Mistä löytää maalle haluava nainen ?

farmi

No tänään taas nähdään montako vastausta maajussit saavat telkussa. Telkkuun en kuitenkaan halua. Olen kokeillut ys.doo.fi:tä, jonka kautta olen yksillä treffeillä käynyt Helsingissä (välimatka oli naisen mielestä vaan liian pitkä) ja yhden ainoan vastausviestin saanut reilun parin vuoden aikana. Suomi24 olen pitänyt erilaisia profiileja: jos kerron olevani "vain" yrittäjä tai en ollenkaan, niin naisten kiinnostus kantaa pidemmälle. Kun jossain vaiheessa ammatti kuitenkin pitää kertoa, niin pettymys on selvä. Jos taas kerron ammattini profiilissani, niin vastauksia ei tule käytännössä lainkaan. Toki kriteerinikin on vaativa, naisen pitää olla älykäs ja ainakin lukion ja jotain jatko-opintoja käynyt eikä mielellään hirvittävästi yhdyssanavirheitä (plus toki muutama muukin). Työntekijää en siis hae vaan kumppania. Toki maalla eläminen on erilaista ja osin vaativampaakin kun ei voi mennä lähikuppilaan latelle tai bilettämään, mutta kai yli kolmikymppisillä pahin biletyskausi on jo ohi ? Tanssilavoille en halua, koska inhoan humppaa yli kaiken.

Tokihan iso osa juuri näistä kouluteuista naisista on valunut pk-seudulle tai ainakin isoimpiin kaupunkeihin, mutta onko jollakin suunnalla maata jemmaa, josta yksi hyvä vapaa löytyisi ? Vai onko joku nettisivusto parempi kuin Suomi24 treffit ? Välillä tuntuu, että kaikista huonoimmilla käytöstavoilla varustetut naiset ovat löytäneet tänne.

271

10727

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nofarmer

      Tiesitkö, että Maaseudun Tulevaisuus nimisellä paperi- ja nettilehdellä on Ystävää etsimässä niminen palvelu? Palvelussa voivat hakea kumppania niin maaseudulla asuvat maaseutuyrittäjät, kuin maaseudusta kiinnostuneet ja edellä mainituista puolisoa haluavat.
      En osaa sanoa, kuinka tuolla ihmiset löytävät toisensa, mutta kannattaa koittaa onneaan...

      • gorillazzza

        Sulla on varmasti väärät palstat. Itse tosin etsiskelen pääosin vain sänkyseuraa ja kyllä vastauksia tulee paljon ilmoitukseeni http://www.aviorikos.net/ sivustolla. Ja olen siis aivan tavallinen mies, mutta varattuja naisia tuntuu kiinnostavan suhteen ulkopuoliset seksisuhteet....


      • huijaripalstat
        gorillazzza kirjoitti:

        Sulla on varmasti väärät palstat. Itse tosin etsiskelen pääosin vain sänkyseuraa ja kyllä vastauksia tulee paljon ilmoitukseeni http://www.aviorikos.net/ sivustolla. Ja olen siis aivan tavallinen mies, mutta varattuja naisia tuntuu kiinnostavan suhteen ulkopuoliset seksisuhteet....

        heti on huijari rahastajat tyrkyttämässä tyhjää, ulkolaisia palstoja mistä ei pääse irti millään seuran kipeille ! MIES , ÄLÄ EDES MIETI HETKEÄKÄÄN NÄIDEN MAKSULLISTEN PALSTOJEN PUOLEEN KÄÄNTYÄKSESI !!!


      • näin tämä toimii
        huijaripalstat kirjoitti:

        heti on huijari rahastajat tyrkyttämässä tyhjää, ulkolaisia palstoja mistä ei pääse irti millään seuran kipeille ! MIES , ÄLÄ EDES MIETI HETKEÄKÄÄN NÄIDEN MAKSULLISTEN PALSTOJEN PUOLEEN KÄÄNTYÄKSESI !!!

        Meet Helsinkiin mummotuubiin. Otat ja pokaat yhden illan jutun, nuoriakin käy pantavana. Panet sitä paljaalteen hienossa hotellissa, olet kohtelias ja näytät olevasi kunnon mies. Sit, kun aika koitaa niin katot kiinnostuuko tulemaan luokses.

        Jos se alkaa odottaa vauvaa, niin eiköhän se ole kiinnostunut järkevästä kaverista, joka voi antaa kunnon kumppanuuden.

        www.fasttubestream.com


      • rrrrrrrräyh!
        näin tämä toimii kirjoitti:

        Meet Helsinkiin mummotuubiin. Otat ja pokaat yhden illan jutun, nuoriakin käy pantavana. Panet sitä paljaalteen hienossa hotellissa, olet kohtelias ja näytät olevasi kunnon mies. Sit, kun aika koitaa niin katot kiinnostuuko tulemaan luokses.

        Jos se alkaa odottaa vauvaa, niin eiköhän se ole kiinnostunut järkevästä kaverista, joka voi antaa kunnon kumppanuuden.

        www.fasttubestream.com

        Älä edes YRITÄ FEIKKAA TOISEN PIIKKIIN JÄLLEEN KERRAN. Olet halpamainen, lopeta heti!

        Itse olen luontoihminen, en niinkään maalainen sanan varsinaisessa merkityksessä. Mieluusti osaisin ajatella tulevaisuudessa itseni esmes jossain pääkaupunkiseuden "pienemmässä pitäjässä", erityisesti jos lapsia olisi siunaantunut. Joskin jos vain max 3kpl, niin sen puoleen noin "vähäisen" lapsikatraan kanssa mikä ettei voisi asua kaupungissakin, joskaan en haluaisi ihan keskustan tuntumaan.

        Maalaistalon emännäksi en voisi kuvitella itseäni. Se on aika epätuottavaa taloudellisesti, mistä tuleekin mieleen - miten ihmiset edelleen pitää näitä tiloja pystyssä vielä tänäkin päivänä.? Onko se sellainen isältä pojalle peritty juttu? JJos on, niin ymmärrän, että tunnesyistä sitä haluaa varmaan juurikin näin päin, että emännän sinne tilalle, kuin että itse tekisi liikettä toiseen suuntaan päin. Ja mikäpä siinä, jos maataloa haluaa kerran pitää.

        Mut tässä voidaan todeta, et tulee tämmöinen kohtaanto-ongelma: Maajusseja on paljon ja kouluttautuneita naisia kaupungissa. Vedetäänkö köyttä kummat voittaa, ja kumpien täytyy tulla vastaan - siis luopua ykkösprioriteetistaan sen suhteen, haluaako olla kaupunkilainen vai maalainen.:D

        Siinäpä kaikille pähkinä purtavaksi. Mielelläni heräätisin keskustelua juurikin tästä näkökulmasta.

        Joskin tulee mieleen, että jos mies on ilman koulutusta, se ei ole niin helppo juttu. Mutta toisaalta, koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella uuteen ammattiin. Mitä itse teen parhaillaan 30 vuotiaana.


      • Anonyymi

    • ...

      Minä haluaisin maalle emännäksi, mutta miestä ei ole löytynyt. Olen fiksu ja hyvännäköinen nainen. Mutta mista löytyisi vastaavanlainen maajussi? Ovat kouluttamattomia ja tatuoituja pellejä järjestäen. Nenässä roikkuu sonnikoru tms. Missä ovat oikeat miehet?

      • 78875482825267260257

        Jaah? Sontahankon kahvasa ei ny niiin naamoja katella. Papua pittää olla ja uskallusta, eikä sontan haisu saa nyrpästää nokkaa.Kaik muutki maatalon hommat on osattava ja jaksettava. On koneenajoa, lumihommia, sauna- ja muuta puusavottaa. Jos on elukoita, on kellolleen oltava "pajalla". Viieltä viimestään JOKA päivä ylös ja jos kaheksalta illalla muille kiireille. Makoilemaan ja lötköttelemään ei jouda, taikka voip olla, että tuloo lähtö.

        Ei juttu, jos on paalua sen verran, että voipi palkata siivoojat, karjakot ja renkit hommat hoitamaan. Itte on kirjanpidot ja verolaput, tilaukset, myynnit, jne..jne..jne hoidettava muiden touhujen sivussa. Sit vielä, jos pirttiviljelykset on kunnossa, nekin on hoiettava VALITTAMATTA!

        EHEI homma käy kuin römsössä. Yrittäjän arki on 24/7 ja ruokatunnit päälle. On rahotushuolia, on satohuolia, elukat ei aina oo terveitä, Koneet ei määrättömiä kestä. Niitä on huollettava, ja uusittava. Investoitava riittää ja velekaa silmät-korvat täyteen. Hehtaareja on oltava sen verran, ettei pellon laitasta toiseen näje...Verottaja kyllä muistaa.


      • Sinä kuka halusit maalle emännksi, sinulla oli fiksuja näkemyksiä. Haluatko ottaa selvää, [email protected]


      • hgkfkydmhyfc

        tuomitset ulkonäöllä ja väität itteäs fiksuksi. maailma pitäisi puhdistaa sinun kaltaisista kusipäistä


      • Maa 5

        Moi..laita osoite niin kirjotellaan..asun maalla,,ikää 42v..


      • ilivemylifenow

        Itsellä on koulutusta ihan riittävästi yksi tutkinto amk:sta ja toinen tulossa yliopistosta molemmat tekniikan alalta, eikä löydy tatuointeja tai Rapalaa naamasta, mutta eipä tuota vientiä pahemmin ole ollut. Myös alkoholi, tupakka eikä sen tyyppiset kuulu paheisiin tietysti saunakaljan voi sillon tällön ottaa nimimerkillä viimeksi humalassa 4 vuotta sitten.

        Itsellä vielä silleen hyvä, että lähin kaupunki eli Mikkeli on 15km päässä, joten kaupungissa työssä käyvälle ei voi ainakaan liian pitkä matka olla, jos vaan maalla tykkää asua. Itse asuisin maalla, vaikka muita töitä tekisinkin. Tuonne, kun nuorena lukioon ajoin lähdin kotoa samaan aikaan, kun kaupungissa asuvat luokkakaverit ja perillä siis samaan aikaan.

        Oon vissiin ihan fiksu, mutta en kyllä ole hyvännäköinen nainen tais kaatua, tuohon tämä ei muuta ku uutta matoa koukkuun. Treffeiltä löytyy profiili, jos oikeasti joku maalle haluaa, vaan aika vähissä tuntuu olevan. Maajussit kyllä sai ihan mukavasti kirjeitä.


      • Hei haloo

        No puhemieheksikö tässä pitäisi alkaa,vai aiotko itse antaa yhteystietosi aloittajalle??


      • Ottaisi heti sinut mutta vaimo voisi suuttua . Ei sitte minkäänlaista huumorin tajua ko naisella


    • En ole ikäluokkaasi enkä tunne nykyisten kolmekymppisten ajattelumaailmaa, mutta ihan omalta osaltani voin sanoa, että asuisin mielelläni maalla, jos siellä olisi töitä. Vaikka tulisi vastaan minkälainen rakastuminen niin perusasiat pitää kuitenkin ensin olla kunnossa eli työpaikka.

      Toinen asia, mikä itselleni olisi kynnyskysymys, jos viisikymppiseen maajussiin törmäisin olisi se, että mikä se hänen elinkeinonsa on. Jos hän olisi kirjaimellisesti maanviljelijä, niin ok. Vielä parempi, jos luomuviljelijä. Mutta jos hän kasvattaisi lihakarjaa tai broilereita tai olisi maidontuottaja, niin elämäntapamme olisivat aivan liian erilaiset, jotta voisimme ylipäänsä kiinnostua toisistamme.

      Kolmas haaste, jos tuosta elinkeinosta ei tulisi ongelmaa, olisivat elämäntavat ja harrastukset. Moni maajussi, ei suinkaan kaikki mutta monet, harrastaa metsästystä ja kalastusta. Taas tultaisiin niihin erilaisiin elämäntapoihin; vegetaristi ja metsästäjä eivät todennäköisesti löytäisi yhteistä säveltä.

      En tiedä mistä kolmekymppisen maalle haluavan naisen löytää, mutta näitä keskusteluja lukiessani olen tullut siihen tulokseen, että netin kautta ei taida nykyisin minkään ikäiset löytää toisiaan.

      • päivi povekas

        Jussi rukka, käy edes suihkussa kun lähdet etsimään naista. Sen haistaa selvästi kuka on maalta ja näkee liikkeistä, kävellessä kädet viuhtoo kuin paskaa loisi. 100tonnin traktori ei ole kallis mutta sitten ei olekaan vaatteisiin varaa.
        Toisaalta mitäpä jussi naisella tekisikään kun sen aika menee paremmin koneita rassatessa. Eikä kukaan sivistynyt nainen ilkiä kulkea maajssin kanssa ihmisten ilmoilla. Ehkä joku kouluttamaton kelkasta pudonnut itseensä kyllästynyt heitukka olisi jussille sopiva.


      • perjantaitar
        päivi povekas kirjoitti:

        Jussi rukka, käy edes suihkussa kun lähdet etsimään naista. Sen haistaa selvästi kuka on maalta ja näkee liikkeistä, kävellessä kädet viuhtoo kuin paskaa loisi. 100tonnin traktori ei ole kallis mutta sitten ei olekaan vaatteisiin varaa.
        Toisaalta mitäpä jussi naisella tekisikään kun sen aika menee paremmin koneita rassatessa. Eikä kukaan sivistynyt nainen ilkiä kulkea maajssin kanssa ihmisten ilmoilla. Ehkä joku kouluttamaton kelkasta pudonnut itseensä kyllästynyt heitukka olisi jussille sopiva.

        Voi hyvänen aika näitä kommentteja..Itse olen maalta kotoisin ja lapsesta asti totuttiin tekemään "kunnon"töitä.Ei nykyajan tenavat edes tiedä työnteosta mitään..tekoripsineen,tekokynsineen,hiuslisäkkeineen ym."irtonaista",siis paremminkin nuoria neitosia tarkoitan.Jo lannan hajukin äklöttää..Itsestäkin piti tulla karjakko,muttei sinne päinkään,enkä enää asu maalla.

        Tosin on ikääkin senverran,etten aloittajalle kelpaisi! Maalla tykkäisin kyllä asua.Tosin lapsuuden maisemissa asuu sisaruksiani ja poika,joten saan ihan mielinmäärin käydä haistelemassa maalaisilmaa.Enää ei silläkään paikkakunnalla ole lehmiä ym.paitsi yhdessä talossa.Kaikki on nykyään koneellistettukin.


      • mene ja tiedä

        " mutta monet, harrastaa metsästystä ja kalastusta. "

        Mulle tuo taas olisi ihanteellista, rakastan riistaruokaa (kunhan itse perkaa, linnut ainakin, kalat osaan kyllä ) ja kalaa.Tosin mulle ne tulee pakastealtaasta, sitten lapsuuden en ole itse metsästettyä saanut.
        Asuminen landella ois ihan hieno homma.Ja muutenkin tykkään hoitaa puutarhaa ja alan ammattitaitoakin löytyy..
        Mutta mistä löytää mies, jonka kanssa pelittää ja toisen huusholliin sopeutuminen vois viedä aikansa, kun on omaan ajankäyttöön tottunut.


      • oomarvokki
        päivi povekas kirjoitti:

        Jussi rukka, käy edes suihkussa kun lähdet etsimään naista. Sen haistaa selvästi kuka on maalta ja näkee liikkeistä, kävellessä kädet viuhtoo kuin paskaa loisi. 100tonnin traktori ei ole kallis mutta sitten ei olekaan vaatteisiin varaa.
        Toisaalta mitäpä jussi naisella tekisikään kun sen aika menee paremmin koneita rassatessa. Eikä kukaan sivistynyt nainen ilkiä kulkea maajssin kanssa ihmisten ilmoilla. Ehkä joku kouluttamaton kelkasta pudonnut itseensä kyllästynyt heitukka olisi jussille sopiva.

        Aivan turha mollata maalaipoikia. Eivät nykyaikana häviä sen paremmin koulutuspohjassa kuin muussakaan kaupunkien vesseleille, ja sydämen sivistystä, sisua ja TOSI MIESTÄ on monta kertaa enemmän kuin kaupungin pojilla. Työajat varsinkin keväällä ja syksyllä voivat olla yli 12 tuntia päivässä, jos on vaikkapa lypsykarjaa, niin paljon töitä on aina, vuodenajoista riippumatta. Mutta jos haluaa elämänkumppanikseen luotettavan, aidon miehen, eikä ursota, joka etsii vain sänkysuhteita, niin kannattaa katsastella maalaipoikia.
        Itse olen aikanaan maalaispojan ottanut, eikä ole katua tarvinnut. Ainoa asia, joka täällä maalla häiritsee, on kaamos. Aina kun sen yli kevätpuolelle selviää, niin elämä näyttää, tuoksuu ja tuntuu oikealta elämältä. Ja mies aidolta mieheltä.


      • liian lähellä

        Mä olen vegetaristi ja seurustelisin sata kertaa ennemmin metsästäjän kuin tuotantolihaa pupeltavan citypojan kanssa. Musta sun kannattais katsoa myös ne arvot uudestaan sieltä omalta kotikentältäsi katsoen.

        Ja ennenkuin tuomitset maidontuottajat, käy edes mutka nykyaikaisessa robotoidussa navetassa, jossa isännällä ja emännällä on aikaa myös seurustella lehmien kanssa. Ja tuolla lehmät liikuu myös vapaana välillä.

        Kyllä mullakin tekee pahaa mennä nykyään serkkulikan navettaan, kun lehmät kiinni parressa koko pitkän talven -sairastahan tuo on. Mutta ei noi sukulaiset sitä tajua kun katsoo tekemisiään liian läheltä ja hokee mielessään "näin on aina ollut". Viimeksi vanhoillinen setäni meinasi saada slaakin kun kerroin että ostan luomumaitoa -en siis kannata heidän tilaansa. voi voi. Mulla on arvot, heillä vaan ei. Mutta toimeen on tultava...


    • Ukkomies.

      Jos inhoo humpaa, on paree kun runkkaa.. näin se vaan menee..

      • uki

        Näin on, olen prikulleen samaa mieltä.


      • Ukkomies.
        17.1.2014 12:32
        0
        Sulje
        Jos inhoo humpaa, on paree kun runkkaa.. näin se vaan menee..

        _____________________________


        Siinä se syy miksi ette kelpaa, ketä naista kiinnostaisi mies jota kiinnostaa vain runkkaaminen ?

        Vaatimuksia pitää olla siisti sievä siveä sopuisa ei grammaakaan liikaa

        Panette niin kuin runkaattekin - ei sitä siisti jaksa - pahoittelen suoria sanojani

        Neuvoni : Lopettakaa niiden pornoleffojen katselu - niin kyllä luonto ajaa tikanpojan puuhun .


        Älysittekö hyvät herrat ?


        Okei itse tahdoin maalle n 30 v sitten enkä tiennyt keinoa siihen silloin minäkään. Toisaalta en tahtonut sellaista housuihin ruikkivaa runkkaria. Ei nää hesalaaset ole mistään kotoosin.

        t fennis ♥


      • fenno.maani kirjoitti:

        Ukkomies.
        17.1.2014 12:32
        0
        Sulje
        Jos inhoo humpaa, on paree kun runkkaa.. näin se vaan menee..

        _____________________________


        Siinä se syy miksi ette kelpaa, ketä naista kiinnostaisi mies jota kiinnostaa vain runkkaaminen ?

        Vaatimuksia pitää olla siisti sievä siveä sopuisa ei grammaakaan liikaa

        Panette niin kuin runkaattekin - ei sitä siisti jaksa - pahoittelen suoria sanojani

        Neuvoni : Lopettakaa niiden pornoleffojen katselu - niin kyllä luonto ajaa tikanpojan puuhun .


        Älysittekö hyvät herrat ?


        Okei itse tahdoin maalle n 30 v sitten enkä tiennyt keinoa siihen silloin minäkään. Toisaalta en tahtonut sellaista housuihin ruikkivaa runkkaria. Ei nää hesalaaset ole mistään kotoosin.

        t fennis ♥

        " Ei nää hesalaaset ole mistään kotoosin. "

        Ei hesalaiset olekaan yhtään mitään, mutta Stadilaiset sitäkin parempaa :)


      • .fennis.
        strange.cyborg kirjoitti:

        " Ei nää hesalaaset ole mistään kotoosin. "

        Ei hesalaiset olekaan yhtään mitään, mutta Stadilaiset sitäkin parempaa :)

        nyt tää yks tuli víttuílee fennikselle Mä oon kiukus tänää!
        Oonko joskus sanonut että vihaan nettiä, jos en niin sanon sen uudestaan
        mikään ei fudaa tänään taas !

        täällä on muuten taas tilien nimet auki ainakin mulla oli toisella tilillä.
        ja mikä toikin on että tää sivu potkasee pois kun laittaa väärät tietonsa piiloon
        sitten kirjaudu uudestaa
        sitten kun saa sen uuden tilin että pitää vahvistaa jos sitä ei heti klikkaa vaan käy välillä muualla niin sekö ei enää toimi - miten tää netti on voitu tehdä näin vaikeeksi
        ja joka kerta kun näitä parannetaa niin taas on joku uusi omituisuus tehty

        ps Stadilaiset ei oo mistään kotoosin, hesalaiset sentäs on ja mää oo länkkäristä kotoosin!


      • .fennis.
        strange.cyborg kirjoitti:

        " Ei nää hesalaaset ole mistään kotoosin. "

        Ei hesalaiset olekaan yhtään mitään, mutta Stadilaiset sitäkin parempaa :)

        Pakko laitta sulle Stadilaiselle oma lempibiisi aiheesta

        http://www.youtube.com/watch?v=N-Q8tyjg4wM


      • .fennis. kirjoitti:

        nyt tää yks tuli víttuílee fennikselle Mä oon kiukus tänää!
        Oonko joskus sanonut että vihaan nettiä, jos en niin sanon sen uudestaan
        mikään ei fudaa tänään taas !

        täällä on muuten taas tilien nimet auki ainakin mulla oli toisella tilillä.
        ja mikä toikin on että tää sivu potkasee pois kun laittaa väärät tietonsa piiloon
        sitten kirjaudu uudestaa
        sitten kun saa sen uuden tilin että pitää vahvistaa jos sitä ei heti klikkaa vaan käy välillä muualla niin sekö ei enää toimi - miten tää netti on voitu tehdä näin vaikeeksi
        ja joka kerta kun näitä parannetaa niin taas on joku uusi omituisuus tehty

        ps Stadilaiset ei oo mistään kotoosin, hesalaiset sentäs on ja mää oo länkkäristä kotoosin!

        "Mä oon kiukus tänää!"

        Siitä kyllä selviää vaikka se vit.tuilu tulikin Vantaalta *vinks*


      • fenno.maani
        strange.cyborg kirjoitti:

        "Mä oon kiukus tänää!"

        Siitä kyllä selviää vaikka se vit.tuilu tulikin Vantaalta *vinks*

        vantaahan on juntTILA!

        Ookko sää liittänyt Vantaan Hesaan milloin?

        Mä sentäs budjaan Itikses, en siis itikses.


      • fenno.maani kirjoitti:

        vantaahan on juntTILA!

        Ookko sää liittänyt Vantaan Hesaan milloin?

        Mä sentäs budjaan Itikses, en siis itikses.

        Kyllä kehua voi Stadilaisia vaikka itse ei olisikaan. Pk-seudun kuntien pakkoliitosta odotellessa...

        Ja hesan voi tunkea sinne mistä se on tullutkin. Tästä pääsee dallaten steissille 10 min ja siitä K- tai N-stogella Stadiin n. 30 min. Riittää minulle :)


      • strange.cyborg kirjoitti:

        Kyllä kehua voi Stadilaisia vaikka itse ei olisikaan. Pk-seudun kuntien pakkoliitosta odotellessa...

        Ja hesan voi tunkea sinne mistä se on tullutkin. Tästä pääsee dallaten steissille 10 min ja siitä K- tai N-stogella Stadiin n. 30 min. Riittää minulle :)

        Ok Lue postia!

        No mäkin odotan yhtymistämme :)))

        "Ja hesan voi tunkea sinne mistä se on tullutkin."

        Mistä hesa on tullu ? Jumala loi hesan! :)))))))


      • ninjamummo
        fenno.maani kirjoitti:

        Ok Lue postia!

        No mäkin odotan yhtymistämme :)))

        "Ja hesan voi tunkea sinne mistä se on tullutkin."

        Mistä hesa on tullu ? Jumala loi hesan! :)))))))

        Stadi on perseestä,kuka sinne enää nykyään haluaa,hrrr..terveisiä Espoosta;)


      • ninjamummo kirjoitti:

        Stadi on perseestä,kuka sinne enää nykyään haluaa,hrrr..terveisiä Espoosta;)

        Espoo on ihan jees, onhan se pk-seudulla ja radan varrella.


      • fenno.maani kirjoitti:

        Ok Lue postia!

        No mäkin odotan yhtymistämme :)))

        "Ja hesan voi tunkea sinne mistä se on tullutkin."

        Mistä hesa on tullu ? Jumala loi hesan! :)))))))

        "Jumala loi hesan! :)))))))"

        Tuossa on aivan erinomainen peruste välttää koko hesa-sanaa.


      • ninjamummo kirjoitti:

        Stadi on perseestä,kuka sinne enää nykyään haluaa,hrrr..terveisiä Espoosta;)

        No kiva se on Espoossa kun kaikki sosiaalit elätetään Hesan rahoilla sitten kun ihmiset rikastuu niin muuttavat Espooseen maksamaan sinne verorahat !

        Aika epistä. Ei muuta kuin yhteen vaan koko homma ja otetaan Vantaa mukaan niin saadaan koko Joki kaupan päälle! :)


      • strange.cyborg kirjoitti:

        "Jumala loi hesan! :)))))))"

        Tuossa on aivan erinomainen peruste välttää koko hesa-sanaa.

        Ja piru loi Vantaan :))))


      • tosi asiassa
        uki kirjoitti:

        Näin on, olen prikulleen samaa mieltä.

        Kirjoittaisin että samaa mieltä olen mutta sormet on tunnelissa ja spemessä. En humpaa mutta runkkaan.


      • tosi asiassa
        tosi asiassa kirjoitti:

        Kirjoittaisin että samaa mieltä olen mutta sormet on tunnelissa ja spemessä. En humpaa mutta runkkaan.

        TUMMELIssa ei tunnelissa.


      • Kaunista

      • Kaunista kirjoitti:

        Ihana video ! Kyllä maalla on ihanaa !

        Kiitos fennis .

        Niin ole hyvä, kiva biisi se on Tuosta en ole varma mistä kuva on kun näyttää Viikiltä?

        Mutta kuitenkin kivaa kun laitoit viestin niin sain minäkin uudetsaan linkin tänne ja kuunnella tuon biisin taas, kun viljelynäppejä jos kuumottaa Tarjoustalo myy jo siemeniä ja kukkalaatikoissa on uusi multa ja silleen Kyllä se kevät kohta tulee :)))


    • nainen23vuotta..

      Käyköhän minullekkin noin ikävästi sit tulevaisuudessa kun pitäisi hypätä vanhempien saappaisiin ja jatkaa meidän tilaa..? Ahdistava ajatus. Tosin minä etsin miestä tilalleni. Mutta tuskinpa sillä sarallakaan enempää tarjontaa fiksuista, hyvännäköisistä miehistä jotka eivät karta maalla asumista eivätkä ole asuneet lapsuuttaan tynnyrissä.

      • Viesti

        Koirasminiäks ei kyllä ala kukaan.


      • pohjanmaan poika

        Maalla asuminen ok (kaikille toki ei). Maatilan työt ja aamuherätykset ei, viljatila tai mansikkafarmi, mikä ettei tai kasvihuone mutta juu ei elikoita enempää kuin pari lammasta pihassa ja kaneja häkissä. Koira ja 2 kissaa, se olisi ihanteellista. Ei lypsykarjaa (paitsi jos hoidat sen lähes kokonaan itse).

        Tuollaisia ajatuksia, t: maalla syntynyt mies


    • Malja-Tylni

      Minäkään en maalle muuttaisi, jollei sieltä löytyisi työtä. Olen itse käynyt sen verran monta vuotta opintoja ammattiani varten, etten ihan hevin halua heittää koulutustani romukoppaan. Minusta ei myöskään olisi täyspäiväiseksi kotiäidiksi moneksi vuodeksi, jolle elämänsisällöksi riittäisi se, että loppuikä ollaan kotiäitinä miestä, lapsia ja kotia hoidellen. Lapsia haluan, mutta en halua luopua työstä. Monelle naiselle kuten äidilleni käy niin, että kun avioero tulee, niin kouluttamattomana ilman työkokemusta on todellisissa vaikeuksissa aloittaa elämää rahattomana ja vanhuuskin tulee olemaan taloudellisesti todella köyhää.

      Yksi ongelma maalle muutossa on etäisyydet. Jos vanhemmat, sisarukset ja ystävät jäävät kovin kauas, niin heitä voi tulla kova ikävä. Vaikka löytäisikin jonkun ystävän uudelta paikkakunnalta, niin omia vanhempia ei sentään voi kukaan korvata. Joskus pikkupaikkakunnat ovat sisäänpäin lämpiäviä eikä ystävää löydykään. Itse en kuitenkaan pitäisi pahana esim. 1,5 h ajomatkaa vanhempiini ja ystäviini, koska silloin voisi hyvin ylläpitää suhteita viikonloppuisin.

      Myös allergioita on nykyisin aika paljon. Sekin karsii monta muuten potentiaalista naista pois laskuista.

      • "Myös allergioita on nykyisin aika paljon."

        Maaseutu itsessään saattaa aiheuttaa joillekin hyvinkin ikäviä allergia-kohtauksia.


      • yyyyhyh
        strange.cyborg kirjoitti:

        "Myös allergioita on nykyisin aika paljon."

        Maaseutu itsessään saattaa aiheuttaa joillekin hyvinkin ikäviä allergia-kohtauksia.

        mee lenkille ja se muuten ei oo makkaraa.


    • Tieinsinööri jaatine

      Se ei pane joka valkkaa sanotaan siinä laulussakin..

    • nainen xxxxxxxxxx

      Off topic mutta älykkyys ei ole yhtä kuin se, että on läpäissyt lukion.

      Mitä ap:n ongelmaan tulee, niin johan on ihme, jos olet komea mies ettei naista löydy. Itse voisin hyvinkin mv:n vaimoksi alkaa jos mies olisi ok.

      Ja eihän vanhempasi asu samassa talossa tai pihapiirissä justeeraamassa ja määräämässä kaiken? Jos näin on, homma on haastava.

    • Keijutyttö

      Olen kiinnostunut, mistä Sinut löytää?

      • Maa 5

        Moi,,,asun kanssa maalla,,,ikää 42v..laita osoite niin kirjotellaan,


    • ikäkin on tärkeä

      Kerro itsestäsi avoimesti siis ole oma itsesi!

    • Nuori maatilapiika

      Ihan vain mielenkiinnosta on pakko kysyä että miksi etsit älykästä, lukion tai jatko-opinnon käynyttä naista, eikä kirjotusvirheitä saa olla jos et etsi edes työntekijää itsellesi ( ymmärrettävästi edes maatilan hommat eivät näitä asioita tarvitse). Voisiko ehkä syy kuitenkin olla nussa vaativissa kriteereissäsi?

      • farmi

        Ihan vaan jälkeläisiäni ajattelen. Ehkä älykäs ja vähä älyinen kun yhtyy voi tulla lähes normaaleja jälkeläisiä. Ja kirjoitus taito on hyväksi kun täyttelee kaikenlaisia tukijais anomuksia ja kerjuu kirjeitä euhun. Ihmettelen vaan kun kukaan älykäs ja kirjoitustaitoinen ei innostu minusta, mistähän sekin johtunee??
        Aina pesen kätenikin ja vaihdan lantasaappaat lenkkareihin ja lorautan menneniä kainloihin kun lähden poikien kanssa kylän kaljabaariin tyttöjä etsimään.


      • ehkä odotus palkitaa
        farmi kirjoitti:

        Ihan vaan jälkeläisiäni ajattelen. Ehkä älykäs ja vähä älyinen kun yhtyy voi tulla lähes normaaleja jälkeläisiä. Ja kirjoitus taito on hyväksi kun täyttelee kaikenlaisia tukijais anomuksia ja kerjuu kirjeitä euhun. Ihmettelen vaan kun kukaan älykäs ja kirjoitustaitoinen ei innostu minusta, mistähän sekin johtunee??
        Aina pesen kätenikin ja vaihdan lantasaappaat lenkkareihin ja lorautan menneniä kainloihin kun lähden poikien kanssa kylän kaljabaariin tyttöjä etsimään.

        Eli siis haluat älykkäitä lapsia mikäli oikein ymmärsin. Kiitos kuitenkin tuosta selvennyksestä. Ehkä sinun itsesi pitää yrittää saada selkoa miksi sinusta ei olla kiinnostuttu. Johtuuko se vääristä paikoista vaiko vain siitä että yrität etsimällä etsiä taikka et vain ole löytänyt oikeaa vielä? Hmmh noh ehkä se joku sinulle joskus löytyy taitaa vaatia vain aikaa ja kärsivällisyyttä. Toivotan sinulle kuitenkin onnea sen kumppanin löytämiseen.


      • farmi (oikea)
        farmi kirjoitti:

        Ihan vaan jälkeläisiäni ajattelen. Ehkä älykäs ja vähä älyinen kun yhtyy voi tulla lähes normaaleja jälkeläisiä. Ja kirjoitus taito on hyväksi kun täyttelee kaikenlaisia tukijais anomuksia ja kerjuu kirjeitä euhun. Ihmettelen vaan kun kukaan älykäs ja kirjoitustaitoinen ei innostu minusta, mistähän sekin johtunee??
        Aina pesen kätenikin ja vaihdan lantasaappaat lenkkareihin ja lorautan menneniä kainloihin kun lähden poikien kanssa kylän kaljabaariin tyttöjä etsimään.

        Feikki.


    • fgfghfgjhgjhj

      Kerro profiilissasi ammattisi. Näit et tuhlaa väärien ihmisten aikaa ja se yksi (kai tarvitset vain yhden vastauksen, jos se on se oikea?) uskaltaa vastata. Kerro enemmän itsestäsi kuin vaatimuksistasi. Teet itsekin pilkkuvirheitä, joten ei kannata vaatia naiselta täydellistä suomen kielen taitoa.

      Minä valkkasin profiileita kolme vuotta, ennen kuin sen oikean miehen löysin. Lähetin itse ensimmäisen viestin. Usein on niin, että jos nainen ottaa ensin yhteyttä, onnistumisen todennäköisyys on parempi kuin miehen lähetellessä viestejä sinne sun tänne. Suomi24:ssa tapasimme.

    • 46u56u

      miksi sinä ap eddellytät lukiokoulutusta sekä jatko-opintoja, jos KUITENKIN maatilallesi muuton jälkeen alkaa sillä morsiamella maatilan emännöinti? Sillä tottakai se on TYÖPAIKKA, eikä pelkästän sinun vaimosi mitä haet. Et hae palkästään naisystvää vaan lisäksi hae työntekijää maatöihisi. Olisi se aika kummallinen avioliitto, ett vaimosi ei osallistuisi ikinä MIHINKÄÄN maatilasi hommiin koko elinaikanaan kun elätte siellä. Esim. ei sairastuessasi lapioisi lantaa, lypsäisi lehmiä, ruokkisi niitä, tms.
      Tässä yhtälössä tulee niin paljon muita sidonnaisuuksia: IKINÄ ET voi muuttaa muualle asumaan, matkustella rajattomasti vailla huolen häivää tai taloudellisia kustannusia lomittajien palkkauksita, elukat olisi aina huolena. Myös aika moni koulutettu nainen vihaa sitä eläinten hyväksi käyttöä, sikojen liian pieniäkarsinoita ja on vihreä ajattelultaan. Esim. onko kanalasi häkki vai lattia kanala. Itse koulutettuna en olisi missään tekemisissä tehomaatalouden kanssa, tai turkistarhauksen.
      Kysy onko se sinun unelmasi jota toteutat maatilallisena vai vanhempiesi, ja heidän vanhempien?Oletko vain velvollisuudentunteesta tuossa työssä vai onko se oma unelmasi?

      • ilivemylifenow

        Ei kaikilla maatiloilla ole eläimiä ja yleensä olisi parempi, jos ainakin toinen puolisko olisi muualla töissä, jotta talous olisi kohtalaisesti turvattu, kun viljelyssä voi sattua ja tapahtua. Esim. eräältä salaattitilalta meni tänä vuonna kaikki salaatit pilalle raekuuron satuttua ikävästi kohdalle.


    • Nainen23vuotta..

      En nyt tiedä onko mauno tulossa minun tilalleni vai keskustelun aloittaneen tilalle, mutta jos minun niin kiitos vaan tarjouksesta, mutta taidan ottaa mieluumin kymmenen koiraa kuin sinut:D

    • Petri224466

      Oda lehmä!
      Nykyään kun miehiäkin vihitään miehimysten kaa, oda lehmä!
      Lehmän kaa lempikin jännempää kuin naisten, tosin häntä voi olla este...

    • ...

      Haeppa semmosee ohjelmaa ku "Maajussille morsian"

      • farmi

        Olen sinnekin hakemuksia lähettänyt mutta aina on hylkynä tullut takaisin. Ei sinnekään pääse jos ei ole keskustan jäsenkirjaa. tai pittää olla vähintään kaks sattaa hehtaaria metsää. Ja pittää olla kokemusta naisista vähintää muutamia kertoja eronnut että pääsee sinne.


      • Farmi (oikea)
        farmi kirjoitti:

        Olen sinnekin hakemuksia lähettänyt mutta aina on hylkynä tullut takaisin. Ei sinnekään pääse jos ei ole keskustan jäsenkirjaa. tai pittää olla vähintään kaks sattaa hehtaaria metsää. Ja pittää olla kokemusta naisista vähintää muutamia kertoja eronnut että pääsee sinne.

        Toinen feikki.


    • sopimaton haluava

      Olen aina halunnut maajussin vaimoksi, mutta en kelpaisi. Tämmösenä kun olen.
      En pidä siitä että emännäntaidoilla tulisi loistaa.

    • Tillintallinlutka

      Naiset pelkää tulla maataloon emännäksi, eihän ne osaa tehdä siellä yhtään mitään, isännän pitää tehdä kaikki naisen puolesta ja antaa vielä rahaakin elämiseen.

      • hmmmmmmmmmmmmmmm

        Joo, ja isäntä kerjää ne rahat eu:lta, kun ei bisnes pysy pystyssä muuten. Minun mielestä on vähän outoa koko homma. Mitä järkeä olla kannattamaton yritys, joka pysyy pystyssä vain tukien tähden?


      • hilipatihei
        hmmmmmmmmmmmmmmm kirjoitti:

        Joo, ja isäntä kerjää ne rahat eu:lta, kun ei bisnes pysy pystyssä muuten. Minun mielestä on vähän outoa koko homma. Mitä järkeä olla kannattamaton yritys, joka pysyy pystyssä vain tukien tähden?

        No jos et ole perehtynyt EU:n tukipolitiikkaan, niin kyseessä on alunperin Ranskan vasemmiston idea tukea viljelijöitä, jotta duunareille saataisiin halpaa ruokaa. Vai kuvitteletko tosiaan, että on kannattavaaa tuottaa perunoita 20 senttiä kilo, viljaa 1,40 euroa kilo tai sianlihaa 1,60 euroa kilo ?


    • kohta "maalainen"

      Jaa...itsekin muuttaisin mielelläni maalle ja vaikka tilan töihin jos sillä leivän saisi pöytään koko perheelle... mutta itselläkin alkaa ikää jo olla sen verran etten enää perhettä lähtisi perustamaan...
      luulis että 30v naisiakin kiinnostaa maatalous...ilman mitään luomu-hömpötyksiäkin :-) Mutta se onkin toinen juttu mistä sellaisen löytää...
      mä en usko tuohon maajussille morsian-ohjelmaan...eiköhän sinne hakeudu huomionkipeät "prinsessat" joille maatalon työt ihan ihan vieraita!

      • Veikkaampa vain

        Tai voisiko olla myös sellaiset ihmiset jotka kuvittelevat maalla asumisen olevan suurilta osin eläinten silittelyä ja pellolla kukkien keräilyä, luontopolulla kävelyä ja kalastamista? Kun tosielämä kolahtaa huomaakin että se on aika paljon "raatamista" lähestulkoon ympäri vuoden ajan sekä sen että on kiinni maatilassa (mikäli tilan töitä meinaa siis tehdä).


      • maatis
        Veikkaampa vain kirjoitti:

        Tai voisiko olla myös sellaiset ihmiset jotka kuvittelevat maalla asumisen olevan suurilta osin eläinten silittelyä ja pellolla kukkien keräilyä, luontopolulla kävelyä ja kalastamista? Kun tosielämä kolahtaa huomaakin että se on aika paljon "raatamista" lähestulkoon ympäri vuoden ajan sekä sen että on kiinni maatilassa (mikäli tilan töitä meinaa siis tehdä).

        Toki suurella osalla on ruusuiset kuvitelmat mutta nuo mainitut asiat ainakin meidän maalaiseloon kuuluu. ;) ruusutarhaa myöten.
        Asenne ratkaisee.. Ei se raatamista ole mikäli on kiinnostunut aidosti ja tykkää "puuhailla" eli toisten raatamistahan tuo toki on..
        Maatilaan täytyy toki olla valmis sitoutumaan mutta halutessaan pääsee irtikin lomille, jos kaipaa sellaista. Mulle on jatkuvaa lomailua arjessa elo kun muistelee kaupunkivuosiaan, heh.


    • MiiSo Horni

      Ota muija thaimaasta. Ne on säyseitä ja halpoja hankkia ja ylläpitää. Lav uuu long taim. Ethän sä sinne maalle ketään täyspäistä kumppania löydä.

      • potaatinkukkanen

        Täällä on kuule ihan täyspäistä porukkaa. Minä esimerkiksi. Ihan maalaimiehen kanssa menin avioon, eikä ole pahempia mieleterveyshäiriöitä ilmennyt, ei ennen eikä jälkeen. Ja yo-kisoissakin nappasin kolme laudaturtia, joetn luulisin, etten ihan pösseli ole. Enkä ole noissa naapureissakaan vähämielisyyttä huomannut. Ei kai vaan ole niin, että varas luulee kaikkine varastavan jne...


    • Oyutta

      Terve. Kait kylällä on ainakin koulu ja jotain terveyspalveluitakin? Eikö noissa ole yhtään sinkkunaisia, joilla edes vähän ois älliä päässä? Taitaa olla toiveunta, että joku jostain muualta muuttais maalle, vaikka eihän tätä varmaks voi sanoa. Ainut tapa törmätä kylän sinkkunaisiin on tietysti marketti tai ravinteli, joten tuuripeliä tuokin :(

    • tanssihullu N

      Luuletko tosiaankin että kolmikymppisten suosimilla tanssilavoilla tanssitaan nykyään humppaa ;)) ?? Heh heh.

      Kolmikymppiset bilettävät lähinnä jenkkitansseilla ja lattareilla. Hitaalla valssilla ja slow foxilla. Naisia riittää.
      Opettele pelle tanssimaan jos haluat laadukkaan naisen.

      Hattulassa on esim Sellainen tanssilava kuin Satulinna. Tule sinne jonain perjantai iltana kun siellä soittaa Sinitaivas tai Finlanders ja hämmästy ;))

      http://www.youtube.com/watch?v=YCnXtszJwTg

      • Oyutta

        "Kolmikymppiset bilettävät lähinnä jenkkitansseilla ja lattareilla. Hitaalla valssilla ja slow foxilla. Naisia riittää.
        Opettele pelle tanssimaan jos haluat laadukkaan naisen."

        Voiko noita tanssia ihan ilman pingviinikenkiäkin? Jos ei, niin pelleydestä en puhuisi sinuna tässä yhteydessä yhtään mitään...


    • maajonnaksiko??

      tokihan niitä emäntiä maalle löytyy varmasti, mut onko ite sitten nirso et kelle niitä deitti kutsuja laittelee??
      Ite on kaupungissa asuva nainen, mutta voisin muuttaa maalle, lapsena ja teini-iän maalla asuneena se ei ole tuntematonta hommaa. Maalla ei tartte miettii miltä näyttää mut jos ukko ei välitä siitä edes silloinku kaupungille lähtee vaikka vaan kaupassa käymään ja sinne mennään sontaset saappaat ja paskaset vaatteet päällä ni... toki päivittäinen hygienia.
      Tätini muutti aikanaa maalle kaupunkilaisena, sopeutui sinne kyllä oikein hyvin, opetteli perunan istutukset, omistivat kanoja, sikoja, lampaita jne...
      ukko tosin oli sitten loppupeleissä vähän äitinsä siipien suojassa kasvanut taiteilija sielu. paljon suunnitteli ja aloitti mut jos tätini ei "potkinut" persiille ni ei niitä ikinä loppuun asti tehty, ja osa tehtiin sitten vähän hutiloiden kunhan kasaan tuli tyylillä.
      Hygienia ja asunnnon jollai asteikolla siistinä pitäminen oli ukolle myös ongelma. Pesulla käytiin 2x vkossa ku sauna oli, niillä lantasilla saappailla saapasteltiin sisällä olkkaria myöten ym.
      Lopulta tätiltä paloi hermo ja lähti vetämään. Nykyään se tupa on ku sikolätti.
      Mut meni kyl sen verran aiheen sivusta, mut pointti on se et ymmärrän niitä ketkä ei halua lähteä maalle ja ajatus maajussin puoliskona ei juurikaan innosta. itse olisin valmis kokeilemaan, jos kemiat pelaa ... =)

    • Mensassa ollaan

      Lukio-opinnot voisit karsia kriteereistäsi kun nykyään yliopistoon voi hakea ammattioppilaitoksen papereillakin.

      Itse en viitsinyt lukiota suorittaa. Pääsin jatko-opiskelijaksi haluamalleni alalle ammattioppilaitoksen kauttakin, siis ammattikorkeaan.

      Teen samoja duuneja nyt kun collegani joka on 5 laudaturin ylioppilas ;))

      Kumpi meistä on älykäs ? Minä vai hän ?
      Mielestäni olemme samalla viivalla.

      Ota poika siis järki käteesi. Kysy kumppanin ammattia, äläkä ylioppilastutkintoa :)

      • 1+1

        Se ylioppilas osaa ehkä kuitenkin kirjoittaa oikein sanan "kollega" eikä lyö välilyöntiä ennen kysymysmerkkiä.


      • ohilyönti
        1+1 kirjoitti:

        Se ylioppilas osaa ehkä kuitenkin kirjoittaa oikein sanan "kollega" eikä lyö välilyöntiä ennen kysymysmerkkiä.

        Ylioppilaillakin lyö aina välillä tyhjää, niinkuin kaikilla muillakin oppineilla....


      • realnisti

        AMK ei ole yliopisto, vaan nimellinen korkeakoulu. AMK:sta valmistunut ei tienaa edes samaa, mitä joku muinaisen opiston käynyt.


      • joku vain
        realnisti kirjoitti:

        AMK ei ole yliopisto, vaan nimellinen korkeakoulu. AMK:sta valmistunut ei tienaa edes samaa, mitä joku muinaisen opiston käynyt.

        Sehän ei ole edes korkeakoulu. Se apinoitiin saksalaisilta, käännettiin härskisti universityksi. Hämärämarkkinoitiin ulkomaisille opiskelijoille ja nykyäänhän insinööri tai tradenomi ei ole duunaria kummempi, ruuvarin varteen tai kaupan kassalle suurin osa joutuu kun niitä on koulutettu liikaa. Teknikon huki loppui, näiden piti korvata teknikot työnjohtajina ja tehdä vähemmän vaativia suunnittelutehtäviä. Harvoille kuitenkaan oli niissä hommissa tarvetta kun kaikki halukkaat ja työnvieroksujat saivat Nokia-vainajan huumassa mielin määrin kouluttautua.

        Huvittaa kun eräs läheinen opiskeli AMK-inssiksi ja aina jaksoi moittia kulttuurialan opiskelijoita. Mietin aina että joo, ihan totta mutta samanlainen turhake olet itsekin. Oikeassa olin, työttömänä tuo on sittemmin ollut paljon eikä otettukaan kesken koulun Nokialle töihin kuten kuvitteli. Lähinnä jossain asennustehtävissä jotka menisivät amis- tai vaikka peruskoulupohjalta, palkka ja työnsaanti vain ihan eri tasolla kun olisi kertynyt jo nuoresta työkokemusta.


      • sgsgsgdgsd
        joku vain kirjoitti:

        Sehän ei ole edes korkeakoulu. Se apinoitiin saksalaisilta, käännettiin härskisti universityksi. Hämärämarkkinoitiin ulkomaisille opiskelijoille ja nykyäänhän insinööri tai tradenomi ei ole duunaria kummempi, ruuvarin varteen tai kaupan kassalle suurin osa joutuu kun niitä on koulutettu liikaa. Teknikon huki loppui, näiden piti korvata teknikot työnjohtajina ja tehdä vähemmän vaativia suunnittelutehtäviä. Harvoille kuitenkaan oli niissä hommissa tarvetta kun kaikki halukkaat ja työnvieroksujat saivat Nokia-vainajan huumassa mielin määrin kouluttautua.

        Huvittaa kun eräs läheinen opiskeli AMK-inssiksi ja aina jaksoi moittia kulttuurialan opiskelijoita. Mietin aina että joo, ihan totta mutta samanlainen turhake olet itsekin. Oikeassa olin, työttömänä tuo on sittemmin ollut paljon eikä otettukaan kesken koulun Nokialle töihin kuten kuvitteli. Lähinnä jossain asennustehtävissä jotka menisivät amis- tai vaikka peruskoulupohjalta, palkka ja työnsaanti vain ihan eri tasolla kun olisi kertynyt jo nuoresta työkokemusta.

        Ammattikorkeat ovat korkeakouluja, tuottavat alempaa korkeakoulututkintoa. University of Applied Sciences on englanninkielinen nimi ja käytössä muuallakin.


      • joku vain
        sgsgsgdgsd kirjoitti:

        Ammattikorkeat ovat korkeakouluja, tuottavat alempaa korkeakoulututkintoa. University of Applied Sciences on englanninkielinen nimi ja käytössä muuallakin.

        Niinhän se on. AMK:t räätälöitiin kun ajateltiin että insinöörejä ja tradenomeja voidaan tuottaa kuin liukuhihnalta, ja kyseessä on globaali ilmiö. Vielä 15 v sitten insinööri oli ns. parempi ammatti eikä sillä tutkinnolla päätynyt pätkätyöduunariksi.

        Kun AMK-tutkinnot yleistyivät, vanhemmat ikäluokat olivat siinä kuvitelmassa että kyllä niille töitä riittää ja se kuvitelma siirtyi IT-huuman ja nousun siivittämänä nuorempiin, joista suuri osa sai sittemmin pettyä.


      • Amk=opistotaso
        sgsgsgdgsd kirjoitti:

        Ammattikorkeat ovat korkeakouluja, tuottavat alempaa korkeakoulututkintoa. University of Applied Sciences on englanninkielinen nimi ja käytössä muuallakin.

        Amk ei ole yliopisto. Ihan opistoasteen koulutus. Opiskelin itse kun tota amk hösötystä aloitettiin. Perusopistoasteen koulutus sillä erolla että enkuksi tutkielmia pitää väsätä.


    • krouviin mars

      Moro sulle aloittaja...enpä tiedä, kuinka vanha olet, mutta jos sulle kelpaa 30-vuotias nainen emännäksi, niin luulisi niitä löytyvän ihan siitä lähibaarista.

      Varmasti on tulijoita, jos et pakota heitä navettahommiin. Se edellyttää tietenkin sitä olet itse fiksusti käyttäytyvä herrasmies, etkä mikään lannalta haiseva maalaisjuntti, joka huutelee rivouksia oluttuoppinsa takaa.

      Tosin vaatimustasoasi sinun kannattaa hieman laskea. Mitä väliä sillä naisen koulutustasolla on? Eikö se ole pääasia, että hänellä on jokin duunipaikka ja elättää edes itsensä?

      Netistä ei löydä kukaan ketään.

    • Humppaa...humppaa..

      Eipä ihme sillä humppa parhaasta päästä olevaa tanssimusaa! Jos on rajoittunut ja ei anna periksi, niin jäähän sitä yksin.

    • Tillintallintalli

      Sen verta täytyy korjata, että vaikka asun maalla maalaistalossa,en lähde kylille missään sontasissa ja rähjäisissä vaatteissa, laitan aina parhaat vaatteet päälle, koska se on mun vapaa-aikaa. Sellaisiakin ihmisiä on jotka menee samat vaatteet päällä joka paikkaan, mutta aika vähemmistö kuitenkia ja muutenkin ovat erikoisia tyyppejä kaikenkaikkiaan

      • ……..

        Niinpä. Isäni, maajussi, laittaa paremmat vaatteet päälle, kun lähtee kaupungille vaikkapa vain hakemaan jotakuta junalta - eli ei edes astu autosta ulos kaupunkireissullaan.

        Nythän on vaan niin, että kun maalainen vaihtaa työvaatteet kaupunkivaatteisiin, useimpia ei enää maalaiseksi erityisesti tunnista. Niinpä ainoat maalaisen näköiset ovat niitä, joita vaatteiden vaihtaminen ei kiinnosta. Se saa tietämättömät kuvittelemaan, että kaikki maalaiset olisivat juuri tällaisia.


      • MaaseudunTulevaisuus

        Runkkaa taikka kuole taikka runkkaa taikka runkkaa ja kuole!


    • Pohojammaalta

      Thaimaasta ehdottamasti jos osaat englantia savvoo eivätten haasta. Hyvän näköisiä ja kokoisia. Suosittelen!!!!! Nykyajan kaupunkimuijat ovat nirppanokkia. Battayan reissu avaa horsonttia, nää naiset eivät valita.

      • pankokista kulta

        pohojanmaalle ei saa naista kuin bankokista. Eivätkä hekään viihdy kuin kuukauden kun lähtöö muualle.


    • karjaton

      taitaa suomen maajussit olla ennestäänkin tarpeeksi velkaantuneita.Lypsykone olis parempi sijoitus...

    • pirjokki

      Minä oon maalta kotoisin ja mieluusti joku päivä muuttaisin vielä maalle. Itseasiassa omaa maatakin löytyy eli voisi rakentaa oman talon jne. kunhan ensin töitä ja rahaa on säännöllisesti. Ulkonäköäni on kehuttu, ja sulhaskandidaatteja olisi vaikka kuinka. Että kyllä meitä maaseudulla viihtyviä naisia tämä maa päällään kantaa.

    • Maatalon emäntä

      Minä löysin 30 vuotiaan maajussini Maaseudun tulevaisuuden kautta. Nyt 2,5 vuotta naimisissa, ja päivääkään en ole katunut. Olen töissä kotona eli siis hoidan eläimet, ja olen onnellinen =) Oikealta ammatiltani olen ravintolakokki.

    • gikuli

      Hankala sanua miten löytyy.
      Ittelläni on kaupunkilaisflikka emäntänä, ollut jo 30 vuotta karjattomassa talossa.
      Kerran toinen maalle eksynyt kaupunkilaisemäntä kysäsi muijaltani, miten sinäkin tänne olet eksynyt, täräytin sivusta väliin että kikkelihän sen ratkaisee.

      • Herääppä..

        Mahtavat fantasiat sulla.Mutta sellaisiahan niistä Anttilan kuvastoista ammennatkin.


      • heganeiti

        Jussin älykkyys osamäärä tulikin siinä ilmi.


    • olio1

      kannattaisiko laskea rimaa... en kyllä ymmärrä miksi pitäisi olla ylioppilas ym. että kelpaisi maatalon emännäksi.....

      • Täti immeinen

        Maatila on yritys jonka pitää tuottaa. On hyvä jos on esim. jotain talousopintoja, kasvillisuuteen liittyviä opintoja tms. Jos on eläimiä, on hyvä olla koulutusta niidenkin hoitoon ettei käy niinku sille entiselle kaupungin flikalle joka lypsi sonnin.

        Kielitaito ei ole todellakaan pahitteeksi mikäli aloittaa maatilamatkailuyrityksen tai sitten osaa laatia Eu:n tukihakupaperit; ei kuulemma ihan mitätön homma sekään.
        Jos on rantaa ja kalaisat vedet, muheva maa ja riittävästi hehtaareja niin pistää pystyy mökkikylän ja vuokraa niitä. Perustaa vaikka taidekursseja sinne, hankkii jonkun taitelijayhdistyksen kautta.
        Voivoi, maatiloilla on vaikka mitä mahdollisuuksia erilaisiin yrityksiin jos vaan voimia ja niitä opintoja on että osaa sitten laskea kannattavuutta.
        Tyhmä ei maatilalla pärjää.


      • pohjanmaan poika
        Täti immeinen kirjoitti:

        Maatila on yritys jonka pitää tuottaa. On hyvä jos on esim. jotain talousopintoja, kasvillisuuteen liittyviä opintoja tms. Jos on eläimiä, on hyvä olla koulutusta niidenkin hoitoon ettei käy niinku sille entiselle kaupungin flikalle joka lypsi sonnin.

        Kielitaito ei ole todellakaan pahitteeksi mikäli aloittaa maatilamatkailuyrityksen tai sitten osaa laatia Eu:n tukihakupaperit; ei kuulemma ihan mitätön homma sekään.
        Jos on rantaa ja kalaisat vedet, muheva maa ja riittävästi hehtaareja niin pistää pystyy mökkikylän ja vuokraa niitä. Perustaa vaikka taidekursseja sinne, hankkii jonkun taitelijayhdistyksen kautta.
        Voivoi, maatiloilla on vaikka mitä mahdollisuuksia erilaisiin yrityksiin jos vaan voimia ja niitä opintoja on että osaa sitten laskea kannattavuutta.
        Tyhmä ei maatilalla pärjää.

        Liekö niitä paljonkaan jotka tuottaa. Tukiaisilla ne joten kuten pyörii, loppu tulee heti jos tukia leikataan. En nyt silti sitä meinaa etteikö turhempiakin asioita tuettaisi. Maksan osuuteni mielelläni, hispaanien tomaatit ja kurkut ei käy kun touhu on niin läpeensä korruptoitunutta että 25% torjunta-aineista on praattituotteita, eli kukaan ei tiedä mitä ne sisältää. Hienot etiketit on ja standardit, direktiivit pöntöissä, sisältö mitä sattuu ongelmajätettä.


    • nainen25

      Itse olen maatilan tyttöjä ja täytyy kyllä myöntää, etten haluaisi maajussin vaimoksi :D Siinä ollaan naimisissa sen tilan kanssa koko loppuelämä(velat). Ja jos on eläimiä, ei niitä voi jättää hoitamatta edes oman sairastumisen vuoksi. Siinä työssä ollaan kiinni 24/7 ympärivuoden ja vain 22 päivää lomaa siihen työmäärään nähden, joten ei nappaa. Osaan kyllä tehdä kaikkia maatalilantöitä aina halonteosta traktorilla ajamiseen (myös metsätyöt onnistuu). Teen itse fyysisesti raskasta työtä, joten en sitä vieroksu. Tiedän mitä on asua ja olla töissä maatilalla ja sitä en halua itselleni. Tietenkin jos onnistuisi niin, että mies olisi vain töissä tilalla ja itse kävisin muualla töissä. Tässä on taas se, että työmatka luultavasti muodostuisi esteeksi.

      Haluan kyllä asua maalla omakotitalossa, mutta ehkä maatilalla asuminen ei ole minun juttuni.

      Ne naiset jotka eivät ole maatilalta kotioisin, heillä voi olla ruusuinen kuva maalla asumisesta ja maatilantöistä tai ovat vaan niin nirppanokkia, etteivät kestä jatkuvaa paskanhajua.

      Entiedä mistä löytyy sinulle nainen. Hankalaa. Onnea etsintään!

      • Pohojalaane

        nirppanokka!!!!!


    • ottopoika

      Eläpä hättäile. Laske rimmoo mitä sinä älykkäällä naisella teet ja kirjoitus taitoisella. Maallahan on jo emäntiä monessa talossa, suurin osa ukkoonsa kyllästyneitä. Vinkiks vaan siinä niitä valmiiksi koulutettuja on, kun vaan ottaa. Hyvällä tuurilla vielä tilan kokokin kasvaa kun emäntä saa ukoltaan puolet tilasta itselleen.
      Sillä konstilla minäkin olen pärjäillyt eikä ole tarvinnut tuiskuun ja tuuleen lähteä.

    • ........

      Tänne on niin mukava aina kirjotella ja lukea ku ihmiset on niin ilkeitä. Mulle kyllä ois kelvannu maalaismies, muttei tullut vastaan. Käy joskus baarissa, sieltä kai niitä naisia. Enpä itsekään tiedä mistä lähtisin miestä hakemaan jos ero tulisi. ps olen parikymppinen, eikä paljon samanikäisiä maajusseja ole liikenteessä...

    • työtön mies

      Veikkaan että olet muuten vain vähän kuiva tyyppi. Olen itse työtön pienessä kaupungissa asuva 33-vuotias mies ja ihan hyvin olen aina saanut naisia treffeille. 40 km matkan päässä on isompi kaupunkin ja sieltä sitten "löysin" nykyisen vaimoni 30-vuotiaana. Koko nuoruuteni olen ollut on-off töissä ja nyt taas olen työtön. Rikas en ole, mutta selviän kyllä pienilläkin rahoilla ja elämänasenteeni on positiivinen.

      "Ei auta itku markkinoilla." sanotaan jo sananlaskussakin. Eli asenne kuosiin ja aina ei voi käydä hyvä säkä.

    • jussiton

      Ennen kysymysmerkkiä ei tule välilyöntiä. ;)

    • reqrfgqv rt1

      Maajussithan on sama asia kuin yhteiskunnan tukirahoilla elävät muut pummit.
      Koitapa laittaa ilmoitus missä ilmoitat olevasi sosiaalitukien varassa elävä.. niin tulos on sama, et saa vastauksia.
      Hauskaa että kouluttamaton rypsireino etsii hyvin koulutettua emäntää ja penkoo vastauksista kirjoitusvirheitä.. omassa teksissäänkin niitä näyttää olevan.
      Liekö koulutusvaatimuksen syy se että tukirahat pienenee ja sen takia pitää löytää nainen elättäjäksi...

      • Että morjes

        Sanoo hlö , jonka kantti ei kestäs viikkokaan pyörittää nykyaikaista maatilaa.


    • mummeli vain

      Et ole löytänyt sitä oikeaa ihmistä vielä.. takuulla sellaisiakin naisia löytyy jotka tykkää maalaiselämästä..

    • hohhoiii

      ...kyllä maalla on mukavaa. En muuttais maalta minnekkään ja kovinhan kaupunkilaiset maalle pyrkii, ei tahdot tontit riittää.

    • RIKAS MAIDONTUOTTAJA

      Aina kun baarissa känniset johanna tukiaisen kaltaiset kantturat tulevat lääppimään,Niin aina ovat lähteneet kun kerron olevani maidontuottaja.

      • Smellin Shit

        Varmaan ovat lähteneet kun ovat huomanneet ympärilläsi leijuvan vienon paskanhajun.Pois.

        Vähän sama juttu kun sanovat sulle karokessakin,että voit mennä muullekin laulamaan...nimenomaan muualle.


    • nainen744

      En ole 30 vaan 40 itse olen halunnut muuttaa maalle (toki maaseutuni on suppea myönnetään). Eron myötä nyt olisi mahdollisuus toteuttaa unelma. Tietysti itsellä ajatus on hevoshommat eikä niinkään maataloushommat mutta kaikelle olen avoin.

      Suomi 24 treffit ei kyllä toimi millään tasolla. Olen myös vaihtanut tekstiä monesti ja vastauksiakin toki saanut mutta kyllä vaan on vaikeeta. En ole todellakaan ruma,tyhmä tai mitään muutakaan ei vaan netissä tutustuminen taida onnistua. Missä sitten kohtaan sen maalla asuvan tai kanssani maalle muuttavan miehen ? en todellakaan tiedä. Unelmani oli jo mielestäni valmis kunnes matto viimeistään kiskaistiin jalkojen alta.

      Aloittajan kriteerit ovat kyllä yliampuvia. Jälkeläiset ...... ei kirjoitusvirheitä.....lukion vähintään suorittanut :D

      • Maa5

        Moi Nainen744
        En ole maajussi vaikka maalla asustelen,,maata ja metsää lähinnä..
        Laita osoite niin kirjotellaan..ikää 42v.


      • teuvo maalta
        Maa5 kirjoitti:

        Moi Nainen744
        En ole maajussi vaikka maalla asustelen,,maata ja metsää lähinnä..
        Laita osoite niin kirjotellaan..ikää 42v.

        Sama täällä, en ole maajussi mutta mettää on 300ha ja rahhoo reppu täynnä. Ikää kuuskymmentä mutta vielä toimii pelit ja vehkeet paremmin kuin kaupunkilais pojilla. Pistä vaan osoite niin laitetaan pelit soimaan.


      • maalaispoika2

        Moi! Täällä myös yksi kiinnostunut 40-v maalaispoika. Minulla on 4-vuotias tytär, en ole enää maanviljelijä mutta tiloja olisi hevosille ja muillekin eläimille. En asu korvessa mutta mukavan rauhallisessa paikassa 40 km isosta kaupungista ja 12 km vähän pienemmästä. Olen suht hyvin toimeen tuleva enkä ole työnarkomaani, en polta enkä juuri juokaan. Laita osoite tänne niin kirjoitellaan.


    • Tässä taas näitä vinkujia
      tahdon fiksun ja siistin sellaisen kuin tuossa pornoleffassa tollasen kiimaisen mimmin
      ”naisen pitää olla älykäs ja ainakin lukion ja jotain jatko-opintoja käynyt eikä mielellään hirvittävästi yhdyssanavirheitä”

      Mitä toi otsikkosi tarkoittaa

      ” Mistä löytää maalle haluava nainen ? ”

      Se kuulostaa toosi hoono soomi !

      Itse olet vaatimassa ettei saa olla yhdyssanavirheitä - ota joku musta mimmi sinne saat kokonaisen suvun nussijoita kaupan päälle ja kohta elätät siellä 500 henkeä mutta saatpahan panna kokoajan ja saa lehmätkin munaa peräreikäänsä. Tuskin ehdit itsekään lehmää lypsää kun panemista vaan koko elämä.


      Suomea :

      Mistä löytää maalle haluava naisen ?
      tai
      Mistä löytää maalle haluavan naisen ?

      Mitä tarkoittaa :
      Mistä löytää maalle haluava nainen ? – runkkaa ittes taivaaseen

      Sori en jaksanut lukea haku-kaavakettasi - olet niin surkea.

      Mitä tääkin tarkoittaa
      mutta onko jollakin suunnalla maata jemmaa, josta yksi hyvä vapaa löytyisi ?

      --- ei jaksa !

    • Vähän taidat olla

      itse aika maalaisjuntti. Lueppas tuo kirjoituksesi uudestaan, enpä yhtään ihmettele, että naiset eivät ole sinusta kovin innostuneita. Etsit itsellesi kumppania johonkin korpeen ja pitää olla hyvin koulutettu ja niin poispäin.

      Mitä tekee hyvällä koulutuksella jossakin takapajulassa, jossa ei ole töitä haillamailla. Etkä siis etsi itsellesi työtoveria, vaan naisen täytyy kuitenkin elättää itsensä siellä takapajulassa, tai nostaa työttömyyskorvausta ja elää sillä.

      Joten se siitä kumppanuudesta.

    • Maaseudun tyttö

      Kumppanin löytäminen on suurimmalle osalle meistä vaikeaa, mutta suosittelen että sanot heti suoraan ilmoituksessasi ketä olet ja mitä teet. Itse ainakin laitan viestiä juuri niille "maajusseille", koska eläimet maaseutu ovat vain plussaa minun ajatusmaailmassani. Jos kiinnostaa niin laita linkki profiiliisi osoitteeseen [email protected] :)

      • Maa5

        Moi Maaseudun tyttö..jos ton ekan viestin lähettäjän kanssa ei kemiat kohtaa,,niin kirjotellaa,,asun maalla..en ole maajussi,,vaikka maata ja metsää omistankin,
        Vastaa..niin kirjottelen..en muuten tule väliin.


    • madam1

      Moikka!
      Itse olisin valmis täältä kaupungista muuttamaan maalle vaikka heti. Vaikeaksi sen tekee kun ei ole ajokorttia. Myöskin tuo kun en ole lukiota käynnyt, mikä ei tosin mielestäni älykkyyttäni lisää eikä vähennä. Koulutus ei takaa automaattisesti korkeampaa älykkyyttä! Itse olen kyllä kaksi ammattia hankkinnut ja molemmissa erikoistunnut pidemmälle. Mutta voi jäi kumminkin lukio ja yliopisto käymättä. No tyhmänä ihmisenä pitää jatkaa kaupungissa asumista. Onnea sinulle akateeminen nainen maalle onkin luultavasti sopivampi vaihtoehto kun työtä pelkäämätön käytännön ihminen;)

    • miehellinen

      Unohtakaa tytöt tämmönen sonta

      nää on näitä ylläpidon tekemiä aloitukia kun tarvii mainostajilleen näyttää että täällä ollaan aktiivisesti lukemassa mainostajien mainoksia . kuka niitä oikeasti lukee

      Idioottimaisia kirjoitus virheitä aloituksessa kuten fenno.maani sanoi!

      täältä en ottaisi yhtäkään puolisoa - etsiikö joku täältä puolisoa - ei hyvää päivää

      Onneksi sen verran kävin kouluja että saan oikeit miehiä oiekista paikoista

      • Ennussi Pilkkua

        "Miehellinen", kävitkö jotain pula-ajan kiertokoulua?
        " aloitukia"
        "kirjoitus virheitä"
        "oiekista ", lisäksi muut virheet.
        Teksti on ymmärrettävissä, mutta peilistä näet kaltaisesi idiootin.
        Taidatpa narrata tuolla nimimerkilläsi?


    • hyvinpä joo

      Viikon naurut ! jyväjemmari etsii hyvin koulutettua naista paskan keskelle ! yök ! pikkusen omahyväinen ja joku todella tyhmä ei ihme että ei löydä " meitä tavallisia naisia" kuka haluaa jonnekki takapajulaan nyhjöttään paskanhajuun ensin hyvin kouluttautuneena ????

      • tarkoittaisiko toi hyvin koulutettu - pornoliisaa ? hyvin koulutettua h u o r a a se kaipaa viikonlopun panoa. Sitten maanantaina potkaseen muijan lumihankee ja kippaa trakkorilla pihan lumet päälle ?

        muakin alkoi oksettaa tää!


    • Tosi on

      No morsiamen löydät Maajussille morsian -ohelmasta tietty!

    • Arvojärjestys

      Maanviljelijäksi (varsin yleisesti) valikoituu, tai pikemminkin se lankeaa sisaruksista sille tyypille joka on ns. "pahnan pohjimmainen". Sellainen tyyppi joka on viel kiinni "äidin napanuorassa"..

      Koska yritteliäämmät ja "terävimmät", fiksummat sisarukset kouluttautuu ja etsityy muualle yhteiskuntaan, itsenäisiin ammatteihin. Näin luoden omaa uraansa toisaalla.
      Maajussit, nuoret isännät ovat varsin nyhveröitä, Äitin pilalle hyysäämiä. Ovat tottuneet asumaan täydenpalvelun "työlaitoksessa", jossa Äitee ja Isä on opastanut työt, ruoka on ollut katettuna valmiina tiettyynaikaan pyykit pesty ja viikattu, peti pedattu, senjälkeen kun Äiti herättelee "kultapojunsa" aamun askareihin, poju pomppaa pehkuistaan ja jättä petinsä kuin paskan perseestään. Kun äiti kyllä siivoo jäljet ja petaa pedin..kaikki valmiina..

      Jos tuohon "yhteisöön" tulee nuoriemäntä, hän on lähinnä piian, ettensanoisi orjan asemassa.

      Jos nuoriemäntä aikoo tehdä työnsä tavallaan, poiketen perinteestä, vanhaemäntä sanoo herkästi "ettei ennenkää nuin oo tehty, meillä on tehty näin ja therähän jatkossaki" " paa se mielehes".

      Jos nuoriemäntä yrittää hakea tukea puolisoltaan asioidensa suhteen sitä hän ei tule saamaan.
      Koska tämä "mammanpoika" on vahvan äitinsä otteessa niin voimakkaasti, ettei uskalla nousta häntä vastaan.

      Marssijärjestys tulee olemaan se että maatalon nuoriemäntä on kaikkein alimmainen arvojärjestyksessä, niinkauvan kun "vanhapari" pihapiirissä patseerailee..
      Sittenkun niistä aika jättää voi tämä "Nuoriemäntä" sitten vuorostaan kostaa tulevalle "nuorelle emännälle" kokemuksiaan, kuten "Vanhaemäntäkin" aikoinaan.

      Näin se hier'arkinen elämänkierto monesti maataloissa menee, paitsi fiksummat osaavat katkaista sen totutun "kierteen"..

      Jos aijot emännäksi ota huomioon edelläkerrottu. Elämä on kuitenkin mahdollisuus, siihen voi itsekukin vaikuttaa tavallaan.

    • Mistä oot kotosin

      MINÄ ETSIN MAAJUSSIA!

      Tai no, uskon pystyväni elämään ilman miestäkin, mutta ihanteellista olisi jos löytäisin maajussin niin ei tarvitsisi perustaa omaa tilaa.

      Mitä tuotat tilallasi, en syö lihaa joten en voisi elää lihakarjatilalla. Mieluiten harrastaisin pienimuotoista luomutuotantoa (jos sillä tulisi toimeen).

      Mitä tuotat?

      • Highest

        Miksi harrastuksella pitäisi tulla toimeen?


      • yrittäjä

        Laitahan osoittees tänne niin otan yhteyttä. Terv. yrittäjä maaseudulta


    • kaaleppi4

      Minulla oli maaseudun tulevaisuudessa ilmoitus, että tahtoisin oman maajussin, mutta en saanut sitä kautta.

    • maalaisimpi

      Mie etsin miestä Soomesta. Kaikki kelpaa, miul on maata ja lapiot ja kottikärryt ja rahhaa hirveesti. Ei tartes kovasti työtä tehä, sängys ku ois hyvä. Sais juua ja syyä ja tupakkia polttaa.
      Mie lähettäisii lentolippu.

      • Pohojalaane

        Hesalaane börje eli perämies oot ruottinlaivalta!!!


    • Maalainen nainen

      Thaimaasta, Virosta tai Venäjältä.
      Niistä paikoista ainakin meidän kylän maajussit on vaimoja hakenu. Yksi haki Kiinasta mutta se ei kauan maalla viihtyny. Pääasia että pääsi suomeen.

    • TapauksiaTunnen

      Onhan se ymmärrettävää että eivät ne hieltä ja paskalta haisevat peräkammarin poijjaat suomalaista naista helposti saa. Käytöstavatkin on kuin sontatunkiolla kasvaneella.
      Suomi-nainen tiedostaa asemansa nykyään (paitsi jotkut Lutka-Horot),, siinämäärin ettei he ryhdy piiaksi maalaistaloon, anopin, pojan-nyrkin ja hellanväliin, keräileen paskasia pierukalsareita pitkin nurkkia.

      Venäläiset ja Baltti-naiset kyllä hakeutuu näille helpoille markkinoille, muutamaks vuodeksi. Pyöräyttää penskan tän juntinkans että saa Suomen kansalaisuuden, senjälkeen häipyy joko Ruotsiin tai jää muualle Suomeen etsien sitten uutta uhria tai pysyvämpää suhdetta-elättäjää..

      Esimerkkejä tiedän..

      • mömmö

        vai oikein koulutettu ja maalle!!!! just..


      • Oletpa fiksu..

        Minäkin tiedän näitä esimerkkejä, neitoja jotka ovat pitäneet parhaimpana maatalon isäntää, aivan supisuomalaisia älykkäitä ja kouluttautuneitakin naisia.
        Taidat itse olla sellainen miksi toisia nimittelet.
        Herää kysymys miksi tai mille olet niin katkera?


    • tavallinenrinsessa

      Tääläkin yksi ihanainen odottaa että pääsisi maalle ihanan ja rakastavan miehen kanssa perustamaan perheen, pääsisi pois täältä kaupungista huhhuh...ei vaan kukaan uskalla ottaa yhteyttä

      • Pohojalaane

        Siementä vakoon sanoi maajussi keväällä piialle kun seivästä pystytti....


      • yrittäjä

        Minä uskallan


    • karvojakäteen

      Melkein väitän että aloittaja on syy miksei friidu syty , Maaseudun elämän voi muotoilla tarpeisiin sopivaksi , jos haluaa . Jos sinä olet se joka sanoo mikä on kivaa tai mikä on sopivaa ajankulua niin hei hei . Peli on yhteistä pariskunnalla .

    • kysy emännältä

      Mistäkö löytää emännän maatilalle?
      Onko emännälläsi maatilakin?

    • Et sä sitä emäntää Helsingistä maalle löydä tai jos löydät niin olet löytänyt neulan heinasuovasta.
      Ite olen Helsingissä syntynyt ja kasvanut, mutta nyt näin päälle kolmekymppisenä muutin pois pk-seudulta ja tunnen tulleeni "kotiin". Valitettavasti kun opiskelen (am.koulu, alan vaihto jatko-opiskelut) pitää asua vielä kaupungissa ja kerrostalossa. Muuttaisin heti taloon maaseudulle jos voisin.
      Pieni ongelma vain on, usein maajussit toivovat naista joka haluaa lapsia, itse en ole ollekaan varma haluanko äidiksi. Mieli voi muuttua, mutta sen miehen pitäisi löytyä pian. 39-40-vuotiaana en ala esikoistani pykäämään.
      Toinen vaatimus on että maajussi olisi itsestään huolta pitävä, eli ei mitään pullukkaa kaljamahaa tai elintasomahasta kai siellä maalla puhutaan.

    • emäntä

      Mie tulisin mielelläni emännäksi. Et kertonut ikääsi mut luulen että oon liian nuori, 20-vuotias naikkonen :D

    • (Maa)Jussi

      Täällä olisi 35v maatilan miekkonen,en koe olevani juntti,osaan puhua ja pussata. Partavettäkin osaan käyttää,että lannallekaan en haise.
      Emännän paikkakin olisi vapaana,ota yhteyttä jos kiinnostaa;)
      Se oikea ei ole vain tullut vastaan,voisi tuolta kylän baarista noita baariruusuja löytää,mutta...

      [email protected]

    • dende3

      Täälä on myös yksi 25v. nätti suomineito joka mielellään muuttaisi maalle "emännäksi" =) Kyllä maalle haluavia naisia varmasti löytyy. Se onkin sitten asia erikseen, että missä tällainen nainen ja maajussi toisensa kohtaavat =) Vaikea on maajusseihin törmätä, jos ei ole "kytköksiä" näihin piireihin =) Maatalousalan yrittäjät kun ovat nykyään katoava luonnonvara, kun pientilalliset jäävät suurien jalkoihin :/

      • Pohojalaane

        Laitakko nimes 1 miljoonan euron kiinnelainaan 30 v. Kiitos


    • kato ensin,,

      Oli sitten maaseudun tai kaupngin mies niin ei kannata luottaa muuhun kuin
      live kontaktiin. Treffi ja nettipalstat on pullollaan toivottomia tapauksia.
      Monella vaikeuksia päihteiden kanssa,luonnevikaisia naisia ,jotka ei koskaan
      kykene normaaliin parisuhteeseen ym ihme tapauksia. Ei se normaalin
      asiallisen jalat maassa olevan naisen löytäminen ole ihan helppoa missään.

    • Ehkä sulla (niinkun monella muullakin nykyään) on liian tarkat noi kriteerit. Itse esimerkiksi löysin juuri sellaisen miehen (töissä ollessani), millaisen kuvittelin haluavani, mutta ei meidän välille kehittynyt mitään romanttisia tuntemuksia sen muutaman kuukauden aikana, mitä tapailtiin.

      Mutta tässä sun tilanteeseen liittyen jotain ideoita, mitä tuli mieleen:
      - Kirjoitat sinne nettiprofiiliin ihan perustiedot (myös sen, että asut ja työskentelet maalla) ja SUURIN PIIRTEIN millaisen naisen kanssa näkisit itsesi olevan ja laitat kuvan! Luulisi tulevan vastauksia.
      - Piät silmäs auki niien tiluksien ulkopuolella, kaupassa yms.
      - Mainostat sukulaisille ja kavereille, että ois haku päällä. On niillä varmasti joku tutun tuttu mielessä, jonka kanssa sulla vois synkata. Yleensä läheiset näkee hyvin, millanen ihminen kellekin käy.

      Onnea etsintään!

    • ...

      Maajussille morsian

      • --------------------

        Täällä on nyt useampi jo ehdottanut tuota ohjelmaa aloittajalle, vaikka hän jo viestinsä alussa ilmoittaa, että ei halua televisioon.

        Ettekö te edes lue näitä aloittuksia?


      • .-----.----.
        -------------------- kirjoitti:

        Täällä on nyt useampi jo ehdottanut tuota ohjelmaa aloittajalle, vaikka hän jo viestinsä alussa ilmoittaa, että ei halua televisioon.

        Ettekö te edes lue näitä aloittuksia?

        Ilmeisesti joillakin ei ole minkäänlaista kykyä käsittää sarkasmia...


    • anni.helmi

      On meitä maalaislikkojakin. Sellaisia jotka kaipaa sinne maaseudun rauhaan. Itsekin maatilalla kasvanut ja sydämeltäni maalaislikka, vaikka olen kerrostaloon kaupunkiin joutunut. Mutta tottahan se on että mitä enemmän on ns. rajoittavia tekijöitä, sitä vaikeampi on puolisoa löytää. Jos pitää olla nätti, laiha, koulutettu, lapseton, hyvin omillaan toimeentuleva, fiksu ja filmaattinen, ja vielä lisäksi haluta asua maatilalla, niin aika vähän voi olla ehdokkaita. Ja sitten siihen päälle vielä semmoinen pikkujuttu kuin kohtaako kemiat ja semmoinenkin kuin rakkaus...

      Mutta ei se puolison löytyminen varmaan ole muillekaan sen helpompaa.

      • 2.0TDI

        Saksassa maanviljelijän ammatti oli kolmanneksi arvostetuin!


      • Ysv
        2.0TDI kirjoitti:

        Saksassa maanviljelijän ammatti oli kolmanneksi arvostetuin!

        Opettele sietämään yhdyssanavirheitä niin pääset ongelmastasi kertaheitolla.


    • napunapi

      Mietin vaan, että mihin tarvitset maalla KOULUTETTUA naista... no joo, toki se antaa hieman osviittaa kunnianhimosta ja että pyrkii elämässä menestymään, älliäkin ehkä jonkin verran jos korkeasti kouluttautunut, mutta eikö se koulutus mene hukkaan maatilan töissä... ok voihan muualla käydä töissä maalta käsin...jos voi.

      Itse olen aina viihtynyt paremmin maalla kuin kaupungissa, ja sinne haaveilen muuttavanikin jos hyvä mahdollisuus joskus tulee... työt vaan pakottaa elämään kaupungissa.

      Minusta tuntuu että etsit kumppania ihan vääristä paikoista. Nettitreffit ovat e emmän epätoivoisille, itse olen löytänyt parhaat kontaktit netistä keskustelupalstoilta.

      • Täti immeinen

        Maatila on yritys jonka täytyy tuottaa. Taloustiedosta on runsaasti hyötyä ja ylipäätään yritysmaailmasta. Ei ole enää pelkkää maanviljelystä tai karjatilan pitoa, on paljon oheistuotantoa joka vaatii eksaktia osaamista. Esim. maatilamatkalu ja sen markkinointi ei hoidu "noin vain" pullanpaiston ohessa.


    • Maalainen.....

      On meitä korkeasti kouluttautuneita tyttöjä maallakin! ;) Sinuna miettisin, olisiko syy siinä ettet vaan hyväksy ketään? Tai tahattomasti torjut kaikki? Ja ihan näin maalaisena vinkkinä, ei muuten auta vaikka kumppani olis kirjottanut kuinka monta L:llää lukiossa ja kuinka korkeasti jatkokouluttanut ittensä, jos peukalo on keskellä kämmentä. Maalla eläminen ja varsinkin maatilalla eläminen on joskus aikamoista selviytymistä, joten kyllä se helpottaa arkea jos molemmat ovat maalaisjärjellä varustettuja ahertajia, jotka osaavat ja haluavat tehdä hommia. :) Vaikka toinen ei töihin tilalle jäisikään.

    • date1

      Tämä deitti sivusto on luotettava. Amerikkalainen koko Venäjän alueella toimiva. Niillä on omat paikallistoimistot jotka auttavat ilmoituksen tekemisessä
      www.site2date.com

    • Omanemännänlöytäny

      Ensinnäkin sinulla taitaa olla ihan väärä systeemi etsiä emäntää. Ensinnäkin valitse tarkkaan mihin ilmoituksesi laitat. Toisekseen, mieti tarkkaan, että miten markkinoit itsesi heille kiinnostuksen herättämiseksi. Kerrot rehellisesti itsestäsi.

      Itselläni oli jokusia vuosia sitten emännän etsintä meneillään taikka siis ihan elämänkumppanin etsintä ja yhdellä ilmoituksella sain vastauksia niin paljon, että ei ollut mitään mahdollisuutta alkaa tutustumaan kaikkien kanssa. Vastauksia tuli vielä yli vuodenkin päästä, jolloin olin jo alkanut seurustelemaan nykyisen vaimoni kanssa. Kaikki vastaukset olivat ihan asiallisia ja suomalaisilta naisilta, vaikka kaukaisimmat vastaukset tulivatkin Englannista ja Italiasta. Ainoastaan kahta minulle vastannutta hieman ihmettelin, että olivatko he todella valmiita maalla asumiseen.

      Vastauksista löysin kuitenkin nykyisen vaimoni ja heistä muistakin olisi varmasti riittänyt liki viidelle kymmenelle isänälle ehtoisa emäntä. Omani löysin ja kolme lastakin meillä on!

    • 632111

      Hei.olen Olli ja asustelen maaseudulla Pohjois-karjalassa ,miulla on aivan sama ongelma kuin aloittajalla,en ole löytänyt samanhenkistä ihmistä joka olisi toimelias ja kodista huolehtivainen nainen jolla riittäisi tarmoa ja kiinnostusta tutustua myös minun elämään ja laitteisiin.tietenkin tutustun hänen elämään kanssa.
      Harrastan mönkiällä ja kelkalla ajamista ja maanviljelyä vaikka olenkin ammatiltani cnc koneistaja. peruna,porkkanaa omaan käyttöön lähinnä.


      Olen kyllä tavannut ihan vuoden aikana jopa kaksi naista joista kummastakin pidin älyttömän paljon,he olivat juuri kodinhengetär tyylisiä hyvin käytönnönläheisiä ihmisiä. sellaisistä minä pidän. harmi vain että he olivat jo varattuja ja toisen kanssa ollaan ystävystytty.

      Kyllä minulla on huonotuuri kun tutustun aina varattuihin tai muuten minunmielestä löysiin ihmisiin =D eli miulle saa kirjoitella jos haluaa tulla maalle asumaan,[email protected]

    • ulkovessa kunniaan

      Koulutus ravintolakokki sekä tarjoilija. Ura siis ravintola-alalla. Tuntuu että olen jotenkin jumissa että jotain puuttuu.. Usein tulee tunne että olen syntynyt väärälle aikakaudelle: musiikki väärää, työ ja elämänarvot... Kaupunki ei ole minua varten mutta miten pakenet.. Ehkä minussa asuu pieni maatiashörhö, heinäpeltoineen isolla maatilalla kera navetan.

      Tässä mietittävää että kuinka ennen elettiin ja kuinka leipä tuli pöytään. Eipä oletettu että naisella olisi koulutus saatika työ, oli lapset sekä maatila pyöritettävänä. Olisiko naisista nykyään jättämään ruuhka-suomi ja etenevänä ura?? Epäilen, että haluaisiko joku vapaaehtoisesti asumaan keskelle peltoa kaukana sivistyksestä ja seuranaan vain radio jos sitäkään..

      Minä olisin valmis. Mukavuuksiin riittäisi sähkö..

      • en vanha vaan viisas

        Mieti elämää ennen kännyköiden/ tietokoneiden aikaa.. Kirjeposti saavutti viikkojen päästä, puhelin oli ehkä naapurilla ja kauppa-autosta ostettiin tarvittavat. Pyykinpesu suoritettiin ilman konetta ja ruoka valmistettiin puuhellalla.

        Nykynuorisolle tekisi hyvää saada kokeilla maalla asumista ilman mukavuuksia, jo siinä olisi elämänkoulua riittämiin!!!


    • NetkinRahat

      Maalla sähkötkin pätkii voi olla viikkokin ilman sähköö, jooseise kaljamaha läskiperse isännyys ole agrikaattia hommanna. Sen kyllä saa valtion kustantamana, mutta nää juntti-isännät saattaa ryypätä netkin rahat.

    • ihahahaa...

      Voihan sitä aina vetasta navetassa lehmää tai lammasta...

    • kumpukin

      Pitää muuttaa kaupunkiin. Siellä voi ainakin niittää heinää ruohonleikkurilla.

    • maallehaluan

      Täällä on yksi vasta 20v tyttönen ja kovasti haluaisin itselleni oman maajussin. Hevosta ja koiraa on nyt, mutta navetta ja kanala puuttuu. Vielä ei kiire ole oman jussin ja navetan löytämisessä, aikansa kutakin, mutta avoin pitää aina olla ettei mene tilaisuus sivusuun.

      • susaaaan

        Hae maaseutuelinkeinojen koulutusohjelmaan Saarijärvelle, Ouluun, ilmajoelle, Iisalmeen, Mustialaan tai Rovanniemelle niin takuu varmasti löydät Jussisi:-)


    • Jos vaan haluat

      Ota kuule somali nainen niin ei huolta huomisesta, jos jostain syystä maanviljely ei tulevaisuudessa kannatakkaan niin vaimosi saa kuule semmoset tuet että elätte herroiksi hänen sosiaalitujilla. Varaudu että joudut siirtämään monta lasta hänelle
      Kun hän rahankiilto silmissään ajattelee mitä enemmän lapsia sitä enemmän tukia.
      Ja voihan hän ajatella siskonsa taloutta niin kohta saat siittää hänetkin

    • Sinähän se nirso olet.
      Ei ihme jos naiset kääntyy heti, kun on ton verran vaatimuksia.
      Ammatilla ei ole useimmiten mitään väliä. Kunhan ihminen itse on mukava.
      Ja jos on lukihäiriö, kuten minulla, nii ei vahingossakaan kelpaa. Vai? Haistakoon sanonko mikä....

    • morsu

      Noo morron,
      kuule unohda nää suomi-kämpyrät, iliman jäät...

      Mut otapa suunta Aasiaan, käy kiinassa, thaimaas tai jossain siel.
      Ota myös paperit mukaan, ni voit samalla mennä vihille, jo kesällä voit sit usuttaa hänet pikkusortseissa heinän haravointiin... namm.
      Kokemuksesta voin kertoa et: sun ei tarvii sit ottaa mitään ikäloppua, ylipainoista valittajaa vaimox. valitse mukavin..
      ja ruokahuolto on taattu, ei tarvii jauhelihamössöö enään lapioida suuhunsa. Työt hoituu, tekee heinähommia vaikka maailman tappiin, jos ei käy sanomas et jo riittää tälle päivälle.
      Iltasella Humppaa ei tarvii veivata, pääsee suoraan peiton alle patjaa pöllyttää ja voi sanoa et .. no...no nyt riittääää. aaahhh.

      ja tämä tarina on tosi.
      T:

    • susaaan

      Mitä paskaa toi arvojärjestyksen kirjoitus. Olen perheeni toiseksi vanhin lapsi neljästä. Olen tällä hetkellä kiertämässä maailmaa vielä noin vuoden, jonka jälkeen jatkan agrologi opintoni loppuun. 30 vuotta täytettyäni tehdään sukupolvenvaihdos. En koe tosiaankaan olevani äidin ja siän pikku nyhverö. Ja kyllä vanhempani on näyttänyt minulle kuinka hommathoidetaan, opettelin yhden kesän hommat ja sen jälkeen vanhempani ovat voineet luottaa tilansa minun käsiin ja lähteä millon minne haluaakin lomalle. Niin ja olen tosiaan nainen vielä ja äidin tissistä vieroitettu yli 20 vuotta sitten..

    • Muna-Jussi

      Kannattaa etsiä thaimaasta, valitset kilelitaitoisen naisen.
      Ovat hyviä laittamaan ruokaa ja työntekokin luonnistuu.
      Hain sieltä munanpoimijan, eivät vaan oikeen tykkää kylmästä ja haluavat
      kotipaikoilleen kerran vuoteen.
      Pääse siinä sitten itsekkin lomailemaan.
      Huvittaa kun menee kylillä kauppaan niin päät kääntyy : )
      On kuulkaa Jussi löytänyt seksipommin.

    • Ruuta

      Ei tuo pidä paikkansa, moni nainen haluaisi emännäksi maalle, ihan fiksuja likkojakin vielä! Itse olen haaveillut maatilasta pienen ikäni, ja on myös maatiloilla työskentelyäkin takana. Muutama läheinen ystävä on emäntänä ja maajussille morsian ohjelmassakin on minulle tuttuja kasvoja. Kyllä se vaan niin on että vielä toistaiseksi ei ole löytynyt semmoista 'isäntää' joka miellyttäisi ulkonäöllisesti sekä luonteeltaan. Se kun ei pelkkä tila riitä jos yhteistä elämää haluaa..

    • oppi rahat maksettu

      Uskoisin että miehenkin pitää olla muuttuvainen jos meinaa itseleen saada elämän kaverin.Ei pelkästään se että on maa-jussi karkoita emäntiä.nyky naiset tarvitsevat kunnioitusta omana itsenään ja monella heistä on jo ammatti .Monesti maa-jussit arvostavat vain sitä mitä he osaavat ja moittivat jos ei emäntä ehdokas heti tajua tätä maalla elämisen rytmiä.Tässä tapauksessa emäntä ehdokaan tulee olla jopa itsekäs ja viisas jotta osaa kaiken kanssa tulla toimeen.Herkiä inhoamasta sitä humppa ja lähde tanssi kursille .Ole maltikas älä heti ala tyrkyttämään emännän paikka kun mukavan likan kohtaan .Hiljaa se hyvä tulee.
      Anna myös emännälle sitten joskus valtaa ja vapaus toimia omassa kodissa.No se on riskaapelia kun tuolla maailmalla on monenlaista kulukijaa,mutta se luottamus on vain jostain löydyttävä.

    • jussillemorsian

      Maajussille morsian - ohjelmaan vaan mukaan seuraavalla kaudella!

    • moi...oon sitä mieltä että sen naisen täytyy oikeesti kiinnostua maala elämisestä ja olemisesta et ei huijaa...ja toisekseen eiköhän tuo liene siitäkin iinni et miten naista kohdellaan.epäitsekkyys ja lojaalisuus on niin harvinainen piirre nykypäivänä...onnee etsintään.p.s.oot vaanoma aito itses!

    • keskiverto

      Oisko tuo käytöstavat ja äly ainoat kriteerisi, epäilen. Pitkän ajan tuomalla kokemuksella tuntuis että ne miehet jotka eivät "löydä" naista, eivät myöskään miellä muita kuin kuvista tuttuja playboymisun näköisiä potentiaalisiksi kumppaneiksi.

    • no niin

      Seurasin Maajussille morsian ohjelmaa .Feikkiä (epäaito) ohjelma. Se antaa harhaanjohtavan kuvan maatalouden todellisuudesta. Osallistuminen ja runsas hakijamäärä johtuu kuuluisuuden hakutarpeesta ja huomioiduksi tulemisesta. Tuo kanssa kummastuttaa,että rekvisiittana esitellään työkoneita (isoja raktoreita ja harraste ajoneuvoja) Onko ne joku mulukunjatke vai lapsenomaista leikkikalujen esittelyä. Loppujen lopuksi kaverin haussa ratkaisee sivistyneisyys ja kyky kommunikoida ihmisten ja ihmisen kanssa. Kaikenlainen machoilu pääpainotteisena tuo esille vain lapselliset tavat ja epävarman suhtautumisen todelliseen elämään tulevan kumppanin kanssa. Kuka nyt epävarmaa kaveria haluaisi elämään parisuhteessa ei kukaan täysjärkinen.

    • Kukaan köyhä ei uskalla ilmaseen työhön lähteä. Alunperin pitäis sopia,ainakin palkka eikä vaan ruokapalkka... Sitten elämän pidemmälle jatkuessa tehdä suunnitelmat,että jotain % hänkin omistaa ja aivan paperille... Kyllä sillä onnistuu,mutta ei ilmaista työtä lähde kukaan tekemään -järkevä nainen tai mies.
      Ehdottomasti täytyy olla titoa vakio tulevasta,jos ei onnistu -palkka edes tulee....

      • Ihmettelen.

        Palkka? Mikä ihmeen palkka...? Maatiloilta mitään palkkaa oma sakki saa.Rahaa on käytössä mitä on tai sitten ei ole.Usemmiten on sillä tavoin ettei ole.

        Suosittelen pikkuisen noita asenteiden muokkaamista ennenkuin alat haavelielemaankaan mihinkään tilalle muuttamista.


    • mietippä

      no sanon nyt suoraan. muutaman kerran on nettideitillä tullut vastaan kuva maajussista. Se mikä kaupunkilaista koulutettua naista saattaa eniten pistää silmään on se koti. Kuvissa joskus on todella vanhanmallinen talo tai sisustus maajussin vanhempien tekemä, siis suoraan 70-luvulta. Kyllähän kuvat paljastavat kaikenlaista. Mutta miksi mamies ei ole sisustanut omaa kotiaan vaan on suoraan jäänyt siihen vanhempiensa tekemään eli lapsuuskotiinsa missä ei ole muutettu mitään 50 vuoteen? Kaikki huonekalut matot jne ovat 40-70-luvulta. No, jokaisella makunsa, mutta voi olla aika turn off nykynaiselle, jotka suunnittelee omaa tulevaisuuttaan ja asumistaan siellä.

    • haaveissako vain

      Minä haluaisin maalle.Muuttaisin oitis jonnekin kaupungin vilinästä jos olisi ajokortti.Niin enkä ikävä kyllä ole korkeakoulutettu ja minulla on jo lapsetkin hankittuna.:)Niin ja ihan tulisin töitä tekemään ja kuppaniksi,mutta minkäs teet kun toiveet ei ikinä kohtaa.:)
      Olen eronnut ja miehen etsintä on minullakin alannut.En etsi isää lapsilleni,mutta miestä rinnalleni.Onnea etsintään!!

      • lapsia ei saa olla

        Maaseudulla asuvat ihmiset ovat näkemyksiltään usein sen verran vanhanaikaisia, että naisen pitää olla lapseton. Lapset hankitaan vasta avo- tai avioliitossa.

        Kaltaisesi yksinhuoltaja kun menisi esittäytymään vanhalle pariskunnalle, että " hei, minä olen Liisa, teidän tuleva miniänne", niin luultavasti sinua heitettäisiin talikolla ja sitä selän takana vittuilua et jaksaisi kauaakaan.


    • emäntänä ollut.

      Katsoin juuri amerikkalaisen ohjelman, Vaimo muualta ja miehet ovat käyneet Etelä Amerikassa, Venäjällä tapaamassa näitä nuoria naisia.

      He saavat 3 kuukautta vierailuluvan ja on mentävä sillä aikaa naimisiin ja jos ei kauppoja tule, niin tyttö lähetetään takaisin.

      Ihmettelin miesten asunto oloja. Yksi, mormoni asui kotona vanhempiensa luona. Ei tyttö halunnut sinne, vaan vaati oman asunnon. Kaunis colombialainen. Heillä on myös vaatimuksensa. Hotellihuoneeseen menivät ja miehen paras kaveri tuli nukkumaan sohvalle, todistaaksensa sitten, että ennen häitä ei tapahtunut mitään.

      Miehet olivat ja ulkonäeltänsä aika vaatimattomia. Suuria ja isovatsaisia ja pieni Thai tyttö hukkui sinne kainaloon.
      Yhdeltä tytöltä pääsi itku, kun tuli koti ikävä.

      Tuli mieleen, Myyty morsian. Jättävät sitten ja hakevat toisen.
      Maalla kasvaneet naiset ovat ahkeria. Jos tykkää miehestä sitä menee vaikka mailman ääriin.

    • MTV-tuotantoa

      Täytyy huomioida että Maajussille morsian, ohjelma on MTV.n tuotantoa, jo siitäsyystä täytyy "aivot heittää narikkaan" jos sitä aikoo katsoa. Itse en pystynyt katsoon kuin vähän alkua mosesta "sonta" ohjelesta.

      Ohjelmalla on tarkoitus myydä mainosten välityksellä tuotteita ja ohessa "viihdyttää" täysin arvostelukyvytöntä katsojakuntaa.

      Siinä on myös ihmissuhteista tehty härskisti bisnestä..

    • landenpaskathaisee

      Ainakin lukion ja jotain jatko-opintoja käynyt eikä mielellään hirvittävästi yhdyssanavirheitä (plus toki muutama muukin) Mitä helvetin vaatimuksia on maalaisjuntilla? Et joku ämmä tulee paskaa luomaan? Ukko vaadit liikaa paskanluomiseen ja tissin nykimiseen ei vaadita mitään yhdyssana oppeja. Ei ihme että et ole naista saanut. Helvetin tylsääolis asuu jossain landella äijän kanssa möllöttää, ja kantturoita hoidella, eihän sellaisessa ole mitään hauskaa, jos maalaisäijä on vielä lötkömunanenkin. En ihmettele että maalaisukkoja kukaan huolii..

      • Stadinmiehet hintejä

        Sä stadi hintti et pärjäisi päivääkään maalla joten painu sinä hevon vittuun aukomasta päätäsi.


    • päivittäkää jo,,,

      On aikalailla harhaista kuvitella että maasesudulla nyt niitä poikamiehiä olisi
      kuin joskus -70 luvulla. Se poikamiehen löytäminen joka saisi toimeentulonsa
      pelkällä maataloustuotannolla on melkoista utopiaa. Ne ajat ovat olleet ja meneet.
      Nykyään kaikkein suurin kumppania etsivien ryhmä on taajamien ja kaupungien
      keski-ikäiset naiset. Jokainen trefi ja senssipalsta on keski-ikäistä naista pullollaan. Puheet maaseudun poikamiehistä kaipaa pikaista päivitystä.

    • Samaa kokenut

      Ihan asiaa kirjoitat,Mulla on ihan samoja kokemuksia.Jos ilmoitaa heti kärkeen ammatikseen maanvljelijä niin vastakaikua saa tosi vähän.Jos sanoo sen olevan yrittäjä niin sitten vähän paremmin.Mutta jutut törmää yleensä sitten viimeistään asuinpaikkaan.Vapaat naiset on pääasiassa etelä-Suomessa ja niille on mahdoton ajatus muuttaa muualle,vaikka ammattia vastaavaa työtä oliskin saatavissa muualtakin.Ikäänkuin ainoa ajateltavissa oleva asuinpaikka oliskin vain entisen Uudenmaan läänin alueella tai kehä 3 n sisällä.Mutta tälläistä tämä on.Kannattaa miettiä tarkasti ennenkuin velvollisuudentunnosta isää kohtaan alkaa pitämään kotitilaa.Nykyään kun maatalouden ja maaseudun status on nolla.Itse jälkiviisautena voin todeta että itselle olisi ollut parempi katkaista välit vanhempiin viimeistään 18 vuotiaana ja opiskella kunniallinen akateeminen ammatti jonka status on riittävä ja mennä sitten vaikka sinne kehä 3 n sisälle.Silloin ei naisista olisi pulaa.Siellä kun on akateemisia naisia pilvin pimein vailla akateemista miestä.Jos tämän keskustelun aloittaja on vielä n.30v,niin ei kun vain myydä maat jollekin maa-ahneelle ökyisännälle ja opiskele kunnon ammatti niin puolisoasiat on järjestyksessä.

    • yh-äidit hakuun

      Kokeile köyhiä ja työttömiä yh-äitejä, mieluiten niin, että lapset on alle kouluikäsiä eikä biologisesta isästä ole tietoa/harmia. Voi hyvinkin tarttua tilaisuuteen, jos saa elättäjän itselle lapsilleen sekä vakaan toimeentulon. Lapset ehtii kouluunkin sitten siellä maatilan kunnassa.

    • Tinka

      no voi!ja mä kun oon nimenomaan yrittäny etsiä maajusseja..tietty sijainnilla on merkitystä...itse en itä-rajalle mieluusti halaja..Mulla ilmoituskin oli,mut tuntui et mitä ihmeellisempiä kombinaatioita maajusseista tuntui vaan vastaavan mulle..
      Kokeilitkohan sinä mahdollisesti maaseudun tulevaisuuden palstaa?

    • Rengitön Reeta

      Alkoi kieltämättä hymyilyttää tuo kriteerisi, että naisen pitää olla vähintään lukion käynyt ja jatko-opiskellutkin. En edes kysy, että miksi näin. Sanonpahan vaan, että jää sulta joukko niitä oikeasti maalla pärjääviä sinkkuja, kivoja naisia saavuttamatta tuolla hassulla kriteerillä.

      Lisäksi tuo, että et etsi työntekijää kuulostaa vielä hullunkurisemmalta. Kyllä se vain niin on, että tilallisella pariskunnalla on molemmilla kädet kainaloita myöten...no, töissä tai muuten ei tule mitään.

      No, toivottavasti aloittaja löytää sen, mitä hakeekin.

      • Itutohtori

        Kyä se vaa nii o, joo-o. Unohdit mainita, että mistä oikein lopulta ei tule sitä mitään. Se ei oikein käy ilmaisustasi ilmi.

        Maatilalta olen, ja ihmettelen. Kel onni on, se onnen kätkeköön?


    • Neiti Näpsä

      Äly hoi, koulutus ja kirjoitustaito kertoo yleensäkin ihmisen sivistyksestä, siitä tässä kai oli kyse ja halusta oppia uusia asioita.
      Sama ongelma minulla kuin aloittajalla, paitsi että isäntää ei löydy talooni pienelle maatilalle. Yritystoimintaa tässä pyörittelen, mutta eläimiä ei ole. Ikää kun on jo 56, ja samaten humppa ja muut kinkerit inhottavat, ovat tutustumismahdollisiudet miehiin vähissä, vaikka olen pitkä, nuorekas ja kaikinpuolin fiksu nainen ;)
      Vastauksia mukavilta miehiltä toivoo läntisestä Suomesta:
      [email protected]

    • Bg76

      Suomi24 treffien kautta tuskin kovin helppo on maalle naista löytää,ja kaikki maalla asuvat ei oo maanviljelijöitä,ite oon aina maalla asunut,elantoni hankin tien päältä,vähän on mettää ja vanha talo,mutta onnellinen oon,vaikkei sitä naista oo löytynytkään;)

    • piukat paikat

      Mennä nyt sitten johonkin Hesan mummotuubiin,ja pokata sieltä joku hutsu ja vetää paljaaltaan.Taudeissa sen jälkeen on itsekin...

    • Osta "löytö"

      Ei naista enää "löydetä", varsinkaan työjuhdaksi ! Suomalaiset naiset ovat nykyään niin itsekkäitä prinsessoja että eivät kuvittele maatilan emännyydestä.

      Isompien tilojen "poikaisännät" OSTAVAT naisen, ei ole miehen tavoilla eikä näöllä väliä kun on pätäkkää tarpeeksi ja palkkapiiat talossa.
      "Emännälle" oma maasturi käyttöön jotta voi käydä kaupungissa shoppailemassa !

      Jos ja kun menet OSTAMAAN emännän, mene viroon sieltä saat halvemmalla hyvätapaisemman, siistin ja nöyrän, tekevät työtäkin ainakin sen aikaa kunnes tulevat raskaaksi.....virossa valinta on sinun.

      Suomalaisprinsessat ja siiderivalaat ovat luulohinnoitelleet itsensä ulkoavaruuteen.

    • Tässä olisi kans yksi maatilan 36 vuotias isäntä vapaana,Olisi kannattanut panostaa parikymppisenä enemmän kumppanin etsintään kuin työntekoon mutta isän kuolemantapauksen johdosta jäi sitten työt omalle kontolle ja baareissa notkuminen ei voinut enempää kiinnostaa,Samaan putkeen kun lisätään tilan laajentaminen niin vuodet vierähtää nopeasti,Treffeillä on toki tullut käytyä mutta ei vain löytynyt molemmin puolista kiinnostusta tapaamieni naisten kanssa,Aasialaisista naisista en ole missään nimessä kiinnostunut ainoastaan Suomalaiset ja eurooppalaiset naiset kiinnostaa ainoastaan.

      [email protected] Saa ottaa yhteyttä.

    • yuiyi

      Hahahahahaha tämmöset ongelmat. No vaihda ammattia ja muuta ihmisten ilmoille Stadiin, jos lisääntyminen on sulle nyt niin vitun tärkeetä.

    • Tiedän-37

      Juu,ite oon näillä deittipalstoilla pyörinyt jonkin aikaa,Huomannut sen että ei kannata suoraan kertoa että maalla asuu,suurin ongelmahan on välimatka ja useimmiten naisille,itsellä ei ole maatilaa mutta talo maalla,työ on on maaseudulla ongelma,harva kaupungissa oleva nainen työttömäksi maalle haluaa muuttaa,suomi24 treffeillä olevista naisista suurin osa on kuitenkin etelä-Suomesta,isoista kaupungeista,yliopisto paikkakunnilta,se jo osaltaan sulkee ne suurimmaksi osaksi pois,ja aika monella ihmisellä on suuret kuvitelmat maalla asumisesta,normaali arki jo voi tappaa suhteen pian jos saman katon alle,esim kauppaan yli 30km,jos ei tulekkaan vettä hanasta,entä jos taloa vaikka pitäs lämmittää,maajussille morsian ohjelma on tätä mielikuvaa osaltaan lisännyt,siihen ohjelmaanhan ei pikkutiloja valita,komeita ja aika nuoria viljelijöitä,saadaan katsojalukuja,maaseudulla asuu paljon yksinäisiä miehiä,pikkutiloilla,osa jo katkeroitunut huonoista suhteista,tai kenties viina jo ongelma,mitään muuta heillä ei oo kuin työ,ehkä haaveita kuitenkin

      • Haaveitako vain

        No, toivottavasti niitä haaveita edes löytyy. Muuten ollaan aika heikoilla jäillä...


    • asdasdasd443

      Hae Thaimaasta vaimo, nyt pistän nettiprofiilin asianwifes.com:iin

      Suomalaiset nirsot feminatsit ei ole vaivan arvoisia.

      • Palmuranta

        Juuri näin, kotimaan perjalkaiset toppahousu naiset lämpiää vasta kesällä, talvella vain motilla halkoja...


    • Vietgong
      • lypsäjätär

        Olen vauvasta lähtiin ollut maatilan töissä matkassa ja vieläkin teen niitä hommia. Enkä huoli laiskoja kaupunkilais luusereita. :)


    • maalta kotoisin

      Itselläni on ilmoitus maaseudun tulevaisuudessa jossa etsin miestä maalta,eipä sieltä juuri oikeesti tule vastaan ilmoituksia jossa mies ihan oikeesti hakee naista.

    • sontasaappaat

      Johtuu ammatistasi, kuten olet itsekin huomannut. Maapuuhiin ei nykymaailmassa sotkeudu enää kuin joku hömpppäidealisti. Juna meni jo pari sukupolvea sitten. Maaseudun geneettinen köyhtyminen on ollut tosiasia jo 1960 -luvulta alkaen.

      • Itutohtori

        Maapuuhiin voi sotkeutua myös syntymällä maatilalle, mikä ei ole este esimerkiksi yliopistossa kouluttautumiselle armeijan jälkeen. Mikäli isä ei ole täysin rappioitunut juoppo tai muuten sairas ja siten avun tarpeessa, jälkikasvun sopii kyllä pakollisten koulujen jälkeen lähteä muualle avartamaan maailmankuvaansa.

        Tietysti kaltaistesi ennakkoasenteellisuus tekee tällaisen rakentavaan yhteiseen hyvään tähtäävän toiminnan vaikeaksi. Minäkin typerä heinäplanttu kiskaisin lukiossani sen vuosikurssin parhaat pisteet eräästä yo-kirjoitusten kokeesta.

        Taide- ja joukkueharrastuksiin en ollut sen ikäisenä käytännön rajoitteiden takia päässyt kulkemaan. Olisin toki halunnut, mutta kun ne etäisyydet... Helppohan sitä oli kaupungissa asuvien akateemisten vanhempien muksujen teineinä irvailla tällaiselle vähän vähemmän itseään toteuttamaan päässeelle harmaalle hiihtäjälle.

        Yliopistokaupunkiin muutettuani sain sitten huomata, että monen alkujaan hieman räiskyvämmän persoonan oleminen oli jo siinä iässä ehtinyt taantua pääasiassa päihteiden ja tyttöjen ympärillä pyöriväksi koristeelliseksi elämäntapajoutilaisuudeksi.

        Aivan kuin ihmisten tiedot ja vinoilut tässä ketjussa perustuisivat 70-luvun suomalaiseen elokuvaan. Menneet ovat ajat, jolloin maanviljely oli oikeasti mieltäriuduttavan rankkaa ja fyysistä raatamista. Ei sitä maatilaa kannata urheilumielessä paisuttaa niin paljoa, että sen hoitamisessa lähtee terveys ja tolkku. Myönnän, että kyseinen toiminta vaikuttaa kyllä olevan melko yleistä.

        Mitä tulee stereotypiaan ns. metsäpirtin ruhtinaista, niin on se maalaisympäristö melko ihanteellinen myös mustavalkofilmimäiselle justiinallekin. Pahimmassa tapauksessa elämä menee sellaiseksi, että hengähdystauko estottomasti dominoivasta pirttihirmusta houkuttelee ulkotöiden pariin. Tästä syystä pidän luonnollisena sitä, että hieman kouluttautuneempi viljelijä toivoo itselleen hieman kouluttautuneempaa puolisoa.


    • Kesäheinä*

      Tässä on yksi halukas muuttajanainen. Olen koulutettu ja kotoisin maalta, joten maalla eläminen on tuttua; olenhan siellä 15 vuotta asunut. Toki tiedän myös maaseudun huonotkin puolet. Miehet voivat olla neljän seinän sisällä "patriarkaalisia julmureita", että mies määrää talossa kaikki ja nainen on kotiorja. Sitä pelkään kaikista eniten. Harrastan musiikkia ja jos mies ei ole musikaalinen tai hän ei yhtään arvosta musikaalisuutta, niin se on heti minulle "sama kuin henkinen kuolema". Vaikka työ ja perhe on tärkeää, ihmisellä pitää olla joku henkireikä. Muuten tätä elämää; pelkkää suorittamista ja työntekoa ei yksinkertaisesti jaksa.

      Muuten maalla elämä on hyvää elämää. Luonto ja eläimet ovat parasta ja terveellinen ruoka, kun itse saa kasvatettua kasvikset ym. Olisi tietysti kiva, jos parisuhdekin olisi ihana.

    • Südtirol ist süss

      Vastaus on VENÄJÄ eli venäläinen nainen Venäjältä!
      Suomalaiset äijät on siellä tosi kovassa kurssissa ja ihan täällä Euroopan päässäkin Venäjää on tuhansia vapaita tai pian vapautuvia naisia jotka osaavat arvostaa perinteistä elämää ja ahkeraa, ei viinaan menevää miestä! Vähän jos on aikaa etsiä, saatat löytää jonkun napakympin eli vielä hyvän näköisen ja luonteisenkin :-)

      Jos olet allerginen venakoille, niin Saksankielisestä Euroopasta (Saksa, Itävalta, Pohjois-Italia, Sveitsi ja jotkut Balkanin maat kuten Slovenia ovat melkein yhtä hyviä. Maaseudulla kasvaneita ja kaupunkilaismenoon kyllästyneitä "paluumuuttajia" on kaikissa noissa maissa tukuittain tarjolla, koska tilakoot on sieläkin kasvaneet ja pikkkusiskot vieneet jo parhaat miehet aikaa sitten.
      Itsellä tulee 15 vuotta täyteen Etelä-Tirolilaisen vaimoni kanssa ja en voi kun ihmetellä noiden suomalaisten muijien meininkiä: nuoret pukeutuu kuin huorat ja vanhemmat kuin DDR:läisen teryleenitehtaan keittäjät - no vaimoni ei ihmettele enää, naittoi lapsuudenystävänsä etänaapurillemme :-)

      • farmi

        Aivan ällistyttävän paljon olen saanut kommentteja. Kiitos niistä, vaikka paskaakin näyttää tulevan niskaan. Miksiköhän maalla asuvalla ei saisi olla mitään kriteereitä ? Jostakin luin, että hyvä parisuhde syntyy, kun kumppanit ovat suunnilleen samalla aallonpituudella. Siksi haluan älykkään ja fiksun naisen koska itsekin olen. Ja pitääkö esim. kirurgilla olla kirurgi puolisona ? Entä lentäjällä lentäjä ? Aivan, ei. Silloin ei maatalousyrittäjälläkään tarvitse olla. Jos tästä ammatista pitäisi repiä kahdelle tulot, niin toimintaa pitäisi laajentaa.

        Humppa ja muutkin lavatanssit ovat kyllä melkolailla ei! Mieluummin lähden rock-konserttiin tai vaikka Savonlinnan oopperajuhlille (vaikka se ei suosikkimusiikkiani olekaan).

        Joo ja profiilini on Suomi24:lla, hakuun maa ja metsätalous ja sieltä arpomaan.


    • Lusikka soppaan

      Ihan hyvä ja aiheellinen keskustelu monesta näkökulmasta,mutta kukaan tästä porukasta ei vielä ole ajatellut että mitä jos ei maanviljelijöitä olisikaan.Entä jos kaikkialla maanviljelijät laittaisi pillit pussiin.Mitä silloin syötäisiin?Misään maailmalla ei maatalous ole arvostettua,mutta kaikki ihmiset syövät ruokaa.Globalisaatio-uskovaiset sanovat kyllä että "kyllä globalisaatio hoitaa",mutta pieraiseeko globalisaatio ruoan tyhjästä?

    • thomaster

      Treffeille juuri itse profiilini lisänneenä olen huomannut, että liikaa tulee viestejä naisilta, jotka aloittavat: Mitä sinä kuuluu? :D
      Mutta itse en laita kuvaa, joten olen selaillut naisia, joilla ei ole kuvaa. Kannattaa siis lueskella niiden naisten profiilija, joissa ei ole kuvaa. Eihän sitä tiedä, millainen aarre löytyy kuvattoman profiilin takaa.

      Onnea etsimiseen! :)

    • Oikea ote

      Tee mieluummin esitelmä itsestäsi , ammatti , koulutus , harrastukset , kokovartalokuva , pituus , millainen tila sinulla on , olosuhteet jossa elät , elämänhistoria , ym. Itsestäsi . Jätä se omatoivomuslista tekemättä , jätä naisille vapaat kädet , sinun vuorosi tulee sitten kun tapaat heitä . Luulen että näillä ohjeilla saat mukavan kaverin .

      • Kiinnostavaa

        Maajussille morsian pitäisi lopettaa . Mielenkiintoinen voisi olla sarjajuttu jossa maatilojen elämää näytetetään , miten siellä eletään , mitä tehdään . Erilaisia
        perheitä olisi hyvä näyttää , samalla tietenkin näitä ukottomia ja akattomia .
        Suomen maaseutu on niin kaunista maatalot komeita , esim. Pohjanmaalla . Varmaan löytyy myös kivoja persoonallisia taloja ja erikoisia elämäntyylejä .
        Olisi hyvin kiinnostavaa nähdä .


    • Ylempi toimihenkilö

      Kokeileppa vaihteeksi jotain maksullista nettipalvelua...luulisi, että näillä koulutetuilla ja vähän 'fiksummilla' on varaa satsata parisuhteen luomiseen.

      • Itutohtori

        Pidän ihmisiin tutustumisen yhteydessä tapahtuvaa vaurauden esittelyä sekä erityisesti itsensä kategorisoimista siihen vedoten hivenen junttimaisena briljeeraamisena. Omaksi kokemani "no show, all go" -asenne vaikuttaa nyky-Suomessa kovin harvinaiselta.

        Kulissit ovat vain kulisseja. Niitä ei kannata ryhtyä sen kummemmin rakentamaan ennen kuin niiden takaa löytyy jotakin oikeasti merkityksellistä, kuten vaikkapa henkisesti toimiva parisuhde.

        Elävät ihmiset jonkinlaisina videopelimäisinä statushierarkian pelinappuloina näkevät ovat niin epäkypsiä, että minun jaksamiseni ei riitä heidän putkinäköistä asenneongelmaansa enää aikuisikäisenä hoitamaan, ei ainakaan parisuhteen merkeissä. Itsensä redusoiminen ensisijaisesti elinkeinoelämän instrumentiksi on liian epätoivoisen ihmisen puuhaa. Ei kukaan halua kasvaa onttojen ihmiskuorten perheessä.

        Toisin sanoen haluan pitää reilusti etäisyyttä töiden ilmaisuuden ja harrastusten kalliuden normiutumista ruokkiviin käytäntöihin.


    • cityhoro

      Lapioikaa maajussit. Itte paskanne. Mä nussin kaupunkilaisia

    • Massikka82

      Kannattaa hakeutua hippibileisiin missä poltellaan heinää ja kuunnellaan reggaeta ja dubhousea. Sieltä niitä rastatyttöjä löytyy ja ne haluaa elää luomusti maalla, vaikka sitten ilman vessaa!

      http://tinyurl.com/hippitytto

    • paskahaisee

      Teijät kaupungin hienohelmat pitäisi upottaa. Paskajärveen ja nostaa pois ja upottaa ja nostaa pois karisis se minäitte stadi paska jankutus. Maalta se ruoan perusaineet tulee. Kuolisitta nälkään. Vai kepapilla ja pizzaa mässyttämälläkö eläisitte läskiksi tuulipukukaljakuppila kansa

    • mietumaa

      Kolmekymppiseltä sinkku naiselta on kyllä kaikki ilo lähtenyt tästä sarjasta. Vanhoja mummoja, just täysikäisiä poikia ja perheellisiä miehiä just eronneena toisella kierroksella. Eikö ekalla kerralla opittu? Joko pyykkivuori on niin iso että tarvii emännän.
      Ei paljon sävähdytä.

    • kaupunkimaalainen1

      Tarvitset vain yhden hyvän vastauksen, kannattaa siis pitää joku suomi24 profiili koska eihän se mitään maksakaan? Ja aina kun vain pystyy (jos on elukoita niin etkö saa lomittajia? Jos ei niin eikös nyt ole ennen kevättöitä hyvää aikaa lähteä viettämään kaupunkilomaa), lähteä vaikka kavereiden kanssa kaupunkiin, juhlimaan tai sitten vaikka konserttiin, keikalle, peleihin tai mikä itseä miellyttää niin voi tavata samanhenkistä naisseuraa. Tavata ihmisiä siis, olla epäluuloton (monet niistä yökerhon "bilehile" kaupunkitytöistäkin ovat jotain ihan muuta, tahtovat opiskelujen jälkeen takaisin maalle)
      Niin kuin itsekin ilmaisit, sinkkunaisia on PK-seutu pullollaan, kuten sinkkumiehiä maaseutu... naisena voin sanoa, että on helpompi sinun käväistä kaupungissa ja tavata naisia, kun minun maaseudulle lähteä miestä metsästämään...

    • multaa varpaissa

      Vaikea on tosiaan törmätä maaseudun miehiin, jollei lähde ajelemaan pikkkukyliin maatalouskauppojen kulmille notkumaan ;)
      Itse haaveilen, että jossain vaiheessa se minulle sopiva mies olisi nimenomaan maalla viihtyvä, olipa sitten maajussi tai ei. En voisi kuvitellakaan asuvani kaupungissa enää, kun olen yli kymmenen vuotta maaseudulla asunut.
      Kriteerit kumppanin suhteen ovat jännä juttu. Miten voi määrittää etukäteen sen, tykkääkö toisesta vai ei, esimerkiksi koulutuksen tai tulojen perusteella?
      Itse ajattelen, että siinä vaiheessa jos tunnepuoi kolahtaa tosissaan, on ihan sama vaikka asuttaisiin saamelaiskodassa, jos yhdessä on hyvä olla.

      Täytyy vaan uskoa siihen, että kun itse kulkee sydän ja mieli avoinna, kaikki on mahdollista :)

    • Maalle

      Kyllä kaupungeissa ja taajamissa elää ja asustaa koulutettuja naisia, jotka oikean miehen tavatessaan voisivat hyvinkin muuttaa maalle asumaan. Täällä yksi sellainen nainen, joka toivoo maalla asuvan miehen joskus tapaavansa.

      Komppaan edellistä kirjoittajaa, jos molemmat rakastuvat ei koulutuksella ja muilla sen kaltaisilla seikoilla ole suurta merkitystä. Enemmän merkitsevät luonteet, kemiat, sydämensivistys, elämäntavat ja arvot.

      Itse asiassa luulin jo kiinnostavan miehen nettideiteistä, kuin neulan heinäsuovasta, tavanneenikin, mutta miehen kiinnostus lopahti yhtäkkiä kuin seinään. Ilmeisimmin hän löysi jotain kiinnostavampaa ja katosi yhteydenpidosta melko nopsaan, kuten nykyään taitaa monella olla tapana.

      • kansalaisbarometri

        No onhan siinä pikkaisen eroa amis vs lukion käynyt:

        Amis polttaa tupakkaa, juo kiljua tai olutta. Seuraa Seiskaa ja Bigbrotheria. Käy Tallinnan risteilyllä jne.

        Kouluttautunut juo viinejä ja seuraa maailman menoa, lukee tiedelehtiä ja seuraa politiikkaa. Käy Bora Boralla lomalla.


    • Ja, höpön löpö. Korvien väli ratkaisee. Eipä ole viina ja tupakka maistunut itsekkin amiksen käyneenä voin kertoa. Vai koulutus se elämässä ratkaisee? Toisia vaan ei kiinnosta paperin pyöritys. Näin on. Eikähän se 50 tonnin vuosipalkka lie ihan alapäästä?
      Ja onhan meitä vakavasti kumppaniakin etsiviäkin täällä. Ei taatusti lopahda kiinnostus kesken. Tai jos loppuu se kerrotahan.

    • iinaw1

      naiset käy kuumana teihin ;)

    • iinaw1

      ;))))

    • Hmmm....

      Joo.

      Aika harva nainen varsinaisesti haluaa maalle asumaan, ellei nainen sitten alun perin ole maalta syntyjään. Kaupungissa asuneella naisella on joka tapauksessa kaupungissa kaverit, harrastukset, kenties työ. suosikkikaupat jne.

      Ja syrjäseudulta on tosi vaikea löytää töitä, ellet ole valmis elättämään naista.

      Ne maajussiohjelmat telkussa ovat ehkä onnistuneet aivopesemään jotkut naiset, ja siihen markkinarakoon kannattaa ehkä iskeä, mutta voipa olla että aika pian nainen muuttaa takaisin cityyn, kun pälli ei kestä.

      • Olen kiinnostunut:)

        Voi kuule, nykyajan toimivat maatilat ovat yrityksiä joiden pyörittäminen jo vaatii tietoa, taitoa ja kokemusta ja usein vuosien kouluttautumista näidenkin ohella.
        Pinta-alat ja menetelmät ovat ihan jotain muuta kuin menneen ajan torpilla.
        Tai sitten pitää erikoistua, hankkia erikoisosaamista ja kalustoa.
        Tässä kaikessa on kiinni paljon pääomaa, toki myös työtä.
        Tällaisen tilan isännillä riittää kyllä kysyntää niin maalais- kuin kaupunkilaistenkin naisten taholta. Minä olen kiinnostunut, mutten ole ainoa.


      • Tärkein
        Olen kiinnostunut:) kirjoitti:

        Voi kuule, nykyajan toimivat maatilat ovat yrityksiä joiden pyörittäminen jo vaatii tietoa, taitoa ja kokemusta ja usein vuosien kouluttautumista näidenkin ohella.
        Pinta-alat ja menetelmät ovat ihan jotain muuta kuin menneen ajan torpilla.
        Tai sitten pitää erikoistua, hankkia erikoisosaamista ja kalustoa.
        Tässä kaikessa on kiinni paljon pääomaa, toki myös työtä.
        Tällaisen tilan isännillä riittää kyllä kysyntää niin maalais- kuin kaupunkilaistenkin naisten taholta. Minä olen kiinnostunut, mutten ole ainoa.

        Lisään tähän vielä että hehtaarit eivät ole kuitenkaan tärkein asia vaan todellakin se mitä kuoren alta löytyy:)
        Ja mitä sydän sanoo:)


    • Metsä

      Voi Jeesus näiden juttujen tasoa!!! Ei maalla eletä mitään 60-lukua. Meillä on ihan netti ja Hesarin saa aamulla samalla kun Ilkan. Itse olen 30 vuotias nainen ja alenmpi korkeakoulututkinto löytyy ja ylempi melkein, kuitenkin asun metsässä. En osaa lypsää lehmää ja traktori olen ajanut joskus 12 vuotiaana. Lähin katuvalo on 7 kilometrin päässä ja pönttöuunissa palaa valkia. Eiköhän se oleellisempi asia ole kumppani itse kuin koulutus tai ammatti? Tai no minulle ainakin on. En hylkäisi elämänimiestä siksi, ettei hän tiedä kuka on Voltaire, mutta ihan mukavaa jos tietää pääministerin. Minulle käy niin maisteri kuin sikatilallinenkin.

      • Sellaista se

        Olen mies joka asui maalla. Olin silloin noin 30-v. Hyvä työpaikka ja varallisuutta. Eipä sinne syrjäseudulle yhtään naista tullut vaikka mitä teki. Meni vuosia, ajat muuttuivat ja jossain vaiheessa löysin itseni asumasta kaupungissa. Ja aika pian huomasin myös olevani parisuhteessa ja nyttemmin naimisissa.


      • farmi

        No sieltä löytyy hyvää asennetta.

        Eipä ole yhtään viestiä profiiliin tullut, joten spostiakin voi oistää osoitteeseen [email protected]


    • dasds5567

      www.weddingdressesmore.com Fiestasta olen ite muutaman kerran tilannu, sekä tytölleni että itselleni, ihan suht edullisia on ja tosi kauniita, kauniimpia vielä luonnossa kuin kuvissa. Tässä niiden nettisivut: www.weddingdressesmore.com

    • sdftsdf

      En lukenut kaikkia viestejä, mutta onnea etsintään.

      Melkein kaikki tuntemani naiset haluavat asua jossain ns. sivistyksen lähellä. Siellä on kyllä muutamia, jotka välillä haaveilevat paluusta maaseudun rauhaan. Tai fantasioivat siitä mitä se voisi olla - Todellisuus voi olla karumpaa kuin kuvitelmat :)

      Oma neuvoni voisi olla että sieltä se löytyy missä oletkin. Eli tansseista :) jenkkapirttejä on sielä täällä, ja siellä käy kaikenlaisia ihmisiä. Myös niitä jotka jo asuvat maaseudulla. Tanssin kautta pääsee tutustumaan, ja ehkä se jossain vaiheessa tärppää - kannattaa ainakin kokeilla.

      Toinen, vähän arveluttavampi keino... tiedäthän körttiläiset yms. heitä asuu tuolla pohjanmaalla aika paljon, isoissa yhteisöissä. Voi olla vaikeahkoa päästä piireihin sisään, mutta jos olet uskon miehiä, sen ei pitäisi olla mahdotonta. Sitä kautta kyllä löytyy sitten vaimokin. Eikä kannata ajatella tätä nyt että jotakuta hyväksikäytettäisiin. Tämä on puoliksi huumoria, mutta myös puoliksi totta ja kannattaa pohtia jos se on asiaankuuluvaa itsellesi.

      • Hmmm....

        Aika moni maalaismies on ottanut naisen ulkomailta, koska suomalaista eivät ole syystä tai toisesta saaneet. Karkea totuus on, että maalaispaikkakunnalla ei vain yksinkertaisesti ole nuoria vapaita naisia. Yleensä muuttavat jo peruskoulun jälkeen pois. Pojat jäävät herkemmin. Näin maalla on iso vaje naisista, etenkin nuorista.


    • 38u0e034

      Se on ihan ok pistä ilmotusta itsestään maailmalle, nettiin, lehtiin ja voi tärpätäkkin mutta pitäisi olla myös tosimies sosiaalisissa taidoissa ja rohkeasti mennä niitä naisia tapailemaan vaikka eri paikkakunnille, baareihin, kauppoihin ja mihin vaan. Ei ruikuta vaikka 100naista antaisi pakit ja haukkuisi vaikka miksi, tosimies kestää ja jos yksi niistä suostuu yhteis eloon niin sekin riittää etkä edes muista että lähestyit niin monta naista pettymysten kera. Naiset ei ota riskejä paitsi jos sulle käy tuuri. Ymmärrän että maatilalla on hommia paljon ja vanhoista kaavoista yli pääseminen on hankalaa.


      Minulle naiset sekä miehet ovat sanoneet että RISKEJÄ on otettava jos naisen meinaa saada. Tälläinen muutos ei tapahdu ehkä viikossa eikä vuodessakaan, niin suuri muutos elämässä. Itse en ainakaan katunut.

    • Vanhapoika mieluummi

      Eipä paljon innosta kun huomaa lehdistä, millaisen maajussin kanssa aikaisemmin oli oltu tekemisissä. Miten siinä mahtoi käydä? Nyt on kaveri syytteessä alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä ja raiskauksista.

      Vähän epäilyttävää se onkin etsiä kumppania tositv:n avulla. Mahtaakohan onnistua?

      • jootämä

        Maajussi ohjelmahan on vain viihdettä. Eihän näistä muijista ole
        maalle asumaan, hakevat vain julkisuutta.


      • Tosiasia on...
        jootämä kirjoitti:

        Maajussi ohjelmahan on vain viihdettä. Eihän näistä muijista ole
        maalle asumaan, hakevat vain julkisuutta.

        Mitä varallisuudella kun sitä ei saa käytäää mihinkään. Ei se 100h mettää ole käyttörahaa eikä maajussi helli naista. Ei saa koruja, ei ruusupuskia... Ja kaik omaisuus menee jälkipolville, ei naiselle. Eikä älykkö jaksa hidasta maaseutua. Ei se ukko osaa töittensä jälkeen muuta tehdä kuin. Tvtä töllöttää. Ei sellainen yliopiston käyneelle riitä. Sovinisteja siellä ollaan vielä ihan satapros. Jos ei tämä mies,niin ainakin isänsä on. Naisesta kaikki irti, mutta mitään ei ole tuloss, ei mettää, maata eikä kukkapuskaa.


    • Puolivaltakuntaa:)

      Fakta homma on että maajussi päihittää mennen tullen tavallisen duunarin
      muista luusereista nyt puhumattakaan. Voin opiskella tai tehdä töitä oman maun mukaan ja eikä koruista eikä kukista ole pulaa. Rakkauttakin on riittänyt:)

    • 9+8

      Ite hyppisin riemusta, jos tapaisin tälläisen hyvän luonteen omaavan "maajussin" ja pääsisin muuttamaan maalle ja mieluusti osallistumaan vielä niihin maatilan ja eläimien hoitoon. Luonto, omavaraisuus ja eläimet kiinnostaa. Maalla asuminen olisi ihanaa, koska olen maalla kasvanut ja nyt kaupungissa jonkin aikaa asuneena alkaa tympiä tämä hektisyys ja melusaaste.

      Harmikseni tälläiset miehet ovat harvassa, eikä muutenkaan ole "hirveän" suosittu miesten keskuudessa. Ja enpä täyttäisi aloittajan täyttämiä kriteerejäkään, kun on "vain" ammattikorkeakoulututkinto menossa.

    • spej jeps

      Korkeintaan itse kommentoin ikinä en itseäni tarjolle tuo ja jos ottaa yhteyttä poistan heti ei ole mitään järkeä etsiä enää ketään ..
      eikä pettäjät kiinnosta eikä huijarit niitä tämä maailma on pullollaan.

      reipas vuosi sitten etsin oikeasti - rakastuin häneen ..
      enpä sitten kelvannut hänelle - totesin vain sitten että kyllä yksin eläminen on paljon parempaa ei ole pettymystä turhaa elämässä enää.

    • Oma maa mansikka

      Voi, minä haluaisin löytää 5-kymppisen symppismiehen maalta. Olisi mukavaa tehdä työtä yhdessä ja vaalia aitoa, ihanaa parisuhdetta. Löydät minut e-kontaktista.

    • kädet rasvassa

      Kuinka monen älykkään naisen luulet oikeasti haluavan lähteä piikomaan rahatta keskelle ei mitään? Joo, etsit siis vaan kumppania ok, mutta jokainen tietää että saadakseen olla tilallisen kanssa, joutuu tätä näkemään vain töissä. Ja todella typerä veto, jos leikit kerran älykästä, rajata kirjoitusasu merkiksi älykkyydestä, kun jokainen älyllinen jalallinen tietää, että monilla älykkäillä ihmisillä on jonkinasteinen lukihäiriö.

      Sen verran itse joutunut autteleen omaa sukua noissa maatilan töissä että tietää talkoita riittävän. Neuvoni teille kanssasisaret: Jos kiinnostuitte tuosta heikosta esittelystä " toki muutama muukin", ja juttunne etenee, niin muuttakaa tilalle ainakin vasta kun sormus on sormessa ja velkatiedot julki -sieltä vanhempien puoleltakin!!!

      • farmi

        Kuka piikomisesta puhuu? Liikaa Suomifilmejä katsottu? Nykyaikainen tila koneellistettuna pyörii hyvin yhdellä hengellä ja lomittajilla. Toki kumppanin pitää pitää luonossa liikkumisesta jne. mutta työnteko ei tosiaankaan ole edellytyksenä.


      • Feeja
        farmi kirjoitti:

        Kuka piikomisesta puhuu? Liikaa Suomifilmejä katsottu? Nykyaikainen tila koneellistettuna pyörii hyvin yhdellä hengellä ja lomittajilla. Toki kumppanin pitää pitää luonossa liikkumisesta jne. mutta työnteko ei tosiaankaan ole edellytyksenä.

        Mamman poikia te ootte kaikki. Jos ei tartte piikoa työmaalla niin kotona. Tiedän 3 maajussia, kaikki kotitöissä laiskoja ja saamattomia. Osaavat kyllä laittaa sian teuraaksi, mutta ruokaa siitä ei tuu. Tai jos osaavat laittaa vähän ruokaa, niin huusholli kun sikölätti. Äitiä ne vaan etsii.. Ei ees tiedä miten naista pidellään.

        Ei kannata. Kaupunkilaiskollitkin taitaa kotihommat paremmin.


      • oppini saanut

        HYVÄ NEUVO!!

        Tarkistakaa velat siis muunkin perheen. Koska moni tila näyttää ihan toista mitä velkasaldot on. Ja jos vanhempien velat on vielä maksussa, joutuu piika pian osalliseksi.

        JA..Älkää ikänään menkö ilmaistöihin tilalle, tai saatte tehdä sitä koko ikänne.


    • Warning

      Vastaus: ei mistään! Maajussit sen taas todistaa, te etsitte vaan ylimääräisiä käsiä kasvattaan omaisuuttanne. Siksi työllistätte aina koko perheen tätejä ja serkkuja myöten. Hyväksikäyttäjiä sanon ma!

    • Kirjanpitäjänä

      Eikös tässä maassa ole tarkoitus työllistää ihmisiä varsinkin kun maksetaan hyvää palkkaa. Aloitetaan vaikka lähipiiristä.

      • talouden tulkki

        Hallitus on kiristäny verotusta yms niin paljon, että kukaan hullu ei työllistä ketään.


      • Äyrikuningas
        talouden tulkki kirjoitti:

        Hallitus on kiristäny verotusta yms niin paljon, että kukaan hullu ei työllistä ketään.

        Nykyaikainen maatilayritys pystyy työllistämään kannattavasti päteviä työntekijöitä, olkoon sitten vaikka sukulaisia!
        Harrastelijat erikseen.


      • köyhä kassa
        Äyrikuningas kirjoitti:

        Nykyaikainen maatilayritys pystyy työllistämään kannattavasti päteviä työntekijöitä, olkoon sitten vaikka sukulaisia!
        Harrastelijat erikseen.

        Noh. Oma perhetuttu maatilallinen (22 lypsävää) pellot vuokralla (2 Ha) käy perheineen kaksi kertaa vuodessa etelän reissulla, pojilleen ostetaan kaikki viimeisin tekniikka mitä on. Eivät laske euroja noin muutenkaan. En o koskaan nähnyt missään huushollissa niin paljon ruokaa kun tuolla on.

        Ei kai ihan köyhien lajikaan.


      • köyhä poika
        Äyrikuningas kirjoitti:

        Nykyaikainen maatilayritys pystyy työllistämään kannattavasti päteviä työntekijöitä, olkoon sitten vaikka sukulaisia!
        Harrastelijat erikseen.

        No, miksi niitä työllistäisi kun ne tekee työt ilmatteekskin. Kaikki haluu tilan töihin kun on niin romanttista luoda sontaa ja haista pas..lle. Eihän tuosta ihanuudesta kukaan rahaa haluu.


    • em83vp

      Mielenkiintoista... Miksi ihmiset lukee ja lähtee pk-seudulle? Eikö tämä ole selviö?!
      Eikä se suinkaan tarkoita, että me "Landet" ollaan tyhmiä. Elämä on ja jotkut fiksut tajuaa ajoissa, että nyt jos koskaan! Itse en voi kehua olleeni fiksu, mutta olen HELVETIN YLPEÄ tekemästäni hoitotyöstä" täällä korvessa" ,ilman YO-tutkintoa!
      Ja lähiaikoina kuolemaan perehdyttyäni arvostan kollegoitani yhä enemmän

      • alakohtaista

        Ihmiset lähtee pk-seudulle kun se on ainoa mekka monelle työlle. Oman alani töitä ei ole ollut jaossa vuosiin muualla, joten pakko on mennä vaikkei huvita.

        Töitten perässä ihmiset menee, ei minkään maaseudun muka-unelmien, mitkä tod. näk. kääntyy karuimmiksi kun pari vuotta on mustaa metsää siinä vieressä katsellut. Yksin pk-seudulla on aina parempi kuin huonossa suhteessa muualla.


    • Pienviljelijä

      Meikä nai kaupunkilaisen, juuret maalta olevan naisen. Lisäsin sittemmin kotikuntani väkilukua vielä 3 lapsen verran. Täytyy sanoa että ei paremmin olisi voinut mennä, paljasjalkainen kaupunkilaistyttö maalle emännäksi. Tosin ei se koneita aja vaikka osaa kyllä. Omat hommat meillä ja omat rahat, ei juuri riitoja. Saa karehtia.

    • huah

      Onko lukion käynyt automaattisesti älykäs? Onpa taas maalaistollon ajatuksia....

      • hauh

        Muutama ällä auttanee asiaa? Tai sitten toisinpäin, onko palikkamatikassa kutosen saanut ja kymmenillä miljardeilla valtiota velkaannuttanut Katainen älykäs?


      • älli ei ole aina L
        hauh kirjoitti:

        Muutama ällä auttanee asiaa? Tai sitten toisinpäin, onko palikkamatikassa kutosen saanut ja kymmenillä miljardeilla valtiota velkaannuttanut Katainen älykäs?

        Tiedän monta ällää, jotka ei ole elämässään päässeet edes töihin kiinni. Eli ei tuo lukio kyllä minustakaan kerro älykkyydestä mitään. Älykäs on ihminen joka osaa ajatella itse ja punnita riskejään. Ja kukaan älykäs nainen ei maajussille lähde!


    • tosikokemus

      Farmin pitäjää ei kannata lähestyä, ellet ole

      A. yksin viihtyvä
      B. itsenäinen, oma elämä muualla
      C.omista rahoistasi huolta pitävä
      F. työmyyrä
      G.farmari itse

    • huh mitä kommentteja. Kyl huomaa että kaupunkilaiset ovat vastailleet. Ite isolta tilalta lähtösin ja käyn töissä auttamassa vieläkin veljeä. Meillä kummallakin on perheet kummankin naiset on asuin alueelta lähtöisin ja monesti naisten ymmärrys on koetuksella maatilan töiden takia. Reppanat kun ei ymmärrä et työt ei aina mene niinkuin elokuvissa sit ollaan nenä mytyssä. Vasta hiljattain oli elukat yön aikaan pitäneet bileet oli vesiputket poikki eli seurauksena tulva lisäksi muita ongelmia. Niin siinähän meni päivä ja yöhönki korjauksissa. Seuraavan yön sainkin nukkua sohvalla kun oli puhe et ois ollu pientä sukulointia illalla mutta enpä viitsinyt jättää veljeä pulaan vaan jätin menemätä. Et kyl on vaikeaa löytää naista maalle. Itsellä on suhde loppunutkin sen takia että olen maalta ja teen töitä maalla. Ne työt kun ei lopu 8h kohdalla vaan sitten kun on kaikki tehty. Eli ymmätäväinen nainen olla pitää!

      • siskolikka

        Toi on niin totta. Ja jos lähdet autteleen on oletus että auttelet loppuelämäsi. Niin se minäkin kävin auttelemassa sen 10 vuotta kunnes tajusin että mulla ei ole omaa elämää ollenkaan. Oon vaan omissa töissä ja vähä auttelen. Ei sekään ihan tervettä ole. Ei muakaan tule kukaan autteleen mun töissäni, enkä olettaisikaan niin.

        Maalla elämä saa kieroutuneet piirteet. Perhe on tiiviisti yhdessä, eikä yhteyksiä muuhun maailmaan juuri tarvita. Ja kyllä, välillä on ikäväkin noita aikoja kun kävi vähän auttelemassa. Mutta onneksi silloin terve järki astuu taas kuvioihin.
        Yhteisöllisyys kun on tasan niin kauan kivaa kun siitä hyötyy vain se yksi puoli :)

        Joten kyllä mä omaa kokemuspohjaa ammentaen kehoitan tarkasti harkitsemaan jos herää kiinnostus jotain farmaria kohtaan. Se elämä maalla kun saattaa olla paljon yksinäisempää kun se kuvitteli.


      • Eikiitosmulle

        Miten niinn HUH? Eikö jokaisella saa olla mielipide asiaan ja tuossahan niitä tuli ja paljon! Kyllä aina kannattaa katsoo mihin lähtee. Ja itsehän sen jo totesit "monesti naisten ymmärrys on koetuksella maatilan töiden takia".

        Tuo oma tapauksesi oli kieltämättä huvittava ja ehkä vähän surullinenkin. Mutta tosiasia on se, että maalla mennään töiden mukana, ei ihmissuhteiden. Että siinä mielessä olisi hyvä löytää kumppani joka on osin siellä töissäkin mukana -näkisivät ainakin näin useammin kuin sängyssä. Vaikka sekin kivaa, mutta ei riitä vuosiksi eteenpäin.


    • Anonyymi

      Jos sp osoite ilmoitan varman palvelun josta löydät emännän tilallesi.En kirjoita suoraan tänne koska sinne hyppii kaikki seksi hörhöt.Tai jotenkin muuten voin ilmoittaa kotimaisen ilmaisen(kai Deitti) palvelun nimen.Itse löysin oikean vuosien etsinnän jälkeen minä yli 60 vuotias mies.Ei mikään seksi deitti palvelu ......

    • Anonyymi

      Eihän niitä löydy kaupungeistakaan?

    • Anonyymi

      Vieläkö sinkkuna? Täällä olisi vapaa nainen..

    • Anonyymi

      Ymmärsin ensin että pitäisi löytää Suomen maata koskien HALUAVA nainen.
      Suomen naiset ovatkin melkoisia pihtareita, joten....

    • Anonyymi

      Voin kertoa maalle haluaville että keksikää ihmeessä jotain muuta. En itsekkään omaksi puolisokseni alkaisi,mistään hinnasta.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9616
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2817
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      160
      2574
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1429
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe