Wheeler dealers vs Fast an loud

jghkjl

Brittisarjassa ostetaan autonromu ja sitten haetaan siihen varaosia ja lopulta työllä ja vaivalla kunnostetaan menopeli myyntikuntoon. Jenkkiversiossa ostetaan autonromu ja sitten seurataan huuli pyöreänä kun ostaja myy saman rämän varsinaiselle kustomoijalle ja siinä kaikki; "tehtiin 500 taalaa voittoa". Se, mitä autolle varsinaisesti tapahtuu, jää hämäräksi. Fats and loud on vain tv-ohjelma entisöitävien autojen aihioiden ostamisesta ja myymisestä.

27

470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Retkuilija

      Miten joku voi olla niin kusipää että tekee shelbystä maasturin?

      • KunHyväPilataan

        Noo... kun niitä makuja on niin monenlaisia. Onhan Pontiac Trans Ameista tehty avolavoja, mikä on mun mielestä kanssa ihan kusipäistä hommaa.


      • Anonyymi

        No kyllä "dingoliinamies" voi.


    • Will C

      Tuossa vertailussa huomaa erittäin hyvin euroopan formaatin ja jenkkilän formaatin eron. Brittisarjassa pääosassa auton korjaus mutta jenkkilän formaatissa hauskanpito eli kaljan juonti ja kuminpoltto.. Jenkkilän sarjassa sillä Gas Monkey ukolla tuntuu olevan pohjaton tasku ja tuhansien taalojen tuhlaus ei haittaa (tai sarjan tuottajat sponssaa)
      Brittiläisessä sarjassa kumpikin herra antaa vielä ilmaisia vinkkejä ja neuvoja.

    • kjhvjhfdx

      Kyllä Fast'n'Loudissa myös rempataan niitä autoja. Sitä ei tosin näytetä yhtä paljon kuin Wheelerseissä tai Overhauledisssa.

    • kjhvjhfdx

      Eikun Overhaulin':issa.

    • viiksiukkosarja?

      Mulle kelpaa kaikki autosarjat paitsi se yks jossa joka jaksossa pitää joku työntekijä potkia pois duunista.

    • juusto1

      Voi vitun ääliö shelbystä on tehty maasturi versioita

    • jepaa jeei

      fast and loud on kyllä hyvä, sopivasti asiaa, mutta löytyy myös sitä tositv draamaa. upeita autoja.

      • exoplitko

        En oo fast & loudissa kuin yhden "upeen auton" eli se ferrari. Muutenkoko sarjassa on samoja iänikuisia vanhoja jenkki reuhkoja joita joka paikka täynnä muutenkin


    • Kartaaani

      Huvittava toi Richard, HÄN rakentaa autot, oikeasti vaan kiskoo kaljaa.

      • Anonyymi

        Nimenomaan, oikeasti tuo Richard Rawlings on täysi pelle, hyvä jos osaa edes rengaspaineet autosta tarkistaa.


    • spray

      Britti kiharatyyppi osaa korjata , vain vaikeimmat jutut jättää ammattilaisille, kovin halvalla se ostaja tyyppi saa autoja eikä ryöstä myidessäkään ketään , jenkkilässä tilataan uusi moottori yms osat eikä kaikki pajalla ihan perillä asioista, toki hyvää viihdettä ja molemmat sarjat tulee katsottua.

    • männä

      Eihän nuo WD tee kuin muutaman tonnin voittoa, jos sitäkään. Onko tuo sitten kauhean kannattavaa? FL:ssä sitten tingitään kunnolla, 20 000e bussi ostetaan 5000e ja puolen millin autot muutamalla kympillä.

    • AmericanJoe

      Miksi noi jenkit on aina niiiiin helvetin "cooleja", hauskoja jnejne. Kaikki jenkkiformaatit on ihan suoraan helvetistä.
      WD on taas ihan siedettävä, ukot tietää ja tekee, osaa esiintyä kameran edessä ilman turhaa apinointia eikä meininki muutenkaan ole sitä yeeeeehaaaajoujouamericablingblinghemihemihemi -meininkiä.

      Mutta silti, parhaat autoihin liittyvät pätkät löytää tubesta, oikeiden harrastajien toimesta.

    • kaasuapina

      Suomessa jotkut luulevat, että vanhoja autoja kunnostamalla tienaa jotain ja hintapyynnöt ainakin netissä ovat sen mukaisia romusta kuin romusta, johon on lisätty jotain uusia osia.

    • Japatapakapa

      Noi wheeler dealersin amerikan jaksot oli ihan pers..stä. Ketää kiinosta iänikuiset aina samat jenkki romut. Onneksi oli vaan lyhyt ku ei katsojia kiinnostanu ^^. Fast and loud taas on ihan sontaa tyypillistä hillbilly jenkkisontaa tyyliin olemme maailman parhaita ihmisiä sitä ei oo jaksanu seurata ollenkaa

    • sjklfjsdkljd

      Pidän Wheeler Dealerin ideasta, ostetaan halpa viallinen auto, korjataan sen vika tai viat ja myydään se sitten kunnossa olevana hyvään hintaan seuraavalle käyttäjälle.
      Tosielämässä tosin voittoa tuskin tulee mutta ideana kumminkin ihan hyvä ja korjausvinkit ovat aina tervetulleita. Katson itsekin paljon youtubesta autoremonttivideoita.

      • katselija-

        vähän, mutta ei paljoa, häiritsee weeler diilerissä se, ettei työlle lasketa mitään hintaa. Edd remppaa autoja monta päivää, eika saa edes ruoka palkkaa:-D joten tappiollahan nuo autot sitten lopulta myydään useimmiten.
        ......mutta joo, kiva sarja seurata. ei kannata takertua pikku seikkoihin.


      • kivakatsoa

        Ihan hyvä ohjelma. Äijät tekevät tilinsä siitä ohjelmasta, eivät tuunaamisesta. Peruskorjausta mutta ohjelmassa on kiinnostavia ratkaisuja, kuten se moottorin putsaus jollain kummalla karstanpoistojutskalla. Ei mikään "all show, not go" -ohjelma. Kerrotaan myös käytettyjen osien mahdollisuuksista.

        Ne jenkkiohjelmat ovat sitten pelleilyä, jossa auton korjaamisella ei ole mitään merkitystä.


    • tyhmyydestämaksamista

      Suomessa autokauppiaat tekee hyvää tiliä, kun myyvät satasen romuja kahteen kolmeen tonniin. Autoilla ikää noin 20 vuotta ja mittarissa yli 300000 km. Ja tyhmä kansa ostaa, että saa korjata romujaan koko ajan. Töissä käydään sitten ihan ilmasiksi, kun mitään ei jää säästöön. Sitten pitää tehä velkaa, kun ei oo käteistä millä ostaa. Rahaa olis, mutta kun se menee siihen auton romuun mikä on aina jostain päästä hajalla.

      • verohelvetti

        Autovero ja muutkin verot ovat kieroonnuttaneet tämän maan talouden todella epäterveeksi, ihan sairasta menoa tässä maassa.


    • Päräyttävin

      Kyllä ne on noi jenkkisarjat pelkkää feikkiä, ruosteisiin romuihin kiiltävä maalipinta vaan päälle niinkuin aikoinaan siinä pimp my ride sarjassa tehtiin ja aina on olevinaan kauhea kiire, silti on aikaa kaikenlaiselle muulle säätämiselle. Kaikissa on aina sama käsikirjoitus ja samanlaiset perustyypit, rähjäävä pomo ja tyhmät duunarit. Tämän genren paras ohjelma on minusta ton brittisarjan lisäksi nämä Tampereen mattinäsät eli Latelat, siinä on jopa huumoriakin mukana ja vaikkeivat mitään ökyautoja rakennakkaan niin niiden tyyppien välinen läppä on vaan tosi hauskaa kattoa, se päihittää noi valmiiksi käsikirjoitetut jenkkisarjat mennentullen.

      • Lysmyinen

        Mustangin kolarointi tuskin kuului fast&Loudin käsikseen, muuten näyteltyä hoopoilua. wheelers dealersin tyylinen ohjelma voitaisiin tehdä suomessakin?


      • EiOnnistutälä
        Lysmyinen kirjoitti:

        Mustangin kolarointi tuskin kuului fast&Loudin käsikseen, muuten näyteltyä hoopoilua. wheelers dealersin tyylinen ohjelma voitaisiin tehdä suomessakin?

        Ei voi suomes tehdä vastaavanlaista sarjaa! noitten sarjojen budjetti jenkeis ja englanissa on suurempi ku suomen valtion budjetti ^^
        eli täällä ei voi tehdä ku korkeintaan just tollasta ku se latelat, eli korkeintaan karvanoppien asentamiseen on varaa ^^


    • aimaroupot

      ed tsaina lähtee wheeler diileristä :D.. se maik jatkaa jonkun uuen jenkki hemmon kanssa ja sarja muutenkin jenkkiytyy kokonaan ^^ siis ed tsainahan oli koko wheeler dealer, ni on tosi ihme jos kukaan enää kattoo sarjaa ilman ed tsainaa

      • Rankaasija

        Eddiä alkoi vituttaa kun läski-mike ostaa autoja mihin edd ei mahdu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      65
      3137
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      547
      2985
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2195
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1785
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1562
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      100
      1284
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe