä yhtään mitään, on lähtökohtaisesti virheellinen. Yksilöiden välillä on enemmän eroja kuin sukupuolten välillä.

        Yhtä lailla nettipalstoilla riehuu ankara miesviha - lue joskus vaikka Vauva.fi:n juttuja.


    • buritan

      Voi johtua siitä, että kokeilit sairasta ja luonnotonta miehen kanssa yhtymistä

      • 789ughjj

        Voi hyvin olla mahdollista. Jos homokokeiluihin on joskus ryhtynyt niin ihminen on SAIRAS.


    • Hatun nosto

      En yleensä kirjoittele keskustelupalstoille, mutta päätin tehdä nyt poikkeuksen. Joka kommenttia en lukenut läpi, mutta en ihan ymmärrä, miksi keskustelun aloittajan sanomisia vääristellään, hyökätään vastaan (hänhän ei itse hyökännyt naisia vastaan, vaan kertoi miltä hänestä tuntuu) ja tuomitaan. Olen itse nainen, 35-vuotias. Nostan hattua sille, että joku haluaa sanoa rehellisesti tällaisen vaikean asian, jota ei varmasti voi sanoa nenätysten kovin helposti kenellekään.

      Elämääsi tarkemmin tuntemattomana on täysin mahdotonta sanoa, mistä tuollainen naisviha kumpuaa. Syynsä sille kuitenkin on, ja ilmeisesti kärsit itse tilanteesta, muuten et kirjoittaisi tänne. Usein tiedostamattomat asiat vaikuttavat tietoiseen mieleemme yllättävän paljon, ja niitä on hankala jäljittää. En sanoisi sinua sairaaksi, mutta naiskäsitykseksi on pahasti vääristynyt. Teet pitkällä tähtäimellä hallaa ennen kaikkea itsellesi, jos ei ajatusmaailmasi muutu tältä osin. En kuitenkaan usko, että kykenet sitä itse muuttamaan, vaan ehdottaisin että menisit keskustelemaan jonkun ammatti-ihmisen kanssa. Ainoa tapa hallita "sairauden" oireita, on selvittää oireiden syy. Ehkä olet jollakin tavalla pettynyt avioliitosasi tai joihinkin muihin tärkeisiin naisiin elämässäsi. Vaikea uskoa, että pelkät nettikeskustelut voisivat muuttaa asenteitasi naisiin noin paljon.

      Olen itsekin lukenut nettikeskusteluja syvään huokaillen, sillä en ymmärrä miksi naisten ja miesten pitäisi olla toisiaan vastaan. Olenkin ajatellut, että nämä keskustelut vetävät puoleensa tietyntyyppisiä ihmisiä. Oikeassa elämässä en törmää juuri koskaan tällaisiin vastakkainasetteluihin, paitsi joskus tuntemattomien ihmisten seurassa. Nettitappelut kannattaa jättää omaan arvoonsa - naiset ja miehet ovat kaikki yksilöitä, eikä voi ajatella niin, että kaikki naiset tai kaikki miehet ajattelevat vastakkaisesta sukupuolesta jotenkin tietyllä tavalla. Ihan yhtä hölmöä olisi ajatella, että kaikki miehet ajattelevat naisista kuten sinä.

      Itse olen saanut kasvaa aivan mahtavassa perheessä, jossa minulla on läheiset välit isääni ja veljeeni. Sen takia kai tuntuisi omituiselta pitää miehiä vihollisina. Veli on edelleen yksi parhaimmista ystävistäni. Aviomiestäni arvostan, rakastan ja kunnioitan enkä todellakaan odota, että hän tottelisi oikkujani. Jos hän tekisi niin, häntä olisi vaikea arvostaa - enkä muutenkaa ole erityisen oikukas ihminen. Olen kyllä ollut huonoissakin suhteissa, esim. yhden sovinistin kanssa, joka varmasti ajatteli aika pitkälle kuten sinä ajattelet, mutta ei sanonut sitä suoraan. Se suhde kariutikin nopeasti. Jotenkin myös aavistelin, miksi hän ajatteli kuten ajatteli, mutta en mene nyt siihen.

      Hienoa, että uskallat sanoa tämän asian näin suoraan, tunnut olevan hämmentynyt näistä tunteista ja etsinet jonkin sortin ratkaisua tai apua. Palstalaisten tuomiohuudot eivät hirveästi edistä tätä asiaa, joten kehottaisin hakeutumaan psykologin juttusille. Näin vahvat tunteet kun eivät synny tyhjästä. Tsemppiä.

      • 1+18

        Aloittaja jo tunnusti trollanneensa, kannattaa lukea vietit ennen kuin uhraa aikaansa noinkin pitän tekstin kirjoittamiseen..


    • kukkuluu

      Naurettavaa lukea että suositellaan hoitoon hakeutumista jos ei "siedä" naisia. Naiset ovat tunnetusti pikkumaisia, kaksijakoista mielesairautta kärsiviä, muita naisia huoriksi haukkuvia, kateellisia kakka kasoja.

      Mitä vähemmän olet naisten kanssa tekemisissä, sitä paremmin säilytät mielenterveytesi

      Hyvää alkaavaa vuotta kaikille!

      • 11+16

        "Ja silti jostain kumpuaa yhä useammin viha naisia kohtaan. Ensin se tuli kiukunpuuskissa tai kun olin huonolla tuulella. Nyt se kalvaa mieltä melkein koko ajan, enkä tiedä miksi."

        Lisäksi huvittuu, kun nainen on raiskattu, "mitäs on nainen". Tuossa ei ole enää kyse "sietämisestä", vaan erittäin häiritsevistä pakkoajatuksista, jotka pitää ottaa vakavasti. Vaikkei tuollainen ajattelu johtaisikaan mihinkään tekoihin, se myrkyttää miehen oman elämän, kun koko ajan pitää vihata niin kovasti. Aivan sama oikeastaan onko vihan kohde naiset, miehet, rikkaat tai tai köyhät, tuollainen on hirveän kuluttavaa ja vie mahdollisuuden normaaliin hyvään elämään.

        Suosittelen myös sinua puhumaan omasta ongelmastasi ammattilaiselle. Hyvää jatkoa!


      • itku
        11+16 kirjoitti:

        "Ja silti jostain kumpuaa yhä useammin viha naisia kohtaan. Ensin se tuli kiukunpuuskissa tai kun olin huonolla tuulella. Nyt se kalvaa mieltä melkein koko ajan, enkä tiedä miksi."

        Lisäksi huvittuu, kun nainen on raiskattu, "mitäs on nainen". Tuossa ei ole enää kyse "sietämisestä", vaan erittäin häiritsevistä pakkoajatuksista, jotka pitää ottaa vakavasti. Vaikkei tuollainen ajattelu johtaisikaan mihinkään tekoihin, se myrkyttää miehen oman elämän, kun koko ajan pitää vihata niin kovasti. Aivan sama oikeastaan onko vihan kohde naiset, miehet, rikkaat tai tai köyhät, tuollainen on hirveän kuluttavaa ja vie mahdollisuuden normaaliin hyvään elämään.

        Suosittelen myös sinua puhumaan omasta ongelmastasi ammattilaiselle. Hyvää jatkoa!

        Oon 29 ja seurustellu... täytän 30 ja haluisin löytää sen joka sanois et kulta me selvitään.


      • NaisetPerseestä

        Täältä niin vahva komppaus että oikeen sattuu.


    • ihmisyys on rumaa

      itse vihaan tasapuolisesti kaikkia ♥ sekä naisia että miehiä räkänokkaisia lapsia

    • Minä nainen

      Minäkin inhoan naisia, korviin sattuu kun monta naista kaakattaa kuin kanalauma.
      Typeriä juttuja lapsista, jumppaamisesta, kivuista.

      • KaunisMiesRakastelee

        Naiset on ihania. Haluan halata teitä kaikkia.


    • ghwrhjdj

      Jaa. No kiva kuitenkin ettei teillä ole lapsia. Olis aika karua olla tuollaisen urpon tytär. Kai sä saisit kicksit siitäkin jos oma tyttäres raiskattaisiin. Tai äitis. Siskos. Vaimos. Mutta juu, onnea vaan valitsemallas tiellä. Todennäköisesti ne naiset pitävät sua ihan yhtä ällönä kun sinä heitä.

    • nainen4

      varo ku kävelet ulkona, me vihataan teitä kans ..hahahah

    • Nenä

      Jaaa.....no mikäs se pakottaa sitten naisten seuraan kuitenkin hakeutumaan ? Kun ei ole pakko. Ole sitten miesten kanssa. Sanoisin kyllä , että jos aletaan noin maailman laajuisesti katsomaan mitä naiset on joutuneet kokemaan koko historian ajan niin väittäisin kyllä, että naisilla on huomattavasti suurempi syy tuntea vihaa miehiä kohtaan ja halveksuntaa.

    • Maailmannapapiiri

      Vaikuttaa siltä, että oot pettynyt naissukupuoleen. Olen nainen ja mulle kävi samalla tavalla miessukupuolen kanssa. Tulin lapsena poikien taholta kiusatuksi ja myöhemmin ylenkatsotuksi kunnes teini-iässä aloin meikkaamaan ja laittautumaan, jonka jälkeen sain vihdoin miessukupuolelta huomiota.

      Kun koin hyväksytyksi tulemista monen vuoden hakemisen jälkeen ja sain sitä kertaheitolla, yhden yksinkertaisen tempun jälkeen tunsin itseni petetyksi. Miessukupuoli oli tavallaan huijannut ensin, että en kelpaa ja sitten sanonut, että kelpaan sittenkin oikein hyvin jos vain meikkaan ja laittaudun. Aloin inhota miehiä, joka näkyi käytöksessäni moraalittomuutena. Minulla oli satunnais- ja rinnakkaissuhteita, petin ja jätin. Kuvittelin vuosia, että minua ei kiinnosta muu kuin seksi. Samalla teeveessä pyöri Sinkkuelämää, joka lisämädätti pieneksi painunutta sieluani.

      Aloin parantua oikeiden, vuosien parisuhteiden myötä. Näin etteivät kaikki miehet ole pahoja eivätkä kaikki miehet ajattele koko ajan naisen ulkonäköä tai arvostele. Nyt uusimman miehen löydettyäni asiat ovat vielä paremmin, vaikka minulla on edelleen jatkuvia vaikeuksia luottamuksen kanssa.

      Itselläni auttoi se kun näin miehet todellisina, ei vain rooleina vaan ihmisinä sekä miesten hyvä itseäni kohtaan osoitettu huolenpito. Ehkä sinua auttaisi jos pystyisit jollain tavalla uudelleen avaamaan silmäsi naisten suhteen. Sanoit vaimosi olevan rakastava. Mitä se tarkoittaa? Millä tavalla hän rakastaa? Entä millaisia ovat sukulaisesi? Mikä on oma suhteesi naisiin?

      Oletko lopulta kyllästynyt naisiin vai kyllästynyt itseesi suhteessa naisiin? Nykyään kun sukupuoliroolit ovat murtuneet ja eletään välitilassa, jossa miehet eivät enää tiedä miten olla miehiä ja naiset eivät enää osaa olla naisia on helppo nähdä vastakkainen sukupuoli rumassa valossa. Naisista on myös tullut aika röyhkeitä ja vielä kun media lyttää miehiä ja korottaa naisia on helppo ymmärtää miesten ärtymys ja jopa suoranainen viha. Miehet on myös helppo leimata sovinisteiksi, jolla on huono kaiku. Feministiksi on sen sijaan turha haukkua, sillä se on suosittu aate, jolla on miespuolisia kannattajiakin.

    • <<<

      VIHAAN NÄITÄ NS HELVETIN HALLITSEVIA NAISIA < JOTKA KOMENTAA JA MÄÄRÄÄ JA KYTTÄÄ. NIITÄ EN SIEDÄ.....

    • en mä naisia vihaa vaan niitä ketä tukkii riippumattomuutta

    • Yöäk !

      Yksinkertaisesti siksi, että sulla on ongelmia korviesi välissä ja ongelmat johtunevat suurelta osin sovinistiasenteesta. Yksikään nainen ei ole tavara, joka pidetään piilossa suu tukittuna.

      • jakissupissun

        Must vähä tuntuu et suurin osa ainki tällä s24 palstalla IHannenainen vihaa naisia..


    • Jatussunnussun

      Niiin, naisvihahan johtuu juuri siitä, että iso osa mieähistä ei halua eikä kykene antamaan naisille samaa arvoa kuin itselleen. Ts. naisilla ei saisi olla oikeutta sanoa mitään, ei edes itseään koskevia. Viha syntyy siitä, että kehittymätön ketale ei kestä vastaansanomista eikä sitä, että nainen voi olla oikeassa monessa asiassa ja peitota pölvästit mennen tullen.

      • m.s1

        Ylipäätänsä ihmettelen minkä takia samaiset miehet hakeutuvat kuitenkin pakkomielteen omaisesti naisten seuraan, saisivat varmaan turpaansa mieheltä, jos menisivät samalla tavalla näitä mielenvikasia argumenttejään lausumaan.Ja tosi asiassahan pelkoahan tuo on pohjimmiltaan, pelon sekaista kauhua naisia kohtaan. Heikko itsetunto suorastaan loistaa läpi.Samalla yritetään prokaatiolla nimenomaan saada säälittävästi naiseten kanssa jonkinlaista kontaktia eli ei oikeastaan kannata reagoida näihin kirjoituksiin. Ne vaan ruokkivat tälläisten häiriintyneiden yksilöiden fantasioita.


    • Anonyyms

      haha nyt tulee kans ihan faktaa oon oikeesti komea ja treenattu jätkä olen maannut monen naisen kansa joten itsetunnossani ei ole vikaa!! muttta olen itsekkin alkanut vihaamaan naisia ja olen vasta 25 vuotias. johtuneen siitä että naiset ovat sekaisin tajusin sen työelämässä. istuvat samassa pöydässä kun yksi nainen lähtee alkaa paskan jauhanta hänestä. ja sitten taas teinit alkavat olemaan yhä tyhmempiä ja tyhmempiä elämä pyörii facebookissa kenellä on eniten tykkäyksii ja parhaimnat selfie kuvat jne... ja sitten naiset ovat alkaneet pelaa jotain ihme peliä miesten tunteilla ja esittävät tavoittelematonta. näin ei ollut ennen koska kun olin 15-18v naiset tulivt suoraan sanomaan että haluavat minua mutta nykyään jotain ihme peliä pelaavat. ja sitten tosiaan parisuhteet nainen hakee joko miestä jonka rahoilla pääsee kuuluisuuten tai sitten muuten vaan rikasta miestä naiset olette yksin kertaisia, noitia, kieroja, rumia ilman meikkiä, nistejä, juoppoja, bilettäjiä, tyhmiä, lista on loputon voisin hakata kaikki naiset mutta en ole naisten hakkaaja joten en voi tehdä sitä prkl....

      • noniinnoh

        Niin siis teinit ovat tyhmiä (kuuluu toimenkuvaan), maailma kantaa päällään kusipäitä. Sinun työpaikalla on huono työilmapiiri naisten keskuudessa (minäkin olen tuollaisella paikalla ollut), mutta miten se yleistyy koskemaan kaikkia naisia?

        Tunnistan toki sen, että joskus kun luen sinkkupalstaa niin ajattelen sinkkumiesten olevan totaalisen idiootteja. Mutta sitten taas suhteutan yhden keskustelupaikan keskusteluporukan laajempaan kuvaan.

        Alkuperäinen tietää itsestään paremmin ja jos hän ei tiedä, niin tuskin minäkään noilla kuvauksilla. Mutta googletin (aika huonoin tuloksin ja varmasti ap.kin katsonut) ja vilkuilin pari mielenkiintoista linkkiä (jotka ei nyt vaikuttavan olevan täysin nettisaastaa):

        http://www.independent.co.uk/life-style/boys-will-be-misogynists-mens-hatred-of-women-begins-in-infancy-psychotherapist-adam-jukes-tells-1483437.html

        https://www.psychologytoday.com/blog/the-mysteries-love/201503/what-is-misogyny-anyway

        Etenkin tuo, jossa itsekin naisvihaa kokeva mies on kirjoittanut kirjan pisti ajattelemaan. Siinä kohtaa itseä järkytti, kun omiin läheisiinkin kohdistuu tuollaisia ajatuksia. Hyvä puoli on se, että nuo itsestään tiedostaa ja ei kuitenkaan ole vielä pääkopan ulkopuolelle purkautunut (henkinen väkivalta parisuhteessa yms). Toivottavasti niitä syitä ap. hahmottaa sillä varmaan erittäin rasittavaa kokea noin voimakasta vihaa puolta koko maapallon väestöä kohtaan. Saati sitten, jos menee askeleen pidemmälle.

        Japanissa keskusteluihin ovat taas nousseet miehet, jotka ovat välinpitämättömiä vastakkaiseen sukupuoleen eivätkä ainakaan välitä olla parisuhteessa sellaisten kanssa.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Herbivore_men


    • runkkaamisellaonneen

      Olen itse 30v mies ja en ole ikinä tutustunut naisiin,sillä niistä ei ole kuin harmia..lapselliset jutut ja just se ässä-aksentti rasittavaa kuunneltavaa ku ne sitä ässää sössöttää ja hössöttää. Ja miestähä ne ettii ainoastaan et voivat hyötyä siitä taloudellisesti,tai sit se vaan hoitaa ne kodin käytännön hommat esim taulun ripustaminen seinälle jota eivät itse osaa tehdä..eli käytännössä omaishoitajaa ettivät ja en usko että se kaikki on loppupeleissä sen yhden likaisen vitun arvosta.

    • dfhff

      Naiset on kaikki huoria ja vosuja.

      • mikäongelmana

        Ei ole kukaan estämässä sinua siirtymästä miehiin, ole hyvä vaan! Tuommoisia idiootteja kukaan edes kaipaa.


    • No kaveri, sehän johtuu vain siitä, että sinulla on hoitoa tarvitsevia ongelmia. Teepä ihan itsellesikin palvelus ja hankkiudu hoitoon.

    • hfytreaadgh

      hei ajat muuttuu.alkaa huomaa että naisilla on perkeleen pinnalliset ja kapitalistiset vaatimukset miehille.sellannen on jo nähty ja ei jaksa sellasten kanssa loppuelämäänsä viettää.se on ajanhaaskausta.elä yksin ja vapaana.se on tulevaisuus,tiedemiehet on sitä mieltä myös,sinkkuus on kuulemma tulevaisuus.

    • Vasika

      Minulla on sama asiaa. Olen vasta 18 v ja vihaan kaikkea naisissa enkä minäkään ole homo. Syy miksi olet katkera kaikille naisille on sun oma nainen ketä vaati sulta kaiken ja ei osaa olla millään hilja kun mies on väsynyt tai mies haluu kattoo rauhassa elokuvan mutta vieressä istu nainen ketä selostaa sulle koko elokuvan vaikka käsket hänen olla hiljaa. Pidä pieni breikki naisista niin varmasti katkeruus ja viha lähtee naisia kohtaan

    • ifhuehufhuiusu

      ei se naisen rakkaus miestä kohtaan ole aitoa.siinä on vaan se kapitalistinen vaatimus siellä taustalla,miehen pitää käydä töissä,tehdä rahaa yms.ootteko huomanneet että naiset sellaistakin sietää kauhean huonosti että jos mies sairastuu?ei sellaseen voi luottaa ja elämää sellasen varaan rakentaa.ei se ole aitoa.sellanen ajatus niitä pariutuneitakin jäytää,olen kyllä monien kanssa tästä puhunut,ei kukaan ole tästä asiasta eri mieltä.

      • noeipidäpaikkaansa

        Ei pidä paikkaansa ainakaan minun kohdalla. Kyllä minä olen tuntenut täysin aitoa rakkautta työtöntä miestä kohtaan. Elätin jopa tätä miestä vuosikaudet. Mitä sain kiitokseksi siitä että elätin ja rakastin? Mies meni ja petti ja sitten jätti minut kuin nallin kalliolle.


    • loopsheffer

      "Ei pidä paikkaansa ainakaan minun kohdalla. Kyllä minä olen tuntenut täysin aitoa rakkautta työtöntä miestä kohtaan. Elätin jopa tätä miestä vuosikaudet. Mitä sain kiitokseksi siitä että elätin ja rakastin? Mies meni ja petti ja sitten jätti minut kuin nallin kalliolle."

      Hienoa että poikkeuksiakin löytyy.Mutta kyllä se niin on että naiset vaatii että mies käy töissä,miehille taas kelpaa työtön nainen kyllä.On se vaan jotenkin ällöttävää,ei se naisen "rakkaus"miestä kohtaan varmastikkaan ole aitoa.Karmeeta on tuhlata elämänsä jonkun naisen kanssa.Yksin vaan,sinkkuna,paljon ystäviä pitää hankkia että on seuraa sitten.

    • Brjrjrkttjh

      Juu minäkin "komensin ja määräsin ja kyttäsin", hyvä nainen olin ku istuin nätisti sohvalla hiljaa niin että mies sai elää elämäänsä niinkuin tykkäsi, siis juoda kaljaa, polttaa tupakkaa ja viestiä toisille naisille. Kotitöitäkään en saanut tehdä, ne oli turhia. Sanoinkin lopulta että että seuraavaksi paikkani on sängyn alla piilossa hiljaa. No ulkoistin itseni sitten kokonaan, ei näy ei kuulu meikäläistä enää. Enkä enää häiritse kenenkään miehen elämää, näin päätin.

    • kjddiojiwdu

      naiset vaan makaa seksin aikana,ei niitä kiinosta miehen erogeeniset alueet.Mies vaan suutelee joka puolelta....on se kyllä niin VITUN ANKEETA!!!!sillain se vittu menee...

    • poajdgpoarjgpog

      Uskon, ettei sinulla ole ollut emotionaalisesti syvää ja luottamuksellista suhdetta vaimoosi tai naisiin ylipäätään. Olet omassa menestyksessäsi tullut itserakkaaksi: kysyt mitä haluat, etkä sitä mitä syvimmiltäsi tarvitset ja mitä vaimosi tarvitsee. Oikea rakkaus antaisi myös vikoja anteeksi ja suitsisi omia ällötyksiä. Typerää, ylimielistä ja lapsellista inhota naisen kuukautisia ja kosteutta. Luonto on mikä on; jos et kestä
      näitä seksin puolia, voit erota ja aloittaa selibaatin. Ulkonäkö-, vaate- ja laukkuhössötyksestä voi toki ystävällisesti huomauttaa tyyliin, että vähempi olisi parempi. Voi myös olla, että vaimosi on taantunut kimittämään yhteydettömässä ja ontossa liitossanne.

    • lindemanneric

      "Uskon, ettei sinulla ole ollut emotionaalisesti syvää ja luottamuksellista suhdetta vaimoosi tai naisiin ylipäätään. Olet omassa menestyksessäsi tullut itserakkaaksi: kysyt mitä haluat, etkä sitä mitä syvimmiltäsi tarvitset ja mitä vaimosi tarvitsee. Oikea rakkaus antaisi myös vikoja anteeksi ja suitsisi omia ällötyksiä. Typerää, ylimielistä ja lapsellista inhota naisen kuukautisia ja kosteutta. Luonto on mikä on; jos et kestä
      näitä seksin puolia, voit erota ja aloittaa selibaatin. Ulkonäkö-, vaate- ja laukkuhössötyksestä voi toki ystävällisesti huomauttaa tyyliin, että vähempi olisi parempi. Voi myös olla, että vaimosi on taantunut kimittämään yhteydettömässä ja ontossa liitossanne."

      Todella hyvin sanottu.Ja sitten en niin ymmärrä ylipäätään ongelmaa.Monet ihmiset,niin naiset kuin miehet valitsevat nykyään sinkkuelämän,joka monella kestää läpi iän,joten ei sitä tarvi nyt alkaa ketään vihaamaan.Jos kokee että suhteessa naisiin ja parisuhteisiin on liikaa ongelmia,niin sitten ei kannata olla naisten kanssa.Se täytyy sitten luoda erilaIainen elämä missä ystävyyssuhteiden kautta tulee sitä helpotusta yksinäisyyteen.Mitä seksiin tulee niin voihan sitä sinkkukin itselleen hommata.Itse olen kokenut että parisuhteissa oleva olettamus että seksiä pitäisi olla jotenkin säännöllisesti,tyyliin joka toinen päivä,tai pahimmillaan joka päivä,on jokseenkin väärää ja ahdistavaa,ulkoapäin tullut vaatimus miten asiat pitäisi olla.Ja onhan ne parisuhteet aika vaikeita ja raastaviakin.

    • mjihoiuhuihuii

      Hei,mäkin vihaan naisia.Mä luulin että mä oon ainoa ja yksin tän asian kanssa mutta onneksi en ole.Ihanaa löytää kanssakumppaneita tässä asiassa.Mä yhdessä baarissa suuta soittanutta naista revin hiuksista ja hakkasin sen kunnolla ja potkin.En tiedä vielä mihin kaikkeen kykenen.

    • huuuieert56

      On ihan ymmärrettävää että inhoo naisia,vihaaminen on ehkä liian iso sana.Mutta kyllä naiset on ulkonäkökeskeisempiä,itsekkäämpiä ja turhamaisempia kuin miehet,eikä sellanen hyvä juttu ole.Itse ole bi,joten olen ollut sekä naisten että miesten kanssa,ja voin kertoa että just naiset on niitä joille on tärkeetä se että käykö mies töissä yms.Ei miehet ole paskaakaan kiinnostuneita siitä käytkö töissä vai et,niille kelpaa ihminen sellaisenaan.

      • noniinnoh

        Sinkkuaikoina ei ikinä ole tullut vastaan tilannetta, jossa kiinnostus mieheen olisi lakannut työttömyyden vuoksi - tai jatkunutkaan. Mutta tuon voisin kuvitella koskevan itseänikin, että kyllä se sinkkumarkkinoilla merkkaisi itselleni. Se merkkaa minullekin paljon ja vaadin itseltäni, että osallistun elämän rahoittamiseen käymällä töissä ja tuomalla sen toisen palkkapussin.

        Oon miettinyt onko tuo ympäristön vaikutusta (työorientoitunut isä ja suku). Onko se käsitys rakkaudesta arkisempi kuin muilla. Puhutaan suurista romanttisista eleistä, strategisista mitoista, ensihuumasta, silmien väristä jne. mutta kyllä edelleen suurimpia rakkaudenosotuksia, mitä voi olla, kun antaa sen oman suklaapatukan toiselle toista ilahduttaakseen. Vai voiko se olla jotain biologista, evoluution jäänteitä (poikaset saatava hoidettua ja ne tarttee välttämättä sitä varten rahaa). Ja sitten siinä olisi varmaan sekin fakta, että koska itse ei ole niitä huuma-ihmisiä ja sen verran hahmotan, että niitä mahtavia ihmisiä mahtuu Suomeen enemmän kuin ehtisi niiden kanssa seurustelemaan ja tutustumisvaiheessa ei voi puhua rehellisesti rakkaudesta, niin aika paljon on vain sattumusten ja valinnan kauppaa. Moni kelpaa, mutta yhden kanssa voi vain vakavasti olla.

        Osaan myös kuvitella, että minua voisi alkaa turhauttamaan kotona istuva tai harrasteleva mies. Ja minä olisin siinä tapauksessa kelpaamaton hänelle. Olisin myös kelpaamaton jos itse joutuisin työttömäksi ja saa nähdä miten itsekään kestäisin itseäni.

        Tämä siis se yksi juttu, josta totisesti tunnistan itseni. Miesten pituus, kuinka paljon tienaavat tmv. mitä nyt onkaan se ja sama. Mutta työttömyys voisi pistää miettimään (pl. pitkässä parisuhteessa joutuminen työttömäksi - jossa toisen ihmisen jo oikeasti tuntee ja siihen on rakastunut).


    • miesjokarakastaanaisia

      Teidän naistenvihaajien kannattaa myöntää totuus ja tulla suosiolla kaapista ulos. Löydätte sitten miehisen rakkauden toisistanne. ;)

      • kilonpoliisi92

        lälläläää,ahdistaako sua se että naises voi korvata sut 200 miehellä?Sä et oo sille mitään muuta ku helposti korvattavissa oleva idiootti.Onnea sille tielle,varmaan aika tasa-arvosta.Muijas on pettäny sua jo varmaan 20 eri miehen kanssa,sä et saa yhtään muijaa.Se voi sua helposti uhkailla että uusia miehiä tulee ovista ja ikkunoista ja tottahan se on,mutta uusia muijia ei sulle tule ovista ja ikkunoista.Siinäpä tasa-arvoinen suhde.


      • miesjokarakastaanaisia
        kilonpoliisi92 kirjoitti:

        lälläläää,ahdistaako sua se että naises voi korvata sut 200 miehellä?Sä et oo sille mitään muuta ku helposti korvattavissa oleva idiootti.Onnea sille tielle,varmaan aika tasa-arvosta.Muijas on pettäny sua jo varmaan 20 eri miehen kanssa,sä et saa yhtään muijaa.Se voi sua helposti uhkailla että uusia miehiä tulee ovista ja ikkunoista ja tottahan se on,mutta uusia muijia ei sulle tule ovista ja ikkunoista.Siinäpä tasa-arvoinen suhde.

        No kylläpä sinun reppanan käy kateeksi meitä miehiä, joilla on onnea naisten kanssa. Ajattelepa, että tälläkin hetkellä joku rakastelee nautinnollisesti salaista ihastustasi, jonka facebook-kuvaa katsellen onanoit itsesi iltaisin uneen. Kenties se olen minä, joka tekee sinusta emotionaalisen aisankannattajan... ;)

        Sinun kannattaisi tunnustaa itsellesi tosiasiat ja hieroa intiimiä tuttavuutta johonkuhun kaltaiseesi parisuhdemarkkinaluuseriin, niin ei tarvitsisi yksin tumputtaa. Voitte sitten yhdessä tulla kaapista ulos ja viettää vaikka kesähäitä. :D


      • xydex88
        kilonpoliisi92 kirjoitti:

        lälläläää,ahdistaako sua se että naises voi korvata sut 200 miehellä?Sä et oo sille mitään muuta ku helposti korvattavissa oleva idiootti.Onnea sille tielle,varmaan aika tasa-arvosta.Muijas on pettäny sua jo varmaan 20 eri miehen kanssa,sä et saa yhtään muijaa.Se voi sua helposti uhkailla että uusia miehiä tulee ovista ja ikkunoista ja tottahan se on,mutta uusia muijia ei sulle tule ovista ja ikkunoista.Siinäpä tasa-arvoinen suhde.

        Sunkin miehes voi korvata sut toisella miehellä. Tai lampaalla. Tai kuminukella. Tai... niin no, tollasen vihaa tulvillaan olevan luuserin nyt voi helposti korvata melkein millä vaan. Vaikka nakkimakkaralla...


      • hyyyrtrererttegbdbuyh

        joo no mutta tuolla luuserilla on paljon pointtia,ei mies voi koskaan saada seksiä yhtä paljon kuin nainen,se on niin ahdistava asia kyllä että mitä vitun järkee....niille on niitä miehiä niin paljon tulossa että kyllä se niin vaan on että se on mies ku mies joka on helposti korvattavissa....


      • kjuyguygyfy7fgt
        miesjokarakastaanaisia kirjoitti:

        No kylläpä sinun reppanan käy kateeksi meitä miehiä, joilla on onnea naisten kanssa. Ajattelepa, että tälläkin hetkellä joku rakastelee nautinnollisesti salaista ihastustasi, jonka facebook-kuvaa katsellen onanoit itsesi iltaisin uneen. Kenties se olen minä, joka tekee sinusta emotionaalisen aisankannattajan... ;)

        Sinun kannattaisi tunnustaa itsellesi tosiasiat ja hieroa intiimiä tuttavuutta johonkuhun kaltaiseesi parisuhdemarkkinaluuseriin, niin ei tarvitsisi yksin tumputtaa. Voitte sitten yhdessä tulla kaapista ulos ja viettää vaikka kesähäitä. :D

        tän kirjottaja on varmaan jumalan lahja naisille tai kuvittelee olevansa sellainen,oikeesti joku impotentti mukamies.emotionaalinen aisankannattaja....keksitkö ihan itse tuollaisen lauseen?vau...varsinainen järjen jättiläinen.


      • bsiduhfuihfiuhuyf
        xydex88 kirjoitti:

        Sunkin miehes voi korvata sut toisella miehellä. Tai lampaalla. Tai kuminukella. Tai... niin no, tollasen vihaa tulvillaan olevan luuserin nyt voi helposti korvata melkein millä vaan. Vaikka nakkimakkaralla...

        hahhaahhaaa tosi vitun hauskaa,idiootti luulee olevansa tosi nokkela...voi voi pikkunokkelaa


      • miesjokarakastaanaisia
        hyyyrtrererttegbdbuyh kirjoitti:

        joo no mutta tuolla luuserilla on paljon pointtia,ei mies voi koskaan saada seksiä yhtä paljon kuin nainen,se on niin ahdistava asia kyllä että mitä vitun järkee....niille on niitä miehiä niin paljon tulossa että kyllä se niin vaan on että se on mies ku mies joka on helposti korvattavissa....

        Et ehkä huomannut ristiriitaa kirjoittamassasi? Jos nainen saa paljon seksiä, tarkoittaa se sitä, että samaan aikaan myös mies saa paljon. Ainakin joku mies. Eli keskimäärin sekä miehet että naiset saavat yhtä paljon seksiä. Molemmissa on niitä, jotka saavat enemmän ja niitä, jotka saavat vähemmän. Ja myös niitä, jotka eivät saa ollenkaan. ;)


      • miesjokarakastaanaisia
        bsiduhfuihfiuhuyf kirjoitti:

        hahhaahhaaa tosi vitun hauskaa,idiootti luulee olevansa tosi nokkela...voi voi pikkunokkelaa

        Edellinen kommentoija osui selvästi arkaan paikkaan, kun meni sinulla noin tunteisiin... ;)


      • Helihenjopta91
        miesjokarakastaanaisia kirjoitti:

        Et ehkä huomannut ristiriitaa kirjoittamassasi? Jos nainen saa paljon seksiä, tarkoittaa se sitä, että samaan aikaan myös mies saa paljon. Ainakin joku mies. Eli keskimäärin sekä miehet että naiset saavat yhtä paljon seksiä. Molemmissa on niitä, jotka saavat enemmän ja niitä, jotka saavat vähemmän. Ja myös niitä, jotka eivät saa ollenkaan. ;)

        Hei siis toi ei nyt todellakaan pidä paikkaansa.jos nainen ilmottaa jossain netissä esim.että haluaa seksiseuraa niin sille tulee parhaimmillaan noin 100 vastausta aika lyhyessä ajassa joten se on varmaa että sille samalle illalle on seura valmiina,jos mies tekee saman ilmotuksen niin ei välttämättä tule yhtään vastausta,joten on se miehelle huomattavasti aikaa vievempää ja vaikeampaa löytää sitä seuraa,tämän tietää kaikki.


      • jopethehenrik
        miesjokarakastaanaisia kirjoitti:

        Et ehkä huomannut ristiriitaa kirjoittamassasi? Jos nainen saa paljon seksiä, tarkoittaa se sitä, että samaan aikaan myös mies saa paljon. Ainakin joku mies. Eli keskimäärin sekä miehet että naiset saavat yhtä paljon seksiä. Molemmissa on niitä, jotka saavat enemmän ja niitä, jotka saavat vähemmän. Ja myös niitä, jotka eivät saa ollenkaan. ;)

        Nainen saa seksiseuraa aina halutessaan,mies ei,vaikka olisi kuinka komea.Johtuu siitä että miehet ovat yleisesti nopeemmin valmiita pelkkään seksiin.Tämä pätee sekä netissä että livemaailmassa.


      • miesjokarakastaanaisia
        Helihenjopta91 kirjoitti:

        Hei siis toi ei nyt todellakaan pidä paikkaansa.jos nainen ilmottaa jossain netissä esim.että haluaa seksiseuraa niin sille tulee parhaimmillaan noin 100 vastausta aika lyhyessä ajassa joten se on varmaa että sille samalle illalle on seura valmiina,jos mies tekee saman ilmotuksen niin ei välttämättä tule yhtään vastausta,joten on se miehelle huomattavasti aikaa vievempää ja vaikeampaa löytää sitä seuraa,tämän tietää kaikki.

        Naimiseen tarvitaan aina vähintään kaksi.

        Loppupeleissä sekä miehet että naiset saa keskiarvoisesti tasan yhtä paljon seksiä. Miesten kesken saaminen vain jakaantuu epätasaisemmin kuin naisten välillä, eli on pieni joukko alfauroksia, jotka saavat paljon, ja sitten on iso joukko beetauroksia, jotka saavat harvoin, sekä joukko ö-uroksia, jotka ovat naisten silmissä niin epäkiinnostavia, etteivät saa edes rahalla. Miehellä on siis kaksi vaihtoehtoa, joista valita. Voi joko: a) asettaa itse itsensä maksimaalisen epäkiinnostavaan ö-kastiin nillittämällä täällä kuinka naiset on paskoja eikä anna, tai: b) tehdä jotakin kohottaakseen statustaan vastakkaisen sukupuolen silmissä. Ei liene kovin vaikea arvata, kummat miehet saavat pesää?


      • garyzeta7
        miesjokarakastaanaisia kirjoitti:

        Naimiseen tarvitaan aina vähintään kaksi.

        Loppupeleissä sekä miehet että naiset saa keskiarvoisesti tasan yhtä paljon seksiä. Miesten kesken saaminen vain jakaantuu epätasaisemmin kuin naisten välillä, eli on pieni joukko alfauroksia, jotka saavat paljon, ja sitten on iso joukko beetauroksia, jotka saavat harvoin, sekä joukko ö-uroksia, jotka ovat naisten silmissä niin epäkiinnostavia, etteivät saa edes rahalla. Miehellä on siis kaksi vaihtoehtoa, joista valita. Voi joko: a) asettaa itse itsensä maksimaalisen epäkiinnostavaan ö-kastiin nillittämällä täällä kuinka naiset on paskoja eikä anna, tai: b) tehdä jotakin kohottaakseen statustaan vastakkaisen sukupuolen silmissä. Ei liene kovin vaikea arvata, kummat miehet saavat pesää?

        Joo pointti noilla kommentoijilla on se että mainitsemasi alfauroskaan ei koskaan voi saada seksiä yhtä paljon tai yhtä nopeesti tai yhtä monia kumppaneita kerralla kuin nainen,tämä on ihan jokaiselle selvää,ihme ettei sulle ole?Kyllähän se niin on että miehet ovat yleisesti valmiita seksiin heti kun taas naiset ei niinkään.Muista pointeistasi olen samaa mieltä,ja ei tietenkään pidä mikään naistenvihaaja olla,sellainen on vaan ainoastaan kuluttavaa.


    • Sanon

      Suomessa on erittäin viisaita ja hienoja naisia aika paljon, mutta on myös jonninjoutavia huihattelijoita sankoin joukoin. Huoria, perseenjakajia, itseään täynnä olevia, tosi itsekkäitä piruja, joille ei n.s. "normaalielämä" riitä, vaan eletään jossain muissa svääreissä kännykän, seittemän päivää lehen ja juorupalstojen maailmoissa.
      Näkeehän sen jo siitäkin, jos kerran 25-30,000 lasta Suomessa vuosittain on enemmän tai vähemmän lastensuojelun piirissä. Ei siinä n.s. äitiys tunnu paljon painavan, vaan vieraan ukon mulukku.

      • yhäippäsyystäkin

        >>Näkeehän sen jo siitäkin, jos kerran 25-30,000 lasta Suomessa vuosittain on enemmän tai vähemmän lastensuojelun piirissä. Ei siinä n.s. äitiys tunnu paljon painavan, vaan vieraan ukon mulukku.<<

        Turha todellakaan syyllistää vain äitejä. Viestisi paljastaa seksistisen asenteesi: lapsi on mielestäsi yksin äidin vastuulla, ja syy lastensuojelutapausten määrään on pääasiassa äideissä.

        Lastensuojelun tilastot voisivat kovin erilaisia, jos ns. isyys kiinnostaisi enemmän kuin viina ja vieraan naisen vittu.


    • koronatortum

      Ei pidä homoja sekoittaa näihin naistenvihaajiin,homous ei ole seurausta naisvihasta vaan se on seksuaalinen suuntautuminen.

      • miesjokarakastaanaisia

        En tarkoittanut, että naistenvihaajat olisivat homoja.

        Ehdotin vain, että palstan katkeroituneet naistenvihaajat voisivat koittaa pelaamista toisessa joukkueessa, jos naiset kerran ovat niin vastenmielisiä.


    • elämäopettaa

      Naisissa on työelämässä saamani kokemuksen mukaan narsistisen luonteen poikkeavuuksia tullut esiin etenkin nuorissa paljon. Tuskin vanhempi työntekijä uskaltaa puhutella . Jos et ole palvelija, olet vihollinen. Minä sain olla matkan varrella hyvien opettajien seurassa, jotka avasivat silmäni sille ,että kotini pidän itselläni. Tyranneilla ei ole yösijaa luonani.

    • xy696969

      naisia vihaavat miehet on peräkamaripoikia ja muita luusereita, jotka on saanu pillua tasan kerran elämässään. sillonkin koko vartalolla. itkevät täällä, kun toiset saa ja he ei. byää. säälittävää. oikeesti.

      • joopajooodallaleiessson

        Vai että peräkammarinpoikia kaikki...joopajoo,kaikki miehet vihaavat naisia.Paksu lompakko miehellä niin johan alkaa naisia riittään...pelkästään jo toi maailmanlaajuinen sanonta riittää kertomaan kuinka vastenmielinen kapitalistinen suhde on miehen ja naisen välinen suhde,se ei ole tasa-arvoinen eikä aito.Naiset on niitä jotka vaatii että mies on päämäärätietoinen ja varakas ja työasiat kunnossa,hän tuo kauneuden suhteeseen sitten,tosi idioottimaisen typerää.Repikää siitä,ei pidä ummistaa silmiään totuuksilta.


    • uuifbuygfugyuyg

      mä vihaan kaikkia,naisia,miehiä ja lapsia,samaa itsekästä mätäpaskaa kaikki.

    • naisetar1

      Olen ikäisesi nainen ja minulla on vähän sama juttu. Sillä erotuksella, että vihaan myös miehiä.

    • elämänohje

      Kaikista ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen.

    • jtyyyyyyyuhnfnNFU

      Hyvä ketju tää.Esimerkiksi koko muslimimaailma perustuu naisvihaan ja siihen että halutaan estää naisten seksi-ilottelu koska ollaan siitä niin kateellisia.Kyllä jokaisessa länsimaisessa miehessäkin elää se pikku muslimi sisällä joka vihaa naisia.

    • Hullunhoureita

      Kehoitan sinua ottamaan nopeasti yhteyttä lääkäriin, ennenkuin tapahtuu mitään pahempaa. Joskus lapsuuden aikaisia vaurioita pystytään terapian avulla paratamaan. Toisinaan ei ole muuta keinoa kuin lääkehoito. Sinulla on vaikea mielisairaus tai sitten tämä kirjoituksesi on ikävä ja kuvottava provo. Toivottavasti jälkimmäinen. Mutta jo se, että pää tuottaa tuollaista tekstiä, jopa omasta äidistä, on sairasta ja vastenmielistä.

      • kiillpputty

        Paskat täällä mitään provoilla...toikin läppä mikä alottajalla oli että naiset peilailee kertoo just siitä naisten pinnallisuudesta,ja hei lets face it,se on todella kuvottavaa pinnallisuutta,miksi kukaan oikeasti haluaisi sellasen paskan kanssa olla?Ja naisissa paljon noita pinnallisia peilaajia joista ei yhdestäkään ole parisuhteeseen joten nainen pitää valita erittäin tarkoin.


    • Protietäjä

      Ap, i feel you bro. Ei miehinen mies kaipaa hössöttäviä naisia elämäänsä, muuta kuin seksiä varten lähinnä. Yksin mailmaan jäämistä pelkäävät surkeat nössömiehet haluavat usein toisen "äidin" itselleen, joka huolehtii ja komentaa. Tuosta toisesta äidistä sitten pidetään paniikinomaisesti kiinni ja täten syntyy täysin epätasapainoinen suhde, jossa nainen on komennossa aina. Tosin tuo em. tilanne on monesti tavallaan siunaus nössömiehelle, jolla muuten olisi elämänhallinta hieman hukassa ja yksinollessaan lähinnä masentelisi yksiössään tai jossakin vanhempiensa vintillä vielä vanhoilla päivilläänkin.

      Ei miehet oikeasti jaksa juuri kiinostua naisten jutuista, vaan saavat paremmin puhuttua itseään kiinostavat asiat toisten miesten seurassa. Miehet kiinostuvat naisten jutuista vain juuri sen verran kuin on pakko. Niitä syitä näytellä kiinostunutta on lähinnä vain saadakseen seksiä tai esim. ihan puhtaasti kohteliaisuus syistä. Ei naiset tajua yleensä yhtään mitään miehiä oikeasti kiinostavista aiheista.

      Itse henkilökohtaisesti inhoan akkojen lässytystä ja minua ei kiinosta vittujakaan naisten jutut. Mutta kohteliaisuussyistä tietysti joudun hieman lässyttelemään joutavia tuttujen naisten kanssa jne. Seksi minua kiinostaa naisten kanssa, eikä juuri muu. En minä tarvitse mitään tukihenkilöä viereeni jatkuvasti inisemään ja tunnekuohuilemaan vähäpätöisistä asioista. Tunne muutamia pariskuntia, joiden naispuoliskolla on joku sairaaloinen komentamis ja hoivavietti. Ne pariskuntien akat määrää ihan kaiken ja antavat jatkuvia komentoja miehelleen. Todella säälittävää sivustaseurattavaa ja en voi kuin hyväntahtoisesti sivusta hekotella niille miespoloisille. Se koko tilanne on niiden miesten oma vika, kun ovat päästäneet tilanteensa siihen pisteeseen. Nämä ko. akat ovat jopa joskus yrittäneet hieman komennella minua, mutta ovat siinä kuitenkin epäonnistuneet. Tuosta on seurannut koko homman koomisuuden multihuipentuma ja nämä naiset ovat ensinärkästymisensä jälkeen joko A) suuttuneet minulle ikuiseksi ajaksi. Kun kehtaan olla semmoinen mies, jota ei akat pystykkään komentelemaan ja näytän heidän nössömiehilleen huonoa esimerkkiä. B) alkaneet kiinostumaan minusta ja tulleet halailemaan yökerhossa, kun nössömies ei ole mukana.

      Jos naisilla ei olis pillua, niin en haluaisi heiltä yhtään mitään.

    • fjiyfbhyddd545

      On hieman ankeetaa olla naisten kanssa kun he näin nettiaikana saavat sitä seuraa niin mielettömästi,satoja vastauksia...En ole siitä syystä enää ollut naisten kanssa koska se on jotenkin niin ahdistavaa.Mies on jotenkin sellanen naisen pelle jolta vaan odotetaan kaikkea,parasta suoristusta niin sängyssä kun sen ulkopuolella ja sit hyvä naisen uhkailla just sillä kuinka niitä miehiä on sitten tulossa ovista ja ikkunoista jos vähänkin näytät jotain heikkoutta,naisen kanssa ei mies saa olla ihminen.

    • mknnjhvgvgvghkl

      Tappakaa naisia sanon mä.eikai niistä muuksi ole ku sisäfileeksi.

    • killerjoekooons78

      Ei kannata vihata naisia,se vaan on kuluttavaa vihaajalle.Olkaa itsenäisiä ja ilman naista,sellanen se tulevaisuus joka tapauksessa tulee oleen parisuhteet on kuolemassa yksilökeskeisessä kulttuurissa.Mgtow -liike kanssa kasvaa ,tässä yhden sellaisen hengentuote:

      https://www.youtube.com/watch?v=c7iEtq2mMxQ

      • Anonyymi

        MGTOWin naisen määritelmä:
        Florence Nightingale = [because] of her, night in jail...


    • Anonyymi

      Nuori mies ihailee varauksetta naista ja rakastelee innokkaasti niinkuin aloittaja sanoi.Ikääntyvä nelikymppinen testovajeissaan oleva mies näkee naisen eri tavalla,resursseja häikäilemättömästi miehestä puristavana käärmeenä.

    • Anonyymi

      Naisille vinkki:lopettakaa huoraaminen ja kaikenmaailman sokerideittailu niin ehkä teitä sitten vihataan vähemmän.Kukaan ei arvosta huoraa ja syystä.

    • Anonyymi

      Mietin hetken, että mitä voisin tähän vastata. Sitten tajusin, että turha minun on tätä miettiä. Minähän olen nainen, joten ei APtä minun mielipiteni kiinnosta. Ja oikeastaan, miksi minuakaan kiinnostaisi yksikään mies joka vihaa minua vain sukupuoleni vuoksi.

      Good luck and wish you a better tomorrow!

    • Anonyymi

      Sinulla voi olla jokin trauma/ikävä kokemus josta et ole tietoinen. Olet kokenut syvän pettymyksen ja sinua on kohdeltu väärin, ja tämä aiheuttaa sinussa syvää inhoa ja katkeruutta. Et ole sinut itsesi kanssa. Et pidä myöskään itsestäsi, et koe kelpaavasi, olet tullut torjutuksi miehenä.

    • Anonyymi

      Sinussa ei ole mitään vikaa. Sinun on annettava tilaa itsellesi, tilaa kokea ja ilmaista raskaat tunteesi täysin hyväksyen.

    • Anonyymi

      Henk.koht. kokemuksensa tietysti kullakin, mutta suomipojalla tuo asenne naisiin tuntuu olevan perittyä (tai ihan tietoisen valinnan omaksuttua), suoraan iskältä ja poikakavereilta, jotka ovat puolestaan perineet sen iskiltään. Epävarmuus omasta (ja iskän) miehuudesta saa raukkamaisia piirteitä. Puisevan yksinkertaiset roolimallit vetävät suomipoikaa puoleensa, kuten mies aina ja joka kerta istuu autossa odottamassa hampaitaan kiristellen, istunut jo neljä minuuttii, ja sama ilme ja äänensävy kuin iskällä pittää olla.

    • Anonyymi

      Naisilla on kaikki seksuaalinen valta.Tämän kun tajusin noin 25 vuotiaana,lopetin naisen tavoittelun täysin.Olen seksiä harrastanut viimeksi 23 vuotta sitten ja koskaan en aio sitä enää tavoitella,jääpähän muille tolvanoille enempi.

    • Anonyymi

      Mulle kävi niin, että avioeron jälkeen eksyin lukemaan näitä keskustelupalstoja. Järkytyin ja petyin: näinkö miehet minut oikeasti näkevät vain koska olen nainen? Tuon jälkeen aloin puolestani vihata ja pelätä miehiä enkä sen vuoksi ole enää solminut uutta parisuhdetta. Viisi vuotta ollaan jo yksin eletty.

      • Anonyymi

        Itsekin pysyttelen täysin vailla intiimisuhteita.Naisilla on se kaikki valta siinä joten aion sen takia olla koko elämäni ilman seksiä.Oksettavaa epätasa-arvoa jossa mies on ihan täys pelle.


      • Anonyymi

        "Mulle kävi niin, että avioeron jälkeen eksyin lukemaan näitä keskustelupalstoja. Järkytyin ja petyin: näinkö miehet minut oikeasti näkevät vain koska olen nainen? Tuon jälkeen aloin puolestani vihata ja pelätä miehiä enkä sen vuoksi ole enää solminut uutta parisuhdetta. Viisi vuotta ollaan jo yksin eletty." Sama tarina,miehet on ihan perseestä.Jo 13 vuotta yksin ja miehiä en kaipaa enää ollenkaan ja seksiä en ole harrastanut 4 vuoteen.Sekin kerta oli ihan surkea ja erehdys.


    • Anonyymi

      Jonkinlainen persoonallisuushäiriö/ahdistuneisuus, jopa fobia.
      Kehoitan alkuperäistä kirjoittajaa ottamaan yhteyttä oman kuntasi/kaupungin Mielenterveystoimistoon.
      Rohkeutta!

    • Anonyymi

      MÄ TAAS EN VIHAA NAISIA < MUST OIS KIVA JOSKUS RAKASTUA. SEURUSTELLA MENNÄ KIHLOIHIN JA AVOLIITTOON JA NAIMISIINKIN < ENNEN SITÄ OIS UPEETA TUTUSTUU MONIIN NAISIIN

    • Anonyymi

      Jää
      Jos vihaat naisia niin paljon, miksi olet yhdessä vaimosi kanssa?

      Rakastatko häntä oikeasti vai menitkö yhteen hänen kanssaan vain koska niin kuuluu tehdä?

    • Anonyymi

      Mitä tuohon voi muuta sanoa kuin että mene psykiatrille puhumaan tästä ongelmastasi.

    • Anonyymi

      Tässä oma tunnustukseni kyseistä aihetta kohtaan.

      Olen täysi mulkku ja vihaan naisia jotka kantavat alapäässään ällöttävää löyhkäävää limaista reikää. Ei minulla muuta. Jatkakaa

    • Anonyymi

      Naiset on vaan paskoja

    • EN VIHAA NAISIA VAIKKA INHOAN SITÄ AINASTA POMPOTUSMENTTALITEETTIA MIKÄ EHKÄ KOULUSTA JÄI VAIVAMAAN OLISI JOSKUS UPEAA RAKASTUA.TUKEA KUMPPANIAAN JA SITTEN OLLA SE KUKA TUKEE JA YRITTÄÄ AUTTAA KUMPPANIAANSA

    • en vihaa naisia... olisi joskus kivaa rakastua.seurustella ja mennä kihloihin ja naimisiin ja sitä ennen muuttua radikaalisti

    • Anonyymi

      Naiset ovat todella pinnallisia, itsekeskeisiä ja manipuloivia oman kokemukseni mukaan. Tämän takia en pidä naisista, paitsi seksuaalisessa mielessä toki arvostan (seksin jälkeen pitää tosin häipyä, ettei ala manipulointi ja muu sekoilu). Hulluja ovat.
      Tämä perustuu kokemuksiini kolmesta pitkästä suhteesta/avoliitosta, kavereiden parisuhteiden sivusta seurailusta, oman sukuni naisten käytöksestä sekä parista kaveripohjaisesta suhteesta naisen kanssa. Eli ei kai minulla suoranaisesti asiantuntemusta ole, mutta tällainen on minun mielipiteeni aiheesta kuitenkin.

    • Anonyymi

      taidat siis ehkäpä olla homo

    • Anonyymi

      Itse olen iän myötä alkanut vihaamaan naisia ennen kaikkea poliittisista syistä. Naiset ovat nimittäin länsimaisen sivilisaation pahimpia vihollisia. He kannattavat kaikkia niitä ilmiöitä, joilla länsimainen sivilisaatio pyritään tuhomaan, kuten monikulttuurisuutta, homoliikettä, feminismiä ja aborttia. 2020-luvulla naiset ovat erityisesti innostuneet transuilun ja kriittisen rotuteorian opettamisesta lapsille.

      Haluaako kukaan perustella minulle, mitä hyvää naisten oikeuksista on seurannut?

    • Anonyymi

      Naiset vihaa minua, koska olen ruma, köyhä, ja mulla on pienet Munat. Naiset haluaa isomunainen miehen. Minä en erityisesti vihaa naisia vaikka niissä paljon ärsyttävää, kuten miehen pitää tehdä kaikki työt, siivota, laittaa ruokaa,, kantaa rahaa kotiin. Naiset sylkee mun päälle kaupassa, huutaa herjauksia. Miksi suomalaiset naiset käyttäytyy nykyään niin huonosta, naiset huutaa mulle herjauksia kaupassa, kadulla ja kaikkialla, vaikka en ole iskemässä tai muulla tavoin heitä häiritä.

      • Anonyymi

        Ei kaikki naiset välitä munan koosta. Ihan toissijainen homma. Liian iso muna sattuu.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2753
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2520
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2111
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1439
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe