huonoja autokauppoja

tampere

kertokaa omia kokemuksia autokaupoista joita kannattaa välttää

74

12577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tampereella

      ...on yksi tunnettu esimerkki pohjanoteerauspaikasta. Mainittu monilla palstoilla useasti esimerkkien kera.
      Siellä Lakalaivan suunnassa pari muutakin vältettävää auto"liikettä".

      • Myyjät kiertoon

        Kyseisen firman kannattaisi hankkiutua eroon vanhoista myyjistään, ja panostaa nuoruuteen. Esimerkkinä voisin mainita myyjän, jonka kanssa tehty kauppoja noin 8 vuoden ( useampi auto ) ajan. Koska nimiä ei kehtaa mainita, niin ko henkilö odottaessaan eläkepäätöstään, yrittää suoraansanoen KUSETTAA entisiään leiväntuojiaan. Katsokaahan myyntipäälliköt/johtajat asiakkaitanne, jotka käyttäneet firmaanne esim. 3 v- 10-v ajalla, onkohan aihetta kyselyyn miksi useamman vuoden merkkiuskollisuus on vaihtunut, sillä tiedothan löytyy käsittääkseni rekistereistänne ?


    • terppa

      Lohjan autokeskus(Toyota-liike) on surkea paikka. Myyjät puhuvat ihan omiaan vaihtoautoista. Jos erehdyt ostamaan sieltä auton ja siitä tulee valittamista, ei tule palvelua. Palvelu loppuu siihen kun asiakkaalta on saatu rahat.
      Muutenkin koko Toyota puljun palvelu Suomessa on mielestäni mennyt alamäkeen, maahantuojakaan ei välitä asiakkaista joilta on jo rahat saanut.
      Kolmen Toyotan jälkeen vaihdoin Saksalaiseen, enkä ole katunut yhtään.

      • Kiikomann

        No ei todellakaan kiinnosta kuunnella persaukisten vinkumisia sen muutaman tonnin vaihturin kaupan jälkeen. Menetkö kauppankin vinkumaan että leipä on kuivaa muutaman päivän jälkeen.


    • Jakke

      Kajaanissa! Joo, eli tyypilliset kusettavan autoliikkeen tuntomerkit, eli myydään huono hyvänä ja vastuuta heti oston jälkeen esille tulleista vioista kierretään viimeisen päälle, hinnatkin ovat varmaan suomen jos ei jo maailman kalleimmat vaitoautoissa. Myyjät kaipais nuorennusta, koska vanhat pierut on juuri niitä kusettajia ja osaavat kokemuksen myötä sen taitavasti.

    • Unelma-auto oy

      ostin sieltä e39 touring bemarin joka kehuttiin hyväksi ja ehjäksi sekä oli juuri katsastettu. noista ei totta ollut kuin katsastus ja tiedä sitten missä oli katsastettu. seuraavana päivänä ostosta syttyi airbag valo ja ku aloin vikaa etsiä niin huomasin pelkääjän penkin pulttien olevan löysällä, olikohan yritetty vikaa etsiä tuloksetta ja päätetty vain nollata vikakoodit ja äkkiä katsastukseen, kaikki vikakoodit kun ei tule heti takaisin näkyviin. sitte alkoi kone nakuttamaan ja myöhemmin kytkin muuttui erilaiseksi. tässä vaiheessa aloin kysellä liikkeestä että korvaako jotain mutta ei luvannut korvata. kertoi vikojen johtuvan kovasta pakkasesta ja että mitää autoa ei saisi käynnistää pakkasella ja pakkasta oli tosiaan ollut maksimissaan 25 astetta, ei siin mitään siperian kelejä.. oudointa tässä oli se että viat ilmeni enne pakkasia. kaipa nämä sitten ennakoi pakkaset ja rikkoo itse itsensä valmiiksi :) kuukausi eteen päin ajelin kaupungilla ihan normaalisti ruuhka-aikana 20-40 kmh vauhtia kun lämmöt nousi alkoi nousta. pysäytin auton heti ennen ylärajaa ja annon jäähtyä ja sitten lämpömittari laski takaisin puoleen väliin. parin sadan kilometrin jälkeen teki saman ja katkaisi samalla ilmausruuvin. huomattiin että auton käydessä syylärin säiliössä kuplii eli kannentiiviste vuotaa. eli nyt on se sitten työn alla eikä liikkeessä suostuta korvaamaan mitään.

      jos siis et autoista normaalia enempää ymmärrä niin välttele tätä liikettä! myös autosta ymmärtäviä suosittelen välttämään mutta he sentään voivat tutkia tarkemmin autoa liikkeessä.

      www.unelma-auto.fi

      sijaitsee kalantissa, aivan laitilan vieressä

      • MyyjäMatti

        Et kai olettanut saavasi priimaa tavaraa käytetyn hinnalla. Noi on ihan normin pikkuvikoja, olisit tyytyväinen että pommisi on kestänyt ajossa jo kuukausia.


    • HAUKKUJAT VAROKAA!

      Esim. autoliikkeen tai yrittäjän haukkuminen huijariksi voi olla törkeä kunnianloukkaus. Kannattaa siis olla varovainen. Saatat joutua maksamaan isot korvaukset yrittäjälle oikeudessa. Lisäksi sinulle voi tulla maksettavaksi monen tuhannen euron sakot. Kirjoittajan henkilöllisyys on helppo selvittää nykyteknologian avulla.

      Yksi esimerkki:

      "Nettikeskustelijalle tuomio törkeästä kunnianloukkauksesta

      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tylyttäjä-nimimerkillä moottoripyora.orgissa tunnetun helsinkiläisen motoristin törkeästä kunnianloukkauksesta 1920 euron sakkoihin.

      Lisäksi tuomittu joutuu korvaamaan asianomistajalle, eli Cycle World Oy:n entiselle toimitusjohtajalle, henkisestä kärsimyksestä 3000 euroa viivästyskorkoineen. Tuomittu velvoitettiin korvaamaan myös todistajien kuluja 1300 euroa ja asianomistajan oikeudenkäyntikuluja 5960 euroa korkoineen."

      Yrityksen haukkujalle kertyi siis maksettavaa yhteensä yli 12 000 euroa.

      "Syyttäjän mukaan syytetty oli esittänyt asianomistajasta ja hänen edustamastaan Cycle World Oy -nimisestä yrityksestä valheellisia tietoja ja vihjauksia www.moottoripyora.org -nimisellä internetin keskustelufoorumilla aiheuttaen asianomistajalle kärsimystä ja halveksuntaa sekä huomattavaa vahinkoa hänen liiketoiminnalleen.

      Syyttäjän mukaan rikos on katsottava kohdennetuksi myös asianomistajaan, vaikkei häntä ole syytetyn kirjoituksissa nimeltä mainittu, sillä Cycle World Oy on pieni liikeyritys, joka henkilöityy omistajaansa."

      Suosittelen kaikkia perusteettoman mustamaalaamisen uhriksi joutuneita autoliikkeitä tekemään herjaajista rikosilmoituksen.

      http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/suomi/rikosilmlomake

      Voitte käyttää rikosilmoituksen tekemiseen esimerkiksi yllä olevaa linkkiä. Printatkaa talteen kaikki herjaavat viestit tulevaa oikeudenkäyntiä varten.

      • P-KORELAINEN

        SUOMALAINEN?


      • tuliko....

        trokarlille lämmintä pöksyihin ?


      • Imemunaakemppainen

        Olet varmaan jutun kyseinen kiusattu reppana automyyjälle joka on saanut korvauksia köyhältä asiakkaalta jota oot ensin kusettanut. Kyllä täällä Suomessa on vielä sananvapaus ja vapaus kertoa jos joku helvetin autojobbari kusettaa työkseen. Pitäskö täällä ottaa kaikilta vastaan kaikki paska mitä kusettajat silmille paskoo. Ei onnistu perkele, mulla on oikeus sanoa mielipiteeni sinusta ja kaikista muistakin retardeista autokauppiaiden nuolijoista. Ei vittuakaan kiinnosta vaikka haastavat oikeuteen kun olen varaton ja voin vaikka lähtee taas lusimaan eikä tunnu missään vitun cocksucker fuckface. Blow me cunt fuckface.


      • Anonyymi

        Kai nyt kuluttajalla on myöskin oikeus sanoa mielipiteensä,vaikka nyt jostakin liikeestä,jos on saanut huonoa palvelua,,ei kuluttajan tarvitse niellä kaikkea mahdollista kusetusta,jos sellaisen uhriksi on joutunut..Ei kannattaisi firmojen alkaa pelottelemaan kansalaisia,,se nimittäin tietää asiakkaiden katoa koko firmalta


      • Todella hyvä noin. On raukkamaista haukkua netissä yrittäjiä, miksi ei ole munaa mennä keskustelenaan kasvotusten?
        Onhan näiden haukkujien joukossa varmaan myös huonosti menestyviä autojauppiaita, kateus on karmea tauti.


    • 4fhy4e6hye5

      En syytä ketään huijariksi vaan kerron silmämääräiset havainnot ajoneuvosta, en itse liikkeestä tai myyjistä. Kukaanhan ei tahallaan ehjää autoa riko.

      Eräs ennen Tuusulassa majaillut liike.

      Virhe ja puutelista autosta joka oli 120 tkm ajettu ja hinnoiteltu yläpäähän.

      -Käsijarrun pussi rikki, anturin johdot näkyvissä.
      -Sähköisen polttoainekorkin suojaläpän mekanismi rikki, repsottaa.
      -Auto likainen, esim kaaret täynnä kuraa
      -Tankissa minimimäärä polttoainetta
      -"Hyvä ja huollettu" eli huoltokirja katkeaa 30tkm jälkeen, lopuilta 90 tkm pari hassua pikkupajojen kuittia .Ei ole mitään pikkupajoja vastaan, mutta kertoo siitä että ajettu ilman huoltoa siihen asti että menee jotain rikki
      -Käynnistymisvaikeuksia
      -Auto tuotu Luxemburgista, selvisi vasta Trafista

      • No brobleemos?

        Aha? Ja oho.
        Mikähän on pointtisi tällä avautumisella?

        "-Käsijarrun pussi rikki, anturin johdot näkyvissä."
        =>?? uusi pussi kaupasta, 10-50euroa.

        "-Sähköisen polttoainekorkin suojaläpän mekanismi rikki, repsottaa."
        =>Korjaus hintaluokkaa 10-20euroa.

        "-Auto likainen, esim kaaret täynnä kuraa"
        =>No hui?? Pesu käsinpesuna 10-50euroa.

        "-Tankissa minimimäärä polttoainetta"
        =>Lisää polttoainetta saa kaikilta huoltoasemilta.

        "-"Hyvä ja huollettu" eli huoltokirja katkeaa 30tkm jälkeen, lopuilta 90 tkm pari hassua pikkupajojen kuittia .Ei ole mitään pikkupajoja vastaan, mutta kertoo siitä että ajettu ilman huoltoa siihen asti että menee jotain rikki"
        =>Niinkö se menee? Vai voisiko olla yhtälailla mahdollista, että käyttäjä on tehnyt välihuollot (öljynvaihtoja) itse? Kyllä näin voisi olla, eikös vaan.

        "-Käynnistymisvaikeuksia"
        =>Aivan. Joskus autoissa on käynnistymisvaikeuksia, usein riittää tulppien ja suodattimien vaihto. Kustannus luokkaa 50-100euroa.

        "-Auto tuotu Luxemburgista, selvisi vasta Trafista"
        =>Vasta Trafissa selvisi? Et osannut rekisteriotteesta lukea? Jokaisen tuodun auton rekisteriotteessa on edellinen rekisteritunnus näkyvillä. Samoin kuin on AVK-kolariautoissakin.


      • siinä vastausta
        No brobleemos? kirjoitti:

        Aha? Ja oho.
        Mikähän on pointtisi tällä avautumisella?

        "-Käsijarrun pussi rikki, anturin johdot näkyvissä."
        =>?? uusi pussi kaupasta, 10-50euroa.

        "-Sähköisen polttoainekorkin suojaläpän mekanismi rikki, repsottaa."
        =>Korjaus hintaluokkaa 10-20euroa.

        "-Auto likainen, esim kaaret täynnä kuraa"
        =>No hui?? Pesu käsinpesuna 10-50euroa.

        "-Tankissa minimimäärä polttoainetta"
        =>Lisää polttoainetta saa kaikilta huoltoasemilta.

        "-"Hyvä ja huollettu" eli huoltokirja katkeaa 30tkm jälkeen, lopuilta 90 tkm pari hassua pikkupajojen kuittia .Ei ole mitään pikkupajoja vastaan, mutta kertoo siitä että ajettu ilman huoltoa siihen asti että menee jotain rikki"
        =>Niinkö se menee? Vai voisiko olla yhtälailla mahdollista, että käyttäjä on tehnyt välihuollot (öljynvaihtoja) itse? Kyllä näin voisi olla, eikös vaan.

        "-Käynnistymisvaikeuksia"
        =>Aivan. Joskus autoissa on käynnistymisvaikeuksia, usein riittää tulppien ja suodattimien vaihto. Kustannus luokkaa 50-100euroa.

        "-Auto tuotu Luxemburgista, selvisi vasta Trafista"
        =>Vasta Trafissa selvisi? Et osannut rekisteriotteesta lukea? Jokaisen tuodun auton rekisteriotteessa on edellinen rekisteritunnus näkyvillä. Samoin kuin on AVK-kolariautoissakin.

        Kaikkein eniten vihaan sitä ihmistyyppiä joka mussuttaa, että "tämä maksaa näin ja näin vähän". Silloin voisin kysyä miksi sitä ei ole korjattu, jos auto kerran on hinnoiteltu yläpäähän. Tai sellainen herraviha: "TE KONTORI ROTAT JOILA EI PYSY JAKO AVAIN KÄDESSÄ". Jakoavain pysyy kädessä vaikka rajoittuen pieniin kodin korjauksiin. Kaupungissa asuvana en todellakaan ala kadun varressa autoa ronklaamaan.

        =>?? uusi pussi kaupasta, 10-50euroa.

        Kysypä Arolta Chryslerin alkuperäistä pussia. Ei tule tuohon rahaan. Värikkäät Biltema-pussit jätän omaan arvoonsa. Amerikasta tilaamisessa on aina omat kiemuransa. Ja kysymys onkin siitä, miksi hyvin harvassa yli 300 tkm ajetussakin tuo pussi on rikki?

        =>Korjaus hintaluokkaa 10-20euroa.

        Jos se noin vähän maksaa, niin miksi liike ei ollut sitä tehnyt? Ja millä korjaamolla solenoidipohjainen systeemi korjataan tuohon hintaan? Alv23 -työnä? Tuntiveloitus Arolla on jo moninkertainen tuohon nähden.

        "-Auto likainen, esim kaaret täynnä kuraa"

        Eli olet sitä mieltä että esimerkiksi kiinteistönvälittäjä voi kommentoida käyttöönottotarkastuksessa pöntöstä löytynyttä pökälettä ja vauhtiraitoja "Lidlistä harja ja pesuainetta, pese ite". Ei näin mene.

        =>Lisää polttoainetta saa kaikilta huoltoasemilta.

        Olet siis sitä mieltä että se on ihan okei ettei tankissa olevalla polttoaineella aja kuin parkkipaikan yli.

        =>Niinkö se menee? Vai voisiko olla yhtälailla mahdollista, että käyttäjä on tehnyt välihuollot (öljynvaihtoja) itse? Kyllä näin voisi olla, eikös vaan.

        Näitä dokumentoimattomia "ite tehty" -juttuja on maailma pullollaan. Oletko sitä mieltä että esim. rakennusalalla ei tarvita valvojia; riittää kun urakoitsija sanoo "joo on tehty"?

        =>Aivan. Joskus autoissa on käynnistymisvaikeuksia, usein riittää tulppien ja suodattimien vaihto. Kustannus luokkaa 50-100euroa.

        Jos auto hinnoitellaan yläpäähän, sen pitää lähteä kuin palmun alta. Se, että starttia sahataan minuuttikaupalla ei ole enää ominaisuus.

        =>Vasta Trafissa selvisi? Et osannut rekisteriotteesta lukea? Jokaisen tuodun auton rekisteriotteessa on edellinen rekisteritunnus näkyvillä. Samoin kuin on AVK-kolariautoissakin.

        Rekisteriote oli toimistossa piilossa enkä pyytänyt sitä nähtäväkseni. Kysyin vain mistä maasta auto on tullut koska huoltokirja oli ranskankielinen. Vastaus oli "ei kyl oo mitään tietoo".


      • No broblee...
        siinä vastausta kirjoitti:

        Kaikkein eniten vihaan sitä ihmistyyppiä joka mussuttaa, että "tämä maksaa näin ja näin vähän". Silloin voisin kysyä miksi sitä ei ole korjattu, jos auto kerran on hinnoiteltu yläpäähän. Tai sellainen herraviha: "TE KONTORI ROTAT JOILA EI PYSY JAKO AVAIN KÄDESSÄ". Jakoavain pysyy kädessä vaikka rajoittuen pieniin kodin korjauksiin. Kaupungissa asuvana en todellakaan ala kadun varressa autoa ronklaamaan.

        =>?? uusi pussi kaupasta, 10-50euroa.

        Kysypä Arolta Chryslerin alkuperäistä pussia. Ei tule tuohon rahaan. Värikkäät Biltema-pussit jätän omaan arvoonsa. Amerikasta tilaamisessa on aina omat kiemuransa. Ja kysymys onkin siitä, miksi hyvin harvassa yli 300 tkm ajetussakin tuo pussi on rikki?

        =>Korjaus hintaluokkaa 10-20euroa.

        Jos se noin vähän maksaa, niin miksi liike ei ollut sitä tehnyt? Ja millä korjaamolla solenoidipohjainen systeemi korjataan tuohon hintaan? Alv23 -työnä? Tuntiveloitus Arolla on jo moninkertainen tuohon nähden.

        "-Auto likainen, esim kaaret täynnä kuraa"

        Eli olet sitä mieltä että esimerkiksi kiinteistönvälittäjä voi kommentoida käyttöönottotarkastuksessa pöntöstä löytynyttä pökälettä ja vauhtiraitoja "Lidlistä harja ja pesuainetta, pese ite". Ei näin mene.

        =>Lisää polttoainetta saa kaikilta huoltoasemilta.

        Olet siis sitä mieltä että se on ihan okei ettei tankissa olevalla polttoaineella aja kuin parkkipaikan yli.

        =>Niinkö se menee? Vai voisiko olla yhtälailla mahdollista, että käyttäjä on tehnyt välihuollot (öljynvaihtoja) itse? Kyllä näin voisi olla, eikös vaan.

        Näitä dokumentoimattomia "ite tehty" -juttuja on maailma pullollaan. Oletko sitä mieltä että esim. rakennusalalla ei tarvita valvojia; riittää kun urakoitsija sanoo "joo on tehty"?

        =>Aivan. Joskus autoissa on käynnistymisvaikeuksia, usein riittää tulppien ja suodattimien vaihto. Kustannus luokkaa 50-100euroa.

        Jos auto hinnoitellaan yläpäähän, sen pitää lähteä kuin palmun alta. Se, että starttia sahataan minuuttikaupalla ei ole enää ominaisuus.

        =>Vasta Trafissa selvisi? Et osannut rekisteriotteesta lukea? Jokaisen tuodun auton rekisteriotteessa on edellinen rekisteritunnus näkyvillä. Samoin kuin on AVK-kolariautoissakin.

        Rekisteriote oli toimistossa piilossa enkä pyytänyt sitä nähtäväkseni. Kysyin vain mistä maasta auto on tullut koska huoltokirja oli ranskankielinen. Vastaus oli "ei kyl oo mitään tietoo".

        Ok, ymmärsin pointtisi ja olen jopa samaa mieltä kanssasi.
        Kyllä autoliikkeen myyntiauton pitää olla ok-kunnossa ja puhdas.

        Ja erityisesti, jos hinnoittelu on malliluokan yläpäässä, niin ei autossa saa noita pieniä mutta häiritseviä vikoja ja ominaisuuksia olla.

        Itsekin toimin alalla ja halvempiinkin "tötteröihin" em. asiat hoidetaan mieluummin ennen myyntiä kuntoon, kuin että vaihtoehtoisesti "tarkka asiakas" pääsisi niistä valittamaan ja mahdollisesti parin satasen jutuilla tinkimis-yrittelemään tonnin tai pari... "kun on tota laittooki..."

        Pointti siis ymmärretty ja kiitos (kerrankin) asiallisesta vastineesta.
        Tämähän kun on keskustelupalsta (??) ja tämä lienee sitä keskustelua?


      • 4yf6h5ehr5h
        No broblee... kirjoitti:

        Ok, ymmärsin pointtisi ja olen jopa samaa mieltä kanssasi.
        Kyllä autoliikkeen myyntiauton pitää olla ok-kunnossa ja puhdas.

        Ja erityisesti, jos hinnoittelu on malliluokan yläpäässä, niin ei autossa saa noita pieniä mutta häiritseviä vikoja ja ominaisuuksia olla.

        Itsekin toimin alalla ja halvempiinkin "tötteröihin" em. asiat hoidetaan mieluummin ennen myyntiä kuntoon, kuin että vaihtoehtoisesti "tarkka asiakas" pääsisi niistä valittamaan ja mahdollisesti parin satasen jutuilla tinkimis-yrittelemään tonnin tai pari... "kun on tota laittooki..."

        Pointti siis ymmärretty ja kiitos (kerrankin) asiallisesta vastineesta.
        Tämähän kun on keskustelupalsta (??) ja tämä lienee sitä keskustelua?

        Hyvä, että osasin tuoda pointtini esille. En siis ole kieltämässä viallisten autojen myyntiä. Joillekin tämä on nimenomaan se juttu että tingitään ja kokeillaan kepillä jäätä vedoten puutteisiin.

        Itselläni ei ole autonkorjaustiloja joten mieluummin maksan ehjästä autosta. Ja jos "markkinahinnan" haluaa, silloin ns. itselleluovutuksen pitäisi olla tehty. Termihän on tuttu esim asuntopuolelta ja tarkoittaa kuten nimestä voi päätellä, myytävä tuote laitetaan ensin siihen kuntoon, että sen itse ottaisi vastaan, koska viitseliäisyyden puutteesta ei kuulu lahjoittaa "ilmaista rahaa".

        Ei siis hutaista ja odoteta että kyllä se asukas sitten narinalistassaan tai takuuajan päätyttyä kertoo, vaan tehdään kerralla hyvä.


      • Käytetyn auton ostajalla on kuluttajasuoja se ei kuitenkaan mainistemiasi "vikoja" korjaa sillä sinulla on velvollisuus tarkistaa mitä ostat.


    • jobbarinkaveri

      Mutta löytyykö yhtään hyvää autokauppaa? Kaikki käytetyt autot on käytettyjä. Ei ne autokauppiaat niitä tee eivätkä riko.

      • asiakasonhuijari

        " Ei ne autokauppiaat niitä tee eivätkä riko."

        Juuri näin, päinvastoin pitäisi kysyä: löytyykö yhtään rehellistä yksityistä, joka kertoo vaihdokkinsa viat, koska satavarmasti hän ne TIETÄÄ.

        Kokemus on opettanut, etten usko sanaakaan, mitä asiakas omasta "helmestään" satuilee, toiseen kauppiaaseen voi luottaa, kun kauppiaskauppoja tehdään, mutta yksityisen autonvaihtajan lähes ainoa syy autonvaihtoon on kallis vika tai huoltojen laiminlyönti (kallis jakopää ajettu niin pitkäks, ettei enää uskalla ajaa...yms), jota parhaan mukaan salaillaan ja on koetettu peitellä.

        Ketju on näköjään jo toistakymmentä vuotta vanha, mutta nämä faktat olivat jo silloin ja ovat edelleen .


      • Taitaa olla niin että asiakkaat huiputtaa enemmän Autokauppiaita.
        Nyt kun Autokauppiaat joutuu ostamaan enimmäkseen huutokaupoista niin usein autot on täyttä skeidaa likaisia koirankoppeja viallisia kuluneita.
        Huutokauppiaat ilmestyi välistävetäjiksi ja häviäjinä on Autokauppiaat ja asiakkaat.
        Älkää rikastuttako noita huutokauppiaita vaan myykää autonne suoraan Automyyjille tai tori.fi ssä


    • onaniaaJaOnnea

      Jobbarin paras kaveri, "oma käsi".

    • PepponenPasi

      Siitä lähdetään, että asiakas, joka tuo autoa vaihtoon pyrkii aina kusetukseen. Kun myyjä huomauttaa viasta vaihtoautossa, niin kiireellä kotia ja tänne kirjoittamaan kuinka paskat myyjät ja palvelu ala-arvoista. Surkeat hyvityshinnat? Asiakkaan kuudentonnin kiulussa on vikoja parilla tonnilla myyjän kate tonni miinus mahdollinen tinkiminen ja uuden omistajan itkut, niin eipä siitä kahtapuolta tonnia enempää voi hyvittää. Edelleen pitää paikkaan hyvästä hyvä hinta ja huonosta huono hinta.

    • wefcdwewewe

      Olen joskus ehdottanut että vaihtoautokaupassa voisi olla vapaaehtoinen auton kuntotarkistus jolla vaikka saisi paremman hinnan autolleen, pakollista sellaista voi olla vähän huono vaatia mutta vapaaehtoinen joka olisi yleinen käytäntö, kun se olisi yleistä niin ihan ne paskimmat romut joutuisi kukin korjaamaan itse tai myymään sitten halvemmalla.

      Nyt on tämä ja ollut aina että vaihtoautoliike ottaa vastaan auton joka lähtee käyntiin, on katsastettu, ei verorasitteita, pintapuolisesti ehkä, kääntyy jne. Silti se voi olla täysin paska. Ja paska kaatuu sitten seuraavan ostajan niskaan ja mahdollisesti tämän vaihtoautokauppiaan niskaan. Vähän huono systeemi, mikä mulla saa aikaan sen että näissä paikoissa asioi kun ei voi luottaa, en halua tapella sen auton korjauttamisesta.

      Ostan hyvän auton tai uuden jota pidän pitkään, tiedän silloin mitä se auto on ja itseppä ne auton kulumiset aiheutan, joskus pitää jotain korjauttaa mutta ei tarvitse ns pelätä yllätyksiä.

      • Onhan_näitä_ollut

        Onhan näitä kuntotarkastus juttuja joillakin merkkiliikkeillä aikojen saatossa ollut. Asikas kun on tarjonnut autoaan vaihdossa, niin myyjä on ensin kiikuttanut auton tarkastettavaksi ja vasta sen jälkeen on tarjous annettu. Asiassa on tietysti se ongelma, että jos liikkeessä on 15 myyjää ja on kiireinen kauppapäivä, niin hitaaksihan se homma menee niin myyjän kuin asiakkaankin mielestä. Tavanomaista lienee se, että myyjä itse tekee vaihdokille pienen katselmuksen ja testilenkin, jos nyt ylipäätään tekee jotain.


    • syrvänkyylä

      Huono autokauppa on tiedossa jos jo ovelta näet kyrvänsyylän istuvan pöytänsä takana harmistunut ilme kasvoillaan asiakkaan tullessa häiritsemään syylän päiväunosia.

      • StefanHMoilanen

        Asiaa, kuulostaa tyypiltään joka on myyjänä Autosilta/Jagro Espoossa. Osuva kuvaus kaverista joka myy täyttä paskaa ja sutta ja kusettaa olan takaa...


      • perhetabletti

        Stefan Holmström
        Automyynti - english - svenska


    • Tuusulassa.nauravat

      En muista liikkeen nimeä, mutta Helsingissä pulju on. Myyjä vaan kirjoittelee suoli24:lle ja herjaa asiakkaita.

      • Vuodenautomyyjä

        Varmaan Stefu


    • Suivaantunut

      Välttäkää Tarvikekeskus Oy:tä varsinkin Ranua. Myyvät ylivuotisena tavaraa eivätkä korvaa tietämättömille asiakkaille.

    • Ensuosittele
      • Makke37

        Ei helvetti, toivottavasti saa auton takasin. Rikosilmoitus liikkeestä.Tuohan on rikollista toimintaa.


      • Aleras-asiakaspalvelua

        Auto liike vastaa viestiin:

        Nyt kuule ämmä,sinä et minulle sanele mitään aikatauluja,yritä saada itsellesi nyt oikea tuomari,minä en enää sun viesteihin vastaa,sano tuomariles kaikki yhteydenpito sp kautta.


    • Sikamessiass

      Rinta-Joupin kaiken turvaavan lisätakuun kera ostettuun autoon Rinta-Jouppi tarjosi heti kärkeen 2000e korjauslaskua, sittemmin vielä tehty tai tulossa remonttia noin tuhannella eurolla, ainakin jos heillä korjauttaisi.

      Autolla ajettu ostaessa 60tkm ja kilometrien mukaisessa kunnossa myyjän mukaan.

    • Automyynti Javacar Lahti KIERTÄKÄÄ KAUKAA!! Toimii nimellä Tmi J.Ämmälä, Jani Pohjola, näköjään nyt myös protestilistalla. Vajaan 8000e:n autosta leipoi kone alle 4vk ostosta ja nyt puoli vuotta taisteltu auton korjaamisesta. Lupaa kyllä koko ajan "huomenna" hoitaa asian, mutta aina löytyy milloin mitäkin uskomattomia selityksiä sille, miksi korjaus viivästyy. Todennäköisesti edessä vielä kova taisto, jotta oikeus tapahtuu ja kauppa saadaan purettua. En toivo tällaisen huijauksen kohteeķsi joutumista kellekään.

      • totuuseipalaedestulessa

        Se, että laiminlyöt autosi huollot ei ole pienimmässäkään määrin autoliikkeen ongelma. Ei vaadi kovin kummoisia tietoja tekniikasta ymmärtää, että moottori tarvitsee voitelua toimiakseen ja ajamalla ilman öljyjä se rikkoontuu..

        PS. taisi fakta ottaa koville, kun jo kerran poistatit tämän viestin.


      • Kaikkeasitä987655

        En ole poistattanut viestejä. Koneen yläkerta ei hajonnut meillä vaan oli jo rikki ostaessa.


      • rhrhdth
        Kaikkeasitä987655 kirjoitti:

        En ole poistattanut viestejä. Koneen yläkerta ei hajonnut meillä vaan oli jo rikki ostaessa.

        "Koneen yläkerta ei hajonnut meillä vaan oli jo rikki ostaessa. "

        Mutta ostit kuitenkin vaikka tiesit koneen olevan rikki???


    • Oxh20

      En syytä enkä sano ettei asiakas olekaan oikeassa ja saa yrittäjää niskaansa syytteiden muodossa mutta itse en menisi enään Ylöjärvellä Hämeenautokeskus nimiselle toimijalle koska;

      -Hallissa jäätävä tupakan lemu=kaikkia autot tupakanpolttajien autoja.
      -Tarjous omasta autosta oli 2000 e heikompi kuin aluelta Pohjanmaa Helsinki joista vaihdokkia etsin
      lisäksi ruotsintuonti auton hinta kalliimpi kuin esim, Laakkosella samanalaisesta autosta

    • harmittaa

      ois auto valkeakoski

    • Koijareita

      Ostin Seinäjoelta huutokaupasta 99 mallin focuksen 420 eurolla. Autossa eivät ovet menneet lukkoon eikä myyjä antanut tästä 200 euron hinnan alennusta. Haukuin liikkeen netissä koijariksi. Hahhahah eipä mene kukaan enää samaan halpaan.

    • Anonyymi

      Kaikki kaupat jotka myyvät käytettyjä autoja.

      • Anonyymi

        Etenkin Herttoniemessä se yksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etenkin Herttoniemessä se yksi

        Onko se enää Herttoniemessä?
        Tainnut vaihtaa nim.....öö osoitetta.


    • Anonyymi

      Hertoniemessä on tää ihan järkyttävä paikka. Nimikin jo kertoo, ettei siellä osata myydä. Ammattitaidotonta puuhastelua.

    • Anonyymi

      AutoSein Seinäjoellä myy käytettyjä kuin uusia. Väittävät ettei 15 vuotiaassa ole ruosteita, kaikki sähkölaitteet toimii jne. Ei olisi kannattanut väittää koska kuluttaja-asiamiehen kanssa juttelun jälkeen joutuivat omaan piikkiin korjaamaan useita puutteita valehtelunsa takia.

      Tietenkään käytetty ei ole uusi, mutta jos niin väittää niin se on valahtelua ja joutuu korvausvelvolliseksi. Näin ainakin kuluttaja-asiamiehen kanta.

    • Anonyymi

      King autoliike ehdottomasti huonoin liike missä käynyt. Eivät edes osaa kunnolla suomea ja asiakaspalvelu on kauheaa.

    • Anonyymi

      Mt auto Oy Järvenpäässä! Autoon luvattiin nastarenkaat mutta renkaat ei ollut nähtävillä liikkeessä, kauppojen jälkeen sai talvirenkaiden perään soitella ja lopulta tuli kitkarenkaat, vanteista puuttui sovitepalat jne, autoliike ei vastaa viesteihin ei vastaa sähköpostitse laitettuun reklamaatioon. Puhelimeen vastaa mutta valehtelee silmät ja korvat päästä koska siitä ei jää mitään kirjallista. Kuluttaja asiamieheen oltu yhteydessä ja asia jatkuu mutta en suosittele tätä paikkaa kenelläkään, pelkkää harmia!

    • Anonyymi

      Kaarinassa Autoterra Oy. Kannattaa olla tarkkana.

    • Anonyymi

      Oli ensimmäinen ja viimeinen auton osta kamux liikkeestä. ostohetkellä myyjä ei tiennyt autosta yhtikäs mitään. ei osannut nokkapeltiä avata.
      kierteli ja kaarteli auon ympärillä kun pistoksissa, kahteli auton tuulilasia näimme heti että on riki kahdesta kohtaa. emme maininneet siitä itse sillä itse auto kiinnosti muuten.
      Mukaan ei saanut talvirenkaita mutta ostimme silti. Sitten alkoi pikkuviat, sitten isommat viat, Kamux ei ottanut mitään kantaa edes niihin tonnien vikoihin.
      Jos vaan voitte välttää pysykää kaukana tämän nimisestä liikkeestä. Ei ikinä autoa Kamux liikkeestä

    • Anonyymi

      ämmän auto.. auton hinta sivustolla oli 680 €.. olikin yht äkkii muutettu 700e sivustolle..kysyin mitä maksaa käteisenä..sanoi 700€ jos yhdet renkaat..kahdella renkailla 800€ ..mitäs sanotte?? teen rehellisemmän kanssa autokaupat.

      • Anonyymi

        Satasten autojen kyselijät ovat aina niitä joiden kanssa kukaan ei koskaan halua asioida, kuvittelevat saavansa uuden auton. Ei jaksa edes kirjoittaa tästä porukasta, on niin päävikaisia .


    • Anonyymi

      No onpa sitä näköjään tullut tehtyä huonoja autokauppoja, ihan romuautoja olette menneet ostamaan, ja sitten hätäilette kun ne on romuja.

    • Anonyymi

      Automyynti Seppo Korhonen Oy , Pori. kuluttajariitalautakunnan kautta keskustelu ongelmien ilmetessä

      • Kuluttajalautakuntaanhan se menee jos sopua ei synny.
        Tiedän monta tapausta jossa Kauppiaan linja oli oikea.
        Asiakas voi testauttaa auton ennen ostoa mikäli haluaa virheettömän auton, testikään ei sitä takaa ja se maksaa mutta tämän palstan asiakkaille mikään ei saa naksaa mitään mutta uudenveroinen olla pitää vaikka ikää ois 20 vuotta.


    • Anonyymi

      käytettyjen autokauppa muhoksella älkää missään nimessä menkö nuori kloppi narsisti ja epärehellinen.

      • Anonyymi

        yksityisiä kannattaa välttää kusettavat ja ei kerro vikoja jotka tietävät kun ovat ITSE autolla ajaneet.


    • Tämä näkemys yksityisistä autonmyyjistä on valitettavan yleinen.
      Olen harvakseltaan myynyt neljä autoa suoraan tuleville omistajilleen - siis käyttöön - eikä puhelin kertaakaan sen vuoksi ole soinut, että ostajat olisivat kaupan jälkeen löytäneet autoista joitain sellaisia vikoja, joista minun myyjänä olisi tullut olla tietoinen.
      No, autot ovat tosin olleet uudehkoja, alle 100.000 ajettuja.
      Jos itse ostaa paalitavaraa, eikä ymmärrä, että yli 10-vuotiasta autoa ei juurikaan kannata ostaa, niin se on kyllä aivan oma vika!

    • Anonyymi

      Jonnen & Veetin konepaja Ylöjärvellä on kyllä hemmetin epäluotettava!

    • Anonyymi

      En suosittele! Myivät pojalle auton, jossa vikaa vian jälkeen. Auto oli katsastettu, mutta 3 päivämäärään sidottua korjauskehotusta olivat kuitenkin jättäneet hoitamatta! Vioista ei ollut mainintaa myynti-ilmoituksessa, eikä pojalle niistä vioista kerrottu. Jos olisi kerrottu, ei poika olisi tuota autoa ostanut. Hyvin myyjä kusetti ensikertalaista. Asia on nyt kuluttaja-asiamiehelle raportoitu ja vielä odotellaan yhden asian tiimoilta puhelinsoittoa sieltä, jonka jälkeen autoliike saa korjauttaa nuo viat, jotka piti olla korjattuna jo myyntihetkellä. Korjauskehoitukset piti olla tehtynä siis 30.8.2021 mennessä ja autokaupat poika teki 23.9.2021. Kannattaa kiertää tää pulju kaukaa!!!

    • Anonyymi

      Yrityksessä ei ole suunniteltu eikä siten myöskään toteutettu hyvän tavan mukaisen asiakaspalvelun noudattamista autokaupan teossa.
      Automyynnin johdon toimesta laaditut toimintaohjeet koskien automyynnin myyjä kohtaista vastuuta, valtuuksia tehdä kauppaan liittyviä päätöksiä ja käytännön palvelukohtaamiset asiakkaiden kanssa hoidettu yrityksen johdon toimesta välttävällä ja kyseenalaisella tavalla. Käytännön autokaupanteossa ei noudateta kuluttajalain säädännön edellyttämää hyvän autokaupan teon edellyttämien säännösten mukaista toimintatapaa. Huolestuttavinta yrityksen toiminnassa on Etelä-Suomen aluehallintoviraston asiantuntijoiden mielipiteenä yrityksen pyrkimys säännöllisesti laskuttaa autokaupan tehneiltä asiakkailtaan vielä kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen ja sovitusta poiketen lisäkuluja, jotka vaihtekevat euromäärältään ja kaupoittain noin 300 - 1200 euron välillä.
      Kyseinen toiminta on tietysti tuomittavaa, johtanee mahdollisesti liiketoimintaluvan peruuttamiseen (AVI) ja ainakin perittyjen perusteettomien laskujen maksaneiden asiakkaiden kohdalla kyseisten varojen välittömään palautukseen. Perusteena varojen palautukselle asiakkaille on kyseisten laskujen perusteettomuus ja että ne on laadittu vilpillisessä mielessä tavoitellen kohtuutonta Sun Oma Oy:n omaa taloudellista etua.

    • Anonyymi

      Tuusulassa Automeikkaamo Kristal oy/veljesten autotalo. Yrittävät kaikkensa jotta voivat vältellä vastuuta. Onneksi Suomi on täynnä autokauppoja, rehellisiä sellaisia jonne viedä rahansa.

    • Anonyymi

      Ajoneuvotori Oy Porvoossa, myi auton jonka kaikki tiedot asiakaspalvelijan mukaan piti olla ilmoituksessa. Edellisen asiakan kuitit moottorivian nollaamisesta oli piiloitettu huoltokirjojen taakse ja heti 30 km ajelun jälkeen se valo myös siinã syttyi, nyt parin viikon jälkeen molemmat jäähdytyksen imu ja syöttöletkut rikki ja vaihdettu, auto ei käynnisty ja muuten vikavalot kuin joulukuusessa. Asiakaspalvelu nolla ja kehotti vaan lähettämään auton purkuun jos ei itse viitsi korjata.

    • Anonyymi

      Ostajan on hyvä tietää se että käytettyjen autojen kaupassa on Kuluttajasuoja.
      Ottakaa selville mitä se tarkoittaa.
      Jokainen tajunnee sen että käytetty auto ei aina virheetön ja uusikin voi olla virheellinen.
      On ikävää että täällä leimataan Autokauppiaita jopa yksityisyrittäjiä jotka tekee pitkää päivää ja tekee kaikkensa asiakkaiden eteen.
      Eikö teillä ole uskallusta mennä keskustelemaan mahdollisista vioista Autokauppiaan kanssa kasvokkain.
      Tiedän että aika usein näiden törkyjuttujen takana on kilpaileva Autokauppias jolla menee huonommin kuin haukkumallaan Autokauppiaalla siis kateus vaivaa.
      Lain mukaan et saa perusteettomasti aiheuttaa taloudellista tappiota yrittäjille, faktaa on löydyttävä tarvittaessa.
      Sivistykää, oppikaa keskustelemaan asioista suoraan asianomaisen kanssa ja jos se ei toimi niin Kuluttajasuojalautakunta ratksisee asian lain mukaisesti.
      Ja älkää olko kateellisia se tuo vain huonoa onnea teille olitpa asiakas tai se toiselle kauppiaalle kateellinen autokauppias.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe