No niin Kokoomus kun asialla alkaa asiat sujua.

notjob

Stuppi asialle niin autoverot poistuu , mutta mutta onkohan se kumminkaan hyvä?? kaikki muu nousee eli autoilusta tuleee paljon kalliimpaa.

7

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dghkjr

      Hyvin menee, herrat nauraa, sanoi vanha kansa. Niin nytkin. Autoilijan kulut nousevat, toki suhteessa enemmän vanhojen autojen käyttäjillä. Joukkoliikenne verolle, jolloin liikkuminen kallistuu tasapuolisesti niilläkin köyhillä, jotka sinnittelevät ilman autoa. Kohta varmaan demaritkin innostuvat tätä kannattamaan. Saadaanhan näin purettua kulutusverotuksen viimeisiä progressiivisia elementtejä.

      Kilometriverotuksella kaiketi kerättäisiin miljardi tai pari, mutta se maksaisi suunnilleen saman kuin nykyisen verohallinnon kokonaiskulut (n. 300 milj). Verohallinto sentäs kantaa veroja luokkaa 60 miljardia. Järkevää??

    • Kokoomus=verot

      Kokoomushan on tunnetusti AKAVAN edunvalvoja eli virkamiesten jotka kuppaavat veroina oman liksansa ja sen takia ovat veroja kiristämässä ja julkiselta ei ketään potkita koska sehän söis omaa kannatusta, virkamiehet niitä äänestää, suomessa ei ole oikeata porvaripuolutta joka ajaa verojen laskua, yms yrittäjän helpotuksia että ahkeran duunarin asiaa...kokoomus ajaa verojen keräykse asiaa sekä valtiontukea saavia yrityksien etuja eli verovaroin ja on yhtä kuin sosialismi!!!

    • antiolla.

      Niinpä niin,meniski edes autoilijoilta perityt verorahat autoiluun mutta joo ei mene, tiet on kuralla yms,Muutama miljoona saatiin jo kulutettua Ollilan selvityksiin ja muutama milli varmaa lisää, Joo ei toimi ei eipä noi päättäjät oikeastti piittaa,ja miksi piittaiskaa taksi odottaa oven edessä valmiina kesät talvet ja pidemmille matkoille yksityiskoneet.

    • dassadassa

      Veropolitiikassa on oikeastaan vain yksi varma sääntö, ja se kuluu, että verot nousevat siltä joukolta, johon kuluu eniten veronmaksajia. Tämähän seuraa suoraan siitä, että verotuloja tarvitaan kaiken aikaa lisää. Eli maksajan rooli on keskimääräisellä veronmaksajalla. Tällä joukolla on myös suurin äänivalta vaaleissa.

      Hämmästyttävää kyllä tämä jengi kannattaa monia uudistuksia, jotka lisäävät juuri heidän verorasitustaan. Autoveron poiston kannatus on yksi esimerkki tästä, samoin perintövero. Kyllä ne varmuudella korvattaisiin juuri pahiten keskiluokkasan kohdistuvilla veronkorotuksilla. Mutta hienoahan se on, että löytyy tällaista uhrimieltä. Perustuipa sitten naiviin tietämättömyyteen ja poliittiseen ymmärtämättömyyteen tai ei.

      Mielenkiintoista on joka tapauksessa se aikaero, joka vallitsee kannatushetken, sitä seuraavan päätöksentekohetken ja lopulta tapahtuvan äänestäjän kriittiseksi heräämisen välillä. Tätä' sietäisi jonkun oikeasti tutkia.

    • eu law

      Joku vois kansaa Selkokielellä valistaa eli selvä yksinkertainen taulukko mitä tapahuu esim jos autovero poistuu, mistä otetaan rahat tilalle kuka häviää kuka hyötyy,.Autoliitto vois olla yks, mutta kaikilla tuppaa olemaan joku lehmä ojassa,ja myös mihin auto polttoaine yms muut autolijoilta perityt verorahat menee.

    • HÖLMÖLÄISTEN MAA

      Liikenne- ja viestintäministeriön asettama Jorma Ollilan työryhmä selvitti, miten Suomi voisi edetä tiemaksujärjestelmien käyttöönotossa. Tienkäyttömaksujen käyttöönoton aikataulusta ei vielä ole tehty ratkaisuja. Ajokilometrin hinnaksi tulisi valtaosassa maata kuusi senttiä, haja-asutusalueilla kolme


      10000 KM = 600 euroa vuodessa
      20000 km = 1200 euroa vuodessa
      30000 km = 1800 euroa vuodessa

      maaseudulla puolet tästä....

      10 vuodessa maksat 12000 euroa VEROA

      TÄLLÄ HETKELLÄ MAKSAT UUDESTA KESKIHINTAISESTA AUTOSTA AUTOVEROA N 9000 EUROA !!!!


      Nykyinen autovero:

      http://www.autoalantiedotuskeskus.fi/tilastot/verotus_ja_hintakehitys/henkiloauton_hinnanmuodostus

    • Juu ei onnistu

      Autoilijat vois tehdä "ahtaajat" ja mennä huviksi lakkoon pariksi päiväksi,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe