Seuraavassa on Jumalan todistus Pojastaan,

Mohikaani_27

-että Poika on myös Jumala, sitähän Isä tässä todistaa, elämän voi antaa vain Luoja, ja iankaikkinen elämä on Hänen Pojassaan.

* Joh.1: 5: "< Jokainen, joka uskoo, että Jeesus on Kristus, [ = Jumala ] on syntynyt Jumalasta, ja joka on synnyttänyt myös sitä, joka on hänestä syntynyt.

2. Sillä me tiedämme rakastavamme Jumalan lapsia, että rakastamme Jumalaa ja noudatamme hänen käskyjään.

3. Rakkaus Jumalaan on sitä, että pidämme hänen käskynsä,eivätkä hänen käskynsä ole raskaat.

4. Kaikki mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman. Ja tämä on se voitto, joka on voittanut maailman, meidän uskomme.

5. Kuka on se, joka voittaa maailman, ellei se, joka uskoo, että Jeesus on Jumalan Poika?

6 Hän on se, joka on tullut veden ja veren kautta, Jeesus Kristus, ei ainoastaan vedessä, vaan vedessä ja veressä; ja Henki on se, joka todistaa, sillä Henki on totuus.

7 On kolme todistajaa::

8 Henki ja vesi ja veri, ja ne kolme pitävät yhtä.

9 Jos me hyvksymme ihmisten todistuksen, niin onhan Jumalan todistus vielä suurempi. Ja tämä on Jumalan todistus, sillä hän on todistanut Pojastansa.

10 Joka uskoo Jumalan Poikaan, hänellä on tämä todistus sisimmässään.; Joka ei usko Jumalaa, tekee hänestä valhettelijan,, koska hän ei usko todistusta, jonka Jumala on antanut Pojastaan.

11 Ja tämä on se todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on hänen Pojassansa..

12. Jolla on Poika, sillä on elämä. Jolla ei Jumalan Poikaa ole, sillä ei ole elämää. "> !

* Tämän ymmärtäminen Pyhän Hengen kautta, uskossa, jonka Jeesus vaikuttaa, on selkeä todistsu pojasta, että Hän on Jumalan Poika, ja Jumalasta ei voi syntyä muuta kuin Jumala, ja iankaikkista elämää ei voi kukaan muu antaa, kuin Jumala, ja Jeesuskessa on itsessään tämä iankaikkinen elämä, ja Häessä ollessamme, meilläkin on iankaikkinen elämä, Jeesus on siis Jumalan itsensä todstuksen mukaan Jumala, Hänellä on kaikki Jumalan ominaisuudet, ja varsinkin tämä, että Hänessä ITSESSÄÄN on iankaikkinen elämä, sitä ei ole Isä Hänelle antanut, vaan se on Hänessä ITSESSÄÄN, ja se taas voi olla vain Jumalassa, ja juuri tämä ISÄ todistaa Pojastaan Jeesuskesta Kristuksesta.

* Älä missään tapauksessa tyydy vähempään, suhteessasi Jeesukseen, muussa tapauksessa voi jäädä iankaikkisesta elämästä osattomaksi, koska se on Hänessä itsessään.

* Ja koska iankaikkista elämää ei voi kukaan saada, muuta kuin Pojan kautta, Isä ei anna kenellekkään iankaikkista elämää, koska se on Hänen Pojassaan, ja vain ja ainoastaan Jeesus voi antaa iankaikkisen elämän armolahjan. [ Room.6:23. ]

32

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luotsi juuri kertoikin avauksessaan tuollaisten kopiointien olevan sääntöjen vastaisia.

      Pahinta kai tuossa on kuitenkin se, että olet kopioinut Raamatun tekstejä ja lisännyt niihin omia sanojasi.

      • ei hellari

        Ei mohikaani ole lisännyt mitään omia tekstejään Raamatun sanoihin, joita hän on tänne kirjoittanut! Loppuosassa hän on kommentoinut tekstiään. Sitä sinä peku et siis soisi niin mohikaanin tekevän. Itse sinä spekuloit kyllä useinkin Raamatun tkstiä ja menet tosi harhaan, koska et tunne Raamtun sanomaa. Ei kukaan uskosta osaton voi sitä ymmärtää, sillä Pyhä Henki valaisee ja kirkastaa Sanan. Sitä ei pysty ateistit eikä kukaan ihminen itsessään tekevän!


    • efox

      Kiitos Mohikaani tuosta 1. Joh. 5:1. Ei Joh 1:5. Apostoli Johannes on perehtynyt tarkoin Jeesuksen Jumaluuteen. Kuten Joh. 1:1. Silloinkin oli unitaareja. Katselin Peten selityksä. Ei löytynyt mitään Joh. 1:1:stä!

      • * On aina ilo, että kohdataan samassa Hengessä, ja juuri se, että Henki on sama, voimme yhdessä käsittää ja tuntea, että Jumala on Pojassaan ja Poika on Isässä, usko jonka Jeesus vaikuttaa sisiämässämme, Kristuksen sisäisen tuntemisen kautta, miksi ei jokainen halua tulla tuntemaan todellista Isää ja Poikaa, samaten Pyhää Henkeä? Roikutaan vaan kirjaimessa, jota ei ymmärretä, vaan sitten järkeillään, ja vikaan menee, ellei Pyhä Henki saa olla oppaanamme ! Kunnia siis Jumalalle, että olemme saaneet armon ja viisauden ymmärtää Kirjoituksia. Matt. 11:25,26. on varmaan siinä auttanut samaan Jumalan viisautta, joka on kätkettyä Hänen Pojassaan !


    • TMarko

      Jeesus edustaa Jumalaa meille Jumalan lähettiläänä, ja Jeesus edustaa meitä, ihmisiä, Jumalalle, meidän lähettiläänä, Jumalan edessä. Hän on riidansovittaja Jumalan ja ihmisen välillä. Lunastaja. Hän on Jumalan poika ja Ihmisen poika. Ensimmäinen ihminenhän Aadam oli maasta, kun taas toinen ihminen, Jeesus oli taivaasta. Ja kun meistä on tämä maallinen kuva (Aadam), niin meistä on olemassa myös taivaallinen kuva: Jeesus Kristus. Hänen kaltaisekseenhan me muutumme niin kuin Paavali sanoo: "Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa."

      Jumalan ja ihmisen välillä on siis ihminen Jeesus Kristus, Jumalan Ainosyntyinen Lapsi, Jumalan Ainosyntyinen Poika, Jumalan Voideltu Ylimmäinen Pappi ja kaikkien herrojen Herra. Vain Synnittömänä ja Tottelevaisena ihmisenä hän voi edustaa meitä Jumalansa ja meidän Jumalan edessä lunastaen meidät synnin vallasta Jumalan lasten vapauteen ja iankaikkisen elämän perillisiksi.

      Joka tunnustaa Jeesuksen Jumalan Voidelluksi Herraksi hänessä Jumala pysyy.

      Jeesus on Jumalan Poika.
      Jeesus on Jumalan Voideltu, Kristus.
      Jeesus on Jumalan korottama Herra.

      Ja kun kaikki polvet ovat notkistuneet ja alamaisuutensa tunnustaneet Jumalan Pojalle, niin silloin tapahtuu seuraavaa:

      "Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa. "

      Jumala alistaa kaiken Poikansa vallan alaisuuteen ja lopulta Poika alistuu itsekin Isänsä alaisuuteen. Näin ympyrä sulkeutuu ja kaikki kapina on päättynyt Jumalan luomakunnassa. Jumala on kaikki kaikissa.

      [KR38_OTS: 1. Kor. 3:23]
      Te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan.


      [KR38: 1. Kor. 11:3]
      Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää ja että Jumala on Kristuksen pää.

      • profetta

        Amen!


      • Aamen!!

        Aamen!!!


      • Mohikaani_27 ei kirj
        Aamen!! kirjoitti:

        Aamen!!!

        * Tarkoittavatko aamen ja profeetta, että Jeesus ei ole Jumala, vaan ainoastaan Poika, joka on Isän alamaisuudessa ? Jeesus on ehdottomasti Jumala, Isän vertainen Jumaluudessa, kunniassa, kirkkaudessa, Majesteetiudessaan, ihan kaikessa, samoin Pyhä Henki, kaikki kole ovat samanarvoisia, kaikessa.

        * Lanatakseni Novumia, siellä hieman selvitetään tätä Isän todistusta Pojastaan, ja se todistus on juuri sitä, että Jeesus on Jumala.
        *
        (Novum jae jakeelta etenevä kommentaari: 1Joh. 5:9-10)

        * "< 9.Niin Henki, vesi kuin verikin todistavat Kristuksesta, ja koska Jumala on kaiken alullepanija, todistukset ovat yhtäpitäviä. Jumala on todistanut Pojastaan historiallisesti veden ja veren kautta, ja hän todistaa hänestä uskovien sydämissä tänään Henkensä kautta. Tämä jumalallinen todistus tulee ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Se on suurempi kuin kaikki inhimilliset todistukset. Vrt. Joh 5:36.
        10.Se, joka kieltäytyy uskomasta Jumalan Pojastaan antamaa todistusta, "tekee hänet valhettelijaksi". Todistuksen tarkoitus on, että me uskoisimme Jeesukseen. Sillä joka uskoo häneen, "on todistus itsessänsä"; hän saa vielä voimakkaamman vakuutuksen ja varmuuden Hengen sisäisen todistuksen kautta. Jumalan Henki todistaa meidän henkemme kanssa, että olemme Jumalan lapsia (Room 8:16). Epäusko ei ole vain valitettava erehdys. Se on karkea synti (Joh 16:9). Synti on ennen kaikkea siinä, ette vastustamme totuutta Jumalasta ja leimaamme hänet vilpilliseksi, valehtelijaksi. Johannes Kastaja sanoi, että se joka ottaa vastaan todistuksen Jeesuksesta, Jumalan Pojasta, vahvistaa samalla, että Jumala on totinen, totuudellinen (Joh 3:33). >"


    • Jeesus Kristus on tosi Jumala. (Raamattu Kansalle käännös)

      1. Iankaikkisista ajoista, Miika 5:1, Joh 1:1, Kol 1:17, 1 Joh 1:1
      2. Luomisen välikappale Joh 1:3, Kol 1:16, Heb 1:2,10
      3. Jumalana kunnioitettu Matt 2:11, 14:33, Luuk 24:52, Apt 7:59,60, 2 Kor 12:8,9, Gal 1:5
      4 Jumalalliset ominaisuudet omaava
      a) kaikkitietävä Mark 2:8, Luuk 5:22, 9:47, Joh 2:24,25, Matt 11:27
      b) kaikkivaltias, sairauteen nähden Luuk 4:39, kuolemaan nähden Luuk 7:14,15, 8:54,55, Joh 11:43,44, luontoon nähden Matt 8:26,27, pahoihin henkiin nähden Luuk 4:35, Ef 1:20-23, Matt 28:18
      c) kaikkialla läsnäoleva Matt 18:20, Joh 14:20, Joh 3:13
      d) muuttumaton Heb 13:8, 1:12
      e) hänellä on valta antaa syntejä anteeksi Mark 2:5-12, Kol 3:13
      f) hänellä on valta tuomita eläviä ja kuolleita Joh 5:22,27, 2 Tim 4:1
      5. Hänellä on jumalallisia nimiä: Jumalan Poika Matt 3:17, Room 1:4, Ainutsyntyinen Jumala Joh 1:18, Ensimmäinen ja viimeinen Ilm 1:17, 22:13, Herra Mal 3:1, Luuk 2:11, Apt 9:17, Jumala Joh 20:28

      • ellei joku tiedä

        TMarko on Jehovan todistaja (nainen).


    • Onko tämä hellareitten jumala Jahve, Sebaot, Eel, Baal, Molok, Asera ? Kuka heistä on Jeesuksen isä? Onko Siis niin, että Baalin ja Aseran poika Jahve on Jeesuksen isä, vaiko Joosef?

      • Ihmisen poika.

        Mitä sanoo Raamattu. Room.1:3. Hänen Pojastansa - joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä. Ilm.22:16. Minä Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti.


    • Mohikaani sanoi aloituksessaan:
      >>>Hänellä [Jeesuksella] on kaikki Jumalan ominaisuudet, ja varsinkin tämä, että Hänessä ITSESSÄÄN on iankaikkinen elämä, sitä ei ole Isä Hänelle antanut, vaan se on Hänessä ITSESSÄÄN.

      • Äimän käkenä.

        Kysyisin että missä nimessä on pelastus? Jes.9:5. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.


      • eksytystä...

        Tutkin tuota hänen väittämääsä asiaa ja ihmettelen miten tottena hän siihen uskookaan. Miten paljonhan lieneekään ihmisillä väittämiä, mitä Raamatun ilmoituksina uskovat?

        Mohikaani sanoi aloituksessaan:
        >>>Hänellä [Jeesuksella] on kaikki Jumalan ominaisuudet, ja varsinkin tämä, että Hänessä ITSESSÄÄN on iankaikkinen elämä, sitä ei ole Isä Hänelle antanut, vaan se on Hänessä ITSESSÄÄN.


      • eksytystä...

        Raamatusta. 1Joh 5
        9. Jos me otamme vastaan ihmisten todistuksen, niin onhan Jumalan todistus suurempi. Ja tämä on Jumalan todistus, sillä hän on todistanut Pojastansa.
        10. Joka uskoo Jumalan Poikaan, hänellä on todistus itsessänsä; joka ei usko Jumalaa, tekee hänet valhettelijaksi, koska hän ei usko sitä todistusta, jonka Jumala on todistanut Pojastansa.

        Mohikaani on valhettelijain joukossa ja tekee vielä Jumalan valhettelijaksi.


      • eksytystä... kirjoitti:

        Raamatusta. 1Joh 5
        9. Jos me otamme vastaan ihmisten todistuksen, niin onhan Jumalan todistus suurempi. Ja tämä on Jumalan todistus, sillä hän on todistanut Pojastansa.
        10. Joka uskoo Jumalan Poikaan, hänellä on todistus itsessänsä; joka ei usko Jumalaa, tekee hänet valhettelijaksi, koska hän ei usko sitä todistusta, jonka Jumala on todistanut Pojastansa.

        Mohikaani on valhettelijain joukossa ja tekee vielä Jumalan valhettelijaksi.

        * Raamattu Kansalle sanoo asian paremmin ja alkukirjoitusten mukaisemmin.
        * 1Joh. 5: 11. " Ja tämä on se todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on Hänen Pojassaan."
        12. Jolla on Poika, sillä on elämä,. Jolla ei Jumalan Poikaa ole, sillä ei ole elämää. "!
        * Että ei pitäisi heti alkaa nimittelemään valhettelijaksi. Jos teillkään ei ole Poikaa, ei teillä ole elämääkään, että POIKA on Hän, jolla on iankaikkinen elämä itessään, ellei Hän sitä teille anna, ette voi sitä mistään muualta saada. Olette anteeksipyynnön velkaa, vaikka saattekin anteeksi jo siinä, että olen saamut kaikki suuretkin syntini anteeksi, ikuisen elämän antajalta Jeesukselta Kristukselta, Jumalan Pojalta, jolla on ikuinen elämä haluussaan ja itsessään !


    • Mikä moka

      Mohikaanilla lähti menemään heti ensimmäisessä lauseessa "yli kirjoitusten" kun nimittää Jumalaa Kristukseksi.

      • harhaan johtava

        mohikaani vie seurakuntaa kahtaalle, eli seurakunnassa on monenlaista harhaoppia ja harhaopettajaa. parempi olisi mohikaanin olla hiljaa ettei tyhmäksi paljastuisi , näin raamatussakin kerrotaan


      • * Itse ette nyt vaan käsitä Kirjoituksia, ja omien epätietojenne perusteella tuomitsette !

        * Pietari tunnusti Jeesuksen Kristukseksi. Ja Jeesus on Jumala, niin miksei Kristuskin ?

        Lainaus Novumista: "
        (Novum jae jakeelta etenevä kommentaari: Matt. 1:1)

        1. Evankeliumi Matteuksen mukaan
        "Jeesus", kreikkalainen muoto hepreankielen sanasta "Ješuaï", joka puolestaan on lyhennys sanasta "Jehošuaï" (Joosua), joka merkitsee 'Herra on pelastus'. "KRISTUS", 'Voideltu', on kreikankielinen vastine heprean (aramean) sanalle "MESSIAS", pelastajakuningas, josta Vt oli ennustanut ja jota Israel odotti. Jeesus on hänen nimensä, KRISTUS on hänen arvonimensä. "Daavidin poika", Jeesus, polveutui Israelin vanhasta kuningassuvusta, jolle oli luvattu ikuinen kuningaskunta, sekä kansallinen että maailmanlaajuinen, Luuk 1:32-33. "Aabrahamin poika", Jeesus, oli juutalainen, Aabrahamin sukua (vrt. Joh 4:22). Aabraham oli ensimmäinen kantaisistä, joka sai lupauksen Messiaasta, 1 Moos 22:18, Daavid oli viimeinen. "Syntykirja", juutalaiset ja kreikkalaiset kutsuivat kaikkia kirjoituksia ja dokumentteja kirjoiksi. Jeesuksen piti olla Daavidin suvun sukuluettelossa voidakseen vaatia juutalaisia tunnustamaan hänet kuninkaaksi ja Messiaaksi.

        * Ja Messiaaksi tunnustaminen on yhtä, kuin tunnustaa Jeesus Jumalaksi, tai Jumalan Pojaksi, ja juutalainen joka tunnustaa Jeesuksen Jumalan Pojaksi, tunnustaa samalla Hänet Jumalaksi, ja tämän tunnustuksen takia Jeesus tuomittiin Jumalan pilkasta ristille kuolemaan !

        * Älkää te opettako, valhettelikasi nimittelijät, jotka ette ymmärrä Kirjoituksia, olette "Emmauksen tien kulkijoita", pyytäkää, että Jeesus antaisi teille silmä voidetta, että näkisitte, ja korvat, että kuulisitte !


    • Tässä jakeessa on Mohikaanin omaa lisäystä, Kristus ei tarkoita Jumalaa, vaan Jumalan voitelemaa Jumalan poikaa, Jeesus Kristusta;

      Luukas 4
      18 "H e r r a n - H e n k i - on minun päälläni, sillä hän on - v o i d e l l u t
      m i n u t - julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen,"

      Apostolien teot 10
      38 "te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä - J u m a l a - o l i - h ä n e n - k a n s s a n s a."

      Apostolien teot 2
      36 "Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."

      Heprealaiskirje 1
      9 "Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on
      Jumala, - s i n u n - J u m a l a s i, - v o i d e l l u t - s i n u a - i l o ö lj y l l ä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi."

      • Mohikaani_27 ei kirj

        * Ei sinun lainaamasi Raamatun kohdat voi olla ristiriidassa sen kanssa, että Jeesus on Kristus, eli Messias, jota se tarkoittaa, arvonimeä, ja messias on Jumala, jota Israel odotti, ja odottaa yhä. Lue uusin kommenttini, jossa lainaan Novumia, joka selkeästi osoittaa, että Kristus on Jumala, . Saihan Pietarikin todistuksen Jumalan Hengen kautta, että Jeesus on Kristus, Jumalan Poika, joka on yhtä, kuin Jumala.

        * Ekivaar siteeraa, " Heprealaiskirje 1
        9 "Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on
        Jumala, - s i n u n - J u m a l a s i, - v o i d e l l u t - s i n u a - i l o ö lj y l l ä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi." ? Tottakai, Jeesus oli Ihmisen Poikana alamainen Isälleen, koska oli valinnut ihmisen osan, ja oli todella voideltu enemmän kuin kukaan vanhaliiton pyhistä, koska oli synnitön, mutta kuitenkin ihminen siinä kuin kuka tahansa meistä, ainoastaan absolyyttisen synnitön, ja antoi Hänelle mahdollisuuden olla iloölyn voitelema enemmän kuin syntiset armahdetut pyhät. Mutta sinähän et käsitä Jeesusken kaksinaisuutta itsessään, Poika sai ruumiin, ja tuli ihmiseksi, Poika kuitekin on samalla Isässä, ja näin Pojalla on kakasi persoonaa. Poika Isässä ja Poika lihassa Ihmisen Poikana.


      • vastarannan kiiski

        Olisi mielenkiintoista tietää, että mikä merkitys Jeesuksella on sinulle, Ekivaari.


    • trivia

      aloitus:
      "-että Poika on myös Jumala, sitähän Isä tässä todistaa, elämän voi antaa vain Luoja, ja iankaikkinen elämä on Hänen Pojassaan."

      Isä, Jumala todistaa aloituksen mukaan että hän on itse itsessään! Silloin Jeesus ei voi olla Jumalan poika. Jumala ei voi sanoa itseään pojakseen. Jos sanoo niin Jumala on valehtelija. Kaikki UT:n kohdat, joissa sanotaan Jeesusta Jumalan pojaksi olisivat valhetta.
      Tähän päädytään, jos Jeesuksesta tehdän Jumala.
      Logiikka ei täsmää. Ei ainakaan ihmisjärjelle. Mitä järkeä Jumalalla olisi ollut sanoa, että olen itse ja poikani olen minä.

      Jumala olisi voinut kirjoituttaa siten että hän menee henkenä nuoren naisen kohtuun ja putkahtaa sieltä ihka elävän ihmisen muodossa mutta on edelleen Jumala, ja kristikunta sekä toisuskoiset käsittäisivät muodonmuutoksen tapahtuneen. Logiikan muodolliset säännöt toteutuisivat.
      Entäpä moraalikysymykset. Jumala Jeesuksena puhui kamalia ihmisten päälle; perheet pitää hajottaa, veljen tulee nousta veljeä vastaan ym ym. Logiikka ei toimi.

    • Kristuksenoma

      1 Kor 15:47 Ensimäinen ihminen on maasta ja maallinen, toinen ihminen on itse Herra taivaasta. (Vanha Biblia alkuteksin mukaan)

      1 Kor 15:47 ο πρωτος ανθρωπος εκ γης χοικος ο δευτερος ανθρωπος ο κυριος εξ ουρανου (Bysantin teksti)
       

      Biblian teksti 1 Kor 15:47:ssa on yhtäpitävä alkutekstin kanssa (Bysantin teksti, Textus Receptus). 1 Kor 15:47:ssa on alkutekstissä sana Kyrios (Herra) sekä  taivaasta (eks ouranou). Tässä kohdassa Kyrios sana tarkoittaa JHVH:tä, joka on itse Herra taivaasta, eli Herra Jumala. Jeesus on todella selkeästi Herra Jumala Raamatun sanan todistuksen mukaan, mutta ei Isä.

      Mielenkiintoinen seikka on se, että Westcott ja Hortin UT:n tekstissä ei ole 1 Kor 15:47:ssa sanaa Kyrios (Herra). Westcott ja Hort olivat okkultikkoja, jotka eivät uskoneet Jeesuksen Jumaluuteen. Jeesuksen Jumaluuden ja Herruuden kieltävä ei voi olla pelastavassa uskossa, koska Jeesus pelastaa ihmisen iankaikkisen sovituksen kautta nimenomaan siksi, koska Hän on Herra ja Jumala, sillä vain Jumala voi pelastaa ihmisen. Westcott ja Hortin tekstilaitos ei ole yhtäpitävä alkutekstin kanssa.

      Jeesuksen Jumaluuden kieltäjissä, jotkut väittävät vastaan selvää Raamatun ilmoitusta sanomalla, että kreikankielen Kyrios sana ei tarkoittaisi aina Herraa (Jhvh). Raamattu kuitenkin todistaa todella selkeästi, että 1 Kor 15:7 oleva Herra (Jhvh) taivaasta tarkoittaa Herra Jhvh:ta, eli Raamatun Herra Jumalaa.

      Ge 24:3 και εξορκιω σε κυριον τον θεον του ουρανου και τον θεον της γης ινα μη λαβης γυναικα τω υιω μου ισαακ απο των θυγατερων των χαναναιων μεθ ων εγω οικω εν αυτοις

      1 Moos 24:3 Minä vannotan sinua Herran (Jhvh), taivaan ja maan Jumalan, kautta, ettet ota pojalleni vaimoa kanaanilaisten tyttäristä, joiden keskuudessa minä asun,

      Ne 1:5 και ειπα μη δη κυριε ο θεος του ουρανου ο ισχυρος ο μεγας και ο φοβερος φυλασσων την διαθηκην και το ελεος τοις αγαπωσιν αυτον και τοις φυλασσουσιν τας εντολας αυτου

      Neh 1:5 Minä sanoin: "Oi Herra (Jhvh), taivaan Jumala, sinä suuri ja peljättävä Jumala, joka pidät liiton ja säilytät laupeuden niille, jotka sinua rakastavat ja noudattavat sinun käskyjäsi,

      Septuaginta tuo todistuksen, että Kyrios sana tarkoittaa myös taivaan Herraa (Jhvh), sillä juutalaiset rabbit ovat Septuagintassa kääntäneet taivaan Herra (Jhvh) hepreankielen sanan Jhvh, kreikankielen sanalla Kyrios.

      1 Kor 15:47 oleva Herra taivaasta tarkoittaa Jumalaa, eli Herra Jhvh:ta. Jeesus on Herra (Jhvh) taivaasta, eli Jumala.

      Kopsin tosta. http://www.kotipetripaavola.com/RaamatunopetusJeesuksenJumaluudesta.html

    • Jeesus

      Minulla oli kaksi tytärtä!

    • Jeesus

      Mitä minä sanoin Jumalammellemme?

      "Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen."

      Enkö sanonut juuri noin?!

      " yksin olet totinen Jumala"

      • ....................

        Herra Mohikaani?!

        Mikä tekee JUURI MINUSTA sinun Jumalasi?

        En ole Jumalasi!

        Syyllistyt epäjumalan palvontaan!

        USKO mOHIKAANUI MINUA!

        Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.

        jJ`?
        Jumalasi:

        Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.

        Alistettu Jumalasi?

        Etköhän rassukkaMohikaani nyt olekkin vain Saatanan asialla?!


      • Siis ite Jeesus
        .................... kirjoitti:

        Herra Mohikaani?!

        Mikä tekee JUURI MINUSTA sinun Jumalasi?

        En ole Jumalasi!

        Syyllistyt epäjumalan palvontaan!

        USKO mOHIKAANUI MINUA!

        Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.

        jJ`?
        Jumalasi:

        Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.

        Alistettu Jumalasi?

        Etköhän rassukkaMohikaani nyt olekkin vain Saatanan asialla?!

        Pysy Totuudessa!


      • Ihan ite Jeesus!
        Siis ite Jeesus kirjoitti:

        Pysy Totuudessa!

        Pysy Mohikaani Raamatun Totuudessa!


      • Ihan ite Jeesus! kirjoitti:

        Pysy Mohikaani Raamatun Totuudessa!

        * En kai mä mitään sille voi, että et ymmärrä kirjoituksia, sisäisesti !
        Sinulla on se sama onneton ja asioita kieroon vievä vajaa usko siitä, kua Jeesus on. Jeesus Ihmisen Poikana tulee aina olemaan uskovaisten Vanhin veli, kaikille niille, jotka pääsevät temapauksesta osalliseksi, ja uusi Jerusalem, joka lasketaan uudesta taivaasta uuden maan pääle, siinä on uskovien iankaikkinen koti kaupunki, ja siellä Jeesus on seurakuntansa/ morsiamensa kanssa ikuisesti, joka aika ei lopu koskaan. Jeesus on siellä siinä ruumiissa, jonka Isä Hänelle valmisti, ja joka kuoli ristillä, ja jonka Jumala herätti kuolleista, ylösnousekusensa kautta Hänet kirkastettiin, ja muuttaa , niin kuin vain Herra voi muuuttaa, seurakuntansa kaltaisekskseen, Hänen kuvansa kaltaiseksi. Niin kuin Jumala loi ihmsen omaksi kuvakseen, niin samoin Jeesus Kristus =Jumala, muuttaa uskovaisen omaksi kuvakseen, ylösnousemuksen kautta, jossa me muutumme Hänen kuvansa kaltaisiksi.

        * Jeesus Ihmisen Poikana on alistettu lopulta Isän alaisuuteen ! Hän on kuitenkin POIKANA Isässä, samoin kuin Pyhä Henki, ja niin, Isä Poika ja Pyhä henki on laistanut kaiken valtansa alle, että Jumala olisi kaikki kaikessa. Sinulta puuttuu, niin kuin jo huomautin, että et tunne Jeesusken koko ominaiisuutta, Hän on kahdessa Persoonassa, Poikana aina Jumalassa, Ihmisen Poikana aina seurakuntansa kanssa. Vaikka Jeesus oli ristillä, ja kuoli, oli Jumala Hänessä, joka sovitti koko maailman synnit itsessään, silti Poika oli kokoajan Isässä, oli ja on aina ollut ja tullee aiana olemaan. Ei ole Isää ilman Poikaa, eikä Poikaa ilman Isää.

        * Tässä Novum hieman avaa sitä totuutta, että Jeesus on paljon enemmän, kuin mitä useimmat Häntä tuntee, niin kuin sinäkään et tunne ! Tunnet vain kirjaimessa,
        * Novum:
        (Novum jae jakeelta etenevä kommentaari: 1Joh. 5:5)

        5.Johannes määrittelee voittoisan uskon. Se on uskoa Jeesukseen Jumalan Poikana. Jos uskomme Jumalan tulleen ihmiseksi, riisuneen yltään kirkkauden ja ottaneen ihmishahmon, meidän täytyy uskoa, että Jumala välittää meistä. Kristus antoi äärettömän suuren uhrin ja osoitti rakkautta, joka käy yli kaiken ymmärryksen. Se usko, joka tekee ihmisestä Jumalan lapsen, ei merkitse vain sitä, että hän uskoo Jeesuksesta yhtä ja toista, vaan ratkaisevaa on usko Jeesukseen, meidän syntiemme edestä uhrattuun Jumalan Poikaan.
        Todistus Jumalan Pojasta

        * Tuo tarkoittaa siis sitä, että Jeesus on Jumala, ja sitä sinä et näe, koska Isä ei ole sinulle ilmoittanut Poikaa, eikä Poika Isää, ja jolla ei ole Poikaa, ei voi olla Isääkään. Tee siis parannus ja usko Jeesukseen/Jumalaan.


    • trivia

      Jumala todistaa Mohikaanin mukaan ettei hänellä ollut poikaa. Jumala on Jumala ja Jeesus on jotain muuta. Miksi Jumala alkaisi väittää että hänen poikansa olisi hän itse.
      Jeesuksen väitetään UT:ssa olevan satoja kertoja Jumalan poika. Syyllistyykö Jumala itsensä pilkkaan väittämällä että hän olikin ihminen. Jeesus söi, joi ja ulosti kuin ihminen ts. oli ihminen. Jeesus ei ollut jumalallinen aineeton henki.
      Tuopa Mohikaani esille ne UT:n jakeet, jossa sanotaan Jumalan olevan Henki ja tutkitaan sitten hengen materiaalisen ihmisen suhdetta.

      UT on täynnä Jeesusta Jumalan poikana. Miksi raamattuun olisi pitänyt laittaa tällaiset lauseet, jos Jumala olisi ollut Jumala.
      Logiikan säännöt toteutuvat, jos jonkin aatteen kannatjat luetaan oppi-isän pojiksi ja tyttäriksi ja Jeesus olisi ollut kristittyjen jumalan kannattaja. Sitä hän ei kuitenkaan voinut voinut olla, koska kannatti juutalaisten jumalan olemassaoloa.

      Evankeliumien rivien välistä on luettavissa, että Jeesus rakasti syvästi Magdalan Mariaa, harrasti seksiä tämän kanssa mutta ei mennyt avioon eikä tehnyt Marialle lapsia.
      Miten materiaalinen Jeesus ja aineeton henki voisivat olla sama persoona. Tämä on sitä uusitestamentillista hullutusta, jossa halveksitaan logiikan sääntöjä. Tehdään ideologia, jossa ei logiikka päde.

      Jäljelle jääkin kysymys, voiko olla olemassa aineeton henki, joka ei ole missään tekemisissä materiaalisen maailman kanssa mutta että voiko tälläinen henki vaikuttaa maailman tapahtumiin.
      "Jeesus on Jumala" uskovat palvovat tahtomattaan aineellista ihmistä jumalanaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      349
      4201
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      280
      2384
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1703
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      102
      1485
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1433
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1287
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1265
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      56
      1142
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1084
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1026
    Aihe