Raaka-aineiden loppuminen

alfa123om222

Danielin kirjassa on patsas, jonka raaka-aineet huononevat päästä varpaisiin mennessä. Pää on kultainen, mutta jalat ja varpaat rautaa ja savea. Nyt ollaan jo menossa savikautta. Saveksi voidaan luetella: öljy, muovit, lannoitteet yms.

1970-luvun maantiedon oppikirjoissa oli kaavioita kuinka kauan kukin raaka-aine kestää sen aikaisella kulutusvauhdilla. Kaikki näytti loppuvan 2030-2050. Se merkitsi maailmanloppua. Mutta Kiinan jättiäisen teollistuminen on lisännyt raaka-aineiden kysyntää ja kulutusvauhtia. Samoin Intian ja Brasialian etc. Voi olla, että tuo 2030 on lähempänä oikeaa kuin 2050. Enää noin 15 vuoden ajan nykykulutuksella voidaan elää.

Wikipedia: On arvioitu, että tunnetut fosforivarannot loppuvat n. 50 vuodessa. Se merkitsisi nykyiselle tehomaataloudelle katastrofia ja ruoan tuotannon puolittumista. Kaivannaisen fosforin loppuminen tarkoittaisi mm. paluuta peltojen lannoittamiseen eläinten lannalla.


Danielin kirjan mukaan nykyistä Rauta-savikautta seuraa KIVIKAUSI. Vielä ei tiedetä mitä kaikkea kivestä voidaan tehdä, mutta tuskin elektroniikkaa (pii) kummempaa. Yksi mahdollisuus on, että rakennukset upotetaan maan sisään ja eletään maan alla. Eräänlaisissa luolissa. Myös maalämpö eli geoterminen energia on lisääntyvää.

Matteus 24 ennustaa, että se johtaa MAANJÄRISTYSTEN lisääntymiseen kaikkialla. Samoin raaka-aineiden loppuminen johtaa NÄLÄNHÄTIIN.

1

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liimanäppi

      >Matteus 24 ennustaa, että se johtaa MAANJÄRISTYSTEN lisääntymiseen kaikkialla. Samoin raaka-aineiden loppuminen johtaa NÄLÄNHÄTIIN.

      Nuo sanat lausuttiin porukalle, jonka tuli kokea tuo aika henkilökohtaisesti. Eikä noissa jakeissa kyllä luvata maanjäristysten lisääntymistä, luvataan maanjäristyksiä moni paikoin.

      Noilla jakeilla ei ole mitään asiallista yhteyttä raaka-aineiden hupenemiseen. Tuota yhteyttä pitävät maailmanloppua päätyökseen generoivat uskikset. Öljykin on ollut kaiken aikaa loppumassa sitten 1970-luvun öljykriisin.

      Raamatussa oleva UT:n lopunennustelu oli ja meni, porukka odotteli aikansa, kuoli pois ja seuraavat sukupolvet jatkoivat kuolleen hevosen piiskaamista. Näin se menee edelleen, porukka ratsastaa Raamatulla ja piiskaa tuota kuollutta hevostaan.

      Nälänhätä olisikin tervehdyttävä asia nykyiselle liikalihavalle porukalle, heitähän on nykyään enemmän kuin nälkää näkeviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2150
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1260
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe