Valkoisen HeteroMiehen nousu ja tuho.

oraakkeli

Kautta historian on valkoinen heteromies alistanut alleen ne, jotka hän kokee heikommiksi ja ala-arvoisemmiksi: naiset, mustat, homoseksuaalit, amerikan alkuperäisväestöt ym. ovat kaikki saaneet osansa valkoisen heteromiehen vallankäytöstä.
Nykyajan vhm:n naisviha kumpuaa esim. feminismin kiivaassa vastustamisessa. Koska eihän nainen voi olla tasa-arvoinen olento valkoisen heteromiehen rinnalla. VHM on kuningas! Aiheuttaa suurta katkeruutta vahoihin tapoihin kangistuneessa vhm:ssä jos nainen pärjää ja on häntä parempi. Sama koskee maahanmuuttajien vihaamista. "Mamut" ovat vhm:n silmissä alempaa kastia joka "tulee ja vie meidän työpaikat!"
VHM pelkää taas asemansa puolesta.

Nykyaikana osa VHM:stä sopeutuu muuttuvaan maailmaan eikä yritä jarruttaa kehitystä. Nämä VHM:t ovat omaksi edukseen valveutuneita ja älyllisiä maailmankansalaisia joille naiset, mustat ja homot ovat tasavertaisia. Nämä VHM:t eivät nalkuta feminismiä vastaan, ei heittele kananmunia gay pridessa tai mutise maahanmuuttopolitiikasta. Nämä VHM:t ovat menestyjiä ja mukana tulevaisuuden maailman muokkaamisessa, eikä heillä ei ole tarvetta korostaa omaa "paremmuuttaan". he ovat tekijöitä ja aikaansaajia.

Suuri osa VHM:stä kuitenkin jää auttamattomasti jälkeen, ja jatkaa vanhaa elämäntapaansa ikuisina katkerina valittajina. He kokevat olevasa luomakunnan kuninkaita ja katkaisevat itse asenteillaan kaikki yhteydet maailmaan. He eivät tee eikä saa aikaan mitään. He esim. jumittavat tietokonepelien maailmassa koettaen sitä kautta saada mainetta ja kunniaa omassa pikku maailmassaan. He kokevat olevansa alfauroksia ja heidän päällimmäinen tehtävänsä on saada ihmiset näkemään jotakin vikaa naisissa, erirotuisissa ja homoseksuaaleissa. Heille nainen on pelkkä saavuttamaton seksiobjekti, huora.
Heillä on suuri tarve korostaa omaa "paremmuuttaan", vain siksi koska valkoinen heteromies on ollut joskus ammoisina aikoina ollut maailman kuningas.

9

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kääkkäx
    • VHM WASP

      Kaikenväriset homot pankoot toisiaan persiiseen mun puolesta ihan niin pajlon kuin haluaa, kunhan ei yritä joka puolella esittää toimintaansa normaalina ja luonnollisena.

      Aika pian olis ihmiskunnan taru lopussa jos homoilu olis vallitseva normi, joksi sitä nykyään joka tuutissa pyritään ajamaan.

      MInusta on todella törkeää nuorison hyväksikäyttöä se, että homous esitetään normaalina - luonnonvastaistahan se todellisuudessa on. Homouden suosiminen on kautta historian ollut varma merkki kulttuurin ja yhteiskunnan rappiosta ja tuhon enne.

      • bzjfhd

        Se että homoudesta puhutaan normaalina ei johda siihen että kaikista tulee homoja ja lapset loppuu. Mutta oraakkelille you have really hit the point! Olen samaa mieltä, näinhän asia juuri on. Ihmiset joita ei ole koskaan itse syrjitty voivat olla täysiä idiootteja.


      • Itseasiassa on tutkittu, että homous on sitä todennäköisempää, mitä enemmän äidillä on lapsia. Eli siis, jos ole sisarruksista viides, olet suuremmalla todennäköisyydellä homo kuin esikoinen.

        Tämä viittaa siihen, että homoseksuaalisuudella on estynyt sukurutsaus pienissä metsästäjäkeräilijä-heimoissa aikanaan kun ihmiset olivat sukupuuton partaalla.

        Joten homoseksuaalisuudella on luonollinen funktio. Itseasiassa maailmassa ei voi edes olla mitään luonnotonta. Epänormaalia voi toki olla, mutta tässä valossa homoseksuaalisuus ei sitä kuitenkaan ole.

        Eikä tässä ylikansoituksen aikana tosiaankaan tarvitse pelätä ihmiskunnan tuhoa homojen takia.


    • Pata ja Kattila

      Kautta historian on valkoinen heteromies alistanut alleen ne, jotka hän kokee heikommiksi ja aina on mukana ollut innokkaasti valkoinen heteronainen. Pienenä erona on vain se, että VHN antaa VHM:en tehdä työn puolestaan ja keskittyy itse nauttimaan tuloksista.

      Kaikki muunkin väriset ovat olleet kovasti halukkaita alistamaan muita, kukin kykyjensä mukaan.

    • Viatonta kansaa ei olekaan. Eniten orjia taitaa nykyään olla lähi-idässä. Ja viimeisimmän kansanmurhat lienee tehty Afrikassa mustien toimesta. Japanilaiset aikanaan tekivät kiinalaisilla sotavangeilla kaikenlaisia mukavia kokeita, kuten kylmän ja kuuman sietokykyä. Somalikuninkaat harjoittivat yleisesti orjakauppaa aikanaan jne. jne.

      Tämän ajan etuoikutetuin on länsimainen valkoinen nainen, joka käytännössä feminismin kautta hallitsee mediaa, akatemiaa, politiikkaa ja julkistasanaa. Käytännössä vain netissä voi turvallisesti vastustaa feminismiä, koska kaikkialla muualla feminismin vastustaminen on poliittisesti herkkää, ja voi johtaa suorastaa syrjintään.

      Sinä oraakkeli nyt olet selvästikin trolli, mutta hyvä että ainakin seksisminen rasismisi tuli oikealle palstalle.

    • Antifeministi

      Feministien miesvihaa vastaan pitääkin taistella. Nykyajan pahimmat alistajat ovat äärifeministejä. Tasa-arvoa tavoitteleva VHM vastustaa kiivaasti feminismiä.

    • JukkaPoika

      "Nykyajan vhm:n naisviha kumpuaa esim. feminismin kiivaassa vastustamisessa. Koska eihän nainen voi olla tasa-arvoinen olento valkoisen heteromiehen rinnalla. VHM on kuningas! Aiheuttaa suurta katkeruutta vahoihin tapoihin kangistuneessa vhm:ssä jos nainen pärjää ja on häntä parempi."

      Kovin ristiriitaisesti sanottu. Aloitat siitä, että miehet eivät muka hyväksy naista tasa-arvoiseksi. Ihan kuin mies olisi yläpuolella. Kuitenkin lopuksi myönnät, että nainen pärjää miestä parempi. Eli mies onkin oikeasti alapuolella. Koita jo päättää onko mies mielestäsi alistaja vai alistettu.

      Myönsit osittain juuri sen miksi feminismin vastustaminen on oikeutettua. Mies on yhteiskunnassamme alistettu sukupuoli. Se on ongelma jota vastaan jokainen tasa-arvoa kannattava ihminen taistelee. Feminismi edustaa miesvihaa ja haluaa ylläpitää konservatiivista näkemystä naisen uhriasemasta, jonka vuoksi se on suurin este miesten tasa-arvolle.

    • 2+2

      Feminismin vastustaminen ei todellakaan ole naisten vastustamista. Viha -sanaa taas eräät.. hmm, suuttuneet haluavat viljellä joka yhteydessä - ehkä peittääkseen omat tuntemuksensa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe