Hienoa.

Vapun jälkeen

Kapi oli näemmä natokiimassaan saanut sotkettua Mauno Koivistonkin natointoilijaksi. NImimerki Pystyyn_kuollut oli lyhyesti tuonut esiin, että Kapi varsin heppoisin perustein laittaa sanoja Mauno Koiviston suuhun. Ja toden totta, nuo Koivioston sanat, joihin Kapi vetosi, eihän ne sitä todista, mitä Kapi sanoo niiden todistavan. Muutenkin Kapi joutui jo itsekin myöntämään elävänsä uskomustensa varassa natoasiassa. Onhan hän aiemmin jo kirjoittanut, että Kekkonenkin olisi Naton kannalla, jos eläisi. Kapilta loppuu asiaperusteet. Hänellä on vain kova natokiima/ryssänviha, joka kai juontaa juurensa siihen, että Kapin isä juoksi vihollisen luotiin jatkosodassa?

38

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapilla heittää

      Olisikohan Kapin sadasti kieltämä OWK mitä mieltä, jos eläisi?

    • Kapin ryssäviha

      johtuu vain hänen homoudestaan. Putinhan tunnetusti pistää Venäjällä homot järjestykseen ja Kapi pelkää saman komennon tulevan Suomeen.

      • In the Navy

        Enpä usko, sillä nykyisin USA:kin hyväksyy jopa homosotilaat?


    • 94 965

      Eikös se Kapi itse tässä taannoin kertonut hänen suuhunsa laitetun sanoja? Kun kiisti ja selitteli omia kirjoituksiaan?
      Eipä kykene tuo miehenkuvatus sanoistaan vastaamaan. Herra paratkoon, näin on näreet ja huonosti olisi hatussa äimät, jos tuollainen sanansa syöjä johtaisi sotajoukkoja tositilanteissa. Tokihan Kapi ei ikänsäkään puolesta enää johda yhtään mitään, mutta tarkoitankin lähinnä tuollaisten soveliaisuutta johtamaan. Kriteerit tietysti ennen erilaiset, nykyään kai jo on paremmat soveltuvuustestit, kuin poliiseillakin. Ei Kapia enää hyväksyttäisi puolustusvoimien palvelukseen. Mikä se palvelus sitten siellä lienee ollut vanhempina aikoinakaan, kun asiasta on vain Kapin sana? JA siihenhän ei luota kukaan, niin monesti Kapi jäänyt valheistaan kiinni.

    • Ahdas maailma

      Omituisia nämä palstakepulit. Eivät osaa kirjoittaa keskustaa koskevista ajankohtaisista aiheista tai muutenkaan kirjoittaa (kepupalstalla eniten kirjoitusvirheitä) , mutta Kapista löytyy kirjoitettavaa ihan pakkomielteeksi asti.

      Sen tähden ja siitä johtuen mopokerhomme haluaa toivottaa palstakepuleille vimmatun pakkomielteistä viikonloppua. Koettakaa saada se päätä kiristävä vanne entistäkin kireämmäksi.

      • Kapin pakkomielle

        >>>>Kapista löytyy kirjoitettavaa ihan pakkomielteeksi asti.



        Olen huomannut saman. Etenkin Kapi kirjoittaa itsestään aivan pakkomielteenomaisesti.


      • Nytkö on

        sinunkin homon päivä pelastettu??


      • saunamajuri
        Nytkö on kirjoitti:

        sinunkin homon päivä pelastettu??

        Kapiko se siinä taas puskasta?


      • Upseeri&herrasmies??
        Kapin pakkomielle kirjoitti:

        >>>>Kapista löytyy kirjoitettavaa ihan pakkomielteeksi asti.



        Olen huomannut saman. Etenkin Kapi kirjoittaa itsestään aivan pakkomielteenomaisesti.

        On Kapi kirjoittanut Urkistakin.


        "Korhonen se illan tullen
        Hietaniemeen astelee.
        Itsestänsä kiinni pitää,
        Urkin paaden kastelee."


      • Tai oikeastaan
        Upseeri&herrasmies?? kirjoitti:

        On Kapi kirjoittanut Urkistakin.


        "Korhonen se illan tullen
        Hietaniemeen astelee.
        Itsestänsä kiinni pitää,
        Urkin paaden kastelee."

        Itsestään ja omituisista puuhistaanhan tuo tuossakin kirjopittaa:)))


      • volvo,scania,Iveco..
        Upseeri&herrasmies?? kirjoitti:

        On Kapi kirjoittanut Urkistakin.


        "Korhonen se illan tullen
        Hietaniemeen astelee.
        Itsestänsä kiinni pitää,
        Urkin paaden kastelee."

        Jos noin tekee, eikö se ole haudan häpäisyä? Hautarauhan rikkomista, mitä se on?


    • Hienoahan se on, että te eräät koette minut niin merkittäväksi mielipidevaikuttajaksi täällä, että teille ei riitä minun avausteni lukeminen ja niille vastailu, vaan pitää tehdä ihan omia avauksiaankin minusta. Eipä täällä monellakaan taida olla samanlaista kiinnostavuutta!

      Tuo tosiasia ilmeisesti hieman hävettää erästä, joka yrittää avuttomasti kääntää tuon pakkomielteisyytenne minun pakkomielteeksi puhua aina itsestäni. En toki usein viitsi puhua teistäkään, kun ette ole minun enempää kuin muidenkaan mielestä sen arvoisia, mutta huomioin teidät sentään tuolla omalla avauksellani tällä:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12216015#comment-67582242-view

      Minun mielestäni kun tuo tuossa listaamani käyttäytymisenne on varsin ihmeteltävää. Mutta saatatte olla oikeassa, että ihmeteltävämpää on, kun viitsin puuttua sellaiseen, jota tuottaa ainoastaan hyvin sairas pää. Ei tuollaista yksin joutilaisuus ja kyvyttömyys muuhun selitä, ei edes alemmuudentuntokaan, vaikka se miten aiheellista olisi. Tässä sanomani pätee myös tämän avauksen tekijään.

      • Kapia potuttaa

        Hienoahan se on, että vastaat, kun hieman houkutellaan. Olit Koivistoa siteeraillut.
        Minäkin siteeraan. Ei pidä provosoitua, jos provosoidaan.
        Mutta kyllä sinusta avauksia tehdään varmaan vastedeskin, reagoit niihin sitten, tai et. Omapa on asiasi. Teet niin kuin tahdot. Sinä menet täältä valehtelemasta kertoen siitä erikseen ja samantien tulet ja valehtelet lisää. Hyvin epäuskottavaa käytöstä, mutta pellenähän sinua pidetäänkin matka- ym satukertomuksiesi johdosta.


      • Kapilla sairas pää

        "...pitää tehdä ihan omia avauksiaankin minusta."


        Niinhän sinäkin teet?
        Milloin milläkin nimimerkillä.


      • Kapin nimimerkkejä

        "En rikkonut jäähyväiskirjoituksessani antamaani lupausta, sillä eihän tuon puheena olevan kirjoituksen laatija ollut K.K.Korhonen, vaan "ettekö tiedä"."



        Kas vain sanoi kasvain ja kasvoi vain.


      • 70+149
        Kapin nimimerkkejä kirjoitti:

        "En rikkonut jäähyväiskirjoituksessani antamaani lupausta, sillä eihän tuon puheena olevan kirjoituksen laatija ollut K.K.Korhonen, vaan "ettekö tiedä"."



        Kas vain sanoi kasvain ja kasvoi vain.

        KAPI JA KAPIN IKUISET JÄÄHYVÄISKIRJOITUKSET.


    • Kapi tulkitsi

      Kapi on kova tulkitsemaan henkilöiden sanoja mieleisikseen.
      Eritoten merkittävien henkilöiden sanoja. Sitä kautta Kapi tuntee itsensäkin merkittäväksi henkilöksi, jota hän ei ole. Ainut kirjallinen tuotoksensakin on joku tutkielmakyhäelmä, jota haisevina monisteina pakkojaettiin sukulaisille.
      Pekka Visuri on eri maata, mutta hän onkin eversti. Hänetkin Kapi on haukkunut, mutta Visuri tuskin sitä edes tietää ja jos tietää, mitä sitten? Kuka v itun Jorma Kalevi Korhonen? Ei varmaan kovinkaan merkittävä henkilö? Mikä lie profiilikyylääjä?

    • Kapin on aivan

      pakko tulla kommentoimaan hänestä tehtyjä avauksia. Se on niitä narsistin vaivoja. Pahinta olisi, ettei kukaan huomioisi.

      Hauskinta ovat nämä Kapin ilmoitukset saitilta lähtemisestä. Pari pikku juttua tomppelista ja ukko on haukkana saitilla ;)

    • Vielä kuittaan nuokin, kun sitä odotatte:

      >>Hienoahan se on, että vastaat, kun hieman houkutellaan.>Kapin pakko tulla kommentoimaan hänestä tehtyjä avauksia. Pari pikku juttua tomppelista ja ukko on haukkana saitilla

      • Hattukauppias

        Onpa typerän näköinen hatun reuhka harmajapään suojana. No harvinaisen tollon näköinen on hatun kantajakin. Tyhjä katse ja lapsenomainen virne naamalla cp?


      • Patu jatkaa horinaa?

        "miksi te minua tänne houkuttelette?"



        Jospa kyse on vain pikku kujeilusta? Sellaisesta, jota sinäkin kerroit harrastaneesi kymmenillä eri nimimerkeilläsi? Olit olevinasi kovin nokkelaa. Mutta älä roiku, jos ei huvita. Äläkä ainakaan enää koskaan laita linkkejä kuviisi, joissa pyllistelet paljain takamuksin. Aukaisin kerran laittamasi linkin ja sellainen sieltä paljastui. Paljas p erseesi. Ajattele, jos joku alaikäinen tyttö avaa sellaisen linkin., kun eri palstoilla seikkailet ja linkittelet ties mitä...


      • On hyvä välillä

        osoittaa sinun olevan pelkkä valehteleva tomppeli.

        Normaalin saittilaisen ei koskaan tarvitse ilmoitella saitilla lähtemisistään ja tulemisistaan.

        Sinun idiootin on pakko kirjoittaa kymmenen kertaa viikossa lähdöistäsi. Pari heittoa ja kas, Kapi tomppeli on saitilla taas määkimässä.

        Se on hupaisaa ja vie samalla kaiken uskottavuutesi.


      • Aina sinä kuittaat

        "Vielä kuittaan nuokin, kun sitä odotatte:"


        Niinpä niin. Eräistä on ehkä hauska katsoa, kun munaat itsesi kerta toisensa jälkeen tuolla itseään toistavalla ilmanaikuisella lässyykselläsi.
        Toiset taas ovat hyvin pettyneitä, kun jauhat pas kaa minkä ehdit. MPP taisi siitä sinua muistuttaakin? On muuten muistuttanut jo kymmenen vuotta sitten, että useastakin syystä olisi järkevintä pystella palstan aiheessa eikä kertoilla omasta elämästään ja sen vaiheista puolison kuolemaa myöten, isäsi uskottomuudesta, hänen sotareissustaan ja vastaavista. Kai nyt jumaliste itsekin tajuat, ettei sellaiset tälle palstalle kuulu. Tai ehkä et? Olet sinä joskus niin tyhmältä vaikuttava, että voihan se niinkin olla, ettet vaan tajua.


      • Teititellen Kapia

        "...miksi te minua tänne houkuttelette?"


        Ettekö tiedä?


    • Millähän määrittää ?

      kapilla hyvät hengenlahjat.
      Joillain huonot.

    • JOHTAJA J:LLÄ

      Pää on pahasti epäkunnossa yksinäisestä pirun roolista johtuen.

    • Kiitos tunnustuksest

      Pää sinulla on pahasti epäkunnossa, se on tiedetty. Nyt sitten kerrot syynkin. Yksinäisyydestä se siis johtuu. Yksinäisyytesikin on tietysti tiedetty, mutta ei ole ymmärretty, että se on syy pääsi epäkunnolle. Eiköhän sille liene muitakin syitä?

    • 56+45

      Onko joku nähnyt Mauno Koiviston jossain puoltavan natojäsenyyttä?

      Tuon Kapin lainauksen Koiviston sanoista Venäjän suhteen näin netissä aiemmin. Kapi toi sen esiin uudelleen ja tulkitsi Koiviston sanoja omia tarkoitusperiään ja halujaan vastaaviksi. Mutta eihän se niin mene, että Koivisto kannattaisi natojäsenyyttä, vaikka natolähettiläs Kapi sen niin tulkitsisikin. Itse uskon enemmän Koiviston omiin sanoihin kuin Kapin oman pään lapsellisiin tulkintoihin Koiviston sanoista.

      • Kepuänkyrät ja varsinkin Tolliskot tietysti tietävät kaikesta kaiken ja heidän änkyrälehtensä ja Totuudentorvensa sen todistavat, "Suomesta ei tule koskaan EU:n jäsentä." Tolliskojen totuudentorvi pääkirjoituksessaan 1995.
        "Anneli ei ole milloinkaan valehdellut." sama, ja Keskusta on kaiken kertonut (vaalirahoituksesta) kun rötökset alkoivat paljastua ja Kepun johto, Vanhanen ja Korhonen eivät edes tiedä ketkä ovat KMS:n takana... ja muuta kepuänkyrä-, ja varsinkin Tolliskototuutta.

        Ole istunut ensi kerran Mauno Koiviston kanssa samassa seurassa Annan Pubissa Helsingissä 1969. Täällä pasknaann´ anteeksi älypelin jättiläiset saivartelevat siitä mitä Mauno Koivisto on sanonut ja mitä ei.

        Voisi olla teille typeryksille hyväksi lukea muutakin kuin Tolliskojen Totuudentorvea ja sitten ladella muilutus-, tappo- ja muita perikepulaisia uhkauksia.

        Rupla-Urhon jäljeltä Suomi oli niin suomettunut, ettei Manu voinut sanoa mitä tarkoitti, mutta jos te vähääkään jostakin ymmärtäisitte, luksiette ja kuuntelisitte, niin tietäisitte kuinka kaukaa presidentti Mauno Henrik Koivisto aloitta vahvan ja PYSYVÄN länsiliittoutumisen tien.
        1. YYA-sopimuksesta irtautuminen kävi ilman Rupla-Urhon aikaisia teatteriesityksiä.
        2. Aseistuksemme TÄÅYDELLINEN Nato-yhteensopivuus. Hornetit, kranaatinheittimet, ohjukset, maasta- ilmaan, maasta- maahan ja jopa ilmasta - maahan ja merivoimien ohjukset.

        Olisiko meidän, siis Suomen ja suomalaisten jatkaa suomettumislinjaa ja pyrkiä Neuvostokansojen kunniakkaan Liiton jäseniksi?

        Ellei Tolliskomaan paskanaama-Anneli olisi niin törkeästi juoruillut ja valehdellut, nyt olisimme Naton jäseniä.

        Vielä kerran, tämä Syöttiläsmaakunnan, Tolliskomaan on itsenäistyttävä ja se voi Paavo Vl. Väyrysen kehotuksen mukaan liittyä Venäjän, Valko-Venäjän ja (!) Ukrainan valtioliittoon. Siitä vaan syöttiläät, ei koko Tolliskomaa milloinkaan pystu itseään elättämään puhumattakaan, että maksaisivat Jalasjärven kuprut.


      • Totta puhut
        osmium1 kirjoitti:

        Kepuänkyrät ja varsinkin Tolliskot tietysti tietävät kaikesta kaiken ja heidän änkyrälehtensä ja Totuudentorvensa sen todistavat, "Suomesta ei tule koskaan EU:n jäsentä." Tolliskojen totuudentorvi pääkirjoituksessaan 1995.
        "Anneli ei ole milloinkaan valehdellut." sama, ja Keskusta on kaiken kertonut (vaalirahoituksesta) kun rötökset alkoivat paljastua ja Kepun johto, Vanhanen ja Korhonen eivät edes tiedä ketkä ovat KMS:n takana... ja muuta kepuänkyrä-, ja varsinkin Tolliskototuutta.

        Ole istunut ensi kerran Mauno Koiviston kanssa samassa seurassa Annan Pubissa Helsingissä 1969. Täällä pasknaann´ anteeksi älypelin jättiläiset saivartelevat siitä mitä Mauno Koivisto on sanonut ja mitä ei.

        Voisi olla teille typeryksille hyväksi lukea muutakin kuin Tolliskojen Totuudentorvea ja sitten ladella muilutus-, tappo- ja muita perikepulaisia uhkauksia.

        Rupla-Urhon jäljeltä Suomi oli niin suomettunut, ettei Manu voinut sanoa mitä tarkoitti, mutta jos te vähääkään jostakin ymmärtäisitte, luksiette ja kuuntelisitte, niin tietäisitte kuinka kaukaa presidentti Mauno Henrik Koivisto aloitta vahvan ja PYSYVÄN länsiliittoutumisen tien.
        1. YYA-sopimuksesta irtautuminen kävi ilman Rupla-Urhon aikaisia teatteriesityksiä.
        2. Aseistuksemme TÄÅYDELLINEN Nato-yhteensopivuus. Hornetit, kranaatinheittimet, ohjukset, maasta- ilmaan, maasta- maahan ja jopa ilmasta - maahan ja merivoimien ohjukset.

        Olisiko meidän, siis Suomen ja suomalaisten jatkaa suomettumislinjaa ja pyrkiä Neuvostokansojen kunniakkaan Liiton jäseniksi?

        Ellei Tolliskomaan paskanaama-Anneli olisi niin törkeästi juoruillut ja valehdellut, nyt olisimme Naton jäseniä.

        Vielä kerran, tämä Syöttiläsmaakunnan, Tolliskomaan on itsenäistyttävä ja se voi Paavo Vl. Väyrysen kehotuksen mukaan liittyä Venäjän, Valko-Venäjän ja (!) Ukrainan valtioliittoon. Siitä vaan syöttiläät, ei koko Tolliskomaa milloinkaan pystu itseään elättämään puhumattakaan, että maksaisivat Jalasjärven kuprut.

        Mutta viheltäen ohi menee niillä, joille tarkoitat. Ei ne ole kiinnostuneita Koivistosta eikä Natosta. Kapi niiden mielissä vain on, aina. Kapikiimasta tuokin avaus on syntynyt. Kuten sadat muutkin heiltä. Ei kepukaan ole niille mitään kapin rinnalla. Kekkosenkin ne ottavat esille vain muistellakseen, mitä kapi on siitä kertonut. Kapi, kapi aina vain kapi niiden päässä on. On se kapi ihmemies.

        Olikohan ne päästään pahastikin sairaita jo ennen kuin sinne meni kapi?


      • Upseeri matkailee
        Totta puhut kirjoitti:

        Mutta viheltäen ohi menee niillä, joille tarkoitat. Ei ne ole kiinnostuneita Koivistosta eikä Natosta. Kapi niiden mielissä vain on, aina. Kapikiimasta tuokin avaus on syntynyt. Kuten sadat muutkin heiltä. Ei kepukaan ole niille mitään kapin rinnalla. Kekkosenkin ne ottavat esille vain muistellakseen, mitä kapi on siitä kertonut. Kapi, kapi aina vain kapi niiden päässä on. On se kapi ihmemies.

        Olikohan ne päästään pahastikin sairaita jo ennen kuin sinne meni kapi?

        "Eilen matkallani tänne pohjoisemmaksi yövyin Kokkolassa, jossa pistin hotellini päätteeltä tuon pienen avaukseni "keitä nuo kirjoittajat ovat?". Arvuuttelin siinä noiden mieliänne askarruttavien sankarikirjoittajien henkilöllisyyttä. Heittämäni koukku nielaistiin niin, että koho ei ole vieläkään noussut pintaan! Lähes 1500 kävijää näkyy olleen ja yli 70 vastinettakin on tullut ja kuohunta varmaan jatkuisi, ellen minä nyt sitä säälin tuntein keskeyttäisi."


        Ei se ole kiinnostunut Koivistosta eikä Natosta. Itsestään se on kiinnostunut. Ja egonsa esiintuomisesta. Joka heIvetin hotellistakin se taitaa matkoillaan tänne laittaa kirjoituksiaan. Koukkuja kertoo heittävänsä. Ylpeä on, kun saa jotkut hölmöt niihin tarttumaan. Sellainen on Kapi. Upseeri ja herrasmies. Upseekunnan häpeä. Ei täällä muut upseerit itseään Kapin tavoin munaa. Mokomakin monistekapi, sukulaistensakin riesa, lastenlapsensakin tuo esiin profiilikuvissaan.
        Ja oman takapuolensa. Siinä on se Kapi-papan pylly, voi lastenlapset sitten sanoa, jos senkin kuvan näkevät.


      • true or false?
        Totta puhut kirjoitti:

        Mutta viheltäen ohi menee niillä, joille tarkoitat. Ei ne ole kiinnostuneita Koivistosta eikä Natosta. Kapi niiden mielissä vain on, aina. Kapikiimasta tuokin avaus on syntynyt. Kuten sadat muutkin heiltä. Ei kepukaan ole niille mitään kapin rinnalla. Kekkosenkin ne ottavat esille vain muistellakseen, mitä kapi on siitä kertonut. Kapi, kapi aina vain kapi niiden päässä on. On se kapi ihmemies.

        Olikohan ne päästään pahastikin sairaita jo ennen kuin sinne meni kapi?

        Mistä voimme tietää, ettet ole Kapi itse?
        Onhan Kapi itse myöntänyt kirjoitelleensa milloin milläkin nikillä ja vastailleensa toisella nikillä itselleen.
        Kapin luottamus on mennyt.


      • 84 8
        true or false? kirjoitti:

        Mistä voimme tietää, ettet ole Kapi itse?
        Onhan Kapi itse myöntänyt kirjoitelleensa milloin milläkin nikillä ja vastailleensa toisella nikillä itselleen.
        Kapin luottamus on mennyt.

        Täytyy vielä lisätä, leikkiupseeria ja Matti Vanhasta parempimuistinen kun olen, eräät leikkiupseerin sanat. Miksihän hänen sellaisiakin piti kirjoittaa, jos niin haluaa olla vakavasti otettava?

        "pystyn kirjoittamaan niin, ettei kukaan tunnista minua".
        Ja niin näkyy kuvitelleensakin, kun on itserakkaudessaan joutunut eräässä esiin nostetussa viestissään kertomaan olleensa niin monen nimimerkin takana, ettei itsekään niitä kaikkia muistanut. Ja noita mitä hullumpia leikkiupseerin viestejä näkyy nousevan esiin kuin sieniä sateella, kun leikkiupseeri on viime aikoina alkanut kiistää sellaisiakin kirjoituksia, jotka muut muistavat, mutta hän ei. Hänen mielestään siis sitä ei ole olemassa, jonka hän on tehnyt, jos hän ei sitä muista.

        Hienoa Kapi, jatka samaan malliin, saat juuri sen verran arvostusta kuin ansaitset. Pöyhkeilijä, itseriittoinen, itseäsi muita parempana pitävä, elämän ehtoopuolta taivaltava valehtelija. Sellaisen statuksen sinä olet täällä saanut.


      • heh heh
        osmium1 kirjoitti:

        Kepuänkyrät ja varsinkin Tolliskot tietysti tietävät kaikesta kaiken ja heidän änkyrälehtensä ja Totuudentorvensa sen todistavat, "Suomesta ei tule koskaan EU:n jäsentä." Tolliskojen totuudentorvi pääkirjoituksessaan 1995.
        "Anneli ei ole milloinkaan valehdellut." sama, ja Keskusta on kaiken kertonut (vaalirahoituksesta) kun rötökset alkoivat paljastua ja Kepun johto, Vanhanen ja Korhonen eivät edes tiedä ketkä ovat KMS:n takana... ja muuta kepuänkyrä-, ja varsinkin Tolliskototuutta.

        Ole istunut ensi kerran Mauno Koiviston kanssa samassa seurassa Annan Pubissa Helsingissä 1969. Täällä pasknaann´ anteeksi älypelin jättiläiset saivartelevat siitä mitä Mauno Koivisto on sanonut ja mitä ei.

        Voisi olla teille typeryksille hyväksi lukea muutakin kuin Tolliskojen Totuudentorvea ja sitten ladella muilutus-, tappo- ja muita perikepulaisia uhkauksia.

        Rupla-Urhon jäljeltä Suomi oli niin suomettunut, ettei Manu voinut sanoa mitä tarkoitti, mutta jos te vähääkään jostakin ymmärtäisitte, luksiette ja kuuntelisitte, niin tietäisitte kuinka kaukaa presidentti Mauno Henrik Koivisto aloitta vahvan ja PYSYVÄN länsiliittoutumisen tien.
        1. YYA-sopimuksesta irtautuminen kävi ilman Rupla-Urhon aikaisia teatteriesityksiä.
        2. Aseistuksemme TÄÅYDELLINEN Nato-yhteensopivuus. Hornetit, kranaatinheittimet, ohjukset, maasta- ilmaan, maasta- maahan ja jopa ilmasta - maahan ja merivoimien ohjukset.

        Olisiko meidän, siis Suomen ja suomalaisten jatkaa suomettumislinjaa ja pyrkiä Neuvostokansojen kunniakkaan Liiton jäseniksi?

        Ellei Tolliskomaan paskanaama-Anneli olisi niin törkeästi juoruillut ja valehdellut, nyt olisimme Naton jäseniä.

        Vielä kerran, tämä Syöttiläsmaakunnan, Tolliskomaan on itsenäistyttävä ja se voi Paavo Vl. Väyrysen kehotuksen mukaan liittyä Venäjän, Valko-Venäjän ja (!) Ukrainan valtioliittoon. Siitä vaan syöttiläät, ei koko Tolliskomaa milloinkaan pystu itseään elättämään puhumattakaan, että maksaisivat Jalasjärven kuprut.

        Oho.

        >>>>Ellei Tolliskomaan paskanaama-Anneli olisi niin törkeästi juoruillut ja valehdellut, nyt olisimme Naton jäseniä.




        Olishan siitä valehtelijasta sitten jotain hyötyäkin.


    • Vappuiset tunnelmat ovat eräillä jatkuneet. Eli ovat ahkeroineet palstalla kuten tekivät vappunakin. Mutta onhan heillä ollut mielenkiintoinen aihe, kapi. Ja sitten näkyvät sanovan minun puhuvan vain itsestäni!!

      Ovat tallettaneet kaikki vahat kirjoituksenikin, ja tuovat niitä nyt yhtenään palstalle. Sellaisiakin, joita itse en enää ollenkaan muista - lienenkö kirjoittanutkaan koskaan tuota, joka on laitettu nimiini Kokkolassa hotellihuoneessani kirjoittamakseni. Perustaisivat jo lopulta minulle nimetyn virallisen ihailijakerhon. Onhan täällä tosin ollut jo kapi-fanclub - vai oliko se JKK-fanclub - mutta ei se yhtä intensiivisesti täällä minua esillä pitänyt.

      Osmium 1 - se oikea osmium, jota nikkiä myös ovat eräät itselleen lisäarvoa saadakseen pyrkineet imitoimaan kuten minunkin nikkejäni - on kirjoittanut hyvin, ja siihen joku on vastannut totuudenmukaisesti, eli että ei noita kiinnosta Nato, Koivisto tai mikään muukaan, vain kapi, ja siitähän tuo avauskin kertoo. Eräs ihailijani kysyy, että ”mistä voimme tietää, ettet ole kapi itse”. Meitä on kaksi, jotka sen varmaksi tietävät, etten se ole minä.

      Mutta mistä kukaan voi tietää, kuka on tuo kysyjä ja nuo muut, joille minä olen ylitse kaikkien muiden? Ei kai ketään kiinnosta tietääkään, mutta tietävätköhän he itsekään, keitä oikeasti ovat? Epäilen, kun eräät esiintyvät oikeina upseereina, res. majurina, johtajina tms., ja jokainen täyspäinen eri tasojen ihmisiä ja heidän esityksiään tunteva tietää varmaksi, etteivät he voi olla mitään sellaisia, jollaisina yrittävät esiintyä.

      Joo, on minulla ollut profiilikuvissani ja on edelleenkin kuvia myös eräistä minulle läheisistä ihmisistä, naisystävästäni tosin kasvot peittäen, mutta pojanpojastani ihan omilla kasvoillaan sylissäni istuen, sillä olenhan hänen vaarinsa. Tuo poika on nyt jo kyllä koululainen, yhtä välkky kuin oli myös isänsä ja vaarinsa ikäisenään, välkympikin, kun jo kuusivuotiaana luki tietokirjoja ja selosti vaarilleenkin aurinkokuntamme rakennetta paperille siitä mallin minulle piirtäen. Mutta noilla minusta niin kiinnostuneilla ei liene läheisiäkään, joiden kuvia voisi näyttää, kun ei ole kanttia näyttää omaa pärstäänsäkään.

      Tekaisin tuossa uuden avauksen, ja heitin sen toisella nikilläni, kun sen aihe oli sille nikilleni läheinen. Jospa tuo avaukseni vilkastuttaisi palstaa, jonka viime vuorokauden viestien määrä näkyy olevan kovin vähäinen huolimatta tämän avauksen tekijän ja eräiden muiden siitä heille mielenkiintoisimmasta aiheesta tekemistään avauksistaan ja niillä toistensa ja itsensäkin kanssa keskustelustaan huolimatta.

      • välkkyjombe

        Kapi-fanclub koostui siitä sinun hämeenlinnalaisesta toveristasi, jonka kirjoituksia kehuit, vaikka hän olisi kuinka tyhmiä möläytellyt.


    • Voi eiii!

      Taasko sinä täällä.

      Puheripuli iskenyt, pakkosanoilla päälle.

      Jos et tunne asioita, älä keksi sanoja muitten suihin.

      Kerro vain ihan omia matrojasi.

      Kato vaikka onko tämä nyt oikeinkirjoitettu, siinä olet parhaimillasi.

    • Talbot Matra Murena

      "Kato vaikka onko tämä nyt oikeinkirjoitettu, siinä olet parhaimillasi. "

      Pyynnöstäsi totean, että eihän tuo(kaan) oikein kirjoitettu ole.

      Esimerkiksi, mikä on "matra"? Joku automalliko?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7210
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2194
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1439
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1153
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      865
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe