Kuinka moni on yksin tämän kesänkin?

yksinmies882

Minä ainakin, vaikka olishan tuo kiva lähtee naisen kanssa vaikka rannalle ottaa aurinkoo ja uimaan.. mut yksinhän sinne rannalle on mentävä tänäkin kesänä.

t: 26v sinkkumies

18

158

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinkkumies.

      Minä tietenkin. Olen koko kesän sisällä kotona koska yksinäisen ei kannata ulos lähteä eikä varsinkaan rannalle kun naiset ajattelee pahaa jos mies on yksin rannalla.

      • Kis-kisu

        On se nyt kunniakkaampaa tiirailla naisia yksinäisenä miehenä kuin seuralaisen läsnäollessa. Että rohkeasti vaan rannalle, et ole ainakaan muita miehiä huonompi siellä.


      • Se on kyllä aivan totta, että nuoren miehen ei kannata missään tapauksessa lähteä koskaan yksin uimarannalle, kun varsinkin kaikki naiset ajattelevat siitä vaan kaikkea negatiivista. Kyllä sitä nuorella miehellä täytyy olla aina kaverit mukana uimarannalla ja muissa sellaisissa paikoissa, joissa kuuluu käydä aina yhdessä kavereiden kanssa.


    • näinn

      ei voi tietää;) sen verran on aina silmäpeliä monien naisten kanssa, että voi olla että joku voisi joskus tehdä oikeen aloitteen ja pyytää vaikka kahville

    • mies..

      Luultavasti olen yksin, mitään ei ole ainakaan vielä tiedossa eikä ole ollut viimeiseen 28 vuoteen. Työpaikalla on kyllä todella monta nättiä naista joten täytyy toivoa että joku heistä kiinnostuisi myös minusta.

    • Luultavasti juu tulee oltua. Kun näillä näkymin tulee oleen niin paljon töitä ettei siinä kerkeä mitään tai ketää edes katteleen... nukkumaan ja syömään vaan :)

    • ätmi-sinkku

      Vietän kesän kotona runkkaillen ja pornoa katsoen. Saatan käydä risteilyllä jos saan kaverin mukaan mutta naisia en aio iskeä enkä edes jutella naislle ellei nainen tee aloitetta itse.

      • No hyvä kun tajuat sen, ettet sentään ole yksin mihinkään laivaristeilylle lähdössä.

        Ei ole yhtään vaikea arvata sitä, että ajattelisiko muut ihmiset susta kaikkea negatiivista, jos yksin lähtisit laivaristeilylle ilman kaveriseuraa. Muutenkin kannattaa välttää mahdollisimman paljon kaikkea yksin liikkumista, ettei muut ihmiset ajattelisi siitä kaikkea negatiivista.


    • 2+3

      yksin oon, tai on mulla kissa kaverina.

    • sinkkukesää

      Minä myös todennäköisesti, kun ei tähänkään mennessä ole löytynyt sitä miestä joka uskaltaisi vastata haasteeseen ja tutustua naiseen, joka on aloitteita tehnyt. Vaan sopii mulle, saapahan tulla ja mennä miten haluaa ja olla miten huvittaa eikä tarvitse mitään puida. Just sen takia olenkin jättänyt aloitteet tekemättä lähiaikoina vaikka mieli olis ehkä tehnytkin. Katellaan taas joskus, sitten ku jaksan taas pohtia olisiko sittenkin kivempi tapella ja mustistella ja nalkuttaa ja sovitella menemisiä sekä tulemisia. Ehkä ens vuonna. Tai viiden vuoden päästä. Jos silloinkaan :-D

    • sinkkutyttö

      Yksinäinen kesä tulossa, kun ei näillä näkymin töitäkään ole, toisin kuin ystävilläni. Niin että ei varmaan kauhean monesti tule lähdettyä minnekään, koska kellään ei ole aikaa lähteä seuraksi eikä minulla ole välttämättä varaa ainakaan kalliimpiin illanviettoihin. Rannalla loikoilustakaan en niin paljon nauti, että viitsisin itsekseni vaivautua, kun ei ole rantaa tässä kovin lähellä.

      Kotona varmaan vaan lueskelen ja katsoin joitain sarjoja ja pelailen, jos vaikka kesäksi saisin pelejä lainaan. Silloin kun sattuu hyvä sää olemaan, niin ulkonakin voi toki aikaa viettää. Treenailemassakin on tarkoitus käydä. Kesä on kaikesta huolimatta mukava vuodenaika.

    • -M-

      Vaikea kuvitella että kesäkään muuttaisi tilannetta, vaikka onkin ainoa vuodenaika joka herättää pieniä toiveita. Kesäinen ukkosen tahdittama sadekuuro tuo usein muiston jostain nuoruuden toiveikkuudesta joka oli silloin vastaavalla hetkellä pinnassa. No, nuoruus meni ja kesätkään eivät ole enää yhtä tunteikasta aikaa kuin ennen, mutta jotain siinä vuodenajassa on mikä saa elämään vähän täydemmin ja avoimemmin kuin muulloin.

    • sad_atm

      Taitaa tulla pitkästyttävä kesä, onneksi on kaljaa.

    • 1+1=2

      Ei ole pakko olla yksin. Naiset voi helposti tutustua miehiin jos eivät ole nirsoja niin saavat seuraa ihan varmasti jos vain haluavat. Pitää kai olla joku komea ytm panomies jotta nainen kelpuuttaa seuraksi edes terassille kun tavalliset miehet ei kelpaa.

    • Kaavoja rikkova mies

      Yksin olen tällä hetkellä ja sisällä istunut yksinäni Suoli24 palstaa lukien, kuten tekin, tähän asti.Mutta, kesällä on tarkoitus rikoa peruskaavoja ja tehdä sellaista mitä ei tähän asti ole tehnyt, eli koitaa alkaa elämään ihan oikeasti sinkkumiehen elämää! Loppujen lopuksi, niin minua kuin ei teitäkään estä mikään muu kuin asenne tekemästä ja menemästä.
      Tai, itse ainakin olen kyllästynyt tähän nykyiseen malliin. Saahan sitä istua vaikka sata vuotiaaksi haaveilen toisenlaisesta tulevaisuudesta.. mutta haaveeksi se jääkin, jolleii tee asioiden eteen jotain.

    • surkea mies

      Tää onn kuudes kesä yksin. Muut seurustelee ja vietää ihanaa kesää ja minua ei kutsuta minnekkään ja saan olla varmasti yksin

      • Kis-kisu

        Toivotaan että sataa ja palstaillaan vaan.


    • Kympin Nainen

      En tiedä vastausta aloitukseen, mutta tuli mieleen tämä upea biisi ja sen myötä hyvääkin parempi fiilis.

      Granadan nahkapenkki poltti paljasta reittä… Ihanaa, kesä on pian :)

      http://www.youtube.com/watch?v=scBcbh8I9e4

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      197
      3174
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      117
      1839
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      91
      1396
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      194
      1278
    5. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      28
      1040
    6. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1033
    7. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      95
      995
    8. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      45
      975
    9. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      970
    10. Okei, mä ymmärrän...

      Et halua mitään. Mutta mikä juttu tää oli? Sun taholta? 49 vuotiaalle.
      Ikävä
      11
      952
    Aihe