OTTAAKO PATTIIN ?

OFFI1000

Suomea ei miehitetty jälleenkään, PUTIN ON KUIN MEIDÄN KOTIKYLÄN POIKIA !
Hän koittaa tehdä sen tehtävän mahdollisimman hyvin mikä on osunut hänen kohdalleen ja pitää korkealla tasolla taloudellisen, poliittisen ja sotilaallisen mahdin.

Stalinin pahuuteen ei Putinia voi verrata on se niin enemmän oikeudenmukainen, no Stalin olikin oppiaan saanut pappiseminaarista.

50

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OFFI1000

      Anteeksi. Minulla tuo stalinismi on niin tiukassa. Ei se heti helpota. Tuo paholainen sai taas minussa vallan. Aamulla sitten pyydän teiltä anteeksi, rakkaat uskovat veljet ja sisaret.

    • lukijat

      Onnittelut offille uskosta.

    • Offi1000

      Nöyrimmästi anteeksi. Suomea ei miehitetty, ei. Eipä tietenkään, mutta tulevaisuudessa kyllä. Ei mitään aikoja, sillä ensin pitää tapahtua muuta maailmassa.

    • OFFI1000

      JA tuo muuta on?

    • No,

      ottaa pattiin," ja takuulla" sanoi Loviisan povari.

      "Suomea ei miehitetty jälleenkään"

      Nyt varmaankin "profeetat" käyvät rukousrintamaan ja pyytävät Herraa rankaisemaan Suomea venäläisten miehityksellä, sillä muutenhan he joutuvat taas kerran häpeään kuten satoja kertoja ennenkin persiilleen menneiden povauksiensa takia.
      Mitä muista niin väliä kunhan oma ylpeys pelastuu.

    • Offi 1000

      No, sehän on sinun ongelmasi. Siellä pöpilässä kuulet varmaan muitakin juttuja, että jospa siitä viisastuisit ja ottaisit itse vastuuta, mitä luet. Niin kaikki terveet ihmiset tekee. Moniko sanoo olevansa siellä pöpilässä kuningas ja moniko sanoo olevansa ruhtinas?

      • Ystävä

        Onnea offille. Jaksa taistella pimeyden voimia vastaan, sillä hyvä ihminen puhuu hyvää ja paha ihminen puhuu pahaa.


    • S - UV -i- vir -SI
    • OFFI1000

      KYLLÄ JAKSAA !

      Suuri on pimeydenvoima kristinuskon uskonliikkeissä alkuperäinen valhe on jo 2000 vuoden takaa ja nämä väärienprofetioitten valheet ovat siihen liittyviä seurannaisilmiöitä.
      Kun kerran on lähdetty valheen voimalla liikkeelle niin valhe jatkuu vuosisadoista toiseen, uskontojen krooninen valhe ei totuudeksi pysty muuttumaan.

    • OFFI1000

      Yrittäkää jotain helpompaa arvausta, esim. kuinka Katainen jaksaa, minä kyllä jaksan.

    • Xiina
    • OFFI1000

      Jaksaa, jaksaa !
      Kuinka Katainen jaksaa , noH ei tuota sumutusta kukaan jaksa .

      Mutta sai aikaan KTPn taittumisen vaikka lähti tavoittelemaan velkaantumisen taittumista, no joo erehtyyhän sitä noista talouskäppyröistä itsekukin.

    • OFFI1000

      Minäkin, uskova mies seonnut. Oikein laitoin oman ketjun kun noilla huumehörhöilläkin on. Olin niiden kaveri kun yrittivät muuttaa perinteitä.
      PYYDÄN ANTEEKSI USKOVILTA. pROFETIAT KUULUU RAAMATULLISIIN ASIOIHIN, JUMALAN SANAAN.

      • OFFI1000

        Olisi ihan hyvä jos keksisit itsellesi jonkun nimmarin jos et keksi nii koita vaikka !

        "SEONNU1000"
        sopisi hyvin noihin viesteihisi.


    • OFFI1000

      Olen samaa mieltä. Näin uskovana, sillä muutenhan en täällä provosoisikaan.

      • SEONNU1000

        KÄYTTÄISIT SITTEN TUOTA !

        Nyt osaat kun näytin jotta kuinka?


    • OFFI1000

      Ei minulle, uskovalle miehelle tarvitse ateistin näyttää mitään. Tiedän Raamatun profetiat ja Raamatusta muutakin.

    • OFFI1000

      Kuinka Katainen jaksaa ?
      NOh narsistihan jaksaa niin kauan kun häntä palvotaan ja hän saa olla erinomainen, korvaamaton ja kaikki ovat häntä varten luotuja.

      MUTTA OFFI1000 ei ole narsisteja varten luotu !

      Ottaako edelleenkin pattiin ?

    • OFFI1000

      Tämä on minun ketju ja minua ottaa pattiin uskovanakin vielä.

      • Sivusta seuraaja

        Mikä hätä pentupaskalla nyt on? Etkö saa äidiltä tarpeeksi huomiota? Toisen nm. käytät.


    • OFFI1000

      Ottaako vielä pattiin ?
      PAINAVA SALKKU n, 50 miljardia kolikoina ja Ahvenamaalle uhkaus 19 000/ päivä
      energiatehokkuuden laiminlyönnistä ja Suomen korkein keskilämpötila , - kuinka paljon se salkku painaakaan kun direktiivit ylettyy lappiin saakka -.

      JEESUS kaan ei pelasta rosvouksen käsistä sen tietää Katainenkin mutta senkin hän tietää että on korvaamaton ja kaikki toiset korvaamattomat ovat jo hautausmaalla ja kun painavan salkun päältä ponnahtaa niin siitä voi päästä vieläkin korkeimmille liksoille , mutta liukaskin lie.

      Perus IKONI sai yhdyskuntapalvelua vanhusten kodissa-, kuinka suuri rangaistus kohtaakaan kansaamme kun tuo vanhusten hoito henkilökunta
      kasvaa ja se on rangaistus joutua niihin hommiin joihin yhdyskuntapalvelussa määrätään , - eipä ketään ole määrätty kunnanjohtajaksi tai pankinjohtajaksi yhdyskuntapalvelussa rankaisutoimissa, - saatikka tuomarin hommiin vaikka siihen kyllä jokainen pystyisi kun siinnä on kaksi puolta rikollisen puolustus ja syyttömän saama syyttämättäjättämispäätös.

      Ja tuo vara OFFI LAULETAAN KOHTA KONNUNSUOLLE ojankaivuuseen.

      • No..

        Konnunsuon vankila on jo lopetettu joten sinne ei ainakaan pääse, mutta voihan niitä ojia kaivella muutenkin.

        Eikö esimerkiksi Piho kannattajineen olisi kiinnostunut hankkimaan kyseisestä paikkaa omistukseensa sillä olisihan tulevalla Suomen johtajalla vuoden 2015 alkaen oltava kuninkaanlinna jonka pihalla sijaitsee kirkko.
        Myös navetat löytyy omavaraistalouteen siirtymiseen sillä eihän kuningas voi ulkopuolisiin toimittajiin luottaa.


    • OFFI1000

      Anteeksi. Tämä ei ole Pihon palsta. Tämä on minun, uskovan miehen palsta kun tuo toinen, samanniminen vehkeilee ja esittää ateistia. Pitääkin ilmoitella varmaan muillekin palstolille tuollsesta matkijasta. Täällähän meidän siistien kristittyjen pitäisikin saada keskustella, ilman pöppeleiden pöperryksiä.

      • offi1001

        Suossa jo out , ottaako pattiin kun suurvalta poliitiikan tekevätkin ihmiset eivät JUMALAT, NIIN KUIN USKOVANA MIEHENÄ uskot.

        Ihmiset eivät itsekkään käsitä sitä , miksi 19 v, tyttö on Mormooni ja tulee Usasta ja vennäältäkin lähetystyöhön suomeen tuomaan sanomaa JEESUKSESTA .

        Ja eivät sitäkään miksi sinä uskovana sorrat palestiinalaisia.

        Ja kuinka tuuliviiripolitiikkaa on uskovan mieleipiteiden muutokset.


    • offi'1000

      Puolueet / Kansallinen Kokoomus / 50 MILJAARDIN MIES
      50 MILJAARDIN MIES

      OFFI1000 6.4.2014 15:50 8
      JYRKI Katainen on ollut aiheuttamassa mittavan valtion velan kasvun, joka vielä kasvaa hänen lähdettyäänkin, sekä BKT taittuminen on myös hänen hallituskausien seurausta.

      Valtion velkaa on otettu eikä kukaan näytä pystyvän kertomaan sitä keneltä nuo virtuaalivarat ovat lainatta , on vain lainattu jotta saadaan nuo hallituskaudet hoidettua ilman kassakriisiä ja sopeuttamispäätöksiä hoidettua tekemättä minkäänlaisia konkreettisia päätöksiä talouden tasapainittamiseksi.

      PALKITSEEKO JOKUTAHO Kataisen noitten velkakirjojen hyväksymisen johdosta _________________
      Tässä lisää minua. http://keskustelu.suomi24.fi/node/12167899
      Minun nikistä huomaa, että uskovakin mies ymmärtää tallousossuuskustannuslaskelmien päälle, Sitähän minä olen teille koko ajan tolkuttanut, mutta 'aatu' meni lihan puolelle 'aten' kanssa ja uskovat oikein hylkäsivät minut. Vaihdoin nikkiäkin, että tiedätte, kuka olen.

    • offi1001

      Olkoon niin !

      Mutta huomatkaa ; offi`1000 ja offi1000 eroavaisuus sekä offi1001.

      Sillä kaikki se ei ole tarpeellista minulle mikä toisen silmillä katsottuna on.

    • Pekka7

      Profetiat, joita on viljalti tullut unien ja näkyjen muodossa erilaisille palstoille Suomen miehityksestä, miten niihin tulisi siis suhtautua?

      On aina kysyttävä ensin: Onko Jumala päättänyt jotain Suomen kohtalosta? Vastaus on ei! Jumalan päätökset on luettavissa Raamatusta ja siellä ei ole kirjoitettu sanaakaan Suomen kohtalosta.

      Mitä nuo profetiat sitten ovat? Valheitako vai vilpittömiä oikeasti Jumalalta saatuja asioita? Ne ovat usein ihan oikeasti Jumalalta saatuja, mutta nuo profetioiden ja uniensa kertojat eivät muista, että niiden tarkoitus on varoittava ja rukoukseen kehoittava - ne eivät ole siis Jumalan päättämiä tapahtumia, jotka varmasti toteutuvat. Jumala ei halua sellaisia pelottavia asioita Suomen osalle - tämä on syytä muistaa.

      Suomen kohtalo on meidän suomalaisten käsissä, synti tuo turmion ja vaikeuksia kansakunnan elämään, joiden kautta Jumala vetää kansaa parannuksen tielle. Jumalan päämäärä on siis pelastus ei tuho. Kun Suomi koko kansakuntana, jokainen omassa sydämessään lähtee parannuksen tielle ja antaa elämänsä Jeesukselle, se tuo siunauksen kansakunnan elämään ja silloin kaikki tapahtumat koituvat evankeliumin hyväksi - huonotkin tapahtumat, joille ei löydy selitystä, eikä niitä ymmärrä.

      Jumala siis haluaa pelastaa jokaisen suomalaisen, ei tuhota, vaan pelastaa. Älä siis elä pelossa, vaan Jeesuksen Kristuksen rakastamana ja levollisella ja turvallisella mielellä, sinun elämäsi on kätkettynä Jeesuksen Golgatan ristillä saatuun voittoon ja uhriin sinun syntiesi tähden, Jeesuksessa on sinun turvasi, elämässä ja kuolemassa, hyvinä päivinä ja huonoina päivinä, terveenä kuin sairaanakin, köyhänä tai rikkaana. Ole turvallisella mielellä, sinun Taivaallinen Isäsi valvoo ja pitää sinusta huolta.

    • OFFI100001

      Ottaa pattiin kun noidat lentää ja Jeesus nukkuu koomassa.

      Muuten ne eu vaalit jättää väliin jo kolmesta kaksi jättänee.

    • offi10001

      Kun annettaisiin virtaavan veden eroittaa idän lännestä ja länsi idästä niin vältyttäisiin konfiktilta.

      Pientä on politikon uho silloin kun aseet puhuu , Obaman kin tulisi polvistua ,- vaikka raukka hän on ollut Ameriikkkalaisen suuurvalta politiikan näkökulmasta ja toivottavasti sellaiseksi jääkin, älköön hän tuhotko VENÄJÄN ja EUROOPAN välistä kanssakäymistä.

      Meri eroittakoon Ameriikan lännestä ja idästä , sekä Aasiasta.

      Vesi virtaa verta vuolaammin.

    • offi10001

      Edelleenkö ottaa ?

      Putin jaksaa kun on vähän pakko jaksaa.

      Valhetta on Suomea koskevat JUMALAN ILMOITTANAT PROFETIAT, joita etupäässä Amerikkamieliset uskovat levittelevät , joihin sekoittuu myös Venäjänpelko ja ellei täydellinen olisi niin Venäjä mielisten äänensorina noita profetioita myös omanlaisekseen muokkaa.

      Obama on ulkona Ukrainan kriisissä, panokset ovat liian suuret suosittelen saippuaa kasvojen pesuun.
      Krimi jo näyttää unohtuvan, mutta Kiovaa eivät ruskit unohda,
      ja Tšernobylkö säteilee edelleenkin taustalla varjosta ja sekin on tullut tavoitelluksi kohteeksi vaikka hetkisitten kaikki halusivat sen jättää taakseen.

      • offi10001

        Asiat ovat kääntyneet huonompaan suuntaan, nyt jo myönnetään että CIA ja FBI ovat Kiovassa ja oi ODESSA laulut ovat juuttuneet kurkkuun ja muuttuneet vihaksi ja itkuksi , kysymys onkin vain siitä kuka pystyy esittämään julkisen avunpyynnön Venäjälle , sellaista tahoa ei vielä Ukrainassa näytä olevan.
        Yönsudet, voivat pian sielläkin näyttäytyä ja se onkin venäjämielisen kansanosan oljenkorsi.

        Martti Ahtisaaresta ei ainakaan ennnustaja eukoksi oo , kun hän sanoo järjen palanneen jo tuohon , joH ei siinä järkeä ole alunalkaenkaan ollut kun eturistiriidoin kansaa kiihotetaan , kansa jos tulee tyhmyydessään hallitsijoittensa tasolle niin siitä seuraa sekasorto, olkaamme päättäjiämme pitkämielisemmät ja hitaasti syttymään vihaan.


    • offi10001

      Yhdelle armeijalle ja yhdelle poliisivallalle kuuluu järjestyksen pito valtion sisällä ja vieraan vallan lipunheiluttajat pitää laittaa kuriin ja estää huliganistien virtaaminen maahan.
      Niin Ukrainassa kuin muuallakin ja jos jotain oikeuden mukaisuutta kansallisuuksille halutaan jakaa niin , sitten Karjala takaisin ja omistusoikeutta niille 420 000 jälkeläisille jotka joutuivat muuttamaan sieltä pois , vaikkakin Suomalaiset Veikko Vennamon viisaudella asuttivatkin heidät.
      Siperiaa riittää ja siellä tunteet jäähtyy !
      Jos ei sotilasmahti riitä niin kansallismielisyys nousee sieltä ja täältä ja sitten ne sekasortoon saattaa koko maan , ihmisien mielipiteitten on taipumus jakaantua kahteen - kolmeen ja neljäänkin mielipiteeseen , jokaisen ollen oikeassa omasta mielestään ja jopa ilman kieli ja kulttuuri erojakin.

      Kuka jaksaa Jyrki hyppäsi huipulta odottaa jos joku EUsankari ottaisi sylkkyyn, aivan hullu teko! Noin epäluotettaviin luottaa.

      Jutan hätääntyminen väsyttää hänet itsensäkin 400 miljoonaa nuorisotyöllisyyden tukitoimiin , on yhtä hätävalhe kuin hänen ei leikata ja Kreikka vakuudet.

      Mutta edelleenkin en EU ääntäkään anna.

    • offi10001

      Kuin vesi kuummille kiville meni 400 miljoonan lupaus nuorisotyöllisyyden tukemiseen,
      meni Juta lupaus ja stx kauppahan luo kustannuksia veronmaksajille jos se toteutuu.
      Jutta ahmii kaloripommin ja nukahtaa ukkonsa sylkkyyn ja huomaa että Oholan ja Oholiban rooli on ohi.

      • offi10001

        Tänään Pisara on silmäkulmaan tullut jotta ei tytöstä pappia tullut !
        NoH ! Jos syvälle sylkkyyn menee niin tyttö sieltä tulee ja hätäiset ruiskeet niin poika.
        Ja kohta kukaan ei muista noita rahaministerin aikoja, kun samaa rataa jatkaa Rinne ja Stub , - joillakin nousee katumus niin suureksi ettei takaisin politiikkaan halua palata kun siitä pääsee irtautumaan.
        Voi ! Jeesus sekoittaa pään.


    • offi10001

      Conchita liinaharja ,liimaparta voitti ?

      Entä itäisen Ukrainan kansallisuusmieliset vaalit?

      Entä omat EU vaalit äänestysprosentti lienee sama kuin Ukrainassa ei löytynyt täytettyjä lippuja.

    • offi10001

      noH tulee se maksamaan miellekin tuon järkevän, uskottavan,sekä paljontuhovoimaa sisältävän puolustuskyvyn ylläpitäminen , siitä pitää ystävämme "kuin saman kylän poikia" Putinin hallinto huolen, Venäjä on aina lähellämme, vaikka kaiken varallisuutemme laittaisimme EU,n haltuun , siitä huolimatta köyhdyttyämmekin Venäjä on lähellämme ja jos ei ole ilmapuolustusta niin vitutko jalkaväkimiinoilla teemme ja ellei ole ohjuksia niin , susijengi tulee patsastelemaan.
      Venäjä kasvattaa sotilaallista mahtiaan , menkääpä ottamaan Krimi pois ja tai Itäisen Ukrainan tehtaat jotka aseistaa Venäjää , taisi tulla EU, rosvoukselle pienen pieni este ja viive !

    • offi10001

      Stadi -UP koomikoilla Helppi ja Selkomaa on aihepiiri Minä Itse ja Jeesus.
      Nyt tuo komiikka on siirtynyt vihdemaailman puolelle jossa voi komiikkaan valita myös, Minä Itse ja vieläkin enemmän mitä sylkisuuhun tuo.

      Eikö muka Niilo Yli-Vainio osannut naurattaa ei uskovaakin Jeesus sutkauksilla ,
      vaikkei silloin puhuttu mitään,- komiikasta , vaikka naapuri vei kanansa pois kaakattamasta että Niilo saa nukkua.

      NOh noh KESKUSTA PERAUKISISTA, joo kuninkaaksi pyrkivä PAAVOKIN tuhlaa
      yli 80 000 EI , EU liittovaltioon ja Olli on toista mieltä !

    • offi10001

      Minulla ne nuo horinat vaan jatkuu. On ihan synnynnäistä. Mistään lääkityksestä ole apua, sanoi lääkärikin. Oliskohan Helpillä tai Selkomaalla rukousta minulle, josta saisin voimaa lopettaa nuo horinani. Ottaa ihan pattiin kun saa ihan työkseen olla anteeksipyyntöjä kirjoittamassa uskoville. Siunausta kaikille.

    • offi10001

      En ole tämän takia käynyt lääkärissä.
      Ottaako pattiin kun ei edes uskovilla ole soveliasta enää valehdella tällä osastolla.
      EU vaalit meni ja olin suuressa enemmistössä mukana n, 60 %
      meni arvaus tuiksi kun eno ollut 66.6666666666666666666666666 - .
      Olisi kansan luullut sivistyneen noilla n, 7 % prosentillakin.

      Mitä tuohon Sand UP komiikkaan tulee niin paras on tuo kuninkaaksi tullut Stubin Aleksanteri , politiikan saralta.
      Ukrainasta ei ratkaiseva uutta ole kuulunut !

    • OFFI10001

      Stubille uusi sulka hattuun on Suomenhallituksen pääministeri , vaatii jalkaväki miinojen käyttövalmiuden nostoa Suomen puolustamisessa , sekä syrjäytetyn luokan luomista peruskoulun jälkeen.
      Ukrainan tilanne alkaa selkiintyä !
      Sekä Irakin sodan häviö Amerikalle on osoittautunut täydelliseksi tappioksi, isis murskaa Bagdadin hallitusta , ennen Ameriikan hyökkäystä ei juurikaan Talibaneja ollut Irakissa ja nyt pilvin pimein , mistäkö vit,,, niitä tulee , noH vääränlainenpolitiikka luo niitä!

    • OFFI10001

      Muslimien tapana on sotia ja kun ei kristittyjä ole tarpeeksi, niin sitten toisiaan vastaan ja juutalaisten päälle keksitään satuja kansalle.
      Mutta nythän on selvinnyt, että islam ei ole uskonto. Se on ideologia. Valtaa pitää saada, eikä moraalista puhettakaan.
      Stubbille ostamme hammastahnaa ja muuta emme hänelle annakaan, emme valtaa, kultaa, emmekä kunniaa.

      • offi10001

        Et pyytänyt anteeksi ?
        Kristinuskon tultua valtion uskonnoksi niin se aloitti sotatoimet ja Euroopan kuningaskunnatkaan eivät lopettaneet sotimistaan.
        Ja muutenkin kristinuskoiset ovat muistaneet olla keskenäänkin sotapoluilla.

        Mitä taas Muslimeihin tulee niin taistelivathan Rooman kirkko ja Idänkirkkokin kristinuskossa , - niinpä siiat , talibanit , sunnit yms. koittavat kenen uskon puoleen uhrisavut nousevat ylös suoraan Heidän Jumalansa sieraimiin.

        Yksinkertaista mutta kuitenkin totta on tuo ihmisten Jumalan mielisuosion mittaaminen.


    • offi10001

      Kataisen hallituksen aikana ei velkaantuminen taittunut, arvasin jotta hänen näyttämänsä kaari olisikin ollut BKT:n taittumisen osoittama kaari, noH laskentatapaa voi muuttaa.

      2000 vuotta sitten laadittu tempausajankohdan laskeminen on myös hurlumhei uskonlahkojen käsissä monien väärin ymmärretty Raamatunjae Dan.9:27. on jalostunut useanlaisiksi , pellon keskeltä ja pellonreunaan jätettyjen joukoin.
      Sekä ennen tahi jälkeen 100-200 lukujen välillä eaa. hallinneen Syyrian kuninkaan Antiokhos neljäs Epifaneen juutalaisiin kohdistettua vaivanaikaa , on tuo Dan.9:27. jakeen kertomisen ajankohta, josta jae kirjoittaa.
      1 VUOSIVIIKKO on seitsemän vuotta , ettette pääse siitä mihinkään se vaan on , joka elettiin yli 2000 vuotta sitten ja sen vuoksi tempausta ei tule ei sitten minkäänlaisella konstilla , vaikka profeetta olisi kuinka luotettavan tuntuinen tahansa.

      Suomen valtion ei ole hyvä velkaantua lisää , vaikka se olisikin varmin tie , muutamalle "Kataiselle " pääsy EU virkaan.
      Ja vaikka se avaisi mahdollisuuden suomen valtion lopulliseen itsemääräämisoikeuden loppumiseen , ettei ole väliä sitten äänestää muissakaan vaaleissa kuin ei ole väliä äänestää EU vaaleissa.
      Hienoa on luoda infrastruktuuria velkarahalla siinä menee suu messingille sekä Rinteellä että Subillakin , - Katainen loi hyvää todellakin n, 50 miljardin velan turvin, no loisto joka kuvastui keikarin todellisista uusista vaatteistakin ja hän ne narsistisessa luonteessaan myös näki , oli toisin kuin sen keisarin kanssa jolla ei vaatteita ollut.
      MILJARDI SULLE TOINEN MULLE ! kertoi Similä jaon tapahtuneen ja suunta on uusiin vaaleihin .
      Onhan se alle 2 % ja sehän on vähän ja molemmilla ei ollut 6 kk sitten hajuakaan että pääsee noin suuriin rahasummiin käsiksi ,- harmittaa kyllä kun valtionkoneistolla ei ole voimaa , sanoa noille.
      Vaikka minäkin koko ikäni olen maksanut sinne ja olettanut että viisautta löytyy yli poliitikkojen ymmärryksen , mutta jos ei ole voimaa sanoa niin ei sitten ole.
      Katainen ja Urpilainen esittäytyi asiantuntija , asiantuntija, jne, ja esitteli roskajoukkoa, mutta sitten heidän karismansa alkoikin hyytyä.
      Kaksoistaantuma on , Katainen/Urpilainen ja Stub / Rinne.

      • offi10001linttaliisa

        Noh niih, hörinä horinaani jatkaakseni minin on helpompi puhua mistä tahansa, mutta islamia minä puolustan ja Venäjän toimia, mutta sus siunatkoon, että se Amerikka ja kristityt. Niistä minä löydän kyllä kaivelemista. Taatusti löydän. Minulla on kamukin, jolla on sivupersoonakin. kamu, joka tekee samaa myyräntyötä kuin minäkin on kts ja sivupersoonansa on joku soffiina, xiina. Meillä on ihan oma lössi.


      • offi10001
        offi10001linttaliisa kirjoitti:

        Noh niih, hörinä horinaani jatkaakseni minin on helpompi puhua mistä tahansa, mutta islamia minä puolustan ja Venäjän toimia, mutta sus siunatkoon, että se Amerikka ja kristityt. Niistä minä löydän kyllä kaivelemista. Taatusti löydän. Minulla on kamukin, jolla on sivupersoonakin. kamu, joka tekee samaa myyräntyötä kuin minäkin on kts ja sivupersoonansa on joku soffiina, xiina. Meillä on ihan oma lössi.

        ns, "Mainilan laukaukset" on ammuttu " Ukrainan puolelta N-L eiku VENÄJÄLLE siinä sus siuatkoon on leikki kaukana.
        Tuskinpa Venäjä polvistuu taisteluitta- .


    • offi10001linttaliisa

      Jatkan horisemista. Muuta en osaakaan. Mainilan laukaukset ampui N-liitto provosoidaksen. Se on fakta. Myöhemmin Pajarin rykmentti teki saman, että onhan se tehtävä kun kerran syytetäänkin.
      Ukrainan puolella on ole ollut näkemässä, joten tuo toinen puoli suusta mättää mitä sattuu, kuten huomaattekin.

    • offi10001

      65 000 on sotavalmiudessa Venäjällä Ukrainanrajan tuntumassa ja jos tarkkana ollaan niin molemmat ja siihen muut sekaantuneet suoltavat kaikki " mitä sattuu" ja kuitenkin molemmilla on omat tarkoitusperänsä valtataistelussa.

    • Butler possu

      Piruako se Venäjä siinä härrää aseineen? Suksikoon suolle.

    • offi10001

      NO N-liittto se vielä vaikuttaa , Itäisessä Ukrainassa on Venäjän mielistä väestöä.

      Kieltämättä Ukrainan tilanne vaatii radikaalisia toimenpiteitä, itse ehdottaisin venäläismielisen väestön karkottamista , VENÄJÄLLE.
      Se olisi pitkällä aikavälillä selvin ratkaisu , vaikka se laskisikin rautaesiripun tuon pitkän rajan ylle.

      Ja Venäjä saisi uuden piristysruiskeen sinne siirtyneistä ihmisistä.

      Vajaat 0,5 miljoonaa ihmistä siirtyi Karjalan pakolaisina uusille alueille Suomeen ja juuri tuo väestönosa on ollut merkittävä tekijä kansamme elintason nousuun.
      Tuo oli mainittu esimerkkinä , miten Venäjä voisi hyötyä noista pakolaista.
      Sekä lännellä ja venäällä olisi neuvottelupöytään aineksia sopia KRIMIN liittäminen ja ,,.
      Sen jälkeen Ukrainasta tehtäisiin "PUOLUEETON SITOUTUMATON ITSE ITSESTÄÄN VASTAAVA PUOLUSTUKSELLISESTI"
      kuin Suomenkin tulisi olla , varustautunut kiireestä kantapäähän että tänne hyökkääjä voidaan tuhota taloudelliseen perikatoon , se nykyisessä maailmantilanteessa riittää.

    • offi10001

      Ukraina on aloittanut uudelleen pistämään kuriin Venää mielisiä, se jos mikä on oikeansuuntainen ratkaisu ettei maa ajautuisi täydelliseen sisällissotaan.
      Profeteeraus kolmannesta maailmansodasta on edelleenkin turhaa.
      Vaikka sota-aseita ei tulekaan puuttumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      598
      4362
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      148
      3144
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      167
      2432
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2265
    6. 242
      1784
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe