Seksi ilman ehkäisyä

Pikku-Aada

Olen lukenut netistä monia eri sivustoja ja mielipiteitä. Yleisin lopputulos kysymykeen on että sopii pareille, missä mies osaa ottaa peniksen ulos ennen laukeamista ja silloin ei edes kiihotustippoja tule. Onko kellään oikeaa esim lääkäriltä saatua totuutta siihen, että onko kyseessä vain se että miehen täytyy osata tunnistaa oma tulemisensa hyvissä ajoin ja osata vetää se pois? Olen lukenut paljon ja kuullut muutamalta että ovat menneet ilman ehkäisyä jopa vuosia eikä koskaan ole vahinkoa tullut..

15

6010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 16+15

      Selibaatti on paras ehkäisykeino jos ei muksuja halua. Kaikissa ehkäisykeinoissa omat sivujuonteensa. Naisena olen kokeillut useita (pillerit, laastarit, hormoniton kierukka, kondomi). Tämä mainitsemasi lienee epävarmemmista epävarmoin keino. Kyse on enemmänkin biologiasta, kuin mielipiteestä. Itseltäni keskeytetty yhdyntä veisi nautinnon koko touhusta. Seksihän on hieno asia!

      Raskaaksi halutessani mittailin ovulaation ajankohtaa. Ehkä siitä oli apua, koska raskauduin ripeästi. Kääntäen tiettyinä päivinä kuussa seksiä kannattaa välttää jos ei halua raskaaksi, mutta tämän selvittely ja mittailu ei ole mitään varmaa puuhaa. Netistä löydät faktaa eri keinoista.

    • Yksinkertaisesti

      Seksi ilman ehkäisyä sopii pareille, jotka haluavat vauvan.

    • Osaava ulosvetäjä

      Kyllä on hyvä ja myös luonnollisin ehkäisykeino keskeytetty yhdyntä. Vaikka kukkahattutädit kuinka varoittelevat tietämättömyyttään, niin ne kirkkaat touhutipat EI SISÄLLÄ SIITTIÖITÄ!
      Jos mies osaa (ja malttaa) vetää ajoissa ulos niin kyllä toimii.

      Syyt miksi jotkut ovat tulleet tiineeksi keskeytettyä käytettyään ovat a. mies ei vetänyt ajoissa ulos penistään tai b. mies on saman vuorokauden aikana jo aikaisemmin lauennut, jolloin "putkiin" jäänyttä spermaa voi päästä emättimeen.

      Itse en ole koskaan vahingossa lauennut naisen sisälle, mutta kerran tein sen tahallani kun nainen käytti minua valheellisesti koston välikappaleena kun hänen miehensä oli pettänyt häntä. Ei pamahtanut paksuksi vaikka saikin lastin sisälleen.

      • KysynVaan-76

        Keskeytetty yhdyntä on erittäin huono ehkäisykeino. Ei tarvitse kuin kerran vähän epäonnistua niin raskaus on ihan mahdollinen kun mitään muuta ehkäisyä ei ole. Ja jokainen tietää että hekuman huipulla ihminen ei ole siinä kaikkein "terävimmässä" tilassa...
        Ja toinen asia on myös se, mitä ihmeen järkeä on keskeyttää yhdyntä yleensäkään. Kun kerran tekee sitä mitä eniten tahtoo niin miksi se pitää jättää kesken?


      • Vanhempi nainen

        Lisäksi oikeasti siittiöitä tarvitaan raskauden aikaansaamiseen kohtuullisen paljon. Siitäkin huolimatta, että vain yksi siittiö pääsee maaliinsa. Eli niillä on jonkinlainen joukkovoima siinä vaiheessa, kun ne tekevät työlään matkan emättimestä kohdunkaulan kanavan ja kohdun läpi munanjohtimeen. Koko ajan osa porukoista tippuu matkan varrelle. Yksinäiselle matkustajalle reitti olisi monin verroin turvattomampi. Siitäpä syystä heikolla siittiötasolla varustettu sperma ei riitä yleensä aikaansaamaan raskautta. Väittäisin, että useimmilla luomumenetelmillä raskaaksi tulleilla on vika muistissa, kun jälkeenpäin miettivät, mitä tuli tehtyä. Raskaus on saanut alkunsa jostain muusta kuin yhdestä hassusta touhutipasta. Varmoja päiviä ei ole osattu laskea oikein jne.

        Me laskettiin pientareelle nimenomaan varmojen päivien aikana ja sisään ei-hedelmällisinä päivinä. Hyvin toimii ainakin alentuneen hedelmällisyyden (vaihdevuosia lähestyvällä) naisella.


    • voi pyhä jysäys

      eihän keskeytetty yhdyntä sitä tarkoita, ettei saavuta huippua eikä mies laukea? Asian voi hoitaa loppuun käsillä tai suulla. Kyllä meillä toimii, eikä mies jää koskaan "saamatta".

      • KysynVaan-76

        "eihän keskeytetty yhdyntä sitä tarkoita, ettei saavuta huippua eikä mies laukea? "

        Ei tietenkään. Mutta se tarkoittaa etät jotain pitää lopettaa juuri kun se tuntuu parhaalta ja siirtyä tekemään jotain muuta jolla sitten vasta saavutetaan laukeaminen. Vähän kuin ravintolassa ensin eteen kannettaisiin herkkuannos mutta ennen kuin ehdit maistaa, se viedään pois ja vaihdetaan vähän ajan päästä toiseen annokseen.

        "Asian voi hoitaa loppuun käsillä tai suulla."

        Niitä voisi tehdä ihan ilmankin että ensin pitää "leikkiä" yhdyntää. Kysymys olikin että mikä oli sen koko yhdynnän tarkoitus kun se aina kuitenkin jätetään kesken?


    • Aksa

      Tätä joskus harjoittelimme ja minulla on vaikeaa vetää ulos oikella hetkellä ja saattaa karata vaikka yrittää olla valppaana. Ja ei se tietenkää tunnu samalta, kuin vapaasti jatkaa yhdyntää loppuun asti ja laueta sisään. Mieluummin käytän vaikka kondomia ja annan mennä loppuun asti.

    • Vanhemmalla toimii

      On tutkimustuloksia, että luomuehkäisy olisi yhtä luotettavaa kuin kemiallinen. Siinä on vaan se pointti, että harva käyttää mitään menetelmää täysin oikein. Kun kroppansa tuntee, niin todellisuudessa hedelmällinen aika on hyvin vähäinen, muutama päivä kuukaudessa. Ihmettelen, etteivät lestaadiolaiset hyväksy tätä. Jonkinlaista ehkäisytehoa saa myös oikein suoritetulla imetyksellä.

      Itse olin pitkään luomuehkäisyllä, mutta suhdekin oli etäsuhde, ja minulla on ikää. Eli vaikka vaihdevuodet eivät ole vielä käynnissä, niin ilmeisesti hedelmällisyyteni on jo varsin olematonta. En kauheasti suosittele nuorille naisille, koska hormonittomia ehkäisymenetelmiäkin on olemassa. Nuoret naiset ovat kuitenkin hurjan paljon hedelmällisempiä kuin vaihdevuosia lähestyvä nainen.

      • Nainnainen

        Vaikka onkin vanha lanka, niin vastaan silti. Oolen nuori nainen ja käyttänyt keskeytettyä yhdyntää hedelmällisimpinä päivinä ehkäisykeinona jo vuosia. Yhtään vahinkoa ei ole käynyt vaikka kumppaneitakin on ollut useampi.

        Pointti on se, että viikko ennen ja kolme päivää jälkeen ovulaation ei lasketa lasteja sisään. Muina aikoina on ihan sama vaikka olis litra spermaa sisällä niin ei tuu raskaaks.

        Tää vaan vaatii naiselta sen, että tunnistaa ovulaationsa ja pitää kierrostaan tarkkaa kirjaa. Avuksi löytyy älypuhelimille hyviä sovelluksia kuten PeriodTracker ja Womanlog. Niissä näkyy hedelmällisten päivien ennusteet ja kierron pituudet.
        Miehen täytyy kans osata ennakoida laukeamisensa.
        Näillä eväillä on menty pitkään oikein hyvin. Ei oo lapsia eikä kuppaa.


    • Tyhmyyttä...

      Varmoihin päiviin luottaminen on tosiaan aika riskialtista puuhaa, jos siis ihan tosissaan ei halua raskautua! Itselläni on vielä kaupan päälle epäsäännöllinen kierto (20 - 31 päivää), joten ei ole koskaan tullut kuuloonkaan kokeilla mitään noin epävarmaa! Tietty ainahan voi lähteä kokeilemaan tikulla jäätä, mutta itse en edes nauttisi koko hommasta, jos koko ajan pitäisi pelätä raskautumista tai sitä onnistuuko mies vetäytymään ennen h-hetkeä. Mutta kukin tyylillään!

    • tiina g

      Itsekin olen aina käyttänyt vain keskeytettyä yhdyntää Ikää 35 ja naimisissa 8v ja aikaisemmissakin muutamassa suhteessa keskeytetty yhdyntä. Aina toimi siis siihen saakka kun lapsen halusin ja nyt niitä kaksin kappalein. E pillereitä en uskaltaisi ikinä käyttää tai muutakaan,sillä terveyteni on ykkösasia.Ehkäisy on sitäpaitsi miehelle kuuluva asia

      • Anonyymi

        YH äitien puheita että ehkäsy on miesten asia,eipä kukaan penskoja ala maksella jos akalla ei ole mitään ehkäsyjä ja panna haluavat,rojut sisälle ja karkuun!


    • Anonyymi

      Varsinkin nuorille ihmisille keskeytetty on aivan surkea ehkäisykeino. Jos lapsia ei halua on ehkäisyä vain käyettävä, jos yhdyntää haluaa harrastaa. Varmat päivät ja keskeytetty voi olla ihan ok vaikka jollekin yli 30 v vakituiselle parille, jolle lapsi on kuitenkin tervetullut jos sellainen saapuu maailmaan. Suositteln kondomin käyttöä joka tapauksessa. Se suojaa myös sukupuolitaudeilta.

    • Anonyymi

      Sitä ei voi etukäteen tietää sisältääkö juuri sinun touhutippasi siittiöitä vai ei. Kyllä keskeytetty vähentää mahdollisuutta raskautua, mutta ei poista sitä tietenkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2472
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2277
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      73
      1102
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe