tietääkö joku mistä ois kyse ennenku menen terkkarille...

auttakaa2

Moi, oon 16-vuotias poika ja oon lukiossa. Viimeisen puolentoista viikon aikana mulla on esiintyny oikean puolimmaisessa silmässä jomotusta/pientä kipua ja kutinaa. Samalla myös oikean puolen ohimo on kipeä samaan aikaan. Ei siis ole jatkuvaa vaan tulee satunnaisesti. kun katsoo pelkästää oikealla silmällä niin siihen alkaa vähän jomottamaan ja en nyt tiedä onko näkö heikentynyt... ei ainakaan merkittävästi. Silmä tuntuu hieman kovalta tai sitten vain luulen niin... molemmat silmät ovat aika kovia, mutta joustaa kumminkin vähän. Haluaisin kysyä että onko ketään ,jolla on ollut samanlaista oiretta ja mistä voisi johtua? joka tapauksessa menen uudelleen lääkäriin koska aluksi sanoivat sen olevan lihaskramppia mutta ei oikein siltä vaikuta... Eniten pelkään, että olen sokeutumassa.. Minulla ei ole allergioita tai muita sairauksia.

7

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihme myrkkyä

      Ethän ole nauttinut natriumglutamaattia jossain muodossa? Sitä voi olla kätkettynä eineksiin , shipseihin, makkaraan yms. lihajalosteisiin. Jopa pitsasta sitä voi saada, jos ei ole tarkkana.
      Se aiheuttaa paineen tunnetta ja särkyä ohimoille ja silmiin, jopa kulmahampaisiin. Myös vatsaoireet astuvat kuvaan. Löysävatsaisuus on vallitsevana ja kivuliaat peräaukonvaivat.

      • tarkistuseipahasta

        Lopeta nyt noi paskanjauhannat natriumglutamaateistasi. Maailmassahan olisi lähes jokainen sairaana, jos se tuollaisia tekisi.

        Aloittajalle, käy vain terkkarilla, mutta tuskin olet sokeutumassa. Kipu silmässä voi johtua monestakin jutusta, mutta olen viime viikkoina kuullut monen kertoneen tällaisesta, että olisiko liikkeellä joku "kulkutauti". Itselläni on aivan kertomasi mukaiset oireet. Lisäksi silmäni vuotaa niin, että silmäkulmaan on tullut jopa pieni näppylä yön aikana, kun olen maannut kyljelläni.


    • adsasdadsadsadsads

      KIitos vastauksista! itse juuri para-aikaan olen nuhassa ja kurkku kipeänä... Mutta en tiedä viittaako se silmäjuttu tähän nuhaan, koska silmäoireet alkoivat jo viikko sitten. Kuitenkin, tällä hetkellä en tunne minkäänlaista kipua missään, mutta sitä ei tiedä millon taas alkaa... voikohan kyseessä olla hajataittoa? sillä kun katson kaukaa, noin 10 metrin päästä television tekstitystä, niin tekstitys näkyy tarkasti, mutta jossei räpsäytä silmiä niin se sillälailla vähän "sumenee", mutta kumminkin selvää saa. sitten kun saa räpsäytettyä ni se tarkentuu taas.

    • rwtjreyj

      Hommaa silmälasit ni homma ratkeaa ja natriumglutamaattia on tomaatissa eli luonnontuote.

    • ei tyhjästä tule

      Kaikki tulee luonnosta, mutta ei se tarkoita, että olisi terveellistä.

      Aspartaamikin on hermomyrkky, jota valmistetaan GM bakteerista.

    • asasasasasasas

      Eli siis olenko saanut jonkin myrkytyksen vai onko oikeasti näköni huonontunut? viimeksi noin pari vuotta sitten näin sinne toiseksi viimeiselle riville asti ilman laseja.. laseja mulla ei olekaan ollut... Voisiko toinen silmä olla kuiva tai jotain?

    • Ihan normaalia

      Murkkuiässä näkö voi muuttua paljonkin lyhyessä ajassa, käy vaikka kouluterkkarilla tsekkaamassa näkö, tai optikolla, tms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe