Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Turhat MM-kisat

ppp.jjj1

Olympialaisten jälkeen. Mutta historiaan jääviä mitaleita silti jaetaan. Laitetaanko sinne kaikki uransa ehtoopuolella olevat? Peltosen kenttään pakkipariksi esim. Latvala-Tuulola, ja sitä rataa...?? Nummelin-Timonen oiva pakkipari sekin. Sakun ketju voisi olla esim.Selänne-Koivu-Vahalahti. Saadaan kuitenkin jonkun verran NHL-apuja(?) Jussi Markkanen maaliin, varalle vaikkapa Jorma Valtonen.

18

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nojoo...

      Kysypä siis Suomen kansalta, ovatko ne turhat kisat.

      Jos Suomen joukkue voittaa tulevan kevään Skoda cupin, ei hehkutuksella ole taaskaan rajoja. Kansa kokoontuu toreille ja autojen torvia huudatetaan kaupunkien keskustoissa. Suihkuhävittäjäsaattue. Pelaajat nostetaan kännissä lavalle ja presidentti tulee halaamaan. Historiallinen voitto. Talvisotaa muistellaan...

      • katsoja1

        Miten niin turhat kisat? Viime vuonna Suomen avausotteluakin seurasi televisiosta yli 2 milj. suomalaista. Parasta viihdettä.


      • katsoja1 kirjoitti:

        Miten niin turhat kisat? Viime vuonna Suomen avausotteluakin seurasi televisiosta yli 2 milj. suomalaista. Parasta viihdettä.

        Juu, eihän turhakissoja oo.. sorry.. tiedä mihin nuo 2m katsojaa menneet..? kanaville muille?? persuviihteelle??


    • Hmmm....

      Suomalaiset katsoisivat, vaikka olisi kymmenet jääkiekon "arvokisat" vuodessa.

      Mukava tekosyy juoda olutta, haukkua ruotsalaisia ja rällätä.

      • ♥♥♥♥♥♥

        Mm kisat pois jos on olympialaisten aika


      • ♥♥♥♥♥♥ kirjoitti:

        Mm kisat pois jos on olympialaisten aika

        Voisihan nuo turhat mm-kisat jättää ainakin olympiavuosina pois. Ja mm-kisat joka neljäs vuosi, välivuosina em-kisat, kuten jalkapallossa..


      • Vanha penkkiurh.
        ♥♥♥♥♥♥ kirjoitti:

        Mm kisat pois jos on olympialaisten aika

        Eihän niitä ole kenenkään pakko katsoa. He, joita asia kiinnostaa katsovat mielellään.


      • Vanha penkkiurh.

        Kukin tyylillään. Minä en juo olutta, enkä rällää jääkiekkoa katsoessani. Ruotsalaiset saattavat joskus saada pelin tiimellyksessä vähän kommentteja siinä missä muutkin vastustajat.


      • Hmmm....
        Vanha penkkiurh. kirjoitti:

        Eihän niitä ole kenenkään pakko katsoa. He, joita asia kiinnostaa katsovat mielellään.

        No älkää sitten pitäkö asiasta meteliä, kuten joka vuosi olette pitäneet.

        Varsinkin ns. kultajuhlat herättävät lähinnä myötähäpeää.


    • <<<<

      MÄ OON SITÄ MIELTÄ ET MM-KISAT POIS OLYMPIAVUONNA. EI MITÄÄ JÄRKEE PELATA 180 PELIÄ VIELÄ MAALISKUU-TOUKOKUU < NHL < TYYLILLÄ...

    • lätkäpoju

      World Cup mömmöm-kisojen tilalle, tai no joka toinen vuosi wc ja joka toinen olympialaiset. eiks je?

      • Yksi kymysys

        Eikös World cup ole varsinainen mömmökisa, koska siellä on NHL-pelaajia, jotka tunnetusti douppaavat?


    • Lukekaa ja kommentoikaa

      Käykääpäs kattomassa tästä hyvä urheilu blogi sporttinet.blogspot.com

      • Joo väärä osoite

        Käykääpäs kattomassa tästä hyvä urheilu blogi www.sporttinet.blogspot.com


      • Hmmm....
        Joo väärä osoite kirjoitti:

        Käykääpäs kattomassa tästä hyvä urheilu blogi www.sporttinet.blogspot.com

        Ketä kiinnostaa?


    • Wu Huu

      Mahtaisikohan nämä jääkiekon MM-kisat tuntua turhilta, jos NHL-kausi päättyisi nykyistä aikaisemmin? Siis alotettaisiin NHL-kausi sen verta aikaisemmin, että ehtivät nämä Stanley Cup -voittajatkin mukaan kisoihin. Jos ei muuten ehdi, voitaisiin NHL-pelejä vähentää. Tähän väliin sanotaan, että NHL:ssä pelataan rahasta. Mutta kyllähän nuo jääkiekon MM-kisatkin on vuosittain juuri sen rahan takia. Paljon vaaditaan, että pitäisi harvemmin järjestää näitä karkeloita. Kuitenkin ihmisiä käy paljon paikan päällä ja television ääressä katsomassa niitä kisoja. Näin ollen IIHF hyötyy jokavuotisista MM-kisoistaan. Rönee Vaasel ja Kul€rvo Kammola & Co mainitsevat lajin levittäytymisen olevan todennäköisempääkin näin.

      Sen nyt toki tajuaa, että olympiavuonna ei MM-kisoilla ole välttämättä niin suurta kiinnostusta kuin ehkä muuten. Ja kun vieläpä oli tämä kuuluisa Euro Hockey Tour, joka ilmeisesti nyt lopetetaan. Jossakin päin internetin ihmeellistä maailmaa luin ehdotuksen, että joka vuosi pelattaisiin vain yksi arvokisaturnaus jääkiekossa. Parillisina vuosina pelattaisiin MM-kisat. Joka toinen parillinen vuosi pelattaisiin olympiaturnaus. Joka toinen parillinen vuosi pelattaisiin maailmancup. Toimisiko tämä? Voisi tuoda kyllä vaihtelua, kun ei tulisi niin sanottua ähkyä oloa useista jääkiekon arvoturnauksista vuodessa.

    • Vasen pakki

      On ollut todella virkistävää seurata jalkapallon MM-kisoja. Nehän pelataan neljän vuoden välein ja näin niihin saadaan aitoa ja ainutlaatuista henkeä ja todellista tunnesisältöä.

      Jääkiekon tapa mitellä maailmanmestaruudesta (futikseen verrattuna tosin ontuva vertaus) on teennäinen ja tappaa pitkän päälle lajin. Rahastaja Kale kumppaneineen ajattelevat vaan kassatuloja eikä niinkään kannattajien aitoa tunnetta ja arvokisojen arvostusta. Niin, voiko arvostettavia arvokisoja olla vuosittain tai jopa kaksi kertaa vuodessa?

      Siispä, lätkän arvokisat ovat jo kauan sitten menettäneet urheilullisen arvostuksensa ja niistä on tullut yksi tuote urheilubisneksessä. Hämmästyttävää vaan, miten hyvin liiga/liitto on saanut median hurahtamaan tähän järjettömyyteen. Ja kun media hurahtaa ja hehkuttaa, niin kyllä tämän maan peruspenat koffinsa ostavat ja sohvalla raakkuvat joka kevät pari viikkoa.

      Vähän surullista.

      • Wu Huu

        Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että jääkiekko on pieni laji maailmalla. Vaikka se on Suomessa toki suuri laji. Sen puolesta voisi ymmärtää, että jääkiekon MM-kisoja järjestetään niin taajaan. Ja kun niiden isännyyksiä jaetaan niin sanotuille pienemmillekin jääkiekkomaille, voisi entistäkin paremmin kuvitella lajin tunnettavuuden laajenevan. Enpä tosin tiedä, paljonko esimerkiksi IIHF:n ihmiset viitsivät sijoittaa niistä saatuja rahoja lajin hyväksi.

        Toisaalta ymmärtää senkin, ettei välttämättä yhden vuoden tai kauden aikana viitsisi katsella saman lajin kahta turnausta, joiden ainakin pitäisi olla huipputurnauksia. Sen puoleen on ihan ymmärrettävää, että MM-kisat halutaan pois niiltä vuosilta, kun on pelattu lajin olympiaturnaus. Jääkiekon maailmancup tehnee paluun syksyksi 2016. Jos tuo turnaus saadaan toimimaan, voitaisiin harkita yhtä jääkiekkoturnausta per vuosi. Parittomina vuosina pelattaisiin MM-kisat. Joka toinen parillinen vuosi olisi maailmancup. Joka toinen parillinen vuosi olisi olympiaturnaus.

        Ongelmaksi tuossa mallissa toki tulisi ehkä se, kun maailmancup on pelattu aina syksyisin. Kuvitellaan, että joka vuosi olisi ehdottamallani mallilla yksi jääkiekon arvoturnaus. Jos syksyllä 2016 on maailmancup, keväällä 2017 olisi MM-kisat. Pitäisi siirtää ainakin toinen kisoista eri vuodenaikaan. Ja jotta MM-kisat voisivat olla kaikkien silmissä nimensä arvoiset karkelot, pitäisi asia järjestää niin, että kaikilla NHL-pelaajillakin olisi isompi mahdollisuus päästä kisoihin mukaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe