Sinkkukohtaaminen

ätmi-sinkku

22

236

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marianne89

      Riippuu siitä, osaatko käyttäytyä. Jos johonkin tuollaiseen osallistuisin, minua ei niinkään haittaisi se että atm:ejäkin tulisi paikalle kuin se ilmaantuisivatko nämä tietyt ääritapauksetkin. Silloin ei ainakaan rakentava keskustelu ja mielipiteidenvaihto onnistuisi.

      • Epäilijä

        Ei usko, että Ätmit kommunikoivat juttelemalla.


    • ätmi-sinkku

      Osaan käyttäytyä mutta naiset ei osaa ja siksi en kai tulekkaan paikalle.

    • Ätmit pysykööt kotonaan, koska siellähän voi olla naisia. Puhumattakaan että olisi ytmejä ja halukkaita naisia. Hui kauheaa! Vai???

    • vasemmistoanarkisti

      Onko tarkoituksella työttömille oma ryhmä, johon muut eivät pääse? Muutenhan tuonne ei kannata vaivautua.

      • 4+1

        petrikin vois laulaa vaan työtön biisiä siinä


    • H2O.

      Tuo tapahtuma on tarkoitettu vain ytm panoringien rekrytointi tapahtumaksi. Sieltä ytm miehet hakee uutta lihaa panoringeihinsä.

    • oiuyytrghiikhtjiikjg

      Oikeastihan atm:ien kannattaisi mennä tonne missä hunksit esiintyy, muijilla nousee hormonitasot niin kelpaa huonompikin.

      • ätmi

        Eiköhän siinä kävisi pikemminkin päinvastoin: ätmi vaikuttaa hunksin vierellä vielä entistäkin säälittävämmältä tapaukselta.


      • zzzxxxccxxzzxxccxxzx
        ätmi kirjoitti:

        Eiköhän siinä kävisi pikemminkin päinvastoin: ätmi vaikuttaa hunksin vierellä vielä entistäkin säälittävämmältä tapaukselta.

        Paitsi että suurin osa naisista tietää ettei mitään hunksia saisi, niinpä parempi ottaa se minkä saa.


    • ätmi-sinkku

      Ei me mennä koska palstailemme silloin. Olisi liian noloa mennä tuonne ja kukaan ei sitten haluaisi jutella edes. Vähän sama kun menee baariin ja aina saa pakit kuitenkin.

    • Turha vaiva

      Ei siinä mitään menetä. Käytettyjä naisia siellä kuitenkin on. Pitäisi olla jotkut neitsyttreffit, niin sitten ehkä kannattaisi mennä, vaikka saattaa olla että sinne ilmaantuisivat vain kaltaiseni ikipoikasedät ja neitsytteininaiset pysyttelisivät poissa. No ainakin me pojat voisimme runkata ringissä.

      • Marianne89

        Teinejä nyt varsinkaan mitkään "neitsyttreffit" kiinnosta. Moni teini vielä päinvastoin häpeilee neitsyyttään eikä todellakaan halua mainostaa sitä kellekään vaan ennemmin piilottaa sen. Vasta myöhemmällä iällä aikuistuessaan ja usein jopa vasta neitsyyden jo menetettyään sitä tajuaa, ettei siinä neitsyydessä olisi ollut mitään hävettävää ja ettei siinä että on harrastanut seksiä ole itseisarvoltaan mitään hienoa - hienoa se seksi kun yleensä on vasta oikeanlaisen kumppanin kanssa.


      • hurmaavamies

        Taitaa nuo joidenkin kuvittelemat panoringit ollakin noita runkkurinkejä


    • Vähän on liian kaukana lähteä tuonne asti... kalajoen juhannus on lähempänä jonne voisin mennä jos oisi vastaavanlaista tapahtumaa siellä :)

    • Joku vaan

      "Paitsi että suurin osa naisista tietää ettei mitään hunksia saisi, niinpä parempi ottaa se minkä saa."

      Tämähän onkin oikein mielenkiintoinen juttu. Oikein kannustaa varmasti miehiä iskemään naisia. Itse olen aina ihmetellyt, että minkä ihmeen takia nuo miehet jaksavat mennä Hunksien keikoilla naisia pokaamaan. Eivätkö miehet oikeasti tajua sitä, että ne naiset eivät todellakaan niitä pokaamaan tulevia miehiä halua, vaan juuri niitä Hunkseja?

      Eivätkö nuo miehet ymmärrä, että naiset vain KELPUUTTAVAT nuo miehet ja saattavat ajatella olevansa sängyssä jonkun tuollaisen tanssijan kanssa, samalla kun se kyseinen mies siinä ei kiinnosta hevon vittujakaan?

      Eihän sillä ole herra jumala mitään merkitystä, vaikkeivat nuo naiset niitä tanssijoita saisi sänkyynsä. He kuitenkin HALUAVAT niitä miehiä, mutta kelpuuttavat sitten jonkun heikompitasoisen miehen, kun eivät parempaakaan saa. Minä en ainakaan miehenä alistuisi tuollaiseen paskaan. Jos naiset kerran HALUAVAT NIITÄ MIEHIÄ, niin silloin asia on harvinaisen yksinkertainen: minunlaiseni mies ei kiinnostaisi hevon vittujakaan, vaan naiset ottaisivat ne tanssijat.

      Joten minkä ihmeen takia minä haluaisin olla joku säälittävä aisankannattaja? Eivätkö miehet ihan oikeasti tajua, että naiset vain TYYTYVÄT niihin miehiin, ketkä heitä tulevat pokaamaan? Vai onko se vain niin tärkeää, että itse saa? Kunhan vain itse saa, ei ole mitään väliä, kiinnostaako naista, kiihoittuuko hän siitä miehestä, minkälainen itse on ja mitä se nainen haluaa? Pakkohan sen on niin olla, eihän se muuten olisi mitenkään selitettävissä, että sinkkuäijiä (ja miksei varattujakin) pörrää noiden tanssijoiden keikoilla naisia etsien.

      Mutta ne miehet kun vain eivät edes tajua, kuinka säälittäviksi pelleiksi he suostuvat. Kyllä sen naiset itsekin tajuavat, että PAREMMAN PUUTTEESSA ottavat sieltä keikalta jonkun säälittävän pellen itselleen, mutta haluaisivat parasta. Miehet eivät edes itse tajua, kuinka he ovat niitä säälittäviä aisankannattajia. Nuo tanssijat korjaisivat joka ikisen naisen sieltä mukaansa, jättäen nuo säälittävät pillunvonkujat kokonaan ilman.

      "Eiköhän siinä kävisi pikemminkin päinvastoin: ätmi vaikuttaa hunksin vierellä vielä entistäkin säälittävämmältä tapaukselta."

      Nimenomaan näin. Kun naisilla ei ole minkäänlaista mielenkiintoa esim. minunlaiseeni mieheen, niin minkä ihmeen takia minä menisin mitään naisia pokaamaan yhtään mistään? Kun ainakin minä tajuan, että kuinka aisankannattaja olisin, niin eipä enää kiinnostakaan yhtään.

      Sen takia ihmettelen, että mikä ihme saa nuo miehet yrittämään. Paljon mieluummin kokonaan ilman kuin säälittävä aisankannattaja, joka KELPUUTETAAN PAREMMAN PUUTTEESSA, samalla naisten ajatellen ja haluten noita viehättävämpiä ja seksikkäämpiä miehiä. Paljon mieluummin kokonaan ilman kuin että menettää sen vähäisenkin miehisen kunnoituksen ja itsearvostuksen.

      • Joku vaan

        Ja miehet voisivat ihan itsekin joskus miettiä, niin kuin minäkin olen monta kertaa miettinyt, että kumpi he haluaisivat OIKEASTI OLLA? Haluaisivatko he olla itse niitä tanssijoita, joita ne naiset kiimassa haluavat vai haluaisivatko he olla juuri niitä säälittäviä pellejä ja aisankannattajia, joihin sitten naiset TYYTYVÄT, kun eivät parempaa saa?

        Haluaisiko sitä itse olla miehenä se halun kohde vai olla se, kehen TYYDYTÄÄN? Haluaisiko sitä itse olla mies, josta niiden säälittävien aisankannattajien naiset haaveilevat vai haluaisiko sitä olla se aisankannattaja? Kumpi sitä oikeasti haluaisi olla?

        Aina kun menee baariin, niin voisi ihan oikeasti miettiä ja katsoa sitä tilannetta. Kun näkee, että siellä on mies/miehiä, joiden ympärillä naisia pyörii kuin kärpäsiä ja joka vetää naisia puoleensa magneetin lailla. Kun sitten se mies vaikka lähtee jonkun naisen kanssa pois sieltä ravintolasta, niin kannattaa miettiä ihan tosissaan, että onko se nyt todellakaan niin hieno juttu, kun tuo mies lähti pois naisista kilpailemasta?

        Haluaako sitä silloin olla se halutuin mies, joka valitsee siitä naiskatraasta sen parhaimman naisen? Vai haluaako olla juuri se mies, johon joku niistä naisista TYYTYY PAREMMAN PUUTTEESSA, haluten juuri sitä samaa miestä, joka pääsi valitsemaan sen parhaimman naisen? Koska juurikin se nainen, jonka esim. vaikkapa minä tuollaisessa tilanteessa saisin, haluaisi juurikin sen kaikista halutuimman miehen. Niin mitä helvettiä minä sellaisella naisella teen yhtään hevon saatanan vittujakaan?

        Haluaisinko minä siis olla se mies, joka valitsee sen parhaimman naisen ja joka jättää ne kaikki muutkin naiset haluamaan sitä miestä? Vai haluanko olla se mies, johon TYYDYTÄÄN?

        Moni mies on ikionnellinen, kun joku haluttu mies on poissa markkinoilta, mutta ihmettelen sitä, että minkä helvetin takia? Vaikka se mies olisikin poissa markkinoilta, niin se ei

        a)poista sitä tosiasiaa, että ne muutkin naiset ovat yhä edelleen kiinnostuneita siitä miehestä
        b)poista sitä tosiasiaa, että minä olen miehenä aivan yhtä lailla säälittävä aisankannattaja, koska minuun TYYDYTÄÄN SEN PAREMMAN MIEHEN PUUTTUESSA. Se ei tee minusta yhtään sen halutumpaa, seksikkäämpää ja viehättävämpää miestä, koska naiset edelleen haluavat niitä parhaimpia miehiä. Miksi helvetissä siis olisin onnellinen mistään naisen saannista, kun kerran olen aisankannattaja? Mitä miehekästä tai ylpeää on olla aisankannattaja?

        "Tänään on baarissa sinkkuilta, mennään sinne, siellä on paljon naisia." Juuri tämä on se kaikista pahin väärinkäsitys, mikä voi olla. Mitä hienoa tuossa muka on? Eivätkö nuo miehet ymmärrä edelleenkään sitä faktaa, että he voivat saada sieltä jonkun naisen, koska PAREMPIA MIEHIÄ ei ole paikalla ja naiset TYYTYVÄT niihin miehiin, keitä sieltä saa. Aivan samanlaista säälittävää aisankannattamista kuin kaikki muukin.

        Katsellaan joku ovela porsaanreikä ja yritetään päästä pukille. Vittu, mitä älykääpiön touhua!!!! Ei ymmärretä sitä, että itse joudutaan tekemään tuollaista, mutta kun se OIKEASTI SEKSIKÄS JA VIEHÄTTÄVÄ MIES ei tarvitse tuollaista. Hän tulee paikalle, vie parhaimman naisen ja sitä rataa. Ei ole miehekästä lainkaan se, että mennään ylpeästi pokaamaan naisia silloin, kun parhaimpia miehiä ei ole paikalla. Kun kissa on poissa, niin hiiret hyppii pöydällä. Kun parhaimmat miehet eivät ole paikalla, niin aisankannattajat luulevat liikoja.

        Ja sama juttu nuo kaikki tuollaiset hotellien sinkkubileet, juhannukset, jne. Kyllähän niihin voi aina mennä, mutta pitäisi ymmärtää se, että ei ole mitään hienoa, ei ole mitään ylpeyden aihetta saada naista sen takia, että niitä PARHAIMPIA MIEHIÄ ei ole paikalla. Kaikki on pelkkää kusetusta. Ei se mies kelpaisi, jos nainen saisi valita kenet tahansa. Ei aisankannattamisessa ole mitään ylpeyden aihetta, hienoa tai onnellista.


      • bbbvvvvvvcccccccçccc
        Joku vaan kirjoitti:

        Ja miehet voisivat ihan itsekin joskus miettiä, niin kuin minäkin olen monta kertaa miettinyt, että kumpi he haluaisivat OIKEASTI OLLA? Haluaisivatko he olla itse niitä tanssijoita, joita ne naiset kiimassa haluavat vai haluaisivatko he olla juuri niitä säälittäviä pellejä ja aisankannattajia, joihin sitten naiset TYYTYVÄT, kun eivät parempaa saa?

        Haluaisiko sitä itse olla miehenä se halun kohde vai olla se, kehen TYYDYTÄÄN? Haluaisiko sitä itse olla mies, josta niiden säälittävien aisankannattajien naiset haaveilevat vai haluaisiko sitä olla se aisankannattaja? Kumpi sitä oikeasti haluaisi olla?

        Aina kun menee baariin, niin voisi ihan oikeasti miettiä ja katsoa sitä tilannetta. Kun näkee, että siellä on mies/miehiä, joiden ympärillä naisia pyörii kuin kärpäsiä ja joka vetää naisia puoleensa magneetin lailla. Kun sitten se mies vaikka lähtee jonkun naisen kanssa pois sieltä ravintolasta, niin kannattaa miettiä ihan tosissaan, että onko se nyt todellakaan niin hieno juttu, kun tuo mies lähti pois naisista kilpailemasta?

        Haluaako sitä silloin olla se halutuin mies, joka valitsee siitä naiskatraasta sen parhaimman naisen? Vai haluaako olla juuri se mies, johon joku niistä naisista TYYTYY PAREMMAN PUUTTEESSA, haluten juuri sitä samaa miestä, joka pääsi valitsemaan sen parhaimman naisen? Koska juurikin se nainen, jonka esim. vaikkapa minä tuollaisessa tilanteessa saisin, haluaisi juurikin sen kaikista halutuimman miehen. Niin mitä helvettiä minä sellaisella naisella teen yhtään hevon saatanan vittujakaan?

        Haluaisinko minä siis olla se mies, joka valitsee sen parhaimman naisen ja joka jättää ne kaikki muutkin naiset haluamaan sitä miestä? Vai haluanko olla se mies, johon TYYDYTÄÄN?

        Moni mies on ikionnellinen, kun joku haluttu mies on poissa markkinoilta, mutta ihmettelen sitä, että minkä helvetin takia? Vaikka se mies olisikin poissa markkinoilta, niin se ei

        a)poista sitä tosiasiaa, että ne muutkin naiset ovat yhä edelleen kiinnostuneita siitä miehestä
        b)poista sitä tosiasiaa, että minä olen miehenä aivan yhtä lailla säälittävä aisankannattaja, koska minuun TYYDYTÄÄN SEN PAREMMAN MIEHEN PUUTTUESSA. Se ei tee minusta yhtään sen halutumpaa, seksikkäämpää ja viehättävämpää miestä, koska naiset edelleen haluavat niitä parhaimpia miehiä. Miksi helvetissä siis olisin onnellinen mistään naisen saannista, kun kerran olen aisankannattaja? Mitä miehekästä tai ylpeää on olla aisankannattaja?

        "Tänään on baarissa sinkkuilta, mennään sinne, siellä on paljon naisia." Juuri tämä on se kaikista pahin väärinkäsitys, mikä voi olla. Mitä hienoa tuossa muka on? Eivätkö nuo miehet ymmärrä edelleenkään sitä faktaa, että he voivat saada sieltä jonkun naisen, koska PAREMPIA MIEHIÄ ei ole paikalla ja naiset TYYTYVÄT niihin miehiin, keitä sieltä saa. Aivan samanlaista säälittävää aisankannattamista kuin kaikki muukin.

        Katsellaan joku ovela porsaanreikä ja yritetään päästä pukille. Vittu, mitä älykääpiön touhua!!!! Ei ymmärretä sitä, että itse joudutaan tekemään tuollaista, mutta kun se OIKEASTI SEKSIKÄS JA VIEHÄTTÄVÄ MIES ei tarvitse tuollaista. Hän tulee paikalle, vie parhaimman naisen ja sitä rataa. Ei ole miehekästä lainkaan se, että mennään ylpeästi pokaamaan naisia silloin, kun parhaimpia miehiä ei ole paikalla. Kun kissa on poissa, niin hiiret hyppii pöydällä. Kun parhaimmat miehet eivät ole paikalla, niin aisankannattajat luulevat liikoja.

        Ja sama juttu nuo kaikki tuollaiset hotellien sinkkubileet, juhannukset, jne. Kyllähän niihin voi aina mennä, mutta pitäisi ymmärtää se, että ei ole mitään hienoa, ei ole mitään ylpeyden aihetta saada naista sen takia, että niitä PARHAIMPIA MIEHIÄ ei ole paikalla. Kaikki on pelkkää kusetusta. Ei se mies kelpaisi, jos nainen saisi valita kenet tahansa. Ei aisankannattamisessa ole mitään ylpeyden aihetta, hienoa tai onnellista.

        Nämä teikän vuodatukset eivät muuta sitä tosiasiaa että enemmistö niin miehistä kuin naisistakin haluaisi parempaa.


    • piiloalfa

      Järkyttävän ala-arvoista junttimusaa tarjolla. Varmasti peilaa myös yleisön henkistä tasoa. Olen mieluummin kotona yksin.

      • Ikisinkku M

        Itsekin katsoin että esiintyjälistan perusteella siellä on wt-bileet parhaimmillaan, ylipainoisia humalaisia ämmiä, tatskoja, huutoa ja mölinää, Viimeistään silloin kun Nykänen kiipeää lavalle on tunnelma katossa ja saanti varmaa kun vain jonkun muijan yhyttää sieltä mutta taidanpa minäkin jättää väliin.


    • sinkku.

      Itse menen kalajoelle juhannuksen ja muutama muu festari kesällä pitää käydä. Kalajoella on mökki varattuna ja olin siellä jo viime vuonna.

    • Joku vaan

      "Nämä teikän vuodatukset eivät muuta sitä tosiasiaa että enemmistö niin miehistä kuin naisistakin haluaisi parempaa."

      Niinhän se vain on. Mutta tämäkin kun on sellainen asia, joka taas enemmistön päähän ei millään mene. Kiistetään ja vängätään vastaan, minkä keretään.

      Olen aina sanonut, että kun jonkun asian kiistää, niin sillä halutaan suojella jotakin omassa itsessään. Kun väitetään, ettei ulkonäöllä ole väliä, niin halutaan viimeiseen asti olla itselleen myöntämättä sitä, ettei olla komeita. Kun vängätään vastaan, etteivät ihmiset muka halua parempaa, tulee samalla myöntäneeksi sen, että itse todellakin haluaa parempaa. Niitä huonoja juttuja kun ei oikei olla valmiita myöntämään itselleen eikä toisilleen.

      Juuri sen takia, etten todellakaan ole millään muotoa sellainen mies, joka saa valita naisseuransa, joka ei saa JATKUVIA ALOITTEITA naisilta, seksuaalista huomiota, jne. ja joka ei ole millään muotoa sellainen, josta naiset HAAVEILEVAT, niin pysyttelen ihan vapaaehtoisesti erossa koko paskasta.

      En ymmärrä, minkä ihmeen takia haluaisin olla mukana tällaisessa. Miksi ihmeessä haluaisin mennä mihinkään sinkkukohtaamisiin, jos kerran näen tuon koko paskan lävitse ja tajuan, mistä siinä on loppujen lopuksi kyse?

      Ja kyllä, käyn kuntosaleilla, kirjastoissa, töissä naisvaltaisella alalla, uimarannoilla, ravintoloissa, urheilukentillä, urheilutapahtumissa, rokkikeikoilla ja rokkifestareilla, ostoskeskuksissa, jne. Mutta naisiin en koske en pitkällä tikullakaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      197
      3164
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      96
      1738
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      91
      1396
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      194
      1268
    5. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1023
    6. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      25
      992
    7. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      91
      968
    8. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      45
      965
    9. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      960
    10. Okei, mä ymmärrän...

      Et halua mitään. Mutta mikä juttu tää oli? Sun taholta? 49 vuotiaalle.
      Ikävä
      11
      952
    Aihe