Jäääkiekon pilkkaamista

Urheiluhenki poissa

Maksettu peli,kun putaani oli katsomassa peliä. Maksetut tuomarit esittivät pääosassa taas,hyi hitto.

6

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • söi pelin...
    • Igor Karvaleuka
    • Wanha kiekkoilija

      No joo, Putin on mikä on, mutta kokonaisuutena kisojen paras jengi voitti, vaikka paremmalla tuurilla ja loogisemmalla tuomarilinjalla olisi peli voinut toisinkin päättyä. Mutta, kaikki kunnia MM-voittajille.

      Se mikä venäläisissä kuitenkin hämää minua, on annettujen lausuntojen agressiivisuus, puhutaan "vastustajan repimisestä kappaleiksi" yms. Sellaista ei kuule minkään muun maan virallisten edustajien suusta. Valmentajakin tekee kurkunleikkaamiseleitä vastustajan suuntan ja myöhemmin yrittää selitellä tavalla, jota ei usko kukaan. Tihonov ja muinoin Tarasov sentään olivat herrasmiehiä nykyvalmennukseen verrattuna. Jos joku teistä vielä Tarasovia muistaa?

      Ei osoita kovin suurta vastustajan kunnioittamista, sen paremmin kuin urheiluhenkeäkään. Toinen asia, joka kummastuttaa, on yleisön joukossa näkyvät militaristiset tunnukset, koppalakit, asevoimien asusteet, kunniamerkit yms. Ei anna rauhantahtoisesta kansasta kuvaa sekään. Ei tuollaista tee kukaan muu.

      Onko sitten vain kyse venäläisten teatraalisuudesta ja dramatisoinnista. Mene ja tiedä. Vähän kalsea olo tuosta tulee joka tapauksessa. Eivät venäläiset tuollaisella sapelinkalistelulla ainakaan mitään positiivista suhtautumista muiden urheilukansojen keskuudessa saavuta.

      Urheilun pitäisi edistää kansojen välistä ystävyyttä ja kunnioitusta. Venäläisten tyyliin sitä ei aikaansaada. Siis Venäjän nykyisellä tyylillä.

    • Suomelle kulta

      Tuomarifarssi pilasi finaalin.

      "Suomi joutui erän lopussa kahden miehen alivoimalle. Rinne torjui useita yrityksiä, mutta lopulta Venäjä rankaisi. Pittsburgh Penguinsin tähti Jevgeni Malkin laukoi tarkasti ylänurkkaan ja vei venäläiset 3-2-johtoon.

      Maalin jälkeen nähtiin paha tuomarivirhe. Maali tehtiin, kun Jarkko Immosen jäähy oli jo päättynyt. Jostain syystä Petri Kontiolaa ei kuitenkaan päästetty pois jäähyaitiosta, ja Suomi jatkoi alivoimalla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ottelun erotuomarikaksikko Lars Brüggemann-Keith Kaval kummastutti jo avauserässä useilla ratkaisuillaan, joista erikoisimpana Malkinin selviäminen ilman jäähyä Erik Haulan telomisesta. Toisessa erässä Suomi sai avauserän tavoin heppoisia rangaistuksia."

      http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2014/2014052518341066_jv.shtml

      Finaalin lopputulos haisee mädäntyneeltä

      "IIHF:n kurinpitoryhmän päätöksen mukaan Venäjän valmentajan Oleg Znarokin piti olla ulkona MM-finaalista. Hänellä ei ollut IIHF:n mukaan mitään oikeutta olla missään tekemisissä joukkueensa kanssa ennen peliä eikä pelin aikana eikä myöskään pelin jälkeen jäällä pidetyissä seremonioissa."

      Tässä IIHF:n tiedote:

      As a result of the suspension Znarok and Gronborg will not be allowed to be involved with the team in any manner prior to or during the game. This also includes any post-game ceremonies.

      Znarok oli kuitenkin yhteydessä vaihtoaitioon.

      Toinen Kummolaa sapettanut asia oli kisojen erotuomaritoiminta.

      - Se on ollut niin huonoa, että nyt on iso mietinnän paikka. Ei MM-kisoihin voi rahdata koulupoikia Saksasta tai USA:sta. Pelaajat ovat ammattilaisia, joten tuomarit eivät saa olla näin huonoja, Kummola sanoi.

      Kummolan mukaan jatkossa on keskusteltava siitä, saataisiinko MM-kisoihin NHL-tuomareita sekä KHL:n parhaita oikeudenjakajia.

      http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2014/2014052518342110_jv.shtml

      Suomi voitti rehdillä pelillä.

      Kultamitali kuuluu Suomelle.

    • mikä peli oli ?

      "Maalin jälkeen nähtiin paha tuomarivirhe. Maali tehtiin, kun Jarkko Immosen jäähy oli jo päättynyt. Jostain syystä Petri Kontiolaa ei kuitenkaan päästetty pois jäähyaitiosta, ja Suomi jatkoi alivoimalla .."

      IIhf:n toimitsijat muuttivat tilastoihin jo merkittyä maalinteko aikaa erätauon aikana
      2 sekuntia aikaisemmaksi. Miksi ?

      Säännöt muuttui näköjään sen mukaan kuin tilanteetkin. Ei ollut urheilujuhlan
      tuntua enää.

      Venäjällä oli hyvä joukkue, mutta ei varmaan tuollaisen tuomarisähellyksen
      jälkeen voittokaan voi tuntua yhtä hyvältä, kuin oikean pelin jäkeen tuntuisi.

    • Injustice.

      Tottapa puhutaan siitä, että Venäjällä oli turnauksen paras joukkue, ylivoimaisesti, ja näinollen se ansaitsi kultamitalinsa. Kuitenkin olen (enkä varmasti ainoana) sitä mieltä, että loppuottelun parempi osapuoli oli Suomi. Suomi pelasi paremmin, puhtaammin, taidokkaammin. Venäjä turvautui väkivaltaan ja jalkapallosta tuttuun filmaukseen, joilla sai nämä Putinin sylikoiratuomarit antamaan turhia rangastuksia entistä lepposammin, kas kun ei rankkareita nähty.

      Venäjä oli siis turnauksen paras, mutta Suomi tämän yhden ottelun oikeutettu voittaja. Suomella oli vaikeuksia, ja se sai apua muilta joukkueilta - mutta sitähän tämä systeemi tuottaa! Pitää voittaa oikeat pelit! Jos ei pää kestä pelata puhdasta peliä finaalissa, vaikka taitoa olisi, niin ei silloin voi voittaa. Paitsi jos on kyseessä Venäjä. Ja tuomarit jotka haluavat pitää kotimaansa vielä ottelun jälkeenkin, muutama lisärupla sukanvarressa.

      Aamen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe