Yhteiskunta täysin paska.

Raukat vaivaiset.

Asiaa ei kannata selittää.Jos on päässä yksikin harmaa aivosolu sen näkee lennossa.

29

2924

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huge L

      Et pysty selittämään sitä, siksi kiellät selittämisen.

      • Thrive

        Katsokaahan t ämä dokumentti. Voi joillekkin selittää asioita. Jos ei niin on vähintäänkin mielenkiintoinen. Suosittelen kaikkia katsomaan. Kirjoittaa youtubeen "Thrive" niin löytyy koko dokumenttielokuva. Kertoo maailmanjärjestyksestä ja siitä miksi kaikki on niin "paskaa" ja miksi mikään ei mene niinkuin olisi kiva mennä.


    • qsddwyurkgtp

      Muuta pois sieltä Punikkilasta! Muuta Porvarlahteen!

    • röyhkein prosent1die

      Niin, eiköhän se röyhkein 1% maailman väestöstä omista n-> 44% KAIKESTA VARALLISUUDESTA. Että siellä ne siat on. Välivetobisnes ( osakekauppa ym) takaa näidn tapettavien paskojen sikaelinolosuhteet.

      • JuhaK73tukki

        Suomen osakkeista on suurin osa eläkeyhtiöillä eli meidän työtätekevien eläkesäästöinä ja työläisten hyväksi tuottavia.


      • vas_tappaa

        Niin, jos Suomessa ei olisi näitä kaiken maailman vasemmistopuolueita tekemässä kaikkensa, että ihmiset verotetaan hengiltä ja piensijoittaminen kirotaan kuolemansynniksi, voisi tännekin syntyä iso varallisuudenkeruun kulttuuri. Jos vain kaikki tavalliset työlliset alkaisivat säästää keskimäärin pari sataa kuussa osakkeisiin, vuosikymmenessä tavalliset ihmiset omistaisivat jo enemmistön suomen pörssistä.


      • Anonyymi
        vas_tappaa kirjoitti:

        Niin, jos Suomessa ei olisi näitä kaiken maailman vasemmistopuolueita tekemässä kaikkensa, että ihmiset verotetaan hengiltä ja piensijoittaminen kirotaan kuolemansynniksi, voisi tännekin syntyä iso varallisuudenkeruun kulttuuri. Jos vain kaikki tavalliset työlliset alkaisivat säästää keskimäärin pari sataa kuussa osakkeisiin, vuosikymmenessä tavalliset ihmiset omistaisivat jo enemmistön suomen pörssistä.

        Vasemmisto tai oikeisto, aina menee päin persettä
        tavallisen kansalaisen kannalta.


    • 1% demolition
    • iIIuminatus

      Toivottavasti Nallen maatiaistukea lisätään kun osinkojakin tuli vaan 20 milliä!
      Ei ihan hevonpaskaa tämä toivomus?

      • ponnistaja

        Jokaisella yksilöllä tässä maassa jota myös Suomeksi kutsutaan on mahdollisuus menestyä ja pärjätä, kun vain uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä sen eteen.


      • alisuorittaja
        ponnistaja kirjoitti:

        Jokaisella yksilöllä tässä maassa jota myös Suomeksi kutsutaan on mahdollisuus menestyä ja pärjätä, kun vain uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä sen eteen.

        Joo, REHELLISELLÄ työllä kyllä "pärjää", mutta yritäppä menestyä ja rikastua rehellisin keinoin...

        Rikkaus on valtaa, rehellisyys on tyhmyyttä.
        Olisiko vika tässä?


      • kdsofsöö
        ponnistaja kirjoitti:

        Jokaisella yksilöllä tässä maassa jota myös Suomeksi kutsutaan on mahdollisuus menestyä ja pärjätä, kun vain uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä sen eteen.

        Saahan sitä rahaa. Eri asia saako kunnioitusta ja välittämistä...


    • anarkismi

      Valtion toimintatapa on kaikin kaikin puolin täysin epäeettinen ja sitä tulee viimeiseen asti vastustaa. Valtiot yrittätävät piillottaa toimintaperiaatteensa kaikenlaisten paskapuheiden taakse, mutta tosiassa valtio yriittää pakottaa kaikki ihmiset lakien, säädösten ja väkiavaltakoneiston avulla tuottamaan lisää pääomaa omistajapuolelle. Jos joku ei tähän suostu, siltä on varalta säädetty omat lakinsa tavallisen elämisen estämiseksi vaihtoehtoisilla tavoilla, koska ne eivät tuota omistajapuolelle lisää pääomaa.

      Systeemi viimeistellään koulutusjärjestelmällä, jossa aletaan 7-vuotiaita lapsia aivopesemään siihen uskomukseen, että kaikki muut talousjärjestelmät ovat pahoja ja ainoa hyväksyttävä tapa elää on käyttää elämänsä omistajien pääoman kasvattamiseen. Tästä lapsien aivopesusta puolestaan syntyy sosiaalinen paine, jossa aivopesdyt lampaat eivät hyväksy mitään vaihtoehtoista elämäntyyliä, vaan ainoa hyväksyttävä tapa on todellakin käyttää elämänsä omistajapuolen pääoman kasvattamiseen. Jos tätä totuutta ei hyväksy, on ilman muuta yhteiskuntakelvoton ja samalla varmasti myös mielenvikainen.

      Itse en jaksaa enää tuilla kikkailua, vaan täytynee siirtyä kokonaan vastakkaisella puolelle. Kerran omistajapuolella ei ole minkäänlaista eettisyyttä toiminnassaan ja ovat valmiita riistämään ihmisiä mielin määrin oman perseensä leventämiseksi, nämä epäeettisyyden ilmentymät pystyvät myös hyvin kustantamaan pienimutoisen rötöstelyn oman elämisen nimissä. Suosittelen, että mahdollsimman moni tekee tästä lähtien samoin.

      • Tölö78FukJuu

        ...kiva, laskusi sit maksaa me muut kuluttajat ja duunarit. Olet vain itsekeskeinen ääliö.


      • önxnönx

        No sä oot se orja. XD


    • msdfoasgoago

      Kiinnostaisi tosiaan tietää mikä hiton velvollisuus minulla muka on noudattaa suomen lakeja, kun ei niitä noudata edes viranomaiset! Poliisi on jättänyt tutkimatta minuun kohdistuneita (helposti selvitettäviä) rikoksia ja terveydenhuollon valvojat ovat jättäneet puuttumatta lääkärien asiattomaan käytökseen ja hoitovirheisiin. Jopa perustuslaki on pelkkää paskapaperia todellisuudessa. Jos viranomainen halua jättää tutkimatta homoseksuaaliin kohdistuvan pahoinpitelyn tai syrjinnän koska ei pidä homoseksuaaleista, onnistuu suomessa.

      • Karlssssooooon78

        Höpö höpö juttuja latelet, poliisi tutkii aina


    • Janne.

      Jälleen asiapuhetta edelliseltä, kannatan!

    • aöalaöal

      On! Korruptio rehoittaa, kaikki pilalla.

    • mätä-hätä

      on yhteiskunta mätä
      anarkistin päässä hätä

    • Uutiset

      Kusi lurisee pikkulusmuanarkistien pääkopissa.

    • Ihan hyvinhän Kela-rahat varmaan sinullekkin tulee. Vai oletko töissäkäyvä?

    • PommiNo.20

      Tämä juuri on suurin kompastuskivi anarkismikeskustelussa, eli mitä tarkoittaa "yhteiskunta" ?

      Helposti ajatellaan, että kun anarkistit eivät ole keksineet esimerkiksi sähköä tai muita nykyajan mukavuuksia, niin muuttakoot johonkin erämaahan yhteiskunnan ulkopuolelle ja asukoot mummonmökeissä.

      Mutta hetkinen. . . asuvatko Ruotsalaiset "yhteiskunnan ulkopuolella", koska eivät ole Suomalaisia? Emme kuitenkaan näe mitään ongelmaa siinä, että he käyttävät sähköä. Sitä paitsi onko sähkö keksitty Suomessa? Jotenkin siis ajattelemme Ruotsalaisten kuuluvan samaan yhteiskuntaan itsemme kanssa.

      Emme lainkaan huomaa, että yhteiskunnasta puhuessamme tarkoitamme maailmanyhteiskuntaa, siis sitä joka tunkeutuu kaikkialle, ja määrää, että kaikissa maissa on oltava tietyt perusasiat, jotka ovat samanlaiset ja pakolliset kaikille. Kaikkien maiden poliisit tietävät minkälaiset poliisit on kaikissa muissa maissa, kaikkien maiden opettajat tietävät, mitä kaikkien muiden maiden kouluissa opetetaan, ja vaikka tullimies ei olisi koskaan nähnyt kaikkien maiden passeja, hän tietää kuitenkin, miltä passit kaikkien maiden passit näyttävät.

      Valtioiden välillä vallitsee sanaton sopimus, että kun jonkun maan kansalainen keksii jotain uutta, niin siitä tulee automaattisesti valtion omaisuutta (kysytäänkö kansalaisilta, kenen käyttöön he haluavat keksintönsä antaa), joten vain niillä mailla, jotka kuuluvat yleisesti hyväksyttyyn valtioiden yhteisöön, on oikeus antaa se kansalaistensa käyttöön, ja tämän maailmanyhteisön ulkopuolelle jäävät ihmiset luokitellaan villi-ihmisiksi, joilla on kyllä oikeus elää kunhan elävät riittävän alkeellisesti 'luonnon ehdoilla'.

      Mutta me kaikkihan asumme tälläkin hetkellä erämaassa. Kaikki kaupungit on rakennettu erämaihin; yhtään kaupunkia ei ole ollut valmiina ihmisiä odottamassa.

      Emme niin huolettomasti kehoittaisi anarkisteja muuttamaan erämaahan, jos emme tietäisi, että ei ole olemassa mitään ei-kenenkään-maata, vaan jokainen maatilkku on aina jonkin valtion hallinnassa. Jotenkin ajattelemme, että erämaassa asuessaankin he kuitenkin olisivat valtion valvonnassa, eli he omistaisivat vain maa-alueen, eivät ilmatilaa tai vesistöjä. Onhan valtion edun mukaista, että heidät pidetään erillään paitsi kunnon kansalaisista, myös muista anarkistiryhmistä, etteivät voi yhteistyössä rakentaa kovin hienoja taloja tai kulkuneuvoja.

      Sanotaan, että kun tulee valtatyhjiö, niin se luonnostaan pyrkii täyttymään, eli aina tulee tilalle joku muu vallanpitäjä. Mutta jos valtiot pitävät maa-alueita turhan päiten varattuina, niin silloin tulee asukastyhjiö. Kaikkialla maailmassa ihmiset muuttavat kaupunkeihin, koska elämä on helpompaa kaupungeissa kuin syrjäkylillä, ja samoja lakeja on kuitenkin noudatettava. Olisi parempi, että valtiot vapauttaisivat asumattomat seudut optimistien käyttöön, niin että lakeja olisi noudatettava vain tiheään asutuilla seuduilla, ja huom. siten, että lakeja säätäessään valtiot eivät välittäisi siitä, minkälaiset lait olisivat muissa maissa.

      Yhdysvaltain kartta on hyvä esimerkki: Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi osavaltiot ovat itärannikolla pieniä ja niiden rajat mutkaisia, mutta länteen päin mennessä niiden pinta-ala kasvaa ja rajat ovat enimmäkseen pitkiä ja suoria? Tämä johtuu tietysti siitä, että hallinnolle on jossain vaiheessa tullut kiire saada koko maa 'rekisteröidyksi', ja siksi on piirretty keinotekoisia osavaltioita (Coloradokin on pelkkä suorakulmio), että on voitu laittaa kuriin ja järjestykseen paitsi intiaanit, myös siellä täällä asustavat eurooppalaiset.

    • Anonyymi

      Kun saatanan psykiatrit pääsivät minuun kiinni, niin itsekin huomasin yhteiskunnan paskuuden. Ei enää minkäänlaista velvollisuutta tehdä mitään hyödyllistä. Kupataan yhteiskunta tyhjiin ja aiheutetaan vahinkoa, niin ne useat virallisestikin hyväksytyt ammattiryhmät tekevät.

    • Anonyymi

      Kyllä se totuus näkyy siellä peilissä. Muuta toki vaikka venäjälle siellä teitä anarkisteja ymmärretään täydellisesti ja osataan käsitellä oikein.

    • Anonyymi

      Minö olen uupunut yhteiskuntaan.

    • Anonyymi

      Árpád Kovács kertoi tuolloin olevansa yksi Oulun anarkistiliiton perustajista.....terroristi.?

    • Anonyymi

      Onko suomi itsenäinen EI OLE.
      Jos olisi, niin ei tulisi mitään eu:n määräämiä typeriä energia pakko remontteja, jotka suomalaiset joutuvat maksamaan tuhansia jopa 30 000€ remontteja!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3880
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      596
      3644
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3632
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2291
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2255
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1776
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1443
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe