Millaisia ihmisiä te uskonlahkolaisetolette?

ISO KYSYMYSMERKKI ?

-Lestadiolaiset on kyllä maailman kierointa lahkoa! Tämä on vain yksi huono kokemus minun lestakokemuksieni joukossa

-suora sitaatti Yli-Mäyryn suusta: " Hyvää ihmistä ei tarvitse esittää. on vain paremmilla ja huonommilla...

-Markku Koivisto kouri nuoria miehiä

-ei enää lahkoja ja varsinkaan helluntalaisia


TÄSSÄ NÄITÄ OTSIKOITA JA KESKUSTELUN AIHEITA TÄÄLTÄ USKONTOJEN UHRIEN SIVUILTA JA NÄITÄ JATKUU JA JATKUU VAIN LOPUTTOMASTI.....

KYSYN MINKÄLAISIA USKOVAISIA SITTEN OLETTE, KUN TÄMÄ MORAALITTOMUUS JA SAIRAALLOISET LAUSUMAT NÄYTTÄVÄT HALLITSEVAN USKONTOJANNE?
MISSÄ TEIDÄN SIVISTYSTASONNE LAHKOT ON, KUN JOKA PUOLELTA TULEE TUUTIN TÄYDELTÄ TEOISTANNE, HIRVITTÄVIÄ LOANHEITTOJA IHMISYYTTÄ VASTAAN, NUORTEN JA LASTEN HYVÄKSIKÄYTTÖÄ, VALHEITA, RAHANKERUITA OMAAN TASKUUN ELI VARASTAMISTA SUORASTAAN, VALEHTELUA JA VALLANHIMOISSA KIERISKELYÄ.
KODISSANI MISSÄ KASVOIN JA NYT OMASSA PERHEESSÄMME EI OLLA OLTU KIINNOSTUNEITA LAHKOJEN TOIMINNASTA, OLEMME OLLEET IHAN TAVALLISEEN EVL. -KIRKKOON KUULUVIA JA USKO ON MIELESTÄMME OLTAVA PUHDASTA JA SUVAITSEVAA JA RIKKEETÖNTÄ, KUTEN IHMISELO MUUTENKIN.
MIKÄ SAA TEIDÄT LAHKOLAISET KÄYTTÄYTYMÄÄN KUIN EPÄINHIMILLISET IHMISHIRVIÖT?

14

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • synnissä hell.lahko

      no yksinkertaisesti sanottuna synnintekijät ovat lahkolaisia, siitä heidät tuntee. ja valitettavasti pahimmat synnit tapahtuu helluntaiseurakunnassa. varsinki toisen , eli uudestikastamisen jälkeenpä vielä

      • haloo hei

        Muistattehan hyvät ihmiset että usko on jokaisen henkilökohtainen asia, ja jos haluat tulla haukkumaan ihmistä ateismista yhtälailla kuin uskosta voit samantien mennä huutelemaan muille peniksen koosta tai kuukautisvuodon määrästä yms. Henkilökohtaisista asioista. Ymmärrän että kiihkouskovaiset häiritsevät teitä, mutta onko ikinä tullut mieleenkään millaista syrjintää uskonsa myöntävä ihminen saa jopa kirkkoon kuuluvilta ihmisiltä, puhumattakaan kiihkoateisteista. Älkää hyvät ihmiset yleistäkö edes suomen luterilaista kirkkoa, saati sitten herätysliikkeitä yms. Jokainen ihminen valitsee itse oman kantansa ja toimii oman tuntonsa mukaisesti.


    • perjantaita

      Pitääkö ihan huutaa!!!

    • näköaloja.

      Täytyy todeta, että ihminen on langennut ja yhteinen nimittäjä on synti.
      Se on aina ollut ihmiskunnan sisällä oleva tilanne. Aadamin ja Eevan perheessä, Kain tappoi veljensä.

      Syylliset tietysti pitää tuomita, se kuuluu niin uskovienkin raamatulliseen näköalaan.
      Raamattu puhuu, että tuomio lähtee Jumalan huoneesta, eli kertoo sen, että Jumala tiedää sen, että Kainit ja Juudakset on seurakunnassa. Jumala ei heitä silitä asian johdosta. Myllynkivi ja merten syvyys raamatunsanassa tuomitulle, kertoo vakavuudesta.

      Mutta Sana kertoo, että tuomiolla on jatko. Eli jos Herran huoneen sisäpuoli tuomitaan noin, niin mikä on sen ulkopuolella olevien kohtalo.

      Punnitaan. Myös ulkopuolella on saastaa, houkutellaan perheenisiä hieromalaitoksiin. Siis mitä on kaduillammekin joka pitäjässä.
      Jos hieromalaitos olisi "tervellä pohjalla", niin mainos olisi, vanha- tunnettu ja alansa huippu hieroja hieroo kehonne kipeät lihakset kuntoon.
      Mutta, kun mainos kertoo, että ---uusi-- nuori, vasta alalle tullut hieroja on paikalla, niin mitäpä tuumaat, mistä on kyse? Onko pesä maailmassa puhdas.
      Entä naisiin kohdistunut väkivalta, jossa suomalainen tilasto on maailman kärkeä.
      Miltä tuntuu vaakakupissa, kun heitellään niitä kiviä?
      Siis en puolustaakseni tekoja kirjoita, mutta farisealainen maailmakin tarvitsee sen henkilön, joka kirjoittaa hiekkaan tekonne, ketä tekin olette.

      Entä ihmiskaupan markkinatalous. Sehän ON, koska on ostajaa.

      Jos et "naisena" myy ruumistasi, suusi on täynnä hiekkaa, tai pudotetaan kerrostalon parvekkeelta, tai on kettinkipaino lisänä, kun heitetään veteen.
      Eli tuo uhka on niille, jotka on jo hakattu, raiskattu ja vielä pyristelevät vastaan.

      Tämä on tästä päivästä ja kertoo ihmisestä. Siellä on myös lapsikauppaa jne.

      Eli ihmisen sisällä olevasta pahuudesta, jota vastaan jokainen taistelee.

      Siksi sanoisin näin. Siivotkaa te ateistit oma pesä, niin kristityt siivoaa omaansa.

      Oltaisiinko näin sujat? Vai asutko jossain Marsissa, että joka nurkka on siisti, kauppojen lehtihyllyistä lähtien ja sekä ei viinaa, eikä kaljaa tuhoamassa ihmistä?

    • uskon markkinat

      näköaloja.:lle


      Miten kaiken alla olevankin jälkeen joku vielä haluaa ja julkeaa itseään korottavasti kertoa olevansa 'kristitty' ikäänkuin sillä olisi jokin korkeampi itseisarvo.

      Samalla kyseessä on ihmiskunnan tasolla pelkä sattumankauppa, joka on sidoksissa siihen mille mantereelle ja millaiseen yhteisöön ihminen sattuu syntymään. Keskenään oikeaoppisuudesta kiistelevät kristitytkin edustavat vain noin 30% ihmiskunnan väestöstä.

      Mitähän lauluja laulaisivat ja mitähän saarnoja saarnaisivat nuo itseriittoiset kristinuskovat jos olisivatkin syntyneet vaikkapa islamilaiseen maahan ja mahdollisesti vieläpä paikalliseen fundamentalistiseen perheeseen / sukuun.

      Näin se sattuma ohjaa uskojakin.

      Koko kristinuskon historia täynnä jakaumia, kiistoja, riitoja oikeaoppisuudesta, vainoa Jumalan nimissä, sortamista, alistamista, ryöstä, omaisuuden tuhoamista, raiskauksia, kiduttamista, verenvuodatusta ja sotia ristiretkineen.

      - http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:BranchesChristians.png

      - http://www.philvaz.com/apologetics/a106.htm

      Ristiretket: http://fi.wikipedia.org/wiki/Ristiretket

      Noitavainot: http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot

      Areiolaisvainot: http://fi.wikipedia.org/wiki/Areiolaisuus

      Kolmikymmenvuotinen sota: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolmikymmenvuotinen_sota

      Uskonnollinen sota: http://fi.wikipedia.org/wiki/Uskonnollinen_sota

      "Menestyksekkäin kristinuskon pääsuuntaus oli hellenistikristillisyys( Helleenit eli kreikkalainen pakanauskonto), josta voidaan katsoa nykyisen kristikunnan periytyneen."

      "Menestyksen avain oli matala kynnys kääntymiseen, sillä se ei juurikaan edellyttänyt juutalaisten säädösten noudattamista vaan kaikki aikaisemmat palvontamuodot saivat vain " kristillisen nimityksen".

      - http://fi.wikipedia.org/wiki/Kristinuskon_historia#Varhaisen_kristinuskon_p.C3.A4.C3.A4suuntaukset

      • missä järki?

        En usko että tässä kukaan haluaa korottaa mitenkään itseään olemalla kristitty, mutta kieltämättä hurjalta näyttää tämä lahkolaisten hulluus. Jos usko on osana normaalia elämää ja eletään tavallisina ihmisinä kanssaihmisten kanssa ja kunnioitetaan toisten vakaumuksia, niin eihän tällaisia ylilyöntejä ole eikä tarvitse olla.
        Kyllä nuo jutut mitä täältä löytyy, ei ole täyspäisten touhua todellakaan ja nämä uskonlahkojen viritykset.
        Onko niin, että kun lahko on ottanut vallan ihmisestä, on sitten nämä uudestikastetut ihan sekaisin tai että niiden pää on laitettu sekaisin? Uskovatkohan ne johonkin utopiaan ja siksi riehuvat kuin mielisairaat ja toiset kerää rahoja kassaan? Krminaalitouhuahan tämä on jo.
        Pää ja teot järjestykseen omilla aivoilla ja maalaisjärjellä!


      • ihmiset kiltit
        missä järki? kirjoitti:

        En usko että tässä kukaan haluaa korottaa mitenkään itseään olemalla kristitty, mutta kieltämättä hurjalta näyttää tämä lahkolaisten hulluus. Jos usko on osana normaalia elämää ja eletään tavallisina ihmisinä kanssaihmisten kanssa ja kunnioitetaan toisten vakaumuksia, niin eihän tällaisia ylilyöntejä ole eikä tarvitse olla.
        Kyllä nuo jutut mitä täältä löytyy, ei ole täyspäisten touhua todellakaan ja nämä uskonlahkojen viritykset.
        Onko niin, että kun lahko on ottanut vallan ihmisestä, on sitten nämä uudestikastetut ihan sekaisin tai että niiden pää on laitettu sekaisin? Uskovatkohan ne johonkin utopiaan ja siksi riehuvat kuin mielisairaat ja toiset kerää rahoja kassaan? Krminaalitouhuahan tämä on jo.
        Pää ja teot järjestykseen omilla aivoilla ja maalaisjärjellä!

        Kunhan muistatte erottaa lahkot ja herätysliikkeet toisistaan. Herätysliikkeet ovat suomen luterilaisen kirkon yleisen käsityksen mukaan toimivia liikkeitä ja esimerkiksi nuortenheränneiden joukosta et hullua uskovaista tule löytämään, kannattaa siis katsoa tarkkaan ketä haukkuu, suomessa kun kuitenkin on tämä uskonvapaus... Myös meillä uskovaisilla


    • uskon markkinat

      >> En usko että tässä kukaan haluaa korottaa mitenkään itseään olemalla kristitty,

      Fundamentalisten uskonliikkeiden ja herätysliikkeiden jäsenillä ja kiihkouskovilla on nimenomaan taipumus hurskastellen ylentää itse itsensä "pelastetuiksi" jne. ja koettaa ylenkatsoa kanssaan eri mieltä olevia, eri tavoin uskovia ja tulkitsevia, sekä ei uskovia.

      Yksi peruskaava on demonisoida erityisen karikatyrisin ja mustavalkoisin hokemin ja esimerkein uskonliikkeen ulkopuolella oleva "maailma" rummuttaakseen omaa aatettaan ja uskoaan lääkkeeski siihen, kuten tekee mm. hyvin paatoksellisesti kommentoiva "näköaloja".

      • ai niinkö luulet

        Oletkos kiertänyt kaikki herätysliikkeet läpi kun tällaisia puhut. Itse olen erään herätysliikkeen toiminnassa mukana eikä meillä ainakaan kukaan pakota edes ketään toiminnassa mukana olevaa uskovaiseksi, saati pidä itseään muita parempana tai mitään muitakaan väittämiäsi asioita. Rippikoulussa opetettiin että ihminen pelastuu jumalan armosta, ja sillä linjalla on jatkettu. Lopettakaa hyvät ihmiset tuo yleistys.


    • epäjumalien palveleminen, noituus, vihamielisyys, riidat, kiihkoilu, kiukku, juonittelu, eripuraisuus, lahkolaisuus, Gal. 5:20,siinä on lahkolaisten ainekset.

      kateus, juomingit, remuaminen ja muu sellainen. Varoitan teitä, kuten olen jo ennenkin varoittanut: ne, jotka syyllistyvät tällaiseen, eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa jae 21

      • eräs ryhmä

        Katsoitko ohjelman MOT tänä iltana - siinä jälleen todettiin, miten härskillä tavalla uskonlahkolajen nimissä kerätään rahaa, verottomana " hyväntekeväisyyteen" ja lahkon johtajilla on valtavat vuosiansiot!
        Tavallinen palkansaaja tai pienyrittäjä ei voi eikä saa kerätä yhtään ainoaa euroa verottomana, kaikesta on maksettava verot, sotut ym..
        Miten tällainen sallitaan Suomessa, miten voi olla mahdollista, että uskonnolliset yhteisöt saavat kerätä omiin taskuihin järkyttäviä summia?
        Miten tämän annetaan tapahtua?
        Jos hurskastelemisella ja piiloutumalla lahkoihin, voi kerätä miljoona omaisuuden,käyttää hyväksi lapsia, polkea naisten oikeuksia ym. ym. niin emme voi kuin ihmetellä tätä sivistysvaltiota Suomea, että näinkö nämä lahkolaiset saavat omat lait?


    • ei euroakaan lahkoll

      niin taivas tv:t pyörii ja kirkkoon mennään katsomaan lahkosaarnaajia kuin julkkiksia ikkään ja raha niin helposti vaihtaa omistajaa. Köyhät kartuttavat rikkaiden lahkolaisten kassaa ja lahkojohtajat rikastuu ja antaa ohjeita miten ei saa elää ja itse tekevät päinvastoin jarötöstelevät,minkä ehtii...
      - ei senttiäkään näitten taskuun enää!

    • MINÄ ITSE

      Hyvä kommentti ja kysymykset!
      Lapsuuteni kasvoin järkyttävässä perheessä missä uskonto oli pääasia.

      Olen miettinyt todella paljon sitä kysymystä että MILLAISTA VÄKEÄ HE TODELLAKIN OVAT??

      Itse kuulun ev.lut.kirkkoon ja normaaleinta porukkaa olen kohdannut siellä. Sen kerran kun kirkossa käyn.

      Pohdintani tulos on se että lahkoissa ja seurakunnissa ihmispoloset kertakaikkiaan opetetaan ja puhutaan niin hyvin,että heiltä häviää terve ja realistinen ajattelutapa sekä todellinen vastuuntunto.

      Synnit ja pahat teot kun saarnataan anteeksi niin tästä muodostuu LIIAN HELPPO TIE päästä vapaaksi. Silloinhan voit tehdä mitä vain ja kuinka paljon vain pahaa kun tiedät missä aita on matalin. RÖYHKEÄÄ KERRASSAAAAN!!!

      Olen suorastaan ylpeä siitä että olen vapaa moisista piireistä .

    • Kat he ovat tavallisi nimi kristittyjä,kutten muutkin, paavali mainitsse heitä epäjumalien palveleminen, noituus, vihamielisyys, riidat, kiihkoilu, kiukku, juonittelu, eripuraisuus, lahkolaisuus. Gal 5:20 ei kovin sopuisaa porukka ole.

      Kysymys

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe