Mitä tästä sanotte?

outolintu*

Kun aikoinaan venäjän suuri pelastaja. Rasputin piti Nikolain perheen pojasta huolta, nosti aateliston kateus päätään.
Vaikka Rasputin oli nauttinut vastalääkkeenä kaikkea myrkkyä hieman- Vertaa rokotteseen, hänet kuitenkin monen yrityksen jälkeen tapettiin.
Nyt siellä duunassa touhuaa toinen rasputin. Ras-PUTIN

13

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei nimien kautta

      kannata arvioida ihmisiä, eikä kaikkea uskoa vaan tosiasiat hyväksyä ja Jumalalle kaiken saamme jättää ja anoa itsellemme parannusta tahtonsa vastaisesta. Jokainen ihninen itse seisoo tai kaatuu Jeesuksen edessä tuomiolla ja elämässään myös.

      Jos Putin tekee väärin, niin aivan hyvin myös vastapuolensa voi väärin tehdä ja meistä ihmisistä myös jokainen jos ei valvo ja elä vanhurskaasti Jumalan tahdossa ja Jeesuksen opetuksen mukaan.

    • Onko suomalainen

      poliitikko parempi, jos Putin hyväksyy huonoa Venäjälle ja sen toimiin, ja samoin korottuuko Putin vanhurskaus, jos vastapuolensa sortuu väärintekoihin?

    • Suomalaisten

      poliitikkojen ja virkamiesten ja -naisten tulee pitää huolta, että Suomen yhteiskunnassa vallitsee todellinen tasa-arvo moninaisesti ja todellinen vapaus samoin moninaisesti eikä vain joiltain osin. Jos Suomessa yhtä ihmistä kohdellaan väärin, niin kaikkien suomalaisten tulisi vääryys korjata hetimiten eikä jatkaa sydämen paatumuksessa ja omakohtaisessa ylellisyydessä ja ajatella, että hyvinpä olen tehtäväni hoitanut. Tietysti mitä enemmän on huono-osaisia Suomessa ja moninaista vääryyttä epätasa-arvoisena yhteiskuntana, sitä surkeampia ovat Suomen politiikot ja virkamiehet ja -naiset vastuunkantajina vaikka itse näkisivät itsensä kuinka hyvinä ja onnistuneina ja hyvinvoivina. Joka ei Suomessa rakasta lähimmäistään ja tahdo lähimmäiselleen sitä hyvää mitä itselleen tahtoo ja saakin kenties, ei todellisuudessa voi rakastaa Jumalaakaan eikä vanhurskautta ole kuin ulkokultaisen uskovan verran tai muutoin arvostetun ihmisen, jos uskovaisuus ei ole korkeassa kurssissa vaan menestyminen aseman tai taloudellisen menestymisen suhteen enää. Ahneus on epäjumalanpalvelusta ja ei kukaan Jeesuksen opetuslapsi voi olla ahne, vaikka kuinka huutaisi huulillaan "Herra, Herra!"

    • Ihan yhtä tyhjää

      salahelinää on suomalaisen poliitikon puheet hyvinvointivaltiosta, jos on vaikka harvojakin huono-osaisia, joita ei todellakaan tahdota auttaa elämässään ja siihen pystyttäisiin jos olisi vain poliittista ja taloudellista tahtoa Suomen päättäjillä, kuin Puuttinen puheet siitä ettei sotakalustoaan ole Ukrainaan mennyt, vaikka tosiasiassa tilanne olisi toinen. Hyvä ymmärtää tällaiset vaikka tietysti yhteiskunnan omat ongelmat voidaan myös siten maton alle lakaista, että esitetään suurempia onglema toisten maiden asioista ja näin unohtuu Suomen päättäjiltä ne todelliset ongelma Suomesta, kun hyväksytään eriarvoistuminen tai siihen esitetään aivan vääränlaisia ratkaisuja, jotka jopa saattavat pahentaa tilannetta entisestään.

    • Suomen vaikuttajien

      arvosana yhteiskunnan vaikuttajina tulee antaa työttömien määrän mukaan ja yksikin on liikaa, ja työttömyyttä ei tule poistaa vain sosiaaliturvan vastikkeellisuutta nostamalla, jos ei yhteiskunnan vaikuttajat itsekkään tahtoisi sellaisen kohteena olla. Jeesus opetti että tee lähimmäiselle se mitä toivot itsellesi tehtävän ja koskee myös yhteiskunnan vaikuttajia, vaikka voivat olla tottuneita aivan toisenlaisiin arvioihin tai siihen että itse antavat arvostelua toisista ja käyttävät sitä valtaansa oman sydämensä aivoitusten mukaan sitten, mutta rakastavatko Jumalaa ja lähimmäisiä, kuten Jeesus on opettanut ja itsensä kieltämisen ja ristinsä kantamisen esimerkin antanut, on se tärkeä kysymys kohdallaan myös. Ei nautintoja rakastavien ihmistenkään aina tarvitse mennä sieltä mistä aita on matalin vaan Jeesuksen opetus on se tärkein ja paras jokaiselle ihmiselle varmuudella. Näin ei tietysti ymmärrä monikaan tässä ajassa.

    • Myös seurakuntien

      ja kirkkojen vaikuttajien kannattaa mennä Raamatun ääreen ja kysyä, teenkö minä sitä mitä Jeesus tahtoo minun tekevän ja rakastanko lähimmäisiä, kuten Herrani on minua rakastanut ja samoin kehottanut lähimmäistäni rakastamaan. Tässä on hyvä koetin jokaiselle ihmiselle.

    • Tietysti jokaisella

      ihmisellä on vastuu Jumalan ja Jeesuksen edessä ja tuomiot tulevat tämän elämän jälkeen jokaiselle. Jeesus on opettanut ristinkantamisen tien ja Paavali toi esiin sen kuinka on kuollut maailmalle ja maailma hänelle. Tietysti vajavaista on jokaisen ihmisen kilvoittelu Jeesuksessa vaikka toki voi täynnä Pyhää Henkeä myös ihminen elää ja siten palvella Isää Jumalaa Jeesuksessa.

    • Anonyymi

      https://www.5-tv.ru/news/457073/mir-naoborot-inovyj-kovceg-top10-samyh-zutkih-prorocestv-rasputina/

      Rasputin kirjoitti myös kloonauskokeista. Kun "hirviöitä syntyy", ei kuten eläimet tai ihmiset. Jälkimmäisellä ei ole sielua eikä napanuoraa. Äidin kohdun voi ostaa lihapalan hinnalla.
      Hän ei erehtynyt, jos muistamme Dollyn lampaan ja muita kokeita tähän suuntaan. Tiedemiehet puhuvat jo kohdun luomisesta, jossa he kasvattavat vanhempiensa tilaamia "suunnittelijalapsia" - tietyllä ulkonäöllä ja ilman perinnöllisiä sairauksia.

      Rasputin puhui hallitsemattomista geneettisistä kokeista, joissa käärmemehiläisiä, lentäviä sammakoita, leijaperhosia, eläinihmisiä ja muurahaishirviöitä ilmestyi. Ihmiskäsien luomukset täyttävät maan, ihmisten on paettava.
      Ja tässä hän ei ole kaukana totuudesta. E.-Amerikassa on jo kasvatettu "tappajamehiläisten" hybridi - aggressiiviset hyönteiset lisääntyvät hälyttävää vauhtia, ja kuka tietää, mitä tämä merkitsee maan asukkaille tulevaisuudessa.

      Vanhin oli myös huolissaan perhesiteistä, joita he nyt yrittävät elvyttää, mutta se ei toimi hyvin. Rasputin kirjoitti, että ihmiset seisovat kuilun reunalla, koska rakkaus katoaa.
      Kansakunnat ruokkivat voittoa ja itsekkyyttä. Välinpitämättömyys kuluttaa ihmiskuntaa. Perhe kuolee "häpeänä ja ristiinnaulittuna".

      Hän kirjoitti myös kolmesta maailmansodasta. Ne kaksi "käärmettä", joista Rasputin puhui, ovat jo tehneet työnsä (ww1 ja 2). Ja verisin - kolmas - on tulossa. Vain harvat selviäisivät siitä, ja heidät olisi puhdistettava ennen kuin he pääsevät maalliseen paratiisiin.

      Ehkä ww3 johtaa maailman loppuun - hän ei nimennyt päivämäärää. Hän osoitti vain, että aurinko polttaisi koko maan: hedelmälliset paikat muuttuisivat autiomaaksi, joet kuivuisivat.
      "Aavikko" hallitsee kaikkea. Päivällä - kuuman auringon alla - ja yöllä - jääkylmän alla - maallinen elämä sammuu. Valituilla on kuitenkin mahdollisuus pelastua.

      Kirjassaan mystikko puhui uudesta arkista, joka "unohtaa maanpäällisen köyden". Joka ei maista ilon, älyn, harmonian ja terveyden hedelmiä, ei pääse arkkiin. Uusi ihminen tehdään "taivaasta ja vedestä" ja sitä ravitaan hengellä.

      Rasputinin oudoin ennustus. Jotkut pitävät sitä vihjeenä ydin- tai muusta globaalista katastrofista.
      Ihmiskuntaa odottaa kolme päivää pimeyttä, jolloin aurinko katoaa kolmeksi päiväksi ja maa peittyy savuun ja sumuun kuukaudeksi. Ihmiset odottavat kuolemaa vapautuksena.

      Epätoivo alkaa hallita maailmaa. Nykyään jopa vuodenajat vaihtuvat paikkoja, ja "ruusu kukkii joulukuussa ja lunta tulee kesäkuussa".

      Vert. Pihon sivuilta:

      14.11.2023
      Ken Petersin v. 1980 näkemä uni lopunajoista:
      "Talven sääolot muuttuivat kesäksi ja kesä muuttui talveksi."

      • Anonyymi

        Ettei tyyppi vain olisi tutustunut juuri tuohon Rasputinin ennustukseen, ja ottanut siitä itselleen kohtia? Yleensä jos näky näyttää olevan kovin pitkä ja jatkuvan unessa, on aihetta epäilykseen.


      • Anonyymi

        Löytyykö jostain noita Rasputinin ennustuksia suomeksi käännettynä?


      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Toivon viinipuu
        https://www.youtube.com/watch?v=APgZVijWpok&list=TLPQMjMxMTIwMjOfJUKTDGgbIg&index=5&pp=gAQBiAQB8AUB


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe