Auto-Karhuset - Laatukauppiaat(ko)

Onko kellään kokemusta nykyisin Nokialla toimivasta autokaupasta. Allekirjoittaneella tuli tämä suomalainen "rehellisyys" testattua. Ketju kun menee näppärästi siten, että ostetaan isosta liikkeestä rontissa nippu autoja joista ainakin osa on lähellä laukeamispistettään. Liikkeen nimissähän näitä linttoja ei tietenkään voi myydä niin tehdäänpä sitten niin että tuttu ottaakin auton "koeajoon" (mitenköhän vakuutusyhtiö suhtautuu tähän). Tämä tuttava sitten ryhtyy yksityishenkilönä kaupittelemaan autoa ja tietysti kaikki mahdolliset viat vain unohtuvat matkalla. Jos sitten sattuu käymään niin, että onneton ostaja nappaa ja auto muutaman päivän jälkeen laukeaa niin kukahan on vastuussa. No tietysti EI KUKAAN. Autoliike mesikämmenen murinalla väistää vastuun vaikka liike oli viimeisin omistaja. Välikäsi käskee painumaan hel***ttiin häiritsemästä ja tyhmä ostaja jää ihmettelemään millä rahalla auton korjaisi. No tiedänpähän taas lisätä yhden autoliikkeen linttariihi osastolle. Paljon parjattu AVK:kin myy parempia ja luetettavammin.
Ilmoita


92 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Itse ostin pari vuotta sitten auto-karhusilta auton. Hinta kesti vertailun muihin ja ei pahaa sanottavaa myyjästä. Seuraavankin voin hakea jos osuu taas hinta/laatu suhde kohdalleen.
3 VASTAUSTA:
Itse olin ostamassa autoa sieltä, kunnes kaverini kertoi kokemuksestaan siellä, jäi auto ostamatta mikä olikin onni, sillä löysin mieluisan muualta, ei kuulemma kellään mitään hyvää sanottavaa tästä puljusta, kenen kanssa olen jutellut.
Eihän sinun omasta liikkestäsi kannata "ostaa", saathan niillä varmaan muutenkin ajella, jos vain kestävät?
Anonyymi kirjoitti:
Eihän sinun omasta liikkestäsi kannata "ostaa", saathan niillä varmaan muutenkin ajella, jos vain kestävät?
Ihme runkkarit täällä jaksaa itkee onneksi ei liikkeessä tulis paha mieli. :(
+Lisää kommentti
Itte ainakin hyvin tyytyväinen nykyiseen autooni, joka tuli hommattua tuolta viime vuoden lopulla.
1 VASTAUS:
Olen ostanut autokarhusilta muutaman hyvän käyttö auton ei valittamista eli ostan jatkossakin mikäli auton päivitys tulee vastaan.
...ainahan noita narisijoita löytyy on kuin uutta ostamassa.
+Lisää kommentti
Omalta kohdaltani voin sanoa, että vaihtokauppa sujui mukavasti. Muutaman muun liikkeen tarjous välirahaksi jäi selkeästi jälkeen eli minulla ei ole mitään valittamista.
Ilmoita
Onko kenelläkään muilla kuin liikkeen pitäjillä kokemusta liikkeestä?
Ilmoita
yhdet kaupat tehnyt meni hyvin.
Ilmoita
Totatota noinkohan ostit kotterosi autoliikkeestä, ymmärsin näin että yksityiseltä sen ostit. Ei kai liikkeen vika oo, jos auton ostat yksityiseltä ja omat velvollisuutesi laiminlyöt tarkoin tarkistaa ja koeajaa tuote. Toisaalta mitä se sulle kuuluu ostaako liike yhden tai kaksikymmentä auto kerralla. Sitäpaitsi pöllöhän sä oot, kun meet yksityiseltä ostamaan jonkun liikkeen auton ois voinu olla vaikka varastettu. Sä vaan oot niin sekasin
Ilmoita
Mä oon ostanu 20 vuoden aikana yhtä lukuunottamatta kaikkia autot Karhusilta ja tulen jatkossa ostamaankin.
Ennen siellä niitä myi Isä Karhunen. Nyt vissiin ainakin pääasiassa 2 poikaa.
Kaikki kaupat tehny vanhemman Karhusen kanssa.
Ovat aina reilusti mulle sanoneet, jos on jotain vikaa.
Sillain on hyvänpäivän tuttu kyllä, mutta en kehu aiheetta.
Edulliset hinnat ja tietää mitä saa.
Ilmoita
Ostin auton Karhusilta enkä enää koskaan asioi heidän kanssaan. Jättivät kertomatta tiedossa olleista auton vioista ja nyt asiaa on pyöritetty käräjien kautta kun eivät tietysti halua maksaa penniäkään. Kyseessä ei ollut mikään rousku vaan 2010 volkkari, joka oli kolaroitu mutta siitä unohdettiin kertoa. Muutama kuukausi ostamisen jälkeen rupesi vaihteisto yskimään ja vika johtui kolarista..

Että semmosta! pysyisin kaukana ko. liikeestä!
Ilmoita
Kukahan se jatkuvasti kirjoittelee herjaviestejä kilpailijoistaan...
Ilmoita
Ikinään ei ole tässä firmassa puitu asioita käräjillä.
Tietojen mukaan vuoden 2010 ww tä ei ole koskaan ollut.
Ilmoita
Ostimme auton Karhusilta kesällä kun hinta oli huomattavan edullinen. Ottivat vielä 500€.sta vanhan carinan jota en edes kehdannut tarjota heille mutta muija oli rohkeemi. Autossa ei takalasinpyyhin toiminut joten huomautin siitä heille mutta en vaatinut hinnan alennusta. Seuraavana päivänä menimme hakemaan autoa ja takalasinpyyhinkin oli korjattu. Ei mitään valittamista palvelusta eikä autosta.
Ilmoita
On kokemusta. Ostin auton kolme vuotta sitten. Sain asiallisen ja kattavan palvelun, jossa myös auton puutteita sivuttiin. Hinta oli kohillaan ja auto toimii hyvin. En ihan ymmärtänyt ketjun aloittajan pointtia, mutta ilmeisen tyytymätön ko.yritykseen josta itselläni ei valittamista, päinvastoin.
Ilmoita
"Tyytyväinen asiakas 17.2.2014
"ei valittamista"

"chevalier 21.3.2014
"ei ole mitään valittamista."

"Jyppilästä 12.11.2015
"Ei mitään valittamista."

"Tätiautonratissa 14.1.2016
"itselläni ei valittamista"
Ilmoita
Hah hah hyvä huomio
Ilmoita
Itse katselin juuri kun on edullinen Volvo v70 myynnissä nettiautossa Nokialla..myyjänä toimii yksityinen henkilö Mika Niira, mutta trafin tietojen mukaan omistajana on Auto-Karhuset Oy
Ilmoita
Hei murehtia.olisiko auto jäänyt rekisteröimättä tällä kyseisellä henkilöllä.?
1 VASTAUS:
Uskoo ken tahtoo..toki mahdollistahan se on, mutta hyvin epätodennäköistä ettei liike ole huomannut ettei autoa olla rekattu pois ja nyt myydään pois heidän nimissään..
Tämä kyseinen henkilö ei saisi autoa myytyä jos rekkaus olisi jäänyt tekemättä sillä auto olisi vielä Karhusen nimissä..

Tosin nyt auto onkin hävinnyt jo heti myynnistä, eikä ole myyty sillä oli suosikkilistallani..kummallista
+Lisää kommentti
Auto on myyty ja maksettu että älä ,rehellistäkö, menetä yö unia.kaikki autot eivät mene nettiin kun joku nopea sattuu paikalle ja vie pihasta.niitäkin kun on eikä kaikki ole vain selvittämässä netissä auton omistaja tietoja.ei sille voi mitään jos joku käyttäjä ei huolehdi asioita ja jättää auton rekisteröimättä että ole huoleti ja anna suosikki listasi pyöriä.
1 VASTAUS:
Se olikin vain suosikkilistailijan tuskan-parahdus... saa kääntää, yhtä osuva toisinkinpäin.
+Lisää kommentti
tyytyväisiä niinsanottuja asiakkaita, ovat näemmä sitten liikkeet omistajat ja myyjät, hyvä huomio sinulta joka tämän hokasit..
1 VASTAUS:
Kyllä minä suosittelen asiointia
+Lisää kommentti
en suosittele tätä liikettä kenelläkkään, koskaan.
Ilmoita
hyvä liike, suosittelen kaikille. Palvelu hyvää ja kauppa käy
Ilmoita
Pari kertaa käynyt ketään ei ole ollut paikalla, onko auki ollenkaan?
Ilmoita
Kannattaa soittaa puhelinkin on keksitty,niin minä ainakin tein niin ei tarvinnut täällä kirjoitella ja murista.
1 VASTAUS:
Miksi sinun täytyy omaan liikkeeseesi soitella, ole paikalla jos pidät autoliikettä, minulle 2 hutireissua riiti, kiitos .
+Lisää kommentti
Ostaa läjän autoja isoista liikkeistä, varmaan hesasta ja myy täällä kalliilla, eihän niitten kunnosta kukaan mitään varmaa osaa sanoo, itse ostan tästä lähin autoni muualta.
1 VASTAUS:
Jaa, mutta jos ne ostaakin sen läjän Tampereelta tai Turusta, eikä varmaan Helsingistä, niin silloinhan sen kunnon osaa varmaks sanoo kaikki. Meillä Kainuussa tuonkaltaisia kuin sinä, pidetään jälkeenjääneinä.
+Lisää kommentti
Keneltä ne käytetyt autot tulee niin tähän kun muihinkin käytettyjen autojen myynti liikkeeseen ? Teiltä osasta käyttäjistä..jotka tänne kirjoittelee.kannattaa kertoa kun tuo vaihto auton mikä auton oikea tilanne on eikä jättää myyjän vastuulle sitä mitä jätätte kertomatta.näitä on valitettavasti.jos auto tulee myyntiin ja siinä on sillä hetkellä todettu vika niin se korjataan välittömästi ennen myyntiä,tai edellinen kertoo että vaatii korjausta.ei niitä autoja liikkeesä hajotetaan ja myydä eteenpäin.muuten ei homma toimi.
Ilmoita
Maalaavatko ruosteet piiloon jollain suihkemaalilla, jotka tulevat hetken päästä esiin? Kierrän kaukaa
1 VASTAUS:
...no tuota kun automaali on yleensä nestemäisessä muodossa ja tulee suuttimen kautta suihkeena. Harvemmin autoja telalla maalataan...
+Lisää kommentti
Pysyy vaan pirun huonosti tuo maali ruosteen päällä näköjään.
Ilmoita
Autoliikkeiden ylijäämää ja viallisiakin taitavat vain nämä pikkuliikeiden autot olla vai?
Ilmoita
Kaikki fiksattu muka siistiksi, ite en mene siihen lankaan.
Ilmoita
eikö kirjoittajat vois laittaa oikeita nimiä ja puhelin numeroita lörinöittensä perään.olis helpompi ottaa osaa asioihin.vai?
1 VASTAUS:
Yksi ja sama (keskustelun aloittaja) hullu täällä jaksaa haukkua rehellisiä ja veronsa maksavia yrittäjiä.

Käytetty auto on aina käytetty auto josta voi koska tahansa hajota kuluvia osia. Myi sitä sitten lasipalatsi tai pienempi liike.

Itse osaan jo ottaa huumorilla nämä ruikuttajat.
+Lisää kommentti
Sakkorenkailla ei saisi autoja edes myydä, mulla oli kyllä molemmat!
1 VASTAUS:
Heh... kyllä auton saa myydä sakkorenkailla tai vaikka ilman renkaita, ilman tuulilasia, ilman soittimia, ilman penkkejä... asiakkaan pitää tehdä ostopäätös tarkan harkintansa ja ostonkohteen ja sen varusteiden sekä asiapapereitten tutkimisen jälkeen, onko ostonkohde sellainen jota on hakemassa. Jos on; ostaa. Jos ei; ei osta.
Jälkikäteen huomatut sakkorenkaat, tuulilasin puuttumiset, katsastamattomuus jne. eivät ole myyjän vika, eikä siten myyjän velvollisuus ole niitä jälkikäteen korvatakaan. Piste.
+Lisää kommentti
Mahtaako olla auki ollenkaan säännöllisesti, tietääkö kukaan...
Ilmoita
Kyllä on älä kanna huolta.
Ilmoita
Onks tää joku perintäfirma?
Ilmoita
Missäs tää liike oikein on, onko siinä missä autot karunvarressa, vai misä...
Ilmoita
Soita jos osoite ei selviä lukemalla tai tuskinpa sulle puhelin numerokaan selviää jos et osaa lukea. :)
Ilmoita
Ystäväni osti auton sieltä joka oli täysi "pommi", onko jotain takuita muutaman tonnin autossa?
Ilmoita
Ystäväni osti auton joka oli täysi "pommi", onko jotain takuita muutaman tonnin autossa?
Ilmoita
Ystäväni osti auton joka oli täysi "pommi", onko jotain takuita muutaman tonnin autossa?
Ilmoita
Ystäväni osti auton joka oli täysi "pommi", onko jotain takuita muutaman tonnin autossa?
Ilmoita
Ystäväni osti auton joka oli täysi "pommi", onko jotain takuita muutaman tonnin autossa?
Ilmoita
Ystäväni osti auton joka oli täysi "pommi", onko jotain takuita muutaman tonnin autossa?
Ilmoita
Ei kukaan anna halvalle autolle takuuta käytetty on aina käytetty.vai antaako asiakas myyjälle takuun kun tuo vaihtoauton joka on pelannu sillä moitteitta?
Ilmoita
Laki sanoo että liikkeen myymissä autoissa on aina takuu, yksityisellä myyjällä ei minkäänlaista !
Että jos olet tullut petetyksi, haeppa oikeutta itsellesi.
3 VASTAUSTA:
Taidat olla todellinen tonttu. Avauduhan hieman, mikä laki velvoittaa antamaan takuun käytetylle? Meillä ainakin paskat nakataan milleen takuille.
temppu76 kirjoitti:
Taidat olla todellinen tonttu. Avauduhan hieman, mikä laki velvoittaa antamaan takuun käytetylle? Meillä ainakin paskat nakataan milleen takuille.
Kuluttajansuojalaki ja viime kädessä käräjäoikeus!
T.mar kirjoitti:
Kuluttajansuojalaki ja viime kädessä käräjäoikeus!
Pistä vellihousu nimi julki.äläkä esiinny millään muulla nimellä.aikä vätys oot ei pokkaa sanoo naamatustan
+Lisää kommentti
Kyllä se on myyjä joka tulee petetyksi kun jotkut asiakkaat ei kerro vaihtoauton todellista kuntoa rehellisesti vaan työntää kaiken paskan tietoisesti vaihdossa ja myyjä sen sitten korjaa ja maksaa näin se vaan on.millä myyjä voi tietää auton todellisen tilanteen kokonaisuudessaan jos asiakas ei sitä (rehellisesti) kerro.sairasta.
Ilmoita
Mä voin kans kertoo muutaman auton tässä reilun 20 vuoden aikana. Todella helppoo ostaa auto tuolta, koska rehellisesti kertovat viat
Ilmoita
Onko kenelläkään muulla positiivista kerrottavaa tästä liikkeestä, kun liikkeen omistajilla?
1 VASTAUS:
Ostin paljon ajetun auton pari vuotta sitten, oli fiksattu paikkamaalattu, olin kovasti epäileväinen. 80000 huoletonta kilometriä oon ajellut, nyt tuli eka kunnon vika, en keksi miten voisin myyjää syyttää, toki nyt alkaa hieman korroosio iskeä, mutta on sillä mentykin ja suolaa on teillä ollut. Mistä tietää saatan poiketa toistekin kaupoille. Niin ja hinta oli nettiauton edullisin. Mulla kun on saituus veressä.
+Lisää kommentti
Onko tää se autopurkaamo, siellä Nokialla?
Ilmoita
Kävin jo toisen kerran tässä liikkeessä, eipä ollut nytkään ketään paikalla.
4 VASTAUSTA:
Et käsittänyt soittaa, et ymmärrä ottaa etukäteen yhteyttä niinkuin oikeat tosiostajat!
Siellä lukee liikkeen esittelyssäkin:

"AVOINNA ARK.9-17 LA 10-14 Soita ja varmista paikalla olo."

Eli "mpyör" saa käydä vaikka sata kertaa repimässä ovenkahvaa, jos ei luku- ja ymmärrystaito riitä, sekä siihen yhdistettynä rohkeus soittaa ja ilmoittaa tulemisestaan tuosta kehity.
lukekaaneilmoitukset kirjoitti:
Siellä lukee liikkeen esittelyssäkin:

"AVOINNA ARK.9-17 LA 10-14 Soita ja varmista paikalla olo."

Eli "mpyör" saa käydä vaikka sata kertaa repimässä ovenkahvaa, jos ei luku- ja ymmärrystaito riitä, sekä siihen yhdistettynä rohkeus soittaa ja ilmoittaa tulemisestaan tuosta kehity.
On niitä muitakin liikkeitä, jotka pitävät ovensa auki!
mpyör kirjoitti:
On niitä muitakin liikkeitä, jotka pitävät ovensa auki!
No niin, hyvä!
Eikö silloin olekin ihan luonnollista ja järkevää käydä ilman ennakkoilmoitusta vain sellaisissa autoliikkeissä, jotka ilmoittavat olevansa
a) avoinna siihen aikaan kun olet menossa ja
b) myös paikalla siihen aikaan, kun olet menossa?
Monilla autoliikkeillä kun lukee ilmoituksissaan / liikkeen esittelyteksteissä, etteivät ole päivystämässä tai paikalla esittelemässä autoja kuin vain etukäteen sopien. Kuten tässäkin liikkeen esittelyssä selkeästi lukee "Soita ja varmista paikalla olo." Kyllä se on silloin aivan turhaa ajanhukkaa mennä portin taakse ihmettelemään soittamatta etukäteen ilmoittaen tulostaan.
Lukekaa ne ilmoitukset.
+Lisää kommentti
Omat kokemukseni positiiviset. Viimeksi tänään olin kaupoilla. Käytettyjen autojen kauppa, siinä missä muutkin vastaavat.

Itse olen ajanut käytetyillä autoilla. Ostanut jopa AVK:lta muutaman käyttöauton perheelle. Kyllä ostajan pitää itsekin tutkia ja testata ostoksensa ennen kauppaa. Käytetty on käytetty ja voi tulla yllätyksiä, joita ei liikkeen myyjäkään välttämättä tiedä.

Eri asia, mikäli myyjä on tietoinen "viasta". Kävi itselleni jokunen vuosi sitten kun menin autokaupoille Turkkuseen. Nimeltä mainitsematon merkkiautoliike rieskalähteentie 75:ssä. Kävin kauppaa ensin puhelimitse ja kyselin ajoneuvosta. Sähköpostillakin kysyin myyjältä "onko autossa jotain, mitä minun pitäisi tietää?" Kaikki on kunnossa, oli vastaus.

Kyseessä oli Toyota Verso, ajettu 48tuh ja hinta 17000,- joten oletin sen olevankin kunnossa. Auto odotti pesuhallissa märkänä, juuri pestynä. Kaikki oli ok. Ajelin kotiin ja ihastelin keittiön ikkunasta, kahvia juodessani hieno ajopeliä. Silmiin pisti väriero puskurin ja lokasuojan välillä... lopputulos oli että auto oli kolaroitu kaksi eri kertaa. Edestä ja takaa. Maalaus oli tehty huonosti, roskia maalin alla ym.

Tein reklamaation myyjälle, joka ensin kielsi kolaroinnit. Kun tavoitin edellisen omistajan ja hän oli myyjälle kertonut kaiken, automyyjä sanoi, ettei tuo autoa huononna. Tästä päädyin asianajalle ja kesti puolitoista vuotta, kunnes autoliike suostui maalauttamaan auton uudestaan.

Tämä tarina nyt karkasi alkuperäisestä, mutta esimerkkinä yhdestä huonosta kaupasta(ni).
Ilmoita
Miksi vanhoihin autoihin ei saa taku teiltä
en halua osta kun auto heti ei toimi?
1 VASTAUS:
Salud , mene koti , aja kameli .
+Lisää kommentti
En kyllä ostaisi autoa tuosta liikkeestä enää, kerta riitti ainakin minulle, ei kiitos.
Ilmoita
ROMUN SAIN TÄÄLTÄ!
1 VASTAUS:
Se on kiva että sait, muissa joutuu oikein maksaan
+Lisää kommentti
Vaatikaa aina kirjallinen takuu, kaikkiin ostamiinne autoihin, niin itse olen aina tehnyt.

Tietysti nämä "joppari" liikkeet , tuskin niitä edes noudattavat, tiedä häntä?
1 VASTAUS:
Vaatia saa ja haluta voi vaikka kuun taivaalta... käytetyissä autoissa ei ole takuuta.

Kaikki liikkeet noudattavat hyvin tai ainakin melko hyvin virhevastuuta, joka ei toki ole takuu. Noudattamattomuuksia on suhteellisen vähän, ottaen huomioon yli puoli miljoonaa kauppaa käytetyillä autoilla vuositasolla ja noudattamattomuuksia on vain muutamia kymmeniä. Noudattamattomuuteen ei liikkeen koko vaikuta lainkaan, koska ns. mustalla listalla on noudattamattomuuden vuoksi mm. Veho. Ja muutama muu iso ja pienempi autoliike.

Jos sinulle on annettu takuu käytettyyn, onneksi olkoon! Takuun saa toki joskus, mutta vain erittäin vähän ajettuun, juuri ja juuri varsinaisen tehdastakuun menettäneeseen autoon; ja sekin pikkupräntillä takuuehdoin rajatusti.
+Lisää kommentti
Isojen liikkeiden "roskia " näissä pikku puljuissa olevat autot, usein ovat.
Ilmoita
Isojen liikkeiden "roskia HA HA mistä ne roskat sinne isoihin liikkeisiin sitten tulevat? no teiltä yksityisiltä kusettajilta sitten itkette täällä kun painatte ite niitä piilovikasia autoja liikkeisiin.
Ilmoita
Ikänään en enää osta joppareilta liikkeestä!
1 VASTAUS:
KUKKUU
+Lisää kommentti
käyttäkää kuluttajasuoja lakia hyväsenne, 6 kk takuu ja myös palautus oikeus , pitäisi niissä olla?
1 VASTAUS:
Buahahahaaa...!!??!!
Kuluttajasuojassako 6kk takuu ja palautusoikeus...!!??!!??
Herääppä nyt hei tähän todellisuuteen!!
No ei ole. Piste.
+Lisää kommentti
Kyllä se vaan niin on, että autoilla on 7vrk palautusoikeus !
1 VASTAUS:
Herääppä nyt hei tähän todellisuuteen.
Ei ole. Piste.
+Lisää kommentti
Kaikissa oikeissa autoliikkeissä on tuo kyseinen palautus oikeus, se on täysin varma.

"Sivukonttorit" on sivukonttoreita.
1 VASTAUS:
Herääppä nyt hei tähän todellisuuteen sinäkin.

Käytettynä myydyn auton kaupassa palautusoikeutta ei automaattisesti ole missään autoliikkeessä, se on täysin varma.

Tämä kaikissa autoliikkeissä, ellei toisin erikseen ole sovittu ja tämä erikoisehto/-sopimus palautusoikeudesta vielä erikseen kauppakirjaan kirjattu. Mikään oikea autoliike ei tuollaista palautusoikeutta myönnä ilmaiseksi yhdellekään asiakkaalle yhteenkään käytettyyn autoon, se on varma.

Palautusoikeus on vain silloin, kun auton kauppa on tehty syystä tai toisesta "etäkauppana" ja auto toimitettu asiakkaalle kotiin vasta kaupan jälkeen toimitettuna. Silloin on etäkauppaehdoin asiakkaalla 14vrk oikeus palauttaa tavara ilman sen kummoisempaa syytä. Mutta tämä VAIN ETÄKAUPASSA, ei siis koskaan normaali liikkeessä tehdyssä normaalissa kauppatapahtumassa käytetystä autosta.
+Lisää kommentti
Herääppä nyt ” kauppias” talviuniltasi,
Vastauksen palautus oikeuteen löydät kuluttaja asiamiehen sivuilta ja viime kädessä myös Suomen lakipykälistä!
Tutustuppa niihin.
3 VASTAUSTA:
Voivoi sinua tietämätöntä...
"Vastauksen palautus oikeuteen löydät kuluttaja asiamiehen sivuilta..."

Näytäppäs sitten ao. linkistä etsien, missä kohtaa on KÄYTETYN AUTON palautusoikeuksista kerrottu, kiitos. Autoin sen verran, että nappasin sinulle linkit kilpailu- ja kuluttajaviraston sivustoille valmiiksi.
Ps. kuluttaja-asiamieihiä ei ole ollut olemassakaan kymmeneen vuoteen... kuluttajaoikeusneuvoja on oikea termi.

Yleisesti käytetyn auton kauppoja:
https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/ajoneuvon-vika-tai-puute/kaytetyn-auton-virhe/

Kaupanpurku tapauksia pari kpl:
https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/ratkaisuja-riitoihin/autot/kaupan-purku/

Käytettynä myydyn auton kaupassa palautusoikeutta ei automaattisesti ole missään autoliikkeessä, se on täysin varma. Palautusoikeus on vain silloin, kun auton kauppa on tehty syystä tai toisesta "etäkauppana" ja auto toimitettu asiakkaalle kotiin vasta kaupan jälkeen toimitettuna. Silloin on etäkauppaehdoin asiakkaalla 14vrk oikeus palauttaa tavara ilman sen kummoisempaa syytä.

Tämän tietää kaikki hereillä olevat kauppiaat.
KauppiaatOnHereilläKyllä kirjoitti:
Voivoi sinua tietämätöntä...
"Vastauksen palautus oikeuteen löydät kuluttaja asiamiehen sivuilta..."

Näytäppäs sitten ao. linkistä etsien, missä kohtaa on KÄYTETYN AUTON palautusoikeuksista kerrottu, kiitos. Autoin sen verran, että nappasin sinulle linkit kilpailu- ja kuluttajaviraston sivustoille valmiiksi.
Ps. kuluttaja-asiamieihiä ei ole ollut olemassakaan kymmeneen vuoteen... kuluttajaoikeusneuvoja on oikea termi.

Yleisesti käytetyn auton kauppoja:
https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/ajoneuvon-vika-tai-puute/kaytetyn-auton-virhe/

Kaupanpurku tapauksia pari kpl:
https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/ratkaisuja-riitoihin/autot/kaupan-purku/

Käytettynä myydyn auton kaupassa palautusoikeutta ei automaattisesti ole missään autoliikkeessä, se on täysin varma. Palautusoikeus on vain silloin, kun auton kauppa on tehty syystä tai toisesta "etäkauppana" ja auto toimitettu asiakkaalle kotiin vasta kaupan jälkeen toimitettuna. Silloin on etäkauppaehdoin asiakkaalla 14vrk oikeus palauttaa tavara ilman sen kummoisempaa syytä.

Tämän tietää kaikki hereillä olevat kauppiaat.
Näytäppäs sitten ao. linkistä etsien, missä kohtaa on KÄYTETYN AUTON palautusoikeuksista kerrottu, kiitos. Autoin sen verran, että nappasin sinulle linkit kilpailu- ja kuluttajaviraston sivustoille valmiiksi.

Tuli aikas hiljasta?
Sinä "Palauttaja" taidatkin olla sellainen jokapaikan narisika?
+Lisää kommentti
Ystäväni ajoi 300km, kyseiseen liikkeeseen ostamaan autoa, josta se olikin myyty tällä välin, ennen kun olivat edes paikalle ehtineet,
myyjä oli todennut vain, kollega myi, ei voi mitään?
Ilmoita
Pelkkää negatiivista olen vain kuullut myös.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Auto-Karhuset - Laatukauppiaat(ko)

Onko kellään kokemusta nykyisin Nokialla toimivasta autokaupasta. Allekirjoittaneella tuli tämä suomalainen "rehellisyys" testattua. Ketju kun menee näppärästi siten, että ostetaan isosta liikkeestä rontissa nippu autoja joista ainakin osa on lähellä laukeamispistettään. Liikkeen nimissähän näitä linttoja ei tietenkään voi myydä niin tehdäänpä sitten niin että tuttu ottaakin auton "koeajoon" (mitenköhän vakuutusyhtiö suhtautuu tähän). Tämä tuttava sitten ryhtyy yksityishenkilönä kaupittelemaan autoa ja tietysti kaikki mahdolliset viat vain unohtuvat matkalla. Jos sitten sattuu käymään niin, että onneton ostaja nappaa ja auto muutaman päivän jälkeen laukeaa niin kukahan on vastuussa. No tietysti EI KUKAAN. Autoliike mesikämmenen murinalla väistää vastuun vaikka liike oli viimeisin omistaja. Välikäsi käskee painumaan hel***ttiin häiritsemästä ja tyhmä ostaja jää ihmettelemään millä rahalla auton korjaisi. No tiedänpähän taas lisätä yhden autoliikkeen linttariihi osastolle. Paljon parjattu AVK:kin myy parempia ja luetettavammin.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta