Jeesuksen testamentti opetuslapsillensa

kuuklettu

ulkomailla ja suomessa leviää ohjeet. Tee näin:

"10 käskyä = jumalan sana, jumalan laki : jeesus käskee noudattaa niitä sanantarkasti - ei kenenkään muun lakeja ja oppeja,vastuu on sillä joka virassaan raamatusta opettaa

jeesus käskee noudattaa hänen lakeja ja oppeja

vanhasta testamentista vain ne osat johon jeesus viittaa ovat hyväksyttyjä

uudesta testamentista vain ne osat jotka tukevat jeesuksen oppeja ovat hyväksyttyjä k. es. pietrin kirjeet

suomen perustuslaki tukee jumalan lakia ja jeesuksen oppeja,jotka ovat 1§ 10§ (jumalan laki suomen perustuslaki) ja Jeesuksen opit on §11=ainut oikea uskonto.Kaikki muu joka rikko 1§-§10-§11 on antikristuksesta.Karta kaikkia sellaisia oppeja ja jotka sellaisia oppeja levittää kuin ruttoa. "

101

1193

Vastaukset

 • JEESUS ITSE,HÄNEN HENKI,HÄNEN TESTAMENTTI=totuuden henki raamatus= tuomittee OMASSA testamentissaan kaikki jotka eivät noudata jumalan lakia ja jeesuksen oppeja ...... "kaikki" tarkottaa niitä jotka virassaan opettavat:

  1 "Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi.
  2 He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle.
  3 Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua.
  4 Mutta tämän minä olen puhunut teille, että, kun se aika tulee, te muistaisitte minun sen teille sanoneen. Tätä minä en ole sanonut teille alusta, koska minä olin teidän kansanne.
  5 Mutta nyt minä menen hänen tykönsä, joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: 'Mihin sinä menet?'
  6 Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne.
  7 Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
  8 Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:
  9 synnin, koska he eivät usko minuun;
  10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
  11 ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.

  17 Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
  18 Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

  19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.

  20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

  eli alkakaapa opettamaan oikein ja lunastakaa paikka taivasten valtakunnassa,jos ette sitä tee,joudutta helvettiin,ja maallisest joka opettaa lapsia väärin,siis ei opeta suomen perustuslain mukasesti,eikä jeesuksen oppien mukasesti eikä jumalan lain mukasesti:''Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.'

 • näinhän se mennee:jokainen joka poikkeea jumalan laista ja jeesuksen opeista jonku uskonnon tai sen lahkon lakeihin ja oppeihin esittää antikristuksen elis fasistisen ja rasistisen ulkomaalisen mielenvikaisia oppeja

 • "näinhän se mennee:jokainen joka poikkeea jumalan laista ja jeesuksen opeista jonku uskonnon tai sen lahkon lakeihin ja oppeihin esittää antikristuksen elis fasistisen ja rasistisen ulkomaalisen mielenvikaisia oppeja "

  Totta.

 • ''tää "suomen kirkko" on kuule jäämä ruotsin ajan hallintomuodosta jolla ei ole mitään muuta yhteyttä suomeen ja suomalaisiin kun että se kävi uskonsotaa kristillisiä suomalaisia ja kristillis-ortodoksisia venäläisiä vastaan...... siinä on "kuningas" jota kansa ei ole valinnu,sit on kaikki "läänit" eli lahkot "herroineen" eli "ristiritareinen" jotka vainoavat ja syylistävät suomalaisia (=valeopettajia, valesyyttäjiä, valetuomareita y. m. v.) kaikin mahollisin keinoin joita "kuningas" hallittee"

  nimim. Ate-is-me kirkko kuulolla ketjusta ''

  ''RKP puolestaan on "poliitiikan aikakudelta" peräisin oleva tyrä suomen hallituksessa joka käyttää hyväksi kristinuskon =ruotsalaisen kirkon= aikanaan pakkokääntämiä suomalaisia "suomenruotsalaisia". Vanhoolislestadiolaisuus on vanhin ruotsalaisen kirkon lahkoista ja "opettaa" suomalaisia fasistisia metodeja =psyykkistä väkivaltaa= käyttäen vastenmielisiksi, eli sellaisiksi että uhri ei hyväksy suomen perustuslakia.Toi vastenmieliseksi kääntäminen on peräisin 1800-luvulta jolloin Suomi oli itsenäistymässä ja jota Ruotsi ja ruotsalainen kirkko yritti estää -m. m. terroristi-iskuin:Suomalaisia diplomaatteja ja diplomaatteja jotka tukivat Suomen itsenäistymistä =eroamista ruotsista= tapettiin 1920-luvulle saakka.Suomessa oli kaksi hallitusta 2:n maailmansodan aikaan:Ruotsalainen ja suomalainen,joista ruotsalainen esti Littoutuneiden avun Suomelle ja päästi Natsit suomeen ja aiheutti näin sodan =HUOM= Natsien/Ruotsin/Kirkon ja Venäjän välillä Suomen alueella. ''

  ''Hallella menee lujaa:WWII oli myös uskonnon aiheuttama sota.''

  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1012155&page=59

 • "ulkomailla ja suomessa leviää ohjeet. Tee näin:

  "10 käskyä = jumalan sana, jumalan laki : jeesus käskee noudattaa niitä sanantarkasti - ei kenenkään muun lakeja ja oppeja,vastuu on sillä joka virassaan raamatusta opettaa

  jeesus käskee noudattaa hänen lakeja ja oppeja

  vanhasta testamentista vain ne osat johon jeesus viittaa ovat hyväksyttyjä

  uudesta testamentista vain ne osat jotka tukevat jeesuksen oppeja ovat hyväksyttyjä k. es. pietrin kirjeet

  suomen perustuslaki tukee jumalan lakia ja jeesuksen oppeja,jotka ovat 1§ 10§ (jumalan laki suomen perustuslaki) ja Jeesuksen opit on §11=ainut oikea uskonto.Kaikki muu joka rikko 1§-§10-§11 on antikristuksesta.Karta kaikkia sellaisia oppeja ja jotka sellaisia oppeja levittää kuin ruttoa. " "

  Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta.

 • - Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.

  Erittäin hyvä henkinen oppi.

  - Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta.

  Erittäin hyvä henkinen oppi.

  • Nythän selevitellään KAIKKIEN uskontojen tomintaa kaikissa maissa--- eli ovatko ne uskontoja tai ovatko ne kokonaan tai osittain fasistisia järjestöjä jotka "painostavat seurakuntalaisia fasistisin metodein". Tuo takoittaa sitä että lopulliset tuomiot "rikoksesta ihmiskuntaa vastaan" eivät kohdistu seurakuntalaisiin vaan niiden johtajiin. Niinhän se Jeesus käskee tehdä.Varmaan näitäkin keskusteluja pidetään silmällä "mahdollisten terroristien paljastamiseksi".


 • aamen

 • Liitto on myös testamentti, ja testamentin tekijän kuolema on aina voitava näyttää toteen Hepr 9:16
  Testamenttihan astuu voimaan vasta sen tekijän kuoltua; tekijänsä eläessä sitä ei voida koskaan panna täytäntöön.jae 17

  Veljet, otan esimerkin tavallisesta elämästä. Ihmisenkään laatimaa vahvistettua testamenttia ei kukaan voi tehdä mitättömäksi, eikä siihen voi lisätä mitään. Gal 3:15
  Jeesuksen kästyt ovat se testamentti,eikä voi muutta.

  • Olet edelleen Jumalaa ja Jeesusta vihaava uskis!

   siis...

   Raamattuun EI KUULU JEESUKSEN EVANKELUMIT.

   UT on rikollisen kristinuskon; Paavalin ja sen oppikunnan sekä Luder/Lutherin ja hänen oppikunnan sopaskaa
   ja
   varastivat, luvatta ottivat Jeesuksen opetuslapsilleen antamat evankeliumit raamattuun.

   Siis
   uusi TESTAMENTTI on saatanaa palvelleen Paavalin ja luder/Lutherin testamentti uskovaisilleen, paavalilais-luterilaisuuden perustamille seurakunnille

   ja

   EVANKELIUMIT ovat JEESUKSEN opetuslapsilleen antamaa tietoa JEESUKSEN SEURAAJILLE ja Jeesuksen perustamien seurakuntien jäsenille.

   Hm!
   eipä valkeuden enkelinä vuodesta toisiin esiintyvällä "kuulija1:llä" ollut taaskaan Jumalan ja Jeesuksen Oman Sana tietoa opilleen!
   Sitä se on kun herraa ja saatanaa seuraa...


 • se siis "testamentti" nykyaikasen tulkinnan mukaan, testamenttiha tarkottaa myös hengellistä perintöä,raamatussa Jumalan laki on yksi sellanen hengellinen mikä on peritty Jumalalta ja Jeesuksen lait ja opit jotka tukevat Jumalan lakia ja vahvistava sen ovat hengellinen perintö

  • nuo kaks perintöä kumoaa kaikki uskonnot jotka käyttävät Jumalan ja Jeesuksen nimeä mutta opettavat kaiken maaailman sekopäitten lakeja ja oppeja "jumalan sanana",jokanen järjissään oleva ihminen tietää että Jeesus loi perustan demokratialle eikä uskonnolle, rasismille, fasismille fyysiselle tai psyykkiselle terrorille, väkivallalle, sodalle ja niin edelen


  • Testämentti kirjoitetaan aina ENNEN KUOLEMAA ja raamatussa oleva uusi testamentti on laadittu Paavalia ja Luder/Lutheria seuraaville testamentiksi.

   Jeesus ei antanut TESTAMENTTI sillä HÄN ELÄÄ KUOLEMATTOMANA.


 • Erikoista, että juuri fundisuskovat eivät usko Jeesuksen konkreettisiin sanomisiin vaan sivuuttavat ja kumoavat ne muilla raamatunjakeilla .

  • jeesushan oli tervejärkinen,ja "fundisukova"=mielisairas eli rikoksen uhri

   kuka pahoitti fundisuskovan mielen=rikollinen=uskonto


 • ylös

 • Aloittaja elää erimielisyydessä eikä yhtenäisyydessä. Hän on erillään kaikesta muusta luodusta.

  Ainoa laki on rakkauden laki. Se on laitettu ihmisen sydämeen. Aloittaja kääntää itsensä omasta jumalallisesta lähteestään. Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin.

  • "Se on laitettu ihmisen sydämeen."
   niiku jumala on ihimisen luonu,sydän on lihas,sieltä ei kenenkään sanat ja teot kumpua vaan ne kumpuavat mielestä jolla on yhteys jumalaan tai ei ole,voimme siis toveta että tässä "Aloittaja elää erimielisyydessä eikä yhtenäisyydessä. Hän on erillään kaikesta muusta luodusta.""Aloittaja" on "sagmar7" itte.

   "Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin."

   kato kun se on silviisii,että niiku jumala on ihimisen luonu,ihminen tarvittee esimerkiksi ilmaa elääkseen=laki,edelisen lisäksi ihiminen tarvitsee vettä elääkseen=laki, ja niin edeleen=elää jumalallisen kontrollin alaisena


  • vakaa vanha vagina kirjoitti:

   "Se on laitettu ihmisen sydämeen."
   niiku jumala on ihimisen luonu,sydän on lihas,sieltä ei kenenkään sanat ja teot kumpua vaan ne kumpuavat mielestä jolla on yhteys jumalaan tai ei ole,voimme siis toveta että tässä "Aloittaja elää erimielisyydessä eikä yhtenäisyydessä. Hän on erillään kaikesta muusta luodusta.""Aloittaja" on "sagmar7" itte.

   "Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin."

   kato kun se on silviisii,että niiku jumala on ihimisen luonu,ihminen tarvittee esimerkiksi ilmaa elääkseen=laki,edelisen lisäksi ihiminen tarvitsee vettä elääkseen=laki, ja niin edeleen=elää jumalallisen kontrollin alaisena

   peeäs

   ""Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin.""

   jumalan lakien ja suomen perustuslain alaisina ellää kaikki normaalijärkiset ihimiset,jos se ei kelepaa älä hengitä,juo,syö,räpytä silimiäs,ja niin edelen -ne ovat kaikki jumalan lakien alaisia, älä käytä teitä,sähköä,kauppoja,rahaa -kaikki sellaset ovat suomen perustuslakien ja myös jumalan lain alaisia


  • Tasan tarkallen kuka on TEILLE antanut valtuuden määritellä lain ja sen perusteella arvostellab IHMISIÄ? Onko TEILLÄ vaadittu koulutus ja seurakunnan eli kansan* 100% tuki esimekiks sille että kaikki mikä eri lakeihin on sidottu on tuhottava?

   Jeesus sanoi (Matteus 28:19) Menkää siis ja tehkää kaikki KANSAT MINUN opetuslapsikseni

   Ei Matteus 28:19:ssa lue että "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat sagamar7:n (tai minkä tahansa uskonnon tai lahkon perustajan) opetuslapsiksi".Sä vot mielenhäiriöisenä -eli rikollisen uhrina- uskoa ja hokea sitä maailman tappiin saakka,mutta tottuuveksi eli Jumalan sanaksi se ei silti koskaan muutu.

   Rikollinen Jeesuksen Kristuksen mukkaan on se joka lain ja Jeesuksen Kristuksen ja Jumalan lain ja Suomen perustuslain vastaisesti opettaa.Siitä se "p_iru", "s_aatana" ja "antikristus" paljastuu-tännään ja historiassa.


  • vakaa vanha vagina kirjoitti:

   peeäs

   ""Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin.""

   jumalan lakien ja suomen perustuslain alaisina ellää kaikki normaalijärkiset ihimiset,jos se ei kelepaa älä hengitä,juo,syö,räpytä silimiäs,ja niin edelen -ne ovat kaikki jumalan lakien alaisia, älä käytä teitä,sähköä,kauppoja,rahaa -kaikki sellaset ovat suomen perustuslakien ja myös jumalan lain alaisia

   "sagmar7" väittää että kaikki LAKISÄÄTEINEN HYVÄ mikä ON JUMALASTA ja ÄJEESUKSESTA KRISTUKSESTA ei ole hyvä..... ihmisten pitäis ellää niiku elukat..... vaan niinhän ne jotku tekkeekin:raiskaavat lapsia, aikuisia ja vanhuksia henkisesti tai ruumiilisesti ja tuottavat mielenhäirön jonka johdosta RIKOKSEN UHRI tekee "itsemurhan":"Itsemurha on oire henkilölle tuotetusta ruumiillisesta ja/tai henkisestä traumasta:murha" (Iltalehti)


  • opetustyttö kirjoitti aikasemmin:"Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta. "

   =)


  • näin sanoo kirjoitti:

   opetustyttö kirjoitti aikasemmin:"Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta. "

   =)

   tätähän "piru" ei opeta

   Matteus 18:6 Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

   Markus 9:42 "Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa.

   Luukas 17:2 Parempi olisi hänelle, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa, kuin että hän johdattaa lankeemukseen yhdenkään näistä vähäisistä.

   1938
   Matteus 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

   Markus 9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

   Luukas 17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.

   on Jeesuksn käsky: tapa "piru" -siis henkilö joka virassaan opettaa seurakuntaa/kansaa jumalan lain ja jeesuksen oppien vastaisesti).

   =)


  • ""
   onkohan tässäkin
   Äiti: Salitreenini johtivat lastensuojeluilmoitukseen
   http://www.iltalehti.fi/perhe/2014050218261316_pr.shtml

   samalla tavalla kuin kirkon levittämässä seksuaalioppaassa kyse uskontoon perustuvasta täysin normaalin perheen vainoamisesta?

   "itsensä tyydyttäminen seksuaalisen toiminnan lisäksi on asioita kuten esimerkisi levähtämistä, hengittämistä, syömistä, juomista, terveellisesti eläminen yleensä yksin tai muiden ihmisten kanssa - että voi fyysisesti ja/tai psyykkisesti hyvin"

   "Puhelimessa virkailija kertoo naiselle, että lastensuojeluilmoitus on tehty anonyymisti lokakuussa ja perustuu hänen Facebook-teksteihinsä. "

   Tuollaiset nimettömät syytökset pitäis laissa kieltääerusteettomat (uskontoon yhdistetyt) syytökset tuossakin tapauksessa -jos kyse on sellaisesta- aiheuttaa tuhansien eurojen vahingon veronmaksajille tai kymmenien tuhansien ja pahimmassa tapauksessa miljoonien eurojen vahingon jos lapset sijoitetaan äärilahkoon jossa tunnetusti raiskataan lapsia ja lapsi siksi tekee "itsemurhan" (oire fyysiestä ja/tai psyykkisestä traumasta) TAI että perheitä pahoinpidellään fasistisin oppein niin pahasti että "suunnittelevat lastensa ja itsensä murhaamista" (Iltalehti)

   "Mielenvikaisuus on tarttuva tauti":Jos ilimoittaja on mielenvikainen ja virkamies omaksuu mielenvikaisen ajatuksen=usko mielenvikaista=saa tartunnan mielenvikaisuudesta=hänen teot ovat mielenvikaisia ja sivistynyttä yhteikuntaa,maata ja kansaa vahingoittava

   ""

   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=16031623


  • netin olemassaolo ja sen käyttäminen perustuu jumalan lakeihin, jeesuksen oppeihin, suomen perustuslakiin ---samalla tavala niinku hengittäminen, syöminen, tiet, raha, lapsinlisät, säkön tuotanto ja välitys y. m. y. m. y. m. y.m. y.m.

   eläppä omasta päästäs keksimäs "opin" mukasesti: älä ole olemassa =))))


  • vakaa vanha vagina kirjoitti:

   tätähän "piru" ei opeta

   Matteus 18:6 Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

   Markus 9:42 "Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa.

   Luukas 17:2 Parempi olisi hänelle, että hänet heitettäisiin mereen myllynkivi kaulassa, kuin että hän johdattaa lankeemukseen yhdenkään näistä vähäisistä.

   1938
   Matteus 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

   Markus 9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

   Luukas 17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.

   on Jeesuksn käsky: tapa "piru" -siis henkilö joka virassaan opettaa seurakuntaa/kansaa jumalan lain ja jeesuksen oppien vastaisesti).

   =)

   "p_iru", "s_aatana", "p_erkele" on siis mielenvikainen henkilö joka esittää olevansa jumalan ja jeesuksen lähettämä ja käyttää jumalan ja jeesuksen nimeä mutta opit eivät ole jeesuksen -joka käskee noudattaa hänen oppeja, lakeja ja lakia- vaan ne ovat harhaanjohtavia,valheita, perusteettomia rasistisia syytöksiä,epäsivistynyttä käyttäytymistä opettavia oppeja y. m. v. -"pirut" paljastuvat niistä !!!!!!!!


  • "se on laitettu ihmisten sydämiin"

   ajatukset sydämestä tule


  • "Aloittaja elää erimielisyydessä eikä yhtenäisyydessä. Hän on erillään kaikesta muusta luodusta.

   Ainoa laki on rakkauden laki. Se on laitettu ihmisen sydämeen. Aloittaja kääntää itsensä omasta jumalallisesta lähteestään. Hän elää vallan ja kontrollin alaisena ja haluaa että kaikki ihmiset elävät niin. " kirjoitti sagamar7 .

   Kun tietää tasan tarkalleen mitä Jeesus opettaa mitään pois jättämättä tai lisäämättä,näkee selvästi tuostakin ajatuksesta että sagmar 7 ei tiedä mitä "erimielisyys" ja "yhtenäisyys" on.Jopa tuohonkin on Jeesuksen opeissa vastaus. Kyllä, minä ja moni muu on "vallan ja kontrollin alaisena" mutta se valta ja kontrolli perustuu Jeesuksen oppeihin raamartussa eikä väärin opettajan tai väärin opetetun. Kas näin yksinkertaista se on, että ei ole kuin yksi joka luo yhtenäisyyden hajotettuun kansaan:Jeesus ja hänen oppinsa,jotka johtavat Jumalaan.


 • saatta unohtaa kaikkien muitten opit ja lait:vain jumalan lakia ja jeesuksen opit SANANTARKASTI ovat OIKEA USKONTO = JUMALAN ja JEESUKSEN HENKI!!!

 • "saatta unohtaa kaikkien muitten opit ja lait:vain jumalan lakia ja jeesuksen opit SANANTARKASTI ovat OIKEA USKONTO = JUMALAN ja JEESUKSEN HENKI!!! "

  Hyvä näin.

  • routakoura, olet siis ateisti kaikkien muiden uskonnollisten oppien suhteen kuin kristinuskon. Minä menen vielä yhden uskonnon pitemmälle. Kaikki mikä hyväksytään ilman verifioitavia todisteita, voidaan myös hylätä ilman verifioitavia todisteita.


  • Netpunk kirjoitti:

   routakoura, olet siis ateisti kaikkien muiden uskonnollisten oppien suhteen kuin kristinuskon. Minä menen vielä yhden uskonnon pitemmälle. Kaikki mikä hyväksytään ilman verifioitavia todisteita, voidaan myös hylätä ilman verifioitavia todisteita.

   - olet siis ateisti kaikkien muiden uskonnollisten oppien suhteen kuin kristinuskon, kirjoitti Netpunk.

   tiedoksi vaan että jeesus ja jumala ei ole kristinuskoisia -nehän kieltävät kaikki uskonnot=perustivat demokratian :D


  • Netpunk kirjoitti:

   routakoura, olet siis ateisti kaikkien muiden uskonnollisten oppien suhteen kuin kristinuskon. Minä menen vielä yhden uskonnon pitemmälle. Kaikki mikä hyväksytään ilman verifioitavia todisteita, voidaan myös hylätä ilman verifioitavia todisteita.

   eihän se ole KRISTINusko jos ei opeta niinkuin KRISTI opetti


 • tämä on

 • just niin,lukee raamatusta jeesuksen opit ja elää niitten mukasesti niin ei tartte uskoa keneenkään muuhun,ja jos joku sekopää opettaa vasten jeesuksen oppeja ja jumalan lakia,niin siihenkin jeesuksella on lääke

 • "just niin,lukee raamatusta jeesuksen opit ja elää niitten mukasesti niin ei tartte uskoa keneenkään muuhun,ja jos joku sekopää opettaa vasten jeesuksen oppeja ja jumalan lakia,niin siihenkin jeesuksella on lääke "

  ja sen jäläkeen ei tarvitte riidellä, vainota, sotia ja niin etelleen

  minkän uskonnon lakeja ja oppeja ei tartte nouvattaa,ne kumoaa jumalan laki, jeesuksen opit ja suomesa suomen perustuslaki

 • Rakkauden laki, vaikka se on jo kliseekin, on ainoa laki jota tarvitaan kuten Sagamar7 aiemmin jo kirjoitti. Mitä se on? Sen tajuamiseksi ja toteuttamiseksi tarvitaan tutustumista ennen kaikkea Jeesuksen mutta myös muiden viisaiden filosofien ajatuksiin tutustumista jos ei oma sydän tai äly sitä kerro.

 • "minkän uskonnon lakeja ja oppeja ei tartte nouvattaa,ne kumoaa jumalan laki, jeesuksen opit ja suomesa suomen perustuslaki"

  näinhän se on

 • ylös

 • Se on ihan sama mitä te sekopäät porisetta, minä luen raamatusta vain Jeesuksen opit ja uskon niihin.En kenenkään muun oppeja enkä usko ketään muuta.Jeesushan selvästi tuomittee helvettiin kaikki ne jotka opettavat väärin - ei niitä joita on opetettu väärin.

  • se ole niin että kaikkia sekopäitä historiassa uskotaan,vaan vain ja ainostaan Jeesusta.Kun on lukee vain ja ainoastaan nuo Jeesuksen opit,niin kuulee heti mikä on väärin kun saarnamies suunsa aukaisee ja "opettaa". Siitä niitten mielenlaatu,onko hyvä tai paha,paljastuu.


 • Vietin aikaa kesämökilla ja sateista kun oli tein ihan huvin vuoksen ohjeiden mukaan.En voi muuta kuin hymysuin lukea jälleen kerran tämän keskustelun sen jälkeen kun tein ohjeiden mukaan.Tunsin oloni helpottuneeksi, paremmaksi henkilönä,pirteämmäksi,iloiseksi.Kaikki sellaiset asiat jotka olivat painaneet mieltäni katosivat,ja tunsin olevani yhtä Jeesuksen Hengen kanssa.Kävin tapani mukaan hengellisissä tilaisuuksissa mutta kuulin selvän eron Jeesuksen oppien ja saarnamiehen tai naisen väärien oppien välillä.Tapaamisissa käyminen väheni ja loppujen lopuksi loppui kokonaan koska olen löytänyt aidon Jeesuksen Hengen raamatusta. Nyt ystäväpiirissä monet ovat tehneet nyt samoin kun ovat kysyneet "Mistä olet saanut Hengen voiman?" ja kerroin heille "Raamatusta, VAIN Jeesuksen opeista oppien, sanantarkasti niitä seuraten ja noudattaen."

  • on että kirkot kaikkine lahkoinhen harrastaa fyysistä ja psyykkistä terrorismia samala tavala ku isisksen pääjehut. ne ovat hajottanhet kansan eri kirkkoihin ja lahkoihin. Usko Jeesukseen vappauttaa kaikista niistä. Kun kansa "herrää kuolleista" ja "nousee Jeesuksen ja Jumalan voimalla ylös" tiktattoreita vastaan Jeesuksen oppien ja Jumalan lain mukaisesti,se on tiktaattoreitten loppu.


  • Tehkää niinkuin "Riitii.raatii.ralla" ja oppimanne mukaan, te, Jeesuksen Hengen ollessa läsnä teissä, te tiedätte heti näkemänne tai kuulemanne mukaan, että suurin osa mitä on opetettu ja opetetaan itse asiassa on päinvastoin kuin miten Jeesus opettaa. Kun te, Jeesuksen Hengen ollessa läsnä teissä, Hän puolustaa teitä ja Hänen kauttaan te tiedätte heti kun joku valehtelee teille Hänen nimessään.


 • ylös

 • Kun tietää Jeesuksen testamentin,hänen hengen olemassaolosta raamatus, kaikki ne jotka ovat opettaneet ja opettavat väärin,jotka leikkaavat ja liimaavat keskusteluissa raamatusta muitten kuin Hänen oppejaan ja keksivät niistä omia sekopäisiä oppejaan, paljastuvat.Sellaisia kannattaa karttaa kuten ruttoa.Yksikin sana joka ei ole Jeesuksen oppi paljastaa opin valheeksi. Näinhhän se on.

 • Näihän se on että valtakunta on lähellä.Uskontojen johtajat....elleivät he käänny opettamaan sanantarkkaan Jeesuksen Kristuksen oppien mukaisesti ovat tuomittuja tällä ja toisella puolella.Niitten höpinöitä ei kenenkään tarvitte kuunnella eikä uskoa.Eikä keskusteluissa esiintyvien "opettajien" oppeja.Siinä se on se pelastus näinä viimeisinä aikoina,että uskoo vain Jeesuksen oppeihin. Ei kenenkään muun.Jeesuksen opit löytyvät Raamatusta - mielenvikaisten diktaattorien testamentteihin haudattuna.

 • Tuo "Jeesuksen Testamentti" (The Testament Of Jesus Christ - The Rvelation) leviää kuulema erikielisinä sosiaalisessa mediassa. Jotkut väittävät että tällä hetkellä yli 100 miljoonaa latausta.

  • "168 M downloads since January 1 2014"


  • Täälläkin saattaa VIHAPUHEET vähentyä.

   '' Näin päätyy Supon listalle

   Supon terrorismintorjunnan kohdehenkilöksi voi päätyä, jos...

   toimii terrorismin hyväksi.
   on kytköksissä terroristijärjestöihin.
   kouluttautuu tai kouluttaa muita ihmisiä terroristisessa tarkoituksessa.
   levittää terroristijärjestöjen propagandaa.
   pyrkii värväämään uusia henkilöitä osallistumaan terroristiseen toimintaan
   rahoittaa tai hankkii rahoitusta terroristisille verkostoille.
   sallistuu terroristiseen toimintaan.''


 • Eli kaikki mitä on ennustettu Raamatussa käy toteen. hmiset lukevat itse ja valaistuvat itse Jeesuksen opeista, valiten Raamatusta VAIN Jeesuksen opit - Jeesuksen Testamentin. Näin Jeesus ja Jeesuksen valta ja henki on kaikissa heissä.Ihmiset valaistuvat myös vääristä opeista kullessaan kaiken maailman rasistisia ja fasistisia vihapuheita (siis saarnoja) jotka EIVÄT OLE Jeesuksen oppeja, ja niistä seuraa VAIN VASTUUUSSA OLEVIEN TUOMIO. "Vuohet vasemmalle ja Lampaat oikealle".

 • Saarnamiehen/papin (uskonnon) sanoista eli opeista kuulee onko hän antikristillinen tai ei.Vertaa vaan sanantarkasti mitä ja miten Jesus opettaa siihen mitä saarnamies/pappi opettaa ja se on siinä.Älä hyväksy mitään mikä on Jumalan lain,Jesuksen oppien ja Suomen perustuslain vastaista:Eroa ja pysy erossa.Fyysinen ja psyykkinen väkivalta eli "ruumiillinen ja henkinen väkivalta" ei ole Jumalasta eikä Jesukseta.

  Uskonnot ovat ruumillista ja henkistä pahoinpitelyä täynnä - paitsi tuo mainittu joka kieltää sellaisen.Ainoat syntiset eli rikolliset ovat papit ja saarnamiehet.

 • Aloitus on muuten 100% totta.

 • KRISTINusko = Lukee ja tietää JEESUKSEN opit Raamatusta eikä usko keneenkään muuhun kuin KRISTINuskoon.Pelastuu helvettiin tuomituilta uskonnoilta.

  • Erinomainen havainto. KRISTIN USKO = Että uskoo vain JEESUKSEN OPPEIHIN jotka ovat Raamatussa. EI KENENKÄÄN MUUN OPPEIHIN.


 • nosto

 • Ilmestyskirjan - Johanneksen ilmestys - ennustukset käyvät toden.Jeesus ja Jumala pelastaa seurakuntalaiset mutta ei niitä jotka opettavat väärin vaikka varotus on annettu.Kiitokset aloittajale.

 • Aika muuttua KRISTIlliseksi, KRISTINuskoon eikä uskoa "ketään tai mitään muuta".Vapauttava kokemus.Mikä ihana jotenkin harras tunne..SUURET KIITOKSETketjun aloittaneelle.

  • Jakoon somessa nyt!


 • Åptää åapllamsa.

 • Nostetaan ylös ja someen jakoon.

 • suuret kiitokset tästä ketjusta.... nyt tiedän miten Jeesus pelastaa...ei tarvita enää valehtelevia saarnasmiehiä

 • Aivan ihana vapaus itse Jeesuksen Kritsuksen opettamana.

 • "98% kannattaa Kristinuskoksi itseään väittävien uskontojen oppien reformointia Kristinuskoksi. "

 • Erosin fasistisesta eli farisealaisesta uskonnosta ja otin Herramme *jeesuksen Kristuksen opit ja käskyt elämäni ohjaimeksi.

  • Varmaan oikea ratkaisu.


 • Ennään ei tarvita saarnasmiehii ku tietää mitä tarvittee raamatusta ja mitä heittää pois.

 • Mun mielestäni Jeesuksesta tulee Profeetta Isa, josta syntyy dynastia, johon syntyy kaikki merkittävät taivaassa ja maan päällä. Syntyy Vyasadeva, Krishna itse ja muita avataria. Hän tulee Uudeksi Aadamiksi, josta saa alkunsa kaikki maailman asukkaat ja jopa taivaiden asukkaat.

  Nythän ei vielä koko ihmiskunta ole täysin yhtä ja yksimielinen. Vaan on jakautumista kansoihin, heimoihin, sukuihin ja kaikenlaisiin lihallisiin jaotteluihin. Koko maailma yhdistyy yhä enemmän Profeetta Isasta syntyvän dynastian alaisuuteen?

 • näkeehän sen täälläkin että kuinka sekasin ihmiset ovat,ettivät jeesusta je eivät tiiä että jeesuksen opit ja lait ovat raamatussa,mutta eihän se hejän vikaa ole vaan niitten jotka opettavat

 • ennustettu Raamatusa.Että ihmiset löytävät Jeesuksen hengen - Raamatusta johon se on ollu kätkettynä.Hyvä niin.Pari tuhatta vuotta kun siitä on opetettu farisealaisten oppeja,eli päin vastoin kun Jeesus opettaa.

 • Tein ohjeitten mukaan ja täytyy kyllä myöntää että Raamatussa on Jeesuksen henki,se vaan pitää löytää.Jeesuksen opeista paljastuu kaikki väärät opit ja Jeesuksen voimalla ne katoavat.

 • Mitä testamentattvaa sillä ns. Jeesuksella oli , eikös se ollut persaukinen jätkä?

  • maallinen eli fyysinen ja henkinen eli psyykinen rauha,ihmisoikeudet


 • joo ei jeesus sillä tavalla löyvy,että lukee paavalin kirjeet ja lait ja opit,ohittaa Jeesuksen lait ja opit, ja jatkaa Juutalaisten kirjeitä lakeja ja oppeja lukemalla

 • Kiitos.

 • Saaransmiehiä,jotka opettava roomalaiskirjeitä ja juutalaiskirjeitä,ynnä muuta ei ennää tarvita,ku meil on nuo Jeesuksen kirjeet.

  • Jeesus ei muuten viitoile roomalaiskirjeisiin eikä juutalaiskirjeisiin.Poika teki tuon ohjeen mukaan.Poltettiin kaikki muu.Nyt kuulkaas kommeilee kirijahyllyssä se yksi ja oikea raamattu eikä mittään muuta.Vaikea on saarnasmiehen tulla vilippiä vetelemmään ja uskottelemaan kaiken maailman hullujen kirjeillä ja opeilla kun niitä ei ole.Hieno tunne ja hyvä mieli.


 • Ensinnäkin KIITOS noista ohjeista!

  Askarreltiin eukon kassa ohjeitten mukaan ja meilläkin on tuo Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa. Kun tietää ja tuntee Jeesuksen hengen raamatusta, niin kuulee heiti henkilöstä ihan sama kuka se on että hän lukee vääriä kirjoja. Paljastuu heti. Ja mikä ihana tunne! Meillä ruukas käydä pappi sunnuntaisin roomalaisine terveisineen, mutta kun näytin hänelle raamattua jossa on vain nuo Jeesuksen opit, niin lähti sanaakaan sanomatta. Meni vähän yli kuukausi aikaa ja hän tuli takaisin. Luettiin Jeesuksen Sanomaa, juotiin kaffia, ja hän pyysi eukolta ja minulta anteeksi. Anteeksi on annettu Jeesuksen Sanassa.

 • Kirjoitin "Kun tietää ja tuntee Jeesuksen hengen raamatusta, niin kuulee heiti henkilöstä ihan sama kuka se on että hän lukee vääriä kirjoja. "

  Esimerkiksi tuossa toisessa keskustelussa https://keskustelu.suomi24.fi/t/14654575/elaman-tarkoitus joku viittoilee Ap.t 17:27

  Jeesus ei niihin viittoile.

 • joo en enää usko paavaleihin enkä luttereihin enkä ketään muutakaan kuin jeesusta

 • ***Hyvä joululahja! ***

  "Ensinnäkin KIITOS noista ohjeista!

  Askarreltiin eukon kassa ohjeitten mukaan ja meilläkin on tuo Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa. Kun tietää ja tuntee Jeesuksen hengen raamatusta, niin kuulee heiti henkilöstä ihan sama kuka se on että hän lukee vääriä kirjoja. Paljastuu heti. Ja mikä ihana tunne! "

  ***Hyvä joululahja! ***

 • "***Hyvä joululahja! ***"

 • Kiitoksiä aloittajalle!Tämä on SE OIKEA SANOMA.

 • R33/38
  27 Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: "Juokaa tästä kaikki;
  28 sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.
  29 Ja minä sanon teille: tästedes minä en juo tätä viinipuun antia, ennenkuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa."

  Kuningas James
  27 And he took the cup, and gave thanks, and gave it to them, saying, Drink ye all of it;
  28 For this is my blood of the new testament, which is shed for many for the remission of sins.
  29 But I say unto you, I will not drink henceforth of this fruit of the vine, until that day when I drink it new with you in my Father's kingdom.

  tuo "liiton veri" pitää olla "uuden testamentin"

  Väärin käännetty.

  "uusi testamentti" Jeesuksen aikaan oli hänen testamentti. Sen jälkeen raamattuun on lisätty "uusi testamentti" jonka nojalla tapettiin kaikki jotka uskoivat Jeesukseen.Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa on VTn ja UTn välissä piilotettuna.Se on se oikea testamentti.VT on juutalaisten testamentti,sitten on Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa,ja viimeisenä roomalaiskatolinen UT.

 • "VT on juutalaisten testamentti,sitten on Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa,ja viimeisenä roomalaiskatolinen UT. "

  Jesuksen nimmeen opetetaan juutalaisesta testamentista ja roomalaiskatolisesta testamentista mutta mitä Jesus opettaa sitä ei opeteta vaikka Jesus niin käskee. Näihä se on menny mutta ei onnistuenää. Meillä ei ole mitään muuta ku Jeesuksen Testamentti Opetuslapsillensa.

 • Nostetaan Jeesus ylös kaikkivaltiaan Jumalan oikealle puolelle ja kaikki muut syöstään alas..... niin se mitä maan päällä on,on myös taivasten valtakunnassa. aamen.

  • Onko se puonnu jakkaralta? Eikös sen pitänyt jo istua isän jumalan oikijalla puolella, mekö sitä loppuin lopuksi pelastajiksi jouvuttiinki?


  • Tapahtuuhantämämeiltä kirjoitti:

   Onko se puonnu jakkaralta? Eikös sen pitänyt jo istua isän jumalan oikijalla puolella, mekö sitä loppuin lopuksi pelastajiksi jouvuttiinki?

   Vaikuttaa olevan niin että meidän pitää löytää Jeesus että Hän pelastaa meidät, ja muut joutuvat helvettiin.


 • Jeesus ei perustanut uskontoa,hänhän kieltää kaikki uskonnot jotka opettavat hänen oppeja ja lakeja vastaan.

 • Erittäin mielenkiintoista.

 • eli ne "pyhät isät" jotka tulivat aikanaan suomeenkin ja sanoivat että "me olemme kaikki syntisiä" ku opettivat jeesuksen ja jumalan sanan vastaisesti ..... takoitti heitä itseään ....... ja niin se on tänäänkin

 • hienoa kun tuokin on selvitetty.Kiitokset.

 • Kiitokset ketjun alittaneelle,tämä on just mitä maailma tarvittee!

  • Alittiko joku ketjun?


 • siis juutalainen vanha testamentti pois,sitten roomalainen uus testamentti pois ja jäljelle jää Jeesuksen testamentti.Sitten vaan lukee mitä Jeesus opettaa Jeesuksen testamentissa ja ottaa vain ne osat Roomalaisesta ja Juutalaisesta testamentista joihin Jeesus viittaa mukaan Jeesuksen testamenttiin ja loput heittää pois.Jeesuksen testamentista paljastuu paljon asioita joita ei ole opetettu 2000 vuoteen.

 • heh tuostahan käy ilmi että Kirkko on kautta aikain opettanut ihmisiä pakanoiksi jeesuksen oppien ohitte

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös