Kivikauden ihmiset jumalihmisiä

Golden Age

Kymmenien ja satojen tuhansien vuosien takaiset ihmiset olivat superihmisiä. He eivät olleet sohvaperunoita. Kapean erikoisosaamisen tai rutiinitoimimisen sijasta sijaan he osasivat kaikkea, ja useat olivat yleisneroja. He olivat urheita, ja heillä oli sydämen sivistystä. He olivat nykyistä vaativampia toistensa etiikan suhteen, mutta he myös kestivät "kohtalonsa" tai sen, mitä kohdalle sattui.

Entisajan ihmiset olivat henkisiä kuin mitkä, ja siksi edes kuolema ei merkinnyt heille mitään. He mieluummin kuolivat ylväästi ihanteidensa puolesta kuin pettivät itsensä, aattensa ja yhteisönsä.

Esihistoriallisen ajan ihminen ei tarvinnnut henkisyyteen kirkkoja tai temppeleitä. He näkivät hengen kaikessa ulkopuolellaan ja sisällä itsessään. Kirkot ja temppelit ovat niitä varten, jotka eivät havaitse olevansa itse henkeä ja eivät havaitse henkeä jatkuvasti kaikkialla ulkopuolellaankaan. Sellaiselle ihmiselle kirkot ja temppelit ovat tarpeellisia ja hyödyllisiä. Niiden kautta hän pääsee edes hetkeksi yhteyteen Hengen kanssa, joka hän on unohtanut itse olevansa ja jota hän ei ulkomaailmankaan havaitse olevan.

Temppelien ja muiden mahtavien rakennelmien rakentaminen alkoikin yleistyä reilut kymmenen tuhatta vuotta sitten, ja on lisääntynyt jatkuvasti sitä enemmän, mitä enemmän ihminen on materialistunut eli taantunut. Toistakymmentätuhatta vuotta sitten ihmisen aivot alkoivat radikaalisti pienentyä, ja ne eivät enää kyenneet toimimaan entiseen tapaan kunnollisena yhteysvälineenä henkisen todellisuuden ja materiaalisen maailman välillä. Ihminen ei taantuvilla aivoillaan enää kyennyt havaitsemaan henkeä, vaan alkoi yhä enemmän samaistua ulkoiseen käyttövälineeseensä.

Aluksi suurimmat rakennukset palvelivat hengellisiä tarkoituksia; mutta yhä edenneen taantumuksen vuoksi suurimmat rakennukset ovat nykyään pyhitettyjä materialismin edistämiselle.

Entisajan ihmistä eivät kiinnostaneet materiaaliset saavutukset, vaikka hän olisi suurilla aivoillaan kyennyt milloin tahansa sellaistakin tekemään. Hän ei nähnyt materialistisissa saavutuksissa mitään tavoittelemisen arvoista, ja siksi ajalta yli 10000 vuotta sitten ei ole monumentteja, laitteistoja ja teknologiaa jälkipolvien ihmeteltävänä, vaikka sen ajan ihmisen aivot olivat huomattavasti nykyistä isommat ja kapasiteettia siis olisi riittänyt.

Aivojen koon kehityksestä kahden miljoonan viime vuoden aikana:

http://www.superscholar.org/shrinking-brain/

Viimeisten reilun kymmenen tuhannen vuoden aikana aivot ovat kutistuneet niin nopeasti ja paljon (väh. 10%), että nykyaivojemme koko on samaa luokkaa kuin ihmisillä n. 250 000 vuotta sitten.

http://www.blog-thebrain.org/blog/2012/07/30/the-shrinking-human-brain-what-does-it-mean/

http://discovermagazine.com/2010/sep/25-modern-humans-smart-why-brain-shrinking

http://discovermagazine.com/2009/the-brain-2/28-what-happened-to-hominids-who-were-smarter-than-us

Olemme nykyisessä taantumuksellisessa tyhmyydessämme ja tietämättömyydessämme ajatelleet olevamme fiksumpia kuin kukaan milloinkaan meitä ennen, mutta niinhän tietämämättömät ja varsinkin tyhmät aina tekevät. Totuudellisempi kuva ihmisen menneisyydestä ovat näkemykset nykyisen mittapuun mukaan käsittämättömän hyvistä ajoista, jolloin materian harha ei ollut kietonut ihmistä pauloihinsa vaan vallitsi sopusointu ja henkisyys maan päällä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Age

The term Golden Age (Greek: Χρυσόν Γένος Chryson Genos) comes from Greek mythology and legend and refers to the first in a sequence of four or five (or more) Ages of Man, in which the Golden Age is first, followed in sequence, by the Silver, Bronze, Heroic, and then the present (Iron), which is a period of decline. By extension "Golden Age" denotes a period of primordial peace, harmony, stability, and prosperity. During this age peace and harmony prevailed, humans did not have to work to feed themselves, for the earth provided food in abundance. They lived to a very old age with a youthful appearance, eventually dying peacefully, with spirits living on as "guardians".

Mahabharata:

Men neither bought nor sold; there were no poor and no rich; there was no need to labour, because all that men required was obtained by the power of will; the chief virtue was the abandonment of all worldly desires. The Krita Yuga was without disease; there was no lessening with the years; there was no hatred or vanity, or evil thought whatsoever; no sorrow, no fear. All mankind could attain to supreme blessedness.

5

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • savonarolo

      Suattaa olla tai suattaahan se olla olematta! Ottaapa tuon satuna tai tarinana, niin sammoo siimoo vettää.

    • jumalihmiset

      Tässä eräs toisensuuntainen ajatelma.

      On tietysti täysin mahdollista että entisaikaan oli vielä enkeleitä ihmisruumissa, jolloin osa sieluista oli todella kehittyneitä. Toisaalta oli taviskansa, joka oli nykyistä barbaarisempaa. Erot kehityksessä olivat valtavia.

      Enkeli-ihmiset lienevät kehittäneet hindulaiset muinaiseepokset. Nykyään heitä ei täällä enää näy (mm. Krishna joukkoineen), koska he lienevät liian kehittyneitä syntyäkseen ihmiseksi. muinais-Egyptissäkin lienee ollut joitain super-ylipappeja kammioissaan.

      Nyt odotamme, että nykyihmisistä nousee heidän jatkajiaan.

    • point your finger

      Mistä varmasti edes tiedetään sitä, että ihminen on sitä viisaampi, tietävämpi ja kehittynempi mitä lähempänä nykyaikaa hän on?

      Jo muinaisessa Sumerissa oli viisasta väkeä, tai Egyptissä, jossa Denderan temppelin seinällä on mm. nähtävissä hierolgyfimäinen kuva, jossa on ihmisen siittiösolu.
      Raamatun Genesiksessä tuntuisi olevan hyvinkin tarkat tiedot mm. DNA:n rakenteesta ja eräs dogoniheimo kutsuu nimenomaan 64 ruutuista viljapeltoaan elämän pelloksi, tuo luvun liittyen hyvinkin tarkasti juuri elmän rakneteisiin.
      Korkeakulttuureihin viittaa esim. se, että egyptiläiset kykenivät tekemään kupariseoksia, jonkalaisia ei kyetä tekemään tänään, myös tuhansien asteitten kuumuudesa sulaneet radioaktiiviset muinaiset rauniot ovat tieteelle arvoitus.
      Newtonikin(jälkeen jääneissä papereissaan,joita yritettiin salata) kertoo velkansa Prisca Sapientialle. Faktaa on myös se, että tiedeseuralaiset, sen johtavat jäsenet tutkivat innokkaasti mm. kabbalaa.

      Lue vaikka George Sassonin teokset: 'The Manna Machine' ja 'The Greater Holy Assembly' ja 'The Lesser Holy Assembly' niin huomaat ettei muinaiset kansat olleet tyhmiä.

    • valistunut

      Aloittaja on ihan oikeilla jäljillä ihmisen kehityksestä.

      Mistä sitten johtui, että ihminen taantui henkisesti, siitä ei evoluutioteoriakaan tiedä kertoa mitään koska tämän päivän ihminen
      on ajan vanki, ja hänen aivonsa toimivat vain ajassa, ja ne ajattomat osat ovat käytön puutteessa surkastuneet.

      Kun ihminen oppi kommunikoimaan puhekielen avulla jokapäiväisiiä toimissaan, niin hän tietämättään synnytti omilla valinnoillaan egon sielun ja joutui näin ajan ja materian vangiksi.

      Tuon ajallisen egon takia ihminen joutui ulos henkisestä ajattomasta tilasta, eli paratiisista.

      Sen seurausta on sitten tämä kaaosmainen väkivallan ja kärsimysten täyttämä yhteiskunta.

      Sen takia sitten ihmisen on pitänyt keksiä apuvälineitä jotta tietäis edes jotkin

      Ihminen voi kuitenkin palata tuohon henkiseen tilaansa jolloin nekin aivijen osat ovat hänellä käyttössään ja voi saada nuo henkiset kykynsä takaisin

      Tuo aikaan sitoutuminen on vain yksi virhe ihmisen historiassa, mutta se saattaa koitua ihmisen kohtaloksi, ellei hän ymmärrä palata normaalin kehityksen piiriin

      Paratiisitilaassa ihminen ei ajattoman mielensä takia ollut syyn ja seurauksen lain alainen vaan joutu se alaiseksi, kun sitoutui aikaan

      Ajattomuus on ainut jolla ei ole syitä eikä seurauksia, aika ja materia ovat tuon lain alaisia
      Kaikella henkisillä ratkaisuilla jota ihminen tekee on aina seuraksensa.
      Syyn ja seuraksen laki on maailmankaikkeuden suurin voima joka pitää koko kaikkeuden kasassa

    • M. Eläjä.

      Ei kaiketi aivojen fyysinen koko ole todiste millekään?
      Nykyihminen käyttää aivokapasiteetistaan...oliko se n. 10% luokkaa?

      Eli kyllä aivoissa riittää kapasiteettia, kuinka saada se hyötykäyttöön on toinen juttu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      16
      1216
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1149
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      3
      1149
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe