Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tästä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta

Jeesuksen nimessä

vasta Oikeasti Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta joka kuitenkin on. Mutta josta ei kukaan näytä tetävän mitään. Vaikka Herra Jeesus keoitti uskoviaan sitä ihan ENSIN etsimään. Josta sanoi sen ohessa teille KAIKKI muukin annetaan, mitä elämässä. siinä kullekin turvallisien ja turvatun, kaikin puolisen hyvin vointi elämän ja tulevasiuuden mahdollistavassa ja takaavassa, maailmalel valkeudeksi ja maalle suolaksi riittvässä, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi terveesti ja raittiisti PYHÄSSÄ (ei mitään pahaa) Kristillisessa Oikein elämässä tarvitaan.

Tästä vasta Oikeasti Krist, vaihtoehto mahdollisuudestsa joka kuitenkin on, asialllsiesti / rakentavasti kesksutelu tästä alkakoon ja jatkukoon siihen käytännössä toimimaan tähtäävästi ja sen pelastukseksi Krist. vaihtoehdon, Hänen apostolisten seurakuntiensa / sen Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsyyden Hänessä jokaista jäsentään myöden mahollistavan rakentamiseen yhtymiseksi ja siinä kaikessa täydellisyys (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärään asti.

Niin ettei jäädä puolitiehen / luopuksen, paikoillaan polkevaan, vain jotenkin vähän nimeksi krist. uskossa OLO tilaan. Joka ei ketään pelasta.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelastukseksi

      Kiitos kun jaksat valistaa meitä.

      • Jeesuksen nimessä...

        Vielä kun joku alkaisi heräämään, elämään ja toimimaan kaikile hyväksi Raamatun UT opetusten mukaisetsi ja perustalta, Hänen apostolista seurakuntaa rakentavaksi. Tai edes siitä pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta asiallisesti ja rakentavasti kekustelemaan että mitä kaikkea edellyttää ja miten.


      • ...
        Jeesuksen nimessä... kirjoitti:

        Vielä kun joku alkaisi heräämään, elämään ja toimimaan kaikile hyväksi Raamatun UT opetusten mukaisetsi ja perustalta, Hänen apostolista seurakuntaa rakentavaksi. Tai edes siitä pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta asiallisesti ja rakentavasti kekustelemaan että mitä kaikkea edellyttää ja miten.

        ...


    • Jokunen-

      Niinpä, kun vielä...

    • Jeesuksen nimessä...

      Niinpä, ei vain vielä tähän mennessä ole ilmaantunut, sellaista Oikesti Kristillisesti Raamatun UT mukaisesti elävää ja toimivaa / vaikuttavaa. Kukin kai juokseen vain sen kunkin oman lahkohenkisen huoneensa ja puolueensa puolesta, mutta tuomiokseen puolesta elää ja toimii. Kun ei elä ja toimi / vaikuta kaikile hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävää, Kristuksen Jeesusken kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentavasti.

      • Heräätyys!

        Täällä ollaan ja juuri herätty!


      • Jeesuksen nimessä...
        Heräätyys! kirjoitti:

        Täällä ollaan ja juuri herätty!

        Jaaha, onko jonkinlaista todistetta siitä esitää. Eli mikä se heräämisen osoittaa?

        Tiedustelen


    • Riittääkö?

      Heräämistä voisi olla sekin, että luemme näitä kirjoituksia täällä.

      • Jeesuksen nimessä...

        Ei se vielä ole heräämistä. Vasta niistä aloitus aihesta asiallisesti / rakentavasti keskustelu, voi johtaa oikeasti heräämiseen ja kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetsuten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävää, Hänen kirkkaudeksi ja kunnikasi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden mahdollistavan, pelastukseksi Krist, vaihtoehdoa rakenatavasti elämiseen ja toimimiseen / vaikuttamiseen.


    • ,.m

      Niinkö?

      • Jeesuksen nimessä..

        Niin se on, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaan ja valossa.

        "Hedelmistään puun tunnistaa" Kuin myös sen hyvää hedelmää kasvamattoman, hyvän näiköisenkin. puun jonka Kristus Jeesus tuomitsi, niin että hetkessä kuivettui.


    • Herra armahda

      Elämme niin pahaa aikaa nyt, mutta pahempaa on tulossa vielä.

      • Jeesuksen nimessä...

        "Sen tähden kun maan suola on menettänyt suolaisuuten / makunsa on laittomuuden tekijät / laittomuus päässyt valtaan, lähes kaikkia ihmisiä maailmassa vievään, johtavaan ja hallistevaan asemaan ja tilaan.

        "On tulut tieltä poistettua se jonka piti pidättää". Ne jotka oli maailmalle valkeudeksi ja maaalle suolaksi kutsuttuja ja valittuja, ja sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden, Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuskessa mahdollistavaa rakentaviksi...

        Johon olivat tämän pahan vallassa olevan, saatanaa tuomikseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhuist ja politiikasta, ULOS kutsuttuja. Siihen Jumalan valtakunta yhteyteen muitakin kutsuviksi, vetäviksi ja ohjaaviksi, sekä siinä Raamatun UT mukaisesti elämään ja toimimaan opettaviksi ja johtaviksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      22
      1782
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1470
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1404
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1328
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe