Aihe

kommunistien yhteisyys

marx & lenin

Eikö olisi aika aloittaa todelliset yhtymisneuvottelut ja saada ne päätökseen.
Ei mitään turhia keinotekoisia ehtoja.
Kolme puoluetta on liikaa. Yksi riittää.
Voimat kokoon ja eteenpäin.

103

205

  Vastaukset

  • Kyllä. Ilman muuta. Sitä on odotettukin.

  • Oppiriidat ja erimielisyydet ovat uskontoja hajauttavia koska ainahan minä olen oikeassa ja muut väärässä ja kuka nyt välittäisi väärässä olijoista.

   Kristinuskokin perustuu periaatteessa Raamatun sanaan mutta sitä tulkiten on syntynyt kymmeniä eri uskontoja ja niiden lahkoja joissa jokaisessa on se totuuden sana parheiten ymmärretty. Sama koskee komu-uskontoa, vaikeaa niitä eri haaroja on saada saman lipun alle jos jokainen pitää kiinni omasta autuaaksi tekemisen opistaan.

  • On selvää että porvarit pyrkivät kaikin tavoin ylläpitämään hajanaisuutta. Sitä edistetään polittiisen ja muun työväenlikkeen eriseuraisuudella.
   Kommunisteilla on sama ideologinen perusta ja samat käytännölliset tavoitteet. Miksi siis pitäisi jatkaa hajanaisuutta!

   Hajoaminen tapahtui tosiasiassa 80 luvulla eikä sille silloin kukaan voinut mitään. Nyt voidaan. Yhtymisneuvottelut käyntiin pikavauhtia. Pienikin edistys yhteistyön suuntaan nostaa kommunistien arvoa kansan silmissä.

   • En tiedä onko täällä edes porvareita vaikka porvarillisesti ajattelevia onkin. Ei kenenkään tarvitse pitää yllä komukentän hajanaisuutta sillä itse ne sen tekevät ilman muiden apua.

    Sitä on niin kansa kuin "työväenliikekin" jättänyt kommunismin koska kommunismi ei pysy ajan tahdissa vaan saarnaa samoista lähtökohdista kuin 100 vuotta sitten. Kuitenkin olemme jokainen nähneet miten ne keinot vievät ja ovat vieneet kansoja turmioon.

    Vaikka kolme puoluetta tai montako teitä nyt on punakaarti mukaan lukien yhdistyisi niin se ei mitään auttaisi koska kukaan ei näe teitä. Se tuskin lisäisi vaalikannatusta joka kaiketi on yhteensä 5000 äänen tietämillä ilman mahdollisuuksia päästä esille missään vakavammassa mielessä kuten vaikka eduskunnassa tai ihan hallituksessa asti.

    Tänään se työväki joka ehkä uskoi kommunistien saarnoihin -50 luvulla on PerSujen mukana tai SDP:n ja valaistuneimmat työläiset diggaavat Kokoomusta ja Keskustaa. Komuille jää vain rippeet.

    Niin kauan kuion kommunismi on teidän pääideanne ei kansa teitä huomioi muutoin kuin hymyilemällä suurille sanoillenne. Jakamisen sijaan teidänkin tulisi ideoida lisäansioita.


   • vittu


  • Yksikin kommunistinen puolue on liikaa. Mutta ajatelkaa, Suomessa kommunistikin saa äänestää vapaissa vaaleissa, toisin kuin kommunistisissa maissa.

  • Tarkastellaan niitä maita joissa komujen vallankaappaus ei onnistunut

   Tällöin kommunistipuolueiden lukumäärä on suoraan verrannollinen
   maan henkiseen etäisyyteen Venäjästä

   Taisto Sinisalon aikana etäisyytemme YYA-maana Venäjästä oli
   0 - 1 jolloin meillä oli yksi kom puolue

   Nyt etäisyytemme on ehkä kymmenen, joten meille sopisi
   ehkä noin 10 kompuoluetta

   ja meiltä puuttuu ainakin selkeä maolainen ja pkorealainen ja intialainen
   kompuolue

   lisäksi vasliiton kompuolue on sekava jäänne sairastelevia ja vanhenevia
   taistolaisia, ei ole tiedossa, pystyvätkö he viellä akkakodista (ovatko ukot
   enää elossa?) tekemään puoluetyötä levittämään tiedonantajaa
   ja aseita luokkataisteluun ja tekemään vallankumouksen.

   Tietääkö kukaa mistä Ykä saa rahansa, jotain palkkaa hänen täytyy ottaa
   ja ostaa kyniä ja kumeja kirjoittaessaan tiedonantajaa?

   Kai on selvää että heillä on jokin sijoitus yhtiö mikä sen nimi on
   onko se joku urheiluseura nimeltään harhautukseksi porvareita vastaan
   voisiko olla joku taivalkosken tarmopojat tai vierumäen vesaisjäbät
   tai kellokosken kellottajat tai leningradin kaupoit tai viipurin viinanvetäjät tai ...

   • tietty tulee hiukan halvemmaksi jos ykä ei tee virheitä
    niin ei tarvi pyyhkiä pois eikä tarvi kumeja niin pelkät kynät voivat
    riittää, mutta ei tämä paljon kuluja vähennä

    http://haku.verkkouutiset.fi/arkisto/Arkisto_1997/22.elokuu/GORDI.HTM

    Moskovan tiedetään jo ennestään rahoittaneen suomalaisten kommunistien toimintaa. Suomen asioiden korkeasta käsittelytasosta kertoo tekijöiden mukaan se, että SKP:n nykyisen puheenjohtajan Yrjö Hakasen avustuspyyntö päätyi itsensä Gorbatshovin käsiteltäväksi.


  • "Eikö olisi aika aloittaa todelliset yhtymisneuvottelut ja saada ne päätökseen."

   Aika on kypsä.
   Heti kun asiassa edetään, se tekee vaikutuksen. Työväenluokka ja demokraattinen sivistyneistö ottavat uutisen mieluisasti vastaan.
   Henkilökohtaiset antipatiat sivuun ja kommunistien yhteisyyttä rakentamaan.

   • Keiktä katsot "attar" kuuluvan määritelmäsi "Työväenluokka ja demokraattinen sivistyneistö"?

    Ainakaan siihen eivät kuulu kommunistit sillä heille demokratia on pahin vihollinen. Demokratia kun antaa jokaiselle ajattelun vapauden ja sitä kommunistinen yhteiskunta ei ole koskaan kestänyt. Se ei kestä edes vapaita vaaleja eikä vapaata yhdistymisoikeutta.

    Työväenluokkaan taas kuuluvat lähes kaikki sillä työstä me saamme, tulemme saamaan tai olemme saaneet palkkamme hieman syntymävuodesta riippuen.

    Kansa jolla toisella nimelle voimme tuota joukkoa kutsua ei kuitenkaan, ainakaan jos vaalituloksista voi vetää johtopäätöksiä, ole kiinnostunut kommunisteista tai heidän tempuistaan.

    Eiköhän kannattaisi aloittaa kannatuksen lisäämisellä ja parhaiten se onnistuu unohtamalla kommunismi tyystin, se on turha ja tuhoon vievä oppi jota on kokeiltu mutta tulokset ovat olleet perin negatiivisia.


   • >> Työväenluokka ja demokraattinen sivistyneistö...


  • Me pääsemme yhteisyyteen. Se on varma.
   Jokainen kommunisti eri puolueissa tai puolueiden ulkopuolella ottavat aiheen pohdittavaksi missä vain tapaavat toisensa.
   Kun pohditaan yhteistä toimintaa, pohditaan samalla poliittisia ajankohtaisia ja pitkän tähtäimen tunnuksia. Keskustelu on rakentavaa kun siihen vain päästään.
   Vuosia on tuhrattu turhiin pieniin muotoseikkoihin ja suuret asiat ovat jääneet varjoon. Tärkein niistä on työväenluokan yhtenäisyys ja se ei onnistu kommunistien hajanaisuuden kaudella.

   Proletaareilla ei ole hävittänä mitään mutta voitettavana tulevaisuus rauhan maailman muodossa.

   • Työväenluokkahan on lähes yhtenäinen monessa asiassa, tärkeimmissä ainakin. Vain komut ja muutama änkyrävasen haraa vastaan. Tulkaa tekin muiden mukaan!


   • Älkää sekoittako työväenluokkaa ja kommunisteja. Ne ovat kaksi ihan eri asiaa. Työväenluokkaa on Suomessakin joku miljoona, kommunisteja yhteensä vajaa 6000. Vai onko jälleen kerran tarkoitus alistaa työväenluokka kommunistisen diktatuurin alle? No, se ei onnistu, ei millään, eikä koskaan.


  • Aloitus on oikein. Meidän on päästävä järjestöllisestä hajanaisuudesta.
   Jo yksin sodanuhka vaatii toimintaa rauhan säilyttämiseksi.
   Naton ja lännen käyttäytyminen käy yhä uhkaavammaksi. Äärimmäisiä huutoja kuuluu jo lähteä itään seikkailemaan. Venäjän kapitalismin otteet eivät ole rauhantahtoisempia.
   Mediassa vyörytetään voimalla voimaa "idän uhkaa" vastaan. Tilanne haiskahtaa 30 luvun lopun politiikalta. "Emme voi olla pois natopropagandasta, koska kuulumme länteen". Hitler korvataan Natolla.

   Suomen puolueettomuus on arvo sinänsä ja sitä pitää puolustaa. Nato pitää torjua eikä sotalittoa Venäjän kanssa tule solmia. Suomen pitää olla puolueeton ja toimia maailmalla teollisesti jälkeenjääneiden maiden kaverina.
   Erityisesti asiassa tulee paljastaa Perussuomalaisten kaksinaamaisuus. He puhuvat liittoutumattomuudesta ja tarkoittavat sillä että Venäjä on aina uhka. Äänenpainot ovat siirtyneetkin natosuuntauksen puolelle.
   Rehdisti tulee tovereiden mennä keskusteluihin toisten kanssa ja pohtia poliittista tilannearviota menneet kismat unohtaen.

   • Tällä kertaa ainakin uhka lähti Venäjän toimesta sen lähtiessä valloitusretkilleen kuten 1939 marraskuun lopulla.

    NATO vastasi varsin rajalliseti ja rauhallisesti pakotteilla jotka olivat perin kesyjä mutta antoivat kuvan siitä, ettei Venäjän toimia hyväksytä.

    Jotta päästään normaaliin tilaan on Venäjän vedettävä joukkonsa Krimiltä ja palautettava sen status siihen mikä se oli ennen kuin Aadolf Putin sai hepulinsa.

    Idän uhka on ainoa joka voi meillä toteutua niin -30 luvulla, -40 luvulla kuin 2000 luvullakin. Ei ole helposti kuviteltavissa nykyisen Ruotsin tai Viron hyökkäämistä maahamme tai edes NATO:n koska meillä on sama käyttäytymiskoodi eli ihmisoikeudet kunnossa sekä demokratia jotka ovat NATO:n kulmakiviä.

    Vain idästä voi tulla uhka meidän lintukodollemme, niin on aina ollut ja niin tulee aina olemaan siihen asti kunnes Venäjä alkaa käyttäytymään tavallisen valtion tapaan kuten muutkin Euroopan sivistysvaltiot. Venäjän pitää saada kansalaisvapautensa ja ihmisoikeustilanteensa kuntoon sekä maahan vapaa demokratia. Se on ainoa ratkaisu jolla idän uhka saattaa ainakin väliaikaisesti laskea.

    Nyt vaan liittymään NATO:n ja vikkelästi! Keneltäkään kymmenestä komustamme ei tarvitse kysyä sillä heidän osansa demokraattisessa mielessä lähentelee nollaa.


  • Edellä oli hyvä esimerkki joidenkin porvarien äärimmäisestä virhearviosta, joka johtaa vastakkainasettelun kärjistämiseen ja mahdollisesti selkkauksiin. Niissä Suomi voi vain hävitä kuten nyt EU/Nato-pakotteet suuntautuvat Suomea vastaan.
   Kommunistien yhdistymiseen täytyy saada vauhtia. Historiaa ei saa sallia kuvattavan 30 luvun porvaripolitiikan silmin.

   Historiasta.
   Suomen valtiollisen alueen syntyminen on seurausta Ruotsin valloitusten laajenemisesta itään. Aikanaan vastaan tuli Novgorodin vaikutusalue ja sodat sen kanssa. Ruotsin puolelta ne olivat valloitussotia sekä ortodoksisen uskonnon alueiden väestön pakkokäännyttämisestä ensin katolisuuteen ja sitten luterilaisuuteen. Tverin Karjala Moskovan lähettyville muodostui Käkisalmen läänin jouduttua Ruotsille ja väestön pakkokäännytyksen seurauksena pakolaisista.
   1809 Venäjä otti Suomen Ruotsilta puskuriksi Ruotsin hyökkäyksiä vastaan ja antoi Suuriruhtinaskuntaan Laatokan Karjalan.
   Talvisota on ehkä toinen sota, jossa voidaan todeta Venäjän hyökkäys. Siinäkin oli kysymys Venäjän (silloisen Neuvostoliiton turvallisuuseduista) saksalaisen fasismin hyökkäyksen uhkaa vastaan, joka puolentoista vuoden kuluttua toteutuikin Suomi fasismin liittolaisena.
   Vaikka Nato pommittaisi Venäjän hajalle, maa asutettaisiin ja se olisi Suomen vieressä. Suomella ei ole mitään syytä tehdä Venäjästä "ikuista vihollista" kuten ei muistakaan maista.
   Kapitalismin kaikista sotaliitoista tulee pysyä erillään varsinkin Natosta. Venäjän kanssa tulee käydä kauppaa ja olla rehtejä. 30 luvun suojeluskuntapolitiikka johtaisi sotaan ja sitä ei tule sallia.

   Ukrainan kriisi johtuu pitkälle lännen ja Naton täydellisestä virhearvioinnista tukea Ukrainan äärioikeistoa elikkä seikkailupolitiikkaa. Entinen kapitalistipresidentti ammutti kansalaisia Kiovassa. Kiovan äärioikeisto nousi valtaan. Uusi presidentti ammuttaa armeijan voimin kansalaisia. Media vaikenee eikä näytä kuvia sotatoimista.
   Ukrainan kriisin kaikki osapuolet edustavat kapitalisteja ja kapitalismia. Siitä tilanteen kärjistyminen.
   Ukraina ei ole uhka Suomen kapitalismille. Pystyimme olemaan 50 vuotta itsenäinen sotablokkeihein ja talous meni eteenpäin.

   Keskusteluja rohkeasti tovereiden kesken voimien yhdistämisestä. Muu ei tule kysymykseen.

  • Miekin ihmettelen kommunsitien eriseuraisuutta. Mikä siinä mättää. Olisiko påuolueiden edustajia kuulolla vastaamaan?

  • Voidaanko akt-sak:ta eli kommareita pitää maanpettureina
   koska he maksattavat suomalaisilla ja lakolla
   ryssäläisten käyttämän orjatyövoiman

   kommari nauttii suomalaista sosiaaliturvaa ja ajaa ryssäläisten asiaa

  • Taisto Sinisalolla oli tapana lujittaa puolueen yhtenäisyyttä niin voimallisesti
   että se räjähti silmille sekasotkuksi.

   KTP lienee lähinnä kommunistinen peruspuolue leninistis-stalinilaisessa
   mielessä entistä hajaannus-SKP:tä lähellä valitettavasti porvariperheen
   Tiainen ja Alppilan kommunistien nuorten jne. Männikkö eivät enää
   jaksa käydä samaan tahtiin askelten

   SKP omistaa kuitenkin rahat, kiitos Yrjö Hakasen, hän on pystynyt pitämään
   homman hanskassa, ei tietty suostu jakamaan mitään KTP:n kanssa
   SKP on muuttumassa trotsilaiseksi sen uuden kundin myötä

   STP on maolaisiin pkorealaisiin jne. kallellaan oleva uuspuolue joka lieneen näistä pienin
   ja SKDL-kaltainen

   Neljäs Suomen kompuolue on Vasliitto, Leninin ja Stalinin 1918 Moskovassa
   perustamat klassinen puolue, jonja jatko oli 1945 skdl eli Kuusisen kommunistisuvun idea, joka nykyisin on oikeistopoikkeaman hallussa
   eli vasliiton eli esim.

   EU-vaaleissa lähinnä EU-kiimaisten ja hippien puolue, vasliitto
   joka kisaa paikoista vihreiden kanssa erityisesti yhdessä vaalipiirissä Helsingissä,
   muualla sen kanatus on lähinnä sekava. Puolueella on suurin rahamassi jota se ei jaa
   muiden kompuolueiden kanssa. Sillä on ainakin kaksi kovan linjan taistolaisedustajaa eduskunnassa
   Markus Mustajärvi ja Jyrki Yrttiaho ja tyrkyllä Antero Eerola nuorempaa
   polvea.

   Yhtälö on vaikea koska sen määrää puolueiden käytössä oleva raha hyvin
   paljon tällä hetkellä jos KTP hyväksyy STP:n ne voisivat ehkä yhdistyä

  • Kommunisteilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin aloittaa yhdistyminen. Yhtälöön ei kannata sotkea Vasemmistoliittoa, koska asia ei ole relevantti ja se muutenkin on irtaantunut marxilaisuudesta. Vasureissa on hyvinkin suuri nuorten Marxia lähestyvä polvi ja se on huomioitava yhteistyön kehittämisessä.

   KTP, SKP ja STP voivat vallan mainiosti yhtyä. Kukaan ei menetä mitään. Kaikki voittavat. Suomen työväenluokka voittaa.
   Ideologia on selvä työväenluokan maailmankatsomuksessa. Siltä pohjalta katsoen ajankohtainen poliiittinen ohjelma ja loppu on skeidaa. Yhdistymissopimus ja siihen liittyvät asiat ratkeavat itsestään.
   Sisäpiirin tietona voin kertoa, että vanhemman polven jäsenissä on valmiutta yhdistymiseen.
   Asiaa pitäisi ryhtyä pohtimaan tosissaan kaikkien puolueiden johtavissa elimissä.

   • Missä ihmeen harhassa te elätte, arvoisa diipadaapa? KTP, SKP ja STP edeustavat alle 10 tuhannen jäsenen ryhmää yhteensä ja työväkeä löytyy maastamme ehkä 3 - 4 miljoonaa joten te olette sen rinnalla kuin hyttysen pissi Itämeressä. Teitä on siis korkeintaan 0,01 miljoonaa eli ei prosenttiakaan!

    Teidän yhdistymisenne on työväen ja muunkin kansan kannalta yhdentekevää jos ette muuta politiikkaanne siten, että kansa alkaa luottamaan ja pääsette mukaan politiikkaan.

    Miten te olette niin tolloja, ettette huomaa omaa minoriteettiänne joka on täysin hävinnyt päivän politiikasta eikä yhdistyminenkään teitä siihen tuo. Ainoa melkein komupuolue jolla on merkitystä hieman on Vasemmistoliitto heille on jotain valjennut kun te marssitte edelleen kommunismin pimennossa kinastellen trotskilaisista ja muista jakolinjoistanne.

    Kannatus on kuitenkin se tärkein joka teiltä puuttuu jos aikoo puhua tai kirjoittaa samaistaen teidät ja työkansan.


   • >> Ideologia on selvä työväenluokan maailmankatsomuksessa.


  • "Miten te olette niin tolloja, ettette huomaa omaa minoriteettiänne joka on täysin hävinnyt päivän politiikasta ..."

   Porvarit ovat monesti oikeassa monessakin asiassa. Niiden lausuntoja ei kannata sivuuttaa siksi että ne ovat porvarien kantoja.
   Hajanaisuuden jatkumisen salliminen tekee meistä entistä enemmän tolloja. Se on totta.

   Kommunistisen puolueen rakentaminen on aina samalla työväenluokan yhtenäisyyden rakentamista ja laajemmassa kulmassa demokraattisten voimien yhteenkokoamista.
   Näitä ei voi eikä saa erottaa toisistaan.
   Kun rakennamme työväenluokan yhtenäisyyttä emmekä kykene keskenämme yhteyteen, puheemme muuttuvat sananhelinäksi.
   Porvari on niin oikeassa kuin suinkin olla voi.

   Jokainen toveri, joka on kuulolla, tulee alkaa järjestöissään käydä pohtimaan keinoja hajaannuksen lopettamiseksi.
   Se tulee lähteä alussa mainituista periaatteista asettamatta poliittisia eroavuuksia ensisijaiseksi. Pitää ottaa esille yhteiset hyäksyttävät lähtökohdat ja alkaa rakentamaan poliittista ohjelmaa. Toverilliset keskustelut, ohjelman laatiminen ja homma etenee.

   • On ihan sama "sentre" noiden muutaman tuhannen kommunismia tavalla tai toisella kannattavan oleminen eri leireissä tai saman lipun alla. Missään tapauksessa se ei riitä mihinkään poliittiseen työhön.

    Te tarvitsette uskonpuhdistuksen ja kommunismin hylkäämisen sillä kyllä köyhän asiaa voi ilmankin ajaa, sitähän te olette väittäneet tekevänne. Enkä ole porvari, en ole koskaan edes ollut vaan valaistunut työläinen!

    Tuo sitkeä riippuminen kommunissa on se mikä teidät on sysännyt sivuun ja tulee siellä pitämään kunnes opitte tai häviätte planeetalta.

    Vasemmisto yleensä on meiltä katoamassa, en tosin sure sitä tippaakaan mutta kun kuitenkin joku uskoo niin heidän kannaltaan se on murheellista. En itse esim. pidä SDP:tä mitenkään toivottomana vaikka en sitä kannatakaan.

    Onhan nytkin EU vaaleissa Kokoomus yksin yhtä suuri kuin vasemmisto yhteensä ja siihen kun lisää Keskustan ja Persut ynnä RKP:n ja pari muuta pienpuoluetta niin ei siinä vasemmistolle paljoa tilaa jää.

    Toverit kannattaa siis vaihtaa kavereiksi ja kommunismi haudata ja teillä saattaa olla uusin aattein mahdollisuuksia koska aina tulee olemaan köyhiä vaikka ne eivät komuihin luottaisikaan.


  • dadypapa kirjoittaa
   KTP, SKP ja STP voivat vallan mainiosti yhtyä. Kukaan ei menetä mitään. Kaikki voittavat. Suomen työväenluokka voittaa.

   Vastaus
   mieti nyt, Ykä Hakanen on saanut ruplarännistä Taisto Sinisalon ja Ville
   Pessin avulla toimintaan SKP rahaa
   on Tiedonantaja-lehti

   ei ole puoluetukea mutta silit pärjätään
   (jäsenmaksu on euron luokkaa joten SKP saa jäsenmaksuista muutaman
   lyijykynän ostettua Ykälle vuosittain)

   Jossain pitää olla hiukan rahaa joiden koroilla eletään.

   Ei kai Ykä ole niin hullu että antaa KTP STP joukolle rahansa?

   Vasliittolla on puoluetuki joten se ei halua näistä kuullakaan

   raharänniä tutkittiin syytteitä ei tullut

   Kiiehdimme vuodelle 1989 sovitun taloudellisen tuen loppuerää. Joudumme
   erittäin suuriin vaikeuksiin, ellem saa sitä viimeisitään 28.11.1989

   Allekirjoitus Jouko Kajanoja osoitettu Neuvostoliiton Kompuolueelle

   Helsingin kaupunginviskaali Harri Ilander päätti ettei syytteitä tule.

   Taisto Sinisalon kohdalla oli niin pitkä aika.

   Jouko Kajanojan ja Ykä Hakasen kohdalla ettei allekirjoittajista saanut
   pirukaan selvää mikä niiden suhde tapahtumiin on
   eli olivatko ne itse edes kirjoittaneet mitään.

   ei näin kovin taisteltuja rahoja nyt enää anneta KTP STP lle
   aivan mahdotonta

   Sinisalon nimi on 56 paperissa Kajanojan 11 ja Hakasen kolmessa

  • KTP ei saa sivuuttaa SKP:n ja STP:n eurovaaliliittoa. Siinä on eräs lähtöalusta yhtenäisyyden toteuttamiselle.
   Porvarit haluavat kommunistien eriseuraisuuden jatkuvan. Se on heille edullista. Todellista oppositiota ei pääse syntymään.
   Kesälomien jälkeen tulee yhteisyyskysymys nostaa kaikissa kolmessa puolueessa ensisijaiseksi. Vastustusta tulee, se on luonnollista. Ilman aloitteellisuutta mitään synny.
   Ei synny synnyttämättä.
   Kun kommunistien tehtävä on rakentaa työväenluokan yhtenäisyyttä niin kyllä se sisältää myös kommunistien yhtenäisyyden.

  • Me pystymme yhtenäisyyteen. Siitä ei ole kahta sanaa. Kesälomien jälkeen ryhdytään hommiin ja yhteisyyden kehittäminen kulkee kaiken muun ohi.
   Ei niin että sitä vain hoettaisiin vaan käydään keskustelua poliittisesta tilanteesta niin Suomessa kuin maailmalla.
   Tovereiden keskinäisiä yhteyksiä. Puoluetasolla yhteisiä tilaisuuksia. Osallistuminen yhteisiin kampanjoihin tai esiintyminen joukkotapahtumissa. Näiden puute osaltaan johti SKP:n hajoamiseen. "Toverilliset keskustelut" kaikilla tasoilla.
   Kaikkein suurin synti olisi jatkaa kukin omissa bunkkereissa ja työläisväestö kulkisi toimipaikkojemme ohi.

  • Kun työväenliike aikoinaan alkoi toimia oli sen suosio valtaisa. Sittemmin alkoi työväestön riisto johon syyllistyi myös niitä jotka koitti toimia vallananastajina työväenliikkeessä mm. Lenin , Stalin, bolsevikit, vapaamuurarit yms. bolsevikit koitti istuttaa venäjälle kristinuskosta muotoiltua vertaisuskontoa jossa kristuksen asemaan asetettiin amerikkalaiseen vapaamuurariloosiin kuulunut lenin. Lenin itse olisi halunnut tulla ainoastaan haudatuksi. Kuitenkin he saivat tuhottua silloisen venäjän ja luotua sen raunioista riistolla ja väkivallalla maan joka rahoitti ja varusti mailman broletaarista väestöä heidän omissa pyrkimyksissään.

   Työväestön on vaikea yhdistyä, koska tietoisen hajaannuksen aiheuttajat on osaltaan poissulkeneet ajatuksen, asettamalla eri kansanosien päämäärät niin jotta aina hyötyvä kansanosa riistäisi muilta.

  • "veljiksi tulkaa" on hyvä esimerkki porvariston pelosta kommunistien ja työläisten toimintavoiman kasvusta. Mikään valehtelu ja parjaus ei ole vierasta. Mutta heistä viis.
   Ongelma on meillä kommunisteilla ja meidän se on ratkaistava.

   Puoluekeskustelussa on suuresti esillä Marx eikä aiheetta. Vähemmälle on jäänyt Leninin suuri teoreettinen anti niin filosofiassa kuin kansantaloustieteessä ja etenkin sosialismin teoriassa puhumattakaan marxismin luovasta soveltamisesta.

   Kommunistien kv-neuvottelukokouksessa Moskovassa 1969 75 puoluetta totesi näin:
   "Leniniläisten ihanteiden voiton saavuttamiseksi kehotamme tietä liittymään aktiivisesti mukaan työväenliikkeen suureen ja jaloon taisteluun rauhan, demokratian, kansallisen riippumattomuuden ja sosialismin puolesta! Nostakaamme korkeammalle leninismin lippu taistelussa maailman vallankumouksellisen uudistamisen puolesta."

   Tunnus on mitä ajankohtaisin. Emme kuuntele porvareiden neuvoja. Aloitamme yhdistymisneuvottelut ja viemme ne päätökseen.

   • >> Mikään valehtelu ja parjaus ei ole vierasta. >Ongelma on meillä kommunisteilla...


   • " "veljiksi tulkaa" on hyvä esimerkki porvariston pelosta kommunistien ja työläisten toimintavoiman kasvusta. Mikään valehtelu ja parjaus ei ole vierasta. Mutta heistä viis. "

    Ja mitä herjausta kirjoituksesta sitten löytyy, kaikki on faktaa ja asiallisesti kirjoitettu.

    Mielestäni Lenin olisi hyvinkin voinut mainita jotain vapaamuurareista, ellei itse olisi kuulunut salaseuraan. Hyvin harva vapaamuurari kuuluttaa maailmalle olevansa vapaamuurari. Leninin asemassa olevalta vallankumousjohtajalta asian tunnustaminen ei olisi ollut kovin viisasta. Se, että Lenin ja muut neuvostojohtajat olivat vapaamuurareita, ei ollut oma keksintöni asiahan on yleisesti tunnettu. Vapaamuurarien ja sosialistien välinen yhteistyö kansainvälisessä mitassa oli peräisin jo 1800-luvun puolivälistä.

    Yhdistämällä hakusanoja Lenin ja freemasons internetin hakukoneilla saadaan vaikka miten monta lähdettä, jotka sanovat samaa. Suomeksi siitä kerrotaan mm. Karl Steinhouserin kirjassa ”EU huomispäivän superneuvostoliitto” sekä Pekka Lahtisen kirjoissa. Neuvostoliiton arkistoista kuulemma myös löytyy tietoja Leninin ja Stalinin vapaamuurariudesta.

    Historiasta tiedetään, että Rotschildit, Warburgit ja Jakob Schiffin upporikkaat pankkiirisuvut tukivat Venäjän vallankumousta. He olivat jopa sen käynnistäjiä, koska he halusivat kukistaa salaseurat kieltäneen tsaarivallan ja yhdistää maailman totalitaarisen hallinnon alaisuuteen maailmanvallankumouksen avulla. Neuvostojohtajista Trotski piti tämän päämäärän kirkkaasti mielessään ja oli se henkilö jonka vapaamuurarit mieluiten olisivat nähneet Neuvosto-Venäjän johdossa.

    Neuvostojärjestelmän yhtäkkinen romahtaminen oli vapaamuurarilooseissa todettu välttämättömäksi sen jälkeen, kun NSA:n tiedusteluelimet olivat nähneet nopeasti etenevän vastavallankumouksen vaaran maassa. Neuvostoliitto romahdutettiin tavalla, josta ei ollut vaaraa vapaamuurarien peruspyrkimykselle yhdistää maailma oman hallituksensa alaisuuteen. Venäjän ja läntisen maailman yhdistäminen terrorismin vastaisen taistelun merkeissä on nyt entistä helpompaa. Tässä ovat suureksi avuksi Männikönkin mainitsemat kauppaa ja taloutta ohjaavat kansainväliset organisaatiot sekä eri maiden hallitukset.


  • KOMPUOLUEIDEN MÄÄRÄN KIINNITTI PUTKI, MÄÄRÄ OLI YKSI KOSKA PUTKIA OLI YKSI Suomessa

   voisi kuvitella että 4-10 kommunisripuoluetta on neuvostokomuista
   kaukana olevissa maissa ihan mahdollinen kompuolueiden määrä

   Ei kukaan vastusta komujen yhteistyötä tai pelkää sitä vaan niiden kehitystä on ihan
   kiva seurata koska määrä etenee teorian mukaan eli putkiteorian

   mitä kauempana on (ollut) Neuvostokomula sitä enemmän on puolueita
   ja ideologisia ristiriitioja

   eika ole olemassa mitään kommunistista hajaannusta tai siitä seuraavaa tarvetta
   yhdistyä johonkin on vain teoria kommunismin evoluutiosta
   meillä oli evoluutiossa suvantovaihe eli YYA-Suomi

   YYA-kaudella kommunistipuolueita oli yksi, koska henkinen ja fyysinen läheisyys
   neuvostodiktatuurin oli valtava
   eli Taisto Sinisalo ja Ville Pessi hoitivat rahaa Kremlin putkesta
   mutta vain yhdestä putkesta

   putki määräsi puolueiden lukumääräksi yhden skp

   Kiinan maoputki oli aikalailla kiinni samoin trotskilaisten valtioiden putki oli kiinni
   Vasliittoa ei ollut kun ei ollut punavihreitä homohippejä eikä vihreää puoluetta

   yksi putki yksi puolue skp

   Nyt ainoakin putki on poikki luultavasti
   etäisyys on kremliin on pitkä henkisesti

   Kun Suomessa on noin neljä kompuoluetta stp ktp skp vasliitto
   se on oikeastaan alarajalla ja vähän

   voisi olla kymmenen paikkeilla normaalitilanne
   Uskoisin että kun skp-Hakanen jne. lopettavat ja siirtyvät eläkkeelle
   Skp tuottaa vielä useita uusia kompuolueita joten päästään
   lähelle kymmentä?

   Hakanen on loistavasti toiminut ja saanut putkeen perustuvan puolueensa
   pysymään jäljellä ja hyvin toiminnassa mutta hän on karaistuneelta ajalta
   en usko että nykypehmot siellä pystyvät samaan kuriin

   Katsoin jonkin neuvostokommunismista kaukaisen maan tilanteen
   eli uuden seelannin
   sieltä pienellä haulla löysin neljä kommunistipuoluetta
   mutta uskon että niitä voisi olla ehkä enemmän jos osaisi hakea

   http://en.wikipedia.org/wiki/Communist_League_(New_Zealand)
   http://en.wikipedia.org/wiki/Communist_Party_of_Aotearoa
   http://en.wikipedia.org/wiki/Organisation_for_Marxist_Unity_–_New_Zealand
   http://en.wikipedia.org/wiki/Socialist_Party_of_Aotearoa

  • Emme hämäänny huumeisista putkiteorioista. Porvariston pikkupalkkaiset palkkarengit höpöttävät omiaan. Työväenluokka porskuttaa omaa tahtiaan.

   Toverit ovat varmaan olleet kuulolla ja aloittavat keskustelun, tunnustelut ja vihdoin toimet hajaannuksen lopettamiseksi.
   Tässä toimessa meitä eivät mustat voimat auta. Itse olemme ongelmat aikaansaaneet. Itse ne ratkaisemme.
   Sellainenkin seikka kv-69 asiakirjan perusteella voi tulla eteen. Me joudumme taistelemaan porvarillisen demokratian puolesta oikeistokaappuasuhkia vastaan ja sen teemme.
   Kun valittavana on oikeistodiktatuuri tai työväenliikkeen salliva porvarillinen demokratia, olemme demokratian puolesta.
   Kapitalismin kriisi pitkittyy, ristiriidat kärjistyvät ja ne näkyvät maailmalla lisääntyvinä sotina ja kansallisvaltioissa saavutettujen etujen leikkauksina. Toisaalla kapitalismi muuttuu kovaa vauhtia yhä enemmän rikollisuuden suuntaan. Tuotanto/kauppa/bisnes saavat kylkeensä niitä tai näitä rikollisuuden piirteitä. Suurimittainen valtiolta varastaminen, veronkierto, on kehittyneessä kapitalismissa enemmän sääntö kuin poikkeus.

  • Kun valittavana on kommunismin diktatuuri tai työväenliikkeen salliva porvarillinen demokratia, olemme demokratian puolesta.
   Niin mekin!
   Ja lähes kaikki suomalaiset äänestäjätkin. Se ihan pieni ja mitätön porukka, jotka komuleita äänestää, ei asioihin vaikuta.

  • Mikäli todella olet demokraattisen kapitalismin puolella, tattis.
   Emme tarvitse suojeluskuntia, fasismia tai muutakaan. Kehittäkäämme demokratiaa edelleen ja myös talouden alueelle.
   Tarvitsemme demokratian lisäämistä myös ulkopolitiikassa. Maailmaa on rakennettava rauhan maailman suuntaan, kunnes sota-aseet voidaan kipata Atlanttiin.
   Kansallisuusvihan lietsonta on lisääntynyt yleisesti maailmalla sitten viime vuosituhannen loppupuolen. Sitä vastaan täytyy toimia aina ja kaikkialla. Ihmiset ovat samaa lajia ja yhdenvertaisia toistensa suhteen ja siihen kuvioon ei mahdu rasismi.

   Nämäkin kysymykset ovat tärkeitä ja vaativat kommunisteja lopettamaan hajanaisuuden. Näistä luultavasti erimielisyyttä ei olekaan.

   • >> Emme tarvitse suojeluskuntia, fasismia tai muutakaan.


   • Timo Espoosta kirjoitti:

    >> Emme tarvitse suojeluskuntia, fasismia tai muutakaan.

    Fasistit auttoivat suomalaisia koko toisen maailmansodan ajan
    natseja ja kommunisteja vastaan talvisodassa
    ja kommunisteja vastaan jatkosodassa

    Malmilla oleva muistomerkki
    Fasismin vastustajat
    käsittää suomalaisvastaisia
    koska fasistien hallinto ja Mussolini ja Paavi
    tukivat koko ajan Suomea ja tällaisten vastustajat ovat
    maanpettureihin verrattavia

    Mussonlinin ja Paavin esimerkki auttoi myös Suomea saamaan
    ehdotonta tukea kantolisesta maailmasta eli KOKO ETELÄ-VÄLIAMERIKKA
    TUKI SUOMALAISTEN TAISTELUA KOMMUNISTEJA VASTAAN
    koska Mussolinin fasistihallitus ja Paavi Suomea tukivat

    Kommunistien YYA-historia on vain oikaistava
    tarvitaan kolmen konstin timpermanni halki poikki pinoon
    historian kirjoitus on mennyt vähän vinoon

    YYA-rämetyksen aikana


   • Timo Espoosta kirjoitti:

    >> Emme tarvitse suojeluskuntia, fasismia tai muutakaan.

    Olihan Pekalla 3 tai 4 apumiestä eli seuraajaa jotka sen tahdissa äkseerasivat ja auttoivat "poliittisessa" toiminnassa.

    Vaikutusvaltaahan hänellä ei ollut ja hän oli kuitenkin hyvä vitsi! Ei siis mikään turha vaan Pelle ja Soinikin häviää tempauksissaan mennen tullen Siitoinin Pekalle.


   • Työeläkeläinen kirjoitti:

    Olihan Pekalla 3 tai 4 apumiestä eli seuraajaa jotka sen tahdissa äkseerasivat ja auttoivat "poliittisessa" toiminnassa.

    Vaikutusvaltaahan hänellä ei ollut ja hän oli kuitenkin hyvä vitsi! Ei siis mikään turha vaan Pelle ja Soinikin häviää tempauksissaan mennen tullen Siitoinin Pekalle.

    Pekka oli natsi eli kansallissosialisti

    Bemu oli fasisti eli pienyrittäjiin nojaava antisosialisti

    Ei yksikään pohjanmaan talonpoika tai Mäntsälän mies
    olisi tukenut Pekkaa joka kannatti valtiojohtoista sosialismia
    Kraft durch Freude -liikettä ja massivista valtioesiintymistä

    Putte (Putin) taas on tyypillinen valtiojohtoinen uusnatsi
    jota kommunsiti kannattaa koska hänellä ei ole ristissä
    haka vaan järki


  • Muussa voin ollea samaa mieltä mutta sotaaseiden kippaus atlantiin on pelkkää tuhlausta. Ne pitää sulattaa metalliksi ja mitä ei voi sulattaa niin käytettäköön energiakäyttöön.

  • Kylläpä noita natsioppeja ilmaantuu siellä sun täällä. Häveliäisyyden vuoksi esittäjät eivät mainitse sanaa ekä Hitleriä, koska se olisi liian groteskia.
   Rasismi on yksi askel rotuoppien suuntaan. Toinen on kuvata vähemmän kehittyneiden maiden kansalaisia älyllisesti vajaiksi. Pienen rikkaan ellitin oikeuksia puolustetaan kateus- ym. opeilla ja sen sellaista.
   Ihmisvastaiset opit naamioidaan niin sanotusti fiksusti.

  • Palstan porvarikirjoittajien näkemykset vahvistavat tarpeen järjestöllisen yhtenäisyyden puolesta.
   Tietyt oikeistoporukat pyrkivät sivuuttamaan historian, kulttuurin ja siveellisyyden. Tähtäimessä on rasismiin perustuvan valtion luominen, jossa pääoman mellastukselle ei olisi mitään rajoja. Tälle kehitykselle ei tule loppua kommunistien hajanaisuuden vallitessa.
   Sosialismin, työväenluokan ja tulevaisuuden etu vaatii yhtenäisyyskehityksen aloittamista.

   • - - - porvarikirjoittajien näkemykset - - -
    Oletko ihan varma, että kaikki Sinun kanssasi eri mieltä olevat ovat ns. porvareita?

    - - - oikeistoporukat pyrkivät sivuuttamaan historian, - - -
    Keitähän nämä ovat? Kerro, vai onko kyseessä ihan pelkkä luulo?

    - - - Tähtäimessä on rasismiin perustuvan valtion luominen,- - -
    Höpö, höpö. Et tuohon usko itsekään..
    Tätä samalaista asiaa täällä on monet kerrat kyselty - ilman vastausta - mutta kysynpähän vielä:
    Miksi kommunistit krijoittelevat ihan vailla pohjaa olevia kummallisia luuloja täällä ja yrittävät esittää niiden olevan ns. yleistä faktaa? Onko perusteena se perinne, joka tulee Neukkulasta, että mitä tahansa saadaan valehdella perustelematta asiaa. Kunhan vain totuus ei paljastu.
    Näinhän toimittiin mm. vakoojien, kansavihollisten yms. kanssa. Jopa sotavenkeja tuomittiin "isänmaan pettämisestä" työleirille, vaikka sotavankeuteen oli joutunut tajuton haavoittunut sotamies.


  • Porvarit elävät menneisyydessä. Heillä ainoa tulevaisuuden visio on toistaa kaatuneen sosialismin kokemus. Tilalle kannatetaan natojohtoinen lännen kapitalismin aseellisesti johtama maailma. Juttu ei ole ihna metsästä. Nato on jo tuota. Vuoden 1991 Nato tai natomaat ovat käyneet sotia lähes joka vuosi.

   Kommunisteille tulee ensiarvoisena kamppailu maailmanrauhan puolesta. Aseettoman ja sodattoman maailman luominen. Siinä tavoitteessa ei tarvitse olla yksin. Asian taakse voidaan koota kaikki maailman rauhantahtoiset voimat.
   Tärkein voima on työväenluokka. Siellä missä porvaristot nostavat aseet, työläiset kieltäytyvät tuottamasta aseita ja sota tyssää siihen.
   Rauhanasia yksistään edellyttää kommunistien järjestöllistä yhtenäisyyttä. Voimien kokoamista yhteiseen rauhanrintamaan.

   Ne syyt, jotka johtivat usean kommunistisen järjestön perustamiseen parikymmentä vuotta sitten, ovat poistuneet. On järjetöntä jatkaa eriseuraisuutta.

  • KOMMUNISTIEN RODUNJALOSTUS OLI PAHINTA
   Sanoin Hesarin tilauksen irti tänä keväänä 2014 kun Hesari
   julkaisi kommunistirodunjalostajan mielipiteitä

   Kyseessä on Lysenkon kilpailija Hermann Muller, amerikkalainen
   kommunisti ja nobelisti

   HESARIN tyhmätMAINOSTAVAT LEHDESSÄ STALININ RODUNJALOSTAJAA

   - jälleen yksi syy irtisanoa Hesarin tilaus: toimittajien tason romahdus
   irtisanomisienkin takia

   Lauantaina 22.2.2014 Helsingin sanomat julkaisee Lauantailiitteessään sivulla kolme kommentitta neuvostokommunismiin sitoutuneen rodunjalostajan amerikkalaisen Hermann Mullerin (nimessa on u ei siis y) tietoja.

   Muller oli amerikkalainen Stalinin tukija ja punainen rodunjalostaja ja aktiivinen kommunisti, joka toisen maailmansodan jälkeisessä kommunismihuumassa sai Nobel-palkinnon 1946.

   Stalin ei ottanut Mullerin kehittämää neuvostorotua ohjelmaansa, koska katsoi
   että Lysenko oli jo ratkaissut probleeman: kun kasvatetaan uusi lysenkolainen neuvostoihminen tämä synnyttää automaattisesti uusia neuvostoihmisiä. Eli jos isällä on ajokortti, lapsi osaa automaattisesti ajaa Ladaa.

   Tämä lysenkolaisuusoppi jatkui Venäjällä koko Hrushtshovin ajan ja poistettiin vasta brezhneviläisessä maassa. SKDL - SKP eli vasemmistoliitto mainosti Suomessa neuvostoliittolaista lääketiedettä
   joka siis perustui voodoohon. Vieläkään Venäjällä ei ole lääkkeitä eikä tieteellistä hoitoa.

   Venäjällä genetiikka-nimi tarkoittaa voodoo-parantamista ja käärmesalvan käyttöä.
   Biologit on Venäjällä teloitettu
   http://www.amazon.com/The-Murder-Nikolai-Vavilov-Persecution/dp/product-description/B005K6S5QK

   http://eblogution.wordpress.com/tag/hermann-j-muller/

   However, Muller’s name is strongly associated with ‘eugenics’, a word that is today a synonym of racism, or even Nazism. Because of that,

  • Persutietotoimisto on selvästi häiriintynyt kommunistien järjestöllisen yhtenäisyyden asian johdosta. Sietää ollakin, koska yhtenäisyys syntyy väistämättä.

   Pelkästään netissä puolueiden sivuilla voi havaita -samasta ideologiasta ja samoista poliittisista ongelmista nostetaan tunnuksia.
   Hajaantuminen johtui 1980 luvun lopulla kommunistien johdon halvautumisesta. Se yksinkertaisesti lähes katosi. Yksilöt joutuivat tekemään ratkaisuja ja hajaannus oli selviö. NL:n hajoaminen edesauttoi neuvottomuutta.
   Kapitalismi ei siitä rauhoittunut. Sotien määrä, laajuus ja raakuus on kasvanut. Tuloerot räjähtivät jyrkkään nousuun. Kapitalismin sosiaalista, yhteisöllistä puolta on purettu kilpaa. Kapitalismin ristiriidat eivät ole vain syventyneet, ne ovat muuttuneet kroonisiksi. Nykykapitalismin 2 tärkeintä "hyvettä" on: Sotaisuus ja sotun purkaminen.
   Työväenluokka tarvitsee yhtenäisen kommunistisen puolueen. Kolmen puolueen yhdistyminen on paljon enemmän kuin jäsenten ja talouden summa.

   • Perussuomalaisista en osaa sanoa mitään, kun en ole heidän kanssaan tekemisissä.
    Mutta tosiasia on se, että ketään ei häiritse " kommunistien järjestöllisen yhtenäisyys ", kun sillä ei ole mitään yhteiskunnallista tai muutakaan voimaa.
    Jäsenmäärä yhdessäkin - onko jopa yli 5000?
    Ja äänestäjiä viime vaaleissa - niin montako?

    >> Työväenluokka tarvitsee yhtenäisen kommunistisen puolueen.


  • "Mutta - yrittäkää ja touhutkaa toki"

   Emme kysy neuvoja persuilta emmekä muiltakaan. Kaikkien puolueiden ohjelmista ja linjasta pitää pyrkiä olemaan selvillä kuten muistakin yhteiskunnallisista asioista.

   Päällimmäisiä ovat seuraavat asiat. Poimittyu kommunistien nettisivuilta
   - Hyvinvointivaltion purkaminen vedoten valtionvelkaan ja pääomien puutteeseen on valheellinen. Vapaita pääomia makaa veroparatiiseissa ja kuuluisivat valtion budjettiin tulona.
   Sotun purkaminen ja yksityistäminen on väärä linja.
   - Sotaliittohanke natoon suuntautuu kansaa ja kansallista itsemääräämisoikeutta vastaan. Suomen tulee pysytellä sotaliittojen ulkopuolella ja edistää kansojen rauhanomaista kanssakäymistä.
   - EU:n liittovaltiokehitys on ennenaikainen kansojen valmiuksiin nähden. Projekti on tarkoitettu tukemaan ylikansallisen pääoman etuja.
   EU-USA vapaakauppasopimus TTIP tulee estää. Pienet kansat tulevat siitä kärsimään sen toteutuessa.
   Kukaan ei menetä mitään, mikäli EU purettaisiin tai toimittaisiin ETA-sääntöjen periaatteilla.
   - Suomen tulee vaalia kauppa- ja muita suhteita Venäjän kanssa eikä mennä USA:n ym boikotteihin.
   - Työväen- ja demokraattisten järjestöjen toimintaoikeuksista tulee pitää kiinni.

   Asia, joka ei asiakirjoissa näy: Suomen tulee ottaa 9.5 Voiton Päiväksi, viralliseksi juhlapäiväksi, fasismista saadun voiton päiväksi.

   • Juhlapäiväksi pitää ottaa myös Berliinin muurin kaatumispäivä. Demokratian voiton päivä.
    Vanhassa Neuvostoliitossahan joka päivä oli voitonpäivä. Kun voita ei ollut myytävänä missään.


   • Voiton päivä kirjoitti:

    Juhlapäiväksi pitää ottaa myös Berliinin muurin kaatumispäivä. Demokratian voiton päivä.
    Vanhassa Neuvostoliitossahan joka päivä oli voitonpäivä. Kun voita ei ollut myytävänä missään.

    Venäjällä on joka päivä voiton päivä

    koska niillä ei ole edes margariinia

    Komu asuu Suomessa ja valittaa
    mutta ei mene Kremlin diktatuuriin koska
    siellä se vietäisiin Siperiaan irtolaisena


  • Lysenkolaisen rasistijoukon, joka hekumoi toisen maailmansodan
   sotarikollisen Venäjän "voitoilla"

   (= alkikehittynyt räkälä josta ihmiset pakenevat)

   tällainen komujoukko ei kelpaa EU:ssa mihinkään

   Poikkeuksen muodostaa avuton vallanhimoinen Katainen
   joka virkoja saadakseen EU:ssa
   otti hallitukseensa vasemmistoliiton kommarit
   osittain, koska ei tunne historiaa
   ja pääosin vallanhimosta

   Katainen on merkittävä hörhöpoikkeus EU:ssa harjoittaessaan
   kommunisi-lysenkolaisten palvontaa

   Lue lisää lysenkolaisista ja muista kommarien rotuopeista
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/12276748#comment-68768331

  • Lysenko ja lysenkolaiset aiheuttivat mittavat vahingot neuvostoliittolaiselle biologialle. He kielsivät tai vähättelivät biologiassa perinnöllisyystutkimusta. Näkemys oli suora voitto maailman porvareille.
   Kommunistit jatkamalla hajanaisuutta antavat voiton porvareille ja se on lysenkolaisuuden toisintoa Suomessa.

   Lysenkolaiset persut kieltävät ihmisen aiheuttamat muutokset luontoon. He kiistävät kaikki sääntely-yritykset kiristää saasteiden päästönormeja ja asettuvat rikkaan kapitalistieliitin voittojen puolestapuhujiksi.
   Persujen nykypäivä lysenkolaisuus on kammottava "saastukoon luonto asuinkelvottomaksi, pääomien voittoja tulee puolustaa.
   Kommunistit esittävät saasteettoman teknologian ja suljetun kierron tutkimista, kehittämistä ja nopeaa käyttöönottoa. Maailmaa ei saa hukuttaa mönjään lysenkolaisten persujen toimesta.

   Tässäkin on seikkoja, joita kommunistien tulisi ottaa huomioon ja yhdistyttävä. Reaalielämässä se merkitsee myös taikauskon ja kaikenlaisen mystiikan kiistämistä tieteen hyväksi.
   Lysenkolaiset nykypäivän persut sisarliikkeineen ovat vaarallisia ihmiskunnalle oppeineen. Kommunistien voimien kokoaminen ja tieteen puolustaminen estävät porvarilliset lysenkolaiset nykypäivän opit.
   Persujen kansallisuusvihan lietsominen ruotsinkielisiä vastaan on myös nykyajan lysenkolaisuutta. Demokraatit sanoutuvat irti lysenkolaispersuista.

  • AIVAN, KOMMUNISTIEN ON YHDISTYESSÄÄN VAROTTAVA ERITYISESTI TOISIA KOMMUNISTEJA koska heillä on tapanaan viedä toinen toisiaan
   keskitysleireille, jos arkipäiväisistä, epätärkeistä, tärkeistä, tieteellisistä, epätieteellisistä, käytönnöllisistä, teoreettisista tai epäkäytönnöllisistä
   asioista tulee erimielisyyksiä,

   lysenkolaisuus kesti noin 30 vuotta ja sen aikana vastustajat teloitettiin Venäjällä

   Kommunismi ja marxilaisuus ovat kovia haasteita kommunisteille ja marxilaisille

   LYSENKOLAISUUS haittaa myös Euroopan unionia, koska kommunistit levittivät
   opin myös itä-Eurooppaan joka on takapajula kuten Bulgaria ja Romania,

   Kremlin kommunistit ovat kieltätyneet maksamasta tihutöitään itä-Euroopassa joten lasku tulee suomalaisillekin veronmaksajille

   Tshekkiä on pidetty rikkaana kommunistimaana Unkarin ja itä-Saksan jälkeen,
   ja sielläkin oli voodoo vallassa
   https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-000616998
   Jaroslav Kříženecký (1896-1964) : tragic victim of Lysenkoism in Czechoslovakia

   Marxilaisuus tai kommunismi tai Kreml tai Nliiton tiedeakatemia
   ei suojaa kommunistien yhtenäisyyttä astrologeilta ja ennustajilta ja vainolta
   Keskitetty järjestelmä tuhoaa kommunistien puuhastelut

   Herttakuusislaiset tai taistolaiset jne. eivät havainneet lysenkolaisuutta ja voodoota
   Venäjällä, vaan he miettivät kuinka Nliittoa autamme, kun maailmanrauhaa
   turvaa se

   Tieteellistä sosialismia eli komutiedettä ei ole, se näkyy juuri lysenkolaisuudessa, taistolaispuoskarit levittivät Suomessa huhua, että lääkkeet ja sairaushoito ovat Nliitossa ilmaisia ja kyllä on neuvostotyöläisen hyvä elää kun on ilmaista
   Tosiasiassa lysenkolaisuus oli voimassa venäjällä 30 vuotta mm. koko Hrushtshevin ajan ja poistettiin vasta Brezhnevin aikana. Lysenkolaisuus ja takapajuisuus tuhosi koko venäläisen terveydenhoidon
   voodooksi ja samoin lääketeollisuuden niin, ettei siellä vieläkään osata mikrobiologiaa eikä modernia lääketeollisuutta

   Marxilaiset mukamaterialistit teloittivat (länsimaisessa mielessä) geneetikot kannattaessaan lysenkolaisuutta ja henkioppia (tosin siis uskonnonvastaista ateismia) Vavilov murhattiin
   http://www.amazon.com/Murder-Nikolai-Vavilov-Peter-Pringle/dp/1906217912

   Karpetshenko murhattiin
   http://en.wikipedia.org/wiki/Georgii_Karpechenko

   He was arrested by the NKVD under the false grounds of belonging to an alleged "anti-Soviet group" centered around the well known Russian botanist Nikolai Vavilov who was his colleague at Leningrad. He was sentenced to death and executed on July 28, 1941.

   ja niin edelleen, tätä voodoota levitettiin myös miehitettyyn itä-Eurooppaan, Eurooppa on tänään jälkeenjäänyt marxilaishörhöjen takia ja Bulgaria ja Romania jne. ovat kaameassa tilassa.

  • Lopeta poju persutietotoimiston uutiset. Niitä ei kukaan lue. Historiallisten tapahtumien vääristely ei auta.

   Lysenkoon liittyy valtaisa sosialismin sisältäpäin tuhoaminen. Perinnöllisyysoppi kiellettiin NL:ssa sotien jälkeen. Aikaa oli kulunut vallankumouksesta reilut 20 vuotta.
   Porvarilliset voimat eivät voineet tuhota sosialismia sisältä eikä ulkoa. NL:n sosialismi kesti fasistisen äärikapitalismin rynnistyksen.
   Porvarit asettuivat sosialismin kannalle, muuttuivat jykeviksi kommunisteiksi ja Lysenkossa onnistuivat estämään tieteen kehityksen yhdellä saralla. Tärkeällä saralla ja aiheuttivat suurta tuhoa.
   "Lysenkolainen vastavallankumous" on varteenotettava tekijä.

   Persupuolue on nykyään kapitalismin oikean laidan yhtenä osastona maailmassa edustaa täsmälleen porvarillista lysenkolaisuutta.
   Peruspuolueen piirissä aherretaan historiatieteen vääristelyssä, luonnon- ja ilmastonsuojelua vastaan, ihmisoikeuksia vastaan rasismiaatteen turvin (yhtymäkohdat natsien rotuoppiin), taistelevat uskonnollisen taikauskon levittämisessä, estävät ihmisoikeuksien toteutumista raamatun avulla, huutavat kansojen suhteissa aseistautumista ja muuta lysenkolaista moskaa.

   Lysenkoa kehuva persu haluaa esikuvansa kaltaisen epätieteellisyyden valtaavan Suomen koulut.

   Hajanaisille kommunisteille epätieteellisyyden torjuminen on vaikeaa. Persuaktivisti haluaa lyödä menneen historian avulla kiilaa yhtenäisyydelle. Hän pelkää kommunistien voiman kasvua ja sietää pelätäkin.
   Kommunisteille sanoisin. Ryhdistäytykää. Aloittakaa yhtenäisyyskehitys. Ideologia ja päätunnukset ovat samat kaikissa kolmessa puolueessa. Kuten historiasta tiedämme, kommunistien voima on keskustelussa/väittelyssä. Sitä tehdään vastustajien kanssa mutta myös keskuudessamme.
   Tärkeintä on koota vähäiset voimat Marxin ja Leninin aatteiden ympärillä. Teoreettisesta perustasta emme ole eri mieltä. Ajankohtaiset tilanteet tuovat esille ratkaisut ja tunnukset.

   Eräs päälinja kapitalismissa on nähtävissä. Se purkaa tietoisesti sosiaalista yhteiskunnallista perustaa ja jättää samalla yksilöitä heitteille. Kapitalistiluokka purkaa valtiomonopolistista kapitalismia, josta Leninin sanoin olisi vain pieni loikka sosialismiin. Kapitalistiluokka on avannut avoimemman luokkataistelun aikoihin.
   Eikä näkemys ole yksin meidän. Se on sanottu suurkaitalistin sanoin.
   Suursijoittaja Warren Buffet:
   "On selvää, että luokkasota on käynnissä. Sitä harjoittaa minun luokkani, rikkaat, ja me olemme voitolla."
   Työväenluokan kannattaa ottaa sanat varteen.

  • Venäjän ja siten kommunistien lysenkolaisen rotuopin mukaan,
   rotu muodostuu lyhessä ajassa kuten yhdessä ikäluokassa. Päärodut ovat venäläisyysrotu ja jykevien kommunistien rotu eli uudet ihmiset

   Siksi kommunistit ovat kasvattaneet uuden kommunistisen ihmisen lysenkolaisilla
   menetelmillä, eli Neuvostoliitossa noin 70 vuodessa. Lysenkolaisuutta on kokeiltu alunperin omenankasvatukseen onnistuneesti

   Lysenkolaisia pohjoisen omenoita on myyty Suomessa ja voidaan myydä vieläkin
   ja tämän perusteella kommunistit soveltavat oppia myös ihmisiin

   Sanalla geneettinen laitos tutkimus jne. on aivan eri merkitys Venäjällä ne harhauttavat, oikeat (länsimaisessa mielessä darwinistiset geneetikot) teloitettiin ja Venäjällä hylättiin geenit, perinnöllisyys ja evoluutio. Lysenko teki teorian ja kehoitti kylvämään lumelle keväthangelle, koska marxilais-leniniläinen lysenkotulkinta voodoosta niin opetti.

   Kommunistirodulla pyritään kokonaan uuden ihmislajiin,
   sellaisen, joka palvoo kommunistipuolueen johtajaa sokeasti kuten Ykä Hakalaa
   ja Urpo Jokista tai Taito Sinisaloa ja rakentaa heille palatseja ja patsaita,
   jotta kansa päivittäin oppisi lisää alati kehittyvästä ja paikallaan polkevasta kommunismin teoriasta,

   jota opetetaan iskulausein, kuten

   slava cccp, kunnia cccp:lle
   mikä seisoo, se etenee
   kieltämisen kieltäminen on dialektinen velvollisuutemme
   vastakohtien ykseyden laki on taistelumme hirttonuora

   ja tämän tyylisillä nopeasti jykeville uusille proletaareille tarkoitettuna

   Venäläisrodulla taas pyritään historiallisen tsaristis-kommunistisen
   historian puhaltasieen venäjäjohtoiseen kukoistukseen panslavistisen Euraasian Union rakennustyössä, joka on Putinin ykkösurakka tällä hetkellä

   Putinin työstä käytetään venäjäksi sanaa dolga stroit
   mikä tarkoittaa konkreettisesti perheelleen mennyttä rakennustyötä kuten taloja, jotka ovat vuosia keskeneräisiä ja eivät koskaan valmistu, ja jotka paikataan
   pahvilla jne.

   venäläiset kaupungit ovat täynnä dolga stroit -rakennuksia
   sosialistis-lysenkolaisen realismin hengessä

   Nämä alla ovat aitoja, ei näyttely ja tarkoitettu ohkulkeville johtajille
   ja toimittajille näytettäviksi

   Katso nykyaikaisia tuoreita pahvista ja paperista paikkailtuja,
   joita näytellään uuden putinistisen Euraasian mallitaloina lysenkolaisittain
   kasvatetuille uusille ihmisille, kuvia
   http://russiatrek.org/blog/society/perfect-illustration-of-a-phrase-potemkin-villages/

  • Persut yrittävät pimittää rasismiaan ihannoimalla kommunistien aikoja hylkäämää lysenkolaisuutta.
   Lysenkolaispersut käyvät kovaa idelogista levitystä Lysenkon oppeihin perustuen puhdassuomalaisen ihmisen ja kulttuurin puolesta ja edustavat yhtä rumaa taantumusta kuin natsien opit aikanaan. Mustaihoiset eivät olisi ihmisiä, ruotsinkieliset kuvataan suomalaisuuden roskaksi, venäläisperäiset tietysti iivanoita, katolisuus hyväksi taikauskoksi. Ukrainalaiset olisivat moskaa, paitsi hyviä silloin kun hyökkäävät venäjänkielisiä vastaan.

   Lysenkolaispersulaisuus pitää pystyä torjumaan. Tiedettä ei saa uhrata hörhöjen höpötyksille.
   Kommunisteille on tärkeää torjua taantumus ja taikausko. Yhteisvoimin se käy parhaiten. Kommunisteilla on yhteinen ideologia ja päämäärä, rauhan maailman rakentaminen. Työläisten ja kansojen veljeys säätyyn ja muuhunkaan katsomatta.
   Yhtenäisyyskeskustelut alulle ja ripeästi. Kaikilla tasoilla. Kun alkuun päästään lopussa kiitos seisoo.
   Sitä ei saa uhrata henkilökohtaisiin antipatioihin. Rohkeasti juttusille ja punalippu kulkee eteenpäin.

  • KUINKA KOMMUNISTEJA AUTAMME, ETTEIVÄT RIKOKSIAAN TOISTA HE?

   Miten voisimme auttaa kommunisteja muistamaan, ettei pidä tukea taikauskoa?
   Pankaapa toverit ehdotuksia tähän jatkeeksi

   Tällä palstalla selvästikin kommunistit ovat aidosti huolestuneita siitä
   miten he yhdistyessään eivät samalla unohtaisi, että puolueyhteistyössä taikauskoa ei saisi levittää eikä huuhaateorioita kannattavia johtajia saisi valita diktaattoreiksi uudessa kommunistiyhteisössä

   (vrt. vihreät, joiden johtaja (huom, kotikasvimaisteri maataloudesta, vrt. Lysenko)
   Heidi Hautala on homeopaattinen uskomuslääkehörhö
   kotikasvimaisteri Hautalan oppi
   http://www.vihreat.fi/yleviarkisto/6_2004/0150.html

   omenaviljelijä Lysenkon oppi
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/12276748#comment-68812679

   Kommunistien huoli on, miten muistamme välttää taikauskoa
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/12276748#comment-68800665
   Lysenko ja lysenkolaiset aiheuttivat mittavat vahingot neuvostoliittolaiselle biologialle. He kielsivät tai vähättelivät biologiassa perinnöllisyystutkimusta. Näkemys oli suora voitto maailman porvareille.

   Tässäkin on seikkoja, joita kommunistien tulisi ottaa huomioon ja yhdistyttävä. Reaalielämässä se merkitsee myös taikauskon ja kaikenlaisen mystiikan kiistämistä tieteen hyväksi.

  • Yhdistyessä pitää muistaa myös persujen yhtyminen USA:n rebuklikaaneihin ilmastokysymyksessä. Hehän väittävät ettei ihmisellä ole vaikutusta ilmaston lämpenemiseen.
   Tarina yhtyy täysin persujen tukemaan lysenkolaiseen taikauskoon.
   Unohtaa ei saa sitäkään persujen rotuopin lähtökohtaa, suomalaiset olisivat erilaista rotua kuin esim. somalit.
   Mutta annetaanpa persujen sotkeutua lysenkolaisuudessaan. parempaan he eivät pysty. Silloin kun siellä ryhdytään puhumaan tosiasioista, persupuolue hajoaa.
   Tendenssi on jo alkanut ja palstateoreetikko lisää sitä.

   Muutamien tovereiden kanssa olen ollut kosketuksissa eikä kellään ole esiintynyt vastustusta keskustelujen aloittamisesta. Marxin ja Leninin aateperinnön suhteen olemme samalla viivalla.

  • Kuinka kommunisteja autamme, kun puoluyhteyttä lujittavat he?

   Ensinnäkin kommunistiteorioissa ei ole hiukkaakaan ympäristöasioita koska Marx eli suurkaupungin keskustassa Lontoossa kirjoittelemassa
   eikä erottanut oravaa päästäisestä tai tuntenut ympäristöään

   Kommunismissa ei ole siis ilmansuojelua vedensuojelua eikä minkään suojelua
   (puoluejohdotkin teloitettiin aina välillä)
   siksi ne pashanatavat surutta Itämeren Puolasta Venäjään ja hyvin
   nopeassa tahdissa tuhosivat Petsamon kuun maisemaksi

   Tämä pitäisi liittää puolueyhteyskeskusteluihin
   siitä sormeen lanka solmuun muistiksi, että
   mitään osviittaa ei anna Marxin Pääoma ollenkaan tähän ympäristöongelmaan

   Sitten, sormeen tms. olisi pantava lanka solmuun jotta kommunisti
   muistaisi että taikauskoa ei saa levittää (psykopaatti Leninin oppeja
   omenanviljelijä Lysenkon rodunjalostusta nuoremman yritysomisajan Engelsin luontohömppää ne.)

   Nämä asiat liittyvät toisiinsa, koska materialismissa ihminen on vain eräs eläin
   ja eläinoppi on tärkeää ja
   Microsoftin kännykkä on eläimen (ihminen) tuotos siinä kuin variksen (lintu)
   pesä

   Tämä asia ei ole hallinnassa ollenkaan kommunismissa tällä hetkellä
   joten se on uudessa yhteistyössä substantioitava muuksikin kuin pelkäksi
   pumagaksi paperinpalaksi

  • "ympäristömuistio":n persumaiseen ohjelmaan kommunistit eivät lähde. Eivät myöskään persujen sisarpuolueen "Yhtenäinen Venäjä", Putinin Puolue, ohjelmaan.
   Yllättävää, että persut ovat ottaneet idolikseen tieteenvastaisen edesmenneen Lysenkon. Luonnollista on että suurta tuhoa sosialismin biologialle aiheuttanut on persuille sankari.

   Suomen Vihreillä on paljon myönteistä annettavaa luonnonsuojelun puolesta. Heille voi nostaa rehdisti hattua.
   Persupuolueen propaganda Itämeren saastuttamisen puolesta on ällistyttävää suorastaan rikollista.

   Persujen pelko kommunistien hajanaisuuden loppumista on aiheellinen. Se tulee toteutumaan. Yhdistynyt liike on signaali työväen laajemmalle yhdistymiselle tieeteen, rauhan ja riistottoman maailman puolesta.

  • Kommunisteja ja uskovaisia avustettaessa yhtenäisyydessä erityinen paino on pantava biologiaan
   Toiseksi, kommareiden kannattaisi harkita yhdistymistä vasliittoon vihreisiin attac-järjestöön
   ja näihin joilla on rahaa

   tämä vaatii tietenkin muutosta

   Kosmologia on kommunisteilla ja uskovilla yhtä sekaisin mutta se on sen verran
   kaukainen asia että ensin ei pidä opettaa Galileo Galileita ja Stephen Hawkingia
   vaan darwinismia ja genetiikkaa eli käytännössä biokemiaa,

   työ on lähes mahdoton kommunistien islamilaisten ja sen kaltaisten parissa

   Mutta jostain on aloitettava

   Taustaesimerkki:
   Nliiton aikana venäläiset vuotavat kemikaliorautatievaunut ajoivat Kotkan satamaan 5-vuotissuunnitelman
   tahdissa vuosikymmeniä ja levittivät syöpää mutta taistolainen lauloi neuvostoylistystä
   pashat housuissa piilossa vaatimatta työsuojelua

   Ihmisen ja ympäristön biologia on kommunistille täysin tuntematon

   Ihmisen ja ympäristön suojelusta kommarit eivät ole koskaan välittäneet, koska se ei venäläisiä tai Marxia kiinnosta, Marx eli miljoonakaupungissa Lontoossa ilman luonnon rauhaa, eikä luonto ja ihminen siten kuulu ns. "työvenluokan maailmankatsomukseen" mikä
   onkin täysin tyhjä fraasi ja tarkoitettu Venäjän etujen ajamiseen

   Kommari on hiljaa pashat housuissa Taito Sinisalon ajoista alkaen kun
   - venäläiset tuhosivat Petsamon maapohjan kuun maisemaksi ja upottivat rannoille ydinjätteitä
   sukellusveneistä että vieläkin Geiger-mittari hakkaa punaisena joka paikassa

   - rääkkäsivät eläimiä Karjalassa (sitoivat karhuja puihin ja harjoittivat koiria raatelemaan jne.)
   http://yle.fi/uutiset/koirien_haukkukokeet_elavalla_karhulla_jatkuvat_karjalassa/6718865
   Yhtenä koulutuspaikkana on Venäjän Karjala, jossa Suomesta käydään haukuttamassa koiria elävällä karhulla. Matkoja ei mainosteta, sillä rajan tällä puolella toiminta on laitonta.

   - venäläiset käyttivät orjatyövoimaksi suomalaisia nuoria miehiä Kostamuksen
   rakennustöissä ja taistolaiskuoro lauloi "siirtotyöläisistä" Suomessa
   samaan aikaan kun taistolainen ylisti neuvostoyhteistyötä ja nuoret miehet jätettiin
   huorien ja viinakauppiaiden armoille Kostamukseen ilman sosiaalipalveluja ja auttajia
   Jumanekekka mitä tekopyhää pilkkaa taistolaispuoskareilta
   http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/kristiina_halkola_siirtotyolainen_26710.html#media=26711

   Näistä lähtökohdista kommareiden yhteistyöneuvotteluissa pitäisi koota
   kirjasarja MIKÄ MENI PERHEELLEEN KOMMARIUDESSA

   ja käsitellä ensin muutamia vuosia näitä opintopiireissä. Jos nimittäin yhdentyminen tapahtuu
   ilman muuttumista

   yhdentyneen kommaripuolueen äänimäärä pysyy koko maassa aivan mitättömänä

  • Avustusta kommunismin yhdistymisessä ja kehittämisessä
   Kommunistit ovat traditionaalisesti menneet liian pitkälle
   hyysätessään Kremliä, se on muistettava muuttaa nyt

   Hajurako venäläiseen törkymaailmaan on paikallaan

   Venäläinen öljy-yhtiö valitti taivaskanavalla eilen 17.7. että on se kamalaa kun heitä
   rangaistaan boikoteilla, kun Venäjä vain harjoittaa omaa (imperialistista
   sorto)ulkopolitiikkaansa

   Eurooppa ei ole edes saanut boikotteja vielä aikaan ja on pääsyyllinen
   Putinin uhoiluun passiivisuudellaan

   Kommunistien yhdistyneen uusliiton on siten ymmärrettävä selkeästi
   hajuraon merkitys

   Otetaan esimerkiksi Yrjö Hakalan kommunistipuolue SPK
   joka ei ole Tiedonantajassa osannut ottaa hajurakoa Kremliin

   Eu-vaaleja on helppo seurata (en tarkoita että EU-vaalit kuvaavat
   suoraan kannatusta mutta MUUTOKSEN näkee niistäkin)

   SPK sai 2004 eu-vaaleissa noin 10 000 ääntä
   2009 vaaleissa noin 8000
   2014 nyt siis noin 6000 ääntä

   ilman vaaliliittoa saa yhden paikan noin 100 000 äänellä
   Seuraavissa EU-vaaleissa SPK tulee
   noin 4000 ääntä jos viivotinanalyysi toimii

   Ja sehän toimii, vanhenevasta oska kyse on 5 vuoden ajasta jona aikana
   noin 30 prosenttia taistolaisikäluokasta poistuu normaalia tietä

   Taistolaisten keski-ikä tällähetkellä lienee noin 70 vuotta

   JA UUTTA KANNATUSTA EI TULE eikä tästä tule yhtään mitään, ellei hajurakoa Kremlin hörhöihin pystytä ottamaan
   turha puhua nuoremman työväenluokan kiinnostuksesta

   KOMMUNISTI MUISTA NYT, ETTÄ AVAAT LAAJAN ARVOSTELEVAN OTTEEN KREMLIN VENÄLÄISIIN ÄLÄKÄ OSTA NIILTÄ MITÄÄN
   ei Teboililta ei Delta-autolta ei Norilsk Nickeliltä
   KOKEMÄENJOEN LUONNON TUHOOJALTA
   http://www.nornik.ru/en/about-norilsk-nickel/about-norilsk-nickel1/history

   Röyhkeä Putin
   on nyt mennyt liian pitkälle ammuttaessaan kätyreittensä avulla alas matkustajakoneen
   Asiaa pitää hoitaa nimenomaan Euroopasta käsin boikotilla jne., sanoo USA:n entinen
   ulkomimister Hillary Clinton

   Putin mennyt liian pitkälle nyt
   kertoo englantilainen liberaalilehti
   http://www.theguardian.com/world/2014/jul/18/mh17-hillary-clinton-says-russian-backed-rebels-likely-shot-down-plane
   Hillary Clinton says Russian-backed rebels likely shot down plane

   Former US secretary of state declares
   'Putin has gone too far' as White House criticises Kremlin's arming of Ukraine separatists

  • Kommunistien yhteäisyys on välttämätön yhteiskunnallisen edistyksen ja maailmanrauhan vuoksi.

   • Mitä tarkoitat kommunistien yhtenäisyydellä? Meilläkin alle 10'000 joukko on kolkmessa eri puolueessa joista jokainen on se "oikea" komupuolue!

    Taitaa olla yhtä vaikeaa kuin saada kirppusirkuksessa kirput hyppäämään yhtä aikaa jos kyseessä on suurempi joukko kuin yksi.

    Missä kommunismi on maailmanrauhaa edistänyt? Heti kun Saksa oli nujerrettu alkoi kommunistinen NL öykkäröidä ja vallata naapureitaan asevoimin. Samaa jatkui vuosikymmeniä Afganistanissa, Tsetseniassa, Unkarissa, Phahassa Tsekeissä jne. Komut käyttävät voimaa aina kun se on mahdollista ja sotä kutsutaan sodaksi! ei rauhaksi!


  • fer, aivan. Mutta miten se tehdään? Ongelmana on, että jos kommunistinen
   joukko ei pysty määrittelemään, mitä on kommunismi, se ajautuu aina vain
   syvemmälle ristiriitoihin

   VOIVATKO OMATEKOISET DILETANTIT EDISTÄÄ KOMMUNISTIEN KESKINÄISTÄ LUOKKASOPUA?
   Voiko kommunismia lujittaa pinnallisilla iskulauseilla tai wikipediateoriaa opiskelemalla?

   Ihmettelin ensin lausettasi, eli seuraavaa kopioituna ylhäältä
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/12276748#comment-68818122
   Kapitalistiluokka on avannut avoimemman luokkataistelun aikoihin.
   Eikä näkemys ole yksin meidän. Se on sanottu suurkaitalistin sanoin.
   Suursijoittaja Warren Buffet:
   "On selvää, että luokkasota on käynnissä. Sitä harjoittaa minun luokkani, rikkaat, ja me olemme voitolla." Työväenluokan kannattaa ottaa sanat varteen

   eli
   ihmettelin sitä, miten sinunlaisesi kommunisti voi tuntea tai siteerata Buffetia,
   joka on arvostettu sijoittaja,
   aloittanut pienestä myymällä lehtiä kadunkulmassa

   Vaikutti heti siltä, että kyseessä on pinnalinen kopiointi jostain kuten wikipediasta

   Mietin asiaa pari yötä valvoessani miten kommunistien yhtenäisyyttä pitäisi edistää
   ja mistä Buffet-viittaus tulee kommunistille kuten kokenut/fer -nimimerkille mieleen
   koska EI OLE MAHDOLLISTA ETTÄ KOMMUNISTI YMMÄRTÄÄ riittävästi BUFFETIN AJATUSMAAILMASTA TAI ON SITÄ SEURANNUT (silloinhan kommunisti olisi luopunut kommunismista huomattuaan miten pitää oikeasti
   elää). Ja sitten päätin tarkistaa
   asian ja menin kirjastoon lukemaan

   Tiedonantajaa, joka on siis perusteiltaan kommunistisen työväenpuolueen vastainen ja maolaisten vastainen luokkalehti

   Olemme siis nyt komtyöväenpuolueen KomTy sivustolla ja nyt on siis käynyt niin, että
   KomTy-läiset lukevat vastustajan lehteä eli Yrjö Haikasen SPK:n lehteä Tiedonantaja

   Ajattelin etukäteen lukea ja etsiä pari viimeistä Tiedonantajaa mutta löysin tämän lauseen Warren Buffetista jo
   uusimmasta tiedonantajasta
   jonkin amerikkalaisen maantieteilijän kirjoittamana, luopiomaantieteilijän

   Diletantti kaveri jota ei kiinnosta juppitiede maantiede vaan punainen tiede sosiologia
   (vihreät biologit ja jupit maantieteilijä on antagonistinen luokkajako luonnontieteissä)

   Siellä on lause Warren Buffetista ja sen on kokenut/fer -nimimerkki kopioitu Tiedonanatajasta
   Lause on tietysti järjetön koska on asiayhteydestä irti revitty

   KOMMUNISTINEN KESKINÄINEN LUOKKASOPU EI KASVA DILETANTEISTA, EI AMERIKKALAISTEN PUUTARHUREIDEN MAANTIETEILIJÖIDEN
   JNE KIRJOJEN LUKEMISESTA (ne sielläpäin keskittyvät oman uran kasvattamiseen ja suomalaisten linssiin sahaamiseen) omatekoisista höpöistä "miten Marxia luetaan ja onko joku uusi Marx tms." eikä synny keskustelusta
   jossa alkon s-marketin jne. myyjät tai hyllyjen täyttäjät keskustelevat kosmologiasta ja Engelsin luonnontieteellisen hörhöilyn perinnöstä keskenään toisten ns. marxilaisten kanssa

   joka keskustelu/lukeminen sitten konvertoidaan sirolaopiston monisteen perusteella Leninin oppiin kieltämisen kieltämisestä, siinä taas nationalistivenäjän panslavistinen suomalaisten silmäänsahaaja

   TÄSTÄ EI KERTA KAIKKIAAN TULE MITÄÄN VAAN YHTENÄISYYS ON LÄHDETTÄVÄ AIVAN ERI POHJALTA
   joka on mietittävä suomalaisen yhteiskunnan lähtökohdista

   Yhteenveto tästä
   Kommunistisen maailman keskustelua Marxista ja Engelsistä
   hoitavat asiasta pihalla olevat diletantit jotka päätyvät leninismin voittokulkuun,
   ja sen tähden tämä työ ei saa tulta alleen
   eikä edistä yhtenäisyyttä

   Katso lisää arvostelua aiheesta
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/12022781#comment-68778852
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/12022781#comment-68840425

  • Älkää pelätkö hyvät porvariystävät, pystymme yhdistämään rivimme ja teemme sen myös.

   • Ole ihan huoletta. Ei teidän yhdistyminen mihinkään vaikuta. Ei kannatus siitä lisäänny, että olemattomat puolueet yhdistyvät yhdeksi olemattomaksi.
    Montako ääntä komulit yhteensä EU-vaaleissa saivat?


  • "Ei teidän yhdistyminen mihinkään vaikuta."

   Kommunistit yhdistävät rivejään siitäkin riippumatta. Työväenluokan, sosialismin ja maailmanrauhan etu vaatii sitä.

   • Mitä tekemistä muutamalla komuhaihattelijalla on työväen tai maailmanrauhan kanssa? Eivät ne edes sosialismia enää pysty tänne tuomaan, tulokset kun jo tiedetään.

    En vielä usko demokratian kohtakaan romahtavan joten kommunistien mahdollisuudet ovat käytännössä olemattomat!


   • Eipä siitä rivien yhdistymisestä juuri mitään seuraa. Niitä yhdistyviä on niin olemattoman vähän. Mahtuvat kerralla keskikokoiseen jäähalliin ja tilaakin jää katsomoon.
    Yhdistymisestä olisi joukkovoimahyötyä, jos komuleilla olisi sen jälkeen yhteensä muutama satatuhatta äänestäjää. Nykyisellä porukalla komuleilla ei ole mitään vaikutusta mihinkään, eikä kannattajamäärä kuitenkaan lisäännyt merkittävästi. Millään selittelyllä ja kummallisilla väitteillä ei ole merkitystä enää.
    Suomen kansa ei usko, eikä työväki enää luota komuleihin. Komulien valheellisuus ja totuus paljastui kauan sitten - kun NL romahti. Silloin romahti myös koko kommunismin aatteelta pohja ja rahoitus.

    Joten... yhdistykää ihan mihin vain...


  • "Mitä tekemistä muutamalla komuhaihattelijalla on työväen tai maailmanrauhan kanssa? "

   Olemme joka tapauksessa rauhanomaisen, sota-aseettoman ja siviilituotantoon keskittyvän maailman kannalla.
   Maailmankatsomuksemme moraalinen puoli on tällainen ja pysyy.
   Työläiset, kansat, eivät koskaan ole hyötyneet eivätkä tule hyötymään sodista. Sitä paitsi tappaminen on moraalitonta vaikka kuinka se legitimisoitaisiin.

   • Muista nyt innoissasi kuitenkin, että rauha ja rauhanaate ei ole komulien yksinoikeus, vaikka näin yrittävät väittääkin.
    Kommunismi ja sen johtajat ovat ihan samanlaisia väkivaltaisia sotaa lietsovia imperialisteja kuin muutkin. Ei yhtään sen parempia.
    Tätä asiaa kylläkin peiteltiin koko sodan jälkeinen aika ja Rauhanliikettä johdettiin ja rahoitettiin Moskovasta. Ja samaan aikaan aseistettiin eri maiden terroristeja ja armeijoita. Punaisen torin ohjusparaatit me kaikki muistamme oikein hyvin. Samoin on muistissa Kuolan niemimaan suuret ydinasevarastot ja maailman suurin tukikohta.

    Ei tämä maailma ole ihan niin mustavalkoinen, kuin Tiedonantajan väitteet yrittävät antaa ymmärtää...


   • Tuo "tie tähtiin" unelma on samaa jaaritusta kuin komuparatiiosi entisessä NL:ssa. Hieno ajatus ilman reaalipohjaa!

    Kerro nyt arvoisa "tie tähtiin" edes yksi komumaa joka olisi suorittanut aseista riisunnan ja siten vastaisi kuvaustasi!

    Mikäli oikein muistan niin kaikki nuo komukokeilut ovat olleet rauhan asein varustettuja ja ammuskelleet niitä jotka haluavat muunlaista rauhaa ilman komuvankilaa.

    Kun nyt olemme samaa mieltä siitä, ettei sodista oikeasti hyödy kukaan niin miksi komumaat ovat olleet niin aggressiivisia? NL hyökkäsi pienen rauhallisen Suomen kimppuun, se hyökkäsi Unkariin ja Tsekkeihin kun siellä vaadittiin ihmiskasvoista sosialismia jne. P-Korea joka on perusluonteeltaan kommunistinen haaveilee atomipommista vaikka kansa, ainakin osin, näkee nälkää. Eiokö sielläkin kannattaisi satsata enemmän leikkuupuimureihin ja auroihin kuin ydinaseeseen?

    Selitä sinä miten aikuisten oikeasti kommunismi olisi rauhaa edistänyt! Odotan kiinnostuneena!


  • Kansalaispalkkakommari, joka riistäisi työnarvon työssäkäyviltä ja jakaisi
   "ei o työnteko mun juttu"-hipeille,
   kirjoittaa kaunistellen:
   Olemme joka tapauksessa rauhanomaisen, sota-aseettoman ja siviilituotantoon keskittyvän maailman kannalla.
   Maailmankatsomuksemme moraalinen puoli on tällainen ja pysyy.
   Työläiset, kansat, eivät koskaan ole hyötyneet eivätkä tule hyötymään sodista. Sitä paitsi tappaminen on moraalitonta vaikka kuinka se legitimisoitaisi

   LENINISTISESTI KASVATETTU TYÖVÄENLUOKKA ON AIVAN HILJAA
   KUN PUTIN KURITTAA UKRAINALAISIA tai MIEHITTÄÄ KARJALAA

   Sodasta on kulunut noin 70 vuotta
   Miksi venäläinen työväenluokka loisii viellä suomalaisten alueella
   Virossa ja Petsamossa eikä lähde pois vaikka
   me haluamme vapaan Karjalan ja Petsamon,

   Kremlin rasisteista irroitetun?

   Kommunistilla on tappamisen luonne, kun katsoo historiaa

   Venäläinen työväenluokka tappoi lenistisesti
   luokkaa
   25 000 ukrainalaista
   päivässä nälkään

   http://www.unitedhumanrights.org/genocide/ukraine_famine.htm
   It was estimated that about 25,000 Ukrainians were dying every day during the Famine

   • Virossa ja Petsamossa

    piti kirjoittaa Viipurissa jne.

    mutta siis ajatus meni inkeriläisten raiskaukseen Pietaria
    rakennettaessa panslavistiaikana ja siiä lipsahti Viroon
    jonka
    venäläinen työväenluokka raiskasi


  • "Olemme joka tapauksessa rauhanomaisen, sota-aseettoman ja siviilituotantoon keskittyvän maailman kannalla."

   Jos tuo on kommunistien näkemys, se on hyvä ja kannatettava. Rauhan rintamaan kelpaavat kaikki sodanvastustajat. Nyt ehkä enemmän kuin koskaan.
   Maailmansota ei ole kaukana. Länsi ei ole kiristänyt tilannetta näin vaaralliseksi pitkiin aikoihin. Länsi on menettämässä otettaan "loistaviin saavutuksiinsa" Irakissa, Iranissa, Egyptissä, Libyassa ja Syyriassa ja painiskelee itse syvynevässä talouskriisissä. Sillä on pasmat pahasti sekaisin ja kansallisuusvihan lietsonta on normaali keino suunnata katseet pois todellisista ongelmista.
   Minkään maan työläiset ja kansalaiset eivät hyödy sodasta. Kansalaisten suuri enemmistö ei halua sotia. Kansainvälinen rauhanliike on vastaus vaaralliseen tilanteeseen.
   Kommunistien kannattaa todella selvitellä erimielisyytensä ja yhdistää voimat. Pelkästään rauhanasia vaatii sitä.

   • Internationalistikommunisti kirjoittaa
    Länsi ei ole kiristänyt tilannetta näin vaaralliseksi pitkiin aikoihin. Länsi on menettämässä otettaan "loistaviin saavutuksiinsa" Irakissa, Iranissa, Egyptissä, Libyassa ja Syyriassa ja painiskelee itse syvynevässä talouskriisissä.

    Kysymys: mikä on länsi?

    Miten rankaisemme Englantia että se - länsi - antoi venäläisten
    miehittää Karjalan ja Petsamon ja - kuten kuvaat - Irakin, Iranin, Egyptin
    Libyan ja Syyrian painimaan?

    Onko sinulla konkreettista ehdotusta miten rankaisemme Cameronia
    tällä hetkellä?

    Suomessa haluamme vasemmistoliiton pois eduskunnasta vaaleissa,
    on noloa, että täällä on kommarien piilopuolue parlamentissa
    mutta se on meidän ongelmamme.

    Voisitteko kommunistit harkita yhdistyvänne Vihreisiin
    ja jos voisitte niin kenen pitäisi olla niiden puheenjohtaja
    että se kelpaisi teille?


  • Me olimme internationalisteja ja olemme vieläkin. Heti kun puolue siitä luopuu, se ei enää ole kommunistinen puolue. Siihen tulee mukaan kiihkokansallisuutta ja rasismia ja sellaiseen ei tule lähteä.
   Puolueen eräs hajoamisen perussyy oli luopuminen kansainvälisyyden aatteesta. Johdonmukainen työväenpolitiikka sai kovan kolauksen.
   Opimme virheistämme emmekä toista samaa uudelleen. Ihmiskunta on yksi kokonaisuus ja kansallisuudet sen täysivaltainen osa.
   Kansat eivät saa olla toisiaan vastassa. Kaikkein vähiten aseiden avulla. Kapitalismi ui syvässä ideologisessa, moraalisessa ja taloudellisessa kriisissä. Kansojen etu ja työväenluokan etu kulkevat rinta rinnan.

  • Viestiketjussa äärioikeisto kokee suureksi uhkaksi kommunistien mahdollisen yhtenäisyyskehityksen. He ovat oikeassa. Marxilaisen työväenliikkeen nousu vie uskottavuutta rotuopeilta, rasismilta ja sotahenkisyydeltä.
   Lukija on huomannut persuja tukevan oikeistolaisen päättömät jutut, joissa kirjoittaja ei anna vastaiselle kehtiykselle yhtään mitään.
   Persut nousivat rasismin ja kaksinaismoraalisen eu-tukipolitiikkakritiikin avulla. Se hämäsi tuhansia kansalaisia. Lumo on haihtunut. Persupuolue osoittautui normaaliksi oikeistolaiseksi pääomia tukevaksi puolueeksi. Se perustaa oppinsa vanhentuneisiin uskontokäsityksiin 30 luvun sotaisänmaallisuuteen kun tehtävänä on rakentaa rauhan ja siviilituotannon maailmaa.

   Joillakin kommunisteilla on harhakäsitys muodon ja sisällön välillä. EU on kapitalistien projekti, se on selvä. Niin on toistaiseksi Suomenkin kohdalla.
   Se missä totaalinen EU:sta irtaantumisvaatimus menee hongikkoon, menee äärioikeiston pussiin.
   EU ja kaikki muu kansainvälinen taloudellinen toiminta heijastaa vastaista kehitystä maailman muuttumisesta yhteiseksi markkina-alueeksi. Se toteutuu alueellisten valtioliittojen kautta.
   Vaatia EU:n purkamista olisi sama kuin vaatia kansallisvaltion purkamista. Tehtävänä on taistella työväenluokan elinehdoista muuttuneissa olosuhteissa. Ei lähteä taakse vaan eteenpäin. Kapitalismin vallitsessa muoto on aina kapitalistinen tai siirtymämuoto. Ilmiön muoto voi olla taantumuksellinen tai sitten ei. Muoto voi olla heijastus vastaisesta, ei vielä valmiina mutta suuntauksena tulevasta.

   Hajallaan olemme nokitusten kohteena. Yhdessä pystymme viemään proletaarien kanssa rauhan maailman visiota eteenpäin.

  • PUTININ VIRANHOITAJA pantu pannaan eli tämä on uhkaus uusnatsi-Putinille
   koska Putin on entinen FSB:n eli KGB:n agentti
   rikollisjärjestön johtaja on nyt bannattu
   (FSB) director Aleksandr Bortnikov

   http://www.rferl.org/content/ukraine-eu-sanctions/25470799.html
   The European Union has added to its sanctions list 15 individuals and 18 entities over their role in the Ukraine crisis.

   Among the individuals subjected to travel bans and asset freezes are Chechen President Ramzan Kadyrov, Foreign Intelligence Service (SVR) director Mikhail Fradkov, Federal Security Service (FSB) director Aleksandr Bortnikov as well as Pavel Gubarev, self-described leader of the so-called Republic of Donetsk.

  • kommunistin kommentti

   """Joillakin kommunisteilla on harhakäsitys muodon ja sisällön välillä. EU on kapitalistien projekti, se on selvä. Niin on toistaiseksi Suomenkin kohdalla.
   Se missä totaalinen EU:sta irtaantumisvaatimus menee hongikkoon, menee äärioikeiston pussiin.
   EU ja kaikki muu kansainvälinen taloudellinen toiminta heijastaa vastaista kehitystä maailman muuttumisesta yhteiseksi markkina-alueeksi. Se toteutuu alueellisten valtioliittojen kautta.
   Vaatia EU:n purkamista olisi sama kuin vaatia kansallisvaltion purkamista"""

   Vastaus, aivan oikein
   Mutta tämän seurauksena saatte vastata nimittelyyn
   että olette

   eurokiimaisia bolshevikkeja

   ja joudutte kilpailemaan vasemmistoliittossa piilottelevien kansanuutisten ympärille rakentuvan eurokiimayksikön kanssa, heillä on rahat puoluetukena
   mutta sieltä ei rahaa tulee kommunistien yhdentymiskehittykseen

   kommunisteilla on äärimmäisen tärkeää saada kansanedustaja puoluetukea
   ja näkyvyyttä eli Yrttiaho ja Mustajärvi ehdokkaiksi 2015

   vasemmistoliiton hippihomolinja Arhinmäki Modig Lapintie ja mitä niitä on
   ei ota kommunisteja mukaansa mutta heillä on rahat ja he pystyvät mainostamaan
   sitä he eivät muille jaa

   toinen linja voisi olla liittyminen vihreisiin ja etenemään siellä kuten
   taistolaisperheet esim
   Jakke Jakuttajan taistolaispoika Tapiola Greenpeacessa Sinnemäen palkkalistolla
   http://www.greenpeace.org/finland/fi/greenpeace/henkilosto/Tapio-Laakso/
   tai öisinajattelijan taistolaispoika skp:stä luontoliittoon
   http://www.hs.fi/sunnuntai/Käpylän Gandhi/a1370058495307

   VIHREÄ LINJA ON YLIVOIMAISESTI PARAS MAHDOLLISUUS KOMMUNISTEILLE NYT JUURI
   koska vihreys on katoamassa ja näille taistolaisperheiden lapsille ei löydy
   työpaikkaa viherhippien joukossa jossa vielä kauan istuu Hautalan
   vihermafiaperhe Pekka Haavisto-Sauri -johdolla ja vievät avustajineen
   virat

   Turhautuneet taistolaiset voivat palata henkisesti entiseen perheeseen ja näin vahvistaa
   kommunistien pääsyä vihreisiin

   Heikkona mahdollisuutena yhteistyöhön on lisäksi
   Esko-Juhana Tennilä Lapissa ehdokkaaksi voi vielä päästä kommunistienkin
   listalla

   Kommunistien hyvinvointilistan ympärillä pyörivät kuten Uljas ja Kajanoja
   ja muut mutta ei näilläkään mitään rahaa ole vaalimainontaan
   http://www.hyvinvointivaltio.fi/

   Sitten on ruotsalaisten käsissä oleva Attac muttei silläkään mitään rahaa ole
   ja se joutuu nöyrtymään demarien ja Tuomiojan edessä kerjätessään
   rahaa matkoihinsa ulkoministeriöstä jne.

  • Persuoikeiston "eurokiimabolsevikki" yrittää epätoivon vimmalla estää yhtenäisyyskehitystä. Oikeistolle linja on oikea. Kommunistien yhtenäisyyskehitys on suora uhka poliittiselle oikeistolle. Niiden sanapulinapolitiikalta putoaa pohja pois. Se linja jolla ne saattoivat lyödä hallituksessa ollutta Vasemmistoliiton ala-arvoista politiikkaa.

   Vasemmistolittoa ei sotketa kuvioihin. Työjärjestyksessä on kommunistien yhtenäisyys
   Vasemmistolitto ja muutkin puolueet ovat asiakohtaisesti huomioon otettavissa. Se on yhdessä tai laajemmassa asiassa tilapäinen yhteys ja tällaisia yhteyksiä poliittisessa elämässä tulee jatkuvasti esille.

   • Eurokiimainen bolshevikki: Vasemmistolittoa ei sotketa kuvioihin. Työjärjestyksessä on kommunistien yhtenäisyys

    Vastaus: tästä ei kyllä sitten tule mitään,
    Vasemmistoliitolla on rahat puoluetuesta ja niillä on edustaja Feikkaustoimistossa
    jolta saadaan varmaan mainoksia Kansanuutisiin eikä Tiedonantajaan
    Feikkaus, somaulialainen voittaa aina
    http://www.youtube.com/watch?v=yL9dV86Tqm4

    Tiesittekö muuten sisäpiirin tietona, että Kansan uutisten klikkaussivut
    kasvoivat RÄJÄHDYSMÄISESTI kun lehdessä alettiin julkaista ravituloksia?

    Politiikkaa hoidetaan postmodernilla kiimalla kaikki käy euro ja muut
    ja ravituloksilla ja sen kaltaisilla, tähän on taivuttava kyllä

    Taistolaisaaltoon ei Venäjän ruplarännin katkettua voida enää vedota

    taistolaisten keski-ikä on noin 70
    ja kun Kaisa Korhosta haastatellaan hän puhuu teatterista ja Kristiina Halkola puhuu
    lapsenlapsenlapsistaan, niin paljon he kommunismiaan häpeävät.

    Tyylikäs Sinikka Sokka (joka ennen kysyi kuinka neuvostoliittoa autamme,
    kun maailmanrauhaa uhoaa se) on nyt Suomen suurimman kapitalistisuvun
    mainos ja sitä todella tyylikkäästi autot ja kaikki puhelimet käsissä hallinnassa

    tätä Sinikka Sokkaa kelpaa katsella ihaillen ilman sarkasmia
    ja minusta tämä tuntuu aivan luontevalta, Hartwall-suku
    http://www.youtube.com/watch?v=c0tCdWo1hQ8

    KOMMUNISTIEN YHTENÄISYYS LEPÄÄ TÄYSIN KANSANEDUSTAJAN
    SAAMISENA JA SITÄ EI TULE ILMAN MAINOKSIA RAHAA JA KARISMAATTISTA EHDOKASTA

    Ainoa jolla on rahaa kommunistipelissä on Vasemmistoliitto MUTTA SILLÄKÄÄN
    EI ENÄÄ KAUAN kun se nurkkautuu hippiäistensä kanssa Helsingin vaalipiiriin
    siksi on toimittava NIIN KAUAN KUIN KEEP THE BALL ROLLING

    ja pyöriminen lakkaa pian, noin viimeinen työläinen erosi vasemmistoliitosta

    http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/462899/Turun telakan paaluottamusmies erosi Vasemmistoliitosta pettyi puolueen politiikkaan hallituksessa


  • Eurokiimainen persu jatkaa työväenluokan yhtenäistymiskehitystä vastaan. Jo ajatuskin kommunistien yhtenäisyydestä pelottaa.
   Kommunisteja teema ei pelota lainkaan. Persu yrittää Vasemmistoliiton avulla estää kommunistien hajanaisuuden poistamisen.
   Vasureita ei kannata tähän ongelmaan sotkea. He ovat mitä ovat mutta ovat reivanneet poliittista linjaansa hieman vasemmalle. Itsekritiikkiä hallituksessa olosta ei ole tehty ja se mahdollistaa huonot ratkaisut tulevaisuudessa.

   Meitin tulee olla jämäkkänä ja väistää sivustahuutelijoiden söpötykset. Itse olemme ongelman saattaneet, itse sen ratkaisemme.

   • Täytyy meitin pikku ihmisten koittaa vaan pitää pystyssä tätä. Ja näillä omilla hyvillä konsteillamme ...
    Kas, kas kun hehkut siinä niin ... No älä suotta ujostele ...

    (Koskelan Alma kun Aulis Kaarinaa vikitteli, Pohjantähti 3

    Täytyy meitin pikku kommunistien koittaa vaan pitää pystyssä tätä punatähteä Kremlissä . Ja näillä omilla hyvillä luokkataistelun konsteillamme ...
    Kas, kas kun hehkut siinä niin punaisena ... No älä suotta ujostele ...
    Yhteen vaan hajanaiset kommunistisolut sieltä ja täältä ilman ujostelua


  • Lisää yritystä estää pelottava kommunistien yhdyntä

   Kommunistit, viherpunaiset, anarkistihipit ja mitä niitä on
   pelottavaa porukkaa joiden toiminta pelottaa
   niin ne

   kannattavat arabiterrorismia ja homoja transsuja pervoja queereja ja mitä niitä on ja lisäksi palestiinan kansaa ja Iran-Hamas
   terrorismia ja Syyrian rikollisjohtoja jota heidän idolinsa
   Kremlin uusnatsi Putin tukee ja Kuubaa ja Che Guevaraa ja Chavezia
   ja Evo Moralesia ja en nyt muista tässä hötäkässä enempää ehkä Mao
   vielä lisätään ja Ho tshi minh setä asuu vietnamissa ja siitä tuli mieleen
   Lenin setä Moskovassa olisiko tässä asian ydin

   Tämän esittelyn jälkeen toteammekin sitten uutisen
   tältä pävältä

   Mitä niitä oikeuteen viemään, teloitetaan tässä kadulla

   toteaa Hamas ja teloitti yli 30 palestiinalaista

   http://www.wnd.com/2014/07/palestinians-accuse-hamas-of-executing-its-own-people/

  • Putin rakentaa isoa rautatietä miehitettyyn Karjalaan ja pitää siellä sotaharjoituksia
   radan ympäristössä

   On enää ajan kysymys milloin hyökkäys tulee
   Jossain muodossa, esim. ne sytyttävät maastopaloja ja tulevat
   auttamaan Lappeenranta-Lauritsala-alueelle eivätkä lähde pois

   YK:ssa turvaneuvosto kumoaa Venäjän vedolla valitukset
   Merkel sanoo Obamaan liittyen että kuulkaas suomalaiset
   kai te nyt voitte antaa sen Lappeenrannan

   Venäjälle kun siellä on jo niitä niiden kesämökkejäkin

   Pitäkää vain hyvät kauppasuhteet ja saatte rahaa turisteilta
   ja myytte vain tyhjiä tontteja venäläisille ja saatte siitäkin lisärahaa

   Sen jälkeen muutaman vuoden jälkeen venäläiset tulevat sammuttamaan
   metsäpaloja Mikkelissä ja sama toistuu

   kunnes ollaan Helsgissä ja muutaman viikon päässä Turussa

   mutta minä asun jo silloin Portugalissa
   koska siellä on Euroopan kaakkoisin maakolkka jossa on mukavan

   kaukana Moskovan kommunistien yhtenäisyydestä ja työväen
   asioiden ajamisesta kolhoosissa

  • "mutta minä asun jo silloin Portugalissa
   koska siellä on Euroopan kaakkoisin maakolkka jossa on mukavan

   kaukana Moskovan kommunistien yhtenäisyydestä ja työväen
   asioiden ajamisesta kolhoosissa "

   Terve menoa. Jos pakokansalainen tarttee tuttirahaa, sitä annetaan matkakuluksi.

   • SEURAA JOHTAJAA

    Aivan, seuraan esimerkkiä taistolaisilta
    jotka pakenivat Venäjältä Suomeen ja täältä muualle jos Venäjä tulee Suomeen

    Kaikki taistolaiset mukaan lukien pakenevat venäläistä maahantunkeutumista

    Kun suomalaisten maksama "opiskelu" eli ryyppääminen Lenskissä
    loppui
    taistolaiset pakenivat Suomeen pashaa viskaten

    koska venäläiset olisivat vieneet heidät irtolaisina (työttöminä) Siperiaan
    sillä Kirovin kolhoosiin heitä ei olisi päästetty puistotöihin likaamaan paikkoja

    1930-luvun suomalaiset eivät paenneet Venäjää ja heidät teloitettiin
    Karhumäen joukkohautoihin

    SEURATKAA TAISTOLAISIA suhteessa Venäjään on hyvä periaat


  • Kommunistit

   mainitkaa johtavia kylmän sodan aikaisia kansainvälisiä kommunistirehetelijöitä

   kuuluisia jotka kaikki tuntevat

   jotka yrittivät USA:n kansalaisiksi mutta jotka potkittiin kommunisteina
   ulos maasta kärsimään kommunismiin

   montako löydätte tältä istumalta?

  • Kommunistien yhtenäisyyden perustana on käsitys leninistisestä materialismista
   tieteellisessä sosialismissa

   Suhde filosofian peruskysymykseen eli materialismin olemukseen
   määrää kommunistisen tieteen mukaan taloudellis-sosiologisen yhteiskunnallisen
   kehityksen

   Kansanomaisesti voidaan sanoa että filosofian peruskysymyksen ja siten materialismin sisällön tunteminen
   määrää maitolitran hinnan maitokaupassa kommunistisen tieteen mukaisesti

   Mikäli filosofian peruskysymyksen ratkaisu leninistisessä materialismissa
   (Lenin on kommunistisen materialismin isä)
   on väärä,
   koko taloudellis-sosiologinen analyysi kommunismissa on väärä
   ja
   sellaisessa tilanteessa kommunistisen yhteys ja yhteistyö on aivan turhaa

   Myös muut kommunistiset ajattelijat kuten Marx, Engels (Mao, Trotski,
   Kautsky ...), Castro/Che Guevara ... Kajanoja Seppo Toiviainen ...
   ovat puuttuneet materialismiin ja kommunistiseen talouteen ja sosiologiaan
   määritelleet työtä ja henkistä työtä ja sen seurauksia

   Tieteen pelikentät, missä mennään Suomessa ja kommunismissa

   SUOMALAISIA SOSIOLOGEJA PIDETÄÄN YLEISESTI KOMMUNISTEINA TIETEESSÄ
   HEIDÄN SUURIN TÄHTENSÄ SUOMESSA ON KUITENKIN VAPAA-AJATTELIJA
   JA SOSIAALIDARWINISTI EDWARD WESTERMARCK

   WESTERMARCK HIERTÄÄ VIELLÄKIN KIVENÄ KOMMUNISTIEN ELI SOSIOLOGIEN KENGÄSSÄ
   jotka mieluummin lukisivat Engelsin perheteoreettista hömppää, hihasta vedettyä ilman kokeita
   KUIN PERUSTAISIVAT IHMISKUNNAN KEHITYKSEN EVOLUUTIOON

   Ei siis ainoastaa Einstein puuttunut komuhörhöjen sekoiluun luonnontieteissä
   eli sosialidemokraattien (silloin marxilaisia) pyynnöstä arvostellut maan rakoon
   Engelsin huru-ukko-materialismia (luonnonoppia)

   vaan myös eräs viiden kovimman suomalaisen tiedemiehen joukkoon kuuluva

   Westermarck todisti Engelsin sosiologian
   kokeellisesti haihatteluksi

   Engels istui Manchesterissa kehittelemässä hömppäänsä lontoolaisen
   juopon Marxin teorioiden mukaan ilman kokeita perustuen uskoon Marxin erehtymättömyydestä

   Westermarck taas teki perhekokeita, sosiologisia havaintoja ympäri maailmaa erityisesti pohjois-Afrikassa ja loi
   aikansa KOKEELLISEN sosiologisen tutkimuksen, jota kommunistit eli sosiologit vieläkin kadehtivat

   Tottakai hänkin on aikansa lapsi mutta hänen teoriansa perustuivat kokeellisiin
   havaintoihin

   Westermarck oli muuten vapaa-ajattelija eikä häneen sopinut leninuskonto tai jeesususkonto
   Westermarck on suomalaisten nykysosiologien ongelma, sosiologit ovat kommunisteja eivätkä
   pidä Westermarckista

   Jeesususkonto armossaan kuitenkin armahtaa kommunistin, tiede ei armahda

   Westermarck kumosi engelsiläisen perheteorian, lue lisää
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/12398979#comment-69304158

  • Persuteoreetikolla olisi mahdollisuus kaunokirjalijaksi kunhan ensin oppisi loogista ajattelua. Toive voi olla turha mutta toivotaan siltikin.
   Sisällöltään sekavampia lauseita ei monikaan kykene esittämään. antaapa hänen olla.

   Elokuu on pitkällä. Kesä on pohdittu kommunistien toimien yhdistämistä. Ne keitä itse olen tavannut, eivät laittaisi esteitä.
   Ymmärrettävää on kun järjestöt ovat toimineet pidemmän aikaa erillään, syntyy tietynlainen järjestörakkaus.
   Rauha, demokratia, työväenluokan oikeudet, tytöttömyys ovat asioita, joista voi lähteä liikkeell. Aatteellinen perusta on sama kaikilla kolmella puolueella.

   • Marxilaislenin.filosofia
    Kansanomaisesti voidaan sanoa että filosofian peruskysymyksen ja siten materialismin sisällön tunteminen
    määrää maitolitran hinnan maitokaupassa kommunistisen tieteen mukaisesti

    Voitaisiinko sanoa

    Kansanomaisesti voidaan sanoa että Putinin tuontiboikotti Venäjään ja siten materialismin sisällön tunteminen
    määrää Oltermanni-juuston hinnan suomalaisessa kaupassa
    ja violajuuston mausteet
    kaupassa kommunistisen tieteen mukaisesti


  • Kommunistit eivät edusta työväenluokkaa vaan
   etsivät äänestäjänsä noin 70-vuotiaista taistolaisista

   rauha, demokria, työttömyys, työväen oikeudet pelkkää pelleilyä
   esim. telakka- ja paperiteollisuudessa eivät 70-vuotiaat
   voi enää vaikuttaa

   eikä näillä ole enää suhteita nykyisiin telakkoihin ja paperitehtaisiin

   Kommunistit jotka toimivat Vasliiton ulkopuolella ovat tuhoon tuomittuja
   ja siksi Mustajärvi ja Yrttihaho pyrkivät eduskunnassa luomaan tilanteen

   jossa he pääsevät vasliiton listoille ja sieltä eduskuntaan ja sitten
   eroavat ryhmästä ja liittyvät takaisin vähän ennen uusia vaaleja

   Suomen johtava kommunisti Martti Korhonen jää ökyeläkkeelle
   eduskunntasta (Oulun kaupunginjohtajan koulujakäymätön junttipoika)

   OLISIKO nyt tilaisuus saada uusi oululainen kommunisti hänen tilalleen,
   lähteekö Esko - Juhana Tennilä vielä kehin tms.

   Kansanedustaja on äärimmäisen tärkeä kommunisteille jos
   sekä Mustajärvi että Yrttiaho putoavat ja jäljelle jää vain hippejä
   ja kansalaispalkkahörhöjä
   vasliiton eduskuntaryhmään kuppaamaan rahaa työtätekevien
   veroista

  • Soinin kannattaja, entinen taistolaisopiskelija, kertoo Vasemmistoliiton ongelmista. Niistäkin peräpään tuntumalla.
   Vasurit ovat itsenäinen puolue ja tekevät tahtonsa mukaan omassa päätöksentekojärjestelmässä.

   Kommunistit käyvät keskustelua yhteisen toiminnan tarpeesta persuista riippumatta.
   Oikeastaan persujen pelko kommunistien yhtymisestä on ymmärrettävä. Jokainen yhdistymis- tai yhteistyöaskel ryvettää persujen mahdollisuutta populismiin.
   Kommunistien yhdistyminen on samalla askel persuoikeiston poliittisen työväenvastaisuuden paljastumiseksi.

  • PERUSSUOMALAISEN PUOLUEEN RAKENTAMINEN OLI KOVA TEHTÄVÄ
   ETTE NYT OLE OLLENKAAN SISÄLLÄ SIITÄ, MILLAINEN HOMMA SIINÄ
   OLI KUN AIKANNE KULUU NS. KESKUSTELUUN MARXISMIN MATERIALISTISESTA ONTOLOGIASTA JA VAALIT OVAT JO
   8 KUUKAUDEN PÄÄSSÄ, tulos nolla paikka kommunismille???

   Homma etenee aivan eri tavalla

   Kommunistit käyvät loputonta keskustelua perheestä riippumatta
   koska käymällä keskustelua resursseista riippumatta
   asiasta vain ei tule mitään

   Kommunistit tarvitsevat luovan järjestelijän kuten Soinin arvioimaan
   minkä organisaation sisään kommunistit asetetaan

   (Soini SMP:n raunioille
   uusi edistyksellinen konservatiivipuolue,
   jotta nuoriso tulee Perussuomalaisiin

   eikä harhaile natsihörhögermaanisissa pelleliikkeissä)

   Siitä sitten ei tule yhtään mitään että pari ukkoa järjestelee
   ruotsalaisen Attacin mukaan pystyynkuolleen järjestön
   ja alkaa anoa valtinavustusta että saa kynän ja kumin

   (kumia ei tarvita kynä riittää
   jos ei aio tehdä virheitä)

   Kommunistit saavat olla kiitoksesta mykkyrästä jos Arhinmäki
   tai Urho Hakanen päästää heidät lihapatojen ääreen
   nauttimaan oman puolueensa rahoista

   EIKÖ OLE NIIN ETTÄ KTP:N MENESTYKSEN HUIPPU ON SE
   ETTÄ SE JÄI KERRAN 15 VUOTTA SITTEN MUUTAMAN ÄÄNEN
   PÄÄHÄN JA MEINASI PÄÄSTÄ HELSINGISSÄ VALTUUSTOON
   Pekka Puu-Tiaisen johdolla?

   ei vallan mairittelevaa???

   Pelkästään oman median luominen maksaa siis sellaisen
   jossa on jotain toimintaa eikä vain maksuton blogisivu

   tähän malliin kuin nämä eivät vedä kyllä
   http://www.tyovaenpuolue.org/index.php?p=tapahtumia
   http://www.ktpkom.fi/kategoria/tapahtumat/

   Onhan Urho Hakasen liike aivan eri tasoa
   mutta ottaako hän teidät???
   http://skp.fi/tapahtumia

  • Persupuolueen liittyessä yhä tiukemmin sen helmoissa lymyileviin fasistisiin voimiin ei enää vedä. Talvisodat ovat menneet. Muukalaisviha on tuomittu. Nato osoittautuu persuille kompastukseksi. Venäjän vihakaan ei auta. Sotaveteraanit ....huh...voi...eivät rakenna enää Suomen tulevaisuutta. Heidän nimissään ei äärioikeistolaisuutta voi enää ruokkia.
   Persut ovat menneisyyttä kaikessa. Kaikki törky on siihen kasautunut. Jopa taistolaisopiskelijoissa epäonnistuneet hörhöt kelpaavat. Soinin kaatajat kaatavat puulaakin eikä työväenluokka päästä tippaakaan silmäkulmasta.
   Persut saavat mennä USA-Naton sotakentille, Suomen kansa hylkää sivistymättömät moukat.

   Persuista riippumatta työväenluokka yhdistyy. Kommunistit yhdistyvät. Demokraattinen liike kasvaa. Rauhanliike odottaa uutta tulemistaan. Maailman kapitalismi kyseenalaistetaan sotarikoskista ja ihmisoikeusloukkauksista.
   Kansat eivät enää tyydy oikeistoporvarien sananhelinään.
   Kansat vaativat työtä, toimkeentuloa ja rauhan maailmaa.

   • Pelkään kommunistien yhtenäisyyttä ja mörköjä

    Perussuomalaisten liittyessä yhä tiukemmin globaaliin politiikkaan ja kotimaiseen politikkaan
    kun taas marxilaisiin antifasistisiin ja antirasistisiin pelleihin ei virta vedä
    Talvisodat ovat menneet mutta komu jatkaa natsifasimijuttujaan
    Nato osoittautuu komuille kompastukseksi, siihen kuuluu ystävieämme Färsaarilla, Grönlannissa, Tanskassa, Kanadassa ...
    jossa on paljon suomalaisia kun taas vihatussa Kremlissä
    suomalaiset on tuhottu ja potkittu joukkohautoihin Karhumäessä ja suomalaisugrilaiskansat tuhottu ja rääkätty.

    Taistolaiset, noin 70 vuotta keskimäärin ....huh...voi...eivät rakenna enää Suomen kommunismia. Heidän nimissään ei antifasismia voi enää ruokkia.

    Kommunistit ovat menneisyyttä kaikessa. Kaikki törky on siihen kasautunut. Jopa taistolaisopiskelijoissa epäonnistuneet hörhöt kelpaavat mutta ikä on esteenä, 70 vuotta, ei jaksa enää Tennilä. SKP kävi yhden konkurssin
    ja Tiedonantaja potki työläiset kilometritehtaalle mutta ei työväenluokka päästä tippaakaan silmäkulmasta.

    Kommunistit saisivat mennä Kirovin kolhoosiin (Moskovan johtaja Kirov teloitettiin) muttei niitä sinne otetan
    Suomen kansa hylkää sivistymättömät moukat.

    Kommunisteista riippumatta työtätekevät yhdistyvät Perussuomalaisiin, edistyksellinen konservatismi kasvaa. Kommunistien Rauhanliike kyseenalaistetaan sotarikoskista ja ihmisoikeusloukkauksista.
    Kansat eivät enää tyydy antifasistien sananhelinään.
    Kansat vaativat työtä, toimkeentuloa ja rauhan maailmaa ilman laittomuusvaltioita kuten Kremliä.

    Kaikesta huolimatta koko kansa pelkää kommunistien yhtenäisyyttä
    ja mörköjä


   • >> Kansat eivät enää tyydy oikeistoporvarien sananhelinään.


   • Timo Espoosta kirjoitti:

    >> Kansat eivät enää tyydy oikeistoporvarien sananhelinään.

    Kommunismi ei ole marxismia (edes) vaan venäläismiehittäjien palvontaa
    Tai minkä tahansa tukemista

    Kommunisti on tänään niin suurissa vaikeuksissa
    että sen on liittouduttava jopa muslimien kanssa

    (yhdessäkään isossa muslimimaassa ei oli länsimaista sosialistipuoluetta
    vaan niiden jäsenet on hirtetty, kun Tuomioja nuorena hörhönä
    vastusti Shaahia Persia-Iranissa, siellä oli kompuoluekin eikä vaimolla
    Farah Diballa ollut huntua mutta kun Tuomiojan sosialismin joukot
    Khomenin avulla ottivat vallan, sosialistit hirtettiin ja hunnut kaivettin
    esiin)

    Samoin kommunistit eivät toimi marxilaisten vaan venäläisten miehittäjien kanssa

    En ole koskaan kuullut lukenut nähnyt että joku kommari olisi avoimesti
    ja vahvasti ottanut (kun tilanne oli päällä) kantaa tyyliin

    ""Unkarin kommunistipuolue on oikeassa marxilaisuudessa eikä Kremlin porukka ole eikä
    Imre Nagya saa teloittaa muuten katkaisemme suhteet Hrushtshoviin""

    Ei tällaisia ole, komu nuolee miehittäjä-Kremliä ja nyt hädissään minareettia
    Komu on ihan pimeää porukkaa jotka haaveilevat jostain yhtenäisyydestä
    vaikka ovat tappaneet toisiaan koko historiansa ajan.

    Suomen sisällissodassa sentään monet
    punaiset pääsivät elävinä kotiin (vertaa punapäällikkö Akseli Koskela Väinö Linnan Pohjantähdessä), mutta Venäjälle menneet kommunistit joutuivat
    lähes kaikki venäläiskommunistien teloittamiksi, vaikka komu laulaa
    täällä Suomessa punakaartilaisen itkua, ei Venäjällä

    Kommunistien teloittamia suomalaiskommunisteja Krasnyi Borissa

    Uhrien niskassa on ampumareikä joskus kaksi. Ruumiit ovat pinoissa
    kuopissa. Mukaan on heitetty teloittajien ryyppäämiä vodkapulloja

    http://heninen.net/punakangas/english.htm
    First of all, empty bottles of vodka, which the NKVD officials had drunk after and, perhaps, during the executions, were found. In the pits the bodies of the executed convicts lay in stacks. All the skulls had a typical hole on the occiput, some of them had even two holes.


  • jgfh

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1736