Peräpukamiin hemorrite

pukamia

Tuli ostettua peräpukamavaivoihin hemorrite merkkinen tuote. Maksoi 39 euroa. Kokemus oli sellainen että ainoastaan pahensi peräpukama vaivoja. Nettikauppa pyysi arvoimaan tuotteen mutta eivät tietystikään julkaise arviotani koska muutenhan kukaan ei ostaisi heidän tuotteitaan. Senvuoksi arvostelen tuotteen tänne eli en suosittele kenenkään ostamaan Hemorrite tuotetta. Hukkaan meni minun rahat.

8

1094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prevelante myynti

      On hyvin valitettavaa, ettet ole saanut apua vaivaasi. Tuote on ollut markkinoilla kuluvan vuoden huhtikuun alusta alkaen ja kaikki siitä saatu palaute on ollut positiivista. Myös terveydenhuollon ammattihenkilöt ovat pitäneet tuotetta mielenkiintoisena ja useat heistä erinomaisena hoitona peräpukamaongelmiin.

      Prevelante-verkkokauppa julkaisee jokaisen asiallisen arvion. Yhtään negatiivista arviota ei ole tullut. Jos arvion lähettäminen on epäonnistunut, voitko ystävällisesti kokeilla lähettää sen uudelleen?

      Prevelante-myynti

    • PukamaaPukkaa

      Et sitten 4.8.2014 kirjoittaja vaivautunut kertomaan tänne tarkemmin kritiikkisi taustaa. Eli kokemuksestasi. Vaikka vaivauduit lyhyesti kirjoittamaan, että et suosittele. Kovin ihmeellisen nopeasti jo samana päivänä on myös Prevelante-myynti siihen reagoinut? Eilen ostin tuon tötterön, mutta käyttökokemukseni on edelleen suppea eli vasta yhden kerran ajalta. Siksi en pysty arvioimaan vaikutuksia. Kallis se oli paikallisessa apteekissa, yli 50 euroa. Varmaa on se, että hyvä kate maahantuojalle, apteekille ja koko jakeluketjulle. Ongelma on se, että netin arvioihin ei voi luottaa, koska osa niistä voi olla myyntiketjun tuotteen myyntiä edistäviä positiivisia kirjoituksia. Kaksi kertaa elämässäni olen joutunut käydä avauttamassa ulkoisen hyytymäpatin, minkä välttämiseksi olen kyllä valmis pulittamaan 50 euroa, vaikka kokolailla sikaa säkissä joutuikin ostamaan, todellisen käyttäjäkokemustietouden toistaiseksi puuttuessa.

      • Putinpukama

        Nyt on kertynyt kokemuksia; kerro niistä.
        Saitko avun.


      • PukamaaPukkaa

        Ei tämä tappi ainakaan omalla kohdallani asiaa pahentanut. Vaikka toki tuntuikin hölmöltä uskoa sen tehoon ja tunkea sitä hanuriinsa. Tannoin vaiva meni ohitse. Käytin silloin tappia vain pari kertaa. Vaikea arvioida, että mikä oli lopulta sen teho vaivan helpottamiseksi. Mutta toisaalta voin uskoa kylmän edistävän ko. alueen verisuonten supistumista ja sitä kautta jotakin positiivista vaikuttavan. Ja ennemmin tungen tappia silloin tällöin hanuriini, jos sillä saan estettyä ns. hyytymäpatin muodostumisen, mikä pitäisi käydä lääkärin luona avauttamassa. Kun ko. operaatio on elämässäni jo kahdesti kohdalle iskenyt.


    • kyrpääperseeseen

      your

      • TimoMikkonen

        Minä taas sais todella ikäväksi äityneen pukamavaivan hoidettua tällä tuotteella pois. Pukamia on kuminauhalla hirtetty jokunen kerta ja se se vasta on perseestä.
        Perse viikon niin hemmetin kipeä, eikä niistä hoidoista ole mitään apua, päin vastoin kipeemmäksi menee. Kirurgiseen leikkaushoitoon en lähe, se olisi vihoviimeinen teko.
        Hemorrite tuotetta käytettyäni säännöllisesti noin pari viikoa, suurin kiou ja kutina oli poissa, vähän vaan ketuttaa se, että kun sen eka kerran pakkaseen laittaa, niin 6kk käyttöikä, sit roskistavaraa. Mikä tässä tuotteessa menee piloille 6kk jälkeen?
        Muoviahan tää on.


    • Vahti

      Törkeä nimimerkki.

    • Kannatta-kokeilla

      Vuosia ollut peräpukama ongelma hoitui lopulta, kun laitoin peräaukkoon kookosöljyä. Kookosöljy on luonnon antiseptinen aine, joka toimii hyvin niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe