Vastakkaisen sukupuolen lähestyminen

siira

Tällä palstalla sekä miehet että naiset puhuvat paljon siitä miten on vaikea lähestyä vastakkaista sukupuolen edustajaa, varsinkin jos tämä miellyttää kovasti itseä. Minkä arvelette olevan syynä siihen, että toisen lähestyminen on niin vaikeaa?

42

440

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyrkki oikeelta

      ATM:t pelkää naisia(siksi he huorittelevat) eikä niillä oo rohkeutta.

    • Minulle suurin ongelma ei ole lähestyminen vaan se, että löytäisin miehiä, joita lähestyä. Kun en jaksa pyöriä baareissa niin hyvin harvoin osuu oman ikäluokkani miehiä kohdalle. Työyhteisö on naisvaltainen, seminaareissa ja koulutuspäivissä on naisia ja sormustettuja miehiä, harrastuksissa tapaamani miehet ovat sormustettuja tai osallistuvat yhdessä vaimonsa/tyttöystävänsä kanssa. Eikä sitä jossain lounaspaikassakaan voi alkaa itseään tehdä tykö vain sen takia, että joku mies istuu yksin eikä hänellä ole sormusta (plus että harva näissä vakiopaikoissani istuu yksin, yleensä he ovat siellä työporukalla).

      • "Työyhteisö on naisvaltainen, seminaareissa ja koulutuspäivissä on naisia ja sormustettuja miehiä, harrastuksissa tapaamani miehet ovat sormustettuja tai osallistuvat yhdessä vaimonsa/tyttöystävänsä kanssa."
        Mulla toisinpäin, laitetaan miehen tilalle nainen ja naisen tilalle mies tuohon lauseeseen. Että eipä sitä ole juuri missään edes mahdollisuutta tutustua vapaaseen naiseen, varsinkaan sellaiseen joka myös itseä miellyttäisi.


      • ratkaisu

        Ota joku nuorempi kunnollinen ätmi.


      • Nainen jostakin

        Tuo on todella osuva lause tuo "lähestyminen ei ole ongelma vaan se, että löytäisin miehen jota lähestyä".


    • _Sinkkunelli_

      Varmaan siksi että me suomalaiset ei vaan osata sosiaalista käyttäytymistä. Aloittet otetaan liian vakavasti, kun pitäisi ajatella, että siinä vasta tunnustellaan maaperää, eikä olla heti miettimässä jo suunnilleen kosintaa. Aloitteen tekevä haluaa tutustua, sehän on mukavaa!

      Pakkien antaminen ja saaminen on aina jotenkin niin vaivaannuttavaa, koska ollaan liian tosissaan. Naisten pitäisi oppia olemaan kohteliaita mikäli aloitekin on, ja miesten pitäisi olla ottamatta asiaa liian henkilökohtaisesti.

      Siitä aloitteen tekemisestä ei myöskään pitäisi tehdä liian monimutkaista ja vaikeaa. Toiselle voisi ihan vaan alkaa jutella niitä näitä ja vasta sen jälkeen harkita vaikuttaako siltä että toinen olisi sellainen joka haluaisi ja itseäkin kiinnostaisi tutustua lisää.

      • elämävoittaavittu!

        Puhu itsestäsi vain, sosiaalisten ongelmien suhteen nimittäin.


    • aki-san

      Koska olemme vähän kuin muinaiset japanilaiset, mennään heti tosissaan ja jos menettää kasvonsa niin tekee mieli vetää suolet pihalle.

      • akiko-san

        Näin on, vaikka kyllä nuo nykyjapanilaisetkin ovat ainakin tilastojen mukaan aika heikoilla parisuhdemaailmassa...


      • 90+87
        akiko-san kirjoitti:

        Näin on, vaikka kyllä nuo nykyjapanilaisetkin ovat ainakin tilastojen mukaan aika heikoilla parisuhdemaailmassa...

        Japanilaisilla miehillä on ongelma pienet kikkelit. Aasiassa on muutenkin miehillä pienet elimet joka aiheuttaa ongelmia pariutumisessa. Jollekkin länsimaalaiselle japanilaismies ei kelpaa edes kertapanoksi.

        Ongelmaksi se tulee siinä suhteessa että eurooppalaiset naiset ei huoli aasialaisia ja aasialaiset naisetkaan ei välttämättä halua aasialaista miestä vaan mieluummin etsitään joku länsimaalainen mies. Japanilaisnaisethan ovat kauniita ja tekevät kauppansa myös ulkolaisille. Miksi tyytyä japanilaismieheen jolla on n. 10cm penis maksimissaan ?


    • ätmi

      En tiedä. Naiset voisivat ihan rohkeasti lähestyä. Miehet kyllä suhtautuvat siihen suopeasti, kunhan nainen ei ole lihava tai muuten ruma.

    • 6 + 1

      Sen lisäksi, että naiset ovat ulkoistaneet aloitteiden tekemisen kokonaan toisen sukupuolen vastuulle (muka perinteisiin vedoten, vaikka todellinen syy enemmänkin pelko, epävarmuus ja riskien minimointi), niin sen lisäksi naiset tekeytyvät myös vaikeasti lähestyttäväksi ja tässäkin käyttävät tekosyitä, että miehet ovat potentiaalisia raiskaajia, pervoja, stalkkereita jne. Ei siis riitä, että miehen pitää tehdä aloitteet, koska naiset eivät uskalla tai naisten kielellä, koska "se on miehen tehtävä", vaan sen lisäksi miehen pitää murtaa jäämuurit ja kesyttää pillastunut nainen, joka jo valmiiksi juoksee karkuun aina kun joku mies lähestyy.

    • ---------------

      Minä pystyisin lähestymään naisia, mutta kun olen pitkäaikaistyötön, niin en oikein näe järkeä siinä. Pitäisi ainakin saada töitä ensin, en nimittäin haluaisi itsekään seurustella pitkäaikaistyöttömän naisen kanssa, ellen sitten olisi sikarikas ja nainen optimistinen, iloinen ja aktiivinen työttömyydestään huolimatta. Ainoastaan rahan avulla tässä yhteiskunnassa on henkilöllä mielekäs tulevaisuus. Vihaan tätä paikallaan jumittamista ja rahan absoluuttista valtaa.

      • Hui kauheeta

        Oletko oikeasti noin pinnallinen ja jos olet niin miksi naiset olisivat?


      • karu totuus
        Hui kauheeta kirjoitti:

        Oletko oikeasti noin pinnallinen ja jos olet niin miksi naiset olisivat?

        Vaikea sanoa miksi ovat mutta ovat kuitenkin.


      • ---------------
        Hui kauheeta kirjoitti:

        Oletko oikeasti noin pinnallinen ja jos olet niin miksi naiset olisivat?

        Olen realisti, en pinnallinen. Naisethan nimenomaan ovat pinnallisia, en tunne yhtäkään naista, joka olisi mielellään pitkäaikaistyöttömän kanssa.


      • epäreilua

        Minä taas ottaisin mielelläni pitkäaikaistyöttömän naisen, jotta voisimme sitten syrjäytyä yhdessä. Mutta jostain syystä naiset eivät halua syrjäytyä.


      • tasoteoriaa
        epäreilua kirjoitti:

        Minä taas ottaisin mielelläni pitkäaikaistyöttömän naisen, jotta voisimme sitten syrjäytyä yhdessä. Mutta jostain syystä naiset eivät halua syrjäytyä.

        Mies on naiselle keino nostaa statusta. Nainen on taas miehelle merkki statuksesta. Eli pitkäaikaistyötön ei saa naista, koska hän ei nosta naisen statusta. Jos taas pitkäaikaistyötön saisi naisen, niin se olisi merkki, että hänellä on statusta. Mikä on mahdottomuus, joten pitkäaikaistyötön mies ei saa naista, mutta pitkäaikaistyötön nainen voi saada miehen ja samalla nousta statusasteikossa ylös. Mies voi nostaa status vain omalla toiminnallaan ja saada siitä sitten palkkioksi vaikkapa sen pitkäaikaistyöttömän naisen.


    • kutsuhuuto

      Mua pelottaa, kun olen vanha mies jo ja mulla on pitkät hiukset, että pitääkö naiset ihan pellenä mua.

      • tyylinsä kullakin

        Vain jos sinulla on pälvikalvu ja pallomaha. Se on aika hassun näköistä, kun on ihan laihamies, jolla kuitenkin on toinen takapuoli vatsassa, pitkäthiukset ja keskellä kalju. Olen joskus nähnyt semmoisenkin.


    • mies sinkku.

      Naiset on tylyjä ja ennakkoluuloisia ja siksi en lähesty naisia enää. En jaksa suomi24 treffeissäkään lähestyä naisia koska kukaan ikinä vastaa.

      • 13+8

        Olen kanssa tyystin lopettanut livetilanteissa naisten lähestymisen. Miksi kiusata itseään..
        S24 treffeillä tulee vielä viestiä välillä lähetettyä ja kyllähän naiset siellä vastaakin. Eipä tuo mihinkään yleensä silti johda.


    • Näkymätön

      Työpaikallani on 10 naista eikä kukaan puhu minulle mitään juuri koskaan.

      • Oletkos itse puhunut heille? Tai tervehditkö edes? Tulee mieleen tyyppi, joka kulkee seiniä pitkin jotenkin säikähtäneen, tylyn ja panikoivan oloisena. Mitä sellaiselle puhuisi, kun koko olemus huutaa: jättäkää mut rauhaan!


    • Kävin tuossa lukemassa Lassukan tuoreimman blogin ja siellä oli esimerkki, jonka hän oli lukenut toisaalta:

      ""Valitsin pari yli 20-vuotiasta naista huoneen toisella puolella. Menin heidän pöytänsä luokse ja kysyin lähtisivätkö he meidän pöytäämme drinkille. "Ei kiitos", toinen heistä sanoi, "Lähdemme muutaman minuutin päästä". Yksinkertaista, eikö totta? Pikku pakit, ei iso juttu(?) Mutta kun käännyin pois ja palasin pöytäämme, tunsin oloni kuin lapseksi, joka kompastuu tarjottimensa kanssa koko koulun edessä""

      Naisen nopea tilanneanalyysi:

      Kirjoittaja *valitsi* pari naista huoneen toisella puolella ja oletti, että koska he kiinnostavat häntä (olivat ilmeisen kauniita, puoleensavetäviä tai ylipäänsä ulkoisesti hänen makuunsa). Hän ei ainakaan kerro saaneensa naisilta minkäänlaista vihjettä siihen suuntaan, että hekin olisivat kiinnostuneet hänestä. Ei katsekontaktia eikä hymyä.

      Ehkä naiset olivat juuri lähdössä. Olisiko heidän pitänyt muuttaa suunnitelmiaan vain koska mies sai päähänsä lähestyä heitä? Ehkä he eivät olleet lähdössä vaan kyseessä oli valkoinen valhe. Eikö se sitten ollut kohteliaampi vaihtoehto kuin sanoa, että "et kiinnosta"? Ja ennen kaikkea: mikä miehen sai kuvittelemaan, että naiset olisivat kiinnostuneita liittymään hänen seuraansa, jos kerran minkäänlaista signaalia siihen suuntaan ei ollut naisten suunnalta tullut?? Mies valitsi naiset puhtaasti ulkonäön perusteella (huoneen toiselta puolen on ventovieraista naisista vaikea muuta tietoa olla käytettävissä) mutta loukkaantui, kun naiset ehkä puhtaasti ulkonäön perusteella eivät olleet kiinnostuneita hänestä.

      Kyllähän lähestyä voi ilman, että on saanut edes sitä katsetta ja hymyä ensin, mutta sitten on turha itkeä ettei toinen halunnutkaan seuraa. Naisena ei tulisi mieleenikään lähestyä huoneen toisella puolen olevaa miestä, joka ei ole kehonkielellään viestinyt, että hän on a) huomannut minut ja b) saattaisi haluta tutustua.

      • Korjaus analyysin ensimmäiseen kappaleeseen:

        Kirjoittaja *valitsi* pari naista huoneen toisella puolella ja oletti, että koska he kiinnostavat häntä (olivat ilmeisen kauniita, puoleensavetäviä tai ylipäänsä ulkoisesti hänen makuunsa) niin hänkin kiinnostaa naisia. Kuitenkaan hän ei kerro saaneensa naisilta minkäänlaista vihjettä siihen suuntaan, että hekin olisivat kiinnostuneet hänestä. Ei katsekontaktia eikä hymyä.


      • eläinmaailman lait

        Huono esimerkki Laasaselta täytyy myöntää, mutta ei tarkoita että koko kirjoitus on väärässä.

        Aloitteen tekemisessä vallitsee eläinmaailman lait, ja osa naisista todellakin saattaa rangaista miestä aloitteen tekemisestä, jos mies arvioi itsensä väärin. Rankaisemalla nainen osoittaa miehelle paikkansa: "Rumana miehenä sinulla ei ole oikeutta lähestyä kaltaistani kaunista naista. Rumana miehenä sinun pitäisi tietää tämä."

        Naisen pitäisi siis lähettää ensin positiivinen signaali kuten hymy, jolla mies saisi luvan lähestymiseen. Mutta mistä mies tietää, että naiset lähettävät sellaisia signaaleja, jos mies ei koskaan edes saa sellaista? Mies joutuu lähestymään tällöin ilman signaalia, ja tulee tylytetyksi, koska ei tiennyt sääntöjä, joita hänelle ei ole koskaan kerrottu.

        Sen sijaan miehet jotka saavat hymyjä ja silmäniskuja tietävät milloin lähestyminen kannattaa, ja milloin kannattaa pehmittää naista flirtillä ennen aloitteen tekemistä.


      • tukallinen mies
        eläinmaailman lait kirjoitti:

        Huono esimerkki Laasaselta täytyy myöntää, mutta ei tarkoita että koko kirjoitus on väärässä.

        Aloitteen tekemisessä vallitsee eläinmaailman lait, ja osa naisista todellakin saattaa rangaista miestä aloitteen tekemisestä, jos mies arvioi itsensä väärin. Rankaisemalla nainen osoittaa miehelle paikkansa: "Rumana miehenä sinulla ei ole oikeutta lähestyä kaltaistani kaunista naista. Rumana miehenä sinun pitäisi tietää tämä."

        Naisen pitäisi siis lähettää ensin positiivinen signaali kuten hymy, jolla mies saisi luvan lähestymiseen. Mutta mistä mies tietää, että naiset lähettävät sellaisia signaaleja, jos mies ei koskaan edes saa sellaista? Mies joutuu lähestymään tällöin ilman signaalia, ja tulee tylytetyksi, koska ei tiennyt sääntöjä, joita hänelle ei ole koskaan kerrottu.

        Sen sijaan miehet jotka saavat hymyjä ja silmäniskuja tietävät milloin lähestyminen kannattaa, ja milloin kannattaa pehmittää naista flirtillä ennen aloitteen tekemistä.

        Siis mitä höpötystä tuo on? Nainen rankaisee aloitteen tekemisestä? Kyllä kai sitä voi aloitteita tehdä, ja tulla torjutuksi ihan ilman mitään rankaisua. Kaikki miesten tekemät aloitteet pitäisi naisten hyväksyä? Uskomatonta ajattelua!


      • tukallinen mies kirjoitti:

        Siis mitä höpötystä tuo on? Nainen rankaisee aloitteen tekemisestä? Kyllä kai sitä voi aloitteita tehdä, ja tulla torjutuksi ihan ilman mitään rankaisua. Kaikki miesten tekemät aloitteet pitäisi naisten hyväksyä? Uskomatonta ajattelua!

        Hyvä huomio. Kaikki aloitteet pitäisi hyväksyä mutta kuitenkin pitäisi olla kiltti nainen, joka ei antaudu kenen tahansa miehen iskettäväksi :)

        Mutta kertokaapa, miehet, miten se aloite sitten pitäisi torjua niin ettei mies kokisi tulleensa rangaistuksi.


      • mitä itse höpötät
        tukallinen mies kirjoitti:

        Siis mitä höpötystä tuo on? Nainen rankaisee aloitteen tekemisestä? Kyllä kai sitä voi aloitteita tehdä, ja tulla torjutuksi ihan ilman mitään rankaisua. Kaikki miesten tekemät aloitteet pitäisi naisten hyväksyä? Uskomatonta ajattelua!

        Miten niin uskomatonta ajattelua? Missä sanoin, että kaikki naiset rankaisevat. On tylyjä naisia, ja on naisia, jotka osaavat antaa kohteliaat pakit. Koska mies ei voi tietää etukäteen onko nainen tyly vai kohtelias, pelko voi estää lähestymisen. Varsinkin jos mies ei koskaan saa positiivisia, luvan antavia signaaleja, kuten hymyjä ja silmäniskuja.


      • tukallinen mies
        mitä itse höpötät kirjoitti:

        Miten niin uskomatonta ajattelua? Missä sanoin, että kaikki naiset rankaisevat. On tylyjä naisia, ja on naisia, jotka osaavat antaa kohteliaat pakit. Koska mies ei voi tietää etukäteen onko nainen tyly vai kohtelias, pelko voi estää lähestymisen. Varsinkin jos mies ei koskaan saa positiivisia, luvan antavia signaaleja, kuten hymyjä ja silmäniskuja.

        Mitä ihmeen rankaisua se on jos antaa tylyt pakit? Typerää ja huonoa käytöstä se on, mutta ei kai nyt mitään rankaisua. Siis ymmärrän jos joku itsestään epävarma mies tulkitsee sen rankaisuna. Mutta tuskin naiset keskenään hihittelevät, "heh heh, taas sain rankaistua yhtä miestä".


      • pyhä yksinkertaisuus
        tukallinen mies kirjoitti:

        Mitä ihmeen rankaisua se on jos antaa tylyt pakit? Typerää ja huonoa käytöstä se on, mutta ei kai nyt mitään rankaisua. Siis ymmärrän jos joku itsestään epävarma mies tulkitsee sen rankaisuna. Mutta tuskin naiset keskenään hihittelevät, "heh heh, taas sain rankaistua yhtä miestä".

        Vajaaälyisen kanssa keskustelu on hankalaa.

        Palkitsemis ja rankaisuvalta tarkoittaa, että vahvemmassa sosiaalisessa asemassa oleva voi omalla käytökselleen palkita tai rankaista toista käyttäytymään tietyllä tapaa.

        Esimerkiksi: Jos omistaja jättää koiransa tahallisesti huomiotta, kuin koira olisi näkymätön, koiralle tämä on pahimpia mahdollisia rangaistuksia.

        Sinun mukaasi kyse ei ole rangaistuksesta, koska ilmeisesti oikeuden tuomio puuttuu. Psykologisesti ottaen kyse on kuitenkin sosiaalisesta rankaisemisesta.

        Ilmeisesti järki ja tukka eivät tässätapauksessa ole pysyneet samassa päässä, kun näin yksinkertainen asia pitää rautalangasta vääntää.


      • ätmi
        tukallinen mies kirjoitti:

        Mitä ihmeen rankaisua se on jos antaa tylyt pakit? Typerää ja huonoa käytöstä se on, mutta ei kai nyt mitään rankaisua. Siis ymmärrän jos joku itsestään epävarma mies tulkitsee sen rankaisuna. Mutta tuskin naiset keskenään hihittelevät, "heh heh, taas sain rankaistua yhtä miestä".

        Vankilatuomio ei siis ole rankaisua, jos lainvalvojat eivät keskenään hihittele "hehe, taas rankaistiin yhtä murhaajaa"?

        Nainen voi antaa pakit tai nainen voi antaa pakit ylimääräisellä tylytyksellä. Nainen voi sanoa "ei kiitos" tai nainen voi sanoa "painu helvettiin, mikä sä oikein luulet olevas". Ylimääräinen tylytys on se rankaisu.

        Et muuten saa yhtään enempää pillua, vaikka naisia noin urheasti puolustatkin.


      • tukallinen mies
        pyhä yksinkertaisuus kirjoitti:

        Vajaaälyisen kanssa keskustelu on hankalaa.

        Palkitsemis ja rankaisuvalta tarkoittaa, että vahvemmassa sosiaalisessa asemassa oleva voi omalla käytökselleen palkita tai rankaista toista käyttäytymään tietyllä tapaa.

        Esimerkiksi: Jos omistaja jättää koiransa tahallisesti huomiotta, kuin koira olisi näkymätön, koiralle tämä on pahimpia mahdollisia rangaistuksia.

        Sinun mukaasi kyse ei ole rangaistuksesta, koska ilmeisesti oikeuden tuomio puuttuu. Psykologisesti ottaen kyse on kuitenkin sosiaalisesta rankaisemisesta.

        Ilmeisesti järki ja tukka eivät tässätapauksessa ole pysyneet samassa päässä, kun näin yksinkertainen asia pitää rautalangasta vääntää.

        Emme ole koiria. Sosiaalisena rangaistuksena asiat toimivat vain, jos annamme niiden toimia niin. Jos esimerkiksi ajattelemme, että nainen, jolle aloitteen teimme käyttäytyi huonosti antaessan tylyt pakit, silloin ei meidän tarvitse kokea rankaisuna hänen kommenttiaan, vaan huonona käytöksenä. Luulen, että ne miehet, jotka pystyvät näin asennoitumaan menestyvät paremmin naisten keskuudessa kuin ne, jotka luulevat, että miehen ja naisen suhde on jotain kilpailua siitä, kuka alistaa ja rankaisee ketäkin ja että se joka julkeammin käyttäytyy huonosti voittaa.


      • tukallinen mies
        ätmi kirjoitti:

        Vankilatuomio ei siis ole rankaisua, jos lainvalvojat eivät keskenään hihittele "hehe, taas rankaistiin yhtä murhaajaa"?

        Nainen voi antaa pakit tai nainen voi antaa pakit ylimääräisellä tylytyksellä. Nainen voi sanoa "ei kiitos" tai nainen voi sanoa "painu helvettiin, mikä sä oikein luulet olevas". Ylimääräinen tylytys on se rankaisu.

        Et muuten saa yhtään enempää pillua, vaikka naisia noin urheasti puolustatkin.

        En puolusta naisia, vaan sanon, että tylyt pakit ovat huonoa käytöstä. Onko naisen käytöksen sanominen huonoksi sinun mielestäsi puolustelua?


      • penetraattori
        eläinmaailman lait kirjoitti:

        Huono esimerkki Laasaselta täytyy myöntää, mutta ei tarkoita että koko kirjoitus on väärässä.

        Aloitteen tekemisessä vallitsee eläinmaailman lait, ja osa naisista todellakin saattaa rangaista miestä aloitteen tekemisestä, jos mies arvioi itsensä väärin. Rankaisemalla nainen osoittaa miehelle paikkansa: "Rumana miehenä sinulla ei ole oikeutta lähestyä kaltaistani kaunista naista. Rumana miehenä sinun pitäisi tietää tämä."

        Naisen pitäisi siis lähettää ensin positiivinen signaali kuten hymy, jolla mies saisi luvan lähestymiseen. Mutta mistä mies tietää, että naiset lähettävät sellaisia signaaleja, jos mies ei koskaan edes saa sellaista? Mies joutuu lähestymään tällöin ilman signaalia, ja tulee tylytetyksi, koska ei tiennyt sääntöjä, joita hänelle ei ole koskaan kerrottu.

        Sen sijaan miehet jotka saavat hymyjä ja silmäniskuja tietävät milloin lähestyminen kannattaa, ja milloin kannattaa pehmittää naista flirtillä ennen aloitteen tekemistä.

        Siis kyllähän naisten signaalit on sinänsä selkeitä. Mutta vaikka ne lähettelee niitä signaaleja niin silti niistä ei ota selvää haluavatko että lähestytään vai ei. Joillain naisilla on vaan tapana tehdä tuota kaikille niin mistä se sitte pitäs tietää mitä ne haluaa.


    • FKmewkewfmkwefwf

      Torjutuksi tulemisen pelko ja siitä seuraavat ongelmat itsekuvan kanssa. Jos altistaa itsensä toisille ihmisille altistaa itsensä myös arvottomuudentunteille jos/kun ei kelpaa.

      Miehillä on karumpaa tässäkin suhteessa koska naisten minimiarvon asettaa pimppi. Kenellä tahansa naisella on etuoikeus nähdä itsensä vähintään horon arvoisena. Miehet eivät tälläistä automaattista minimiarvoa omista.

    • En allekirjoita sellaista väittämää, että naisten lähestyminen olisi keskimäärin mitenkään vaikeaa.

      Se helppous/vaikeus riippuu puhtaasti tilanteesta ja olosuhteista. Myös se vaikuttaa, että missä mielentilassa on itse kun se potentiaalisen lähestymisen aika koittaa.

    • -M-

      Jostain nuoruudesta on jäänyt alitajuntaan tunne että nainen vastaa tai käyttäytyy suurella todennäköisyydellä tylysti ja ylemmyyttään osoittaen. Eihän se aikuisiässä enää ihan niin mene eivätkä todennäköisyydet ole enää yhtä huonot, mutta jossain kehitysvaiheessa se ajatus on päässyt aivoihin ja juurtunut sinne aika tiukasti.

      • ---

        Teinitytöt on aika tylyjä usein. Jos ei ole kokemusta muusta, niin mistä sitä tietää onko vanhemmat naiset yhtään erilaisia. Etenkin jos eivät halua tulla yhtään vastaan miestä tai ole lähestyttäviä.


      • joku sinkkumies
        --- kirjoitti:

        Teinitytöt on aika tylyjä usein. Jos ei ole kokemusta muusta, niin mistä sitä tietää onko vanhemmat naiset yhtään erilaisia. Etenkin jos eivät halua tulla yhtään vastaan miestä tai ole lähestyttäviä.

        Ei se tunnu hirveästi muuttuvan kun sitä ikää tulee lisää.

        Yli kolmekymppisenä miehenä olen puhunut mukavien 18-22v naisten kanssa baareissa. Kyseiset naiset ovat olleet varsin mukavia vaikka on täysin ilmeistä että olen niin vanha että minulla ei ole mitään asiaa yrittää iskeä näitä naisia. Ehkä juuri sen takia naiset olivat niin mukavia. Kun tilanne oli niin itsestäänselvä ettei sitä tarvinnut alkaa tylysti kertomaan.

        Sitten olen puhunut joidenkin ehkä 25-30v naisten kanssa. Ja sieltä sitten onkin tullut sitä aika tylyä vastausta suuntaani.

        Se ikä yksinään ei siis selitä tota tylyyttä. Vaikka teinit varmasti ovatkin usein huonokäytöksisiä. Luulen että ehkä on pikemminkin joku "tylytys-spot", se missä nainen on juurikin sen miehen ikäinen tai enintään 5v nuorempi. Silloin nainen kokee että mies on sosiaalisesti tasavertainen, ja miestä voi siten tasavertaisesti arvostella. Jos mies ei ole tarpeeksi komea, niin sitten se ilmaistaan tylysti.
        Sitten taas selvästi vanhemmat naiset ovat tietysti otettuja nuoren miehen liehittelystä, joten eivät tylytä. Mainitsevat ehkä että mies on kyllä liian nuori heille, mutta mielellään silti juttelevat.
        Ja vastaavasti merkittävästi nuoremmat naiset taas kokevat olevansa sosiaalisella arvoasteikolla selvästi vanhempaa miestä alempana, joten jos mies on asiallinen eikä kännissä, niin nuoret naiset ikäänkuin alistuvat kyseisen miehen (isähahmon) :P edessä. Eivät uskalla sille sosiaalisesti korkeampiarvoiselle alkaa tylyttämään. Se ikä antaa alfauroksen statuksen.

        Tällaisen ilmiön olen ainakin itse ollut huomavinani naisten ikään liittyen.

        Omassa ikäluokassa sitten yleensä se tylyys on kiinni naisen ulkonäöstä. Mitä paremman näköinen ja mitä pidempi nainen, sitä varmemmin tulee pakit vähän reppanalle lyhyelle tavisnäköiselle miehelle. (Mutta tämähän nyt on itsestäänselvyys.)


    • Nainen jostakin

      Kyllä suurin vaikeus lähestymisessä on se että olettaa saavansa pakit.
      Jännittää sitä ihan simona.
      Uusia pettymyksiä kohti=)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      216
      3246
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      118
      1904
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      91
      1426
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      195
      1312
    5. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      32
      1106
    6. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1053
    7. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      97
      1027
    8. Olen päättänyt saada sinut

      Minua ei estot pidättele. Otan vaikka väkisin.
      Ikävä
      16
      1011
    9. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      45
      995
    10. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      990
    Aihe