kehoitin poikaani ottamaan afrikkalaisen vaimon

hienohelmat?

Kun vuoden sisällä on ollut suvussa jo viisitapausta jossa suomalainen nuori nainen on ottanut eron miehestään pääsääntöisesti siksi että "ei vain sytytä" olen tehnyt omat johtopäätökseni: nykypolven naisista ei taida olla enää vastuulliseksi kumppaniksi suomalaismiehelle. Taitaa olla liian helppo ottaa ero. Sanoin pojalleni että harkitsee puolison ottamista mieluummin vaikka afrikkalaisten joukosta.

12

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joo joo

      Voi olla niinkin, että miehet ovat avioliiton arjen myötä taantuneet passausta vaativiksi nenänkaivelijoiksi. Ei siinä enää sytytä mikään, kun aviomies kiskoo kouransa housujensa sisältä, vääntäytyy sohvalta seisomaan ja rupeaa vonkaamaan, vaikkei ole edes hampaitaan harjannut muutamaan päivään.

      Ihan olet kyllä oikeassa: kielitaidoton orja ei tosiaan ota eroa ihan helposti.

      • Määkin oon femakko

        Näin. Saimme täysin neutraalin arvion noin 100%:sta suomalaismiehiä...


    • syytän feministejä

      Tänä päivänä suomalainen mies osallistuu lasten hoitoon, siivoukseen ja kotitöihin kymmenen kertaa useammin kuin 50 vuotta sitten. Sen huomaa jokainen. Ja sen huomaa myös jokainen ettei suomalaiset naiset muista arvostaa tätä kehitystä vaan jatkuvasti vain nalkuttavat ukoilleen. Olen ihan kauhusta seurannut tapauksia jossa mies joutuu jatkuvasti kuulemaan tuota naputusta. No, kysehän on tietysti siitä että tällä feminismaivopesulla naisista pyritäänkin tekemään koko ajan yhä tyytymättömämpiä. Ei kelpaa enää että talossa on puhdas, lämmin vesi, astian- ja pyykinpesokone, mikrouunit, ulkogrillit, kaikki mukavuudet. Verratkaapa sitä mihin 1940- ja 1950-luvulla eläneet perheenäidit joutuivat tottumaan.

      Luultavasti on vain niin että kehitysmaista löytyy enää ne naiset jotka arvostaisivat tällaisilla mukavuuksilla varustettua perhe-elämää. No, ehkä feministit aloittavat sitten näitten maahanmuuttajanaistenkin aivopesun jotta heistäkin saataisin vihaisia akkoja.

      • Äläpä nalkuta

        Viisikymmentä vuotta sitten naiset hoitivat lapset ja kotityöt ilman juoksevaa vettä, pesukoneita, mikroja, grillejä ja keskuslämmitystä, miehet eivät nostaneet talon sisätiloissa sormeaankaan. Selvä juttu, noin oli silloin. Jokaiselle löytyi jotakin tekemistä, toisille päivätyöksi, toisille ympäri vuorokauden.

        Nyt miehet kaupungeissa eivät tee ulkotöitä ollenkaan satunnaista Matin Renkaaseen ajoa ja auton lumesta putsaamista lukuunottamatta, mutta hoitelevat joskus lapsia ja ihan kotitöitäkin niiden vesihanojen, pesukoneiden, mikrojen ja sähkövempaimien ääressä. Ja silloin, kun mies ei sitten oikein saa mitään tehdyksi, naisen pitäisi pysyä hiljaa ja olla onnellinen siitä, että taloon tulee kuumaa vettä vaikkei 50 vuotta sitten tullut?

        Onhan se harmi, että esimerkiksi sinä pahoitat mielesi noin kovasti sen vuoksi, että et osaa yhtään erottaa 60-luvun maailmaa ja nykymaailmaa toisistaan. Voisit nimittäin opetella tekemään vaikka maukasta grilliruokaa sen sijaan, että nalkuttaisit tuolla lailla keskustelupalstalla. Eikös juu?


    • Ymmärtävä vaimo

      Afrikkalainen vaimo on myös sellainen että se antaa panna myös takaapäin, seisaallaan. Vanha afrikkalainen tapa on että vaimo kumartuu kevyesti eteenpäin, vaikka pöytää vasten, jolloin mies pääsee takaapäin hoitamaan nopeasti tarpeensa.

      Tosi siistiä ja nopeata. Noissa kuumissa oloissa myös yleensä hygieenisin tapa hoitaa parittelu. Naiset pitävät ihan luonnollisena, ja Suomessakin antavat miehen hoidella hommat tällä tapaa ihan vakiona.

      • iljettävää!

        syyllistyt törkeään afrikkalaisten naisten parjaamiseen, sietäisit hävetä.


      • Kauhee seisokki
        iljettävää! kirjoitti:

        syyllistyt törkeään afrikkalaisten naisten parjaamiseen, sietäisit hävetä.

        Muuten häpeäisin, mutta kun panettaa niin per-keleesti, heti kun alan ajatella afrikkalaimuijan kanssa tehtävää pystypanoa.


      • hellehattu päähän

        Huh, tuli tuota lukiessa stondis.


    • Naistenlehdet ovat opettaneet ettei se ole ämmä eikä mikään joka ei ole jättänyt perhettään ja lähtenyt toteuttamaan itseään. Suomalainen nainen on passattu, poispilattu, laiska, itsekäs, tyytymätön lortto.

      • Voi ressukkaa!

        Kävin vilkaisemassa profiiliasi. Hankipa itsellesi jokin muu harrastus kuin naisista kitiseminen, niin ehkä olosi helpottuu eikä sinun enää tarvitse rakentaa profiiliasi sivilisäätysi ja naisenpuutteen varaan.


      • Voi ressukkaa! kirjoitti:

        Kävin vilkaisemassa profiiliasi. Hankipa itsellesi jokin muu harrastus kuin naisista kitiseminen, niin ehkä olosi helpottuu eikä sinun enää tarvitse rakentaa profiiliasi sivilisäätysi ja naisenpuutteen varaan.

        En yleensä seurustele rekkaamattomien kanssa, mutta olkoon tämän kerran. Luuletko todella, että olen kertonut olennaisia asioita itsestäni paikkoihin joista sinunkaltaisesi voivat niitä nähdä?


      • Anonymous.
        vanhapoikamies kirjoitti:

        En yleensä seurustele rekkaamattomien kanssa, mutta olkoon tämän kerran. Luuletko todella, että olen kertonut olennaisia asioita itsestäni paikkoihin joista sinunkaltaisesi voivat niitä nähdä?

        Emme yleensä seurustele teidän rekattujen kanssa asiallisesti täällä missä on mahdollista vielä käydä nimimerkitöntä keskustelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1575
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1292
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      110
      1040
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      867
    6. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      785
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      685
    10. Kristitty kuvittelee olevansa Jumalan yläpuolella

      Kristinusko eroaa muista väkivaltaisuuden osalta, henkisen väkivallan, pakottamaisen osalta. Psyykkinen väkivalta on jop
      Hindulaisuus
      373
      658
    Aihe