Viikonloppu

kyselijä.

Mitä aiotte tehdä viikonloppuna, sinkkuilla vai iskeä naisia/miehiä?

38

216

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 29vneitsyt

      Pelaan PC-pelejä ja luen kirjoja.

    • m27.

      Käyn pelaamassa tennistä jonkun naisen kanssa, todennäköisesti keski-ikäisen kurpan.

      • kiltti my ass

        m27.27.2.2014 18:19 23 SULJE
        Kiltti ja kunnollinen on sellainen ihminen joka kunnioittaa muita ihmisiä ja käyttäytyy aina kohteliaasti, ei hauku muita

        _EI HAUKU MUITA_

        m27.27.2.2014 18:450 SULJE
        En ole samaa mieltä että ei uskaltaisi, mutta mitä vikaa on siinä ohjenuorassa että kohtele muita siten kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

        Haluatko, että muut nimittelevät sinua?


      • herrasmies atm
        kiltti my ass kirjoitti:

        m27.27.2.2014 18:19 23 SULJE
        Kiltti ja kunnollinen on sellainen ihminen joka kunnioittaa muita ihmisiä ja käyttäytyy aina kohteliaasti, ei hauku muita

        _EI HAUKU MUITA_

        m27.27.2.2014 18:450 SULJE
        En ole samaa mieltä että ei uskaltaisi, mutta mitä vikaa on siinä ohjenuorassa että kohtele muita siten kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

        Haluatko, että muut nimittelevät sinua?

        kurppahan on semmoinen lämmin arvonimi, pitäähän vanhoja ihmisiä kunnioittaa


    • sinkkumies.

      Meen kuntoilemaan salille ja sitten makaan kotona koska ei ole kavereita eikä muuta elämää.

      • sinkkuneiti

        Mulla on ihan samat suunnitelmat :D


    • Ätm

      Levutan hahmojani Final Fantasy XIV: A Realm Rebornissa.

      • Ätm

        Mutta älkää huoliko, mulla on kaksi näyttöä. Levutan toisella ja toisella opastan täällä naisia siveellisemmän elämän pariin.


      • piiloalfa
        Ätm kirjoitti:

        Mutta älkää huoliko, mulla on kaksi näyttöä. Levutan toisella ja toisella opastan täällä naisia siveellisemmän elämän pariin.

        Ihana mies. Onneksi Wowissa on fullscreen windowed mode.


      • piiloalfa
        piiloalfa kirjoitti:

        Ihana mies. Onneksi Wowissa on fullscreen windowed mode.

        Joo olen ihan sekaisin. No toivottavasti FF:ssäkin on, niin hyppiminen pelaamisen ja siveellisyysvalistuksen välillä on mahdollisimman vaivatonta.


    • lottamari.

      Odotan että joku keksii minulle tekemistä, mutta kuten aina, en lähde keilaamaan, en tennistä pelaamaan, en tanssimaan, en leffaan, en lähde kenenkään kanssa yhtään mihinkään, enkä katso telkkua, enkä lue kirjaa, enkä tee yhtään mitään.....koska ei huvita. Vannoutunut sinkkuilija ei turhista stressaa.

    • Yksin kotona

      Töiden jälkeen kauppaan ja salille. Sitten kotiin ja aikaisin nukkumaan, jotta saa nukuttua univelkoja pois. Launtain varmaan lähinnä rötvään kotona yksin. Sunnuntaina vois käydä pitkällä lenkillä ja katsoa pari leffaa.

      Ne vähät kaverit eivät koskaan kutsu muualle kuin baariin, enkä jaksa enää sielläkään käydä. Ei sieltäkään mitään naisseuraa löydä, kun ei ole naisten silmissä mitenkään kiinnostava. Turhaa rahanhukkaa.

      • Kokemusta on

        Tuolla menolla menetät ne vähätkin kaverit.


    • Opiskelen. Totesin, että yksi avoimen tentti lähestyy uhkaavasti.

    • Typy Tipunen

      Töiden parissa menee, jäljelle jäävän ajan yritän nähdä kavereita koska viikonloput tuppaavat sopivan seurusteleville paremmin. Ehdin jo intoilla treffeille pääsystä pitkästä aikaa, mutta mönkäänhän ne menivät ennen kuin kerkesin edes kissaa sanoa. Hymy silti pitää pettymyksistä huolimatta kaivaa esiin, ei ole varaa rumentaa itseään mörröttämällä.

    • Ikisinkku M

      Ainakin käyn yhdessä tilaisuudessa jossa on mahdollisuus vonkailla varattuja naisia, ainakin kevyttä flirrttiä lienee tulee olemaan mutta tuskin mitään sen suurempaa tapahtuu.

      • fgtjjhjjk

        Eli toivot kuitenkin salaa että saisit varattua naista?


      • Ikisinkku M
        fgtjjhjjk kirjoitti:

        Eli toivot kuitenkin salaa että saisit varattua naista?

        En toivo, pikemminkin päinvastoin näin etukäteen ajateltuna mutta koska joskus liha on heikko ja naiset viekkaita voi jotakin tapahtuakin.


    • ätmi-sinkku

      Lähden iskemään naisia baariin tänään yksin. Sitä varten kävin ostamassa uudet housut ja paidan.

      • Arvaa vaan kaksi kertaa, että miten paljon kaikki naiset ajattelevat siitä kaikkea negatiivista, jos nuorena miehenä lähdet yksin baariin.

        Saat olla varmasti koko illan yksin baarissa ilman minkäänlaista juttuseuraa. Ainoastaan siitä sun yksinolosta ja kavereista tullaan kyllä painostavaan sävyyn kyselemään, mutta mitään mukavampaa et pääse kenenkään kanssa juttelemaan, jos yksin oot baareissa liikkeellä.


    • Kiskisu

      Alan toipua flunssasta, kuntopyrähdystä oon suunnitellu nyt kun ei ole moneen viikkoon voinut kunnolla rasittaa itseään.

    • Blondin valeasussa

      Eipä tarvitse miettiä viikonlopuksi tekemistä, töissä ollaan.

    • Gentle Man

      Luultavasti viikonloppu menee about seuraavasti:

      Illalla näen pitkästä aikaa pari kaveriani...otetaan muutama olut (siis oikeasti muutama), ja puhellaan miesten juttuja. Huomenna teen pari työprojektia valmiiksi, poikkean siskoani katsomassa, sen jälkeen sauna & nukkumaan. Sunnuntaina ajattelin ulkoilla, eväät & kamera mukaan. Viikonlopun päätteeksi sali, ja rentoutuminen hyvän kirjan parissa.

      Mihinkään raflaan en viitsi mennä roikkumaan, puhumattakaan että kiertelisin etsimässä naisia :)

      • Kuulostaa tosi hyvältä. Pitäisiköhän itsekin kaivaa termari kaapista ja _jos_ on mukavat ilmat niin pakata eväät mukaan. Pitkän (kävely-)lenkin kun joka tapauksessa molempina päivinä teen.


      • Gentle Man
        helka kirjoitti:

        Kuulostaa tosi hyvältä. Pitäisiköhän itsekin kaivaa termari kaapista ja _jos_ on mukavat ilmat niin pakata eväät mukaan. Pitkän (kävely-)lenkin kun joka tapauksessa molempina päivinä teen.

        "Kuulostaa tosi hyvältä. Pitäisiköhän itsekin kaivaa termari kaapista ja _jos_ on mukavat ilmat niin pakata eväät mukaan. Pitkän (kävely-)lenkin kun joka tapauksessa molempina päivinä teen."

        Pitäisi. Mukaan riittävästi evästä, termariin hyvää mehua ja/tai kahvia. Sitten luontopolulle järven rannalle. Mikä voisi olla parempaa? :) Siinä mieli lepää ja työstressi helpottaa kummasti. Olen huomannut että välillä miettii kannattiko tehdä sitä ja tätä, mutta reippailu ulkona on aina sen arvoista.

        Hauskaa ulkoilua ja viikonloppua sinulle helka!


    • Tänään voisi siivota ja nauttia pari lasia viiniä. Huomena jos kelit vain sallivat pidempi pyörälenkki ja sunnuntaina sali uinti kombo. Jonkun kirjan voisi tietenkin vielä käydä kirjastosta noutamassa. Jos oikein hurjaksi alkaisi niin voisihan sitä taas nettitreffiprofiilin taikinoida.

    • ikisinkkunainen

      Töissä.

    • lottamari.

      Tietääkö jengi tosiaan noin tasan tarkkaan ja pilkulleen kaikki tekemisensä ja menemisensä..aina siis etukäteen jo suunnittelevat monta päivää eteenpäin mitä tekevät, ajattelevat ja ketä näkevät ja miten toimivat. Jääkö sattumalle ja ekstemporeelle ollenkaan sijaa, ihmettelen vaan??

      • Gentle Man

        Oho, kello onkin 21.12...ohjelmassa vastaaminen lottamarin viestiin foorumilla. Yritän kirjoittaa nopeasti, koska suihku on 21.19 ja kaverit saapuvat tasan 22.00.

        Niin, tuskinpa kenelläkään on 100% tarkkaa ohjelmaa. Mutta jos aihe on mitä teette viikonloppuna, foorumilaiset yrittävät kertoa niin tarkasti kuin osaavat. Ainahan ohjelma voi muuttua, jos vaikka kaunis daami tulee ovelle ehdottamaan lomareissua Monacoon - aatelissukua olevan neidon upporikkaan suvun maksamana tietysti ;) ;)


    • anonyymi kurppa

      Keikkaa pukkaa..siis ihan katselijana ja kuuntelijana tänään ja huomenna. Luultavasti juon liikaa ja käyttäydyn typerästi. Tai jos vaan ottais vähän "neuvoa antavaa". Nyt suihkuun..

    • Keikkalaisen viimenen palkkakuitti oli vaihteeksi sen kokonen, että vois vähän rillutella, mutta ehkä sit ensi viikonloppuna, käväsen kattomassa Stam1naa ja sit Lahteen Armaksee varmaa.

      • xxxcx

        Nukun makeasti, ja naureskelen, kun pakit saanut pyöriskelee Bodoossa. Ja vielä makeammin nauran, kun alakerran teinihilluja herää krapulassa. Sinkun pieniä iloja.


    • Mies31v.

      Illalla tai yöllä pitäis joku yks naispuoleinen kaveri tulla käymään. Huomenna pitäis nähdä viime viikon nainen. Ei kyllä oikeen kiinnosta rehellisesti sanottuna kumpikaan. Samaa panemista ja samat jutut. 2-3 tuntia ja nainen on ihan loppu. Mutta kai se tässä muuttuu kun meitä miehiä nyt sattuu panettamaan melkein aina. Naiselle se on jännempää. Nainen odottaa mitä mies hänelle tekisi.

      Enemmän kiinnostaa darkkiksen huutomerkit. Eilen jouduin paukuttamaan ctrl ihan tarpeeksi että saan jotain selvää tästä vitun ruudusta, saatana! Mutta huomasin että kun homma kiihtyy ja päitäkin leikataan naisasioiden luusereilta, niin persuhomo on ainakin viiden huutomerkin arvoinen. Mutta seitsemän tai kahdeksan huutomerkkiä ei ole mikään uutinen kun apokalyptinen totuus vyöryy eteen kuin höyryjuna.
      Niin ja missä on :D-hymiö?! Ehkä nämä kaikki hänen kirjaimet ja huutomerkit on sen sisällä.

      Ja tykkään darkkiksesta. Hän on kuin joku suojelusenkeli joka tukee sitä faktaa, että parhaat nuoruusajat on nyt. Sillä mulla on ne nyt just. Oli mulla ne nuorenakin, mutta sitten eksyin teeskentelemään liian aikuista ja sivistynyttä tärkeilijää. Onneksi olen taas nuoruudenlähteillä. Se että joku papalta näyttävä 30-vuotias on eri mieltä, on mulle ihan vitun sama.

    • Menee melko varmasti omissa oloissa taas, jos en nyt jossain kaupassa käy :) Eipä tuota kun ole mitään mielenkiintosta menoa lähialueella, nii sama vietellä jälleen kerran ittekseen.

    • Nyt on kahden vaihella. Kämppä siivottu pintapuoleisesti, pari lasia siious/kokkaus viiniä nautittu. Ekan kerran puoleen vuoteen tekis vähän mieli lähteä viihteelle, ainoa vaan et kaikki kaverit on reissussa - mut sehän ei oo este. Ois ensimmäinen ja luultavasit viimonen kerta tällä paikkakunnalla...

    • ätmi

      Juon alkoholia ja katson animea.

      Animessa kaikki naiset ovat joko siveellisiä neitsyitä tai sitten rehellisiä lutkia.

    • mies33.-

      Vietän synttäriäni yhden naisen kanssa joka on ainut kaverini. Lähdemme kohta baariin

    • ätmi.

      varmaan runkkaan ja katson pornoa tänään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      197
      3154
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      94
      1707
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1383
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1256
    5. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1013
    6. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      91
      968
    7. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      960
    8. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      19
      956
    9. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      44
      948
    10. Okei, mä ymmärrän...

      Et halua mitään. Mutta mikä juttu tää oli? Sun taholta? 49 vuotiaalle.
      Ikävä
      11
      942
    Aihe