isoin kalu mitä olen koskaan nähnyt

maxikalu

Olen kirjoitellut erään miehen kanssa viime syksystä asti ja vihdoin olemme sopimassa tapaamista hänen kanssaan. Kahvia, olutta, ruokaa, viiniä, musiikkia, suutelua jne.. kaikke akivaa on suunniteltu. Katsotaan mitä sitten treffit tuokaan mukanaan. MUTTA. keskustelumme päätyi parin viime kerran jälkeen seksiin liittyviin asioihin.... päädyimme jopa ihan nettiseksiin...... hän lähetti (oletettavasti) kalustaan kuvan... ja se oli TAJUTON. aivan mielettömän kokoinen kaunokainen.. vastaavia en ole nähnyt kuin elokuvissa. hän kommentoi kuvaansa että hänellä on aika iso.. no.. on TODELLA. Olen ollut hänestä alusta asti kiinnostunut.. mut nyt tuntuu että en saa häntä mielestäni.. olenko ns. materialisti? merkitseekö minulle vain kalun koko? (koska olen nyt aivan tolkuttoman sekaisin hänestä....)

17

7447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuppi K

      Hyvältähän se iso kalu tuntuu perä-aukossa. Ihanaa että nykyaikana miehet voivat raakastaa avoimesti toisiaan (vai mitä hx?). Onhan se mukavaa dipata syvälle, vetää ulos ja maistaa mitä on tullut eilen syötyä.

      • Typerä avaus vaatii typerän vastauksen. Laitan vielä tämän lisäksi.

        Tuppi K:lla on aika pervot mieltymykset, mutta ei kuulu mulle. Dippaile rauhassa.


    • viliperttipeeveli

      Ihme kysymys. Olet ollut kiinnostunut miehestä ennenkuin sait tietää miehen isosta kalusta ja nyt epäilet että et ole kiinnostunut muusta kuin kalusta.
      Eli muuttuiko mies samalla muuten epämiellyttäväksi?

    • Max,

      Naapurin vanhan ukon kanssa humalassa olin, olen 17v ja ukko jotain 60 ? Pieni mies mutta mieletön kulli. Siihen tuli fetissi kun käyn useinkin sen luona. Sairaan ihanaa kun saa isoa.

      • Eikö Max-pojalle tule pyppy kipiäksi, kun isoa otat sinne? Tai ehkä nykyään tuon ikäisen pojan persé kestää mitä vaan ;)


    • mandingo3

      Tsekatkaapa tää, Mandingo nimisen äijän kulli, siinä on kokoa!

      http://q.gs/5c83p

      • kerjuri kerjää

        klikkaan adfly linkkiään.


    • ctvybunim,l

      H-X huom,mä oon jonkun verran seurannu näitä sun tarinoita täältä sivusta,aina saman tyylinen tarina,sieltä paistaa että olet yksinäinen,rumahko,vatsakas mies jolla ei ole naisrintamalla riittänyt vilskettä ja purat sitä täällä.....

      • Oletpa tehnytkin teräviä huomioita. Onnittelut


    • sivupersoona Savosta

      Kuinka paljon pienempi omasi on?

    • Tavis riittää

      Voi voi, Iso kalu kuulostaa ihan hienolta stereotypialta, mutta tunnelmat kaatuvat, kun kipu valtaa vastapuolen. Linkin aloittaja taitaa olla niin nuori, että kuvittelee Ison kalu tuovan vielä parempia seksikokemuksia. Valitettavasti väärin meni. Nainen tarvitsee tunnelmaa ja pitkän esi-leikin . Itse akti on murto-osa kokonaisuutta. Puuttuuko koulusta kunnon seksuaalivalistus, kun pitää katsoa pornosta esimerkkiä? Vikaan menee joka kerta, jos näin on.

    • Tajuton

      Onko sinulla muitakin kierroksessa tällähetkellä ollut?

    • kakkpylly

      jjjjOOOOOOOOjjjjOOOOOOOOjjjjOOOOOOOO Ehkäpä housuissasi on iso sinappinen kakka kikkare ja sinun pitää pistää se hammastikun päähän ja paistaa se nuotiossa ja sitetn söyt sen kuin makkran.

    • Anonyymi

      Jämsänkoskella Petellä on ainakin mahoton, paksu, suonikas ja pitkä. Varsinkin se paksuus saa mehuille. Osaa antaa kunnon suut. Hitaasti edeten, suorastaan hulluuden partaalle saa. Farkut jalassa kun on ei voi olla huomaamatta. Nam

      • Anonyymi

        Siis juhlakunnossa. Ei nyt noin ns talvikeleillä. Harmi kun ei käy rafloissa.


    • Anonyymi

      Hyvä trolli 👍

    • Anonyymi

      Vaimo halusi mökille, kasvihuoneen. Tilasin rakennussarjan ja lisäosat. Soitin koitpaikalle vanhalle koulukaverille voisko se kasata sen heinäkuussa jos on paikkakunnalla. Kerroin vaimolle että häntäheikki tulee kasaamaan, Pirjo nauroi vai häntäheikki, hässikö se kaikkia kylän naisia, ei ei hässinyt sai nimen kun sillä on pitkä iso kalu ja kaartui vasemmalle ja oli kuin vähän puneella siitä se sai nimen kouluaikana.
      Vein kalusteet mökille viikkoja ennen ja käänsin mökin pääty kameran vartioimaan niitä. Vaimo sanoi että ei tunne ees kaveria onko se hullu nauroin ei se hullu ole sillä kait on perhe ja maatalo.
      Olin maanantai aamun mökillä ja katsottiin paikka jota olin raivannut ja tehnyt pohjia, Läksin töihin. Päivällä katselin työntekoa runko alkoi olla valmis Heikki hääri shortsit jalassa Pirjo oli hieton T-paita ja bikini alaosa päällä, Heikki katseli useasti Pirjon takamusta kun pyllisteli. illalla katsottiin työtä enää lasit ja aukasumekanismien laitto ne avaavat luukut jos liian kuuma.
      Seuraavana päivänä laittoivat lasit Pirjo oli sisällä laittamassa kasville paikkoja, hiki vietasi kunnolla kun luukut oli vielä kiinni paita kostui ja komiat rinnat näkyi hyvin läpi Heikki pyyhki hikeä, katsoin sisäkamerasta Pirjo laitto ruokaa sisältä kuulu myös äänet, Pirjo nosteli rintoja ja tuuletti paidalla, syödessä Pirjo sanoi käyn kyllä uimassa tämän jälkeen jatketaan sitten. Pirjo tuli rakennukselle paita märkänä heilutteli paitaa että ei ole niin kiinni rinnoissa. Katosivat kamerasta katsoin olohuoneen kameraa, istuivat sohvalla ja ottivat lonkeroa, Pirjo sanoi lämmitänkö saunan Heikki sanoi vois vähän peseytyä , millonhan Esko tulee.
      Pirjo huusi keittiöstä täällä olisi Eskon konjakkia otetaanko. Keskustelivat ja ottivat konjakkia kuulin kun Heikki sanoi ei ole puhtaita housuja saunan jälkeen Pirjo tuli makkarista tässä olisi ovat kyllä vähän sulle pienet.
      Soitin Pirjolle, en pääse tänään kuin illalla soitan mitä tuon kaupasta. Pirjo kävi saunassa ja Heikki sitten. Pirjolla oli uusi valkoinen paita ja huomasin ei ollut liivejä alla pyörähteli peilin edessä kun Kun Heikki oli saunassa. Heikki tuli pyyhe päällä saunasta, Pirjo kuulu sanovan sopiko ne housut, Heikki otti pyyhkeen levossa oleva pitkä kalu oli vasemmassa lahkeessa kiereän kankaan alla, Pirjo vei pyyhkeen kuivumaan Heikki sanoi olihan virkistävä sauna. Pirjo ja Heikki katsoivat televisiosta jotain toivekonserttia, Kuulin kun Heikki sanoi en ole ollut tansseissa moneen vuoteen, Pirjo sanoi haluaisitko tanssia ja nousi ylös,
      Tanssivat muutaman kappaleen ja ottivat konjakkia. Kun alkoi kuulua hidasta Heikki haki tanssimaan sanoi vielä mitähän Esko nanoisi, Pirjo nauroi eihän se tiedä ja aikoi soittaa kun lähtee tänneppäin tuo kaupasta ruokaa.
      Heikki tanssi hitaasti Pirjo oli vähän aran näköinen mutta liikkui lähemmäs. Heikin käsi oli pakaralla ja nousi välillä kuin hyväillen ylemmäs, kun kappale loppui Heikin kalu oli jo aika pitkä mutt lahjetta myöten, Kuulin kun Pirjo naurahti aika pienet housut sinulla. Toisella kappaleella Pirjo välillä painui kalua vasten ja Heikki piteli pyllystä, Heikki nlaittoi molemmat kädet pyllylle Pirjo laittoi kädet kaulalle ja tanssi Heikissä kiinni kappale loppui tanssivat silti ny Heikillä oli joaiak kohouma, Pirjo sanoi Heikille haluan nähdä tuon ja veti housuja alas nauroi euhän tätä saa, kun kalu vapautu Pirjo katsoi sitä ihaillen, Heikki sanoi pitääköhän mun lähteä Pirjo painoi rintakehästä alas ei ei pidä, otti kalusta kiinni katsoi läheltä ja katsoi ylös Heikki puisti päätään Pirjo otti suuhun avasi suuta sen kinkä pystyi ja otti suuhun välillä antoi leukojen levätä, sanoi Heikille minun on pakko kokeilla ja otti housut ja pani Heikin nenälle haista puhdasta kiimaa, nousi haara asentoon päälle ja ohjasi kalua sisään, kuului voi luoja ja laskeutui istui siinä selkä suorana Heikki piti rintoja käsissä ja imi nännejä Pirjo huudahteli iahan paksu ja paljas tunnen kaikki sinun kyrvästä saanhan sanoi kyrpä, saat saat. Pirjo sanoi nyt saan haaveilla vapaasti, en ole huora vaikka halua nyt olen kiimassa oleva kotiäiti nain vierasta kyrpää voi luojaaah, kastuuko sinun jalat Pirjo nai voimakkaasti kuiski en kestä en kestä kouristeli sylissä ja oli aivan muissa maailmoissa Heikki kerkis sanoa kohta ja silloi Pirjo ulisi koko ajan suukotti Heikkiä tulet tulet ja Heikki puristi pyllystä kunnolla.
      Pirjo nousi ja sanoi oli pakko saada, mitähän sun eukko sanoo Heikki sanoi ei sekään tiedä. Heikki lähti kotia autolla sivyteitä todennäköisesti. Soitin Pirjolle ja sain listan Piorjo juoksi saunaan ja oli siellä aika pitkään. Hyräili olohuoneessa ja tti ohuen viltin ja oli sohvalla. Kun meni mökkiin Pirjo nukku, sanoin Pirjolle tule makkariin nukkumaan, Pirjo oli kainalossa en häirinnyt.
      Mitähän seuraavana päivänä tapahtuu ??

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe