TÄSTÄ ON KYSYMYS!

ANTI-TTIP

Yhdysvaltain Euroopan ryöstö eli EU:n alistaminen osaksi amerikkalaista turvallisuus- ja kauppapolitiikkaa

Valtamedialtamme on jotenkin jäänyt huomaamatta se, mitä Ukrainassa todellisuudessa tapahtuu. Koko Ukrainan kriisin arkkitehti ja grynderi - Yhdysvallat yrittää parhaansa mukaan heikentää sekä suurinta kaupallista kilpailijaansa EU:ia ja merkittävintä geopoliittista kilpailijaansa Venäjää tekemällä niistä Ukrainan kriisin avulla toinen toistensa vastustajia. Vaikka Venäjä ei ole sanoin eikä teoin millään tavalla uhannut yhtäkään EU:n tai NATO:n jäsenvaltiota, meidän valheellisen valtamedian mukaan Talvisota 2.0 lähestyy vääjäämättä.

Valtamediamme näyttää täysin unohtaneen sen seikan, että Ukrainan kriisi alkoi Lännen tuella tehdystä aseellisesta vallankaappauksesta laillisen ja demokraattisesti valitun valtionjohdon syrjäyttämiseksi. Eli vallankaappaus ei ole kriisin syy vaan Venäjän toiminta Krimillä. Vallankaappauksen seurauksena alkanut Ukrainan sisällissota onkin valtamediamme mukaan seurausta Venäjän toimista. Eli mitä tahansa Ukrainassa onkaan tapahtunut, tapahtuu parasta aikaa ja tulee tapahtumaan jatkossa, on valtamediamme mukaan yksinomaan Venäjän syytä.

Todellisuudessa vallassa päivä päivältä yhä hatarammin pysyvä Kiovan hallinto tekee parhaansa - kaksin käsin - provosoidakseen Venäjän aseelliseen kriisiin puuttumiseen, mitä Venäjä on erittäin taitavasti vältetellyt. Aika nimittäin toimii Kiovan hallintoa vastaan Ukrainan federalisaation kannattajien eduksi. Jokainen Kiovan hallinnon veriteko vähentää sen kannatusta Ukrainassa ja sen saamaa kansainvälistä tukea. Ukrainan talous on jyrkässä syöksykierteessä. Lännen lupaamien lainojen myöntämisen ehtona on raju Ukrainan talouden shokkihoito, joka alentaa rajusti ukrainalaisten jo ennestäänkin vaatimatonta elintasoa.

Sunnuntaina 11.5.2014 tapahtuva Itä-Ukrainan kansanäänestys alueen itsenäisyydestä tulee aiheuttamaan jo heti maanantaina EU:n ja Yhdysvaltojen voimakkaan vastareaktion siitä huolimatta, tunnustaako Venäjä alueiden itsenäistymisen vai ei.

Kiovan hallinto on järjestelmällisesti ajanut uutta Ukrainan ja Venäjän välistä kaasukriisiä vuoden 2009 käsikirjoituksen mukaisesti. Kiovan hallinnon kaasumaksuja on rästissä jo 3,5 miljardia dollaria. Lisäksi Kiovan hallinto ei tunnusta sopimuksen mukaista kaasun hintaa eikä edes velkansa määrää. Tästä johtuen Gazprom on ilmoittanut, että se asettaa 16.5. mennessä Ukrainalla ennakkolaskun kesäkuun 2014 kaasutoimituksista, joiden määrä tulee olemaan juuri se, minkä Kiovan hallinto maksaa etukäteen viimeistään 31.5.2014. Koska Kiovan hallinnolla ei ole aikomustakaan maksaa velkojaan eikä ennakkomaksuja tulevista toimituksista, seuraavaksi Kiovan hallinto alkaa varastamaan EU:n toimitettavaa kaasua, mikä tulee johtamaan konfliktiin EU:n ja Gazpromin välillä.

Kaikkien pahinta koko kaasukonfliktissa on se se, että Ukrainan kautta länteen kulkevan kaasuputkistojärjestelmän normaali toiminta edellyttää, että keväällä ja kesällä, alhaisen kaasunkulutuksen sesonkina on pakko täyttää Ukrainan alueella sijaitsevat jättiläismäiset maanalaiset kaasusäiliöt jotta järjestelmä toimisi normaalisti korkean kaasukulutuksen sesonkina talvella 2014-2015. Säiliöiden täyttämiseksi tarvitaan maakaasua noin 6-7 miljardin dollarin edestä ja se on Ukrainan vastuulla osana Gazpromin Ukrainan Naftogazille maksaman maakaasuun transitmaksua. Tällä asialla on todella kiire, jos Keski-Euroopassa ei haluta palella ensi talvena. Kiovan hallinnolla ei ole pienintäkään aikomusta käyttää sentiäkään sopimusvelvoitteittensa täyttämiseksi Euroopan normaalien kaasutoimitusten varmistamiseksi.

Koska Kiovan hallinto on Yhdysvaltain marionettihallinto, Yhdysvallat kärjistävät parhaansa mukaan Ukrainan kriisiä kiihdyttämällä voimakkaasti verenvuodatuksen määrää Venäjän aseellisen välitulon varmistamiseksi sekä estämällä normaalit kaasutoimitukset Ukrainan kautta EU:n alueelle.

Kaikesta tästä voi päätellä, että EU:n turvallisuuden ja energiahuollon takaaminen ei ole Yhdysvaltain päämääränä, vaan mahdollisimman vakavien turvallisuuspoliittisten uhkien ja energiahuolto-ongelmien aiheuttaminen EU:n jäsenvaltioille.
Kun on tuollaisia liittolaisia, viholliset muodostuvat tarpeettomiksi.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sio-oligarki

      Eikä euroopassa on mitään jättimäissäiliöitä?

      Muuten vaan, usan sio-oligarkit varmasti yrittää nyt ottaa kaiken irti ukrainan kriisistä koska syyrian kriisi hoiti venäjä taidokkaasti.
      Arabit oli osana syyrian kriisin takana koska haluasi rakenta öljy/kaasu putket syyrian kautta euroopaan, ikävä kyllä syyria piti ratkaista sionistioligarkien tavan mukaan väkivallalla.
      EU tulisi herä ja ymmrätää että usan liittolaisena ei seuraa mikään hyvä, tärkeät putki hankket syyrian kautta olisi voinut hoita rauhanomaisesti neuvottelemaan Asadin kansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6193
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      35
      3761
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      1462
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      33
      1370
    Aihe