Sarjan viimeinen jakso...

Miami

Oliko muiden mielestä Metsoloiden viimeinen jakso hieman typerä? Sarjan päähenkilöihin kuuluvaa Erkki Metsolaa ei näkynyt laisinkaan ja ko. jaksossa muisteltiin entisiä sota-aikoja...

Viimeisessä jaksossa olisi mielellään halunnut nähdä kuinka Urjassa/Hoikassa elämä jatkuu jne...

Mielipiteitä?

6

635

Vastaukset

 • Jatkoa huippusarjalle!

 • Onko tietoa milloinka tuo viimeinen jakso on kuvattu? Tietysti se on noin puolisen vuotta myöhemmin kuin edellinen juhannusjakso. Mietin vain miksi Erkkiä ja Jaakkoa ei olla saatu mukaan jaksoon. Olen aina vihannut tuollaisia ohjelmia joissa puhutaan jostain henkilöstä kuin se olisi mukana jaksossa, mutta ei vilahda ruudussa ollenkaan (=ei ole mukana kuvauksissa).

  Toinen mikä häiritsi tuossa jaksossa oli Riitan tytär Leena. Juhannusjakso sijoittui 1993 juhannukseen ja "Muistojen joulu" taas jouluun 1996. Eli 3,5v aikaa. Leena ei kuitenkaan ollut kasvanut yhtään. Leena syntyi muistaakseni keväällä 1988 eli olisi tuona jouluna ollut jo 8v.

 • Minä taas sain sen käsityksen että Erkki ja Riitta meni kimppaan juhannuksen 1993 ja muistojen joulu 1996 jaksojen välissä ja tämä lapsi tässä muistojen joulu jaksossa olisi siis Erkin ja Riitan yhteinen lapsi.

  • Niin se vauva, Erkki Juniori onkin. Vaikutti joulujaksossa syksyllä 1996 syntyneeltä. Mutta Leena on siis Riitan ja Einon tyttö ja tosiaan oli jo 8-vuotias tuossa vaiheessa. Ehkä hieman nuoremmalta vaikutti, mutta ei mua ainakaan häirinnyt tuossa ihanassa joulujaksossa mikään. Pahempi olisi ollut, jos olisi tehty salkkarimainen näyttelijänvaihdos johonkin vanhempaan tyttöön.

   Mun käsittääkseni Erkin näyttelijä ainakaan ei ole halunnut palata sarjaan ja siksi puuttui tuosta jaksosta. En ole nyt tarkistanut noita kuvausvuosia, mutta olisiko juhannusjakson kuvauksen ja joulujakson kuvauksen välissä voinut mennä pitempäänkin kuin puolisen vuotta? Jaakon näyttelijästä en tiedä, mutta hänellähän on ollut kovasti muitakin töitä koko ajan, olisiko ne syynä. Harmi, ettei heitä nähty, mutta mun mielestä jakso toimi kyllä noinkin.

   Voi apua, taidan joutua katsomaan joulujakson ja ehkä pari muutakin tänään. :P Näin käy aina kun ajattelee Metsoloita tai puhuu/kirjoittaa niistä... ja joulukin vielä lähestyy. Kunpa löytäisi sen Metsolan tunnelman itsellensäkin... :)


 • on kiva jakso

 • No oli se teennäinen. Annikki on aina uskottava, samaten Jaana.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3550