Lisäravinteet

here2

Olen käynyt puolisen vuotta satunnaisesti salilla rehkimässä.
Nyt aloitin säännöllisen, 3x viikossa salilla käynnin. Tarkoitus saada mitäs muutakaan kuin lihasmassaa lisää. Muuten ruokavalio on kunnossa, mutta mitä lisäravinteita olisi hyödyksi käyttää?
Otan treenin jälkeen Mass Recoveryä annoksen, ja aamulla/päivällä mass wheytä annoksen. Onko nuo ok vai olisiko vielä jotain muuta tuohon lisäksi?

36

899

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • naturalbodi

   Unohda mömmöt ja syö vaikka broilerinkoipi ennen, aikana ja jälkeen harjoituksen.

   • Mustaabarbibaarit

    Mä barbibaari syän kantoninkanaa salaa salin vessassa, älä kysy


  • lihasvoimatreenaaja

   Vaikka ruokavalio olisikin mielestäsi kunnossa, niin niitä huonoja rasvoja tahtoo siitä huolimatta olla ruoassa. Katso, että ruoassa on hyviä rasvoja enenmmän kuin huonoja. Samoin hiilareita tulee helposti liikaa, joten niitäkin kannattaa seurata. Hiilareita ei pidä kuitenkaan unohtaa! Treenin päälle kannattaa ottaa joku recovery, esim. Mass:n Recovery. Jos ruoassa on proteiinia runsaasti, niin en tiedä onko tuosta ylimääräisestä protskusta, eli wheystä suuremmin hyötyä. Ehkä se menee välipalana, mutta ylimääräinen protsku tahtoo kuitenkin muuttua rasvaksi.

  • masterbody

   Pysyisit vain normaalissa ruuassa, jotta ei tarvitse jälkeenpäin mahdollisesti katua lisäravinteiden käyttöä. Pidäyttäyminen lisäravinteiden käytöstä "pakottaa" laittamaan ruokailuasiat kuntoon, jota ei välttämättä tapahdu jauhojen käytön kanssa.

  • japetsu009

   Täysin turhia, ei niitä käytä ammattilaisetkaan kuin sponsorien mainoksissa

  • tee itse.
  • kohtuus maidossa
  • Treeni on kivaa.

   Hei,

   Tärkeintä on että syöt normaalia ruokaa riittävän monipuolisesti.
   Täytyy muistaa syödä riittävästi ja käytä esimerkiksi kalorilaskuria alkuun niin tiedät minkäverran minäkin päivänä on tullut syötyä. Syötävän huom. TERVEELLISEN ruuan määrä saattaa yllättää aloittelijan jos yrität saada vaikkapa 2800-3000kcal täyteen.

   Palautusjuoma sinulla onkin jo käytössä. Se kannattaa ehdottomasti juoda kunnon treenien jälkeen. Suosittelisin ostamaan sopivan laadukkaan proteiinilisän. Syö pääasiassa kanaa, kalaa rahkaa yms. ruokaa mutta juo esimerkiksi aamulla tai välipalaksi proteiinipirtelö. Hinta/laatusuhteeltaan parasta on ruotsalaisen Star Nutritionin esim. Whey 80. Näitä löytyy ainakin http://fitnesstukku.net Klikkaa oikean reunan valikosta "proteiinit"

   Samalta valmistajalta löytyy myös palautusjuoma Recovery-Pro joka on laadukkaampi kuin tuo Massin juomasi. Kun edellinen loppuu niin kannattaa harkita vaihtamista tuohon.

   Mikäli nivelet alkaa joskus kipuilemaan tai huomaat lihaskramppeja niin magnesiumlisä saattaa olla paikallaan.

  • vvvvvvwv

   Kreatiini ja treenikaveri, niillä ne lihakset kasvavat.

   Tai fastin lisäravinteilla, hintailluusion huipentuma.

  • Jarjarjar

   Kreatiini on (maailman tutkituin lisäravinne) ihan kelpo kamaa, kunhan ensin on tottunut treenaamaan ja saa siitä siten kaiken irti.

   Fastin tuotteet on tosiaan uskomattoman hintavia ja suunnattu mitään tietämättömälle markettikansalle. Ennemmin kannattaa ostaa vaikka niitä jonkun mainitsemia star nutritioneita tai laatu isolaattia vastaavilta valmistajilta.

   • aivostondis

    Kreratiini ei sovellu lahjakkaalle lihasten kasvattajalle. Kreatiini imitoi lihastenhajoamistuotteita, ja jos sitä on liikaa veressä paukahtaa ylikunto päälle, munuaiset menee eikä muna seiso, järki kylläkin. Lukekaa vaikka pakkikselta.


   • eryughhh
    aivostondis kirjoitti:

    Kreratiini ei sovellu lahjakkaalle lihasten kasvattajalle. Kreatiini imitoi lihastenhajoamistuotteita, ja jos sitä on liikaa veressä paukahtaa ylikunto päälle, munuaiset menee eikä muna seiso, järki kylläkin. Lukekaa vaikka pakkikselta.

    Kreatiini saattaa parantaa aivojen suorituskykyä.


  • Hintoihin kyllästyny

   Käytin ja käytän itsekkin lisäravinteita ja kyrpiinnyin niihin hintoihin. Siks perustin oman bisneksen ja myyn netissä edullisesti koko ajan lisäravinteita. Hinnat ku on kohallaan ni varastot melkein tyhjänä jatkuvasti. www.jmcustom.fi

  • enari88

   Nyt o ollut puhetta d-vitamiinin vaikutuksesta lihaskasvusta ja sen ylläpitämisestä nii repäsin
   www.proelinvoima.fi

  • kurakauppiaat

   Fastin ja Leaderin tuotteet ovat kuraa, mutta myös Massin ja Fitnesstukun kaikkein halvin tavara on kuraa. Laadukasta ja edullista ei ole olemassa.

  • Vitaproe

   Onko kellään puolueetonta kokemusta kovasti mainostetusta (TV:ssä) VitaeProe:sta). Onko totta, että antaa niin paljon lisäpotkua, kuin mainoksessa sanotaan. Kirjoittakaan tänne kokemuksia?Vai humpuukkia?

  • Suolainen_vesi

   Palautusjuoman voi tehdä itse. Suolaa 1/4 teelusikallista litraan vettä. Tämän sekoitussuhteen kerrotaan olen turvallinen. Ota kuitenkin itse asiasta selvää ennen suolan käyttöä, tämä ei ole suolan käyttösuositus!

  • issherb

   Tilaan itse Amerikasta www.iherb.com

   Suosittelen iHerbiä kaikille! Olen työskennellyt luontaistuotekaupassa ja perehtynyt tuotteisiin ja hintoihin. Iherbin tuotteet on yli puolet halvempia kuin suomalaiset vastineet. Rahtikulut oli vain 2.95e! eli noin 4 dollaria.

   Itse tilaan säännöllisesti kalöljyt ja D-vitskut sieltä.

   Syöttämällä koodin PEK241 saa 5 dollarin alennuksen.

   Kun tilaat sivuilta www.Iherb.com niin kysyy koodia, syötä koodi ja laskee alennuksen välittömästi.

   Tilauksen voi maksaa VisaElectronillakin!

   KOODI: PEK241

   Esimerkki. Kalaöljy kapseli 1000mg 500kpl alle 14e sitten kun syöttää koodin niin reilu 11e jää hinnaksi.

   HUOMIO!

   Tilaa alle 45eurolla niin sinun ei tarvitse maksaa tulli/alv maksuja....

   • iherbsy

    tilaat alle 45e niin ei tullimaksuja?!?!? sanotaanko näin, että tilaat alle 25e niin ei tullimaksuja. Lakimuutos alensi ulkomailtatilattavien tuotteiden yhteishintaa 25euroon, mikäli haluaa seuraamuksilta välttyä. Raja menee siinä 24-27euron pinnassa. Mikäli arvonlisäveron määrä jää alle 5e ei sitä laskuteta.


  • massamake

   Massanlisääjät, ns. gainerit on kova juttu. Nykyään ne on kovasti pannassa mutta saat lisää kaloreita helposti. Nykyään kun hiilaria ei saa enää syödä vaikka se on tärkeintä lihasmassaa haluavalle. Kreatiinia ja proteiinijauhoja kannattaa käyttää myös mutta vain osana ruokavaliota.

  • rujytrserthydhrd

   Unhoita ne hota pulverit. Saat ihan oikeasta ruoasta samat proteiinit, hiilarit ja rasvat. Hotapulvereista et saa kuin myrkyllisiä kemikaaleja (aspartaami, maksatoksinen stevia, yms.)
   Ja oikea ruoka ei tarkoita pitsaa, eineksiä eikä varsinkaan saarioisten mikropitsaa.

  • Blueteam

   statiini on ainoa lisä mitä tarvitset

  • tunnistaruokasi

   Voisitko syödä vain ruokaan jonka tunnistat = tiedät mitä syötä.
   Jos eteesi laitettaisiin erilaisia jauhoja, tunnistaisitko mikä niistä on lisäravinne?

   • Blueteam

    tunnistan statiinin


  • Aaleppi87
  • näinseon

   Lisäravinteista ei ole mitään hyötyä. Niitä markkinoivat henkilöt tietävät, ettei niistä ole mitään hyötyä. Dopingaineilla rasva poltetaan ja lihas kasvatetaan, vaikka idioottimaista toimintaahan se tietysti on.

  • salillakois

   Olin itse samassa tilanteessa kaksi vuotta sitten! Lisäravinteita on huikeesti ja varaa on mistä valita. Teoriassahan terveellisesti syövä ihminen ei tarvitsisi mitään ylimääräistä jauhoa kiduksiinsa, mutta olen silti ottanut muutaman ravinteen käyttöön.

   Mutant BCAA 9,7 aminohapot, antaa virtaa siihen treenaamiseen ja loppuun palamisen tunne siirtyy kauemmaksi. Juon treenin yhteydessä.
   Whey-80 roteiini: otan aina treenin jälkeen skuupin veteen sekoitettuna. Antaa hyviä proteiinejä ja auttaa jaksamaan treenin jälkeen. Ei tule heti sitä kauheata näläntunnetta ja jaksaa rauhassa valmistaa kotona ruuan.

  • Keskittykää

   Treenaamiseen sillä ne lihakset kasvaa ja terveellisellä ruokavaliolla. T. 30 v. treeniä enkä ole ensimmäistäkään palautus tai lisäravinne purkkia käyttänyt.

  • iherbbbb

   Suosittelen ww.iherb.com kaikkien lisäravinteiden, kosmetiikan ja ruokatarvikkeiden verkkokaupaksi. Tilaukset tulevat edullisesti ja varmasti Suomeen, tilauksen voi tehdä esim visa electronilla.
   Erityisen edullisia ovat myös mm mausteet, kuivatut vihannekset ja exoottiset maustesekoitukset.
   Ensimmäisestä tilauksesta 5 dollarin alennus koodilla PEK241.
   Suosittelen lämpimästi :)

   • plöööödfdfds

    Joo, eli sinä saat rahaa, jos joku käyttää tuon koodin.


  • Helsingin-herra

   Itse tilannu fitnesstukusta whey80 protskuu, hinta ja laatu käsikädessä. Kreatiini tais olla prismasta ja leaderin tekemää, jalkapäiville heitän palkkariin Fast malto6 yhden mitallisen..
   Ei niillä jauhoilla lihasta saa, mutta ei ne turhia ole.. ite treenaan aamulla ennen duuniin menoa ja on palkkari vaan helpompi ja mukavempi valinta kuin esim. aterian kantaminen kylmälaukussa.
   Kelpo tapa treenata on ottaa salille mukaan kello, treenipäiväkirja, kynä ja palkkari. Syöt n.2h välein välipalaa (kaurapuuro+marjat, rahka, banaani..) sekä syöt tukevia aterioita, en tarkota kaloripommeja vaan ihan fiksua ns. kotiruokaa..
   Lataa puhelimeen sovellus: my fat secret
   Sinne on näppärä laittaa sapuskat ylös niin näet suoraan paljon oot päivässä syöny rasvaa, hiilaria, protskua. Auttaa syömisessä pirusti, ainakin mua.
   Tärkeintä ei ole ne jauhot vaan fiksusti suunniteltu saliohjelma, ruoka ja LEPO!
   Pakkotoisto.com, sieltä saat (varauksella) parempia neuvoja, kuin täältä.. ainakin vähemmän pään aukomista 👍

  • Anonyymi

   Itse käytän lisäravinteita, tämän vuoden tuokokuussa tulee 3 vuotta treenaamista. Ja ton koko ajan mitä olen treenannt olen käyttänyt lisäravinteita. Ennen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen fitnestukulta tulee tilattua aina.

   Jokaisella on näistä lisäravinteista omat mielipiteet, itsekkin olen saanut kuulla kun käytän niitä. Mutta olen vain sanonnut että toi on sun mielipide asiasta ei vaikuta muhun millään tavalla, tulen jatkossakin käyttämään.

   • Anonyymi

    Kerroppa, mitä hyötyä niistä on? Oletko kehittynyt jotenkin poikkeuksellisen hyvin?


   • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Töistä lomautettu Jasmiina äimän käkenä Big Brother -voitosta - 30 000 euroa rikkaampana kotiin!

   Hämmentynyt Jasmiina voitti kireässä kisassa Big Brother Suomi -realityn. Jasmiina sai äänistä 50,1% ja Aki 49,9%. Voittiko mielestäsi oikea kisaaja?
   Big Brother
   189
   7990
  2. Esko Eerikäinen tuo kolumbialaisen äitinsä tv:seen: Pieni Esko tuli vain 10-vuotiaana yksin Suomeen

   Tiesitkö, että pieni Esko lähetettiin Kolumbian vaaroista yksin vain 10-vuotiaana Suomeen? Lähtiessään Kolumbiasta Esko sai äidiltään muistoksi yhden
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   6006
  3. Some liekeissä! Mikko Leppilampi jättää TTK:n - Kollegat ylistävät: "Huikea ja uniikki", "The best"

   Mikko Leppilampi teki kyllä huikean uran Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana, yhteensä 10 kautta. Mitä luulet, kuka mahtaa astua Leppilammen saappaisii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   3202
  4. Onnea Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voitosta, Ernest Lawson!

   TTK:n voitti pystymetsästä tanssiparketille tullut Ernest Lawson ja Anniina-ope. Valitsiko kansa oikein ja voittiko oikea pari, mitä mieltä olet? ht
   Suomalaiset julkkikset
   68
   2130
  5. Onko Saramon Pekka Kiira Korven nyksä?

   Eikös Saramo lopettanut, Kiirahan sanoi, että ei ole urheilija ENÄÄ, voi olla entinen!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   2031
  6. Pikkaraisen ulosanti instassa

   Onko sillä kaikki kotona yläkerrassa... Miten lapsellisia kommentteja sillä on insta kuvissa. Laitan auringon nukkumaan. Mennään ostamaan kaunoluisti
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   1433
  7. Tässä täytyy olla jotakin erikoista

   En voi ymmärtää muuten, miksi niin koukutat minua, ja minun kokemukseni on, että me kohtaamme jollakin syvällisemmällä tasolla. Eikä tunne muutu eikä
   Ikävä
   72
   1189
  8. Olen rakastunut suhun

   Joten kerro miten mun pitää toimia, että saan sun tunteet selville ilman kiusaantunutta ilmapiiriä? 💘
   Ikävä
   63
   1169
  9. Kyllä noita sun silmiä

   kattelis mielellään.
   Ikävä
   53
   1165
  10. En vain pääse sinusta irti

   Alussa yritin, yritin tosissani, mutta se kesti vain n. kuukauden, ja palasi vanhoille uomilleen. Olen pahoillani nainen. Olet linnoittautunut sydämee
   Ikävä
   68
   1082
  Aihe