toyota INFO, miksi olemassa?

viimeinen toyota

Onko muilla merkeillä olemassa vastaavaa?

Toyotalla se on täysi vitsi. Viikolla soitin sinne kun 1.5v avessa on ongelmia,, joita korjaamo ei korjaa. Vastaukset olivat aivan lapsellisia. Tyyppi kertoi omasta Audistaan että ajelee rotvalleihin ja suuntaukset menee pieleen.

Kaikkea muutakin väritettyä kertoi, sen osasi ilmoittaa että ei tiedä asioita. Tarkemmin kun kyselin niin uhkasi lyödä luurun korvaan, jonka tekikin.

Googletin nimen niin Tuulilasiin Ketoselle kerran joku valitti samasta tyypistä , kun oli käskenyt puhdistaa ruostuneet pyöränpultit. Harjoittelija siellä ainakin töissä. Täysin turha palvelu. Tai saavat rahaa soitoista.

17

1149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kolmastoyota

      No, minulla on ollut pieniä ongelmia joihin on löytynyt vastaus Toyota infosta. Esim. auto oli hyytynyt loman aikana lentokentän parkkiin. Soitin infoon ja sain sieltä puhnumeron kentän palvelunumeroon josta tuli tuota pikaa mies lataamaan autoni akun. Olin tyytyväinen ja tiedän nyt, että mistä kysyä vastaisuudessa apua jos olen kentällä auto-ongelmissa :)

      • ToyotasetäOnÄlykkö

        Siis soitit Toyotalle ja kysyit käytännössä mistä saa apua lentokentällä kun auto on hyytynyt parkkikselle. Ei sitten tullut mieleen kysäistä suoraan kentältä tai googlata luurilla tai painaa pysäköintiautomaatin pelinnappulaa? Mahtoi siellä Toyotalla olla hauskaa?


      • päivänparas

        Heeeeehhhhh Toyota infosta parkkialueen numero vaikka itse seisoi rakennuksen vieressä Tään on hyvä !!!!!


    • Tojota-setämies

      Minä soitin ja kysyin, että miten päin tojotalippis laitetaan päähän, kertoivat, että käyttäjän ikä määrää, tuleeko lippa taakse vai eteen.

    • EnSoittelePerään

      Mulla on ollut Toyota 16 vuotta enkä edes tiennyt tommosesta numerosta. Eipä ole kyllä tullut tarvettakaan soitella hinauksia ja korjaamoita läpi kun auto se vaan liikkuu ja liikkuu. Huollon pojat valmistelevat sen aina kohti seuraavaa 15000 km. Eikä sillä välillä ole koskaan ilmaantunut mitään.

      Ai niin. Kerran tuli takaisinkutsu joka hoidettiin huollon yhteydessä veloituksetta. Lisäsäsivät tai säätivät jonkun kierteen.

      • viatHoituuHuollossaToyo

        Etkö ole päässyt nauttimaan autoilun iloista kun olet vain Toyotalla ajellut?


      • 2.4STW__

        Millä autolla voi nauttia autoilusta?
        Itse en ole nauttinut Tojolla, Skodalla, BMW:llä tai Audilla. Nämä siis kaikki uudesta hankittuja ja tässä järjestyksessä eli nyt alla uusi Audi.

        En oikein ymmärrä mitä tarkoittaa autolla ajamisesta nauttiminen. Kaikki nämä on jollain tapaa epämukavia ja keskinkertaisia ajoltaan. Audi ehkä vakain ajoltaan mutta ei senkään suuntavakaudessa hurraamista ole.

        Niin että kerrohan millä autolla ajaessa nauttii?


      • lksjkfdljkdljfkl

        Suomen teillä ei ole nautinto liikkua millään ajoneuvolla.


    • harmaaa

      Infooko ne minkä värinen tuulipuku sopii auton väriin ??

    • jotoo1

      Toyota info ei suostu vastaanottamaan kysymystä

    • ksjfsdkfdsjfjsldl

      Soitin Toyota -infoon kun minulla on vasta 38 -vuotta vanha, viimeisin takavetoinen Corolla 1,3 DX -malli, että mikähän mahtaa olla kojetaulussa sellainen namiska jonka symboli on ikäänkuin N ja se tuntuu vaikuttavan moottorin kierroksiin. Kertoivat sen olevan joku juopponuppi... ei kun... hetkinen... hörppynuppi... ei sekään... mikähän se oli... toinen nimitys liittyi jotenkin varakkuuteen... taisin jo unohtaa, pitää varmaan soittaa uudelleen...

      • ksdjfkfljflsd

        she... ssehhän oljikin ryp... ryyppu... prkele... ryyppynuppi, muischtin zen kun rups...rupeshin ottamaan pään täytheen, ryypyn nuppiin.


    • eiwattu

      Niin et ole oikein ymmärtänyt että mikä se info on? Ei ne sieltä tule auttamaan konkreettisesti.
      Ei ihme että siellä on joku hermostunut.

    • Eienää

      Olen ajannut Toyotalla yli 30 vuotta,mutta en ole saanaut varmaan yhtään parempaa kohtelua kun muutkaan.Sillä kokemukseni Infosta on ,hyvin välinpitämätöntä kohtelua.

    • Anonyymi

      En tiedä muista, mutta Toyota Info ei vastaa edes yksinkertaisiin kysymyksiin. Todella töykeä asiakaspalvelu, vastaukset lähinnä näyttävät keskaria asiakkaalle ja käskevät olla muualle yhteydessä.

      Kiertäkää Toyota ja ostakaa auto, jonka ostajalla on arvoa myös kaupan jälkeen!

      • Anonyymi

        Joku voisi tehdä valituksen Toyotan pääpaikalle Japaniin, töykeilijöille tulisi varmaan potkut.


    • Anonyymi

      Ei korppi korppia noki, eli toyota info ei parane vaikka valittaisi toyotalle. Ihan kamala "apu" toyotaan haksahtaneelle. Itse valitin jo taannoin auriksesta ja vika oli minussa, kun en tajunnut että autoon integroitu navigaattori ei ollutkaan toyotan navigaattori ja sen viat ei ollu toyotan vikoja vaan navigaattorin tekijän vikoja. Eivät he kyllä kertoneet mikä firma toimittaa toyotan tehtaalle autoon integroidun vakiovaruste navigaattorin. Ihan turha "palvelu".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe