Osmium halpa tapa ryypätä Ei kulu viljaa.

kts kirjoituksiaan

Osmium1 taitaa syntymä simat aina mukana.
Jos jotain etua siihen, niin tulee ryyppääminen halvaksi.

"
osmium1
14.4.2014 22:43
Kyllä taas syöttilästollisko valehteloo, onko tullut pelattua liikaa vai liian vähän älypeliä?
Kirjoitin tänne, siis tälle saitille Rovaniemen kelkkatehtaan vaiheista eikö elättipaskiaiset tietä, eikö Tolliskojen Totuudentorvi ole kertonut?

Onko Tolliskojen totuus se, että moottorikelkkojen valmistus alkoi Rovaniemellä Matti Vanhasen ja Jarmo Korhosen ollessa kepuleiden johdossa?
Lynx-moottorikelkkojen valmistus alkoi 1960-luvun lopussa Pohjanmaalla Kurikassa, ja siirtyi Rovaniemelle -70 luvun lopulla. Ei sitä kukaan vastustanut, tai en tiedä kaikista kepuänkyröistä.
Minä kirjoitin siitä rikosvyyhdestä mikä liittyi Kehittyvien maakuntien Suomi ry:n toimintaan, joka oli taas pieni osa Suomen Keskustan johdon kehittämää Rahantekokonetta.
Sen sielu oli Matti Vanhasen ja Jarmo Korhosen ajatukset, ruumis Markku Kauppisen, entisen Kevan johtajan ja entisen Keskustan kansanedustajan heittämät 30 miljoonaa euroakuntalaisten eläkerahoja ja tuli siihen lisäksi vielä ainakin yksi miljoona Mauri Pekkarisen antamana, tietysti veronmaksajien rahoja ja sen moraali oli kovan luokan talousrikollisten mukanaan tuoma, tai ei kepulaisten keskuuteen rikollisuutta olisi tarvinnut tuoda, se on ja pysyy kepun ytimessä.

Ettekö te kepuänkyrät ja Tolliskot mitään tiedä?

Rovaniemen kaavojen edunsaajoina olivat Kehittyvien maakuntien Suomi ry:n rahoittajat kuten Kyösti Kakkonen ja Toivo Sukari. Tähän "Rahantekokoneeseen" liittyy myös kirjanpitorikokset, asiakirjojen väärennökset, tekemättömistä töistä laskuttamiset, rahanpesut yms. talousrikokset. Näiden rikosten paljastettua Lemminkäisen ylin johto sanoutui jyrkästi irti tällaisesta rikollisesta toiminnasta ja otti tytäryhtiöt suoraan konsernijohdon alaiseksi ja organisoi uudelleen koko Lemminkäisen yritysryppään.

Tämä oli pieni osa Keskustan suurta vaalirahasotkua, jonka olemassa olon Silloinen puheenjohtaja Matti Vanhanen ja Jarmo Korhonen kielsivät jyrkästi aina siihen asti kun oli pakko myöntää, kun VALEET LOPPUIVAT, tai kepulaisilta valeet lopu. luottamus vaan loppui

JARMO Korhonen PAKENI PERUNAKUOPPAAN KUTEN YKSI JOHTAVA KEPULAINEN JULKISUUDESSSA SANOI.

Ainoastaan kepuänkyrälehdet ja varsinkin sen ylin aste Tolliskojen Totuudentorvi Ilkka - lehti väitti muuta viimeiseen asti ja sitten vaikeni koko asiasta.
NÄIN TOIMII MAALAISLIITTO/KESKUSTPAUOLUE/SUOMEN KESKUSTA.

"puoluetta johtaa puolirikollinen poppoo, joka veljeilee rikollisten kanssa, ottaa rahaa mistä vaan ja suhmuroi kuntakaavoja" Kuka sanoi näin silloisesta syöttiläspuolueen johdosta? "

"osmium1
14.4.2014 23:08
On taas syöttiläspaskanaan oikein totuuden lähteillä, siis Tolliskojen totuuden.

Väitettekö te syöttiläselätit, että Korhosen Vanhasen idoimalla ja kepun palkollisten ja kovanluokan talousrikollisten pystyyn panemalla Rahantekokonella olisi mitäään tekemistä kelkkojen teon aloittamisella Rovaniemellä?
Lynx aloitti moottorikelkkojen teon Rovaniemellä 1970 luvun lopulla.

Rahantekokoneen rikollinen toiminta tuotti kyllä rahaa korsimon-prosentteina paskiaisänkyröiden taskuihin, ja myös syöttiläspuolueen kassaan mutta sillä ei ole mitään tekemistä kelkkojen teon kanssa.

Kovan luokan talousrikollisten rahahommat menivät pieleen ja Arto Merisalon kertoman mukaan kukaan ei ostanut tehdasta heidän rikollisen taustansa takia.

Nova Group, Novakiinteistöt ja koko yritysrypäs oli konkurssikypsä, sitten tulivat kuntien eläkevakuutuksen rahojen päällä istuva paskiaisänkyrä, joka heitti 30 miljoonaa näiden kovanluokan talousrikollisten tarpeisiin.

Vedä nyt oikein paksu kerros pas´ siis pelaa nyt oikein viimeisen päälle Tolliskojen Älypeliä, mutta älä ota missään tapauksessa mitään oikeaa totuutta huomioon, vain paskiaistolliskojen totuus .. se sopii teille... "

13

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älypeliä,

      Otetaan vielä yhdet !
      Vai onko se Osmo vielä aamuyölläkin " ryyppäämässä "

      Sitten Hyvät Yöt !

      heh..heh..

      • Miksi te ette osoita minun olevan väärässä jos olette sitä mieltä, vaan olette taas kepuänkyrämäisellä tyhmyyden, tietämättömyyden ja typeryyden tasolla.

        Kaikki mitä kirjoitin on totta, aloittakaamme Markku Kauppisesta:
        Huhtikuussa 2005 Kauppinen siirtyi eläkelaitos Kuntien eläkevakuutuksen (Keva) toimitusjohtajaksi eläkkeelle siirtyneen Simo Lämsän tilalle. Tätä ennen Kauppinen toimi 12 vuoden ajan, vuosina 1993–2005, Kevan hallituksen varapuheenjohtajana.[7] Kauppinen erosi toimitusjohtajan paikalta 6. heinäkuuta 2009 Kevan ja Nova Groupin Rovaniemen moottorikelkkatehdasta koskeneen vyyhdin vuoksi. Kohussa Keva oli käyttänyt 20 miljoonaa eläkerahoja Nova Groupin rakentaman kiinteistön ostamiseen. Kauppinen oli peukaloinut eräitä Kevan kuitteja jälkikäteen ja pyyhkinyt Novan toimitusjohtaja Arto Merisalon nimen erään tapaamisen osallistujalistasta. Nova oli mukana Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksessä, joka tuki avokätisesti eräitä poliitikkoja vuoden 2007 vaaleissa. Keva teki kuittien muuttamisesta tutkintapyynnön Keskusrikospoliisille.[8] Keva antoi sisäisessä selvityksessään Kauppiselle puhtaat paperit.[9] Kauppinen syytti mediaa ajojahdista ja nosti muun muassa esille erään Helsingin Sanomien toimittajan isän, joka oli hakenut Kevan johtoon silloin kun hänen edeltäjänsä valittiin.[10] Kauppista epäiltiin kelkkatehdasjutussa lahjuksen antamisesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta,[11] mutta hän ei saanut syytteitä

        Tarkistakaa tietonne, olkaa hyvä!
        Kuten olen monesti kirjoittanut, Kepuänkyrälehdet ja varsinkin Tolliskojen Totuudentorvi valehtelee teille onnettomille typeryksille suut silmät täyteen ja saa teidät ankaran vihan, kaunan ja kateuden sokaisemana hyökkäämään meitä oikean totuuden kertojia vastaan.

        Eikö teitä hävetä teidän tyhmyytenne ja tietämättömyytenne?

        Jos teillä on asiallisia kysymyksiä, niin kysykää, kyllä Osmium 76 osaa ja tietää, ei ole Tolliskomaaasta ja on elättänyt itsensä... ei ole myöskään syöttiläs.


    • JOHTAJA J:LLÄ

      Tuo syntymäsima on tosi hyvä! Ho hoo ho hoo! Ettei vaan HV:ni olisi nauttinut samaa juomaa ;-))

      • Osmium 76

        Ei oikea Osmium juo kepuänkyröiden ja varsinkin Tolliskomaan kansallisjuomaa, kiljua.
        Tällä saitilla pitää keskustella Keskustasta ja sen harjoittamasta politiikasta. Ettekö te änkyrät siiihen kykene? Elkää siitä totuudenpuhujille suuttuko, jos kepupamput ja pamputtaret valehtelevat teille onnettomille typeryksille.
        Tolliskojen totuudentorvi Ilkka - lehden kirjoittelut ja varsinkin oikean tiedon törkeä salaaminen pitäisi olla teille kepulaisille herätys ja teidän pitäisi vaatia edes pientä totuuden ja rehellisyyden ripausta lehden linjaan. Kepu tosin pettää aina, mutta esimerkiksi suureen vaalirahasotkuun liittyvä törkeä valehtelu ja totuuden jatkuva salaaminen ei luulisi olevan edes typerämpien tolliskoiden etu.

        Tai mitäs sitten jos kepuänkyrät ja Tolliskot heräisivät oikeaan totuuteen, niin mitäs sitten... Törkeisiin valheisiin ja ankaran vihan, kaunan ja kateuden kylvö ja sen lietsonta huomattaisi kepulaisten keskuudessa ja Tolliskojen totuudentorven pitäisi kertoa edes vähän totta. niin mitas sitten?


    • Meitä joka lähtöön

      kapille riittää simoiksi" kun on salkullinen todistuksia ja valokuvia mukana.

      Avaa salkkunsa, ja sanoo" katoppa kepu reppana " todistuksiani.
      Jos sulla parempia, niin otappa esille näytille.
      " ja tuossa valokuvassa olen nuoren naisen kanssa, oltiin iltaa istumassa .."

    • Linnunpönttöööö

      Kerro Osmium meillekkin halpa humaltumisesi, miten se tehdään !
      Oletko ollut tuollainen lapsesta saakka ?

      • No niin, ensin on syytä lukea muutama vuosikymmen poliittista historiaa.
        Tosin, kuten tämän saitin Kepuänkyrät ja Tolliskot lukevat vain kepupamppujen ja pamputtarien valheita ja uskovat ne, se ei tuo järkeä viisaudesta puhumattakaan.

        On luettava ja ymmärettävä lukemansa.
        Muistelmat ovat hyviä avartamaan näkökulmaa, vakavasti otettavat poliitikot kirjoittavat hämmästyttävän saman sisältöisesti, vaikka heillä olisi täysin toinen lähtökohta ja puoluetausta.

        Sitten teidän typerien ja tietämättömien on parasta kysellä sellisilta jotka tietävät ja osaavat kuten Kapi ja Osmium . Tolliskojen ja kepuänkyröiden on varottava näitä nimimerkkivarkaita, he eivät tiedä mistään mitään kuten Vale-Osmium lähes päivittäin todistaa.

        Herran siunatkoon täitä kepuänkyröitä ja Tolliskoita, heiltä puuttuu kaikki tieto, taito ja rehellisyys mitä oikealla Osmiumilla on.

        Ettekö te toisiaan tiedä mistään mitään? Pallon tilavuuden llaskeminen oli ylivoimaista vale-Osmiumille, puhumattakaan aivan yksinkertaisesta kemian laskusta, ei pask ei ku`` Älypelin järjen jättiläisellä ollut harmaintakaan aavistusta atomipainoista.


    • Silti päissään

      Halpa pääsiäinen Osmolla.

    • Perun sanomani

      Osmium ei olekkaan kapi

    • Kova sälli

      Vihervasuri Osmium juo vaikka kusensa..
      heh..heh..
      Kuulemma röyhtämättä

      • Mutta Osmium ei pelaa keskustalasten suosimaa Älypeliä, päin vastoin, hän pesee kasvonsa vedellä.
        Osmium ei juhli Uutta Itsenäisyyspäivää kuten keskustalaiset
        Osmium ei uhkaa ketään väkivallalla -eikä tappamisella- kuten arvoisat keskustalaiset
        Osmium ei anna väärää todistusta kenestäkään, vaan pysyy aina totuuden kaidalla polulla.
        Osmium ei koskaan varasta toisten nimimerkkejä kuten tämän saitin kepulaiset.
        Osmium ottaa aina tosiasiat selville, ennen kuin puhuu tai kirjoittaa.
        Osmium kannattaa Suomen Nato-jäsenyyttä eikä, kuten kepulaiset Paavo Vladimirov Väyrysen johdolla haluavat Suomen liittyvän Venäjän, Valko-Venäjän ja Ukrainan(!) ja muutaman muun valtion talousliittoon.


    • Seisottaako se

      Syökko Osmium mämmiä ?

    • Täällä Oikea Osmium 76, minun oli pakko ottaa tämä nykyinen nimimerkkini osmium1, koska eräs typerä ja tyhmä nimimerkkivaras kirjoittaa törkeitä typeryyksiä kunnioittamastani ja tämän saitin edhottomasta ykköskirjoittajasta Jorma K Korhosesta.

      Olen kokeillut tämän typerän nimimerkkivarkaan tietoja ja taitoja ja ne ovat todella heikot. Tiedot ovat aivan typerimmän Tolliskon tasoa ja moraali aivan "puhun nii totta kun voin" ja Uuden Itsenäisyyspäivän kepulaisten

      No asiaan: Mitä pahaa siinä on jos me muutamat jotka tiedämme oikean totuuden ja olemme rehellisiä, kuten Kapi; tuomme järjen, totuuden ja oikeudenmukaisuuden valoa tyhmyyden ja tietämättömyyden kovaan ytimeen keskustalaisten, ja kepuänkyröiden ja varsinkin Tolliskojen joukkoon?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      316
      7118
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2174
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1601
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1419
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1133
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1127
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      1009
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      853
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      49
      837
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe