Kaikkien aikojen parhaat/mieleen jääneet jaksot?

greengrasssss

Kysyin teiltä mitä jaksoja erityisesti pidätte taidokkaasti tehtynä, tai muuten vain hyvinä/mieleenjäävinä..
tässä pari jaksoa.
3 tuotantokaudella se jakso jossa gina_yritetään_ raiskata, kotimatkallaan, aivan mahtavaa näyttelemistä ja tunteet pintaan nostattava jakso.

En muista tuotantokautta mutta jokin jakso missä perhe, jossa tyttö rakastui johonkin hulttioon ja veli yritti estää tyttöä näkemästä tätä poikaa, veli soitti erittäin taitavasti pianoa minkä tähden jakso jäi mieleen.

viimeinen hyvä jakso oli joskus rowanin aikaan kun joku armeijassa ollut mies katosi ase mukanaan. jaksoon liittyi se jännittävä kalliolla kamppailu armeijan johtajan ja tämän miehen välillä.

Muuten sarjaa piristäneitä ajanjaksoja olivat vernonin äkkirikastuminen ja lord ashfordlyn kanssa kaveeraaminen, ja masonin ja naisten vierailu australiassa.

25

374

  Vastaukset

  • Voi voi , niitä on paljon. Se jossa Greengras ja huoltamo-mies tekivät ITE-taidetta , vaikutti omaan taiteelliseen suuntautumiseen . Vernon-herra ilmestyi takaisin yhden jakson ajaksi oli mahtavaa . varmasti 40% on mukavia jaksoja, 40% tasasempia , 5% tuntuvat pahoilta ja 5% 15 % on lipsahtanut ohi näkemättä , noin suurinpiirtein .

  • Melkein kaikki.

  • Monta hyvää jaksoa on nähty.Hauskimpia oli kun Bernie ihastui Jennyyn ja hankki itselleen uuden lookin.Ihania olivat Jennyn ja Dennisin,Ginan ja Bellamyn häät.Surullisia pikku-Danielin ja Bellamyn kuolema.Myös Mertonien kohtalo oli ikävä.
   Dennis oli suosikkini sarjassa ja harmitti kun lähti sarjasta.Mutta kaikki jaksot ovat omalla tavallaan hyviä.Aina niitä vain jaksaa seurata.

  • Tokan kauden jakso missä tilalle iskee suu ja sorkkatauti emännän vieraissa käymisen seurauksena. Isäntä menettää elinkeinonsa ja muistaakseni ampuu itsensä. Jakson lopussa oleva biisi jäi niin voimakkaana mieleen että ostin 1 ja 2 kauden dvd-boxin ainoastaan sen kappaleen takia, en kylläkään ole selvittänyt biisin esittäjää tai nimeä.

  • hah muistan tuon jakson, oli aika raskasta katsottavaa :( hyvin synkkä tunnelma sinä jaksossa :(

   • Jos nyt oikein muistan, sitä emäntää esittää sama näyttelijä, kuin on Downton Abbeyssä se emännöitsijä alakerrassa. Tai sitten esitti jossakin muussa jaksossa maanviljelijän vaimoa, ulkomuoto kuitenkin jäänyt mieleen niinpäin, että näin ensin Sydämen Asialla sarjassa ja muistin siitä kun sitten väin DA.ssa.


   • Muamuija kirjoitti:

    Jos nyt oikein muistan, sitä emäntää esittää sama näyttelijä, kuin on Downton Abbeyssä se emännöitsijä alakerrassa. Tai sitten esitti jossakin muussa jaksossa maanviljelijän vaimoa, ulkomuoto kuitenkin jäänyt mieleen niinpäin, että näin ensin Sydämen Asialla sarjassa ja muistin siitä kun sitten väin DA.ssa.

    Oli dvd vielä koneessa, pääsin heti tarkistamaan. Ei näytellyt tässä jaksossa emäntää, olet kyllä oikeassa että yhdessä toisessa jaksossa näytteli emäntää. Mieleen tulee semmoinen missä muistin menettänyt mies tulee etsimään vaimoaan joka luulee miehensä kadonneen sodassa ja on mennyt uusiin naimisiin. Mutta voin olla ihan hakoteilläkin, muustinmenetystä täälläkin...


   • beatheart kirjoitti:

    Oli dvd vielä koneessa, pääsin heti tarkistamaan. Ei näytellyt tässä jaksossa emäntää, olet kyllä oikeassa että yhdessä toisessa jaksossa näytteli emäntää. Mieleen tulee semmoinen missä muistin menettänyt mies tulee etsimään vaimoaan joka luulee miehensä kadonneen sodassa ja on mennyt uusiin naimisiin. Mutta voin olla ihan hakoteilläkin, muustinmenetystä täälläkin...

    Niin muuten olikin, huomasi olevansa kahden kanssa naimisissa.


  • Swetty-Betty! Kerrankin nainen saa olla ruma ja paha, kontrasti suuri ajanjaksoon ja sarjan muihin naishahmoihin. Peggykin yrittää välillä olla tosi hieno, pukeutua ja laittaa kampauksia sekä käyttäytyä, mutta S-B ei taatusti yritä! Ja poikapoloinen ei pärjää alkuunkaan Äidilleen.

  • Yksi eniten mieleenjääneistä jaksoista on se, jossa Kate Rowan kuoli.

  • Jakso, jossa Tom Nicholsson menehtyy painiessaan rikollisen kanssa. Varsinkin sgt. Mertonin puhe hautajaisissa on mieliinpainuva. Bellamyn ampuminen taitaa kuitenkin olla sykähdyttävin kohtaus koko sarjassa.

   Mukavia hetkiä ovat Katey Rowanin syntymä, Danielin syntymä silloin, kun ei vielä tiedetä ikävää käännettä tapahtumissa. Mukavia hetkiä ovat tietenkin myös kaikki häät ja Alf Ventress aina.

   • Tuo ensimmäiseksi mainittu jakso eli "Coming of Age" on yksi minunkin suosikeistani. Sykähdyttävä kohtaus se oli tosiaankin, muutenkin kaikki jaksot jossa on vähän toimintaa kuuluvat minun suosikkeihini.
    Muita lempijaksoja on (laitan englanniksi kun en muista suomenkielisiä nimiä) "Manhunt", "The Frighteners", ja "A Winter's Tale." Kuuluvatko nämä kenties muidenkin suosikkeihin? Ainakin viimeiseksi mainitun kohdalla melkein kuolen nauruun joka kerta kun sen katson.


  • Noo koko sarjasta huomaa, millanen takapajulla Suomi oli v.1964 Englantiin verrattuna kaikin tavoin. Vaikkakin Englannin maaseudun asunnot oli surkeakuntoisia, mutta sentään tilavia Suomen oloihin verrattuna. Tai sitten käsikirjoittajat ei ole olleet turhan tarkkoja aikakauden kuvauksissaan.

  • Mulle mieleen on jäänyt ainakin Tom Nicholsonin, Phil Bellamyn ja Steve Cranen kuolemat. Ne on aina nostattanu mulle ainakin tunteet pintaan! Hyvin on jääny mieleen myös Ginan ja Philin häät:) Itselläni on nyt sarjan 9 ensimmäistä tuotantokautta ja tänään aamulla tuli 10 tuotantokauden ensimmäinen jakso ( Vakka ja kansi). Harmittaa vain, että tuotantokaudet ilmestyvät hitaasti. On kyllä hyvä sarja, eikä Kyläsairaalakaan huono ollut!

  • Itselleni on myös jäänyt mieleen päätösjakso. Todella ikävää että vuosia jatkunut loistava sarja piti päättä noin. Olisi toivonut edes onnellista loppua, mutta se oli kaikkea muuta kuin onnellinen.

  • Mulle on jäänyt parhaiten mieleeni se jakso jossa oli ufo siellä metsässä.

  • Kyläsairaalajakso!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   257
   5728
  2. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   88
   4924
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   85
   853
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   59
   806
  5. Kokoomuspoliitikko Pauliina Valkovirta nolasi

   itsensä pahanpäiväisesti eilisessä valtuustokokouksessa vaatiessaan sivukylien koulujen lakkauttamista. Tuntui ,että hän ei tajua ollenkaan kyläkouluj
   Haapavesi
   43
   686