Supon nimilista anarkisteista

Seurannan uhri

Supolla on kattava nimilista kaikista anarkisteista ja muista järjestäytyneen yhteiskunnan vihollisista. Tätä nimilistaa on kerätty jo vuosikymmeniä. Jos tälle listalle joutuu, on vaikeaa saada kunnon työpaikkaa tai päästä opiskelemaan tiettyjä aloja.

4

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RekryAgentti

      Ei Supon nimilistat merkkaa mitään ulkomailla tai muutkaan Suomen viranomaisten listat. Niillä on merkitystä vain jos hakee töitä pelkästään Suomesta.

      Olen rekrytoinut monia Suomessa ongelmiin joutunutta tietotekniikan insinööriä Britanniaan töihin. Tarkoittaa siis syytä tai toisesta Suomessa ulosottoon, SUPON tai muun viranomaisten listoille päätyneitä.

      Joukossa on piratismin tai hakkerionnin takia viranomaisten hampaisiin joutuneita, entisiä yrittäjiä joiden yritys on mennyt konkurssiin ja jopa entisiä viranomaisia, jotka jostain syystä ovat saaneet tuomion virkavirheestä Suomalaisten viranomaisten keskinäisten riitojen takia.

      Homma toimii niin, että ensimmäiseksi vuodeksi töitä annetaan vuokrafirman kautta ja jos osaaminen on kunnossa sen jälkeen vakituinen työsopimus. Britanniassa ketään ei kiinnosta vaikka olisit Pirate Bayn perustaja tai entinen hakkeri kunhan osaat hommasi hyvin. Muutamia entisiä Suomalaisia hakkereita olen jopa välittänyt Britannian tiedustelupalvelun palkkalistoille.

      Olen itse yksityinen rekrytointi konsultti ja etsin kokoajan henkilöitä jotka eivät syystä tai toisesta voi enää työllistyä kotimaahansa, mutta joilla on insinööri tutkinto tai muu korkeakoulututkinto. Pääasiassa tietotekniikan alalta, mutta myös satunnaisesti teen toimeksiantoja muilta aloilta asiakkaideni tarpeiden mukaan.

      • Amatimiäs

        Rekrytointi konsultti etsii henkilöitä, joilla on insinööri tutkinto.


    • Poliisi pamputtaa

      Juuri näin se menee. Suomi on (pikku)porvarillinen yhteiskunta. Demarit mahdollisti työllään yhteiskunnan köyhimmillekin sosiaalisen nousun. Nyt nämä pikkuporvarit omistaessaan pankin luotottaman omakotitalon ja kesämökin ja mahdollisesti vielä luottofirman leasaaman auton kuvittelevat olevansa oikeita porvareita. Ja oikea porvari (Wahlroos ja vuorineuvokset nauraa). Nyt nämä velkarahalla elämäänsä pyörittävät kannattavat oikeistolaista politiikkaa.

      Ja poliisihan (kuten puolustusvoimatkin) on oikeistolainen taho, joka pyrkii valvomaan kansalaisia kaikin mahdollisin keinoin. Kattavat henkilörekisterit ovat tässä pelissä yksi vallankäytön väline, jolla saadaan poliisin mielestä ei-toivotut henkilöt ajettua yhteiskunnan marginaaliin.

      • RekryAgentti

        "jolla saadaan poliisin mielestä ei-toivotut henkilöt ajettua yhteiskunnan marginaaliin. "

        Läheskään kaikki ei-toivotuiksi leimatut eivät ole vatipäitä vaan saattavat olla Suomen älykkäimpiä ihmisiä, jopa liian älykkäitä omaksi parhaakseen. Älykästyökaveri voi olla hyvä työkaveri, mutta liian älykäs vie ylennyksesi. Huomasin tämän aikoinaan, että tällä ilmiöllä voi jopa tehdä bisnestä.

        Joku teknisesti äärimmäisen taitava saatetaan leimata ei-toivotuksi pelkästään ”warettamisen” takia tai sen takia, että on vuosia sitten kokeillut kannabista. Vaikka, kumpikaan ei kerro henkilön todellisesta osaamisesta mitään.

        Huomasin aikoinaan, että täysin kaavamaisesti ja sokeasti jokaista sääntöä noudattavat harvoin ovat niitä vakan kirkkaimpia kynttilöitä. Voivat olla hyviä suorittajia, mutta jos tarkoitus on etsiä henkilöitä, joilla on koko maailmaa mullistavia visioita ja ideoita he eivät yleensä löydy sokeasti kaikkia sääntöjä aina noudattaneiden joukosta. Todella älykkäät ihmiset helposti joutuvat vaikeuksiin sääntöjen kanssa vaikka eivät olisi mitään taparikollisia. Monelle älykkäällä ihmisellä saattaa jopa olla paljon korkeampitasoinen moraali kuin mitä Suomen laki ja säädökset edes edellyttävät. Kun asia tutkitaan hyvin tarkkaan, mutta koska he pitävät jotain lakia typeränä korkeammassa moraalissa he eivät ole sitä noudattaneet.

        Tämä on mielenkiintoinen ilmiö ja se tarjoaa bisnesmahdollisuuksia, on asiasta mitä mieltä sitten tahansa. Tarkoitan tällä sitä pitääkö ihmisen noudattaa sokeasti jokaista huonoakin lakia vaikka pystyy todistamaan jonkun lain johtavan katastrofiin muutamassa vuodessa. Tarkemmassa tarkastelussa monelta saattaa löytyä hyvin yleviä moraalisesti kestäviä perusteluita toiminnalleen esim. Warettaja on voinut kopioida tiedostoja sen takia, että köyhät lapset saavat ilmaiseksi kirjoja ja tietoa itselleen, silloinkin kun heillä ei ole varaa ostaa kirjoja. Vaikka valtio asian tuomitsee ja leimaa warettajan loppuelämäksi sellaiseksi, että hän ei tule ikinä enää saamaan tietotekniikan alan työtä Suomesta vaikka olisi oman alansa huippuja.

        Kyllä Suomessa on tietotekniikan alalla huippu koodareita ja tietoturva-ammattilaisia, jotka eivät ikinä saa Suomesta töitä, koska ovat kopioineet verkossa e-kirjoja köyhille ja varattomille. Etsin kokoajan tälläisiä henkilöitä ja järjestän heille töitä Britanniasta ja muualta maailmassa missä asioita katsotaan eri mittarilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2123
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1799
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1659
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1566
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1484
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      112
      1361
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1341
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe