Karhu Seinäjoella!

dkigoprigrr54frfio

Seinäjoella on karhu näliihnänsä citimarkettihin yrittäny, nii eiku tappamahan on käsky käyny! On se kummallista tua kaupunkilaasten petopeleko! Maalaasten pihoos ku karhut ja suret pyärii, nii sanotahan notta pysykää sisällä ja äläkää niitä millää lailla häirikkö! Suami 24 palstalla se yks luannevikaanen haukkuu kaikki maalaaset, jokka vähäki siihenlaihin vihijaasoo notta tenavaansa pualesta pelekäävät, pelekuri juntiiksi,juapooksi, peräkamarinpoijiksi ja hyvänottei perofiiliiksi! Mihinä nyt on elääntensuajelijat? Menkää ny kahalehtimahan ittennä vaikka Kyrköösjärven rantapuihin ja uhaakkaa näännyttää ittennä näläkähän, jos karhu, tua suloonen pehmopakkaus ammutahan! Suames ei tänäpäivänä oo mitää järkiä petopolitiikas! Ei mee pitkäaika ku "kusessa ollaan,koko saakelin sakki",lauloo Irwini vainaa!

9

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pipero

      Ruotsissa oli karhu juuri purrut miestä kahdesti. Sillä oli 3 pentua että karhulla oli motiivi. Asia on nyt kuitenkin niin että jos karhu ihmisen kimppuun on käynyt niin hyökkää varmasti toistekin. Karhu ammuttiin vaarallisena ja pennut sen takia koska olivat liian pieniä omillaan toimeen tulemaan. Eikä niitä kaikkia nyt saada eläintarhoihinkaan.
      Ihminen on nokkimisjärjestyksessä ylimpänä että näin.

      • Luonnonlaps

        Niin, itseppä ollaan itsemme sinne kärkeen asetettu. Luonnollisesti oltaisiin keskiverto sekasyöjiä.


    • piikkipaikka

      Onneksi ollaan sinnitelty sinne kärkeeän, niin ei olla petojen ruokaa, vaan hoidetaan asiat aina tarvittaessa.

      • Luonnonlaps

        Ei sinne olla mitenkään sinnitelty vaan itse ollaan sinne itsemme ylennetty, koska olemme älyllisesti kehittyneempiä vaikka paljon ilmeneekin itsekeskeisyyttä, kuten juuri tämä asia. Villi-eläin puolustaa itseään tai jälkikasvuaan = tulee ammutuksi. Ihminen suojelee itseään tai jälkikasvuaan = saa sankarin leiman. Joillekin se vain näyttää olevan niin tuskallisen vaikeaa elää yhteiseloa muiden luontokappaleiden kanssa.


    • pata kattilaa soimaa

      heh, heh, olihan järjetöntä ruikutusta. Pitäisikö ihmisen siis antaa karhun mahdollisesti raadella lajitovereitaan. Ei tarvia karhun tunkea ihmisten asuinalueelle.
      Samoin tekee karhukin, jos ihminen menee sen pesälle.

      • Luonnonlaps

        Siteeraan aikaisempaa edellistä kommenttiani: "Joillekin se vain näyttää olevan niin tuskallisen vaikeaa elää yhteiseloa muiden luontokappaleiden kanssa."


    • Kettu siittää

      Ihminen nyt vaan sattuu olemaan ykköspallilla tällä hetkellä kaikkine tekniikoineen ja apuvälineineen. Myös monet eläinlajit käyttävät yksinkertaisia työkaluja eri asioiden helpottamiseksi ja meillä ne työkalut ovat vain monimutkaisempia. Myös eläinmaailmassa toisten reviirille tunkeutunut ajetaan pois ja monasti myös tapetaan. Joten me käyttäydymme aivan kuten muutkin eläimet.
      Asutuskeskuksiin eksyvät ja häirikköpedot tulisi lopettaa välittömästi. Vain näin toimimalla saadaan säilytettyä normaali arka petokanta. Tietysti jos karhu aiotaan suojella yhtä tehokkaasti kuin susi on suojeltu niin eipä taida karhuja näkyä muutaman vuoden kuluttua.

    • onpasuloinen

      Olisit menny silittämään nalle karhua olisko kesyyntyny vai popsinu sut nielemättä, arvaamaton peto eläin se on ei muut ku nirri pois.

    • ei hätää

      nalle tutkii vain tarkemmin festarialuetta,koska osallistuu tangokuninkuus- ja -kuningatarkisoihin riippuen kumpi on. heinäkuussa nalle sitten örisee ja vileltelee kaikille julkisesti luontotangon.
      kannattaa mennä sankoin joukoin tangofestareille em. nallen lavalauantain hurmiotangon vuoksi. siinä luonto herää ja tunteet hyrisee lähes pelonsekaisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe