Mika Jantunen puhuu

Herzistä

18

4009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tästä

      Mitä mieltä olet?

    • Avartaa

      Katsoin ja kuunyelin. Suosittelen muillekin samaa.

    • Näin Tapsa opettaa

      Koettele kaikki

      Kun kuuntelet kristillistä radiota, katsot kristillistä televisiota tai luet kristillisiä lehtiä, muista että kukaan ei ole erehtymätön. Koettele kaikki, myös se, mitä kuulet minun puhuvan. Et voi koskaan sanoa Jumalalle: ”Oli tuon pastorin vika, että menin harhaan. Hän opetti väärin.”

      Sinulle on annettu Raamattu ja Pyhä Henki. Kuuntele nöyränä Häntä, sillä vain Hän voi sinua johdattaa oikealle tielle.

      Moni kuvittelee, että eksytyksiä ei ole olemassakaan tämän päivän maailmassa, vaikka Raamattu varoittaa niistä hyvin vakavasti. Älä sinä ole liian sinisilmäinen, vaan koettele kaikki ja pidä se mikä hyvää on. On hyvin yksinkertaisia tapoja tutkia, mikä on Jumalasta ja mikä ei. Usein jopa nuo kaikki neljä hälyttävää tekijää ovat havaittavissa silloin, kun kyseessä on susi lammasten vaatteissa.

      ”Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme.” (2 Tess. 2:15)

      ”Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla.” (Ef. 5:6)

    • Luotettava on

      Suonnon opetukset sopivat ilman tiettyä kohderyhmää. Ihan kaikille tarpeellista tietoa.

    • Radio Dei 31.5.

      Kannattaa kuunnella myös tämä!

      http://patmos.studio24.fi/media/miksi_kiistelty_david_herzog_tulee_suomeen/2641?p1=1#ui-tabs-0

      Kuuntele kohdasta 30 min eteenpäin.
      Suorassa lähetyksessä vieraana Mika Jantunen, haastattelemassa Petri Mäkilä ja Pasi Turunen.

    • Outoa

      Mika Jantunen sanoi (suurin piirtein), että "David Herzog puhuu Jeesuksen verestä ja siitä, että ihminen pelastuu sitä kautta". No, saattaa puhuakin. Tosin hyvin harvoin ...

      Mormonit myös puhuvat Jeesuksen verestä ja siitä, että ihminen pelastuu sitä kautta. Jeesuksen uhrikuolema Golgatalla on pelastuksemme perusta, kertovat mormonit. Se pelastusteko alkoi silloin, kun Jeesus Getsemanessa alkoi "hikoilla verta". Tämä on hyvin keskeinen oppi mormoneilla.

      Eivät he kuitenkaan ole uudestisyntyneitä uskovaisia. Heiltä nimittäin puuttuu henkilökohtainen suhde tähän Jeesukseen. Ja sen mukana kaikki muukin.

      Kyllä väärä profeetta voi puhua pitkäänkin ihan totuutta, jotta sitä kautta paremmin saisi oman eksyttävän sanomansa sisälle. Jos väärän profeetan kaikki puheet olisivat "outoja", niin kuka ylipäänsä silloin kuuntelisi ... ?

      Merkille pantavaa oli, että Mika Jantusen ja Seppo Pehkosen (City -seurakunta) keskustelussa jälleen kerran ei vaivauduttu perustelemaan asioita Raamatulla. Miksi ei?

      Todella ERIKOISTA oli, että vedottiin auktoriteettina kahteen henkilöön, joita USA:ssa hyvin laajalti pidetään pahimman lajin äärikarismaattisina eksyttäjinä. Eivätkö mukamas Jantunen ja Pehkonen edes tiedä, että tällä hetkellä on sekä C. Peter Wagneria että Kenneth Copelandia (joihin siis vedottiin auktoriteettina) vastaan noussut hyvin vahva vastustava liike, joka laajalla rintamalla tuomitsee kokonaan kaiken sen loputtoman karismaattisen sekoilun ja siihen liittyvät, luvalla sanoen aika inhottavat lieveilmiöt (kuten eläimellinen mölinä, kieriskely lattialla, pakkoliikkeet, jne.). Samoin tuomitaan uudet ja ihmeelliset "ilmestystiedon" kautta saadut opit. Kaikki se, mikä on extra biblical, Raamatun ulkopuolista, ihmisten omasta päästä keksittyä "uutta tietoa". (Tai voi se olla itse asiassa peräisin tuolta "Alakerrasta" ... ).

      Strange Fire ("Vieras tuli", ks. 3. Moos 10:1-2) -liikkeestä on tullut kansainvälinen ja se on jo levinnyt eri puolille maapalloa. (hae Youtubesta: strange fire conference 2013). USA:ssa on varsin paljon baptisteja ja etenkin he ovat asettuneet vastustamaan näitä uusia oppeja. On kuitenkin huomattava, että USAn monet hellutaiseurakunnat ovat myös mukana tässä vastarintaliikkeessä. Äärikarismaattinen vaahtoilu on nimittäin alkanut saada niin ... sanotaanko sairaita piirteitä ... että nyt on alettu herätä -- kun nimittäin aletaan nähdä, että mihin tämä kaikki johtaa, kun väärät voimat ja henkivallat päästetään vapaasti riehumaan seurakunnissa.

      C. Peter Wagner on se profeetta, jolta jokainen halukas voi ostaa 600 dollarilla itselleen apostolin arvon. Siis 600 taalaa, ja sinusta tulee apostoli. Eikös olekin hienoa !!!

    • Paatunut

      Mika Jantunen on päättänyt sydämessään olla kuuntelematta varoituksia. Radio Dei ja Radio Patmos esittivät molemmat hänelle kysymyksiä harhaopeista, new age vaikutteista jne. Mies on ihan pihalla, mutta päättänyt viedä tämän läpi hinnalla millä hyvänsä. evankeliumin pitää olla kokonaan puhdasta, ei riitä että 90% on oikean kuuloista mutta loput 10% harhaoppia.

      • Kupla puhkeaa.

        Patmos itse levittää harhaoppia: Näin Benny Hinn. Voin sanoa ilman epäilyksen häivää, että ihmiskunnan suurin herätys on pian tulossa. Haluan kertoa teille, mitä Herra näytti minulle 1990-luvun alussa. Herra sanoi, että 90-luvun puolivälissä kaksi Hänen hengellistä "jättiläistään" pääsisi kotiin. Heti sen jälkeen alkaisi historian suurin herätys! Tuon herätyksen aikana uskon tapahtuvan kolme asiaa. Ensiksikin, historian suurin sielujenvoittamisaktiviteetti. Toiseksi, historian suurimmat ihmeet. Kolmanneksi, me tulemme kokemaan Jumalan lupausten toteutuvan, joiden mukaan syntisten rikkaudet televat vanhuskaitten käsiin. Haastattelun olennainen anti tässä Pasi Turusen toimittamana. Joku otti tästäkin herneen nenään. Minä vain lainasin Kipinää 4.1996. Purkaukset voi lähettää Patmokseen!


    • mbnnm

      Mormonit sitä ja tätä ja ateistit sanoo, että kaikki uskon kanssa tekemisissä olevat hourulaan. Kenestä te nyt olette huolestuneita? Mitä jehovat sanoo, entä muslimit ja krislamit? Luulen, että uskovat eivät eksy ja tällä palstalla niitä on aikas vähän. Siis keille varoitukset menee?

      • Lasse L.

        Minä olen uskova ja on muitakin. Varoituksen yksi tehtävä on muistuttaa vaarasta. Hyvin tekee hän, joka muita muistuttaa vaarasta ja yksilöi sen.


    • Todd and Benny

      Patmos tekee hyvää työtä suhteessa Herzokiin. Mutta miten on suhteet Todd Bentleyhin ja Benny Hinniin. Näihin tunnettuihin veijareihin?

    • Väärä linja

      Piruako sinä niitä kyselet? Ota selvää ja käy kokouksissa, sekä puhdista itsesi farisealaisuudesta. Sillä fariseukset eivät muuten pelastu.

      • Kupla puhkeaa.

        "Sillä fariseukset eivät muuten pelastu." Siis Raamattu puhuu potaskaa. Luuk.16:16. Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti; siitä lähtien julistetaan Jumalan valtakuntaa, ja jokainen tunkeituu sinne väkisin. Siis Raamattu roskiin!


    • Kloori zone
    • Ingenjör_81

      Hedelmistä... hedelmistä... tunnistetaan puu.

    • Anonyymi

      Mika ja Mirkka Jantunen ovat hyvin syvällä eksytyksessä ja todella vieraassa tulessa. Lisäksi Mika Jantusen opetukset ovat kuivaakin kuivempia. Kuka oikeasti jaksaa kuunnella?

      Omakohtainen kokemus hänestä ja hänen vaimostaan + mitä muut luotettavat lähteet ovat kertoneet, niin naamareiden takana kummatkin ovat perusluonteeltaan ilkeitä ja puhuvat pahaa muista selän takana minkä kerkeävät.

      Mika haluaa kovasti johtaa Suomen hengellistä kenttää, mutta tekee sen aktikristuksen hengessä ja vastustanut aitoa Pyhän Hengen liikehdintää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe