Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Irti riippuvuudesta Venäjän mielivallasta

Älä luota Turkkiin!

Euroopan tulevat energian alkuperämaat (vaihtoehtoja Venäjälle):

-USA, Kanada (Kanadasta kannattaisi etsiä myös lisää energiavarantoja). Espanjasta rakennettava kaasuputki Euroopan läpi Moldovaan ja Ukrainaan asti.

-Levantti: Israel, Libanon, Syyria, Turkki, Palestiina, Egypti, Kypros, Pohjois-Kypros. Paikallisia valtioita ja yhtiöitä avustettava energiantuotannon aloittamiseksi. Välimeren itäosasta rakennettava kaasuputki mm. Saksaan, Moldovaan ja Ukrainaan. Oltava tarkkana, etteivät Venäjä, Turkki ja Iran onnistu valtaamaan Levanttia!

-Norja

-Huippuvuoret: Sinne EU-maille hiilikaivoksia (hiiltä joudutaan käyttämään hätätilanteessa, kun muuta energialähdettä ei ole saatavilla.)

-Keski-Aasia ja Kaukasia: Kaasuputki Keskiaasiasta Kaspianmeren, Azerbaidsanin, Georgian, Välimeren, Kreikan, Bulgarian ja Romanian kautta Ukrainaan.

-Arabia

-Afrikka

-Etelä-Amerikka

-Gröönlanti: etsittävä todennäköisiä energiavarantoja

-Antarktis: Eteläisen Jäämeren ja Antarktiksen energiavarantoja voitaisiin hyödyntää hätätilanteessa. Jos tulee vakava maailmansodan uhka, niin Yhdysvaltain on vallattava Etelämanner ja estettävä Venäjän, Kiinan, Iranin ja muiden rosvovaltioiden pääsy sinne.

Otettava huomioon että TURKKI JA VENÄJÄ TODENNÄKÖISESTI LIITTOUTUVAT, SILLÄ NIILLÄ ON YHTEISET ARVOT!

(VARSINKIN EPÄDEMOKRAATTISUUS, EPÄSANANVAPAUS JA IHMISOIKEUKSIEN VASTAISUUS).

Tietenkin Euroopan maiden kannattaisi panostaa myös Saharan laajamittaisen aurinkovoiman rakentamiseen, jonka yhteyteen synteettisen metaanin ja synteettisen bensiinin tuotantolaitoksia!!!!

Myös muita moderneita energiantuotannon muotoja, kuten aaltovoimaa, vuorovesivoimaa, moderneita aurinkovoimaloita ja synteettisen polttoaineen tehtaita rakennettava lisää.

Väliaikaisena pika-apuna EU:n kuitenkin rakennettava välittömästi väliaikaisia hiilivoimaloita runsaasti Ukrainaan, Moldovaan ja Saksaan. Hiilentuotantoa elvytettävä Saksassa väliaikaista tarvetta varten, sekä sodan varalle rakennettavia energiavarastoja varten.

Suomessa voitaisiin lisätä puun polttoa ja panostaa aurinkovoiman rakentamiseen Saharaan, sekä synteettisen polttoaineen valmistukseen Saharassa, sekä suprakaapelin ja kaasuputken rakentamiseen Saharasta Suomeen. Myös Levantista ja Keski-Aasiasta pitäisi rakentaa kaasuputki mm Ukrainaan, Baltiaan ja Suomeen VÄLITTÖMÄSTI!

Näiden toimien johdosta Venäjältä ei enää tarvitsisi lopulta tuoda energiaa enää lainkaan!!!!

EUn lisäksi avustettava rahallisesti NATOA, Bulgariaa ja Romaniaa laivastotukikohtien ja sotalaivojen tuotannossa Mustalle merelle, sekä näiden tukikohtien ilma-, maa- ja rannikkopuolustuksen rakentamisessa ja ylläpidossa.

Lisäksi Ranskan ja Iso-Britannian pitäisi lisätä ydinasearsenaaliaan.

NATO-MAIDEN EI PIDÄ LUOTTAA TURKKIIN LIIAKSI!!!!!!

JOS TURKKI PÄÄSTÄÄ VENÄJÄN LAIVOJA LEVANTTIIN, TAI ESTÄÄ NATON LAIVOJEN PÄÄSYN MUSTALLEMERELLE, NIIN NATON TAI EU-MAIDEN ON VALLATTAVA HETI DARDANELLIEN SALMI TURKILTA!!!!

2

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kriisitilanne

      Nuo huippuvuoret ja etelämantereen voi unohtaa. Ns. luontohipit nostavat tolkuttoman metelin jos sinne menee. Tuntuu siltä että kivihiili useasta maasta on jonkinlainen todellisuuden hätävara ja silloin voi happosateet unohtaa.

      • Hiiltä kaivamaan

        Huippuvuorilla eli Svalbardissa on jo pitkään ollut venäläisten ja Neuvostoliiton hiilikaivoksia ja on edelleen.

        Alue kuuluu Norjalle lukuunottamatta pientä Victorian saarta joka kuuluu Venäjälle.

        Victorian saarella ei ole kaivostoimintaa. Mutta Venäläisillä on kaivostoimintaa ja konsulaatti Svalbardin Länsimaalla Norjassa, sillä kansainvälisten sopimusten mukaan minkä tahansa maan kansalaiset ja yritykset saavat harjoittaa kaivostoimintaa Svalbardissa, kunhan omistaa tontin (tämä ei tietenkään koske luonnonsuojelualueita joita on suurin osa Svalbardin alueesta).

        Saattaa tarvita myös normaalin kaivosluvan. Mutta että ulkomaalaiset voivat perustaa sinne kaivoksia samalla oikeudella kuin norjalaisetkin, vaikka se onkin Norjan aluetta. Tämä johtuu kansainvälisistä sopimuksista jotka koskevat Svalbardin aluetta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe