Kokoomus, ylimielisiä öykkäreitä

Sdeon

Ylimielinen öykkäröinti näyttää muodostuneen puolueen tavaramerkiksi, matalaotsaisen narsismin ryydittämänä.
Kokoomuksessa on perustavaa laatua oleva valuvika kun se ei "tuota" normaalilta vaikuttavia päättäjiä.

52

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sieg Heil!

      Myös Hitler kiersi veroja Rädyn tapaan. Määrä ja menetelmät olivat toki erilaisia, mutta lopputulema ihan sama.

      • on käytettävä

        Heil


    • No jo on pellejä

      Uskomattomia öykkäreitä ja omaan napaan tuijottelijoita koko sekoomusremmi. Ja joku vielä äänestää tätä pellelaumaa !!!

      • Ei tule toistumaan

        Todennäköisesti aika moni aiemmin Kokoomusta äänestänyt on päättänyt tehdä suunnanmuutoksen ja jättää Kokoomuksen siirtyäkseen jonkun muun puolueen äänestäjäksi.
        Ihmisten onkin tärkeää tiedostaa, ettei Kokoomus saa missään tapauksessa päästä uudelleen pääministeripuolueeksi riehumaan Suomen politiikkaan. Siitä on surkeita seurauksia, kun eivät edes yritä ymmärtää Suomen kansan tarpeita.


      • Wir siegen
        Ei tule toistumaan kirjoitti:

        Todennäköisesti aika moni aiemmin Kokoomusta äänestänyt on päättänyt tehdä suunnanmuutoksen ja jättää Kokoomuksen siirtyäkseen jonkun muun puolueen äänestäjäksi.
        Ihmisten onkin tärkeää tiedostaa, ettei Kokoomus saa missään tapauksessa päästä uudelleen pääministeripuolueeksi riehumaan Suomen politiikkaan. Siitä on surkeita seurauksia, kun eivät edes yritä ymmärtää Suomen kansan tarpeita.

        Ja


    • Sikaamus

      Ministeri Räty kuvittelee, että esim. siivooja suomessa tienaa 2100 € /kk, ja ihmettelee ettei sillä pärjää... !!!!! ? Todellisuudentaju mennyt riistokapitalistilta !!!

      • Pää sekaisin

        Räty vaikuttaa huumehörhöltä, puheista päätelle. Kannattaisi viedä testeihin.


    • Juuri näin!

      Ja mielestäni röyhkeyden huippu on tämä "osallistava sosiaaliturva" systeemi jota sekoomus nyt ilmeisesti valmistelee. Eniten käy sääliksi vammaisia, vakavasti mielisairaita ja muita sairaita joita risukko nyt kaavailee töihin laitettavaksi! Kai he seuraavaksi hyökkää syöpäsairaiden lastenkin kimppuun, koska nämähän eivät TUOTA mitään niin onhan se heidän mielestään ihan oikeutettua pakottaa nämä tuottamaan jotain.

      MIETTIKÄÄ NYT HYVÄT IHMISET VÄHÄN! Että nyt ollaan kaavailemassa jotain lakia, että myös hyvin sairaat joutuvat tekemään pakkotyötä, että sekoomuslaisilla on hyvä olla!

      Vit*u miten sairasta porukkaa ne on, ei voi muuta sanoa. Eli kokoomuslaiset hienosto ihmiset eivät halua edes sairaille mitään hyvää? Ymmärrän hyvin jos sellaiset työttömät "joita ei vain nappaa" ja muu rupusakki, että heidän pitäisi tehdä jotain elantonsa eteen, vaikka pari tuntia päivässä.

      Mutta että SAIRAIDEN ei anneta olla rauhassa, niin se menee yli inhimillisen ymmärryskyvyn. Miten nämä sekoomus ihmiset luulevat muuten, että joku ihminen joka on vammainen tai sekaisin kuin seinäkello mt-ongelmainen selviää mummojen pyllyjen pyyhkimisestä siellä vanhainkodissa?

      Onko tämä edes turvallista niiden vanhustenkaan kannalta? Onko ihan oikeasti näin, että sekoomuslaisilla ei ole mitään oikean ja väärän tajua? Voisiko joku selventää, että tuleeko tosiaan osallistava sosiaaliturva koskemaan myös näitä harvoja, siis erityisryhmiä kuten vammaiset, ja vaikka syöpäsairaat ja VAKAVISTA mielenterveysongelmista kärsivät henkilöt? Näin olen käsittänyt, että se koskee myös työkyvyttömyyseläkeläisiä ja siellähän on monenlaista ihmistä, on varmasti jotain masentuneita jotka voisivatkin tehdä jotain, mutta kuka vetää rajan ja mihin. Leikkiikö kokoomuslaiset nyt myös psykiatrian erikoislääkäreitä jotka ovat muuten nämä ihmiset käsittääkseni työkyvyttömäksi todenneet. Mutta sen tiedän, että on olemassa ihmisiä jotka ovat mielestään niin sairaita ja sekaisin, että he eivät kykene työhön. Mutta kokoomushan ei tästä välitä, koska inhimillisyys puuttuu kokonaan. Heidän mielestään ilmeisesti kaikki työkyvyttömyyseläkkeet ovat turhia ja he luulevat, että kaikki siellä olevat ovat "masentuneita" joita ei vain nappaa, mutta asiapa ei ole todellisuudessa näin, siellä on HYVIN sairaita ihmisiä myös!

      • Korjaan:

        MIELELTÄÄN ei "mielestään".


    • Jotain rajaa

      Stubb irvistelee joka lehdessä, tärkeempää on olla edukseen triathlonissa kuin Suomen asioiden hoidossa ! Voi Suomi parkaa !!!!

    • No joo

      Räty siirtelee rahojaan verotuksen ulkopuolelle, ja valtalehdet kiittelee hienosta toiminnasta !!! ! Porvarilehdistöltä ei pääse kukaan karkuun (HS, TS, Aamulehti , Kaleva jne... )

    • valinta on sinun

      Paskaa saa lapioimalla tunkiota, ja / tai äänestämällä kokoomusta ! Paskaa saat niskaasi äänestämällä kokoomusta !

    • Totuus taas

      Öykkäröinti on valtalehdille nannaa, jos öykkäröijä on kunnon kokoomuslainen, otsikot ovat ylistäviä tai vähätteleviä, vaikka ko. kapitalisti olisi raiskannut vauvan, syy raiskauksesta, usutetaan vauvan vanhempiin... ties mitä sosialisteja !

      • Kukin tekee tavallaa

        Ylimielisyys Suomea ja kansalaisia kohtaan näyttäisi olevan vallalla Kokoomuksessa ja hyvinkin rakenteellinen ominaisuus Kokoomuksessa aina Puolueen nuorisotoiminnasta saakka.
        Nähtiinhän se taas tuossa Romppaisen kohdalla. Minä, minä ja minä. Viis muista, viis koirista ja sinänsä oikeutetun mielipiteensä koirien kohtelusta ilmoittanut nainen sai maksaa mielipiteestään hengellään. Ei näin, ei missään tapauksessa.


    • Taas rajaa

      Joo aika kesyä, HS varmaan syyttää vauvaa ko. kapitalistin pahoinpitelystä, ja raiskauksesta !

    • Näillä mennään

      HS kuvaaja tulee paikalle (kokoomuksen jäsenkirja)... puolutetoonta journalismia !!!!!!

      • Taas totuus !

        Jotta kokoomuksesta saadaan edes lähelle puoluetooton, niin helvetti jäätytyy ennen ! Kokoomus on aina fasistinen puolue !


    • Alku3

      Parasta on se ettei mikään nykyisistä valtalehdistä kyseenalaista kokoomuksen/edustajien toimintaa !

      • Noo jotain rajaa

        Kansanedustajana Räty imasee muutaman donan, kun tässä häslään, ja yritän saada seuraavan vuokran !


      • kok. ulos

    • portraittia

      ei löydy intelligenssiä ko porukalla. Tarrjolla vain nousukkaille posti. Nääs kun egotrippi tarjolla käpy käy. Jykäboy velkaanutti suomen ja lähti kuin annikki tähti eukätyriksi.

    • Meil on valtaa

      Ho

    • öhkitään nyhess

      Hi

    • Öyhkifie

      Hi

    • Oikeessa puoluesa

      Heil

      • Ernst jaser

        Heil


    • Kokoomus oppositioon

      Kokoomus on ollut kohta sata vuotta puolue joka vain sortamalla sortaa yhteiskuntamme heikompiosaisia kansalaisia . He ovat luoneet loistavasti toimivan koneiston apureineen jonka tarkoituksena on vain kyykyttää vanhuksia ja sairaita sekä vammaisia koska heistä on yhteiskunnalle kuluja ! . Tämä ilmenee etuuksien jatkuvina leikkauksina ym. ja terveyskeskusten sekä sairaaloiden lääkäreiden käytöksestä ! . Yhteiskuntamme on sairas ja lääke ei todellakaan ole diktaattori kokoomus hallitus jatkossa ! .

      • Opinkohankihoan

        Hi


    • vasikatkin

      Nii

    • Lauerma toteaa

      - Jos ihminen syntyy tietyntyyppisellä biologisella konstituutiolla, hän on hyvin järkähtämätön ja tunnekylmä, eikä välitä muista kuin yleisönä, työntekijöinä tai seksuaaliobjekteina, näyttäisi käyvän niin, että jos häntä itseään pahoinpidellään, riistetään ja kohdellaan huonosti, hänestä tulee murhaaja tai jopa sarjamurhaaja. Jos hän saa rakastavaa kasvatusta, hänestä tulee yritysjohtaja, Lauerma pohti aihetta messulavalla.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102418775564_uu.shtml

    • Infoa.

      DSM-IV:n mukaan narsistiselle persoonallisuushäiriölle ovat ominaisia laaja-alaiset suuruuskuvitelmat, ihailun tarve ja empatian puute. Se on psykiatrinen diagnoosi, joka määritellään vähintään viidellä seuraavista oirekriteereistä:

      suuret käsitykset itsestään eli liioittelee saavutuksiaan;
      keskittyy mielikuviin rajattomasta menestyksestä, voimasta, kauneudesta tai suuresta rakkaudesta;
      uskoo olevansa niin ainutlaatuinen, että häntä voivat ymmärtää vain muut huomattavat henkilöt tai instituutiot;
      vaatii korostunutta ihailua;
      mielestään oikeus erityiskohteluun;
      muiden hyväksikäyttö;
      empatian puute;
      kateus (tai uskoo muiden kadehtivan häntä); ja
      ylimielisyys ja röyhkeys.

      Theodore Millonin jaottelu

      Psykologi Theodore Millon erottaa narsistisessa luonteessa neljä alatyyppiä, joista samalla henkilöllä voi esiintyä vain yksi tai kaikki yhtä aikaa:

      periaatteeton, epäsosiaalisia piirteitä
      elitistinen, edellyttää etuoikeuksia, hyödyntää tuttavuuksia, julkisivu ei pidä yhtä todellisuuden kanssa
      don Juan -tyyppi, viettelevä, hedonistinen, patologinen valehtelija
      kompensatorinen, syvän huonommuuden tunteen täyttämistä ylemmyydentuntoisuudella


      https://fi.wikipedia.org/wiki/Narsistinen_persoonallisuushäiriö

    • Kataisen valheet

      Jyrki Kataisen valheet
      jyrkikatainenvalhe.blogspot.fi Cachad
      Jyrki Katainen mainitsee kuulustelussa piirin toiminnanjohtajan Petri Sutisen, joka Kataisen mukaan olisi ehkä toimittanut pöytäkirjaotteita jonnekin.

      MURHA.INFO • katso viestiketjua - Blogiväite: Jyrki Katainen ...
      murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=26&t=12679 Cachad
      Blogiväite: Jyrki Katainen väärensi asiakirjoja. Kirjoittaja ABC » To Huhti 05, 2012 1:28 pm " Onko Jyrki Katainen rehellinen asiakirjaväärentäjä? Taustaa

      Katainen, rehellisyys, kulukorvauskikkailu, asiakirjaväärennökset ...
      portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=475767
      Katainen, rehellisyys, kulukorvauskikkailu, asiakirjaväärennökset : Nimimerkki: Muista sisäänkirjautumiseni? Salasana: Ohjeet: Haku: Uudet viestit:

      Kokoomuksen tuorein huijari - Maailman menoa - Suomi24
      keskustelu.suomi24.fi › Yhteiskunta › Maailman menoa
      keinoilla eduskuntaan, Katainen väärensi pöytäkirjoja ja valehteli että hoitajat saavat 500 euron palkankorotuksen mikäli Kokoomus pääsee hallitukseen,

    • nyt penkin

      Heil

    • sössikin soten

      Sasi

    • Melkein vasikoita

      Hej

    • todelaa sannia ja la

      Hej

    • ölähtellöö

      stuppi

    • nauraenko

      Joo

    • ej tron

      Hei

    • Jeni jatkila

      Jeah

    • nilä otsan

      On

    • JOHTAJA J:LLÄ

      Myös Paatero näyttää kuuluvan ylimielisten ja kansaa aliarvioivaan öykkärijoukkoon, kuten muutkin kokoomuslaiset.
      Vaikka talo olis tulessa, niin Paateron mielestä kaikki on hyvin. Se näkyi ja kuului tänään A-Talk'ssa.

    • öglii

      Hej

      • Ärtynyt seniori

        Ylimielisiä Kokoomuslaisia Kokkila ja hänen juoksupoikansa Häkämies.


    • öykkäröivää

      Mielinen

    • toistoivakkaa

      On ne tois öykäreitä.

    • alasvajonu

      Щтт

    • Pelastakaa-Suomimi

      Miksi kokoomus rappioittaa suomen ?
      Juutalaisten kosto suomelle ?
      Zyskovic on kuin Hitler !

      • VesaKaitera

        Pelastakaa Suomimi kirjoitti: "Miksi kokoomus rappioittaa suomen ?

        Juutalaisten kosto suomelle ?

        Zyskovic on kuin Hitler !"


        Luulenpa, että viime vuosina tuota rappeuttajaa voidaan etsiä ennemminkin SDP:n kuin KokoomukseN suunnasta. Seuraavssa ote Iltalehden tämänpäiväisestä jutusta, missä Osmo Soininvaaran analysoi muita puolueita:

        "Soininvaaran mukaan enää vuosiin ei ole voinut sanoa, että sosiaalidemokraatit olisivat johtamassa yhteiskunnan muutosta. Heistä on tullut muutoksen jarruttajia.

        Syy hallituksen aikaansaamattomuuteen on pitkälti sosialidemokraattien puolustuksellisessa asenteessa kaikkea muutosta kohtaan. Kun kokee kaiken kehityksen menevän vain huonompaan suuntaan, alkaa luonnostaan vastustaa muutosta ylipäätään.

        Sosialidemokraatit eivät tee politiikassa mitään, mitä ammattiyhdistysliike vastustaa, ja näinä aikoina se on tarkoittanut, ettei tehdä mitään."


        Oma käsitykseni on se, että tässä asiassa Soininvaara osui naulan kantaan.


        BZ on ollut pitkään kansanedustajana ja hän on niin rehellinen mies, että julkaiisi listan niistä valtion menoista, joista voitaisiin hänen mielestään leikata, jo hyvissä ajoin ennen vaaleja. Useat puolueet kuten Vihreät ja Vasemmistoliitto ovat suureen ääneen julistaneet, etteivät ne halua leikata menoja. Mutta vaalien jälkeen, jos ne pääsevät hallitukseen, tuo leikkausten tie niilläkin on edessä. Kuinkahan ne mahtavat selitää sen omille äänestäjilleen?


    • onsaletit

      Ota paletti

    • otetaanykstoista

      Heil

    • Anonyymi

      Kykypuolue kehtaa ja kykenee kyykyttämään. Siksi tekevät niin. Kyykyttämispuolue!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2472
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2277
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      73
      1102
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe